ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
האם אני חי באשליה או שקיים כרטיס כזה? כיום יש לי טליויזה רגילה אבל אם אני יקנה LCD אני רוצה שיהיה לי בכרטיס גם HDMI האם קיים כרטיס כזה?
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום אנשים תעזרו לי בבקשה בקניית מחשב חדש נייד כמובן הנה המפרט תודה מראש על זמנכם היקר! האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: מעדיף חנות לא משנה איזה מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): בארץ תקציב: 2500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 100 200 שקלים יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר חברת המחשב הניד המועדפת: אין העדפה מערכת הפעלה רצויה: windows 7 כונן קשיח מועדף: מ 250 גיגה אפשרות ליותר משקל הנייד המועדף: לא כל כך משנה תאמת גודל הצג:לא פחות מ 13 אינץ זמן סוללה רצוי: מעדיף כמה שיותר אבל אם זה יותר מידי משפיעה על המחיר אסתפק גם ב 4 שעות צבע המחשב הרצוי: רק שלא יהיה וורוד אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה כונן dvd ,כניסות usb ,אינטרנט אל חו…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב ללימודים לצורך תכנות. אני עובד בינתיים עם visual studio אבל אני רוצה אופציה להפעלת סביבות עבודה כבדות יותר. התקציב הוא עד 5000. ראיתי מחשב נחמד עם מסך טאצ' מה דעתכם על asus vivobook S400CA? בכללי הייתי מעדיף המלצה על מחשב עם כונן קשיח קצת יותר טוב בסביבות 7500 rpm. * גודל המסך? 15.6'' * משקל רצוי? עד 2.5 קילו, מומלץ פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה של 4 שעות יהיה נחמד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות חצי טרה * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?…
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן ואני מקווה שסוף סוף מישהו יעזור לי. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיהיה מיועד לפוטושופ, עבודה משרדית, גיימינג בינוני. ארצה בעתיד לעסוק אולי בתוכנות יותר כבדות כמו אילוסטרייטר והחשיבה היא להשיקע השקעה חד פעמית למשחב לטווח ארוך. קיבלתי מפרט ואשמח לחוות דעת:
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אל תשאלו למה אינטל, דוד שלי רוצה מחשב מבוסס אינטל כי הם "אמינים" יותר : אני ישמח לקבל מפרט שיתאים גם למשחקים ועם מסך LCD 17. ודרוש כרטיס מסך בערך במחיר של 800-700 שקל ולא יותר..לוח אם של PCI-E וגם DDR2 תודה! [=
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הי, מבקש המלצה לשידרוג כרטיס מסך וזכרונות. הייעוד - יישומי אנטרנט בעיקר אבל הכרטיס מסך המובנה מרגיש לי איטי עד כדי כך שעכבר מחשב אלחוטי זז בצורה מרצדת לעיתים (לא קורה עם אותו עכבר במחשב אחר, משתמש ברזולוציה 1920 על 1080). אני חושב ששידרוג כרטיס מסך וזכרונות יפתור זאת. האם כך? מצ"ב פרטי הלוח אם והזכרונות. התקציב - נמוך, סדר גודל של 500 ש"ח לשני הפריטים, עדיפות באייבורי. תודה זיו
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, נפלה אצלי ההבנה שבלית ברירה המחשב בן ה-8 שלי צריך לעבור ולשמש כ-HTPC בסלון.. אודה לעזרתכם בחיפוש המפרט הבא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך אבל זה התקציב כולל הכל.. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בקטנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תוכנות תלת מימד, זה מכסה גם שימוש משרדי וצפיה ב-HD אני מאמין א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר בsketchup כולל ביצוע רינדורים (מבוססי CPU, מכאן שרצוי מעבד i7) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הנה המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1542 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם ASUS P5N-E SLI ¤732 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31033 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤613 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 ¤640 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2P800R22GK כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCIe ¤2139 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV381 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤190 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק NZXT LEXA ¤640 http://skypc.co.il/product.asp?pid=nzlexa ספק כח OCZ STEALTHXSTREAM 600W ¤550 http://skypc.co.il/product.asp?pid=ocz600…
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שימוש כללי + קיובייס + פוטושופ. יש הארד דיסק וכרטיס קול. שם הפריט מחיר משלוח כמות תשלומים מחק Enermax Modu 82+ 425Watt 80Plus Bronze 290.00 ₪ - 1 1 AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX 727.00 ₪ - 1 1 Gigabyte GA-880GMA-UD2H AMD880G CHIPSET 530.00 ₪ - 1 1 G.Skill F3-10666CL9D-2GBNT 2GB DDR3 1333Mhz CL9 153.00 ₪ - 2 1 מסך Dell UltraSharp U2311H 23" IPS Panel 1,275.00 ₪ - 1 1 Sapphire ATI Radeon 5670 1GB GDDR5 HDMI 577.00 ₪ - 1 1 Logitech CordLess Desktop EX110 Retail 240.00 ₪ - 1 1 Asus DRW-24B1LT x24 White / Black Light Scribe 157.00 ₪ - 1 1 מארז ThermalTake Soprano RS 201 262.00 ₪ - 1 1
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר לעבודה ביישומי אופיס למיניהם ולגלישה באינטרנט. התקציב, כאמור, 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה של כמה מאות מעלה. עדיפות לפרמטרים: מותג רציני וידוע, מסך גדול, סוללה איכותית. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
מעבד Intel® Core™ i3-350M Processor 2.26GHz מסך "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video ATI Mobility Radeon™ HD 5470 זכרון 4096MB DDR3 דיסק קשיח 500GB SATA 5400RPM למידע בנושא קיבולת ונפחים לחץ כאן מערכת הפעלה (Windows 7 Home Premium (64bit עברית או אנגלית תקשורת כרטיס רשת אלחוטי (IEEE 802.11b/g/n (draft כרטיס רשת LAN Bluetooth כונן אופטי צורב Lightscribe DVD Writer
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
הדרישות הבסיסיות: מחשב שכמעט אינו נסגר. בשימוש מאסיבי מאד כל היום. בבוקר בורסה: תמיכה בשני מסכים חייב להיות שקט תמיכה בפתיחת 30 עמודי גוגל כרום. בכל מקרה עשרים לפחות. אופציה (לא חובה) תמיכה במסך 4K. דיסק אחד. SSD עד 500 (השאר מגובה על חצוני) 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית וביתית. המחשב עובד 20 שעות ביממה, ופתוח 24 שעות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה רבה עם מיי…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Phenom Tripple-Core 8650 (Socket AM2+) לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE MA790X-UD4P AM2+, AM3, 790X, DDR2 1066, 2xPCI-E זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI PCI-E כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) ספקי כוח Enermax Tomahawk 450W Active PFC 12cm מחיר 3310 שקל הצרכים שלי זה להפעיל משחקים כמו gta IV שיעבדו טוב ובלי תקיעות!ואני רוצה שהמחשב גם כן יעבוד מהר ובלי תקיעות1
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום.... אם מישהו יכול לעזור לי בהרכבת מפרט מחשב חזק לצורכי גרפיקה.... תקציב 5000 פלוס מינוס עתיד להיות על המחשב תוכנות גרפיות כמו פוטושופ ייתכן שגם תוכנה לתלת מימד תכנות שרטוט כמו SOLIDWORKS/ AUTOCAD ותוכנה לעריכת וידאו כניראה AVID הערות כרטיס מסך חזק שתומך בשני מסכים וחלקים שתומכים בתוכנות שציינתי , כלומר קראתי שיש חברות או סוגים שונים של כרטיסים וכו שלא עובדים טוב עם AVID או פוטושופ ובנוסף המלצה למסך מתאים לא כלול בתקציב זה דיי דחוף... אודה על כל עזרה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני צריך מחשב למשחקים, יש לי כבר מעבד E6400 שקיבלתי מתנה לפני חודש, אז אני צריך משהו שילך עם זה. אני צריך: לוח אם, זיכרון, הארד דיסק, מארז+ספק, מקלדת + עכבר לא אלחוטיים ולא ממש פשוטים, רמקולים 5.1. אני מתכנן OC למעבד ולכן יש גם צורך במאוררים למעבד+מארז. כרגע יש לי 19" CRT של LG, אבל יש מצב בעתיד ל-20" של DELL (שום דבר לא בטוח). אני ארכיב את המחשב לבד (אלא אם ההרכבה בחינם מהחנות...) ודבר אחרון, האם כדאי לקנות לוח אם P35? הוא יתן לי תמיכה ל-DDR3 בעתיד וגם למעבדים יותר חדשים (בניגוד ל-965P)? אם כן שווה לי להוסיף כמה שקלים, איזה אחד שווה לקנות? מה שאני תכננתי: לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤631 כרטיס מסך: SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS 640MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤…
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ולהרכיב את המפרט החזק והאיכותי ביותר הניתן להרכיב עם תקציב זה!!! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית כגון אינטרנט ואופיס ורצוי שתהיה למחשב יכולת ביצועית סבירה... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא מיועד לתוכנה ספציפית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רזולוציית FHD ו…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במדריך לקניית מחשבים בחו"ל כתוב שאפשר לקבל הנחה משמעותית אם אתה קונה מחשבון אמריקאי, השאלה שלי היא איך אני יכול לפתוח חשבון בנק אמריקאי ולהנפיק כרטיס ויזה? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב שעושה את העבודה אבל מקרטע בגלישה באינטרנט ובצפייה ביוטיוב, וגם במשחק רוקסמית 2014 שדרישותיו מצוינות למטה. חשבתי לשדרג אותו בזול. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ומשחק Rocksmith 2014 - דרישות לפחות i3 540 עם 4GB ראם וכ.מסך 256MB 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לכלול רק לוח אם, מעבד, קירור למעבד, כרטיס מסך (?) אם המובנה על הלוח לא מספיק, זכרונות. ברשותי מארז ATX עם ספק כח HEC 300W, והארד דיסק SATA, יעשו את העבודה? 5…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מטרות המחשב עבודות משרדיות-בעיקר אינטרנט ואופיס, משחקים קלים-עד 3ג'יגבייט למשחק, צפיה בסרטים,הורדות, עריכה גרפית-וידאו,סרטים תלת מימדי. (מגמת קולנוע) בין היתר, המחשב שמש לצורך טכנות בשפת JAVA. ברמה של 5יח"ל... המחשב צריך להיות שקט במיוחד (!) בקשות: (המרכיבים שאחרי ייעוץ ובדיקה, אושרו אצלי וכנראה יהיו במחשב): אנא הרכיבו מפרט עם אלוכרטיס מסך: nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIeוGigabyte רמקולים: Logitech X230 עכבר: Logitech Pilot Optical מקלדת: Logitech Media KeyBoard מארז: ANTEC SONATA III 500W זיכרון: 4GB מסך 19" בלבד. מותג. לוח אם-כנראה GA-EP43-DS3 לא בטוח.. לשיקול וכנ"ל לגבי המעבד הזה -Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn OEM כל השאר לבחירתכם. יש חריגה של עד 200שקל…
-
- 14 תגובות
- 878 צפיות
-
-
טוב, אז קצת רבתי עם חבר על מפרט שאחיו הולך להזמין, מחו"ל. הרבה האשמות נזקו לאוויר אבל בואו לא ניכנס לזה. אבל אני נחוש בדעתי להשיג לו חוות דעת מקצועית, כי פשוט חבל על הכסף של אחיו. להלן המפרט: Intel 3970X בזבוז אטומי Asus P9X79 PRO GTX TITAN 6GB ממותג לא ידוע, אבל זה פחות משנה כי כולם רפרנס. 16GB DDR3 8X2GB DAFUQ!? שמונה סטיקים של 2GB?! לדעתי טמטום מוחלט. NZXT Phantom 830 gunmetal ADATA S510 120GB 1TB 7200RPM 32M, SATA 6Gbps Corsair CX750 (לדעתי עוול למערכת שכזאת.) ו"קירור נוזלי" למעבד, לא רשום דגם או מותג. נטען שהמחשב הוזמן מפה: http://ibuypower.com אז קדימה, חוו את דעתכם על המחשב הזה, הוא כבר יקבל קישור לאשכול. עריכה: הנה הדגם המדויק: http://ibuypower.com…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב יום שלישי והוא אמור להגיע מחר .. הנה המפרט : intel core duo e6300 gigabyte ga-945-s3-rh leadtek geforce 7800 gtx 256 mb wd 250 gb sata-2 16 mb infinion 512mb ddr2 667 mhz שתי זכרונות gigabyte set gk-9bp-מקלדת+עכבר foxconn tla436 sil/bil cpu 2 vent lg dvd-rw h-10-ak lg 1752tx 8ms dvi anti large 1:1400 thermaltake st 430w true power המחשב עלה לי 5,894 כמובן שזה לא המחיר שלא המלא זה הנחות והכל מכיוון שאבא שלי מקומבן עם המוכר איך המחשב ?? המחשב בעיקר למשחקים תוכנות אינטרנט וכל מה שמסביב תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה עוד יומיים אני טס לארצות הברית ואני מתכוון להתחדש במחשב נייד. אין לי מושג בתחום הזה מה שכן התקציב עומד על כ800$ ניתן לחרוג מעט מטרות עיקריות : משחקים ואופיס ניידות לא כל כך חשובה מסך גדול 15+ כמו כן עניין חשוב מאוד עניין האחריות מה מו מי. תודה מראש , עומר.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
היי. אתם יכולים להציעה לי מפרט מחשב + מסך ב 5000 שקלים למתרת משחקים (ללא OS) המון תודה אני
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג קל +עבודה משרדית מאסיבית( 5-6 כרטיסיות אינטרנט+סירטון יוטיוב בו זמנית) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).visual studio תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PORTAL 2 +משחק שאני לא בטוח את שמו (הוא בשביל אחי הקטן) אם אני לא טועה קוראים לו מינקראפט או משהו כזה בכל מקרה הדרישות שלו אמורות להיות יחסית נמוכות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
טוב,המחשב מיועד לעבודה ביתית:אינטרנט העברת סרטוני וידאו מהמצלמה ואופיס. ללא ציוד היקפי ללא מסך ואין צורך בצורב מכיוון שיש לי כבר צורב DVD אותו אני העביר. אודה להצעות מאזור המרכז בלבד.
-
- 12 תגובות
- 812 צפיות
-