עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Inertia,

שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מעבד חדש מסדרת Ivy Bridge ככל הנראה I5. צריך המלצה ללוח אם ולמארז, עם היתר אני מניח שאסתדר לבד. על המארז להיות גדול, ומאוורר היטב, מרחב פנימי גדול (לא רוצה שההרדיסק יתנגש בכרטיס מסך כמו שקורה לי עכשיו), שיהיה נח לסדר את הכבלים של הספק כח ושיהיו חיבורי USB מקדימה\למעלה. ראיתי הרבה ביקורות על מארזים באתר...קשה לי להפיק מהן את התשובות שאני מחפש וכידוע אין חכם כבעל ניסיון. לגבי לוח אם חשוב לי מאוד שחיבורי ה PCIE לא יהיו צפופים, יש לי כרטיס מסך גדול וכרטיס קול שמנמן וכרגע הם צמודים אחד לשני וזה לא עושה להם טוב. מכיוון שהמארז הולך להיות גדול אין מניעה שלוח האם יהיה גדול גם כן. כמובן שיהיו חיבורים USB3 וכל הFancy Stuff החדשים.. יש תוכניות לOC…

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  2. שלום! מחשב בן חצי שנה ׁ(מצורפת חשבונית לקונה) : כמה הוא שווה ? מעבד: Intel Core i5-3470 Ivy Bridge Quad-Core 3.2GHz לוח אם: Gigabyte LGA 1155 Intel GA-B75M-D3H זיכרון: corsair vengeance 24gb (2X8)+(2X4) 1866mhz קירור (למעבד): arctic cooling ספק: antec 550w מארז: Antec P100 כרטיס מסך: ONBOARD הארד דיסק: ללא תודה מראש אני חייב למכור אותו בהקדם יום נהדר

3. שלום! אני רוצה שתתנו לי חוות דעת לגבי שני מחשבי נייד ומה הכי טוב מבין שניהם והם הזיכרון והכרטיס מסך והגרפיקה וכל אלה בין היתק טובים? המחשב הזה: http://www.circuitcity.com/ccd/productDetail.do?oid=199874#CustomerRatings או המחשב הזה? http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8679575&type=product&id=1197678601835 ושאלה אחרונה מה יותר טוב AND או INTEL

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  4. Started by bagetrek,

בוקר טוב חבר'ה אני צריך מפרט טוב לחבר אפשרות לחרוג טיפה מהתקציב ( לא להיתפרע חברים ) כלול במפרט : מעבד של AMD - 4600 מסך LCD שיתן יחס טוב - MS נמוך - לביצועי הכרטיס מסך 2 ג'יגה זיכרון הארדיסק 250 וכרטיס מסך חזק ( עדיפות 1950פרו ) צורב DVD ספק כוח טוב מארז נחמד ציוד היקפי - מקלדת עכבר אלחוטי , מיקרופון ואוזניות ( בלי רמקולים ) חנויות מומלצות מאזור השפלה תודה רבה יומטוב

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000-7000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 6 תנצלו חופשי. מעבר טיפה רגישות, אבל אפשר P: ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעל 7,000 לא ניתן (500 עם שכנוע טוב). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה ייצא בשנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) לא. 5. עד כמה חשו…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by josepha,

בערך באותו מחיר אפשר לקנות את זה: http://www.amazon.com/Lenovo-Touchscreen-i5-5200U-Keyboard-80JK0020US/dp/B00TR05UZE/ref=sr_1_1?m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&ie=UTF8&qid=1433610810&sr=1-1 או את זה: http://www.amazon.com/Lenovo-14-Inch-Touchscreen-Laptop-59418276/dp/B00K6ZILGO/ref=cm_cr_pr_product_top?ie=UTF8 אני הולך להזמין את המחשב מחו"ל, קרובת משפחה תביא לי אותו מארה"ב. איזה מחשב עדיף לדעתכם? נראה שחוץ מה-SSD אין ל-flex 2 יתרונות. האם הביצועים של ה-SSD משמעותית טובים מאלה של הכונן ההיברידי, עד כדי כך ששווה להתפשר על דגם יותר ישן בשבילו? ומה עדיף מבחינת המעבד - i7 מדור 4 או i5 מדור 5? המחשב לא ישמש לתוכנות כבדות שדורשות כוח עיבוד, ככה שנראה לי ששניהם יהיו מעל ומע…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אני מעוניין לקנות מחשב. זה המפרט שהרכבתי לעצמי: Processor E6550T, core2duo, 4MB, 65W, 775/1333 MotherBoard GA-P35-DS3L, Intel P35+ICH9, ATX, 1333, Marvel Gigabit, Sound Conroe Support, GygaByte HD Western Digital 250G 16MB 250AAKS Memory 2Gb KIT (1G X2) XMS2 6400 CL-5-5-5-15, DDR2 800 , Corsair כרטיס מסך Geforce 8500GT 256 mb DUAL DVI bulk צורב SAMSUNG SG-S203B x20 SATA BLACK מארז O2 PURE BLACK 2 x 120 mm FAN + 23CM LED SIDE FAN + FSP 350W (120mm), RAIDMAX מסך LG L196WTQ , 1:3000, 2ms אני קונה חלקים ומתכוון להרכיב בעצמי. השאלה היא לגבי תאימות החלקים, ובמיוחד לגבי תאימות הזיכרון ללוח אם. לכאורה באתר של Gigabite כתוב כי התמיכה היא דווקא עבור 6400-C4. שזה CL-4-4-4-12. …

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  8. Started by aviadp,

מחשב עם כ. מסך נפרד(נראה לי) GEFORCE 9300M נמכר כרגע באייבורי וגם בKSP במחיר די נמוך של 3490 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2715&CatCode=315 רציתי לדעת איך הוא בהשוואה למחשב הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2360&CatCode=315 ואם יש למשהו מושג למה המחיר שלו נמוך יותר ממחשבים עם כרטיס מסך X4500 מובנה? מטרת השימוש: פוטושופ CS4 תודה אביעד

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Guy950,

בנו לי פה מפרט מעולה שכולל HD4850 וQ9550 אך יש לי בעיה. החנות! בהתחלה רציתי לקנות בKSP אבל ירד לי שהבנתי שזה פשוט אייבורי בשם אחר. אז אני נודד מחנות לחנות ומצאתי את החנות הזאת בירושלים שהמליצו לי אך רציתי לשאול אותכם משהו שמציק לי. הזיכרונות של החנות הזאת מוזרים, אני רוצה לקנות 4GB ראם שזה 2 סטיקים של 2GB אבל לפי מה שהבנתי לפי המארז שבניתי שזה סטיק אחד של 4GB.. מעבד - INTEL CORE 2 QUAD Q9550 BOX בכמות 1 ₪1550 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1167 לוח אם - GIGABYTE EP43-DS3L בכמות 1 ₪502 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1101 זכרונות - A-DATA 4GB KIT DDR2 800MHz בכמות 1 ₪307 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1335 כרטיס מסך - SAPPHIRE 4850 …

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  10. Started by ראדון,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב ? גיימינג כבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - 23' 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא בטוח ואם אני יעשה כבר זה יהיה לכרטיס מסך אבל קודם כל צריך הצעות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם התקציב שלי הוא 3000 למחשב סטנדרטי לשימושים קלים(אינטרנט, אופיס, סרטים, וכד') ראיתי ביד 2 את המחשב הזה: http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=&SalesCatID=&SalesSubCatID=&SalesSubCat3ID=0&ManufacturID=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=a205 אשמח לדעות לגביו או אפילו להמלצות אחרות...תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  12. Started by yuvaliat,

שלום מומחים, לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה. אשמח לעזרתכם. ברשותי מחשב Dell Latitude 6400. אני משתמש בו בעבודה כשאני מתחבר דרך מודם סלולרי, ובבית - דרך Router. בעבודה, המחשב עובד מצויין. בבית, בין אם אני משתמש ברשת האלחוטית, ובין אם אני מתחבר ל-Router בערת כבל רשת - המחשב מגיע ל-CPU של 100% ולא יורד. לא הצלחתי לאתר איזה process תופס את ה-CPU (לא ב-task-manager ולא בתוכנה שהורדתי בשם Process-Explorer). בבית - מחשב ביתי נוסף מחובר תמידית ל-Router ועובד מצויין. פרט נסיבתי - התופעה החלה לאחר שהעלתי את מהירות הגלישה בבית ל- 2.5Mb (מ-1.5). תודה מראש, יובל

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by HellBoY,

אז אחרי שקנינו מחשב לכל המשפחה, הגיע הזמן גם לי קודם כל, האם אפשר היום לקנות מחשב בלי כרטיס מסך ולשדרג בעתיד הקרוב(3 חודשים-חצי שנה)? או שאנחנו היום בתקופה שהכל עוד מעט הולך להשתדרג ולא יהיה אפשר לשדרג כבר? פעם שעברה שקניתי לי מחשב שבועים אחרי הקניה יצאה סוקט חדשה וה PCI-E ככה שממש נדפקתי. אם זה אפשרי, אז חשבתי על משהו כזה: מעבד: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוח אם: כמו שאמרתי, המטרה היא לשדרג כרטיס מסך בעוד כמה חודשים, אז צריך לוח אם מתאים לשדרוג עתידי + כרטיס מסך מובנה. יש חיה כזאת? זכרון: 2GB Kingston Value דיסק קשיח: 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב: SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata מארז וספק: חשוב לי שהמארז יהיה דיי שקט. במארז היום יש רק 5 מאוור…

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  14. זה המפרט, פשוט לא ניתן להעתיק אותו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3931&CatCode= שינויים במפרט: כרטיס מסך אני אשנה ל Gforce 260. זיכרון אני אשנה ל 4GB של KINGSTON. אני שוקל לשדרג את הספק כח כמו שהם מציעים במפרט ל HEC 600W מחשש שהספק הנוכחי שם לא יעמוד בלחץ. לציין שאני לא מתכנן OC , אני לא רוצה לעבור את האיזור של ה 3000, והמחשב מיועד בין השאר גם למשחקים. לא מעוניין לרכוש מסך. כמו כן אני מעוניין לבצע רכישה היום. תודה רבה על כל העזרה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by asaf.cbc,

תעזרו לי בבקשה לשדרג את המחשב עד 1K. אני משתמש במסך 65 אינץ. מדי פעם משחק GTA V, PRO (כן זה עובד). אין בעיה חלקים מיד שניה. Gigabyte GA-Z68X-UD3H intel® core i7-2600 cpu @ 3.40ghz nvidia geforce GTS 450 4* GB 2 ddr3 1600 800 mhz ddr3 sdram

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  16. ככה בהתאם לנושא הקודם http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=41974 החלטתי לקנות מחשב איכותי אבל זול וטוב למשחקים לא אטלון לחובבי האטלון

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. המפרט הוא כזה: Gigabye GA-K8NS nForce3 250 Chipest, AC 97' Audio, LAN, AGP x 8 ,2 x SATA AMD Athlon 64 3000+2.0Ghz, 512 KB Cache 754 Pin NCP 512 MB DDR 400Mhz Westren Digital 120 GB 7200 rpm 8MB SATA LG 52X32X52 CD-RW NEC 1.44 Floppy 3D Club - ATI Radeon 9250, 128 MB DDR + TV OUT For ADSL 10\100 AC - 97' 6 channel בא עם מקלדת, עכבר ומארז. הסכום - 3200 ש"ח. קודם כל, איך המחשב? מה טוב, מה לא? מה כדאי לשפר? שוב זה התקציב, לא יותר. הוא טוב? שווה המחיר? תנו מידע

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. המליצו לי על מחשב של דל xps1330. לפי האתר מחירו בתצורה הכי בסיסית 1428$. אני בעיקרון מוכן להשקיע עד 1500$ ויש לי כמה שאלות: 1. אני לא כל כך מבין בכרטיסי מסך לניידים, אבל האם אני צריך בכלל כרטיס מסך חזק לצרכי עריכה גרפית (פוטושופ, פלש וכו'), או מספיק כרטיס integrated? 2. לגבי הזיכרון כתוב Shared memory, מה זה אומר? 3. האם יש איזה דגם מקביל ל Lenovo, או בכלל המלצות על דגם מקביל ?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  19. Started by yotam.m,

אהלן, לאחר התלבטויות ובדיקות ובעיקר הרמת Ultrabook אחד שחוסר המשקל שלו די קנה אותי החלטתי ללכת על אחד מהם. אין דרישות מיוחדות מהמכשיר מלבד גודל המסך שכמובן יהיה 13 או 14 ללא העדפה לאחד מהם. זמן סוללה הוא לא קריטי אך כמובן הארוך ביותר שאפשר למצוא במסגרת. אין שום כוונה לגיימינג על המחשב הנ"ל. גודל הכונן לא משמעותי ואפשר לחסוך במקום הזה, שכן יש לי מספיק כוננים חיצוניים לאחסון. אם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה אין שום בעיה , אין צורך במערכת הפעלה אם הדבר נתון לבחירה. * אחריות בינלאומית היא אולי הנקודה החשובה ביותר ועל זה גם אהיה מוכן להוסיף כסף, לא ממש בא לי להסתובב בין מעבדות של מחשבים בהנחה ויקרה משהו בשנה-שנתיים הראשונות. עכשיו לשאלה המרכזית: יש חיה כזאת באיזור ה-1000$, …

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by LittleNicky,

מעוניין למכור ביד 2, כמה שווה להערכתכם? 15.6, i7-4700HQ, gtx 850m, 8gb ram, כונן 750gb 7200rpm, כולל צורב dvd.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by lidorkalfa,

HP ENVY 17 series Operating system: Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit Processor: Intel® Core i7-720QM Quad Core processor (1.6GHz, 6MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 2.8 GHz Memory: 6GB DDR3 System Memory (2 Dimm) Hard drive: 640GB 7200RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection Graphics card: 1GB ATI Mobility Radeon HD 5850 Graphics [HDMI] Display: 17.3" diagonal HD+ HP BrightView Infinity LED Display (1600 x 900) Primary optical drive: SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support (Slot Load) Personalization: HP TrueVision HD Webcam Networking: Intel Wireless-N Card with Bluetooth Included Software Bundle: Corel® PaintShop Photo Pro X3 +…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by tzu,

לא מבינה כלום בתחום. מעוניינת לקנות מחשב לילדים,שיתמוך במשחקים החדשים.איזה מפרט עליי לבקש? מחפשת משהו טוב אבל לא יקר רצח.תודה

• 11 תגובות
    • 924 צפיות
  23. אני יודע שכמה פעמים בקשתי מפרט אבל הפעם אני קונה את המחשב בקרוב מאוד ואני לא רוצה לחכות לקונרו אמממ הדרישות שלי הם שיהיו 2GB זכרון מעבד עם סוקט של AM2 וכרטיס מסך X1900XT ואני רוצה את המפרט או מ-KSP או מחנות מחשבים אחרת טובה מתל-אביב(מי שאתם חושבים שעדיף לקנות מהם) שלא יהיה מחוץ לתל-אביב בבקשה תודה רבה מראש :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 44 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. Started by TerMiT_BoY,

מה התקציב המקסימלי?4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?תכני HD, משחקים אולי גרפיקה בעתיד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).משחקים וסרטים באופן תדיר, גרפיקה באופן מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?22" 1680x1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?פעולה,אסטרטגיה,מירוצים,יריות,רשת * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3.…

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  25. שלום אני הגדרתי בהגדרות של הכרטיס NVIDIA בלפטופ שהכרטיס זה NVIDIA ולא המשולב של INTEL אבל סטים וברנאאוט פרדייס עדיין משתמשים בכרטיס של INTEL כאילו הם לא מעודכנים. עשיתי גם ריסטרט ולא עזר-מה אני מפספס? זה COREI3 עם INTEL HD ןNVIDIA 310

• 0 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.