ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,432 דיונים בפורום זה
-
קרוב משפחה שלי קיבל הצעת מחיר, וביקש ממני להעריך אם היא סבירה יחסית למחיר. האם תוכלו לחוות דעתכם? המפרט לא כולל מסך, והמחשב ישמש למטרות משרדיות (וחשובה מאוד המהירות, כך שאם יש צורך בחריגה קטנה, אפשר) לוח אם INTEL WARRENSBURG CORE I P55 מעבד I5 QC 750 2.66 8M כרטיס מסך GF210GT X16 PCI-E 512MB דיסק WD SATA 7200 500GB ספק כח HEC-350TE-2WK 80PLUS ATX2.2 350W זכרון 2GB DDR3-1333 צורב מארז 1FAN+63RA HEC סה"כ 3300 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מחשב לשימוש בייתי קל בתקציב עד 2500 שקל יש לי כמה דרישות בסיסיות מהמחשב אני אשמח מאוד לעזרה ולתגובות 1)שיהיה מארז שקט.. שהמחשב לא יעשה רעש זה באמת אחד הדברים היותר חשובים לי... 2) ושיהיה 2GB זיכרון RAM 3) רק אינטל לא AMD ולא סלרון או משהו חלש כל השאר באמת לא חשוב.. מערכת הפעלה אני מתקין XP כרטיס מסך חשבתי סתם משהו בקטנה בסגנון 8400 באמת משהו סולידי כזה.... (לא חייב בכלל שימושים של המחשב אינטרנט אופיס וכו... פה ושם משחק קטן על גרפיקה מנימאלית וגם זה פעם בשנה אם בכלל... אני אשמח לתגובות ולעזרה אני מניח שזה קצת מאתגר הדרישות של אינטל לתקציב כזה נמוך ועוד עם 2 GB זיכרון + מארז שקט תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום, מזדמן לי להיות בהונג קונג בעוד מספר ימים ואני שוקל לשדרג את הנייד הנוכחי ולרכוש שם. אני יודע שסין עצמה לא בהכרח זולה יותר אבל הונג קונג צריכה להיות קצת יותר זולה בשל מעמ מקומי מופחת. האם מישהו יכול להמליץ על מקומות אמינים לרכישה? או לספק מספר כללים מנחים שיעזרו לי ברכישה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, אני לפני קנייה מהאתר הזה http://shops.nrg.co.il/Prod/61617/ המחשב הזה נמוך ב - 700 שקל מהדגמים המקבילים. מדובר על ה - dell inspiron 1564 מעבד i3 לפני קנייה אחד החברים ביאס אותי שזה יבוא אפור ולא כדאי לקנות מה דעתכם?! מצויין שיש אחריות של שנה על ידי מעבדות DELL. מישהו קנה מהאתר הזה? האם יש סיבה לדאגה? ??? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש מחשב נייד של asus שאני רוצה לקנות מדגם: N551VW-FI251T ואני מעוניין לשמוע חוות דעת מכאלה שמבינים, ו\או השתמשו בו. זה הקישור למפרט המלא: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=915774 תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי בתחלה להחליף לוח ומעבד עכשיו אני רוצה שבשביל להחליף אותם צריך להחליף את כול המחשב אז יוצא לי הרבה כסף .......... אז אמרתי נעשה דבר כזה זה המפרט שיש לי שלמטה .. אני רוצה להחליף רק מעבד וזיכרון המעבד עצמו שלי זה AMD 2500 והלוח זה Asus A7N8X-E Deluxe אני רוצה להחליף רק מעבד וזיכרון במחיר כמה שיותר נורמלי .... כי זה מה שניראה לי שיביא לי הכי הרבה תוצאות אני מוכן להשקיע עוד 1500 שקל אפשר לעלות Motherboard CPU Type AMD Athlon XP, 1833 MHz (11 x 167) 2500+ Motherboard Name Asus A7N8X-E Deluxe (5 PCI, 1 AGP Pro, 1 WiFi, 3 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type Award (02/04/04) Communic…
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5.6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? האמת שכמה שיותר פחות יותר טוב , בהתחלה היה התקציב שלי 4.5K אבל איכשהו זה עלה.. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ5.6K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי רשת בעיקר כמו Black Desert , LoL, Overwatch, Heroes of the Storm, WoW, Diablo 3... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 מסך P2250 Samsung -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…
-
שלום, אני מתכנן לקנות כונן ssd, עליו אני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה ואולי כמה משחקים. אני מעוניין ב120 GB ויש שניים שאני מתלבט ביניהם (אין חשיבות כל כך למחיר שמופיע בלינקים כי יש לי אפשרות לקנות אותם במחירי יבואן): G.Skill SSD Phoenix Pro 2.5" 120GB מפרט ניתן לראות כאן - http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=FM-25S2S-120GBP2&Cat2Cat1ID=179&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he OCZ Vertex 3 120GB VTX325SAT3120G מפרט ניתן לראות כאן - http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/ocz-vertex-sata-iii-ssd-120-p-12859?language=he היתרון של ה OCZ הוא שמהירות הקריאה והכתיבה שלו מהירה בערך פי שתיים מה G.Skill אבל מה בנוגע לשאר המפרט? למה הג'י סקיל יקר משמעותית? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר קריסת המחשב הכואבת שעברתי החלטתי להתדקם ולקנות מחשב חדש אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט שיתאים לי. האם לדעתכם ניתן וכדאי בתקציב שלי ללכת על מעבד i7? בדרך כלל אני רואה בתקציב זה מפרטים עם מעבד i5 ... 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אודיו, תכנות, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קיובייס, matlab. eclipse,ableton live, משתמש ברובן באופן תדיר עד כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימ…
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לחברה שלי מחשב נייד לעיצוב גרפי (פוטושופ, אילוסטרייטור וכו') מה דעתכם על המחשב הזה? http://www.c-data.co.il/catalog/product.aspx?maincat=&cat=&subcat=&prod=7799&keySearchTxt=X550VX&page=1&psize=30 או זה? http://ksp.co.il/?uin=36240&select=.268..271..211..2175..2895..442..1798 תודה.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
האם קיים הבדל משמעותי בין זכרון DDR המסומן כ CL15 ל CL17?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
[table] [tr] [td] Component [/td] [td] Model [/td] [td] Ebay Price [/td] [td] Israel Price [/td] [td] Final Price [/td] [td] Comments [/td] [/tr] [tr] [td] Case [/td] [td] Nanoxia DS1 - Deep Silence 1 Black [/td] [td] 991 [/td] [td] 640 [/td] [td] 640 [/td] [td] [/td] [/tr] [tr] [td] MotherBoard [/td] [td] ASRock Z77 Extreme4-M Z77 LGA 1155 [/td] [td] 695 [/td] [td] 837 [/td] [td] 695 [/td] [td] [/td] [/tr] [tr] [td] CPU [/td] [td] Intel Core i5-3570K [/td] [td] 1097 [/td] [td] 1094 [/td] [td] 1097 [/td] [td] [/td] [/tr] [tr] [td] CPU Cooling [/td] [td] Zalman CNPS14X [/td] [td] 180 [/td] [td] 180 [/td] [td] 180 [/td] [td] [/td] [/tr] [tr] [td…
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
ברשותי המחשב הבא: System Model:Dell OptiPlex 980 Processor: Intel(R) Core(TM) i7 CPU 860 @ 2.80GHz (8 CPUs), ~2.8GHz Memory: 8192MB RAM DDR3 Display Devices: Card name: ATI Radeon HD 3400 Series מה צריך להוסיף לו כדי שיוכל להריץ משחקים באיכות טובה מהשנה האחרונה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. אני מחפש מחשב נייד בסדר גודל של 2500 ש"ח. אני צריך מפרט אם מישהו מוכן לבנות לי. אני גמיש מבחינת מחיר, לא יודע בידיוק מה טווח המחירים היום בשוק. מחפש מחשב סטנדרטי למטרות לימודים. שיהיה חזק מהיר ואמין. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
שלום, צירפתי קובץ המתאר הצעת מפרט למחשב עבור אמא שלי המחיר הסופי הוא 1570 ש"ח. המפרט הוא רק לגוף המחשב ללא ציוד היקפי כלל והרצון הוא מחיר זול ככל האפשר. המחשב הוא לשימושים בסיסים של גלישה באינטרנט, אחסון מעט קבצים כגון תמונות וסרטי משפחה, והרצת משחקים פשוטים כגון סוליטר. אשמח לקבל חוות דעת והערות על המפרט.
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
שלום, כמעט קניתי מחשב חדש לאחר עזרה מכם בתראד קודם, אך הגעתי למסקנה והמתנתי מעט שיצאו דברים חדשים. כרגע המחשב שאני קונה לאחר שינוי פרטים הוא כך: * E8400 - ש"ח 660. * GA-EP45-DS3R - ש"ח 500 +- * HD4850 - ש"ח 700+-, כמו כן אפשר להביא את ה 8800GT ב 660 ש"ח.. * צורב LG - ש"ח 100 * ספק כוח לא ידוע ופה אני צריך את עזרתכם. * מארז לא ידוע אבל אולי את הסופרנו VG7000BWS של TT? * קירור למעבד לא ידוע וגם כאן צריך את עזרתכם. * זכרון כנראה 2GB של ADATA, האם עדיף 1066 או 800 MHZ? י * WD 500GB16MB ש"ח 300 המחירים יותר נמוכים כי אני קונה דרך יבואן, אז יוצא לי הנחה במחיר, אז כמו כן אני קצת מנצל את זה וקונה דברים יותר טובים שבחנויות רגילות ה…
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום, אני צריך HTPC לניגון סרטים ומוזיקה (עם יציאת SPDIF). לא צריך לנגן HD, אבל לוח אם עם אופציה לשדרוג עתידי של כרטיס מסך לצורך HD יתקבל בברכה. המחשב צריך להיות חזק מספיק לנגן סרטים מקבצים שנמצאים על מחשב אחר ברשת מקומית. משהו עד 1800ש"ח. לא צריך לכלול כונן DVD. קראתי על מארז antec NSK2480 שהוא נחשב טוב מאד, אבל גדול מאד, יש אופציות טובות אחרות( עדיף כסוף).
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורכי עיצוב ובניית אתרים (Notepad () ותוכנות בסגנון Dreamweaver בשביל הקוד, ו-Photoshop, Illustrator, InDesign (בגרסת CS4) וכד' לשם עריכת הגרפיקה עצמה. לא אכפת לי מכרטיס המסך, אני ממש לא מתכוון לשחק על המחשב הזה והוא יהיה בעיקר בשימוש בזמן העבודה. כנראה שאצפה גם בסרטים עליו. (FHD) * מטרות המחשב? צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית) * גודל המסך? 15", אפשר גם יותר אם זה בכלל נכנס בתקציב. הדגש הוא יותר על עבודה מאשר ניידות. * משקל רצוי? לא רלוונטי ממש, הוא יכול להיות יחסית כבד, אני מתכוון לקחת אותו עם תיק גב. אבל לא להגזים כמובן. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות נשמע לי כמו זמן סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) א…
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב נייד ועלו לי כמה שאלות של הדיוט שקיויתי שתוכלו לפתור: 1. אני עומד להריץ הרבה תוכנות כבדות ואוכלות זכרון (בעיקר בתחום הגרפיקה) אני צריך לפחות 512MB. השאלה שלי היא מה ההבדל בין סוגי הזכרונות (DDR, DDR2 וראיתי עוד כמה סוגים..)? האם יש חשיבות למהירות של הזכרון? 2. איזה יציאות הם סטנדרט ומה חשוב להתעקש שיהיה במחשב? 3. אני מעוניין במסך של 15 אינץ', בחנות מסויימת הציעו לי כרטיס מסך Intel Extreme Graphics 2, כדאי?. המחשב לא מיועד למשחקים, אבל בהחלט יצטרך לעבוד עם גרפיקה. רוב תודות.
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אני מתכננת לקנות מחשב ביום יומיים הקרובים, ואחרי הרבה בדיקות נשארתי עם השנים הללו: DELL http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=479_2181_2740&products_id=22122 TOSHIBA http://012.net/updates/site_tushiba/ המחשב ישמש אותי בעיקר לתוכנות אופיס, אינטרנט ובמקרה הכי גרוע לSIMS 2. ההבדל במחירים בינהם הוא לא השיקול. השיקול הוא אם המפרט של הטושיבה מפצה על העובדה שדל מציעים שלוש שנים אחריות בעוד טושיבה רק שנתיים. תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
אני מחפש נייד חדש שיוכל להריץ תוכנות בינהן: Adobe suit Maya z-Brush הוא בעיקר יהיה לשימוש משני כאשר אני מחוץ לבית ולא תתבצע עליו עבודה רצינית, לכן אשמח אם תהיה לו סוללה חזקה שתספיק למינימום 3 שעות (גם אחרי כמה חודשים). המשקל פחות חשוב ולא איכפת לי להכנס לכושר. אם שאר הרכיבים זהים, אשמח אם ישקול פחות. כנ"ל לגבי המראה. פרטים נוספים: מסך 15.6" OS Win7 64bit 4GB Ram לא ישמש למשחקים. איכות סאונד פחות חשובה מאיכות תמונה. מעבד SB כונן DVD (לא קריטי אם יש צורב) יציאת HDMI (FireWire עדיין בשימוש במצלמות חדשות? אני לא רואה יציאות FW בניידים חדשים, יש תחליף כלשהו? אם לא אשמח שתהיה גם יציאה כזו...) תודה על העזרה =]
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
טוב זה המפרט בנוי מפנדס הגיפורס של xfx אין להם במלאי ויש תור גדול אז התפשרתי על הפרולינק מה דעתכם ובבקשה לא להתייחס לכסף זה מה שנכנס לי בתקציב. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
תקציב? (כמה כסף אתם מוכנים להוציא עבור המחשב ואם המחשב נרכש באילת, יש לציין זאת) השב כאן: בין 1600 ל2400 שקל. האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה? (בכמה תהיו מוכנים לחרוג אם לא יימצא מחשב ראוי או יימצא מחשב מתאים יותר לדרישות שלכם?) השב כאן: זה הטווח . האם לנצל את כל התקציב או לחסוך? (מעדיפים לנצל את מלוא הסכום או לנצל נטו עד הדרישות שלכם?) השב כאן: כן. מהם השימושים במחשב? עבודה משרדית |גיימינג קל (לפרט אילו משחקים) | גיימינג כבד (לפרט אילו משחקים) | לימודים לסטודנט רגיל | לימודים לסטודנט מדעי המחשבּ + | מחשב לבית לצרכים בסיסיים | אחר (נא לפרט) השב כאן: ללימודים בעיקר וורד אולי פוטשופ בקטנה לא משהו רציני מתי מתוכננת הרכישה? (מהו התאריך הסופי לרכישה?) …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, * מטרות המחשב? בעיקר צפייה במדיה אך חשוב שיוכל להריץ משחקים (למשל NBA 2K14) * גודל המסך? מעדיף 14 אבל גם 15 זה בסדר. * רזולוציית המסך? לא כל כך קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שתהיה תאורה אחורית למקשים * משקל רצוי? 2 קילו ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא כל כך קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה להיברידי אבל גם כונן 500 זה בסדר * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק לא ACER או TOSHIBA * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? מעדיף שלא יהיה מסך מגע או מסתובב או כל מיני ג…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אני מעוניין להרכיב מחשב , אשמח שתגידו את דעתכם למפרט הבא : אציין שחשוב לי שרכיבים במחשב, שאי אפשר לשדרג בעתיד יהיו טובים ומומלצים (מעבד, לוח אם וכו) אני מעוניין במחשב חזק יחסית ( גיימניג) לא ברמה מטורפת.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-