ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש המלצה למחשב לחבר למטרת עבודה. הנתונים שחשובים לו הם : מטרת המחשב : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) גודל מסך : 14/14.1 , מבריק. משקל : נוטה להסתובב הרבה עם המחשב, עדיף כמה שיותר קל במגבלות המחיר. יציאות : hdmi. גודל מינמאלי של כונן קשיח : 500G כונן dvd/cd + צורב. תקציב כולל מערכת הפעלה win7/ אין העדפה ליצרן מסויים, אשמח לשמוע המלצות רלוונטיות. תודה לכל העוזרים :
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
כרגע מותקן 2 גיגה. מעניין אותי אם אפשר להרחיב ל 4, או אפילו 8? הנה הקישור לאתר של אינטל (שם לא מצוין): http://ark.intel.com/products/34445/Intel-Pentium-Processor-T2370-(1M-Cache-1_73-GHz-533-MHz-FSB)#infosectionadvancedtechnologies
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, אודה לעזרתכם בהרכבת מחשב לגרפיקה דו מימד (פוטושופ) עד 4000 ש"ח כולל מסך של 23 אינצ' בלי CD, עם USB כניסות מקדימה מה התקציב המקסימאלי? 4000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית - פוטושופ רזולוציה גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?מסך חובה. עדיף עם מקלדת, עכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בנגן תקליטורים CD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום למומחי הפורום, אני מחפש מפרט מחשב שמתאים לעריכת וידיאו בסיסית עד בינונית, איך צורך במחשב על לעריכת סרטי 3D שאר השימושים הם בסיסיים -אופיס ואינטרנט. התקציב - עד 2000 ש"ח. תודה רבה על הסיוע !
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של DELL. אחריות: Parts only warranty - שנה בלבד Base warranty - שלוש שנים. האחריות של שנה כבר מזמן הסתיימה. האחריות של שלוש שנים, Base warranty, נשאר לי מזה כשנה וחצי. המחשב הנייד שלי מאוד מתחמם לעתים קרובות, במנוחה הטמפ' של המעבד מגיעה ל70+ מעלות, ו- "במאמץ" בגלישה בדפדפן אינטרנט הטמפ' של המעבד מגיעה ל90-100 מעלות. השאלה שלי היא כזאת: האם יטפלו לי במחשב עם הבעיה הנוכחית עם ה- "Base warranty"?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום, כבר שאלתי כאן על מחשב עם דרישות מסויימות (למטרות צפייה בסרטים, מדיה, גלישה, תוכנות מתמטיות ואולי גם משחקים), אבל בעקבות התייעצות עם אחי החלטתי לשנות אותן: מסך: "15.6, עדיף רזולוציה 1920x1080 ולא TrueLife כונן קשיח: 500GB לפחות, יותר מ-1300MHz, רצוי 7200RPM; אפשרות ל-SSD מעבד: i5 או i7 יציאות: USB, HDMI כרטיס מסך ייעודי אחריות ל-3 שנים מבחינת המחיר עדיף שלא יהיה יותר מ-4500, אבל אני מוכן לשקול עד 5100-5200. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
הנה המפרט שלי: Gigabyte Technology Co., Ltd. H61M-S2-B3 Windows 7 Home Premium (x64) Service Pack 1 (build 7601) NVIDIA GeForce GTX 550 Ti [Display adapter] 3.30 gigahertz Intel Core i3-2120 4 gb RAM רזולוציית מסך 1600X1900p אני משחק בעיקר באטלפילד 3 וזה לא עובד בצורה חלקה אפילו כשהגרפיקה מכוונת ל- LOW אתם יכולים להמליץ לי על חלקים שאני יכול לקנות בשביל להריץ את המשחק בצורה חלקה ב- ULTRA בצורה חלקה, ושהחלקים יתאימו גם למשחקים הבאים בעתיד הקרוב. תודה, טווח המחירים שלי הוא עד לכ-3500 ש"ח הציעו לי להחליף את המעבד ב Intel core i5 ivy bridge את הכרטיס מסך ל gtx660 ti 3gb gddr5 …
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד במחיר של עד 2000 שקל אפשר קצת יותר אבל פחות או יותר במחיר הזה אני קונה תמחשב בגלל שאני התחלתי לעבוד מהלילה עד הבוקר ומותר להביא מחשב אז החלטתי לקנות רציתי שתכינו לי מפרט טוב במחיר שאני רוצה שיעלו בו משחקים כמו cs1.6 שהמסך יהיה גדול ולא קטן ושלא יתקע את המחשב אני רוצה לקנות מאייבורי אז עם אפשר להכין לי מחשב משם תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
יש לי 1000שקל בערך ואני רוצה לדעת מה כדאי לי לשדרג במחשב, המארז כבר ישן מאוד לבן כזה ומכוער הזכרונות לא משהו לפי דעתי.. 2 סטיקים של 512MB כל אחד --- הכל DDR 2 ו 2 סטיקים של 1GB כל אחד --- הכל DDR 2 System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: GA-MA770-UD3 BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: AMD Phenom II X4 955 Processor (4 CPUs), ~3.2GHz Memory: 3072MB RAM Available OS Memory: 3070MB RAM כרטיס מסך: ati readon 4850hd 1gb מה אתם מייעצים לעשות?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם אפשר בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך אני צריך שבתקציב יהיה גם מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא ישחוקו משחקים כבדים מדי, TF2 , GW2 ועוד.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, משרדי, ניתוחים סטטיסטיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שום דבר יוצא דופן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מכל הסוגים, אבל צריך שיתמודד מעולה עם FPSים חדשים ועם משחקי עולם פתוח אינטנסיביים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני עם מסך של 1920X1080, אבל רוצה ל…
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
הי,שלום לכולם מעוניין לשדרג את המחשב הנוכחי כדי שיתאים לעריכת וידאו משתמש בתוכנה : Adobe Premire Pro CC מפרט נוכחי: M: Gigabyte - GA-770T-USB3 Processor: AMD Phenom II x4 945 4CPUs 3.0GHZ Memory: 4GB RAM ( שני סטיקים שונים אחד קינגסטון והשני אוסיזי, לא רשום עליהם את הסדרה או DDR) Display - AMD Radeon HD5700 דיסק קשיח - 500GB מעוניין בעוד 1TB יש ברשותי (לא מותקן במחשב) 4GB RAM GSKILL DDR3 - 1333 pc3 - 10666 2GBX2 SPD CL9-9-9-24 אפשר להשתמש בו? 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו HD א)…
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מחשב משרדי בסיסי, ללא מסך, שיכול להריץ בצורה טובה Counter Strike 1.6 (אין לי מושג מה דרישות הגרפיקה שלו, אני מניח שאתם יודעים טוב ממני). אשמח לדעת מה המינימום שהנ"ל יעלה, ואשמח גם ללינק לרכישה של מחשב ספציפי מ KSP (פשוט קרוב לי לבית). תודה.
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
אז ככה, אחי התגייס ומחפש מחשב נייד להעביר את הזמן וללמוד בשעות הפנויות בבסיס. לא צריך להשתגע - לדעתי חשוב יותר הטאץ'פאד, מקלדת, ואם אפשר מסך עם צבעים מדויקים כי הוא מראה סימנים של אחד שהולך להיכנס לעריכת תמונות הקאץ' - הוא בדרך כלל משחק פורטנייט עם בת דודה שלו כשהוא חוזר הביתה פעם בשבוע. אמרתי לו שלדעתי במקום לקחת מחשב נייד אחד מפלצתי להכל, עדיף לקחת מחשב נייד פשוט ולקנות בנפרד XBOX SERIES X ולהשתמש בו למשחקים - הרי לבנות מחשב ברמה הגרפית של האקסבוקס לבד יעלה איזה 6000. מה אומרים? האם יש מחשב נייד חזק גרפית שיפתור לו את כל הסיפור יחד, או שעדיף לו לקחת את האקסבוקס יחד עם מחשב נייד פשוט יחסית, ואם כן אז איזה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
dell Inspiron 15 3000 3567 השימוש העיקרי זה סרטים,המחשב יספיק? full hd 1080×1920 כרטיס מסך 520 תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד. המפרט הטכני הוא הפחות בעייתי אני די גמיש איתו: מעבד: I5 או I7 מדור החדש - המליצו לי על I5 בגלל צריכת סוללה יותר נמוכה זכרון: 8GB אפשר 4GB עם אופציה להוספה (ז"א שצריך להוסיף לא להחליף את כל הזכרון) כרטיס מסך: מספיק טוב לסרטי HD ומשחקים (לא כבדים) HDD לפחות 500GB מסך 15.6" BT עדיף גרסה 3 HDMI USB גרסה 3 WIFI B/G/N RJ45 DVD רמקולים סבירים מצלמה/קורא כרטיסי זכרון/קורא אצבע - NICE TO HAVE 3 שנות אחריות מחיר עד 4300 ש"ח כמובן עדיף כמה שפחות :-) הבעיה היא שיש המון חברות ודגמים שעונים על הקרטריונים הללו כגון: DELL 5110 DELL VESPRO HP Pavilion dv6-3160ej LENOVO G570 ועוד כמה שלא הזכרתי. אז איזה מחשב נייד לקנות ??? האם ASUS,LG,FUJITSU…
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין להרכיב מחשב שיהיה מבוסס על: מעבד I5 4GB זכרון ספק איכותי מאוורר שקט כונן קשיח 1TB דבר נוסף אם אפשר, המחשב צפוי להיות גם מחובר לטלויזיה בחלק מן הזמן, אם עדיף לקנות כרטיס מסך חיצוני אשמח שתשלבו הצעה עם זה. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
קניתי את המחשב נייד הזה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKLK830EA השאלה שלי היא איך אני יכול לדעת אם החלקים שלו בפנים הם כמו שכתוב במפרט בוואלה? אפשר לרמות בזה לא? תודה
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם, דרוש מפרט טוב שיחזיק לי לכמה שנים טובות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר כמובן לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ופעילות יומיומית סטנדרטים ולא כבדה אבל מעוניין גם באופציה לשחק במשחקים חדשים שיצאו וייצאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש בתוכנת הHTPC ג SAGETV בתדירות תכופה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
לידיד אשר עוסק בעריכת מוזיקה, מחשב מתאים + שימוש כללי, אינטרנט, צפיה בסרטים וכד. כרגע יש כבר איזה כיוון אבל חשובה חוות דעת ועזרה של מי שמתמצא בכך, במיוחד במשימה לה מיועד המחשב. כמובן שהשקט חשוב כאן מאד, ברמה של 9 מתוך 10. אין ולא יהיה OC לא מתוכננים משחקים שדורשים איזה כרטיס מיוחד או חזק. המחשב צריך להספיק ל-5 שנים לפחות בלי שדרוג. חשובה אמינות רכיבים. התקציב שצויין הוא מירבי . עדיף להוריד 400-500 ש"ח אם אפשר. מחשב (קופסה) בלבד, לא ציוד היקפי נוסף כי הכל - כולל מקלדת ועכבר - יעבור מהמחשב הקיים. אם הצורב לא היה ישן גם הוא היה עובר. לא חייב להיות אינטל, למרות שקיימת העדפה למעבד כמו i5-2400 אבל יותר על בסיס "תחושה" ולא ידיעה טכנית. מערכת ההפעלה תהיה חלונות 7 של 32 ביט. רצוי …
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
האם יש עסקה טובה יותר מהעיסקה הנ"ל: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=799231 תודה. כמובן מדובר אך ורק על נטבוקים ולא על 115" למינהם
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום אני נמצא לפני קנייה של נייד והפנו אותי פה לדגמים קלים של 13 ו14 אינץ' בדיוק אחרי ההמלצה פגשתי חבר בלימודים עם VOSTRO V131 ונדלקתי על המחשב הסופר קל הזה (1.8KG ) אבל מה אין לו כונן אופטי (לא כזה נורא אבל מידי פעם יש צורך ) עכשיו בשביל הפעמים המעטות האלה אני מעוניין לדעת האם וכיצד אני יכול לחבר אליו את הכונן האופטי שיש לי בDV9 המושבת שלי הכונן מתפרק בקלות אך אני לא יודע בעזרת איזה כבל ניתן לחבר אותו לנייד אחר?! תודה מראש מיכאל.
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אחותי מחפשת מחשב לסטודנית שיהיה מסוגל גם להריץ משחקים חדשים, מן הסתם לא בהגדרות גבוהות במיוחד. התקציב הוא באיזור ה3 אלף עם אפשרות לחריגה קטנה. ההתלבטות היא בין 15.6" ל13, עם עדיפות למסך הקטן יותר בשביל ניידות. ראינו את הדגם הזה מומלץ פה בפורום והוא נראה דיי מתאים חוץ מגודל המסך: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13877 עבודות משרדיות לסטונדנט + משחקים, לא חייב לרוץ על ההגדרות הכי גבוהות * גודל המסך? 13.6" * משקל רצוי? עד 2.5 קילו בערך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעל 4 שעות …
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם, עוזר לחבר למצוא מחשב נייד שיענה על דרישותיו - זהו מחשב לאוטוקד דו ותלת מימד, שמבצע גם רינדורים. כמה שאני מבין עדיף יהיה I7 + 8GB.. יש לציין שהנייד ישמש כמחשב תחליף שולחני, חשוב נושא האחריות ובכלל שלא יהיה צעצועי מדי אלא יותר סוס עבודה. דרושה כ"כ מערכת הפעלה PRO. תודה!
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט עבור מחשב שיחזיק תוכנות אנימציה וקומפוזיט כגון אפטר אפקט ומאיה (תל מימד). אני מעוניין לדעת איזה מעבד לקנות,איזה דגם,ואיזה לוח מתאים לו,דבר שיוכל להחזיק את התלת מימד. כמו כן איזה כרטיס מסך מתאים לכך,והכל במחיר לא הכי יקר..כי אין לי הרבה כסף. בתודה מראש, אמיר
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-