עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. כמה דברים שחשובים לי במחשב זה 1- סרטים 2 - אינטרנט 3 - משחקים ישנים כמו וורקראפט 3 תודה מראש למגיבים!!!

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  2. ניתן לחרוג מעט, יש צורך רק במחשב עצמו, ללא מסך או ציוד היקפי. אשמח לשמוע גם על מפרטי AMD אם משתלמים יותר מ- INTEL. תודה רבה,

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  3. Started by iamuser,

מצ"ב מפרט שבניתי עבור מחשב משרדי המשמש בעיקר לאינטרנט, אופיס, מיילים, סרטים ומוסיקה ייתכן ובעתיד יצטרכו לרוץ גם תוכנות מעט יותר כבדות ולכן לא בחרתי את המפרט הבסיס ביותר. מחיר מקסימום - 1800 ש"ח חושב שיהיה יחסית שקט . 1. האם הספק המסופק במארז הינו טוב? 2. האם אכן דרוש הקירור הנבחר למעבד או שניתן להסתפק בקירור פשוט יותר? 3. שאלה כללית: לוח האם תומך בזכרון של 1.6G, האם פירוש הדבר שניתן לשים זכרון של 1666MHz או עדיף זכרון של 1333MHz מה דעתכם? מעבד AMD Athlon II X3 440 Box ₪412 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX440WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-US2H ₪360 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950731 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16…

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  4. המפרט הוא מארה"ב, אני כרגע משדרג רק את השילוש ואולי קירור למעבד. Intel Core i7 930 Asus P6X58D Premium 3x2GB OCZ Intel Extreme XMP 1600Mhz (לא ראיתי אותם בארץ) מה אתם חושבים על ה NOCTUA NH-D14 שווה או שיש כרגע קירור טוב ממנו? ממה שהבנתי הוא טוב יותר מהקירור מים שמגיעים מובנים.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  5. שלום לכל חברי הפורום. אני כותב פה עדכון למפרט שביקשתי לפני יותר משבוע מאחר ולאחר התייעצות החלטתי לקחת מעבד מבוסס INTEL. אני יודע שבאותו כסף אפשר להשיג ביצועים טובים יותר עם AMD אבל עדיין אני מעוניין במעבד INTEL. אז תודה לכל מי שעזר לי קודם, ואפרט מחדש את הדרישות: תקציב של 2800-3200 ש"ח. מיועד לשימוש משרדי -אינטרנט, תוכנות מיינסטרים. לא למשחקים. מעבד מבוסס INTEL יריץ מערכת הפעלה של ווינדוס 7 32/64 ביט כולל הרכבה של המפרט בחנות. מקלדת ועכבר אופטיים חוטיים באיכות טובה. צורב דיוידי. מסך 22'' או דומה שיהיה נוח לעבוד מולו לאורך זמן. ללא רמקולים וללא כונן דיסקטים. מפרט שקט ברמת מיינסטרים (5). לא מתוכנן אוברקלוק. לא חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד אבל כן להוספת זכרון. לא צריך לתמו…

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  6. Started by firstrafi,

אהלן, האם מישהו מכיר מחשבים שהם OEM כגון DELL,HP,ASUS שיש להם פלטפורמות עם 6 כניסות SATA 3.0 או אפילו SATA 6.0 ? לחלופין מפרט של מחשב עם לוח M כזה כאשר ,חשוב שהכרטיס מסך יהיה BUILT IN תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  7. Started by Erez123123,

היי, יש לי מחשב נייד מסוג GIGABYTE W566N לפני כמה ימים הוא המסך שלי התחיל להתפצל ל6 (פשוט רואים את כל המחשב 6 פעמים [רק בקטן] - כבר משלב הBIOS) ניסיתי להתקין דרייברים חדשים וגם עדכנתי את הBIOS ולא עזר. המעבדה לייד הבית אמרה שכנראה צריך להחליף את הmotherboard וזה יעלה לי 1300ש"ח + 250ש"ח (עבודה) 1) יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעייה הזאת בלי החלפת חומרה? 2) זה נראה לכם סביר 1500 שח על לוח אם חדש? תודה, ארז

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  8. Started by Jules Winnfield,

לשימושיים רגילים של אינטרנט ושאר הירקות. -העדפה לחיבור HDMI 2-גיגה זיכרון -שיהייה דיסק קשיח לא מפריע לי -העדפה, אם כי לא חובה, לוינדוס 7. תודה.

9. לא יצא מהבית כנראה אבל יהיה נייד בתוך הבית. משהו חזק ואמין שלא יהיה כבד מידי, רצוי 14 או 13.3 של DELL . עדיף שיהיה חיבור ישיר של HDMI . משהו מומלץ ?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  10. היי. יש לי את המחשב הזה: np900x3c . לפני מספר חודשים נשפכה לי כוס קפה שלמה לתוך המקלדת. באופן די מוזר, לא קרה כלום למחשב. הכל עובד עד היום כמו שצריך. הבעייה היחידה היא שהמקשים בצד ימין של המקלדת דביקים (בגלל הקפה שהיה למטה ולא התאדה). ביררתי בחנויות ואמרו לי שהתיקון הוא נע בין 500 ל 1000 שח. במחיר כזה אני אשבית את המחשב שגם ככה יש לי צורך ב16 GB זכרון ואין איך להרחיב לו. השאלה שלי היא, האם אדם קצת טכני שפירק כמה דברים בחיים שלו יכול לפרק בעצמו את המקלדת ולנקות אותה? יש אולי פתורונות אחרים? איזה ספריי? משהו? אולי לפרק מקש מקש ולנקות עם ספריי או סמרטוט? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  11. תקציב? 5500 ש"ח גמיש מאוד. מטרות המחשב? משחקים * גודל המסך? 15 או 17. לא משנה לי. ושיהיה מסך איכותי שיראה תמונה טובה למשחקים. * משקל רצוי? לא משנה. * זמן סוללה? לא משנה. שיהיה סביר רוב הזמן הוא יהיה מחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה HDMI שאוכל לחבר לטלויזיה לראות ממנו סרטים * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? משהו ברמה הנורמלית. שיהיה SSD * כונן אופטי? עדיף שיהיה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש. אולי ASUS * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: המשחק מיועד למשחקים. אז דגש על ביצועים. מסך. וקירור. שאלות נוספות: 1. יש את המחשב הזה בKSP אילת יעלה שם 4300 במקום 5100 במרכז! אני יורד לאילת…

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  12. Started by jordi,

הי איזה מעבד בעל ביצועים טובים יותר להרצת משחקים ברמה גבוה, ועיבוד קבצי קול? [h=1]AMD FX-8150 Eight Core 3.6GHz AM3[/h]או Intel Core i5 3570 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1155 - Tray תודה

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  13. התקציב שלי: 6600 (אפשר עד 6700), אפשר לקחת מצב שמשלמים במזומן ולהעלות את המחיר בהתאם כך שאחרי ההנחה מתקבל אותו התקציב. מטרת המחשב: משחקים עבור שני ילדים קטנים,אינטרנט ואולי צפיה בסרטים (לא צריך לעשות מזה עיקרי) עבור משפחה קטנה. דרוש מסך (מאחר ויש ילדים קטנים, מומלץ מסך רגיל או דק שלא ייהרסו מחוסר עדינותם של הילדים), מקלדת ועכבר (כנל לגבי הילדים-כדאי אלחוטיים או לא-שלא יעיפו אותם וכו') רמקולים, (כדאי כרטיס טלוויזיה?). כדאי שיהיה צורב וDVD,(אפשר לוותר על כונן דיסקטים?), לא חובה כרטיס קול איכותי שהרי הם חירשים. אני מעדיפה אישית את הAMD 64 אלא אם יש לכם טענה שיש דברים טובים יותר. אתם המנוסים. נושא הקירור במחשב חשוב.. המחשבים ורכיביהם היום רגישים מאוד לשימוש ארוך (לא חוב…

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  14. מחשב בסיסי לאללה... קצת משחקים, אינטרנט, לא יותר מדי אופיס, חובה TVOUT תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  15. כמה אני צריך לקבל עבור המחשב הבא? מחשב פנטיום 4 1500 מגה הרץ 40 ג'יגה הארד דיסק 256 מגה זיכרון פנימי kingston כרטיס רשת כרטיס קול כרטיס מסך ge force 4 128mb סי די רום 52x LG אמרו לי שאני צריך לקבל בסביבות 1500 שקל.... כמה לדעתכם אני צריך לקבל? תודה

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  16. ההורים שלי צריכים מחשב חדש, הוא מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט אבל חשבתי קצת לחזק אותו כדי שיוכל הריץ גם משחקים קלילים. התקציב שלי הוא בסביבות ה-2000 שקל (לא צריך מסך, צורב , מקלדת , ועכבר): לוח אם GIGABYTE GA-M55SLI-S4 545.00 ¤ מעבד AMD Athlon 64 3200+ 2.0GHz , 512KB Cache 585.00 ¤ דיסק קשיח Westren Digital WD800JD 255.00 ¤ כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GS TD256M 601.00 ¤ זיכרון TWINMOS 512MB DDR 400MHz CL2.5 PC3200 250.00 ¤ \ מארז COMPUCASE CI-6A19 + ספק כח 300WATT 315.00 ¤ סה"כ: 2551 ¤

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  17. אחים שלי אני צריך שתרכיבו לי מחשב למשחקים ואינטרנט מקסימום 3000 ש''ח עם מסך.... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  18. Started by moshe_ha,

טוב אז ככה: צריך הכל שזה אומר... מסך דק 17 אינץ מקלדת עכבר רמקולים והמחבש כמובן! צרכים: מוזיקה משחקים עבודה כללית! עד 4500 ש"ח מ-KSP!

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  19. Started by Armageddon1,

מבוסס AMD למטרת גלישה,סרטים,משחקים . אני זקוק זקוק ל- מעבד ,לוח אם , כרטיס מסך מבוסס Nvidia , זיכרון פנימי 1024 של 512X2, מארז , צורב DVD . המחשב לא מיועד לאוברקלוק. (יש לי כבר מסך ,דיסק קשיח, כונן דיסקטים מקלדת+עכבר וכ'ו). אם אפשר אז הייתי רוצה את המפרט מהחנויות הבאות בלבד : LogicPC http://www.isracomp.com KSP תודה. הרכבתי את זה מKSP Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 1030 K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 550 540 512Mb 400MHz A-Data CL2.5 X 2 6600GT eVGA 128MB TV, DVI, PCI-E 870 HEC Compucase CI-6A21 400W 395 סה"כ 3385 מה אתם אומרים? ובקשר לאחריות אז כמה זה בKSP?

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  20. אהלן כולם, ראשית ארצה להודות לכל מי שיתרום מזמנו לעזור לי. שנית, אבהיר כי הייתי בדף המפרטים המומלצים של האתר וקראתי את התקנון.. אז ככה: המפרט לא יכלול: מסך, צורב/כונן CD/DVD, רמקולים, ומערכת הפעלה. (לגבי הארדיסק אני מתלבט כי יש לי כבר 120G) מטרת המחשב: משחקים (אך לא מפרט כמו שגיימר), אינטרנט, וסרטים. ציוד הקפי: מקלדת ועכבר אלחוטיים. זהו לגבי המפרט.. צרכים מיוחדים: לא פחות מ1GB זכרון. ולגבי המעבד, עדיין לא הבנתי את עניין הכפול ליבה... אני קונה מעבד 1.8 לדוגמא של AMD - מה ההגיון? יש לי כרגע 1.6 של אינטל.. והוא בן 3 שנים. מה עדיף? 128 לכרטיס מסך או 256? אני לא גיימר, אבל שלא יצא מצב ששנה הבאה 256 יהיה דבר שבשגרה תודה רבה חבר'ה.

• 7 תגובות
    • 585 צפיות
  21. Started by aad11,

נא עזרתכם בגיבוש מפרט כזה - אך עם אופצייה למעבד של אינטל P4 - ובמידה ולא ניתן, אזי גם AMD הולך. ציוד הקפי - אינו נחוץ כוננים, צורבים וכו' - אינו נחוץ רמקולים - אינו נחוץ המחשב ישמש בעיקר ל: צפייה בסרטים משחקים מוזיקה קצת עבודה בפוטושופ (לעיצוב אתרים) בנוסף, הייתי מאד שמח להמלצה על חנות-אינטרנט טובה ומהימנה מניסיונכם (ראיתי שהרבה התייחסו ל-KSP, אך לי היה ניסיון לא טוב איתם!). האם מישהו מכיר את "נועה מחשבים"? יכול להמליץ עליה או על עוד אחרים? מאד מודה לכם על העזרה מראש, אבירם

22. Started by Asaf.Y,

מטרות: עבודה משרדית(אינטרנט, תוכנות מסרים מיידים) ולפעמים משחקים.. חשוב לי לציין שיש עדיפות לספק איכותי ולא ג'נרי. תודה.

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  23. חברה תגיבו בבקשה , המחשב הוא מחשב לעבודה ואינטרנט, קצת למשחקים ... המחשב לא הולך לעבור OC... לגבי ההארד דיסק אני לא בטוח עם הלוח אם תואם ל SATA II ... ?! אם לא מקסימום ניקח אחד IDE רגיל הבדל כולא של 30 שקל ... תודה מראש . לגבי המסך... הוא דיי לקח את תשומת הלב שלי מבחינת הנתונים הטכניים והמחיר .. לא מכיר את החברה לכן אני קצת סקפטי לגביו ... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  24. Started by Casp3r,

אהלן לכולם, אבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט מחשב למשחקים. התקציב הוא בין 3500 ל4000 (חריגות קטנות אפשריות אבל עדיף שלא)...

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  25. Started by y10,

אני מחפש מפרט AMD ב2000 שקל לא כולל מסך וכונן דיסקטים ,ארדיסק לא צריך יותר מ80GB ולא צריך צורב או כונן דיסקים תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.