ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz(E8400) 1333MHz/FSB 6MB 45nm - BOX ¤987 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤469 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 Geforce 9600GT 512MB GDDR3 : GV-NX96T512H-B - RETAIL ¤877 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤554 זיכרון: GEIL 2048MB DDR2 ULTRA 800 (1024X2) CL 4-4-4-12 : GX24GB6400C4UDC ¤277 מארז: RAIDMAX SAGITTA II BLACK/BLUE + 23CM SIDE FAN + FSP 400W ¤445 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤3684 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מה דעתכם על המפרט?? יוצאים דברים חדשים שאני אמור לדעת עליהם? ומה קורה עם ערכת השבבים P45?? ד"א המחשב הוא למשחקים סרטים ואינטרנט...
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני צריך מפרט לחבר בתקציב של 10000 ש"ח לOC כבד הוא משחק במשחקים כבדים וצופה בHD...אם אפשר במסגרת התקציב לשים לו כונן BLU RAY זה יהיה מעולה תודה לעוזרים ללא ציוד היקפי(חוץ מכונן דיסקים ומערכת הפעלה כמובן...)
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שש שנים נעזרתי בחוכמת הפורום על מנת לקנות מחשב חדש. ההמלצות היו על הכיפאק ולכן אני חוזר אני מחפש מפרט לגיימינג (AC4, שוטרים וכו') בתקציב של עד 3.5K. במחשב יהיה שימוש מזדמן לתוכנות לעריכת תמונה כמו לייטרום. רזולוצית המסך היא 1680X1050 (מסך 21) כאשר אין תכנון להחליף אותו בקרוב. אין לי צורך בציוד היקפי ובחלונות/אופיס. אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק, אבל באופן טבעי, אשמח אם ניתן יהיה לשדרג אותו כעבור תקופת זמן (שנתיים, למשל). אגב - יש לי כרגע כרטיס Radeon 6850. יש הגיון להשתמש בו ל-SLI בנוסף לכרטיס נוסף, או שהוא כבר מיושן ועדיף לקנות כרטיס חדש? לעצתכם אודה
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב באיזור ה4000 ש"ח לעבודה עם premiere (עריכת וידאו). כולל עכבר ומקלדת וללא מסך. תודה!
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש, למשחקים בעיקר. המחיר הוא פחות או יותר .6.2K הוא צריך מפרט מלא שכולל את המחשב וכל הציוד ההיקפי פרט למקלדת. בניתי לו מפרט : http://img223.imageshack.us/img223/3065/49578004nv6.png שיפורים והצעות יתקבלו בברכה. גם אם תוסיפו פאד לעכבר כמו QCK זה יהיה טוב. תודה
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
לא יותר מ 3500 ש"ח ונא להכליל במפרט מסך LCD 17 Inch. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל הצעה בהתייחס לפרטים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 הוא המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + יצירת מוסיקה (cubase וכו', רק אם לא יעלה את התקציב כל כך) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. 2 call of duty modern warfare -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 (אולי בעתיד מתישהו אחליף מס…
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני רוצה לפרסם מפרט אבל לא מוצא בשום מקום איך מעתיקים את הלינקים מהאתר (rsm.co.il) ככה שיהיו עם המחיר וכתובים מסודר. מישהו יכול לעזור לי בזה בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה למפרט למחשב בבנייה עצמית. אני רוצה המלצה לכל רכיב ורכיב, מהמארז ועד המעבד. הדרישות הן כאלו: יכולות עיבוד חיזוק - יכולת התמודדות עם מאטלאב ודומיו, ותוכנות שירטוט כמו סולידוורקס. כל סוגי הקישוריות (חשבתי אולי עדיף לקנות כבר איזה משהו שיתחבר ביו אס בי למחשב במקום לקנות כרטיס וויי פיי וכו'). אינני חושב שיש צורך בכרטיס מסך רצחני, הוא לא למטרות גיימינג. כרטיס קול צריך להיות משובח, סאונד חשוב לי מאוד. המטרה היא לחבר אליו מערכת רמקולים (נגיד כרגע 5.1). המארז צריך להיות כזה עם יציאות USB בחזית. השימושים העיקריים שלי בוא אמורים להיות מדיה - סרטים ומוזיקה, אינטרנט, מסמכים, ועיבוד מתמטי ושירטוט - (מאטלאב וסולידוורקס) מחיר - 1500 ש"ח (לא כולל מסך). המלצות למפרטים …
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנטית למדעי המחשב, כך שאני עובדת הרבה עם המחשב, קוד וכו'. אני רוצה לקנות מחשב לשנה הבאה, כך שיאפשר לי הרצות של ישום כבדים אך עם זאת קל במשקלו ועם מסך סביר. האם DELL XPS M1330 מומלץ בשבילי? מבחינת משקל ונתונים טכניים הוא סבבה לגמרי, הדבר היחיד שמפריע לי הוא המסך. האם ניתן להסתדר עם 13.3? אין לי ניסיון עם הדברים האלו. תודה לעונים, ואם יש עוד משהו לומר על המחשב - בכיף
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אני זקוק למפרט ב1500 לחבר... כרטיס מסך לא צריך לפחות 2GB זיכרון ושהמעבד יהיה E7300 או כל דבר שהוא C2D....(ולא הE5XX..) (סתם דוגמא - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HI4700 - חבר שלי רצה להביא את זה אמרתי לו שיחכה קצת וניראה מה אפשר להשיג..)
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכל המגיבים תגידו, האם המעבד - ATOM וכרטיס מסך INTEL GM950 או INTELL 3500 יכול להריץ בקלות את תוכנת ה CS4 ללא כל בעיות או "עיכולים" למיניהם ? בברכה שי
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני תלמיד במכללה ואני צריך מחשב נייד שיהיה קל ושיריץ לי סביבות פיתוח למינהן בשביל C ,C++,JAVA גרפיקה וכו'. ז"א אני מחפש מחשב קל ,נייד,וחזק אם זה יתאפשר אשמח לקבל הצעות..
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
חיפשתי לשדרג את אחד המחשב, ובסוף החלטתי להחליף אותו. התקציב שלי הוא באזור 1000 שקל וחשבתי על אחד מהבאים: http://ivory.co.il/product.asp?productid=159&CatCode=3 זה עולה 1125 ודגם די דומה רק עם PD805: http://ivory.co.il/product.asp?productid=302&CatCode=1 המחשב שלי כרגע(לא זה שיוחלף) זה אתלון 1900+ עם 512MB ובעקרון זה לא כל כך נורא, לפעמים קצת בעיות של איטיות אבל רוב הזמן עובד בסדר גמור. האם הסמפרון שבלינק טוב משמעותית מהאתלון? האם כדאי להשקיע עוד 200 ש"ח בפנטיום? אציין שהשימוש במחשב הוא לאינטרנט\מולטימדיה\עבודה משרדית, אבל בד"כ רצים המון דברים בו זמנית(דפדפן, אופיס, ביטורנט, אימיול, מסנג'ר, ICQ, נגן סרטים, נגן מוסיקה וכו') ושמבחינת הזכרון לא אמורה להיות בעיה, ואם ת…
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אני רוצה את המחשב בעיקר למשחקים ו לOC אממ תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מעבד סוג: INTEL CORE2 DUO מהירות המעבד: 1.66 GHz מהירות 667MHZ זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T-5500 זכרון נפח:1024MB מהירות:667 NHz סוג זכרון:DDR 2 אפשרות להרחבה עד:4096 MB נתוני שמע כרטיס קול: 32bit High Definition , Internal MIC רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול מסך גודל המסך: 15 אינץ קריסטלי רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: Intel ® GMA950 (up to 256MB מסך: Fine Bright Technology כוננים כונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer ד.קשיח נפח איחסון:120 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA קורא כרטיסים קורא כרטיסי SD: כלול קורא כרטיסי MS: כלול קורא כרטיסי MS PRO: כלול קורא כרטיסי MMC: כלול מערכת הפעלה דגם: Windows VISTA חיבורים PCMCIA: כלול USB…
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני כרגע בתהליך להחזרת המחשב התקול שרכשתי, ומתלבטת על תחליף ראוי (ל DELL STUDIO 1558) *שימושים: גרפיקה ועריכה* אופציה ראשונה PC עד 7000K קריטריונים: 1. מסך15" איכותי בעל רזולוציה גבוהה (FULL HD עדיף) (אגב, המסך של DELL מסדרת הסטודיו-נקרא WHITE LED אמנם אך הנורות הן בצבע כחלכל, מה שנותן גוון כחול מעצבן לתמונה, הרזולוציה מדהימה אבל חוץ מלבן עומק צבעים לא משהו) 2. אפשרות להארד דיסק 7200RPM 3. כרטיס מסך חזק לגרפיקה 4. סוס עבודה! ONE THAT STAYS COOL גם תחת עומס (גוף אלומיניום כמדומני?) בקיצור אחד שאפשר לסמוך עליו levono thinkpad? toshiba? ASUS? אופציה שנייה היא כבר ללכת על הMACBOOK PRO שמן הסתם היה הבחירה הראשונה שלי אם יכולתי לעמוד בתקציב, ויהיה ברירת מחדל אם אי…
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
סליחה על ההודעה הקודמת אני מעדכן את זאת: 2000 שקל מזומן לצורך משחקים וגם סרטים ב 1080I HD (יש לי מסך 22") לא צריך שום ציוד היקפי צריך רק מעבד, לוח אם, זכרון, כרטיס מסך וספק או מארז +ספק, יש לי מארז ישן MID אבל אם יש כבר חדש כחבילה אז סבבה ועיצוב לא משנה אני מעוניין בחברה GYGABYTE גם בכרטיס מסך וגם בלוח אם.. הבנתי שזה שילוב טוב כנראה יעשה אוברקלוק בלי ווינדוס כרטיס מסך לא פחות מ8600GT שלא יהיה יותר מידי רועש אבל זה לא הכי חשוב משחקים צריכים לעבוד סבבה על רזולוציה לפחות 1440X900 (כנראה שלא קריסיס) אבל NFS החדש למשל (מחפש יותר איכות וחדות מאשר אפקטים) אה וחשוב שהמחשב יהיה יציב! הציעו לי: מעבד 2180 ולעשות לו אוברקלוק לוח P947 (אני חושב) זכרונות אמרו לי שיש זולים 2GB ב250 שק…
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3200 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מוטב לנצל רק כ-3000 ש"ח מהתקציב הנתון, אם זה יהיה שווה את זה - אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3200 ש"ח ותו לא. 2. מה שימושי המחשב? גיימינג בלבד. משחקים: BF:BC, Crysis 2 ובעיקר GTA IV. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650X1050. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גיימינג - גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש צורך בכל הרכיבים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 5. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? ייתכן שיבוצע OC קל לכרטיס…
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום! אני יודע שזה דגם חדש וראיתי שהוא מומלץ פה לבעלי תקציב נמוך יחסית.. אפשר לקבל ממישהו התרשמות כללית וחחות דעת עליו? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אתם תגידו לי איזה טווח עדיף בעיקרון אני מחפש מחשב חזק ללא מסך, מקלדת ועכבר. בעיקרון יש לי DELL 2408 כך שרוזלוציה ממולצת זה 1920 ומעלה. לגבי אחסון אני מחפש בין טרה בייט לשני טרה בייט שיחוברו ברייד! תודה מראש. נ.ב ומה לגבי ה IC7 לא שווה לקנות אותו עכשיו?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי, אני חושב לקנות את המחשב, ואני יודע שלהרבה משתמשים בגרסאות הישנות של הzenbook הייתה בעיה של coil whine. רציתי לשאול אם מישהו יודע אם הבעיה תוקנה בדגם הזה, ובאופן כללי הייתי שמח לשמוע על המלצות או השמצות על המחשב מהכרות. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, הנני מעוניין לרכוש מחשב חדש וכמו כולנו חשובים לי הביצועים. השימוש שלי במחשב הינו משרדי אופיס ואינטרנט, הורדות, צפייה בסרטונים באיכול Full HD. בהמשך הנני מעוניין לערוך סרטונים של תמונות (סרטוני מצגת תמונות עם מוסיקה ברגע). יש מצב שארצה ליצור מוזיקה אלקטורנית. מאחר שאינני מנוסה בתחום לאינני מאמין שאעבוד עם תכנה מהמורכבות ביותר. הסיכוי ששתי אפליקציות כבדות יעבוד במקביל נמוך (לדוגמא עריכת סרטונים ותנכה ליצירת מוסיקה במקביל). אשמח אם אוכל לקבל המלצות לגבי פירמות ידיעות בתחום ה STORAGE לטובת בחירת דיסק קשיח למחשב. כנ"ל לגבי זיכרון. תודה, חזי נאור
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מערכת קיימת- מארז- אנטק סונטה 2 450W לוח אם- GA-P35-DS3L ג'יגבייט מעבד- קור 2 E8400B duo 3.0GHZ קונרו בוקס כרטיס מסך- ספיר ריטאל HD 3470 DDR3 קירור- ארטיק קולינג AF12025 PWM 120 MM ארטיק קולינג פרייזר 7 פרו זכרונות- דואל קיט 2X2GB CL5-5-5-15 4GBPQ אין צורך- די וי די, ארד דיסק, מקלדת+עכבר, רמקולים. יש צורך במניעת 'תקיעות-איטיות' בעריכת סרטים ביתיים, יש צורך בעריכה גרפית בינונית בפוטושופ , המהרה בעליית סרטים לצפייה, מסך לא TN. תודה.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מחפש נייד שלא יעשה לו בעיות(HP,Dell החברה לא משחקת תפקיד) בסכום של 3000-4000 למטרות לימודים בעיקר, לא ידוע לי על תוכנות ספציפיות שהוא יריץ(דהיינו כמו MATLAB וכדומה...), הוא גם מבקש שהמחשב הנייד ישמש למעט משחקים, גרפיקה לא משחקת פקטור, אשמח למפרט תודה.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-