ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8389&perur=4 בבאג יש מבצע על זה לסוף השבוע כדאי לקנות? שימושים: משחקי כדורגל (FIFA,PRO,FOOTBALL MAMGER)
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד T60 של לנובו כבר שנתיים וחצי. בשנה הראשונה הוא היה נפלא ומהיר. בשנה השנייה כבר נהיה לו קצת יותר קשה, והשנה הוא ממש התחיל לעשות בעיות ועשיתי לו פירמוט (או החזרה למצב יצרן - לא הצלחתי ממש לפרמט). זה לא ממש עזר, וחודש אחרי עדיין נתקעות תוכנות, והוא מסרב לעבור למצב hibernation. מה, זה אורך החיים של מחשב נייד? מה אני יכולה לעשות כדי להחזיר את הביצועים שלו למצב התחלתי. יש לציין ששלחתי אותו לתיקון במעבדה של החברה, יש לי אחריות לשלוש שנים, והם אמרו שאין איתו שום בעיה... מה שלי יש להגיד זה שינסו לעבוד איתו שבוע....
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מצטער על הכותרת, אם לא הקפדתי על הנהלים המקובלים. מחר בבוקר אני הולך לחנות אחרי שכבר נתתי להם כסף על החשבון. בהרחבה משני סלוטים של 1 ג'יגה ל-אחד של 2 ג'יגה ואחד של 1 ג'יגה. עכשיו, הבנתי שב-DUAL יש יתרון, הן באופי ההעבודה והן במהירות. השאלה עכשיו היא, אם עדיף את ה-DUAL של שני סטיקים של 1 ג'יגה או סטיק אחד של 1 ג'יגה ואחד של 2 ג'יגה ובעצם 3. תודה רבה רבה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 21.01.2009 בשעה 18:42:12 חברים,בבקשה עזרה.
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אשמח לפחות מזה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב - משחקים בעיקר FIFA2015(ברשת) בגרפיקה גבוהה ואשמח לשחק GTA על גרפיקה גבוהה מידי פעם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) לא לתוכנות במיוחדד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - מיועד למשחקים GTA/FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - אני לא בטוח אבל זה פול HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - אם מתכוונים למשחקים אז גבוהות 3 . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא צריך מחשב עם הכרטיס מסך הכי חדש , זה לא הכי קריטי לי אני לא משחק כל כך הרבה משחקים חדשים אבל אני רוצה מחשב חזק מבחינת זיכרון פנימי , לפחות 2 גיגה כדי להריץ כל מה שאני כן עושה כמו שצריך. לא צריך מסך , כרטיס קול נורמלי אבל לא יקר כל כך , כונן קשיח לא גדול מידי כי יש לי כבר 80 שאני יעביר למחשב החדש ומבחינת עכבר\מקלדת אם אפשר להכניס בתקציב משהו חביב למה לא , אבל לא קריטי אה וכמובן צורב DVD. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 778 צפיות
-
-
תקציב עד 1000$ * מטרות המחשב? אינטרנט,סרטים,תכנות,אופיס * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17-18 אינץ'. לא חשוב מאט או מבריק. * רזולוציית המסך? FHD וצפונה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 0.5TB, עדיפות ל- SSD * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם?מעבד i7 ולפחות 8 גיגה ram תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות latitude 6440 מהאתר של דל ולשלוח אותו לקרוב משפחה בארה"ב שיביא אותו לארץ. האחריות שניתנת על המחשב היא: Three Year Basic Hardware Service with 3 Year NBD Limited Onsite Service After Remote Diagnosis רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון/מידע האם האחריות היא למעשה בינלאומית וניתן לממש אותה גם בארץ במידת הצורך.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט מיועד לגיסי, הוא עובד עם תוכנה מסויימת וקבצים כבדים, צריך רק חוות דעת גביי מחיר ואפילו שיפורים, אשמח לעזרתכם, תודה. מארז ג'נרי כלשהו הארד דיסק W.D 80GB לוח אם ASUS P5L-MX 1GBX2 DDR667 SONY NEC DVDRW INTEL CONROE E6300 כרטיס רשת אלחוטי ונראה לי גם הספק כוח יוסיפו לו אחד לא ג'נרי על אותו מחיר... המחיר הכולל הוא 3100 איך המחיר בכללי? עריכה: ראיתי שההודעה שלי נעלמה אי שם למטה, אני אשמח עם תעזרו לי בהקדם האפשרי תודה עריכה: ראיתי שהאשכול נעלם לו שם למטה איפשהו... אם אפשר לעזור בהקדם אני אשמח תודה
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני מדגיש למי שלא הבין זה מחשב למטרת משחקים כבדים מעבד: E8400 1333FSB C2D לוח אם: P43 NEO-F GLAN MSI זיכרון פנימי: ULTRA DUAL KIT 4G DDR2 800MHZ GIEL דיסק קשיחי: 640GB 16MB SATA2 WD כרטיס מסך:SAPPHIRE 4870 DDR5 512MB ATI PCIE צורב:SATA LG DVDX22 ספק כוח: PFC SPIRE 12CM FAN 550W REAL SPIRE מארז: LED+25CM FAN EZCOOL ללא ציוד הקפי. סה"כ: 3643 שקל מזומן. מה אתם אומרים על המפרט הזה? פצצה לא?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד היי, ראשית כל, תודה רבה לכם על זמן הקריאה וההשקעה. ובכן, אני מעוניין במפרט חזק למחשב לגרפיקאי, אשר יריץ תוכנות כדוגמת: Photoshop, illustrator, inDesign ומשחקים חדשים (מה לעשות..יש ילדים בבית ) כמו כן, אשמח לקבל חוות דעת והמלצות היכן לרכוש את המחשב, היות ואין לי חנות מועדפת כרגע. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה והחסכון אינו יפגע משמעותית, חסכו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) ?עריכה גרפית + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילו…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שנייד הוא לא למשחקים אבל מה לעשות עם מחסור במקום ואני רוצה דגש על אמינות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 2 שאלות שאשמח אם תסייעו לי בהן. הראשונה, רכשתי מחשב lenovo flex והוא מגיע עם כונן הייברידי, והייתי מעוניין להוסיף לו כונן SSD אבל בשל העובדה שהמחיר מאוד גבוה ואני לא רוצה לשלם 1000+ ש"ח על כונן של חצי טרה, ואין לו מקום לכונן נוסף לכונן הקיים (אין לו כונן אופטי שיכול לשמש כמקום לכונן או משהו) אז גילית את העובדה שיש לו חריץ M-SATA פנוי על הלוח אם אבל ללא מקום בפועל לכונן. (מצורפת תמונה) וישנו את המוצר הזה http://www.mydigitaldiscount.com/mydigitalssd-256gb-super-boot-drive-42mm-sata-iii-6g-m.2-2242-ngff-ssd/ שאמור להתחבר לחריץ הפנוי ולהיות כונן SSD. (מצאתי קישור למוצור שעל פניו נראה שהוא שולח לארץ http://www.mydigitaldiscount.com/mydigitalssd-256gb-su…
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב?4000 אפשר לחרוג..ב300 400 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים מאוד,גלישה באינטרנט 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך LG 22 עם כניסת HD 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו:לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו:לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם:לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה:לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה?לא כל כך 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך. הכי גבוהה על רמת HIGH למשל gta 4 וכל השאר המשחקים הכבדים תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך מפרט למחשב לצורך משחקים בתקציב של עד 6000 ש"ח, שיריץ את המשחקים הכי חדשים, השקט חשוב ולא מתוכנן OC יתחבר למסך 22-23'' אם אפשרי במסגרת התקציב הזה גם להמליץ על מסך טוב, זה יהיה נחמד מאוד תודה
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7 אלפי שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים (מאוד). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Star Citizen, The Witcher, Far Cry, etc. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - לא ידועה היות והמסך הוא חלק מהתקציב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך. …
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה להרכיב מפרט לאמי המבוגרת שיחליף את הקיים - ישן וחלש, תופס נפח יקר בתוך נישה לעבודה, ובעיקר מרעיש. מתכוון להציב את החדש במארז שוכב ושקט על מדף מעל המסך במקום לידו. להלן התיחסות לשאלון ומיד המפרט שהרכבתי כטיוטה ושאלות מיקוד: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם יש טעם. לא על חשבון שקט. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3K אם יש הצדקה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כללי - אינטרנט, אופיס, משחקים קלים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.cod3, battlefield3, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש עד 5000 ש"ח. אני צריך לקחת את המחשב לאוניברסיטה, ולכן אני צריך שהבטריה שלו תחזיק משהו כמו 3-4 שעות. מיועדלהרת ווינדוס ואופיס בלבד, אני לא מריץ משחקים אבל חשוב לי שהוא לא יהיה איטי מדי ושיהיה לו בטריה חזקה. בבקשה לא ניידים של HP!
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי אני בעיקר מתלבט בין לוח האם והמארז והייתי רוצה חוות דעת רצינית ממומחים. התקציב בסביבות 2000 שקלים, המפרט אינו כולל כרטיס מסך ואינו כולל מסך. מעבד AMD Athlon 64 (4200+) (65W) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL זכרון PQI DDR2 2048MB 800Mhz דיסקשיח WD 320GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II צורב LG DVD-RW GSA-H55N x20 DUAL LAYER (black) IDE - bulk (על המעבד והזכרון הדיסק קשיח והצורב החלטתי ורכשתי, עכשיו נשאר לי להתלבט בין המארז ולוח האם.) האפשריות הן: לוח אם או GIGABYTE GA-M68SM-S2 (nForce 630a) - mATX http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2640 או GA-MA69G-S3H http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?Produc…
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים אשמח להעזר בכם להרכיב מפרט למחשב, שכל כולו למטרה אחת בלבד והיא עיבוד צילום בפוטושופ וכדומה. 1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות 4500 2. מה שימושי המחשב עריכת צילומים בפוטושופ המסך שלי הוא Dell u2412m 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לשיקול דעתכם 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא,מרכז הארץ 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? כשבוע מהיום בערך 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? אשמח שיהיה אפשרות להכניס במחשב עד 32 giga כרגע מעדיף 16 הסבירו לי שכדאי מאוד שלושה כונני Ssd,מערכת הפעלה,קאש,ולכל הקבצים במקרה כז…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברים אני צריך בבקשה חוות דעת על המחשב הנ"ל ... מעבד:t5500 זכרון:1 ג'יגה לוח אם: אני חושב NFORS משהו כרטיס מסך :mobile intel 945gm express chipset controller האם יש אפשרו לשדרג ולאיזה? צורב dvd כולל לייט סקרייב. המחשב כולל שלט,bluetooth,wireless,ועוד בקיצור המחשב נראה פצצה אבל לא מצאתי עליו כלום באינטרנט,אם מישהו יוכל לתת חוות דעת ולהגיד לי כמה הוא שווה בערך .... אאה ועוד משהו האם כדאי להתקין עליו VISTA ואיזה?
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
המחיר בכללי הוא 4000 שקל עם טיפ טיפה חריגה . יש לי התלבטות בין 2 מחשבים שראיתי . אחד של גיגבייט ואחד של LG ... : LG : מעבד סוג: INTEL CORE 2 DUO מהירות המעבד:GHz 2.06 מהירות 800MHZ זכרון מטמון cache:4MB סדרה: T-5800 פלטפורמה:MONTE VINA זכרון נפח:4096MB מהירות:667 NHz סוג זכרון:DDR2 נתוני שמע כרטיס קול: 32bit High Definition , Internal MIC רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול מסך גודל המסך: 15.4אינץ קריסטלי רזולוציה:1280x800 כרטיס מסך: INTEL HD4500/1756MB מסך:Fine Bright Technology כוננים כונן: צורבDVD Super Multi Dual Layer ד.קשיח נפח איחסון:320 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA קורא כרטיסים קורא כרטיסי SD: כלול קורא כרטיסי MS: כלול קורא כ…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אממ אני לא יודע באיזה פורום לשים את זה אז זה נראה לי הכי מתאים אני רוצה לקנות מחשב נייד מאיפה אני יכול להסתכל על סוגי מכשירים ואולי להזמין מהאינטרנט כי אני לא מוצא אתרים טובים של זה יש אפשרות ליצור מפרט למחשב נייד? מה עדיף במחשב נייד אינטל או amd? אני מוכן להשקיע בסביבות ה7000 ש"ח (אני לא מבין כל כך בטווח המחירים של ניידים)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-