ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
עברתי דירה ועכשיו יש לי כמה מטענים של דל ואני לא מצליחה להבין איזה מהמטענים הוא שלי. יש לי מחשב דל לטיטיוד 3340 ומאז שאני משתמשת במטען אקראי הסוללה שלי שהייתה מחזיקה 8 שעות מחזיקה שעתיים וחצי. אני ממש חייבת את המטען המקורי שלי (בתקווה שזאת אכן הבעיה)... יש אולי מספר סריאלי שמתאים למחשב? דגם? משהו? תודה לעוזרים זה דחוף לי מאוד.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה מפרט למחשב ב4500 ש"ח רק המחשב לבד בלי אביזרים אחרים כולל צורב dvd וכונןdvd המחשב מיועד לשימוש ביתי רגיל ,רצוי שהכרטיס מסך יהיה טוב כדי שמשחקים חדשים יעבדו עליו. תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד כזה http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22919837 אני רוצה לפרמט ולהתקין מחדש xp sp3 האם יש אפשרות להתקין מ DOK 16 GB של SANDISK? האם המחשב הזה יכול בכלל לעשות BOOT מ DOK? העתקתי את כל קבצי ההתקנה לDOK ובהפעלה מחדש המחשב פשוט נתקע!!
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להזמין מחשב למשפחה אני מוכן להשקיע הרבה בשביל מחשב טוב שיחזיק הרבה זמן, יריץ את המשחקים החדשים ביותר בצורה הטובה ביותר ושיהיה לו מעבד טוב והכל.. קיבלתי הצעה למפרט מחשב ואני לא יודע אם הוא טוב ואם הוא שווה את המחיר אם אפשר לדעת מה היתרונות ומה החסרונות של המחשב והאם כדאי לקנות אותו אם אני מחפש מחשב חזק מאוד מארז מחשב משופר + ספק כח SPIRE 550W לוח ראשיGIGABYTE P55A-UD3 CROSSFIRE USB3 SATA3: כרטיס זיכרון DDR3 1333 בנפח 4 גיגהבייט KINGSTON. מעבד INTEL CORE I5-750 דיסק קשיח 500GB SATA 7200RMP כ.מסך ATI HD5770 1GB PCI EXP DDR5 צורב DVD X24 מסך PHILIPS 241E1SB 5MS 1:25000 DVI FHD בגודל 23.6" סה"כ כולל מע"מ 5590 ₪
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד/פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך Dell UltraSharp U2412M (Digital) 1920* 1900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות מחשב בסביבות המחירים 2800-3000 ש"ח שישמש בעיקר לישומים קלים עד משחקים קלים.. אני לא צריך מסך רמקולים מקלדת ועכבר. תודה
-
- 9 תגובות
- 766 צפיות
-
-
[ATTACH=CONFIG]8437[/ATTACH] אבקש את דעתכם על מחיר עבור המפרט הנ"ל. המחשב כולו שמור במצב מעולה, מותקן ועובד יופי, והייתי רוצה לדעת כמה הוא שווה בערך למכירה כמכלול ולא כחלקים. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב 1.8 לוח אם ומעבד שאינטל 384RDR וכרטיס מסך REDEHON 9200PRO 128וכבר נמאס לי מהביצועים שלו (אפילו לא יכול להפעיל סקייפ וקואנטר סטרייק 1.6 ביחד). ניסיתי לפרמט... בדקתי אלף פעם מה רץ לי ואם יש משהוא שלוקח משאבים בצורה מיוחדת. הבעיה כמו תמיד היא כסף אני לא מוכן להקשיע יותר מדי... השאלה שלי אם שווה בכלל לנסות ולהוסיף זיכרון למחשב או שזה מקרה אבוד ואני צריך מחשב חדש. אם אני צריך מחשב חדש אני אשמח למפרט זול במיוחד, מצדי להשתמש אפילו באותו מארז ולהחליף רק לוח אם, מעבד, זיכרון, וכרטיס מסך (אם צריך). עיקר השימוש במחשב היא למשחקים אבל והשאיפה היא להגיע עד רמה שHL2 עולה במחשב ושתוך כדי אני יוכל לשמוע מוזיקה או לדבר בסקייפ. יש לכם רעיונות ?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי :< אז שמעו ;[ חבר שלי יש לו 2000 שקל . עכשיו- זה או שהוא יחליף לכרטיס מסך ואם כבר כרטיס מסך אז לכרטיס מסך טוב (R9500PRO) וישאר עם המחשב העגלה שלו 1000MHz P3 עם 256MB RAM של RDRAM600 עם 2 סטיקים של 128MB שזה 256MB ;/ עכשיו אם הוא לא קונה כרטיס מסך טוב (הוא לא יקנה R9700PRO אני יודע שיש לו מספיק כסף גם לזה אבל הוא לא רוצה הוא רוצה להשאיר עוד קצת אם הוא כבר קונה כרטיס מסך ) אז הוא יקנה- מעבד,זכרונות ולוח אם תואם, מה הקטע? שאם הוא קונה לוח אם,זכרונות ומעבד תואם אז הוא ישאר עם ה Gifa 2 MX 440 64MB שזה ממש קקאל'ה. קיצר מה עדיף לו, לקנות מעבד של AMD אני מאמין AXP 2000+ עם זכרונות אני מאמין 133MHz with DDR it's 266MHz של 256MB לא ה 512 בגלל בעיות כסף עם לוח אם…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי , אני צריכה לקנות מחשב נייד שיהיה מספיק חזק לעבוד עם סוליד ווקרס פוטושופ keyshot אפטר אפקט וכו.. מבחינת תקציב משהו בסביבות 6000-7000, מחשב pc. עד כה היו לי ניידים של טושיבה ואני דיי מרוצה, אבל ייתכן וישנן חברות שיהיו יותר טובות ופשוט אני לא מכירה ... הסתכלתי על מחשבים שיש להם מעבד של I7, הבנתי שזה טוב.. אבל בכל הקשור לסוג של כרטיס מסך זיכרון וכו אין לי הרבה מושג אז אשמח לקבל איזשהן המלצות למחשבים או טיפים איך לבחור.. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, חבר צריך ממני מפרט למחשב בשביל אחותו ולקחתי על עצמי את המטלה וההתייעצות איתכם. הוא רוצה לנצל את כל התקציב, בחריגה של 100-200 מקסימום. השימושים יהיו בעיקר משרדיים - מאינטרנט עד תוכנות כבדות, שלא תיהיה בעיה של מקום\רעש יותר מדי. בנוסף, יכול להוות מחשב למשחקים קלים. אין צורך בשום ציוד היקפי מלבד לצורב, שום צורך במערכת הפעלה. רצוי שהחנות יהיה באזור רמת-גן-גבעתיים, כמובן שתיהיה אמינה. אשמח לעזרה, תודה מראש לכל העוזרים ! 8)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן שוב אני :] קודם כל שלום לכולם.. עד לפני יומיים ככה בניתי לי מפרט שלפי דעתי אני חושב שהוא טוב אבל אין כמו לשאול עוד אנשים שיכולים לתמוך בך.. אז הנה המפרט תנו לי חוות דעת כנה המסך לא מעניין אותי מאיזה פאנל הוא. אני יודע שזה מסך טוב ואני לא מעוניין להחליפו.. העכבר אולי אתם תיהיו נגדו אבל זה אחלה עכבר אני מאוד אוהב את הצורה שלו ואני כבר רגיל אליו מכך שהלכתי לחבר שלי ויש לו עכבר כזה.. אז גם אותו איני מעוניין להחליף.. יאללה שוט.. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz(E8400) 1333MHz/FSB 6MB 45nm - BOX ¤986 לוח אם: ASUS P5KR ¤617 מסך: DELL 19" E198WFP ¤1121 כרטיס מסך: BFG PCI-EX 2.0 GeForce 8800GT OC2 512MB GDDR3 - RETAIL ¤1404 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 720…
-
- 11 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מעבד חדש מסדרת Ivy Bridge ככל הנראה I5. צריך המלצה ללוח אם ולמארז, עם היתר אני מניח שאסתדר לבד. על המארז להיות גדול, ומאוורר היטב, מרחב פנימי גדול (לא רוצה שההרדיסק יתנגש בכרטיס מסך כמו שקורה לי עכשיו), שיהיה נח לסדר את הכבלים של הספק כח ושיהיו חיבורי USB מקדימה\למעלה. ראיתי הרבה ביקורות על מארזים באתר...קשה לי להפיק מהן את התשובות שאני מחפש וכידוע אין חכם כבעל ניסיון. לגבי לוח אם חשוב לי מאוד שחיבורי ה PCIE לא יהיו צפופים, יש לי כרטיס מסך גדול וכרטיס קול שמנמן וכרגע הם צמודים אחד לשני וזה לא עושה להם טוב. מכיוון שהמארז הולך להיות גדול אין מניעה שלוח האם יהיה גדול גם כן. כמובן שיהיו חיבורים USB3 וכל הFancy Stuff החדשים.. יש תוכניות לOC…
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום! מחשב בן חצי שנה ׁ(מצורפת חשבונית לקונה) : כמה הוא שווה ? מעבד: Intel Core i5-3470 Ivy Bridge Quad-Core 3.2GHz לוח אם: Gigabyte LGA 1155 Intel GA-B75M-D3H זיכרון: corsair vengeance 24gb (2X8)+(2X4) 1866mhz קירור (למעבד): arctic cooling ספק: antec 550w מארז: Antec P100 כרטיס מסך: ONBOARD הארד דיסק: ללא תודה מראש אני חייב למכור אותו בהקדם יום נהדר
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! אני רוצה שתתנו לי חוות דעת לגבי שני מחשבי נייד ומה הכי טוב מבין שניהם והם הזיכרון והכרטיס מסך והגרפיקה וכל אלה בין היתק טובים? המחשב הזה: http://www.circuitcity.com/ccd/productDetail.do?oid=199874#CustomerRatings או המחשב הזה? http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8679575&type=product&id=1197678601835 ושאלה אחרונה מה יותר טוב AND או INTEL
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
בוקר טוב חבר'ה אני צריך מפרט טוב לחבר אפשרות לחרוג טיפה מהתקציב ( לא להיתפרע חברים ) כלול במפרט : מעבד של AMD - 4600 מסך LCD שיתן יחס טוב - MS נמוך - לביצועי הכרטיס מסך 2 ג'יגה זיכרון הארדיסק 250 וכרטיס מסך חזק ( עדיפות 1950פרו ) צורב DVD ספק כוח טוב מארז נחמד ציוד היקפי - מקלדת עכבר אלחוטי , מיקרופון ואוזניות ( בלי רמקולים ) חנויות מומלצות מאזור השפלה תודה רבה יומטוב
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000-7000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 6 תנצלו חופשי. מעבר טיפה רגישות, אבל אפשר P: ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעל 7,000 לא ניתן (500 עם שכנוע טוב). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה ייצא בשנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) לא. 5. עד כמה חשו…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בערך באותו מחיר אפשר לקנות את זה: http://www.amazon.com/Lenovo-Touchscreen-i5-5200U-Keyboard-80JK0020US/dp/B00TR05UZE/ref=sr_1_1?m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&ie=UTF8&qid=1433610810&sr=1-1 או את זה: http://www.amazon.com/Lenovo-14-Inch-Touchscreen-Laptop-59418276/dp/B00K6ZILGO/ref=cm_cr_pr_product_top?ie=UTF8 אני הולך להזמין את המחשב מחו"ל, קרובת משפחה תביא לי אותו מארה"ב. איזה מחשב עדיף לדעתכם? נראה שחוץ מה-SSD אין ל-flex 2 יתרונות. האם הביצועים של ה-SSD משמעותית טובים מאלה של הכונן ההיברידי, עד כדי כך ששווה להתפשר על דגם יותר ישן בשבילו? ומה עדיף מבחינת המעבד - i7 מדור 4 או i5 מדור 5? המחשב לא ישמש לתוכנות כבדות שדורשות כוח עיבוד, ככה שנראה לי ששניהם יהיו מעל ומע…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב. זה המפרט שהרכבתי לעצמי: Processor E6550T, core2duo, 4MB, 65W, 775/1333 MotherBoard GA-P35-DS3L, Intel P35+ICH9, ATX, 1333, Marvel Gigabit, Sound Conroe Support, GygaByte HD Western Digital 250G 16MB 250AAKS Memory 2Gb KIT (1G X2) XMS2 6400 CL-5-5-5-15, DDR2 800 , Corsair כרטיס מסך Geforce 8500GT 256 mb DUAL DVI bulk צורב SAMSUNG SG-S203B x20 SATA BLACK מארז O2 PURE BLACK 2 x 120 mm FAN + 23CM LED SIDE FAN + FSP 350W (120mm), RAIDMAX מסך LG L196WTQ , 1:3000, 2ms אני קונה חלקים ומתכוון להרכיב בעצמי. השאלה היא לגבי תאימות החלקים, ובמיוחד לגבי תאימות הזיכרון ללוח אם. לכאורה באתר של Gigabite כתוב כי התמיכה היא דווקא עבור 6400-C4. שזה CL-4-4-4-12. …
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מחשב עם כ. מסך נפרד(נראה לי) GEFORCE 9300M נמכר כרגע באייבורי וגם בKSP במחיר די נמוך של 3490 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2715&CatCode=315 רציתי לדעת איך הוא בהשוואה למחשב הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2360&CatCode=315 ואם יש למשהו מושג למה המחיר שלו נמוך יותר ממחשבים עם כרטיס מסך X4500 מובנה? מטרת השימוש: פוטושופ CS4 תודה אביעד
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בנו לי פה מפרט מעולה שכולל HD4850 וQ9550 אך יש לי בעיה. החנות! בהתחלה רציתי לקנות בKSP אבל ירד לי שהבנתי שזה פשוט אייבורי בשם אחר. אז אני נודד מחנות לחנות ומצאתי את החנות הזאת בירושלים שהמליצו לי אך רציתי לשאול אותכם משהו שמציק לי. הזיכרונות של החנות הזאת מוזרים, אני רוצה לקנות 4GB ראם שזה 2 סטיקים של 2GB אבל לפי מה שהבנתי לפי המארז שבניתי שזה סטיק אחד של 4GB.. מעבד - INTEL CORE 2 QUAD Q9550 BOX בכמות 1 ₪1550 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1167 לוח אם - GIGABYTE EP43-DS3L בכמות 1 ₪502 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1101 זכרונות - A-DATA 4GB KIT DDR2 800MHz בכמות 1 ₪307 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1335 כרטיס מסך - SAPPHIRE 4850 …
-
- 8 תגובות
- 992 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב ? גיימינג כבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - 23' 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא בטוח ואם אני יעשה כבר זה יהיה לכרטיס מסך אבל קודם כל צריך הצעות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם התקציב שלי הוא 3000 למחשב סטנדרטי לשימושים קלים(אינטרנט, אופיס, סרטים, וכד') ראיתי ביד 2 את המחשב הזה: http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=&SalesCatID=&SalesSubCatID=&SalesSubCat3ID=0&ManufacturID=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=a205 אשמח לדעות לגביו או אפילו להמלצות אחרות...תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום מומחים, לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה. אשמח לעזרתכם. ברשותי מחשב Dell Latitude 6400. אני משתמש בו בעבודה כשאני מתחבר דרך מודם סלולרי, ובבית - דרך Router. בעבודה, המחשב עובד מצויין. בבית, בין אם אני משתמש ברשת האלחוטית, ובין אם אני מתחבר ל-Router בערת כבל רשת - המחשב מגיע ל-CPU של 100% ולא יורד. לא הצלחתי לאתר איזה process תופס את ה-CPU (לא ב-task-manager ולא בתוכנה שהורדתי בשם Process-Explorer). בבית - מחשב ביתי נוסף מחובר תמידית ל-Router ועובד מצויין. פרט נסיבתי - התופעה החלה לאחר שהעלתי את מהירות הגלישה בבית ל- 2.5Mb (מ-1.5). תודה מראש, יובל
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז אחרי שקנינו מחשב לכל המשפחה, הגיע הזמן גם לי קודם כל, האם אפשר היום לקנות מחשב בלי כרטיס מסך ולשדרג בעתיד הקרוב(3 חודשים-חצי שנה)? או שאנחנו היום בתקופה שהכל עוד מעט הולך להשתדרג ולא יהיה אפשר לשדרג כבר? פעם שעברה שקניתי לי מחשב שבועים אחרי הקניה יצאה סוקט חדשה וה PCI-E ככה שממש נדפקתי. אם זה אפשרי, אז חשבתי על משהו כזה: מעבד: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוח אם: כמו שאמרתי, המטרה היא לשדרג כרטיס מסך בעוד כמה חודשים, אז צריך לוח אם מתאים לשדרוג עתידי + כרטיס מסך מובנה. יש חיה כזאת? זכרון: 2GB Kingston Value דיסק קשיח: 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב: SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata מארז וספק: חשוב לי שהמארז יהיה דיי שקט. במארז היום יש רק 5 מאוור…
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-