ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,386 דיונים בפורום זה
-
אני חושב שהכותרת פחות או יותר ממצה. דרוש מפרט בסביבות ה3,000(עדיף פחות מיותר כמובן) המיועד לשימושים כללים(סרטים/סדרות/אופיס) ומשחקים. זו תהיה עמדה חדשה לחלוטין ולכן יש צורך ב-הכל. החל מהמארז ותכולתו ועד למסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. לא מתוכנן שום OC ושום נעליים תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
כותרת...שיהיה מעוצב נקי יפה ושיהיה טוב לגרפיקה
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב עד 1800 שנועד למישחקים קלים כמו LOL והציאו לי את המפרט הבא מעבד: AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition TRAY - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪485 קירור למעבד: בקניית מעבד בלבד- Cooler For AMD Original כמות: 1 - מחיר: ₪18 לוח אם: Gigabyte GA-M68MT-S2P כמות: 1 - מחיר: ₪239 מארז: Ippon A6 120mm x 2 + 450W PFC כמות: 1 - מחיר: ₪228 קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 1 - מחיר: ₪21 זיכרון: Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 כמות: 1 - מחיר: ₪106 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪429 כרטיס מסך: Ninja GT220 1GB…
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום רב....... ניסיתי להרכיב מפרט באתר של סקי פי סי אבל הוא יצא קצת יותר מידי יקר......... התקציב שלי הוא 5500 ש"ח גג..... ופה יצא לי 6600...... איני מעוניין בהארד דיסקים מארז שיהיה שקט לא ממש מעניין הצבע והחלון, עדיף כמה שיותר צנוע ואיכותי. לא בחרתי קירור למארז ולמעבד אבל רצוי ששניהם יהיו שקטים במסך אני מתלבט אולי יש מסך טוב לגיימרים שעולה פחות? עכשיו מה עדיף לי שני כרטיסי מסך 8800 GTS או 8800 GT אני חושב שעדיף ללכת על הGTS כי בסוף המחיר גדול כולה ב50 ש"ח אבל הביצועים בהרבה יותר..... אולי עדיף לי 8800 GTX יחיד או 9800 GTX???? בזאת אני צריך עזרה עכשיו המטרות להריץ משחקים כבדים על HIGH ........ (חחוץ מקריסיס ....זה צריך 9000 ש"ח) רזולוציה 1680* 1200 וקצת עבודה ב3…
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אני לא צריך שירכיבו מפרט אני קונה מאבא של חבר והוא נתן לי הצעה של מחשב שאני לא כול כך בטוח לגביו . http://www.grandadvance.co.il/defaul...view&pid=18543 זה המחשב, הוא אמר לי שזה עם מעבד I7 וכל זה ב 5,000 . אני צריך שהמחשב יהיה לגיימינג כמו BF3, AS3 ועוד כאלה שעומדים לצאת בעתיד כמובן שאני רוצה שירוץ על ההגדרות הגבוהות . אני גם צריך אותו לשימוש של עריכת וידאו וגרפיקה בתוכנות כמו : אפטר אפקט , פוטושופ , פרימייר ובעתיד תוכנות כמו מאיה . יש לציין כי אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך ל GeForce GTX 560 Ti . השאלה היא האם המחשב הזה כולל הכרטיס מסך יספיק לצרכיי הנ''ל ? ואם לא אז מה כדי לשדרג ? תודה מראש לכול העוזרים ! ! ! :jump1: :jump1: :jump1:
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
ואם כן, זה עדיף על לחבר לחשמל עם סוללה..? ורק כדי להוסיף עוד קצת מגוחכות לפוסט: אפשרי לעשות אוברקלוק לכרטיס המובנה של 945GM (נדמה לי 950 משהו)?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את המחשב הזה מאמזון , אך מעולם לא רכשתי מאמזון מוצרים, קל וחומר מחשב נייד . אני מאמין שלא אמצא מחשב שנותן לי תמורה גדולה יותר למחיר מזה בהתאם לצרכים שלי כמובן - גיימינג בינוני. רציתי לדעת יותר על תהליך הקנייה מאמזון - במידה ויש לי מכר שטס לארה"ב - אני אוכל לדלג על המשלוח והמע"מ? אני מניח שכמה ממכם עשו זאת - אני רוצה לשמוע על נסיונכם . http://www.amazon.com/gp/product/B015PYYDMQ/ref=ox_sc_mini_detail?ie=UTF8&psc=1&smid= 0 תודה רבה ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, מחפש מקום שמוכר מקלדת ל dell inspiron 14z 5423 עם אותיות בעברית. מצאתי רק מקומות שמוכרים אנגלית בלבד + מדבקות ומקום אחד שמציע חריטה. אין אפשרות לקנות עברית + אנלית, כמו שהמחשב הגיע במקור? תודה, יוני.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שלום! רציתי בבקשה שמישהו ימליץ לי על מערכת מחשב, לצרכי צפיה בסרטים בעיקר (DVD וMPEG4), ולעתים גם משחקים פה ושם... (מטריקס למשל...). הנה על מה חשבתי קצת: התצוגה חשובה לי, הסאונד דיי חשוב לי - חשבתי על האודיג'י הפשוט (400 ש"ח) - בעיקר כדי להפחית מעומס על המעבד שגורר כרטיס משולב וגם כדי להעלות טיפה בביצועים, ומצד שני - האם הONBPARDS כיום מספקים סאונד טוב ואיכותי ל6 רמקולים בתקני DTS ו5.1? עדיף לי מארז ללא ברגים. כונן DVD כמובן, צורב לא חשוב כרגע (יש), מערכת רמקולים שלמה תיקנה בעתיד, אני לא חושב שיש צורך ביותר מ2.6 GHZ לא? והאם עדיף בכלל פנטיום או אתלון? עדיף לי כונן קשיח עם 120 GB ולא 80... כמובן 8MB באפר וSATA (הרבה יותר עדיף לא?) כרטיס מסך ATI 128MB עם יציאת תצוג…
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב AMD בחנות צג מערכות מיידע בירושלים ורציתי לדעת אם הם אמינים כי לא שמעתי עליהם שום דבר באינטרנט. האם ידוע לכם על החנות? האם הם אמינים וכדאי לקנות שם?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
היי... יש לי מחשב של HP שבא בילט-אין עם ויסטה , לאחר שהוא גרם ליותר מידי בעיות פירמטתי והתקנתי עליו XP. הבעיה היא שעכשיו אני לא יודע כיצד להגיע לחיפוש רשת אלחוטית מה שהיה בויסטה ? האם צריך גרסה מיוחדת של XP לניידים או שניתן להתקין את החלק הזה בנפרד ?
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
שלום אנשים! במזל טוב החלטתי סוף סוף על הדגם של ACER 5672 : http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=2750&catcode=507 בטעות הגעתי עד ליבואן וקיבלתי הבטחה שהוא יכול לשווק רק אם זה לפחות 3 מחשבים ושזה יהיה בהנחה יפה מהמחיר בחנויות. אני צריך את המחשב לאמצע אוקטובר ואני הולך לרכוש אותו בחודש הקרוב, כך שמי שחושב ברצינות על הדגם הזה שידבר איתי ונלך בצוותא מצפה להענות בהודעות האישיות אם אפשר, ולתגובות לגבי הדגם הספציפי הזה... בתודה מראש, עפר
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
אין לי מושג במפרטים של מחשב נייד והתקציב שלי הוא 2000 ש"ח. אין לי העדפה מיוחדת לכלום, רציתי לדעת אם הסכום הזה יספיק להביא מחשב סבבה.. משחקים לא גדולים משו בשביל פרו ומנג'ר בעיקר אם התקציב לא מספיק אז תגידו לכמה אני צריך להעלות אותו. תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום, אני צריך הצעה למפרט מחשב במחיר 3000-3500, המחשב אמור לשמש בעיקר להאזנה למוזיקה ולגלישה פשוטה (לא להורדות!) לכן אני צריך כרטיס קול איכותי ורמקולים איכותיים, עד כמה שאפשר במסגרת תקציב זה (לדעתי השקעה של בסביבות 1000 ש"ח רק בסאונד). אם כרטיס קול/מערכת רמקולים 5.1 לא יתנו לי כלום מבחינת איכות האזנה למוזיקה אז אני מעדיף 2.1 יותר איכותי (לא מיועד למשחקים/סרטים). כרטיס מסך - כמובן שאפשר להתפשר על פשוט יחסית. הארד דיסק - עדיף שיהיה עם נפח נורמלי שיהיה אפשרי גם לאחסן בו את המוסיקה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ₪. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטים (גם ב FHD) וגלישה באינטרנט קצת עריכת תמונות ב CS6 (לא משהו מקצועי) קצת משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש דפדפנים (בעיקר כרום) ואופיס תמיד. נגני סרטים HD – לעיתים קרובות מאד. Photoshop CS6 - מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קצת פיפא 2012 ו- NBA 2012 (לא צריך שיעבדו על רזולוציות גבוהות, רק שיעבדו חלק ). -מהי הרזולוציה הטבעית …
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מחשב. אני ישתמש בו לשחק משחקים גדולים כמו GTA V בבקשה תגידו לי אם כדאי לקנות אותו לינק למטה http://ksp.co.il/?uin=34218&select=.269..1537.
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
גלישה באינטרנט, אולי אולי קצת וורד יכלול וינדוס בטריה ארוכה יחסית משקל לא קריטי אבל שלא יהיה כל כך כבד דיסק קשיח לא בנפח גדול במיוחד..משהו כמו 20 ג'יגה 40 ג'יגה ושיהיה לפחות ב-5200 סל"ד זכרון 512 וזהו בערך אני לא מבין גדול אבל אני צריך מחשב שישמש לגלישה באינטרנט..כל המסנג'ר ICQ ושיחות אינטטרנט עם מצלמה ומיקרופון וזה. סה"כ לא דרישות גבוהות אבל סטנדרטי וזול תודה!
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לקנות מחשב וביקש ממני לנשוות בין כמה הצעות(בלי מסך): *יש הבדל באמת גדול בין PENTIUM D 2.800 לC2D יענו הקורונה באותה מהירות?? גם 2.8?? עכשיו הוא רוצה להתקין XP ולא ויסטה ומפעיל הרבה תוכניות ברקע בעיקר דפדפנים,דעיקר אבל המון תוכניות ברקע ולעיתים זה נתקע--כדאי יותר מ512 או אפילו להוסיף סטיק של 256 כי ג'יגה לא נראה שהוא צריך.... הנה שלושה מפרטים אשמח לפירוט אם תוכלו לגביה מה יותר עדיף וטוב בבקשה תביטו שנייה אני רציך עזרה מכם מאוד מאוד: אינטל קונרו E4300/4400+מסך "19 דק LG LCD 2MS/5MS. לוח אם: MSI -- chipset--(intel) 945 מעבד אינטל קונרו בטכנולוגיה חדשה CORE 2 DUO E4400/E4300 ניתן לרכישה עם מעבדי קונרו QUAD E6700,6600,6420,6320 זיכרון: DDR2 1024 MB 667MGH(לא 5…
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש מחשב בסיסי לטובת התקנת כרטיסDVR ללכידת תמונות ממצלמות אבטחה (לאחר פריצה כואבת לביתי).שיהיה פשוט עד למחיר 1200 ש"ח צריך השוואה בין איכות לוחות אם וכרטיסי מסך שהוצגו במס' חנויות כחלק ממחשב מה עדיף מבחינת איכות וגמישות בעתיד 1. http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=314&CategoryName=Computer_Systems&AuctionId=7711159 2. http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=314&CategoryName=Computer_Systems&AuctionId=7725832 3. http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22947890 4.http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=1 5.http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif…
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, PDF, טיפה יוטיוב וכדומה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). X ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: X 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , תכנות (קומפילציה כבדה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אקליפס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב., Fallout 4,witcher 3, skyrim , starcraft 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נייד (שיהיה למחשב הנייד מסך איכותי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, פעם ראשונה שאני קונה מחשב נייד ואני צריך קצת עזרה... אני איעזר פה במבנה שראיתי באחד הדיונים: * מטרות המחשב: לימודים, צפייה בסרטים , קצת משחקים ולא כבדים מדי (כרטיס intel 4000 הוא מושלם מבחינתי) * גודל המסך? 15.6, לא משנה מאט או מבריק. *רזולוציה Full HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? 2-2.5. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? כן אבל לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500, אין צורך בSSD * כונן אופטי? CD\DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * …
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי FULL HD במסך 52", עבודה משרדית, משחקים קלים במידת האפשר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס - תדיר. הורדות - תדיר. סרטים - תדיר. משחקים - מזדמן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל האפשר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
אשמח לקבל מפרט למחשב: תקציב (מזומן): 1400 מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, ללא ציוד הקפי. אין צורך במערכת הפעלה תוכנות או הרכבה. לא מתכוון לעשות OC. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-