עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. סבבה הבנתי שצריך להוסיף תקציב בכותרת. בקיצור את המעבד והזיכרון כבר קניתי. מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz LGA 775 Processor זיכרון: (אולי אוסיף לארבע אבל עכשיו זה נראה לי סבבה) OCZ S.O.E 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit System Memory לגבי השאר אני עדיין לא כל כך סגור. כונן קשיח: 2X Seagate 320GB NCQ 16MB 7200RPM S-ATA II לגבי הדיסק קשיח אני דיי סגור.(שני 15K יותר מידי יקר ולא משתלם). הבעיה היא או: כרטיס מסך: 2X XFX PVT71UZDF9 Geforce 7950GX2 1GB GDDR3 PCI Express x16 Xtreme לוח אם: ASUS P5N32-SLI Premium NVIDIA nForce 590 SLI Intel Edition Quad-SLI Ready w / ASUS WiFi-AP Solo או כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon X1950XTX PCI…

• 46 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. Started by new blood,

אהלן, יש לי מחשב מיושן: AMD sempron 1.8Ghz לוח אם כלשהו תושבת AM2 זיכרון ג'יגה וחצי DDR2-533 2 כוננים בחיבור SATA וDVD בחיבור IDE. ספק כוח חדש וטוב . עכשיו, כיוון שכרגע אני בקושי מצליח לפתוח 3 טאבים בפיירפוקס, אני רוצה לשדרג את המחשב. אני צריך מחשב שיהיה טוב למשחקים, ולא פחות חשוב ליצירת מוזיקה (קיובייס למי שמכיר), מה שאומר שצריך מעבד חזק. שקלתי לקנות מחשב חדש וזהו, אבל אני סבור שלשדרג יהיה יותר זול. מה דעתכם על זה: AMD Athlon II X3 440 3.0Ghz לוח GIGABYTE MA78KM-S2H כרטיס מסך ייקנה בהמשך אם ארצה. 660 שקל, בטוח יותר זול ממחשב חדש שיתאים לצרכים שלי. המחשב יהיה סבבה? אני משער שכן. אני בעיקר לא יודע אם שווה ללכת על לוח אם DDR3, שזה אומר עוד 150 שקל בערך, אבל…

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  3. 1. מה התקציב? 4000-4500 [תלוי מה תציעו]. 2. מטרות המחשב? בעיקר משחקים כבדים בטווח של כשנתיים מהיום 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: כונן DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אמממ מעבד AMD 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? .. לא .. העיקר שיעבוד טוב. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? מה הבעיה לפרוץ? 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אמממ בעיקר משחקים כבדים בטווח של כשנתיים מהיום. אל תביאו לי 2 ליבות. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? רק שלא יחפור כמו טרקטור. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינ…

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  4. Started by heli8,

*לא ע"י היוזר המקורי. החלטתי לקנות מחשב חדש ואני לא מבין בזה כלום ולכן צריך את עזרתכם לבנות מפרט. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?השימושים במחשב הם המשחק פוטבול מנג'ר, פוטושופ ברמה חובבנית וגלישה+צפייה בסרטונים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).מנג'ר(אבל אני מעוניין שירוץ חלק, שהגרפיקה תיהיה מעולה ושאוכל להשתמש ולטעון יחסית הרבה ליגות+תמונות שחקנים וכד'. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הג…

5. Started by kondor,

שלום רב, לאחרונה יש בעיה מוזרה עם המחשב, במהלך העבודה עימו, התצוגה בצד התחתון של המסך מתעוותת, לקחתי אותו למעבדה הטכנית של ח.י אלקטרוניקה, ושם טענו שכל הרכיבים נבדקו ונמצאו כתקינים והבעיה היא במערכת ההפעלה (XP PRO + sp3) זה נשמע לי מאוד מוזר, ואף על פי כן פירמטתי אותו מחדש, עם דיסק אחר, אך הבעיה חוזרת. טענו שם גם שבהרצה אצלם לא נמצאה שום בעיה, למרות שזה נשמע לי מפוקפק, הראיתי לטכנאי שם, שטען שלא נתקל בבעיה, איך הבעיה קורית (בשימוש מאומץ במחשב, גלישה, הפעלת מספר רב של תוכניות). אודה לעזרה בנושא (במיוחד אם מישהו נתקל בבעיה שכזו ופתר אותה).

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  6. שלום רב לכולם. לאחרונה קיבלתי אישור בעבודה לרכישת מחשב חדש אשר ישמש אותי להכנת מדריכי וידאו בפרימייר פרו (על איכות HDR) וכן ישמש לעריכה גראפית בתוכנות פוטושופ,אילוסטרייטור וקורל דרואו. אשמח לקבל הכוונה ע"מ לעשות רכישה יעילה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרימייר ושאר תוכנות עריכה שפירטתי בשימוש על בסיס יומי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by almogila,

מה דעתכם על המחשב הנ"ל אם השימוש הוא לצפיה בתכנים 720P? שאלה נוספת האם לדעתם תהיה בעיה להשאיר את המחשב הנ"ל מחובר 24 שעות לשרתי הורדות כמובן שאחבר כונן חיצוני, אך האם תהיה לדעתם פגיעה בשל חימום יתר או שיש למערכת זו מערכת קירור מובנת?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  8. השארתי לא מעט הודעות בקשר לכל מיני מפרטים כל פעם אנשים מציעים AMD אחרי התלבטות .. החלטתי שאני בשום מצב לא אקח AMD אך ורק אינטל דרישות מחשב ללא OC אופציה למשחקים .. בגדול אני לא גיימר אבל אם אני ארצה לשחק אני אוהב כמה שיותר דלתות פתוחות ובדרך כלל המשחקים שאני נדלק עליהם הם אם דרישות גבוהות.. אז שיהיה אופציה.. עבודה שוטפת עם המחשב.. מולטיטאסקינג בטירוף כמה שיותר תוכנות שרצות במקביל... בגדול זה גלישה באינטרנט אבל אני עובד עם מלא דברים במקביל אז אני צריך שיהיה מחשב חזק בסה"כ כרטיס מסך אני צריך חזק מהבחינה שאני כנראה הולך לחבר את ה TV שלי apex 26 אינץ'.. ואני אולי אעבוד במקביל עם המסך ועם הTV או בנפרד.. לרוב לא אבל שוב פעם עניין של דלת פתוחה ... (קצת בזבוז לא להשקיע על כרטיס …

• 12 תגובות
    • 850 צפיות
  9. Started by Lapland,

אני צריך מפרט ב3000 ש"ח בלי לחרוג (אולי מעט) ישלי מסך 19" (בעתיד T220 22") בבקשה עם כ"מ 4770 לוח אם שיתמוך CF בעתיד (וגם ספק שיתמוך CF) מתכן OC על ה"מ אז קירור לכ"מ תודה רבה

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה, והורדה צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p שתי מסכים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  11. Started by galedri,

שלום לכם אני רוצה בבקשה מפרט ב-10k ללא מסך .. תודה רבה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  12. אני מתכוון לקנות מחשב חדש תקציב של איזה 7500 ש"ח, עכשיו אני יודע שעוד איזה חודשיים מגיעים גם ה Tejas וגם ה R40 וה NV40 או איך שהם לא קוראים לליבות החדשות שלהם... עכשיו, שווה לי לחקות למוצרים החדשים בשביל הוזלות מחיר בחלקים של היום או כדי לקנות אותם? או לקנות עכשיו? וחשבתי על המפרט הזה: CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 [ ¤ 1570.58 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT KV8-MAX3 VIA K8T800 Motherboard (FSB800,OTES,Secure IDE,µGuru,SATA-R,1394,G-LAN,5.1 Sound,USB2) [ ¤ 1149.51 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 508.3 ] 2 Hard Discs : Seagate 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 508.3 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 980…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. האם אני חי באשליה או שקיים כרטיס כזה? כיום יש לי טליויזה רגילה אבל אם אני יקנה LCD אני רוצה שיהיה לי בכרטיס גם HDMI האם קיים כרטיס כזה?

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  14. Started by maxl4me,

שלום אנשים תעזרו לי בבקשה בקניית מחשב חדש נייד כמובן הנה המפרט תודה מראש על זמנכם היקר! האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: מעדיף חנות לא משנה איזה מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): בארץ תקציב: 2500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 100 200 שקלים יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר חברת המחשב הניד המועדפת: אין העדפה מערכת הפעלה רצויה: windows 7 כונן קשיח מועדף: מ 250 גיגה אפשרות ליותר משקל הנייד המועדף: לא כל כך משנה תאמת גודל הצג:לא פחות מ 13 אינץ זמן סוללה רצוי: מעדיף כמה שיותר אבל אם זה יותר מידי משפיעה על המחיר אסתפק גם ב 4 שעות צבע המחשב הרצוי: רק שלא יהיה וורוד אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה כונן dvd ,כניסות usb ,אינטרנט אל חו…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by astardov21,

שלום, אני מחפש מחשב ללימודים לצורך תכנות. אני עובד בינתיים עם visual studio אבל אני רוצה אופציה להפעלת סביבות עבודה כבדות יותר. התקציב הוא עד 5000. ראיתי מחשב נחמד עם מסך טאצ' מה דעתכם על asus vivobook S400CA? בכללי הייתי מעדיף המלצה על מחשב עם כונן קשיח קצת יותר טוב בסביבות 7500 rpm. * גודל המסך? 15.6'' * משקל רצוי? עד 2.5 קילו, מומלץ פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה של 4 שעות יהיה נחמד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות חצי טרה * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?…

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  16. Started by SMILE IL,

שלום אני חדש כאן ואני מקווה שסוף סוף מישהו יעזור לי. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיהיה מיועד לפוטושופ, עבודה משרדית, גיימינג בינוני. ארצה בעתיד לעסוק אולי בתוכנות יותר כבדות כמו אילוסטרייטר והחשיבה היא להשיקע השקעה חד פעמית למשחב לטווח ארוך. קיבלתי מפרט ואשמח לחוות דעת:

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by liav12,

אל תשאלו למה אינטל, דוד שלי רוצה מחשב מבוסס אינטל כי הם "אמינים" יותר : אני ישמח לקבל מפרט שיתאים גם למשחקים ועם מסך LCD 17. ודרוש כרטיס מסך בערך במחיר של 800-700 שקל ולא יותר..לוח אם של PCI-E וגם DDR2 תודה! [=

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  18. Started by ziva,

הי, מבקש המלצה לשידרוג כרטיס מסך וזכרונות. הייעוד - יישומי אנטרנט בעיקר אבל הכרטיס מסך המובנה מרגיש לי איטי עד כדי כך שעכבר מחשב אלחוטי זז בצורה מרצדת לעיתים (לא קורה עם אותו עכבר במחשב אחר, משתמש ברזולוציה 1920 על 1080). אני חושב ששידרוג כרטיס מסך וזכרונות יפתור זאת. האם כך? מצ"ב פרטי הלוח אם והזכרונות. התקציב - נמוך, סדר גודל של 500 ש"ח לשני הפריטים, עדיפות באייבורי. תודה זיו

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by tsukivi,

שלום חברים, נפלה אצלי ההבנה שבלית ברירה המחשב בן ה-8 שלי צריך לעבור ולשמש כ-HTPC בסלון.. אודה לעזרתכם בחיפוש המפרט הבא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך אבל זה התקציב כולל הכל.. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בקטנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תוכנות תלת מימד, זה מכסה גם שימוש משרדי וצפיה ב-HD אני מאמין א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר בsketchup כולל ביצוע רינדורים (מבוססי CPU, מכאן שרצוי מעבד i7) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. הנה המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1542 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם ASUS P5N-E SLI ¤732 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31033 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤613 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 ¤640 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2P800R22GK כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCIe ¤2139 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV381 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤190 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק NZXT LEXA ¤640 http://skypc.co.il/product.asp?pid=nzlexa ספק כח OCZ STEALTHXSTREAM 600W ¤550 http://skypc.co.il/product.asp?pid=ocz600…

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  21. Started by DJPOWER,

שימוש כללי + קיובייס + פוטושופ. יש הארד דיסק וכרטיס קול. שם הפריט מחיר משלוח כמות תשלומים מחק Enermax Modu 82+ 425Watt 80Plus Bronze 290.00 ₪ - 1 1 AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX 727.00 ₪ - 1 1 Gigabyte GA-880GMA-UD2H AMD880G CHIPSET 530.00 ₪ - 1 1 G.Skill F3-10666CL9D-2GBNT 2GB DDR3 1333Mhz CL9 153.00 ₪ - 2 1 מסך Dell UltraSharp U2311H 23" IPS Panel 1,275.00 ₪ - 1 1 Sapphire ATI Radeon 5670 1GB GDDR5 HDMI 577.00 ₪ - 1 1 Logitech CordLess Desktop EX110 Retail 240.00 ₪ - 1 1 Asus DRW-24B1LT x24 White / Black Light Scribe 157.00 ₪ - 1 1 מארז ThermalTake Soprano RS 201 262.00 ₪ - 1 1

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר לעבודה ביישומי אופיס למיניהם ולגלישה באינטרנט. התקציב, כאמור, 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה של כמה מאות מעלה. עדיפות לפרמטרים: מותג רציני וידוע, מסך גדול, סוללה איכותית. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  23. Started by uriel71,

מעבד Intel® Core™ i3-350M Processor 2.26GHz מסך "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video ATI Mobility Radeon™ HD 5470 זכרון 4096MB DDR3 דיסק קשיח 500GB SATA 5400RPM למידע בנושא קיבולת ונפחים לחץ כאן מערכת הפעלה (Windows 7 Home Premium (64bit עברית או אנגלית תקשורת כרטיס רשת אלחוטי (IEEE 802.11b/g/n (draft כרטיס רשת LAN Bluetooth כונן אופטי צורב Lightscribe DVD Writer

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  24. Started by Hello there,

הדרישות הבסיסיות: מחשב שכמעט אינו נסגר. בשימוש מאסיבי מאד כל היום. בבוקר בורסה: תמיכה בשני מסכים חייב להיות שקט תמיכה בפתיחת 30 עמודי גוגל כרום. בכל מקרה עשרים לפחות. אופציה (לא חובה) תמיכה במסך 4K. דיסק אחד. SSD עד 500 (השאר מגובה על חצוני) 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית וביתית. המחשב עובד 20 שעות ביממה, ופתוח 24 שעות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה רבה עם מיי…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by ori_fadida,

Phenom Tripple-Core 8650 (Socket AM2+) לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE MA790X-UD4P AM2+, AM3, 790X, DDR2 1066, 2xPCI-E זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI PCI-E כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) ספקי כוח Enermax Tomahawk 450W Active PFC 12cm מחיר 3310 שקל הצרכים שלי זה להפעיל משחקים כמו gta IV שיעבדו טוב ובלי תקיעות!ואני רוצה שהמחשב גם כן יעבוד מהר ובלי תקיעות1

• 1 תגובה
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים