ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,353 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל המגיבים תקציב לבנית מחשב 3.5K לנצל את התקציב עד הסוף לא ניתן לחרוג חשבתי לבנות מחשב כזה למשחקים כגון BATTLEFIELD4 וחדשים אחרים ברמה גרפית גבוהה אין צורך בציוד היקפי למעט אכבר חדש אין כרגע עדיפות לדגם שקט לא כל כך חשוב רמה 5 לא מתוכנן אוברקלוק אין צורך בהרכבה ויש מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 BIT ULTIMATE קניה תהיה באיזור אילת כך ניתן לנצל את מלוא התקציב קניה תבוצעה בסוף שבוע או תחילת שבוע הבאה חשוב שיהיה SATA 3 +AMD FX 8370 EIGHT CORE 4.3 AM3 arctic freezer Xtreme REV2 +GIgabyte 990XA-UD3 AM3 G/SKILL RIPJAWS-X 2*8 GB DDr3 1600 PC3 CL9-9-9-24 SAPPHIRE RADEON R9 280 DUAL X BOOST WESTERN CAVIAR BLACK WD1003FZEX 1TB SATA3 TRANSEND SSD…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שקלתי לחכות מעט, לראות אם בכנס של NVIDIA תצא הכרזה על כרטיס מסך חדש או משהו אבל הבנתי שזה לא הולך לקרות ולא הולכת לצאת חומרה חדשה בקרוב אז אמרתי כבר נקנה משהו. תודה מראש לכל העונים. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר משחקי רשת וצפיה בסרטי בלו ריי 1080 3D במקרן א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד/פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך Dell UltraSharp U2412M (Digital) 1920* 1900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש על העזרה אני מעונינת לרכוש מחשב משומש, קיבלתי מספר הצעות. אשמח לרשום כאן את המפרטים השונים, בכדי שתוכלו לומר לי איזה שניים שלושה מחשבים הכי מומלצים לדעתכם. (למקרה שבדיוק שאת זה שתמליצו עליו כבר נמכר או משהו...) אני לא מומחית למחשבים (מן הסתם...) כך שלא מאמינה שאשדרג את המחשב שאקנה, אז מה שיש בו - זה מה שיש. חלק מהאנשים לא ידעו להגיד לי את כל הפרטים על המחשב, מה שאני כותבת - זה מה שאני יודעת. ואם אתם יודעים בערך אשמח גם לדעת כמה עולה המחשב שבחרתם להמליץ לי כחדש - שאחליט אם בכלל שווה לקנות משומש. השימושים שלי במחשב הם - שימוש משרדי קל, הכנת סרטים משפחתיים, משחקים אונליין - טנקיונליין וכאלה, צפייה בסרטים, וואצאפ במחשב (כמה שזה כבד!) וזהו בערך. מחשב 1 - מא…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתלבט לגבי מפרט שצריך להספיק יחסית להרבה זמן, עם אפשרות לשדרוגים עתידיים. הדגשים העיקריים על המחשב מבחינת שימוש שהוא צריך להיות טוב לגיימינג ולתכנות. כמו כן על המארז להיות שקט במיוחד, מכיוון שהוא יוצב בחדר שינה. מעבד: [..] INTEL 5820K : HASWELL-E, CORE I7, S2011-3, 3.3Ghz - BOX WITHOUT FAN ₪2014 זיכרון: [..] KINGSTON 16GB (4X4GB) 1866MHz DDR3 CL10 HyperX PREDATOR ₪804 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE GTX960 G1 GAMING 4GB GDDR5 - RETAIL ₪1556 מארז: [..] COOLERMASTER STORM STRYKER w/o PSU ₪1019 ספק כוח: [..] Corsair RM1000 CP-9020062-EU 1000W ₪1264 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER i11 ₪145 דיסק קשיח: [..] SANDISK SSD EXTREME PRO SATA3 2.5" 240GB ₪913 דיסק ק…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לחסוך אבל לא חייב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: 5200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA 5 BF וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)1650 כפול משהו לא זוכר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שום לכולם! אני מחפש מפרט להחליף את המחשב הישן, די הרבה זמן לא התעדכנתי בחומרה החדשה ובמחירים של היום.. צריך בבקשה עזרתכם האדיבה כדי לשייף ולעשות פיין טיונינג למפרט שהרכבתי. המון המון תודה, מקווה שלא פיספסתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ולקצץ קצת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אלא אם כן יש מחיר ניוחד ששווה תוספת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הזרמת סרטי HD, משחקים עריכת תמונות בפוטושופ ולימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. שימוש תדיר במחשב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם דיי הרבה זמן לא התעדכנתי בחומרה חדשה, אם נהיה מדוייקים בסביבות ה6 שנים, בדרך כלל אם אני קונה מחשב אז אני קונה מערכת חזקה במיוחד שתחזיק לי זמן מה ובהנאה מקסימלית. אני זקוק לעזרתכם כדי להפיק מהסכום הזה את המירב והמקסימום, אבל מצד שני אני לא רוצה סתם ליצור צוואר בקבור ובזבוז מיותר קיצוני, לכן אני פונה אליכם. מספר בקשות לפני שאני מנתב אותכם, אומנם הסכום לא קטן אבל זו החלטה שלי ואני מבקש ממכם שתנצלו אותו. הקנייה תתרכש בעוד מספר ימים 1. מה התקציב המקסימאלי? 9,000 שקלים המחיר הוא למחשב נטו בלי ציוד הקפי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אבל אם זאת להרכיב מערכת חכמה ולא סתם לבזבז ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם אתם מרגישים שיש צורך בשדרוג …
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית ולאינטרנט, התקציב המקסימלי שלי הוא כ2500 ש"ח, זה מחשב ראשי של המשרד ולכן צריך להיות טיפה יותר חזק עם חלקים אמינים. ניתן לנצל את כל התקציב אך אם אפשר להוזיל קצת עם חלקים של מחשב שמבחינה טכנית יעבדו טוב כמו חלקים ממותגים ויקרים אחרים זה יהיה מעולה, עדיף שיהיה שקט כמה שאפשר. -אפשר לחרוג מהתקציב בכעד 100 ש"ח. -כונן קשיח עדיף 1TB אבל גם 500GB יספיקו אם זה מוזיל משמעותית את המחיר -מערכת הפעלה ווינדוס 7 או 10 -אופיס יש ברשותי מסך של DELL P2314H אינץ' 23 אני מעוניין להזמין כמה שיותר מהר, היום או מחר בשביל שיגיע עד ה20 לחודש. תודה מראש לעוזרים !
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
החלטתי לקנות מחשב חדש ואשמח לקבל את חוות דעתכם למפרט שהרכבתי. המחשב מיועד למשחקים ברזולוציה מקסימלית של המסך וקריאה מרובה בפורומים. המפרט נבנה ב-TMS ותודה להם על הפלטפורמה הנוחה לעבודה . שאלות והערות. א. האם הקירור מים ייכנס במארז שבחרתי והאם הוא מספיק טוב בשביל המעבד ? אם אינו טוב אנא המליצו על אחד אחר. ב. מה ההבדל במארזי R5 שלאחד קוראים בלק ולשני בלקאאוט ? ג. אני יודע שהספק וזיכרון ה-RAM קצת מוגזמים אבל אני מעדיף להוסיף היום מרווח ביטחון מאשר לשלם שוב בעתיד. תודה [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 5%, align: center][/TD] [TD=width: 65%]Gigabyte GA-Z170X-Gaming 5 for 1151[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [TD=width:…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוצה לקנות מארז חדש ולא יודע במה לבחור המארז צריך להתאים לקרור מעבד בגובה 161 ממ וכרטיס מסך 292 ממ תודה לעוזרים תקציב בערך 500 שקלים
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן לפורום מחשבים. אני מחפש מחשב נייד ושומע הרבה שטויות ממוכרים ברשתות הגדולות. התחושה שהם מבינים במחשבים אבל תלויים עם חבל במכירות ואין להם זמן לעזור למצוא מה שאני מחפש. בסוף תמיד יוצאים מהם עם המלצה עקומה על משהו שבכלל לא רוצים. מקווה שתוכלו לעזור. יש שלושה עניינים שאני צריך אתכם לפני שאני יכול לקנות מחשב. דבר ראשון גודל. אני צריך מחשב שיהיה כמה שיותר קטן, אבל שיהיה עמיד (לטיולים מחוץ לבית, מאוד חשוב) ושיוכל לערוך סרטים בתוכנות פשוטות כמו מובי מייקר. אפשרי גם לעשות לו שדרוג אחרי הקניה. אני אומר את זה כי מהמוכרים בBUG וKSP הבנתי שיש סתירה חד משמעית בין גודל המחשב לבין היכולת שלו לעבד נתונים. זה כנראה נכון, אבל מהם הבנתי שפשוט אין דבר כזה מחשב קטן שיכול לערוך סרטים. ז…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים פה ושם, קצת Streaming, שימוש מרובה בRAM, Multitasking בסיסי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/גבוהות, למרות שזה לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז,כרטיס מסך,SSD,HDD,PSU. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אולי BCLK בסיסי 8. האם ישנה העדפה לרכו…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב dell inspiron N5010 עם ווינדוס 7 home premuim SP1 בעברית , שאני רוצה לשחזר הגדרות יצרן דרך מחיצה נסתרת מחיצת שיחזור שקיימת בניידים [היא קיימת גם אצלי בנייד רואים אותה מתוך ווינדוס בניהול דיסקים] , יש סרטון ביוטוב שמראה איך להגיע אליה ,רק פשוט שאצלי במחשב זה שונה מהסרטון , אני אוסיף קישור לסרטון ואתמצת בקצרה את התהליך: לחיצה F8 לבחור REPAIR YOUR COMPUTER טעינת קבצים , בחירת שפה , בחירת שם משתמש אדמניסטרטור במחשב , סיסמה אם צריך , ואז אמור להפתח תפריט בעל 6 אפשרויות שהתחתונה ביותר רשום בה DELL DATASAFE RESTOR AND IMERGENCY BACKUPןמשם ממשיכים בשיחזור , אצלי במחשב משום מה יש רק 5 אפשרויות העליונות בלי האפשרות השישית לשחזור ,מעיוני באינטרנט הבנתי שזאת בעיה לא…
-
- 16 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום , אשמח לשמוע כמה לדעתכם שווים החלקים הבאים לצורך מכירה עקב חוסר שימוש. תודה מראש, רפאל מעבד i7-3770K לוח אם ASUS z77 SABERTOOTH כרטיס מסך ASUS GTX780 3GB זכרונות (CORSAIR DOMINATOR PLATINUM 16GB (8X2 ספק כוח SEASONIC PLATINUM SERIES 860W (כולל אחריות) דיסק קשיח SSD SAMSUNG 850 PRO 256GB (כולל אחריות) מארז COOLER MASTER STORM STRYKER צבע לבן+חלון כמו חדש ללא שריטה. מסך BENQ XL2420T מסך 120 הרץ(!) (כולל אחריות) *החלקים שמורים מאוד והינם תקינים לחלוטין !! *ללא אוברקלוק (לא היה לי כוח להתעסק עם זה) *לכל החלקים אריזות מקוריות.
-
- 16 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז הנה אני, במסע אחר האולטרה-בוק המושלם עבורי. להלן הפירוט: * מטרות המחשב: הלפטופ ישרת סטודנט להנדסת תוכנה (אנכי) וכמובן כן ישמש לתכנות, צפייה בסרטים ומשחקים קלים (אינטל 5500 זו לא מילה גסה). * גודל המסך: 13.3-14 - טאץ'. * רזולוציית המסך: עדיפות ל-FHD משיקולי סוללה (כמובן שלא פחות מזה). * זמן סוללה: 6-8 שעות בשימוש רגיל (גלישה ברשת, צפייה בסרטונים, תכנות קל, אופיס). * יציאות מיוחדות: HDMI, SD CARD * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256 SSD * מעבד : עדיפות ל-i5 בגלל המחיר (כמובן לא נמוך מזה. דור חמישי). * מערכת הפעלה: כולל. * הערות נוספות: קיימת אפשרות לרכישה באילת. לא פוסל אפשרות להזמין מחו"ל באמצעות חברת שילוח. * תקציב: 6000 ש"ח (אין חובה …
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש נייד גיימינג: ASUS N550JX-DS71T https://www.amazon.com/gp/aw/d/B00T7XT17E/ref=aw_wl_ov_dp_1_1?colid=YDUPQSKTY53R&coliid=I2E4ECRSJS1LOA&vs=1 היות ויוצא הרבה יותר זול לקנות את אותו הדגם עם hdd, אז אני רוצה לרכוש ssd ולהתקין אותו עצמאית. אני רוצה דיסק של חצי טרה. אני קונה באמזון ארה"ב. מה הכי טוב כרגע בשבילי ביחס עלות - תועלת? מה הפרוצדורה עם המערכת הפעלה? אפשר להעתיק את כל הכונן, או שצריך התקנה מחדש? ומה לגבי הרשיון ? ומה לגבי השדרוג לוינדוס 10 עם כל זה? מצאתי 2 כוננים של סמסונג שדומים במפרט ושונים מאוד במחיר. 1. http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00OBRE5UE/ref=mp_s_a_1_1?qid=1438851860&sr=8-1π=AC_SX200_QL40&keywords=sams…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. השימושים: אינטרנט ואופיס. אני רוצה שמארז יהיה קטן. אני רוצה שהמחשב יחזיק מעמד לפחות 7-10 שנים קדימה. רצוי שיהיה שקט. מיועד לאימי המבוגרת. המחיר גמיש. בעקבות משוב שקיבלתי כאן הרכבתי מפרט חדש. אשמח לשמוע את דעתכם. אני לא מנוסה בזה אז אני מקווה שהרכיבים מתאימים זה לזה. אשמח לשמוע אם אתם חושבים שכדאי לשנות משהו. או אם לקחתי רכיב ישן. השתמשתי ב-KSP כי מערכת הרכבת המחשב שלהם הכי נוחה וגם יש סניף ליד העבודה שלי. אך אני מוכן לקנות גם במקום אחר אם תהיה הצדקה טובה. דרך אגב, במדור ה-"מפרטים המומלצים" אין מפרט למי שרוצה מחשב ביתי קטן וקל. כדאי להוסיף כזה. דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Pentium G3260 3.3Ghz 3MB L3 Cache s11…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח במפרט למחשב ללימוד תכנות, התקציב מוגבל ולא חובה מחשב חזק 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימוד תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 1500שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל (גם ככה זה לא הרבה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? (100שח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לנער שבעיקר משחק ברשת, לא משחקים כבדים, ללא עריכת תמונות/וידאו. קצת אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך: HD מסך 22~23 אינטש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט וצפייה בסרטונים וסרטים/סדרות, מצגות ואופיס לעיתיים רחוקות. לא למשחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? חשבתי על 13-15 אינץ. * רזולוציית המסך?שיהיה מסך איכותי , רצוי FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כדי לחבר לטלויזיה לעיתים * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd כלשהו יהיה נחמד , לא בטוח שיכנס לתקציב. 500GB יהיו מספיקים * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף אבל אפשר בלי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל ד…
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, THE WITCHER, NBA, KINGDOMS OF AMALUR, LOL וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1366X768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב בעיקר למשחקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 10k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר ב 2K, וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד הק…
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצות/הערות לגבי המפרט שלהלן: http://www.plonter.co.il/priceoffer.tmpl?command=showcart&db=^catalog.txt&cart=14744634142497662&lang=heb האם הייתם משנים משהו במפרט הנ"ל. התקציב שלי הוא עד 7,000 ש"ח אבל כמובן שמעדיף להוזיל עלויות מבלי להתפשר יותר מידי על איכות וחומרה. האם לדעתכם המסך (DELL U2515H) מתאים לכרטיס המסך? אני מעוניין להריץ משחקים כמו Witcher 3, star citizen בהגדרות הכי גבוהות. תודה רבה לעוזרים! התשובות שלי לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא על חשבון ירידה משמעותית …
-
- 16 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-