ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
מעבד: Core i7 920, s1366, 8MB Tray לוח אם :GIGABYTE EX58-UD4P s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2100, 3xPCI-E זכרון ראמ: 3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel כרטיס מסך: sli GIGABYTE GTS 250 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E X2 דיסק קשיח:Seagate 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II ST31000528AS קירור למעבד :Thermaltake SpinQ CPU Cylinder Heatsink Cooler CL-P0466 מארז :Antec Six Hundred ATX Mid Tower Gaming Black Case ספק כח:Corsair TX 850W Active PFC 12cm Fan סה"כ 6800
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום אני מתכננן לקנות מחשב גיימר חבל על הזמן אני רוצה שתיתנו לי הצעות לשיפור המפרט מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 Box ₪1610 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9450 לוח אם GIGABYTE GA-EX38-DS4 ₪917 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39386 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ₪344 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PI ₪432 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPI כרטיס גרפי GIGABYTE ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ₪1028 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=44020 צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ₪121 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20N מארז ללא ס…
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500-6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 6000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכות כבדות ומשחקים כבדים avid ואפטר אפקטס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גם פרנסה וגם לבית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4 starcraft 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
בירשותי 2 מחשבים ניידים עם מסכים שבורים . איפה אפשר להשיג חלקים משומשים בזול או תמורת החלפה בחלקי מחשב אחרים ?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למשחקים כבדים ולסרטים כולל מקלדת, עכבר ומסך (ואפשר אולי רמקולים) עד 5500 ש"ח עם אופציה לחריגה. עריכה: מ-TMS
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
צריך מפרט ב3500 שקל מקסימום, לא כולל מסך. המטרה של המחשב היא משחקים בעיקר. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
כונן הDVD לא נפתח בלחיצת כפתור מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר לסרטים כולל FHD. HD של 640GB יספיק. המחשב יריץ Vista Media Center, ויאפשר גם הקלטה מהטלביזיה. מעדיף מערכת מבוססת אינטל. תקציב עד 5000 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי אני רוצה לפנק את עצמי במחשב שיהיה חזק כי אני פשוט סובל ובוכה עם הפנטיום 4 שלי והג'יגה זיכרון. בעיקרון אני לא גיימר או משהו, משחק פה ושם. רוצה שיהיה אפשר לנסות משחקים חדשים ולהריץ אותם על מסך רחב גדול (22-24 אינטש). הבנתי שאין טעם ללכת על I7 כי זה כרוך בזיכרונות ובלוח אם יקרים יותר. אז מה עדיף, CORE2DUE עם מהירות שעון גבוהה או QUAD עם מהירות שעון נמוכה יותר (המחירים זהים לפי מה שאני רואה). אני לא מתכנן אוברקלוק - האם ניתן להסתפק בזכרונות VALUE? מה הסטדנרט היום? 4 ג'יגה? איזה תוספת ביצועים ניתן לקבל מזכרונות איכותיים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
http://www.asus.com/News/Bdmf9rXuqU29SRsi/
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב בלי מסך וציוד היקפי במקסימום 2000 ש"ח המחשב צריך להיות בנוי לגרפיקה ועריכה תלת מימדית. אני צריך שהיה מותאם הכי שאפשר לשימוש בתוכנות עריכה כבדות, במיוחד Maya. בבקשה לא לחרוג מהתקציב (לא מתכוון ל 5 ש"ח יותר אלא לא 200 ש"ח יותר) ושהתקציב יהיה כולל משלוח רגיל. אמרו לי שב IVORY מחשבים שווה כרגע לקנות מחשב במזומן. אז אם אכן מחשב באותו איכות יהיה שם יותר זול אז עדיף, אם יהיה זול במקום אחר אז לא משנה תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, זה לא המפרט הראשון שלי פה אבל השתנו כמה דברים. הנה מפרט סופי כנראה, כולל מס' תוספות ממחשב רגיל+מסך: מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤ 1086 לוח אם : GIGABYTE GA-945P-S3-RH ¤ 594 זיכרון : SUPERTALENT 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL4 + HEAT SINK - T667UB1G_I ¤ 1089 דיסק קשיח : WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 ¤ 367 כרטיס מסך: PALIT 7300GT SONIC 256MB DDR3 ב 550 ש"ח כרטיס עריכה : LEADTEK WINFAST PVR2000 TV CAPTURE CARD, שמגיע עם TV/O חומרתי 532 ש" צורב DVD : LG DVDRW GSA-H10B DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK ¤ 213 כונן DVD : LG DVD-ROM 16X48 - GDR--8164B(B) - BULK ¤ 118 מסך : LG LCD 19" L1970HR 2ms DVI ¤ 1770 אחריות: …
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום.. אני מעתיק את מה שחבר שלי ביקש לרשום כאן... תעזרו לו בבקשה.. שלום לכולם! יש לי מחשב מאוד ישן ואני מעוניין להחליף אותו למחשב זול, קיבלתי הצעות מכל מיני חברים לשני מחשבים: 1. מחשב סלרון 1700, לוח אם בלתי ידוע (אבלקרוב לודאי של חברות כגון ecs או pcchips), כרטיס מסך על הלוח, 256 מגה זכרון ddr, הרד של 40 גיגה. כונן cd רגיל, וללא מסך (לא צריך - יש לי אחד חדש). מחיר - 450 ש"ח. 2. מחשב amd 1800+, חוח אם של chaintech או משהו כזה, הרד של 20 גיגה, cd רגיל, רק 128 מגה ddr וכרטיס מסך gforce2, ושוב אין מסך ולא צריך גם. מחיר - 400 ש"ח. הערות: 1. אני ממש לא צריך את ההרד דיסקים אמנם נחמד שיש אבל מכיוון שיש לי הרד של 80 חדש - נושא ההרד דיסקים הוא לא מהותי בעיני. 2. גם זכרון…
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני הייתי רוצה לדעת בבקשה מהו הלוח האם הטוב ביותר שאפשר להסיג ב1500 שקל אני אבל לא אהייה מוכן לשמוע הצעות בקשר ללחות אם כמו גיגהבייט אני מוכן לקנות רק מהחברות של "אינטל" ו"אסוס" בבקשה תעזרו לי כי אני לא מבין כל כך בלוחות אם :s05:
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
היי חברה, אני מחפש מפרט למחשב עד 15K עבור עריכת סרטים (מומלץ בתצורת HDDVD) כרגע הכיוון הוא שטח איכסון גדול במערך משולב של raid 0 ו raid 1, וכמובן שיכולות גראפיות גבוהות, ומומלץ גם כרטיס קול ורמקולים של 5.1 ערוצים לפחות. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שיתאים לאינטרנט, משחקים וסרטים. התקציב: 6000 ש"ח עם חריגה של עד 400-+ דרישות: כפול ליבה עדיף CORE 2 DUO. מסך גדול (15.4 אינץ ומעלה) דיסק קשיח גדול(100 GB ומעלה) שיהיה מחברה מוכרת. שיהיה מסך אכותי וטוב. אחריות טובה וארוכה גם בילאומית. כמה שיותר זכרון עדיף 1 GB שהיה צורב DVD. שיריץ ויסטה ועדיף שגם יבוא עם ויסטה. חנות אמינה ומוכרת(אפשר גם ברשת אבל משהו טוב ואמין). שיהיו 2 חיבורי USB לפחות. שיהיו חיבורי שמע.(רמקול, מיקרופון) לא חייב: לא אכפת לי משקל. כונן דיסקטים. FIREWIRE. סוג עכבר(משטח מגע כזה/ סוג אחר...) עריכה: שתהיה בטריה עם זמן עבודה ארוך 2-3 ומעלה (במאמץ) צריךך שיהיה כרטיס רשת אלחוטי מהיר.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
מטרות המחשב? פירוט למטה. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? סטנדרטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור VGA. מומלץ 4 חיבורי USB * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB * כונן אופטי? רצוי מאוד * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עקרונית לא, פירוט למטה. אני מנסה לעשות למישהו ברכישת מחשב. הוא מחפש מחשב כתחליף לנייח שהיה לו. המחשב יהיה רוב הזמן מחובר למקלדת עכבר ומסך חיצוניים, אך לפעמים גם ילקח ללימודים/מצגות וכו. איני יודע בנתיים מה בדיוק השימושים שלו במחשב. מבחינת המע…
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
התקציב הינו 3000 ש"ח וישנה אפשרות לחרוב בעד 500 שקלים. המחשב מיועד בעיקר למשחקים (אך לא גיימינג),פנאי וכן הרצה של סרטי HD. הרזולוציה שהמחשב יריץ תהיה 1920X1080 אולי יותר אם יתאפשר. הבניה היא של מחשב שלם חוץ מהציוד ההיקפי. השקט אינו קריטי ממש (5/10). לא מתוכנן אוברקלוק בכלל, ואין צורך לכלול מערכת הפעלה. מה שחשוב שלמחשב,בין היתר, יהיה קירור טוב בגלל שהוא בקומת גג ששם כל הזמן חם, גם בחורף. שירכיבו לי אותו בבקשה, אני גר בערד אז אם אפשר שישלחו אותו בדואר או משהו. USB3 ,ESATA וכל השאר שיכללו בלוח האם אלא אם כן זה מייקר את הלוח ממש. אני רק אבקש שהתקציב יכלול הארד דיסק של 750 גיגה. המחשב לא מתוכנן לשדרוג לכן התקציב הזה צריך להספיק למחשב ממוצע שישאר לאורך זמן במידת האפשר.…
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אז ככה אני כבר כמה ימים מחפש מפרט מושלם אני צריך מחשב רצוי עםIntel Core i5-760 Processor 2.8GHz 8MB Quad Core או יותר חזק. אני צריך את המחשב די דחוף אז יותר מאוחר אני מתכנן להוסיף לו כרטיס מסך טוב (בהנחה שאין תקציב לכרטיס מסך טוב עכשיו) ובעתיד לקנות לו מסך טוב (יותר ממה שיש לי היום) ולחבר אותו לטלוויזיה (אולי זה רחוק בעתיד) אבל אני לא מצליח להרכיב מפרט כזה. בבקשה אני צריך עזרא תודה
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום רב! מבקש עזרה בקניית מסך 19 אינטש ms2
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח בעצת המומחים פה למחשב ביתי למטרות: עבודה עם office, אינטרנט, סרטים, מוסיקה, משחקים פשוטים. תקציב בסביבות 2000 ש"ח, ניתן לחרוג במעט. על המפרט לכלול מקלדת, עכבר, רמקולים, כרטיס רשת אלחוטי, ספק ומארז אין צורך במסך. רצוי מחנות עם מספר סניפים בארץ ואחריות טובה. כמו כן אבקש המלצה לנייד למטרות לימודים בתקציב 4000-4500 ש"ח רצוי 2gb ram ומעבד מהיר ככל האפשר (קומפילציה של קוד והעלאת סביבות IDE לפיתוח תוכנה) גם כאן דגש על האחריות. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי עדיפות לZIGZAG2000, הם מטר מהבית שלי ומניסיון השירות שלהם מעולה. אם יש מחירים\מבחר טובים משמעותית בחנות אחרת גם אפשרי. התקציב הוא 4 אלף, עד 4600 עם רמקולים עכבר ומקלדת. (אני קונה שניים אחד עם הציוד ההיקפי השני בלי). המחשב ישמש למשחקים בעיקר ולעריכת תמונות בפוטושופ ובתוכנות שונות. זה מה שאני הרכבתי: GIGABYTE GA-M55S-S3 (nForce 550) - ATX 481.55 ש"ח 2GB CORSAIR (2X1024) DDR II - ValueSelect 2GB KIT - 667MHz 490.88 ש"ח Leadtek GeForce PX8600GTS 256MB TDH - PCX - retail 1,072.07 ש"ח PIONEER DVR-212DBKx18 (BLACK) DUAL LAYER -SATA- BULK 193.36 ש"ח Thermaltake Armor-Jr Middle Tower - Black + 400w psu 786.19 ש"ח התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) …
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, אם אפשר כמה שאלות להתעניינות 1. איזה כרטיס מסך נחשב טוב היום למשחקי מחשב, אשמח לקבל דגמים מכמה חברות ומי החברה המובילה היום? 2. האם יש היום מעבד טוב יותר מi7? 3. זכרון ראם היום מספיק 4 ג'יגה או מינימום 8? 4. מי הלוח האם שמובילים היום? איזה חברות? שאלה אחרונה, הבנתי שלכרטיס מסך, מעבד וזכרון הראם יש להם גם מהירות עבודה שנקראת ג'יגה הרץ. אם אני אקנה מעבד שמהירות שלו תהיה פחותה מכרטיס המסך והראם, זה אומר שזכרון ראם וכרטיס המסך לא ינצלו את כל המהירות שלהם כי הם תלויים במהירות של המעבד? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=5022 זה הנייד, המעבד הוא כפול ליבה(סלרון אמנם אבל לא נורא), השימוש העיקרי זה לקריאת מסמכים וגלישה, לא יותר מזה. אחריות שנתיים, שנה לסוללה ולמטען. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Notebook/Products_Spec.aspx?ClassValue=Notebook&ProductID=3200&ProductName=Q1580L מחיר לא רע יחסית, מה דעתכם? ממש מוצא חן בעיניי מבחינת מחיר\תמורה. חבל שאין ווינדוס 7 מותקן, מכירים משהו יותר נורמאלי?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
האלן, - תקציב 6500 ש"ח. - לצורך הרצת משחקים כבדים, בנוסף גם לשימוש יום יומי כמו איטרנט. - אין צורך בציוד היקפי, אין צורך במערכת הפעלה, אולי OC, עדיין לא ברור אבל בכל מקרה הוא לא יהיה גדול מדי. - לא צריך צורב (או כונני טקליטורים). - חשוב שיהיה כמה שיותר שקט. - על הכרטיס מסך לא צריך שיהיו יציאות מתקדמות מכל סוג. - כונן קשיח קטן מספיק לי, אפילו 200 זה מעל ומעבר במידה ויש אפשרות. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-