עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by harley,

שלום לכולם, אחרי חיטוט ארוך בפורום לא הצלחתי למצוא מענה לצרכים. מקווה שתוכלו לעזורץ 1. מה התקציב המקסימלי? 4000. ניתן לחרוג עוד 500 ש"ח. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? תוכנות מידע/מסחר בורסאי - כלומר הרצת מספר רב של חלונות במקביל, ברובן דפדפנים. כיום משתמש בשני מסכי "17 ברזולוציה 1280X1024. שוקל מעבר לשני מסכי 19" ברזולוציה מקסימלית או מסך יחיד 24" ברזולוצית HD. אשמח אם המחשב יוכל להריץ גם משחקים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? פרט לכונן, הכל נדרש. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייק…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by galnahum013,

היי חברים שלום לכולם שמי גל הידע שלי במחשבים אינו גדול ואף שואף לאפס לכן הנני מבקש עזרה ואשמח לכזאת מכל אחד. בשעה טובה החלטתי שאני רוצה להחליף מחשב. כיום יש לי נייד פנטיום 4 (כן כן פנטיום), לצערי המחשב לא פועל כראוי, הוא נתקע כל הזמן, עולה ומגיב נורא נורא לאט מתחמם בצורה מוגזמת ולסיום עושה לי את החיים קשים. לתעסוקתי אני סוחר בצורה מקוונת, החל מחנות בeBay ועד למכירה, שיווק והפצה כדרופ שיפר לסוחרים. אני מעוניין להרכיב מחשב נייח, או לקנות מארז מוכן, וגם מסך למחשב. התקציב שלי הוא 3,5 אלף שקל וזה כולל המסך. אני צריך שהמחשב יהיה מהיר, ולא ייתקע כל הזמן. שהמחשב יוכל לעבוד שעות ארוכות בלי להתחמם. זאת ועוד יש לזכור שאני נמצא שעות ארוכות מול המסך לכן אני צריך גם מסך טוב ואיכותי. א…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by liranfa,

לא כולל מסך תודה!

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  4. שלום, * ההודעה נערכה מחדש בהתאם לחוקי הפורום עקב המלצה של smalul ועקב חוסר בתגובות. אני צריך מחשב לעסק, הצרכים הם אופיס, אימילים ואינטרנט. [TABLE=width: 633] [TR] [TD]מעבד אינטל[/TD] [TD]Intel Core i3 4130 Haswell 3.4Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [/TR] [TR] [TD]מאוורר למעבד[/TD] [TD]Arctic Alpine 11 GT[/TD] [/TR] [TR] [TD]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD]Asus H81M-E LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI[/TD] [/TR] [TR] [TD]זכרונות[/TD] [TD]G.Skill Aegis 4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28[/TD] [/TR] [TR] [TD]כרטיסי מסך[/TD] [TD]On Board Intel HD Graphics 4400[/TD] [/TR] [TR] [TD]דיסקים קשיחים[/TD] [TD]Western Digital Caviar B…

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  5. אני מאוד מרוצה מהאתר ומהמפרטים אבל לא פחות חשוב זה בן אדם אמין שיבנה לך אותם בדיוק ויהיה הוגן במחירים דומים למצוין כאן ולא יחרטט אני גר בפ"ת אם למישהו בעל ניסיון (לקוח לא מוכר) יש חנות אמינה באיזור במרכז, אשמח לשמוע תודה מראש רן

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  6. Started by alonchen4,

שלום לכולם.. ברצוני לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר למשחקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATF 3 ובקיצור כל משחק כבד שייצא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אין -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? למשחקים- גבוהות 3. האם יש צורך …

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  7. שלום למומחים, יש לי מחשב מזדקן שעבר כמה סבבי שדרוג (תוספת RAM, הוספת SSD, החלפת GPU וכו'), המפרט המלא בפרופיל. בעבר הייתי משתמש בו הרבה לגיימינג, אבל השימוש הזה פחת עם השנים ולכן הוא הצליח להחזיק יפה עד עכשיו. אלא שיש כמה משחקים מעניינים באופק (Watch_Dogs, GTA 5) ולא נראה לי שהזקן יצליח לסחוב אותם. לכן אני מתחיל לבדוק אופציה לשדרג את הרכיבים העיקריים - לוח אם, זכרון, מעבד, כרטיס מסך. ולשאלון: מה התקציב המקסימאלי? עד 5K. מה שימושי המחשב? בעיקר גלישה כבדה (הרבה טאבים בכרום = הרבה RAM) על בסיס יומיומי. הרבה מאוד צפייה בתכני HD באמצעות XBMC (על מסך המחשב, לא מחובר ל TV). גיימינג מדי פעם. לרוב MMO או FPS אך כמו שציינתי למעלה יש תכנון להריץ משחקים חדשים די כבדים. רזולוציה של 19…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by danielroil,

שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב חדש + מסך (בלבד), המחשב לצורכי עבודות משרד ובעיקר גיימינג. אני רוצה פה להתפנק אבל לחסוך איפה שאפשר, אני הרבה זמן רחוק מעולם החומרה אז באתי לשאול את המומחים. אני רוצה מחשב חזק במיוחד לגיימינג וחשוב לי שיתמוך בטכנולוגיות החדשות ביותר + מסך 4K. המחשב אמור להספיק ולסחוב (השאיפה באופן טוב) ל5 שנים לפחות, אז אם יש סיבה טובה לחכות אז כדאי. הרכבתי מפרט לדוגמא מאתר KSP. סל קניות [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD…

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. אוקיי, חבר שלי ביקש ממני שאני יסדר לו מפרט מחשב עם מסך 17', ולי ממש אין שום רעיון איך לעשות מפרט כזה בסכום יחסית נמוך כמו זה. הצעתי לו לקחת מחשב מבוסס AMD, שיעלה לו הרבה יותר זול, ולא בהכרח יותר גרוע מאינטל אלא אפילו יותר טוב, אבל הוא אומר " אני מעדיף ללכת על בטוח", אז אני יודה לכם אם לא תפנו לכיוון הזה. הממ.. הבנאדם לא יודע ולא יעשה אוברקלוק - 100%. המחשב יהיה מיועד למשחקי מחשב ולאינטרנט, אז חשוב שיהיה לו כרטיס מסך טוב. אני מתאר לעצמי שזה הכל. אז אם מישהו מוכן בבקשה להשקיע קצת מהזמן שלו ולעזור לי אני ישמח נורא. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. אני צריך 3 מחשבים 2 חזקים למשחקים ואינטרנט ואחד לאבא שלי ב2000 שקל מחשב 1 ב 2000שח מחשב 2 ב 3000שח מחשב 3 ב 4000שח אשמח לקבל את המלצותיכם המנוסות תודה רבה

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  11. Started by slamdunk,

אהלן מחפש מחשב סביבות ה-6000 קיבלתי את שני המפרטים הבאים: 1. דגם ROG Strix GA15 מק"ט G15DK-R5600X0680 מעבד AMD Ryzen™ 5 5600X Desktop Processor (6-core/12-thread, 35MB cache, up to 4.6 GHz max boost) ערכת שבבים AMD® B550 Chipset זיכרון 16GB DDR4 אחסון 512GB M.2 NVMe™ PCIe® 4.0 Performance SSD מערכת הפעלה ללא מערכת הפעלה כרטיס גרפי NVIDIA® GeForce® RTX3070 8GB DDR6 with LHR : 3x DP, 2x HDMI קישוריות Wi-Fi 5(802.11ac)+Bluetooth 4.2 (Dual band) 2*2 צריכת הספק מרבית 700W power supply (80+ Bronze, peak 750W) 2. https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=264378&fbclid=IwAR3tbSwHGqgl0D5LkRcgIpEbYHPOGTlYjvkrS…

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  12. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

חברס אני מחפש מפרט ב 5800 שקל +- אתם יכולים להוציא לי מפרט למשחקים בבקשה? אהה כן בלי מסך,ורמקולים. TNX

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by eliXir,

מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.0GHz 1MB CACHE - ADA3800CUBOX - BOX מחיר: ¤770 אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤590 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL מחיר: ¤1163 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 160GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA150 - RAID 24/7 מחיר: ¤423 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H10N DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK מחיר: ¤207 אחריות: שנתיים. זיכרון: TWINMOS TWISTER 1024MB (512X2) DDR2 800MHz CL5 מחיר: ¤740 אחריות: ללא הגבלת זמן. כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE מחיר: ¤41 אחריות: שנה. כונן DVD: LG DVD-ROM 16X48 - GDR--81…

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by b_snir,

אני מתלבט בין 2 מפרטים האחד מיועד לOC והשני מיועד יותר לגיימינג ASRock Z68 Pro3-M Z68 Chipset 589.00 ₪ - 1 1 Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray 1,036.00 ₪ - 1 1 Scythe Mugen 2 Rev B 190.00 ₪ - 1 1 XFX ATI Radeon 6870 687A-ZDFC DualFan 1GB GDDR5 ברכישת מחשב חדש 799.00 ₪ - 1 1 Cooler Master Elite 370 + Antec True Power Trio 650Watt 567.00 ₪ - 1 1 Kingston 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G 246.00 ₪ - 1 1 סה"כ 3,427.00 = 3,427.00 ₪ או Cooler Master Elite 370 + Antec True Power Trio 650Watt 567.00 ₪ - 1 1 Kingston 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G 246.00 ₪ - 1 1 Intel Sandy Bridge Core i…

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  15. Started by Nadav Yesh,

שלום לכולם, הנה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל. כמובן שעדיף לחסוך 100-200 ש"ח, אך לא על חשבון הביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ועבודה משרדית (לימודים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Office. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed, HAWX, COD, BF. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך - אני מניח שאקנה בסביבות 2…

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500, אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא (מדובר בנייד, ולא נייח) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן. חשבתי על נייד עם מסך 14 אינצ'. קל ככל הניתן (1.2 קג' זה בסדר), וזמן עבודה גבוהה ככל הניתן. דרישה מהותית נוספת זה תאורת מקשים לעב…

17. Started by rani123,

INTEL P4 2.26GHZ 533MHZ 478PIN 512 Cache ABIT SR7 8X SIS 648 WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version TRANSCEND 256MB PC333 DDR 2.5v CL2.5 Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 Aopen DVD 1648 ALPS FLOPPY 1.44 Tsunami Virgo bLUE for P4 350W Genius KB-10X PS2 ENG/Heb Kme Mk303 scroll mouse ps/2 box AOC 17 7KLR PLUS Triplex Silver Geforce 4 MX440 64MB DDR TV-Out Retail איך?

• 30 תגובות
    • 4.8k צפיות
  18. בבקשה: אני מתלבט אם לקחת את המעבד הזה: AMD Sempron 2800+ 333FSB - RETAIL ההפרש זה כמעט 200 שקלים! המחשב נועד בעיקל לאינטרנט, סרטים על גבי המחשב ואופיס המשחק היחיד שכן חשוב לי שיעבוד טוב וחלק זה SIMS 2 לאחותי!! תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by shaita,

רכשתי היום את הדגם הנ"ל מהתרשמות ראשונית מחשב מעוצב בצורה מדהימה התרשמות על ביצועים תגיע בהמשך אשמח לשמוע מאנשים שיש להם את הדגם חויות שימוש

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  20. היי, אם מישהו בבקשה יכול לעזור, רציתי ייעוץ בקניית מחשב, ניסיתי להעזר במפרטים המפורסמים באתר והגעתי לבחירה בין 2. מכיוון שקשה לי אפילו להבין מה ההבדל המהותי בין AMD לאינטל אשמח אם תייעצו לי איזה מבין המפרטים עדיף או אם כדאי לשלב או לשנות אחד מהם. בכל מקרה אני אציין שאני לא אקנה כרטיס מסך בינתיים. תתכן חריגה קלה מהתקציב מבחינתי (2200). 2 המפרטים שמצאתי לבינתיים הם: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=132246&section=293&target=משחקים או http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=132232&section=293&target=רב%20תכליתי איזה מבין המפרטים עדיף לי אם בכלל והאם יש צורך או סתם כדאי להחליף רכיבים? השימוש העיקר שלי במחשב הוא לצרכי מולטימדיה בסיסיים …

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by YK24,

היי אני מעוניין במחשב חזק שיארח מכונות וירטאוליות של שני שרתי לינוקס- ORACLE ושרת NAS. התקציב שלי 3000-3500 ללא ציוד היקפיץ תודה רבה

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  22. אהלן, קראתי את ה"נושא מפרטים לגרפיקה" ולהרכיב מפרט בעצמי לא כזה הולך לי אני אשמח עם תוכלו לעזור לי זה די דחוף לי 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקלים 2. מה שימושי המחשב ? גרפיקה, תוכנות ADOBE למינהם, ו3DMAX א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כרגע באופן תדיר, אבל ככל הנראה גם ללימודים וגם לפרנסה בעתיד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד (אבל יכול להיות נחמד) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600*900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  23. שלום לכולם, אשמח לעזרה בהרכבת מחשב לגיימינג (בשביל חבר). . מה התקציב המקסימאלי? 4,000 למחשב ומסך ללא ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך, אך גם לא חייב לבזבז הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. משחקי FPS ו MOBA. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 אני מניח. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רק מסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מקלדת, עכבר ורמקולים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש ל…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שלום רב, החלטתי בשעה טובה לקנות מחשב, רק מה התקציב לחוץ . את רוב הקניות הרציניות שלי אני עושה דרך האינטרנטף היה לי נסיון כבר מקניית מחשב מכמה חנויות שונות- כדי להוזיל עלויות, קצת קוראים על החנות ולא צריכות להיות בעיות. טוב מספר שאלות: 1)אני מעוניין לקנות E4300 , עם זכרונות KINGSTON של 667MHZ, מה שיביא בעבודה של 1:1 ל333X9=2997MHZ ושם אני רוצה לעצור-זו המטרה ,לא רוצה לשבור שיאים, לא רוצה לחפש את השמיים- רוצה לקנות את המעבד הזול ביותר ולעשות אותו ברמה של החזק ביותר בסטוק, עם זכרונות פשוטים. בנתיים גם המעבד וגם הזכרונות עומדים בקריטריונים (אם בשלב מסוים אני מתחיל לטעות אני אשמח לתגובות כי זו התייעצות ואשמח לגלות אם טעיתי במשהו-הקניה תהיה נכונה יותר). 2)נשאר הלוח אם . כאן …

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום החודש אני קונה מחשב[ בעזרת השם ] אז רציתי לדעת מה דעתכם ומה אתם מציעים לשפר? מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1436 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤578 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤394 זיכרון SuperTalent DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ראיתי שהזיכרונות חדשים איך הם? ¤341 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe הכרטיס אני חושב לחכות דווקא שיצא אם קירור חדש אני מקווא שיצא החודש : ¤1490 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤170 מארז ללא ספק Antec Nine Hundred ¤697 ספק כח Enermax Liberty 400W ¤389 סה"כ מחיר לכל המוצרים:5495¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il

• 5 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.