ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
האם להתייחס למפרטי העריכה הגרפית?? אם לא אז על מה אתם ממליצים? מסך 20 בנפרד, תקציב לא כולל מסך לא ממש ידוע. אני לא כל כך יודע להתייחס לתקציב, בואו נומר שהמטרה היא עריכת וידאו, ושיעמוד בעומסים. הכוונה לעריכה ברמת התוכנה, ללא חיבור ציוד מקצועי חיצוני. אשמח לעצות גם בתקציבים שונים, יקרים יותר ויקרים פחות, הכל פתוח....
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם מצ"ב מפרט שהרכבתי ורציתי לקבל הערות המחשב אמור לשמש אותי כארבע שנים עם החלפת כרטיס מסך באמצע התקופה. אני מתכנן OC בינוני (3.2G) והשימושים בכותרת. אני מתכנן לקנות ב FOXPC או SKYPC ולכן אני מעדיף מפרטים משם. מספר הערות: את המעבד בחרתי מכיוון שבחנות הנ"ל הפער בינו ל 9300 זניח. בנוסף אני אוכל להגיע ל OC המתוכנן ללא OC לזכרונות כלל ולכן לקחתי זכרונות זולים. לוח האם והכונן הקשיח נבחרו מכיוון שלדעתי העלות/תועלת שלהם היא הגבוהה ביותר בחנות זו. אני לא גיימר כבד ומשחק בעיקר במשחקי אסטרטגיה שהם בדר"כ לא כבדים ולכן הסתפקתי ב 4850 שמספר עלות תועלת גבוהה. INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9450 BOX ¤1390 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1165 Gigabyte GA-EP43-DS3L P…
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב שהיעוד הכי כבד שלו יהיה משחקים...לרוב עבודת משרד. הרכבתי איזה משהו אבל יצא לי קצת יקר מדי, אשמח לדעת אם המפרט איכותית אם אפשר להוזיל אותו וגם אולי לשפר אותו. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב ועבודת משרד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis,Meal of honor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נית…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
נתחיל: 1- עבודה משרדית הכוונה לעבודה פשוטה אך מאומצת- טאבים, משחקי רשת, מספר תוכנות/התקנות/משחקים בו זמנית לכן המעבד זה פריט מאוד חשוב מבחינתי. 2- לוח אם- מה שתמליצו אבל איני מתכוון לשדרג בעתיד. 3- זכרונות- שוב לא אשדרג אז עדיף כמה שיותר. 4- דיסק קשיח- אני לא בטוח אבל כמה אצטרך כדי שלא יהווה צוואר בקבוק? 5- כ.מסך- לא מובנה אבל לא משהו סופר דופר- שיוכל להריץ משחקי רשת נפוצים כגון L2,Atlantica וכו' 6- צורבים- 2 צורבים של LG 7- יש לי מסך 15 CRT מסכן אז אם נכנס לתקציב אשמח ל 19 LCD או יותר. 8- ציוד הקפי חוץ ממסך לא נצרך 9- מארז,ספק וקירור- שיהיה שקט ויחזיק את המערכת. 10- לא מתכוון לעשות OC לבד אם עושים בחנות מה טוב. 11- הרכבה בחנות (אין לי כח להתעסק בזה ולחרבש משהו). לסיכום: …
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד, שיהיה מספיק חזק בכדי שיוכל להריץ משחקים כמו אססין קריד 3, bf3, dishonored וכו׳ באיכות טובה וביצועים טובים. התקציב שלי זה בסביבות ה5ת אלפים וראיתי כמה הצעות מה שהכי משך לי את העין זה מחשב של אסוס בבאג שהמפרט שלו הוא כזה: Intel core i7-3610m Windows7 premium 15.6 hd color shine LED 8gb RAM DDR3 1333mhz Hard drive 750gb 5400rpm G-force 630m 2gb מערכת קירור icecool יציאות ליו אס בי וכו׳. המחשב הזה עולה 5040₪. עכשיו השאלה שלי היא באיזו איכות ירוצו עליו המשחקים שהזכרתי מקודם בכלל כל המשחקים החדים שיוצאים בתקופה האחרונה? תודה מראש על העזרה. איגור.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הרכבתי את זה - מה כדאי לי לשנות , תודה מראש ללא ציוד הקפי , אין לי מושג מה זה OC מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤840 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤454 מארז: Enermax Chakra 250mm Fan Black/Blue כמות: 1 - מחיר: ¤345 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤483 זיכרון: Geil 4GB (2x2GB) KIT Dragon DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤452 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤359 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4850 1GB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1207 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail כמות: 1 - מחיר: ¤155 כרטיס קול: Creative LIVE 5.1 EXTERNAL USB 2…
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הסתכלתי על המפרט המומלץ פה http://hwzone.co.il/specslist/main.php?type=view&specsID=122&print=true 1. אני לא מוצא אף חנות שמספקת את כל רכיבים במפרט ובאזור תל-אביב. מישהו מכיר חנות כזו? 2. אני לא צריך הארדדיסק כזה גדול. יש אפשרות לקחת הארדדיסק קטן יותר עם ביצועים טובים יותר ובמכיר דומה? 3. למה לקחת גם מעבד בקופסה וגם מאוור נוסף. המאוור של AMD לא טוב מספיק? 4. המארז הזה די נדיר, הHEC 6A19 מתאים פה? יש מארז אחר שאתם ממליצים עליו? 5. מזו היציאת HDMI בלוח אם?
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הי, הנה הטופס: . מה התקציב המקסימלי? 2400 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידה ויש אפשרות אפשר לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט בלבד!. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש יומיומי צפייה דרך המחשב בטלווזיה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בצורב, דיסק קשיח ומארז. 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של …
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
מחשב חדש שקניתי, ברשותי עוד 3250 ש"ח עם אפשרות חריגה ל3500. המחשב הוא לגיימינג וגיימינג בלבד. תכננתי לקנות DeathAdder אז פחות 315 ש"ח. איך אתם חושבים שאני אוכל לשפר את המחשב? מה שאני חשבתי הוא כך - עוד 2GB לראם. מעבד חדש או OVERCLOCK כ.מסך חדש 9800GTX אבל זה רק מה שאני חושב, מה אתם אומרים? אם זה לא הפורום הנכון סלחו לי ותעבירו בבקשה! לא ידעתי איפה לשים את זה.
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, ראשית תודה על העזרה. אני מעוניין לרכוש מחשב לבית אשר צרכיו הם: 1. עבודה עם תוכנות גרפיות 3D (Autocad וכו), אני מניח שזה גם יתאים להרצת משחקים באיכות גרפית גבוהה. 2. מעבד Intel מהסדרה החדשה (אני לא מבין בזה יותר מידי, אבל אני מכיר דגם אחד שנקרא 8400e... נראה לי שהוא מתאים) 3. כרטיס Sound טוב ולא בסיסי, אמור להתחבר למיקסר חיצוני / ציוד הקלטה. 4. מארז יכול להיות בסיסי + (אשמח לדעת מחיר של מארז שקוף זול) 5. מאווררים בסיסיים, לא מרעישים מידי ולא שקטים מידי... 6. תקציב - 4000 ש"ח (לא כולל מסך) עם שאיפה לפחות (אם הפרזתי בתקציב נמוך אשמח לדעת...). שוב תודה. רובין.
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
צריך מפרט לשרת משחקים ב10000 שקל. מבוסס AMD Opteron / Intel Dual Xeon ומפרט לשרת איכסון ב3000 שקל, לא כולל הארדיסקים ובעל תמיכה ב4 הארדיסקים. מארז U1 תודה, רז.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שלא יעלה על ה-4500 ש"ח עדיף אפילו פחות. אז ככה.. דרישות מינימליות : מעבד : Core 2 Duo 7400 ומעלה כרטיס מסך : Geforse 7400 ומעלה גודל מסך : 15.4 ומעלה כונן קשיח : 160 ג'יגה ומעלה משקל הנייד ממש לא משנה לי. וזמן הסוללה גם ממש לא משנה לי... המחשב יהיה בעיקר להרצת משחקים קלים וגלישה באינטרנט. מדי פעם אני יירצה לשחק במשחק נחמד אז אני צריך שהוא יריץ לי משחקים לפחות ברמה של COD4... לא אכפת לי מאיכות התצוגה אבל העיקר שהמשחק לא ייתקע לי באמצע... עדיף שיהיה בלי מערכת הפעלה ואם זה אם מערכת הפעלה אז שיהיה XP... המממ... מומלץ שיהיה מ-KSP זה החנות הזאת נמצאת 5 דקות מהבית שלי... אבל כול חנות תיתקבל בברכה מחכה לתגובות.
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמה פרטים: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?\ -- בין 1500 ל-2500 באשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) -- בעיקר תכנות ועריכה גרפית דו מימדית 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. -- לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי -- אני לא צריך כרטיס קול או כרטיס מסך מטורפים, מספיק לי ONBOARD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? -- אני מעדיף שזה יהיה אצל SKYPC כי …
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום אנשים, התבקשתי ע"י חבר להרכיב מחשב לשימוש ביתי - כלומר אינטרנט, מסמכים ומשחקים ברמה בסיסית. התקציב הוא 1400-1500 ש"ח ללא חריגות. אין צורך בציוד היקפי, מערכת הפעלה או תוכנות כלשהן. החנות צריכה להיות מאזור חיפה (אפילו KSP אם אין אלטרנטיבה אחרת). אני יודע שהתקציב מעט בעייתי אבל אשמח אם תוכלו לעזור לי, הייתי מחוץ לשוק החומרה יותר מדי זמן בשביל לעזור לו בעצמי. תודה רבה אנשים.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אהלן. ברצוני לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים חדשים כבדים ועמוסי גרפיקה. התקציב שלי הוא עד 3000 שקל - עדיין לא החלטתי האם הוא כולל מסך או לא (תלוי אם ישאר כסף או לא). כמו שרשמתי - המחשב הוא למשחקים
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין בהמלצות למחשב נייד . השימוש העיקרי שלו הוא ללימודים בתחום העיצוב פנים (יגיע לשלב בלימודים של עבודה עם תוכנות עיצוב למיניהם..) הדרישות הבסיסיות שלי: מסך : 14.1 רצוי מט. דיסק קשיח: 350-500 ג'יגה לפחות כרטיס גרפי: איכותי. עדיפות : לא מובנה. צורב DVD זיכרון פנימי : 4 ג'יגה DDR3 תוספות: חיבורי USB (הכוונה ל3 לפחות), WIFI, מצלמת רשת, יציאת HDMI, אחריות מקיפה וטובה. עדיפות לחברות : HP,DELL תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
AMD A64 3500 AM2 DFI Infinity nF UltraII M2 2x512MB Twinmos DDR667 pc5300 XFX 7300GS 256MB PCI-E (up to 512MB) Hitachi Deskstar 160GB 8MB SATAII LG DVD+/-RW GSA-H10 RAIDMAX Scorpio Deluxe 868 RAIDMAX 400W PSU 3500 שח מחשב טוב למשחקי רשת כבדים? ובכללי שווה?? מחשב טוב?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
זה המפרט האם ה"RAID" של לוח האם אמין?? ואני רוצנ לדעת אם המערכת מנצלת את מלוא מהירות הכונן קשיח?? מעבד AMD Sempron 140 Box גוף קירור למעבד GlacialTech Igloo 7312L לוח אם Gigabyte GA-M85M-US2H ספק כח FSP Epsilon 450W זיכרון פנימי A-Data DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-18 /X2 דיסק קשיח W.D Western Digital Caviar Green 2000GB WD20EARS 64MB BUFF /X6 מארז HEC 6T10
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אז ככה שהמחשב פועל ומחובר לחשמל אז הסוללה לא נטענת,רק ברגע שאני מכבה את המחשב היא מתחילה להטען.. אני יודע שהיא אמורה להטען גם מתי שאני עובד במחשב,צריך בסך הכל שהוא יהיה מחובר לחשמל. אבל לא פשוט כתוב לי למטה איפה שהסוללה : (מחוברת,לא נטענת) מה אני צריך לעשות ? תודה למי שעוזר.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
חברים אני זקוק למפרט למחשב לעבודה גרפית - PHOTOSHOP , FREEHAND + מערכת עריכת וידאו מקצועית (AVID) עד 5000 ש"ח (גמיש). אם העלות למחשב איכותי גבוהה יותר, אין בעיה - יתקבל (רק שלהערכתי כיום אין צורך במחשב יקר מאד למטרות הנ"ל) המחשב צריך לאפשר שעות עבודה רבות של עיבודים ורינדורים (שקט!!!, קירור טוב, מעבד חזק, כרטיס מסך מתאים) כמובן שעדיף לוח אם אינטל (עדיף לעריכת וידאו) וכרטיס מסך שיתאים למסך גדול (?DELL 2407WFP-HC) - עדיף מסוג Quadro. כמו כן כניסות FIREWIRE -400/800 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה בקהילה שמעתי שאתם הכי טובים ומקצועיים אז פניתי אליכם התקציב הוא 4 עד 5 אלף גג לא כולל מסך השימוש במחשב הוא בעיקר למשחקים כשאני חוזר הבייתה אני רוצה להנות ממשחק טוב. כמו משחקי יריות חדשים שדורשים גרפיקה גבוהה ומשחקי מרוצים ושיהיו בגרפיקה גבוהה. אני לא הכי מבין במחשבים אז אני לא יודע לפרט יותר מדיי אני רוצה להתמקד בi5 כי עדיף i5 חזק מאשר i7 חלש וככה אני גם יוכל לעמוד בתקציב זיכרון 8 גיגה DDR3 קיבולת 2 טרה למרות שחבר המליץ לי על 1 טרה ולקנות עוד אחד חיצוני לגיבוי, אני פשוט אוהב לשמור את כל הקבצים במחשב לא יודע מה ההבדל בין sata 2 ל3 אז מה הכי עדיף? חשוב לי כרטיס מסך חזק בין 1 גיגה ל2 שיהיה DDR5 אני רוצה להשקיע ככה שכל משחק יעבוד לי חלק אני גם לא מ…
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
האם מישהו ממליץ על המיקלדת G15 בישביל גימינג תקציב מוגבל430 ש''ח אשמח לקבל תשובה בהקדם בתודה מראש:omer_
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים). * גודל המסך? עד 15.6". עדיף פחות, אבל אני מבין שכנראה לא אפשרי במסגרת התקציב. * משקל רצוי? כמה שפחות, לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו מיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רק HDMI. * בלוטות? צריך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי. * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. כרגע מצאתי שלושה דגמים שנראים לי מתאימים: Samsung 300V5A A01IL - שהיתרון הגדול שלו הוא מסך המט. אבל אני לא יודע עד כמה מחשבי SAMSUNG הם טובים. Dell Inspiron N505…
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב לאמא שלי, השימושים הם אינטרנט ועבודה באופיס בעיקר התקציב הוא 3000 ש"ח אני צריך מפרט קומפלט שכולל ציוד הקפי ומסך הדרישות היחידות מבחינתי הן: מעבד של אינטל מסך בגודל 22" עדיפות לחנות באיזור ראשון תודה
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מחשב ביתי לעבודה יומיומית(כללית) ופוטושופ. לא מתוכנן OC. שקט דיי חשוב בטווח המחיר. מארז Enermax Chakra כבר נרכש. המפרט כאן: http://tms.co.il/preview/spec/7uhwl2ex דעות? שינויים ? הצעות טובות יותר בטווח התקציב? תודה למגיבים מראש
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-