ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
היי אני רוצה לקנות מחשב למשחקים אבל אני לא כל כך מבין...הצעות בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי אני צריך מפרט למחשב מיועד לסרטים ומשחקים בינוניים מבחינת דרישות משאבים שיחזיק מעמד זמן רב ללא שידרוגים ושיהיה מותאם לויסטה (ללא רמקולים, מקלדת ועכבר) שיהיה הרבה זכרון ומעבד חזק מארז פשוט לא משהו מטורף.. תודה...
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אהלן צהריים טובים, אז ככה, זה המפרט שלי: (סלוט 2 זהה לסלוט 1) אני לא משחק הרבה, אבל כשאני משחק אני כבר מרגיש שזה לא מספיק (BF3), ואני רוצה להכין את הקרקע לBF4 =] אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך וכמובן את הזיכרון. (יש לי בלוח אם עוד 2 סלוטים פנויים) התקציב שלי לשני אלה הוא נניח 1000 שקל (אפשר לחרוג נגיד ב100-200 שקלים, אם זה באמת שווה את זה)
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לפורום, יש לי מחשב dell inspiron 1525 שהתקנתי עליו windows XP. במפרט המחשב מצויין כי יש לו אפשרות להוציא יציאת קול דיגיטלית spdif במחבר din 7 pin שעליו יוצא גם s-video. רכשתי את הכבל הזה: http://www.svideo.com/7pinwspdif.html אבל אני לא מצליח למצוא שום דרך להוציא את האודיו דרכו. אני מנסה להתחבר לטלוויזיה של LG בחיבור HDMI דרך רסיבר של דנון AVR-1709 שיודע רק להעביר את האודיו לטלוויזיה ולא לפענח אותו ולשלוח אותו לרמקולים. יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי אבא שלי, והתקציב טיפה מוגבל. תקציב הבסיס הוא 1500 ש"ח ואם שווה החריגה אז עד 2000 ש"ח. השימושים העיקריים למחשב יהיו אינטרנט, עבודה משרדית ועבודת גרפיקה 2D קלה. אין צורך בציוד היקפי (מקדלת,עכבר, מסך, כרטיס קול מיוחד וכו') ואין צורך בכונן אופטי. כמו כן אין צורך במערכת הפעלה. לא חובה לכלול מארז (רק אם לא פוגע ממשית בביצועים), אבל צריך לכלול ספק כוח מחברה נורמלית (גם אם לא עתיר וואטים ). המחשב לא צריך להיות שקט במיוחד והוא לא יעבור OC. תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאמור, אני מחפשת המלצה למחשב נייד למטרות עיצוב גרפי - כרגע מדובר בעיצוב דו מימדי (אילוסטרייטור, פוטושופ ושות'), אבל יש סיכוי מסוים שארצה לערוך בו בסופו של דבר וידאו/אנימציה, אז אשמח להמלצות למשהו שישאיר לי את האופציות האלה. מבחינת התקציב, 6,500 זה הגבול הסופי, אבל כמובן שאעדיף אפשרויות זולות יותר. אני עוד סטודנטית, אז כרגע לא אכפת לי לקנות משהו שהוא לא הכי הכי טוב - רק שלא ייאנח כל פעם שאני פותחת תמונה. משקל הוא גם לא לגמרי שיקול, כי אני לא מוציאה אותו מהבית הרבה - מן הסתם אני אעדיף משהו יותר קל, אבל כרגע יש לי מחשב ששוקל 3.5 ק"ג ואני מסתדרת. אני לא יודעת אם זו שאלה כשרה, אבל אם כן - אני גם מחפשת מקום אמין לקניה בתל אביב. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? סביבות 6K, אין בעיה עם מזומן 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים ), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים ) - העבודה הכבדה ביותר תהיה עריכת וידאו עם תוכנות רבות פתוחות בו זמנית. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך. (גם רמקולים וכרטיס טלוויזיה, אבל כנראה אני אמתין איתם לרכישה נפרדת) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי (אני מאמין שה 7.1 הסטנדרטי בלוח אם יספיק) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לוח אם של Gigabyte, כרטיס מסך עם דרייברים של NVIDIA ,מארז של THERMALTAKE או Gigabyte, מסך של LG - אפשר …
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אהלן חברים! מתכנן קנייה בימים הקרובים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7K עם חריגה של עד 1200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד (RDR2, סייברפאנק, AC וכו'..) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שלילי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאד רצוי שיהיה כמה שיותר שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בבקשה מפרט נקי- בלי אורות …
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מעבד: Interl Core 2 Quad Q6600 Stepping G0 1,689 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-P35 DS3R 663 ש"ח קירור למעבד: Sunbeam Tuniq 260 ש"ח זיכרון: G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 802 ש"ח דיסק קשיח: (2x250 GB ב Raid 0) Western Digital WD2500AAKS 250GB (כל אחד 353 ש"ח) 706 ש"ח כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCIe 2,020 ש"ח מארז: NzXT Apollo 432 ש"ח ספק כח: Enermax Liberty 400W 414 ש"ח דברים חיצוניים: עכבר: Logitech G5 Laser Mouse 251 ש"ח סה"כ 7,237 ש"ח עם הנחת מע"מ: (15.5%) 6,115 ש"ח הכל מ SKYPC.co.il *את המסך אפשר לקנות בשלב יותר מאוחר כי אני עדיין מתלבט איזה לקחת. שמעתי רבות על העניין של המסכים (ה DELL והסמסונג) וזאת ההתלבטות האחרונה שלי למעשה, איזה מסך לקחת.. אני …
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תציעו לי מפרטים לגבי מחשב נייח המיועד בעיקר למשחקים כבדים. עדיף יותר אינטל, ולהחליף את הדיסק קשיח של ה500 לשניים של 160 כל אחד התקציב הוא עד 5,000 תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב בלי מסך וציוד היקפי במקסימום 2000 ש"ח המחשב צריך להיות בנוי לגרפיקה ועריכה תלת מימדית. אני צריך שהיה מותאם הכי שאפשר לשימוש בתוכנות עריכה כבדות, במיוחד Maya. בבקשה לא לחרוג מהתקציב (לא מתכוון ל 5 ש"ח יותר אלא לא 200 ש"ח יותר) ושהתקציב יהיה כולל משלוח רגיל. אמרו לי שב IVORY מחשבים שווה כרגע לקנות מחשב במזומן. אז אם אכן מחשב באותו איכות יהיה שם יותר זול אז עדיף, אם יהיה זול במקום אחר אז לא משנה תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, אני צריך שתבנו לי מפרט ב2500 ש"ח למשחקים במפרט שיהיה רק מעבד,לוח אם,זכרון,כרטיס מסך,הארד דיסק,ומארז+ספק. תודה
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
מה זה חחחחחחח אני רואה תמחירים שם ופה ואני רוצה לבכות נגיד בדנמרק לוקחים כמו פה ? זה אולי בגלל הדולר הנמוך כעת אבל זה נורא מצחיק לראות מעבד 3200 amd שכאן עולה 1200 ושם אתה יכול לקנות כבר במחיר הזה 3500 אפשר לדעת למה זה ככה?ואפשר אתרי קנייה בארה בלראות תמחירים ועדו להתפעל.. ויש לי עוד שאלה מה כל פעם שהדולר משתנה הם משנים באתר שלהם תמחירים?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
כמו שרשום זקוק למפרט למשחקים במחיר של4.5K למסך 22 אינצ אני רוצה שיהיה מבוסס cuad core של אינטל בבקשה. תודה רבה לכולם !!!
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מפרמט את המחשב הישן ובא לי לדעת אם הוא היה טוב אחרי הפירמוט או כמה לא טוב הוא יהיה... אמממ עשיתי לפי DXDIAG בהפעלה ושמרתי את הקובץ... אז כל הפרטים בקובץ המצורף שימושים-משחקי רשת, משחקים כבדים, עבודה משרדית, עבודה גראפית. - משחקים -COD, ASSIAN'S CREED וליטל פייטר - גראפיקה- צייר ואולי C4D ציוד היקפי - - גודל המסך שיתחבר למחשב 20-22" - מערכת רמקולים - רמקולים פשוטים- 2.1 אני חושב המפרט - http://www.upf.co.il/file/6046806.html בבקשה תורידו! זה רק 33 קילו בייט! זה יורד בשניה! תודה לעוזרים הבנתי שאתם לא אוהבים להוריד... אז הינה פרטים חלקיים מאוד... Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_gdr.070227-2254) …
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
מבקש חוות דעת על המפרט הזה... וגם למטה רשום מה אני רוצה...מה הדרישות. מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1390 קירור למעבד: Zalman 9700+Led כמות: 1 - מחיר: ¤313 לוח אם: Gigabyte GA-P35-S3G כמות: 1 - מחיר: ¤448 מארז: Raidmax Sagitta + Window Black 2x120MM+1x80 LED NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤284 ספק כוח: Thermaltake 400W RSI V2.2 PFC + 120mm Sata 20/24Pin PCI-E Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤189 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤1357 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤302 כרטיס מסך: Sparkle 9800GTX 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1696 סה"כ: ¤5979 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום ב…
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מעונין במחשב ביתי-משרדי בתקציב עד 4000 ש"ח. שימושים הם אינטרנט, משחקים, אימול, אופיס. קיבלתי הרכב הבה (כחבילה): מעבד - Pentium Dual CORE E4300 לוח אם - MSI P4M900 עם כ. קול ורשת דיסק - SATA2 250GB 7200 RPM 16MB זכרון - DDR2 667 2G Kingstone כרטיס מסך GeForce 8600GT 256MB DDR3 צורב DVD מארז - כולל ספק EZCOOL 350 ATX350-JSP מאוורר מעבד - של arctic cooling, Freezer 7 Pro מסך - LCD 19" 5ms+DVI רמקולים, מקלדת, עכבר סה"כ 4030 ש"ח האם זה מספיק שקט? האם מחיר אטרקטיבי? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום, צריך מפרט בשביל חברה שלי, במחיר 3-4.5 אם מספיק פחות אז עדיף. המחשב צריך להריץ טוב תוכנות גרפיקה דו מימדיות (פוטושופ וכולי) מעבר לכך יש הרבה צפייה בסרטים ומעט משחקים (היא רחוקה מלהיות גיימרית אבל חשוב ש Sims 3 למשל יעבוד כראוי) תודה
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מארז + כונן קשיח + DVD + ספק. אשמח אם תמליצו לי על לוח+מעבד+כרטיס.מ+מאוורים+RAM שיתאימו למה שיש לי כבר. מפרטים של הרכיבים שיש לי : מארז - http://up406.siz.co.il/up2/mj5z1wgnyncj.jpg ספק - http://up406.siz.co.il/up2/mnmk0otzllmd.jpg כונן קשיח יש לי שלושה (אשמח לדעת באיזה הכי מומלץ לי להשתמש) : 1. Seagate Barracuda 7200.12 - 500GB 2. Samsung HD322HJ - 320GB 3. WD5000AAKS - 500GB התקציב עומד על 1,500 שקל במקסימום. והמחשב משמש להרצת משחקים חדשים באיכות נמוכה עד בינונית. באמת תודה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם. פעם ראשונה שאני כותב כאן למרות שקראתי מלא פעמים דברים בפורום ונעזרתי בו הרבה בעבר, אז זה הזדמנות להגיד קודם כל תודה. המחשב הקודם שלי שבק חיים ואני רוצה להרכיב משהו חדש. השקעתי די הרבה בלקרוא ביקורות, דירוגים ולהסתכל על מחירים והגעתי למפרט שכתבתי למטה. הייעוד של המחשב: 1. גיימינג 2. עיבוד גרפי (תוכנות מסוג arc+, sketchup ודברים דומים שלוקחים זמני עיבוד הזויים). 3. מניח שזה לא ישפיע, אבל המחשב הוא גם ה-media center שלי. מחובר בכבל ישיר לטלוייזיה ולמגבר בסלון ודרכו אני רואה את עיקר הטלוויזיה. בעצם זה כן משפיע.. זה הסיבה שחשוב לי שהוא יהיה שקט כי הרעש של המאוורר מטריף אותי אז מה אני רוצה מכם.. דעה כנה. איפה הגזמתי, איפה התקמצנתי מה סתם מלא כסף ומיותר ומה כדאי להו…
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
פתחתי נושא חדש כי עשיתי כמה שינויים . מה התקציב? 3-3.5 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: רק צורב DVD 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? קירור כן עיצוב לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?רק הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?משחקים כבדים ביותר 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב אבל אם הוא ירעיש בקטנה זה לא רציני(אני יושן באותו חדר עם המחשב ) 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא מתוכנן 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכווני…
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, אודה לעזרתכם בהרכבת מחשב לגרפיקה דו מימד (פוטושופ) עד 4000 ש"ח כולל מסך של 23 אינצ' בלי CD, עם USB כניסות מקדימה מה התקציב המקסימאלי? 4000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית - פוטושופ רזולוציה גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?מסך חובה. עדיף עם מקלדת, עכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בנגן תקליטורים CD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
האם ישנה אופצייה להוציא ממחשב קיים את הכונן האופטי שלו (DVDRW) ובמקום לשים יציאות USB-3 או ExpressCard?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3700 ש"ח 12 תשלומים אני חושב.. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, משחקים בינוניים-כבדים, צפיה בסרטים, וחשוב לי שיהיה אפשר לעשות כמה פעולות עם תוכנות די קלות במקביל מבלי תקיעות או משהו 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כלום. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן DVD - מתלבט בין samsung ל LG 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא.. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכ…
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=5022 זה הנייד, המעבד הוא כפול ליבה(סלרון אמנם אבל לא נורא), השימוש העיקרי זה לקריאת מסמכים וגלישה, לא יותר מזה. אחריות שנתיים, שנה לסוללה ולמטען. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Notebook/Products_Spec.aspx?ClassValue=Notebook&ProductID=3200&ProductName=Q1580L מחיר לא רע יחסית, מה דעתכם? ממש מוצא חן בעיניי מבחינת מחיר\תמורה. חבל שאין ווינדוס 7 מותקן, מכירים משהו יותר נורמאלי?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-