עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. כל היום ישבתי ושברתי את הראש והרגשתי שמפרט של AMD לא מושך אותי כ"כ כלומר לא הרגשתי בנוח עם המפרט במיוחד שבזבזתי שעות על גבי שעות בקריאה בפורומים ובכך שיפרתי את השכלתי בעניין. (כסף לא הבעיה גיליתי שהחזירו לי החזרי כלכלה על לינה בבית החייל בסך 600 שקל על 6 חודשים...) חשבתי על זה רבות וחשבתי לקחת מפרט אינטל להנאה ביצועים חביבים וOC עתידי ראיתי מפרטים חביבים ביותר באתר ורציתי לדעת מה אתם חושבים. (בשביל OC אני צריך לקנות רכיבי קירור אני מניח ולקנות אותם יהיה הרבה יותר זול מאשר חלקי מחשב) מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1276 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤633 מסך: DELL LCD 20´ 2007FP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ¤2425 כרטיס מסך:…

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  2. Started by ido2309,

היי, האם ניתן להרכיב מפרט HTPC בתקציב הנ"ל או שאאלץ להעלות את התקציב? חשוב לי שתהיה אופציית הקלטה. (ומארז שחור ) תודה מראש לעונים, עדו.

3. Started by snop,

ייעוד המחשב : מוזיקה, קליפים, סרטים ומשחקים ! מה שחשוב לי שיהיה : * מעבד : Core2Dou E6600 (מרדנית 2047 / אייבורי אמרו לי שייצא שבוע הבא והמחיר הנוכחי 1860) * לוח אם : ASUS - P5W DH Deluxe (ב-KSP המחיר 1630) * דיסק קשיח : 250GB (ב-KSP המחיר 470) * זכרון : Kingston 1GB X 2 בעקרון אני רוצה 667 לא חייב 800 (ב-KSP המחיר 1180) * כרטיס מסך : משהו טוב בטווח מחיר של עד 1200 ש"ח.. איך ה-7600GT..? (ב-KSP המחיר 1190) ובבקשה שאתם מפרטים לי תגידו לי איזה עוד דברים צריך.. כי אני פשוט לא מבין בהרכבת מחשב... אז כל דבר שצריך תגידו אם זה מארז (שנראה סבבה), ספק כוח, וכל הדברים שצריכים במארז כמו מאווררים כי אני לא מבין... ממש כל דבר שצריך ולא בהגזמה אהה.. ובתקציב הזה של ה-7000 אני ל…

• 13 תגובות
    • 947 צפיות
  4. שלום. מדובר במחשב למשחקים, אבל הוא לי, אלא לילדה בת 10. אמנם מדובר במשחקים, אבל המשחק הכי כבד שיורץ על המחשב הזה הוא The Sims 3 שייצא בשנה הבאה, ואולי Viva Pinata, ודברים ברמה הזו (כרגע זה בעיקר The Sims 2 ומשחקי אינטרנט). נכון, זה לא מחשב שצריך להריץ את Crysis, אבל אני רוצה שיהיה חזק כדי שיחזיק מעמד בכבוד גם מול משחקים שייצאו עד שנתיים-שלוש (אבל שוב, לא משחקים ברמה של קרייסיס). המחשב גם ישומש לעבודות, סרטים, מוזיקה, וגלישה באינטרנט (ומשחקים באינטרנט). אני לא מעודכן בהרבה דברים ואשמח אם תבנו לי מפרט. לא צריך מסך, כונן אופטי (צורב וכו'), רמקולים, עכבר ומקלדת. שום ציוד היקפי, רק קופסא (מינוס כונן אופטי). התקציב הוא 4000 ש''ח וניתן לחרוג. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לצורך עבודה עם תוכנות גרפיקה דו מימדיות עם אופציה לתלת מימדיות. כמו כן, אשמח אם המחשב הנ"ל יוכל להריץ משחקים כבדים שקיימים כעת בשוק. התקציב נע בסביבות ה 5500 ש"ח כאשר ישנה אפשרות סבירה שאקנה את המחשב גם בארה"ב ואביא לארץ. לפי מיטב הבנתי קיימים כרטיסי מסך של NVIDIA שמתואמים במיוחד לעבודה עם תוכנות כמו פוטושופ ו3D למיניהם, האם ניתן לשלב כרטיס זה עם משחקי מחשב כבדים?? תודה רבה, טום.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by BakaNa,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית, צפייה בסרטים, משחקים (בינוניים? נראה לי הכי כבד שאני ארצה להריץ יהיה בסגנון GW2 ו-TF2) * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? נמוך P: * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? צריך להספיק למקרה שכמה הרצאות ברצף אני אתקע בלי שקע לטעינה, אבל לא יותר מדי חוץ מזה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI עדיף * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, לא יודע מה ההבדל בין הסוגים. * כונן CD/DVD? צורב? כונן כן צורב לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שאלתי כאן לפני חודשיים והמליצו לי על dell vost…

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  7. Started by rotemshi,

המחשב הנ"ל בן שנתיים בדיוק, נקנה בארה"ב ואינו באחריות. לפני כחודש ובשימוש רגיל לחלוטין (על שולחן) המחשב נכנס לסליפ, ולא התעורר מעולם. כשניסיתי להדליק שומעים שהמאוורר מסתובב, ונורית הקאפלוק מהבהבת פעם בשלוש שניות בערך, פעם אחת באופן רציף. המאוור עדיין מסתובב. המחשב לא משמיע שום קול של עליית המערכת, לא נשמע שמשהו קורה בפנים. הלפטופ מחובר למסך חיצוני שהפסיק לקבל תמונה, וללא המסך החיצוני מסך הלפטופ כבוי גם כן. לפי האתר של HP נורית מהבהבת אחת משמע הלך הCPU http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=il&lc=he&dlc=he&tmp_geoLoc=true&docname=c01958828 אבא שלי פירק כדי לנתק את הזכרונות ולחברם חזרה, לא עזר. אני עשיתי איפוס מתח, הוצאתי את הסוללה ולחצתי …

8. אני חייב אתר ישראלי [חנות] שיכול לספק לי את הכרטיס מסך redeon 9600 pro all in wonder

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  9. Started by Mikel,

שלום, עכשיו לאחר ירידת המחירים של AMD ויציאת הקונרו החלטתי שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש. בקשות ספציפיות: 0) המחיר לא כולל מסך וציוד הקפי. 1) מחשב שקט -> מארז שקט ועדיפות לקרור פסיבי של הרכיבים. 2) HD של Seagate בנפח מינ' של 200Gb 3) כ' מסך כולל VIVO (עדיף - לא חובה). 4) 2Gb זכרון. 5) אם אין הבדל גדול במחיר אז לוח אם עם WiFi 6) חנות באזור המרכז. * אין תכנון ל-OC. נ.ב. אם יש בעיה עם הדרישות והתקציב, ניתן להגדיל את התקציב או לשנות את חלק מהבקשות (אני די נעול על Seagate בגלל האיכות והשקט, וכמובן על ה-2Gb זכרון). תודה מראש לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  10. אני צריך רק מעבד +זיכרון +לוח אם זיכרון = 4 גיגה אם כדי לעשות את זה בפחות אז אחלה נראה לי שהכי משתלם עם מעבד XP-5400 או שיש עוד אפשרות לקנות מעבד E-5200 ובעתיד להחליף מעבד משהו כמו E 8400 או סידרת ה Q

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  11. שלום, הייתי מעוניין לקבל קצת עזרה בנוגע לרכישת מחשב. * מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים) * גודל המסך - 15.6 ומעלה * משקל רצוי - חשיבות מישנית * האם נדרש זמן סוללה ארוך - חשיבות מישנית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - רצוי * בלוטות? - כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? - רצוי 500 ג'יגה * צורב DVD? - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by gadits,

לא זקוק כלל לציוד היקפי זקוק להשלמת מפרט לOC מתון לחלקים הבאים מעבד קונרו E6300 כרטיס מסך 7600GS לוח אם תומך?!?!? איזה זיכרון 667 או 800?!?!? איזה מארז?!?!?!? ואיזה ספק?!?!?

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  13. לפני כ3 ימים, אני פתאום לא מצליח להתחבר לאינטרנט , שאני בא להתחבר , זה מה שהוא כותב לי : לא נמצאו רשתות אלחוטיות בטווח וודא שתכונת רשת אלחוטית פועלת במחשב שלך מה צריך לעשות ?/ להוריד? תודה לעוזרים .

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אהלן , עברתי דירה והגיע הזמן לקנות מחשב חדש. 1.אז התקציב הוא 3500 אפשר לחרוג ככה עד 3800 אבל אם אפשר לא אז עדיף. 2.המחשב ישמש בעיקר ללימודים וקצת למשחקים , פעם הייתי משחק די הרבה אבל עכשיו כבר פחות חשובה הרזולוציה ושאר הדברים ואני פשוט אסתפק שהמשחק ירוץ חלק יחסית. 3.אני צריך גם מסך , לא צריך משהו מיוחד אלא סתם מסך דק נחמד כזה. 4. רמת הרעש לא מפריעה לי במיוחד , העיקר שלא יהיה רועש מדי. 5 . המחשב צריך להחזיק לי כמה שנים טובות , אני לא יודע בדיוק מה ההבדל בין מעבד 4 ליבות ל2 אבל הבנתי ש4 ליבות עדיף לעתיד ככה שאולי עדיף מעבד כזה. 6. לא אכפת לי AMD או אינטל , הבנתי שAMD יהיו יותר זולים אז בכיף. 7. כרטיס מסך , צריך משהו Mid -End ולא יותר מזה. 8. לא זקוק לעוד ציוד הקפי ח…

15. Started by NDR,

אהלן! אני רוצה לקנות מחשב חדש (כולל מסך, מקלדת, עכבר..) שישמש אותי ל: אימיול (ועבודה רצופה במקביל), אינטרנט, צפייה בסרטים, קידוד סרטים לעיתים רחוקות, וכנראה שבעתיד גם עבודה עם MAYA. בעיקרון אני לא מייעד את המחשב למשחקים אבל אולי בעתיד כן, מה שבטוח לא משחקים כבדים. אז אני צריך: - מעבד [אינטל או AMD?] - לוח אם - זכרון פנימי - דיסק קשיח [לא יותר מ-180GB] - כרטיס מסך - כרטיס קול [אני חושב שכדאי OnBoard, תקנו אותי אם אני טועה..] - צורב [שיהיה ניתן לצרוב כל פורמט - כולל DVD] - מארז [אני צריך שיהיה לו איוורור טוב למה המחשב הקודם שלי נטה להתחמם מהר מאוד] - מקלדת, עכבר, רמקולים - מסך [LCD איכותי אבל לא יקר מדי] תודה מראש! * אגב כדאי לקנות מחשב נייד גם אם זה לש…

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  16. Started by eWeiss,

אהלן, קניתי לא מזמן מחשב נייד טושיבה Satellite U405, מחשב מצויין ואני מרוצה ממנו מאוד, אבל.. אני מרגיש שהוא מתחמם די בצורה ניכרת, ואני לא בטוח אם זה בגבול החום הסביר או מעבר לזה. האיזור שהכי מתחמם הוא איזור הטאצ'-פאד. הדפנות החיצוניות של המחשב לא מרגישות חם, אלא רק חלקו הפנימי. זה קורה גם כשהוא לא תחת עבודה מואמצת, ובמיוחד כשאני פותח אותו לאחר שהוא עובד כשהמכסה מקופל ומחובר למסך ולמקלדת ועכבר חיצוניים. כמובן שאני לא מניח אותו על דבר רך/דבר אחר שחוסם לו את פתחי האוורור. ניסיתי לבדוק את הטמפ' עם SpeedFan, ולטענתה ליבות המעבד מגיעות לטמפ' של 50-70 בשימוש רגיל (התוכנה מראה סימן של להבה ליד המספר, מה שדי מדאיג אותי), ההארד דיסק - 47 מעלות ו-"Temp 1" - "רק" 38 מעלות. זה כשהמחשב…

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  17. השימושי מחשב שלי הם די בסיסיים - אינטרנט, אופיס, סרטים וסדרות באיכות HD, לעיתים עריכת וידאו או גרפיקה (לא משהו מקצועי), נדיר שאני משחק משחקים - מקסימום סימס. כלומר אני לא צריך מאיץ גרפי מטורף. הכי חשוב לי שהמחשב יתמוך ב HD באופן מלא, כי יש לי מסך מחשב וגם מסך טלוויזיה שתומכים ב Full HD. הציעו לי את המפרט הבא, במחיר 2390 ש"ח כולל מע"מ : Intel Core 2 Quad אינטל ליבה מרובעת Q8200 לוח אם Intel P45 זיכרון 2048MB DDR III 1333MHz דיסק קשיח 500GB SATA II כ.מסך Geforce 9400GT 1GB צורב LG / Optiarc / Samsung X22 SATA DVD האם זה מפרט שתואם את הציפיות שלי? האם הלוח אם כולל כרטיס קול טוב (כי יש לי כבר מערכת של 5 רמקולים ממש טובה מבית קמברידג' שאני לא רוצה להחליף)? אני לא מבין בזה במיו…

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  18. שלום ושבוע טוב, ברצוני לקנות מחשב נייד, שיהיה לו שימוש בסיסי: עבודות, מוזיקה, צפייה בסרטים (כולל חיבור למסך הטלויזיה), גלישה ממושכת באינטרנט, אין שימוש כמעט במשחקים, זכרון 4GB. כרגע המחשב יהיה בעיקר בייתי אך בהמשך תהיה משמעות לניידותו. מסך 15.4''- לא יותר, אך גם לא מסך קטן מדיי, שיהיה נוח לקריאה ממושכת. אינני מבינה כלל בתחום המחשבים ולכן אין לי כרגע כיצד לכוון מבחינת דרישות. איזו חברה מומלצת ביותר? הומלץ לי על מחשב מדגם HP - DV5 והפירוט: Operating system: Genuine Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (64-bit Processor: Intel® Core2 Duo Processor T6400 (2.0GHz Memory: 4GB DDR2 System Memory (2 Dimm Hard drive: 320GB 5400RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart…

• 11 תגובות
    • 4.1k צפיות
  19. לא מתוכנן OC Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray, יחידות 1 ¤890.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1472 OCZ Vendetta CPU Cooler, יחידות 1 ¤120.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=752 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤467.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1731 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤260.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1407 SAPPHIRE ATI Radeon VAPOR X HD48701GB GDDR5 PCI-E, יחידות 1 ¤1,170.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1490 Samsung 1TB SpinPoint F1 HD103UJ SATA II 7200rpm 32MB, יחידות 1 ¤540.00 http…

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  20. Started by galai198777,

זה בסדר?זה רק שדרוגקטגוריות מוצרים כמות מחירספק כוח FSP Hyper 600W Active PFC 85+ 1 ₪341זיכרון Samsung DDR3 8GB 1600 3rd Party 1 ₪166 כרטיס מסך Gainward GeForce GTX 1060 6GB 1 ₪1312 קשיח למחשב שולחני Samsung SSD EVO 850 250GB! ₪460 סה"כ: ₪2279

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by ajl,

ראיתי ב EBAY מקלדת מוארת http://cgi.ebay.com/DELL-LATITUDE-E6400-BACKLIT-KEYBOARD-A-HT514_W0QQitemZ180360563865QQcmdZViewItemQQptZPCA_Mice_Trackballs?hash=item29fe53cc99&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50 האם אפשרי להחליף את המקלדת הרגילה במקלדת BACKLIT ? והאם הפונקציונאליות תעבוד או שלא מספיק רק להחליף את הגוף?

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  22. Started by avihwz,

1. מה התקציב המקסימאלי? ש"ח 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית עם אופציה למשחקים כמו פיפה 2017 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אקסל , תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יתכן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפה 2017 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" 1920*1200 DELL U2415 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. ה…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. מפרט 1: מארז מהודר frontier930-z 500w לוח אם asus p5gc-mx כרטיס מסך geforce 8500gt 512mb pci-e צורב s-ata dvdr-w זיכרון ddr2\667 1gb כפןל 2 פעמיים ...המוצר הזה דיסק קשיח s-ata 2 250 gb\7200 מעבד intel core 2 duo e 4600 2.4ghz אני צריך את המחשב שיהיה מהיר...להוריד סרטים וליראות...ומישחקים!! מחיר 1900 שקל לא כולל מסך...דעה שלכם תודה מראש...ואם אפשר הצעות לישפור

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  24. Started by imac,

אוקיי קודם כל אני מעדיף שהמחירים ילקחו מ KSP כי משם אני קונה את המחשב.. למרות שזה לא יהיה השימוש העיקרי אני מתכוון לשחק במשחקים כבדים לכן אני יצתרך כרטיס מסך סוס... אני יצתרך הרבה זיכרון במחשב ומעבד חזק לשימושים אחרים כמו עריכת וידאו וסאונד.. לא ממש משנה לי AMD או INTEL.. עוד דבר שחשוב לי זה המראה של המארז.. אני לא רוצה מארז במחיר גבוה יותר מדיי אבל שיהיה מארז יפה... מסך וציוד היקפי אני לא צריך, וגם אין צורך בכונן קשיח... תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  25. מעבד: Celeron D 2.13Ghz לוח אם: GigaByte 8VM800M-RZ זיכרון: DDR 512MB VT הארד דיסק: SATA Hard Drives 40 GB, 300 MB/s, 8 MB Cache, 7200 RPM. שם הדגם: WD400JD. כונן דיסקטים: Mitsumi 3.5. ספק כוח: HEC 300W. יש לכם הצעה יותר זולה?(חשוב שהכמות זיכרון תהיה 512)

• 7 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים