ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,465 דיונים בפורום זה
-
מחפש מחשב חזק בביצועים ושיחזיק הרבה זמן בלי לעשות בעיות....מחשב עמיד...המחיר שלי הוא 2500 שקל בלחץ.....וזה מחיר שלא כולל כרטיס מסך כי כבר יש לי......יש לי גם ספק כוח חדש ומארז אבל אני לא יודע אם הם יתאימו...המארז אולי כן אבל הספק הוא 450 W עם מאוורר 12 ס"מ זה מה שאני יודע עליו....הכרטיס מסך זה geforce 9600 gt 512 mb של חברת forca...... בעיקרון יש לי גם מעבד ולוח אם אבל הם חלשים(לוח אם-asus p5gd2x ומעבד-intel pentium 4 3.0 ghz ) אז קיצר אם יש לכם מושג אם כל מה שאמרתי עכשיו על החומרה שלי עוזר לגביי קניית המחשב אז תחוו דעתכם בבקשה.... אבל במידה והחומרה פה לא עוזרת (חוץ מהכרטיס מסך) אז אני מחפש: -מעבד חזק עם קירור מתאים שלא יעשה רעש ויבצע את העבודה גם בעומסים כבדים -לוח אם מה…
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מעבד: Celeron D 2.13Ghz לוח אם: GigaByte 8VM800M-RZ זיכרון: DDR 512MB VT הארד דיסק: SATA Hard Drives 40 GB, 300 MB/s, 8 MB Cache, 7200 RPM. שם הדגם: WD400JD. כונן דיסקטים: Mitsumi 3.5. ספק כוח: HEC 300W. יש לכם הצעה יותר זולה?(חשוב שהכמות זיכרון תהיה 512)
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב ללימודים לצורך תכנות. אני עובד בינתיים עם visual studio אבל אני רוצה אופציה להפעלת סביבות עבודה כבדות יותר. התקציב הוא עד 5000. ראיתי מחשב נחמד עם מסך טאצ' מה דעתכם על asus vivobook S400CA? בכללי הייתי מעדיף המלצה על מחשב עם כונן קשיח קצת יותר טוב בסביבות 7500 rpm. * גודל המסך? 15.6'' * משקל רצוי? עד 2.5 קילו, מומלץ פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה של 4 שעות יהיה נחמד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות חצי טרה * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?…
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
תשמעו תשמעו תשמעו... אני צריך שתעזרו לי רגע... יש לי מחשב די גרוטאה (מאוד) ואני רוצה לשדרג רק קצת כי אין לי תקציב. הנה המפרט: Intel P4 2.4GHz 512GB Kingston DDR2 GeForce FX5200 160GB HD(lodea eze) Asus p4p800-SE MoBo ויש לי סורס ובו אני לא עולה מעל 60 FPS אני רוצה הרבה FPS (מעל 100) אבל בלי להחליף הכל...רק את הכרטיס מסך ואם זה עוזר אז גם זכרונות... אני רוצה משו כמו 6600GT או 6800 או משו בסגנון...גם ATI אפשרי...ונגיד עוד סטיק של 512MB זכרון. התקציב שלי זה בערך 1000 ש"ח... נ.ב-יותר חשוב לי הכרטיס
-
- 8 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום! חבר שלי החליט לשדרג את מחשבו וזהו מפרטו MoBo:D945PSN Processor:Intel Pentium D 935 3.2 GHz GPU:ATI X1600 Pro ספק:ג'נרי RAM:DDR 2 2X512 667MHz חשוב שיחזיק כמה שיותר זמן משחקים בהגדרות סבירות ושיחזיק משחקים חדשים על High ב-1024*768 תודה!
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם, זו פעם ראשונה שאני כותב בפורום הזה...אני לא רגיל כלל לכתוב בפורומים, אך לאחר רפרוף קל באתר, השתכנעתי שזו פורום רציני ביותר :-) אני פונה בשאלה לגבי מפרט מחשב מאחר ואני מבולבל לחלוטין מכל הכתובות וסקרי השוק שקראתי כרגע יש לי מחשב P3-1000 MHZ עם 512 מגה זיכרון וכרטיס מסך GFORCE 2 64 MB וHD של 160 GB. יש לי את המחשב הזה כבר שנים רבות והוא עונה לצרכי לרוב אני משתמש בOFFICE, אינטרנט (הורדות וכאלה), צפייה בסרטים ומשחק בעיקר בNBA LIVE 06 ובקווסטים (כמה שקיימים כיום בשוק) באופן אולי מוזר , החלטתי על החלפת המחשב לאחר שהבנתי שקווסטים חדישים כמו longest journey 2 - dreamfall ו משחק נוסף מבית היוצר של SYBERIA כלל לא מסוגלים לעלות על המחשב שלי! אפילו לא בהגדרות מינמליות! י…
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מעוניינת בנייד לצורכי עסק התוכנות שיופעלו עליו בעיקר : אופיס ,פוטושופ (עיבודים ברמה קלילה) , פרמייר (גם כן ברמה קטנה) ועוד. גודל המסך : עדיפות ל15 מאד חשוב לי גם איכות ואמיתות הצבעים במסך כיוון שישמש למצגות כרטיס מסך טוב ושלא יתחמם מהר ראם של לפחות 2גיגה HD רצוי מעל 200 גיגה שמתי לב שכל יתר הדברים הם סטנדרט אז חוץ מזה אין לי עוד דרישות אשמח גם לשמוע חוות דעת על דגמים של טושיבה שעומדים בצרכים שלי תודה ושנה טובה
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום! המליצו לי כאן בפורום מפרט עם מסך DELL ULTRASHARP 22" 2209WA ובחנות שממנה אני קונה את המחשב המסך עולה כ 160 שקל יותר מאשר באייבורי והייתי מעדיף לנצל את זה. השאלה אם יש עניין לקנות את המסך באותו מקום עם המחשב או שזה לא קשור? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כמה שניתן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עשרות בודדות של שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC3, RESIDENT EVIL, DEVIL MAY CRY, CRYSIS 3 וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 המסך בגודל 24". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות. 3. האם יש צורך בצי…
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם, דוד שלי רוצה לקנות מחשב מ*פנדה* שבקיסריה. אמ... ניסיתי לחשוב על איזה מנבה וגם קראתי את המפרטים המומלצים של האתר, אבל לא מתאים לי שם שום דבר. צריך שהמחשב יריץ Vista ופעם בכמה זמן הוא גם עורך וידאו שהוא צילם, אז שהוא יצליח לסחוב את זה טוב. התקציב הוא 3000 לא כולל מסך (לא צריך המלצות על מסך) - לא מתוכנן OC. הוא רוצה שיהיה 2Gb Ram, כניסת Firewire (עדיף על הלוח), ו-HD של 250Gb 16Mb @ 7200 - לדעתי הוא יכול להכניס יותר בתקציב. הוא מזמין את המחשב היום או מקסימום מחר, אז אם תוכלו לעזור אני אודה לכם מאוד. תודה מראש, אדם
-
- 9 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום אני צריך הצעה למחשב בשביל אחי הקטן בתקציב של עד 1500 שקלים, בגדול המחשב הוא לעבודה שוטפת כמו אינטרנט אייסיקיו וכל השטויות, וגם להרצת משחקים... אני כמובן לא מצפה למשהו גדול אלא למשהו שיריץ את המשחקים של היום הפחות כבדים בצורה נורמלית... אין צורך בציוד היקפי. תודה חג שמח ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, לפני מס' שעות הצעת את מפרט- אשמח אם תסייע לי בשאלות הבאות: 1. ניסיתי לאתר את המרכיבים השונים בKPS הקרובה אלי (אזור השרון) -אך לא מצאתי הכל-האם תוכל לסייע לי בהרכבת מפרט דומה בחנות זו? 2.למה הכוונה ב"יכולת שדרוג"? האם אוכל להשתמש בזה למשחקים פשוטים יחסית? למשחקים כבדים?(מה יצריך שדרוג שכזה?) 3.האם אפשר לקבל בבקשה מפרט למסך מתאים לשימושים אלה (מעט צפיה בסרטים) להלן המפרטשהצעת: מפרט מבוסס E5200 + לוח G41 עם יכולות גרפיות מצויינות, וחיבורי DVI ו-HDMI. שקט וקריר עם יכולת שדרוג מצויינת ודיסק ענק ומשתלם. מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤435 לוח אם: ASUS P5QPL-VM ¤486 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤323 צורב DVD: PIONEER D…
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אחי מצא ברשת תמחשב הזה- http://p.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-PCLaptop&model_id=523521 אין אליו הרבה פרטים ככה שאין לי מושג האיכות המחשב מיועד להריץ XP שימושים קלים מאוד של גלישה\אופיס\סרטונים(לא יותר מDVD וDIVX -ובדרך כלל יוטיוב) ופקמן :lol: חוץ מיזה חובה כרטיס רשת פנימי אלחוטי בכל מיקרה המעבד מספיק חזק? המחשב יתאים לצרכים? בתודה לעוזרים קרירין עריכה ראיתי תמחשב הזה- http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3776 הוא יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב בשבועיים הקרובים התקציב שלי זה בסביבות ה2500 שקל.. אבל אני דיי גמיש אני צריך מחשב שיעבוד טוב גם כאשר אני מעמיס עליו הרבה תוכנות ומשחקים ביחד רוב שעות היום אני שם משחק וממזער אותו ואז עובד ברשת אז זה חשוב לי שהוא יפעל טוב גם במצב כזה אני לא צריך מסך תודה
-
- 9 תגובות
- 615 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 (ללא ציוד היקפי) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3/4, CRYSIS 3... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש ר…
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות מחשב לבית לשימושים רגילים הכוללים הרבה אינטרנט ויישומי Office, קצת סרטים, קצת משחקים לילד בן 5 וקצת עריכת וידאו, ובעתיד אני ארצה להריץ Windows Vista בלי שיהיה למחשב קשה מדי! חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ולא יצרוך יותר מידי חשמל מכיוון שהוא הולך להיות דלוק באופן קבוע. בתקציב צריך להיכנס מסך (19"), מקלדת, עכבר ורמקולים (2.1) קראתי קצת בפורום והתבלבתי לגמרי... מה לדעתכם המפרט שאני צריך לרכוש? באיזה חנויות כדאי לרכוש ומאילו להתרחק? אם לא הכל נכנס בתקציב, על מה כדאי להתפשר? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אחר צהריים טובים לכולם! ידידה שלי רוצה לקנות מחשב חדש. השימושים שלה הם לא למשחקים אלה לאינטרנט מוזיקה סרטים ושאר השימושים הרגילים. היא צריכה מחשב כולל ציוד היקפי (מסך,רמקולים,מקלדת ועכבר) התקציב שלה הוא 3K. אשמח אם תוכלו לתת לי הצעות מחנויות בצפון ואזור הקריות לדוגמא: TMS שאני מרוצה מהם מאוד. תודה רבה ויום טוב, אלדד כהן.
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד 15" - לא פחות - באיזור ה 3K ש"ח (אם צריך אני יכול לגלוש עד 4K) לאוניברסיטה, הדרישות העיקריות שלי זה מסך שאפשר לעבוד מולו שעות מרובות, מקלדת נוחה, זמן סללה טוב ואחריות של שנתיים לפחות. המחשב ישמש בעיקר לאופיס ואינטרנט ואולי מדי פעם גם לצפיה בסרטים. אשמח להמלצות על מחשבים ועל מקומות לקנות את המחשב באיזור חיפה תודה
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
טוב ירדתי מהI7 בינתיים... צריך המלצות לשינויים במפרט מIQPC המחשב מיועד לשימוש ביתי,משחקים תוכנות עריכה וכו'...כנראה לעבודה בWINDOWS 7 E6300 : "SLGU9" - BOX ¤451 GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤364 GAINWARD HD4870 "GOLDEN SAMPLE" 1GB GDDR5 - RETAIL ¤859 SEAGATE 500GB 16MB SATA2 ¤275 ASUS DVDRW DRW-20B1LT LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤144 G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPI-B ¤313 ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ¤313 [/HEC 550TE-WX (ACTIVE PFC ) - BULK ¤344 הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) ¤0 מחיר סופי: ¤3063 השאלות שלי הם אם הלוח לא יגביל את הכרטיס מסך בגלל חוסר התמיכה בPCIE2 אם אני בכלל צריך כרטיס מסך כזה למסך 19 או ש…
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לקנות מחשב בסביבות ה5000 ש"ח אשמח לקבל מפרט טוב שיתאים לי למשחקים *אני צריך רק את המחשב עצמו בלי שום ציוד היקפי *אין צורך בצורב DVD אשמח לקבל תגובה מהירה תודה מראש ....
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מעוניין לקבל המלצות לקניית מחשב נייד: 1. קניה בארץ 2. יעוד: משחקים ( Sims, GTA) תוכנות אופיסת סרטים ופוטושופ 3 גודל המסך - "13 - "15 4. משקל - 2.5 ק"ג 5. זמן סוללה לא קריטי רב הזמן שימוש בבית 6. מצלמת אינטרנט + מיקרופון + בלוטות 7. גודל כונן קשיח לא קריטי 8. צורב די.וי.די. שכבה כפולה 9. צבע : שחור מבריק 10. ניתן לחרוג קצת מהתקציב 11. המחשב צריך להחזיק לפחות 3 שנים 12. האם אתם ממליצים לקנות מסך גדול לבית + תחנת עגינה
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אהלן לכולם, הT400S החדש שלי מעולה, בקרוב אתן חוות דעת מפורטת עליו. לגבי הבעיה שבה נתקלתי, כשאני משתמש בדפדפן אינטרנט (אקספלורר 8 ) ויש על המסך הרבה פרסומות FLASH המעבד עובד לא מעט ולגלול את העמוד מטה ומעלה מלווה ב"קירטועים" - הגלילה לא רציפה כמו במחשב הנייח שלי שאמור להיות בעל אותה עוצמת עיבוד מבחינת המעבד, אבל יש לו כרטיס מסך (לא משהו מפוצץ - GEFORCE 7600GT). במחשב הנייח המעבד לא עובד יותר קשה כשיש פרסומות לעומת המעבד בנייד שעובד הרבה ולעתים מגיע אף ל60-70 אחוז. מה בעצם קורה פה? האם זה בגלל המעבד הגרפי המובנה? והשאלה הגדולה - האם יש לזה פתרון? תודה מראש, אור
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
המפרט בהא הורכב לאחר מאמצים רבים, אנא חוו דעתכם, את המעבד קיבלתי במחיר ממש זול לכן הוא לא חלק מההתלבטות, למרות שצריך לוודא שוב שהוא תואם לרכיבים האלו: המעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX. זהו המפרט: לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 כונן קשיח: כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון: G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 צורב: ASUS DRW-1814BLT X18 DVD מארז ללא ספק: Raidmax APEX ספק כח: HEC 500TDT 500W או ThermalTake TR2 500W מסך: LG L1953TR 19" LCD 2ms או Samsung 931BF ברמתו כרטיס מסך: Gecube ATI Radeon X1950Pro 512MB PCIe או Leadtek Winfast GeForce 8600GTS 256MB PCIe * תודה וחג שמח, שרון
-
- 9 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מעבד:Q6600 BOX לוח אם:ASUS P5KC זיכרון:G.SKILL DDR3 2GB 1333MHZ CL9 ספק כוח:THERMALTAKE TR2 RX 550W RETAIL מארז:RAIDMAX SAGITTA II דיסק קשיח:WESTERN DIGITAL WD2500 AAKS עכבר:LOGITECH MX518 קירור למעבד:Arctic Cooling Freezer 7 Pro אני קונה את המחשב ב-ivory המחשב עולה 3000 ש''ח
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש היום/מחר. יש לי כרטיס מסך ASUS 1GB HD5750 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? תכני HD, משחקים(דוגמת מנג'ר 2010), אינטרנט ומוזיקה, עבודה עם הרבה תוכנות בו זמנית וכו'... 3. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? כרטיס מסך-יש לי HD5750 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? נגיד 5-6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? אני לא מתמצא אבל אני יכול ללמוד...אפשרי אוברקלוק קטן, לא בהגזמה(כמה שפחות סיכון למחשב) 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך בהרכבת מחשב…
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-