עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by vivogd,

מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  2. Started by Yuval Tina,

שלום, אני מתעסק בצילום ועריכת תמונות סטילס (כרגע לא ווידיאו). בעיקר עובד עם תוכנת לייטרום. מחפש לפטופ במחיר שפוי אך עם כרטיס מסך חזק ומסך טוב שיאפשרו עריכה בפרטים הקטנים וצפייה בתמונות בצבעים ורזולוציה מדוייקתת. תודה, יובל

3. שלום, אני בן 16, ולא רוצה לעשות טעויות בקניית מחשב גיימינג חדש 🙂 השאלה שלי היא כזאת ואשמח שתעזרו לי! למעבד i5600kf, שעומד לעבור מתישהו מן הסתם overclocking עדיף לשים קירור- noctua nhd15 או קירור Master Liquid ML240RS RGB Liquid CPU Cooler ? תודה לעוזרים, דעתכם חשובה לי!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, מעדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים וצפיה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, מקלדת מכנית 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין חשיבות לגודל, שלא יהיה מלא בלדים. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…

5. p4 - 2.4Ghz 533Mhz bus ( samsung ddr1 - 1256 MB 400mhz (1000 + 256 d845pesv Intel Motherboard 6600gt agp gigabyte 80gb hardisk western digital 8 mb cache * 2 ובנוסף יש עוד הארדיסק וזיכרון 20gb western digital 256mb ddr 1 333 Mhz תודה, דור לוי

6. Started by alone66,

שלום לכם , מישהו יכול לעזור לי לבנות 2 מפרטי מחשב עד 5000 ש"ח + מסך LCD מחשב אחד יהיה עם מעבד : pentuem D 2.66Ghz, s775, 2x1MB, DualCore או שאני ילך על הטכנולוגיה החדשה תלוי הפרש המחיר עם מעבד: ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? הערות : המחשב נועד לאינטרנט אופיס לימודים הדפסות משחקי קטנים לילדים בני 3-6 אני רק רוצה מפרט עבור : מעבד , לוח אם (של gigabte,asus,intel ) וזיכרון תואם למחשב ומארז מומלץ סטנדרטי את שאר הרכיבים אני מתמצא ואני ירכיב לבד אם תהיה סטייה במחיר עבוד הטכנולוגיה החדשה אני ישקול זאת בכל אופן תודה

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  7. אני רוצה לקנות מחשב חדש כי המחשב הניד הנוכחי שלי עשה את שלו. אני סטודנט שהשימוש העיקרי הוא אינטרנט, אקסל ועוד דברים פשוטים יחסית. אני לא משחק כי פשוט אין לי זמiן. אני רוצה מעבד i5, מסך 13-14 אינטש, לפחות 4GB זיכרון ועדיף שיהיה איזה כונן SSD נחמד. הייתי בטוח שאני אקנה מחשב נייד. אחרי שבדקתי מחירים והכל שמתי לב שמחשב כזה עולה בסביבות ה- 4K לפחות. הגיוני? נגיד של HP או Asus. הסתכלתי השבוע על מחשבים נייחים באייבורי וראיתי שאפשר לקנות מחשב טוב מאוד שיתאים לי בסביבות ה- 2000 שקל! נגיד מסך זה עוד 1000 שקל בפועל, שאני הולך לאוניברסיטה אני לא לוקח את המחשב, הפעם האחרונה שלקחתי אותו הייתה מזמן. אני כותב על דפים ומחברות והכל כרגיל כי זה פשוט יותר נוח ואני לומד יותר טוב ככה. וכשאני…

8. היי, מעוניין לרכוש בחנות מחשב נייד עם מערכת הפעלה ווינדוס 10. נניח שבעתיד אצטרך לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את הווינדוס 10. איך זה עובד ? האם אני צריך לבקש במעמד הקנייה דיסק און קי עם ווינדוס 10? נניח ואני לא מקבל מהם דיסק אלא רק מפתח מוצר , איך אני מבצע התקנה באמצעות המפתח? תודה ניבר

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  9. שלום לכם, מחפש תחליף ראוי לכל השימושים, בעיקר לעבודה בסביבת האינטרנט, אני מעוניין במסך גדול אך לא מחייב, מתלבט בין שתי הענקיות, דל ולנובו, הסתובבתי קצת באתר של אייבורי לצורך השוואות, אשמח לקבל תגובותיכם,

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, 1000 מקסימום 2. מה שימושי המחשב: ישמש לכתיבה בOneNote עם עט מגע א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הטאבלט ישמש אותי מידי יום בבית ספר לסיכומים (במקום מחברת) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יהיה נחמד אם אפשר, אבל ממש לא הכרחי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win8 pro (לא חובה א…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Samnet,

Intel Core i5-450M CPU (2.40GHz; dure-core with Hyperthreading) 4GB of DDR3-1066 RAM 14" LCD (1366x768 resolution) Intel GMA HD Graphics (Arrandale) 640GB (5400RPM) WD Scorpio Blue WD6400BEVT 802.11b/g/n Wi-Fi 8x DVD±RW/CD-RW optical drive 0.3 Megapixel Webcam VGA and HDMI Outputs USB 2.0 x 2; USB 3.0 x 1 RJ-45 (Ethernet 10/100) Headphone / Mic Input Jacks SD / MMC / SDHC / / MS / MS Pro Multimedia Card Reader Stereo Speakers Intel Wireless Display (TV adapter not included) 'Chiclet' Keyboard Gesture-Enabled Elan Multi-Touch Trackpad 4.73 Pounds (with 8-cell battery installed) Removable 8-Cell (5600mAh) Li-ion Battery "Up To 5.5 Hours" Claimed Batter…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. 0 4466 Compucase 6A21-400 Black (Hec 400LDT) Mini ATX Case 473.62 ¤ 1 473.62 ¤ 1 4929 NEC ND-3500A 16/4/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW 420.00 ¤ 1 420 ¤ 2 4038 Intel Pentium IV 3.0E GHz Prescott HT 1024K 800MHz BOX CPU LGA775 1118.00 ¤ 1 1118 ¤ 3 2428 Zalman CNPS7000A-Cu Cooler for PIV/AMD 236.81 ¤ 1 236.81 ¤ 4 3252 Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 675.00 ¤ 1 675 ¤ 5 1179 Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 140.00 ¤ 1 140 ¤ 6 5599 ASUS P5GDC PRO LGA775 Intelr 915P Motherboard 882.11 ¤ 1 882.11 ¤ 7 4328 A-Data 512 MB DDR 3200 Memory 538.74 ¤ 2 1077.48 ¤ 8 640 Computer Assembly 160.00 ¤ 1 160 ¤ 9 5439 Gigabyte Geforce FX6600GT PCI-…

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  13. Started by dmtpll,

אני לא משחק כל כך במחשב אבל חשוב לי מחשב עם עבודה חלקה וזריזה. הדגשים על מעבד, לוח אם וזיכרון חזקים. הארדיסק 500 גיגה ואני צריך כרטיס קול טוב אם יש בלוח אם כרטיס טוב שמתקרב לCreative X-Fi Xtreme אז לא צריך להוסיף כרטיס קול.

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 5000 ש"ח, אפשר חריגה של עד 5500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג, מתכנן להרחיב אופקים בתחום ולא להתקע רק על FPS. המחשב גם ישמש לאפליקציות מסחר במניות אז צריך לפחות 16 RAM זכרון... 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אין בעיה עם רעש סביר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה ל…

15. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000-3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. השימושים הצפויים של המחשב? אינטרנט סרטים, משחקים מזדמנים כגון dragon age א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אופיס, אימיול וטורנט, משחקים מזדמנים. need for speed ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה שימוש כבד- יהיה דלוק רוב היום כמעט כל יום. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1200-*1024 ]יכול להיות שישודרג ל22" בהמשך * הגדרות גבוהות עד בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט ק…

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי אופציה לרכוש מעבד i7 2600k ולוח אם dz68bc של אינטל במחיר מוזל. בתחילה תכננתי לרכוש מפרט ל-NAS שיריץ freeNas אבל לאור המעבד ולוח האם, אני מעוניין לבנות מפרט למחשב עיקרי לבית שישמש גם כ-NAS. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה, אופיס ובעיקר NAS. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. RPG,RTS -מהי הרזולוציה הטבעית…

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל וכמה שיותר טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: COD:MW3/2 , AVA , BF:BC2, BF3, APB -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני קונה מסך LCD ואחבר את המחשב דרך HDMI -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  18. שלום,3 אנשים המליצו לי על 3 מפרטים 2 די דומים אבל יש אחד שונה וזה ממש חשוב לי בבקשה עזרה ! התקציב שלי הוא 3000 ש"ח http://imgur.com/a/XnSWS#0

19. הי חבר'ה, אני יודע שהתקציב לחוץ, זה בשביל חברה שצריכה רק אינטרנט, אופיס, ואולי סרטים מדי פעם. אין צורך בשום יכולת מעבר. הבנתי שהסלרון לא משהו, אם מישהו יכול לתת המלצה על מפרט מבוסס AMD מחנות טובה במרכז אני אשמח מאוד, או לחילופין מערכת מבוססת אינטל אם אתם בטוחים שהסלרון בסדר יש אפשרות לחרוג מהתקציב בממש קצת, עד 100-150 ש"ח, אבל עדיף שלא... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  20. Started by purple-hey,

שלום, הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין סוגי מעבדים, ספציפית בין : N280 , לבין N450 ? לדוגמה שני הניידים הנ"ל: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN110119 לבין http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=2017. ועוד כמה שאלות כלליות: האם יש ניידים שכוללים BLUETOOTH באותו סדר גודל מחירים ועם אותם ביצועים? מה לגבי כונן\DVD-R? האם אחד מהם \ שניהם מחשבים ממולצים? (ישמש את אישתי, אין דרישות ביצועים מיוחדות(יפה זה לא דרישה ) האם אפשר לסמוך על מה שרשום לגבי זמן סוללה ב 532H , עשר שעות נשמע לי מוגזם לגמרי. האם יש המלצות לנייד אחר באותו סדר גודל מחירים (חומרה טובה\ממולצת יותר)? תודה וחג שמח דן.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by kobiatti,

שלום, יש לי לנובו N-100. ומידי פעם לאחר יום יומיים שאינני מכבה את המחשב הסאונד במחשב נעלם ואין לי ברירה אלא לאתחל אותו ורק ככה הסאונד חוזר לעצמו. למישהו קרה דבר זהה? איך פותרים את הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  22. Started by vivogd,

p8600 או t9400 איזה מעבד עדיף? כרגע מתלבט בין שני מחשבים, שאלו המעבדים שלהם. ה-8600 בא עם 3MB וה9400- עם 6MB על המעבד אשמח לדעת מה ההבדל בינהם.

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  23. הי לכולם, אני רוצה להוסיף זיכרון לנייד שלי, ומבקש את עזרתכם. יש לי שני סלוטים של DDR2[br]פורסם בתאריך: 3.02.2008 בשעה 00:21:26 סליחה, בטעות ההודעה נקטעה. בקיצור, המחשב תומך במהירות מקסימלית של 266MHZ ואני לא מצליח למצוא DDR2 במהירות כל כך נמוכה. האם אני יכול לשים עליו זיכרון עם מהירות גבוהה יותר? זה צפוי לגרום בעיות כלשהן? האם עדיף לשים DDR1 עם מהירות שעון מתאימה? רק כדי לעשות סדר - את הזיכרון הישן אני מתכוון להוציא ולהתקין 1GB או 2GB. תודה מראש לעונים.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  24. אני מתכוון לרכוש מחשב מ- rsm. תתנו לי חוות דעת על המפרט אם הוא טוב לגיימינג. להריץ משחקים על high. לגבי הכרטיס מסך, אני לא מחפש משהו חזק יותר, ה- hd5750 יריץ לי את כל המשחקים של השנה שנתיים האחרונות ככה שאני לא מחפש את ה- hd 6850 או טובים יותר, בעוד שנתיים נקנה כרטיס חדש. אני צריך שתעזרו לי לבחור לוח אם מתאים הכי זול וטוב שיש, אין לי מושג מה לבחור. אם יש לכם שיפורים למפרט שבניתי ב- 100 200 שקל אז בבקשה. תודה לעוזרים[table] [tr] [td] [/td][/tr][/table] [/t][/t] [table][tr][td]Transcend 4GB DDR3 1333Mhz [/td][/tr][/table] 121.00 ₪ 1 [table][tr] [td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td] [/td][/tr] [tr] [td] [/td][/tr][…

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  25. Started by zoyaniv,

משום מה אני מנסה להתקין ומייד עם התחלת ההתקנה האקספלורר קורס וההתקנה מפסיקה דל E6400 ויסטה 32 ביט עם SP1

• 1 תגובה
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.