עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. דרוש מפרט למשחקים, תוכנות, וצפייה בסרטים. לא מתוכנן OC ציוד היקפי דרוש: מסך,מקלדת,חולדה חנות שממנה אני רוצה שתבנו לי את המפרט: www.iqpc.co.il אני רוצה שהמפרט יכלול מארז יפה ושהמחשב יהיה כמה שיותר שקט, תקשיב של 5500 ש"ח ללא חריגה, שהמחשב יידע לעבוד תחת עומס, משחקים כבדים, תוכנות, המחשב יהיה רוב הזמן דלוק כי רוב הזמן אני מוריד דברים ואני לא רוצה לחבות אותו כל לילה.

2. Started by Dean7,

אני מחפש נייד מצוין שישאר לי להמון זמן, אני מוכן להרחיב את התקציב בשביל לאפשר את זה כי מעדיף לעשות את הכל בפעם אחת. אני צריך נייד לצורכי כתיבה, אינטרנט ,מיילים ומידיי פעם לראות סרטים ולשמוע מוזיקה (רצוי שתהיה יציאה לאוזניות). אני צריך מחשב נייד שהכל יעבוד בו חלק ביותר , עם מעל 160 GB בהארד דיסק , מתאר לעצמי שאני אצטרך בסביבות ה2 GIGA בשביל זכרון... צריך שיהיה גם כונן דיסקים DVD. אני צריך שהמקלדת והטאצ'פאד(המשטח הזה שאמור להחליף את העכבר) יהיו נוחים ולא זעירים , כי הידיים שלי גדולות. אני צריך גם שהוא לא יהיה לי משקולת. אין בעיה עם משקל עד 2 וחצי קילו . הביצועים שלו בגראפיקה לא כל כך מעניינים אותי, אני לא משחק המון. העיקר שהמחשב ירוץ באופן חלק ומהיר, כנ"ל לגבי האינטרנט, קל…

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  3. Started by night-fire,

המפרט צריך לכלול רק את הפריטים הבאים: לוח אם,כרטיס מסך ,מעבד,מארז(עם ספק כמובן) ,צורב ואני חושב שזהו... תודה רבה רבה מראש. ד"א בלי כל קשר למפרט ואז תכניסו את זה אבל,מישהו מכיר מסך דק ממש בזול? תודה מראש.

4. Started by the_lighting,

צריך מפרט(6000) ללא מסך רמקולים מארז ספק עכבר מקלדת. יש לי liberty 400 ו antec p180 לא מיועד להגיע בOC ליותר מ3.2 3.5 מה אתם אומרים על זה: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 זכרון PQI DDR2 1024Mb 667MHz CL4 TURBO X4 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB קרור למעבד SUNBEAM TUNIQ גריז טרמי Arctic Cooling MX-1 Thermal Compound משלוח עם שליח FEDEX / UPS עד הבית עד 4 ימי עסקים + ביטוח ואחריות. 5,724 ¤ סכום כולל מע``מ

5. תודה

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  6. המחשב ישמש לשימושים כלליים: 30% עריכה גרפית ועריכת וידאו 35% משחקים 35% אינטרנט וכל השאר ... אני מעוניין במעבד מסוג אינטל Core Due ובזכרונות 1 גיגה 2X סטיקים איכותיים מספיק (לא רוצה זיכרונות עשויים טיטניום , לוח אם איכותי (ASUS?) אולי משהו עם מקום לשני כרטיסי מסך.. אם יש מקום בתקציב אז ארצה גם המלצות לקירור שקט של רכיבי המחשב: מאוורר מעבד, כרטיס מסך, קירור מארז, ספק ... אני מבין שיש בימים הבאים ירידת מחירים במעבדים וכרטיסי מסך, עדיף שאני אחזור לפה בעוד שבוע ? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  7. Started by PTTM,

היי, בניתי מפרט לחבר שלי שרוצה לקנות מחשב חדש. תנו חוות דעת ותראו לי מה כדאי לשפר/להוסיף. התקציב סופי, אין חריגה, והמפרט יהיה בלי ציוד היקפי. אה וזה חייב להיות מפנדה.

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  8. מעבד AMD 4200 1 GB זיכרון של KINGSTONE הרדיסק 250 ג'יגה 16 מגה זיכרון קש 7600 סלד SATA II לוח אם של ASUS M2N MX עולה איזה 400 שח מסך של CHINMAI משהו כזה.. 19 אינץ רחב וזהו נראה לי איך זה לעומת המחיר?

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  9. שלום לכולם וחג שמח המעבד הישן שלי כבר לא מצליח להריץ משחקים בצורה טובה , ואני מעוניין לשדרג את המחשב לרמה שתאפשר לשחק ב 1080p וגם לערוך מודלים בתלת ממד בתוכנת autodesk fusion 360. המפרט הנוכחי: Intel Core i7- 2600k 3.40GHz לוח אם: intel DH67CL GTX 1060 6GB ram 32 GB (נקנו מזמן) מסך Samsung full hd 60hz ספק כוח 860 W הווינדוס מותקן על SSD של 250 GB ויש עוד דיסק רגיל של 1 TB חשבתי לקנות את ryzen 7 3800x כי קראתי שהוא טוב לגיימינג ולעריכה, עם לוח אם asus tuf x570 plus, כי ערכת השבבים חדשה ואני מעוניין ב bluetooth + wifi במחשב. בהמשך השנה אשדרג את כרטיס המסך כנראה לסדרה 3000 של nvidia. השאלה האם לדעת…

10. Started by lielvaisman,

אני מחפש מחשב שיחליף לי את המחשב הנייח. בעיקר משתמש לאינטרנט ווידאו וגם לפעמים משחקים. דרישות: מסך 13+ אינץ זיכרון 3-4 גיגה דיסק 250+ גיגה כרטיס מסך טוב ומעבד טוב מה דעתכם על המחשב הזה http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9172511&type=product&id=1218043606827 וזה http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9366651&type=product&id=1218092150636 אני דואג שאולי אין ביטוח לארץ ואז לא כדאי לקנות. האיכות של המחשבים האלה טובה? אם זה מחשב מחול אז אני אחכה 3 חודשים. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  11. לא יודע אם קשור לכאן או לפורום של ניידים המחשב ניקנה במתנה לאבא שלי ביגלל שהוא קיבל אישור לפרויקט שלו מה שאומר שהוא ישתמש בו הרבה-לצורך עבודה כלומר גם שימוש בתוכנות MATLAB למשל ותוכנות כבדות למיניהם {פרויקט על GPS אז כניראה גם הדברים הקשורים לזה} אם אפשר הצעה

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מחפש מפרט למשחקים, כמובן רצוי שיריץ כמה שיותר טוב משחקים כבדים בסגנון COD4, Assassin's Creed, Bioshock ושיישאר רלוונטי לתקופת זמן די טובה. הרזולוציה היא 1280X1024 ואין צפי להחליף מסך בקרוב. אני צריך הכל חוץ מציוד היקפי וכונן אופטי, כלומר - מעבד, קירור, לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך, כונן קשיח, מארז, ספק. התקציב שלי הוא 4000 ש"ח. אם תהיה סיבה ממש טובה, אוכל לחרוג ל-4500 ש"ח. בקשות מיוחדות: - אני צריך שהמחשב יהיה שקט, אין צורך להפריז ולקנות כל מיני קירורים פאסיביים מטורפים, אבל שלא יעשה רעשים מיותרים. עוצמה היא העדיפות הראשונה בכל מקרה. - הייתי רוצה מארז בלי תאורות מטורפות, שלא יהיה לי מופע לייזרים בחדר למקרה שהוא נשאר דולק במהלך הלילה. - אני יודע שזה עניין מאו…

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  13. שלום לכולם, נתבקשתי לקנות מערכת מחשב לקרובי משפחה. התקציב: עד 3000 ש"ח ועדיף לנסות לחסוך. שימושים: גלישה באינטרנט (כולל צפיה ישירה ומשחקי פלאש), אופיס וסרטים. ציוד היקפי: יש צורך גם במסך, עכבר מקלדת ורמקולים (2.1) חשיבות השקט: אין חשיבות מיוחדת. רק שלא יהיה טרקטור. אוברקלוק: ממש לא. תוספות: לא צריך מערכת הפעלה. צריך הרכבה בחנות. חנות: הם גרים בירושלים ולכן אני מעדיף לקנות שם. חשבתי על www.p-see.co.il. אם המחיר שם יקר במיוחד, נקנה מחנות אחרת. שדרוגים: לא מתוכנן. בקשר למסך: הם ראו את ה דל 2209 שלי והתלהבו. לכן חשבתי לקחת עבורם DELL U2311 או SAMSUNG 2333T. את המסך אפשר לקנות במקום אחר. התחלתי לנסות להרכיב לבד לפי המפרטים המומלצים. אשמח מאד לכל הצעה. מעבד - AMD Athlon II X2 …

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  14. שלום, חבר שלי רוצה לקנות את המפרט הבא, הכיוון הוא סרטים ומשחקים לילדים (דחוף לחופש הגדול). ללא ציוד היקפי. זה המפרט : http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VEsofmharechet כמו-כן, האם לדעתכם צריך להוסיף כרטיס מסך, ואם כן אז איזה כרטיס זול מהרשימה להוסיף ? אשמח לתשובה מהירה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  15. Started by Y.k,

אהלן! רציתי לשאול איזה מהמפרטים הוא יותר טוב. המחשב הוא לחבר שלי ובמטרה למשחקים. ---------------------------------- KSP -------------------------------- K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 972-4-8244581 Price list updated 01-12-2005 מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 880 1 880 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 700 1 700\\ לא בטוח שיש SATA 2. זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 285 2 570 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) Price Units Total Radeon X800 GTO 256MB DDR III, PCI-E 1190 1 1190 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 160GB …

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  16. לפי מה שהבנתי ה WIN 7 starter חוקי לחלוטין והאופיס חוקי ל 30 יום , אבל הוורד והאקסל נשארים האם זה יכול להיות ?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  17. Started by kolsad,

שלום המסך שלי של הלפטופ נסדק ורבע ממנו כבר השחיר. (מסך 15.4'') מה אתם ממליצים? האם יש מעבדה של אסוס בארץ? יש לציין שהוא בן 3וחצי שנים ככה שאין אחריות מן הסתם... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  18. אהלן כולם, ראשית ארצה להודות לכל מי שיתרום מזמנו לעזור לי. שנית, אבהיר כי הייתי בדף המפרטים המומלצים של האתר וקראתי את התקנון.. אז ככה: המפרט לא יכלול: מסך, צורב/כונן CD/DVD, רמקולים, ומערכת הפעלה. (לגבי הארדיסק אני מתלבט כי יש לי כבר 120G) מטרת המחשב: משחקים (אך לא מפרט כמו שגיימר), אינטרנט, וסרטים. ציוד הקפי: מקלדת ועכבר אלחוטיים. זהו לגבי המפרט.. צרכים מיוחדים: לא פחות מ1GB זכרון. ולגבי המעבד, עדיין לא הבנתי את עניין הכפול ליבה... אני קונה מעבד 1.8 לדוגמא של AMD - מה ההגיון? יש לי כרגע 1.6 של אינטל.. והוא בן 3 שנים. מה עדיף? 128 לכרטיס מסך או 256? אני לא גיימר, אבל שלא יצא מצב ששנה הבאה 256 יהיה דבר שבשגרה תודה רבה חבר'ה.

• 7 תגובות
    • 610 צפיות
  19. שלום, יש לי חבר שצריך מפרט עריכה לאחותו,והצעתי לו את המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤893 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤451 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB ¤247 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 NQ ¤228 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤131 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20L מארז כולל ספק HEC 6A19B Black 400W ¤398 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CI-6A19B-400 קרור למעבד Thermaltake BigTy…

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  20. . מה התקציב המקסימלי? 3200 - ללא חריגות האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת האפשר לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גלישה, משחקים כגון FIFA, סרטי HD א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו: הוא משתמש בעיקר לגלישה,הורדות ומשחקים כמו WARCRAFT ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מסך 22 אינצ' * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקים כמו WARCRAFT ומשחקים ברשת * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/ג…

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  21. אני קונה מחשב מבוסס AMD פשוט בתקציב של 2700 ש"ח לכל היותר: בניתי את המפרט הנ"ל. מה דעתכם עליו והאם אפשר יותר טוב ממנו באותו תקציב? מעבדי ?AMD Sempron 2500+ (S-754) מעבדי ?AMD Sempron 2500+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD ASROCK K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E זכרונות DDR 400 512MB memoQ CL2.5 דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB Sata II כרטיסי מסך GIL Alastor X300 SE 128MB TV, DVI, PCI-E (BULK) כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים CD Recorders LiteOn Combo 48 x 32 x 48 + DVDx16 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 8668 ATX MIDI PFC, 500W, USB מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים FLAT 17'' CRT סה"כ 2647 ש"ח...

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  22. Started by danikos,

איך אני יכול להשוות בין שני המחשבים הבאים מעבר לברור (מעבד אחר HD וכרטיס מסך) http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productid=528 http://officedepot.co.il/(3knnus453ckrl1fgt4cxls45)/catalogFamily.aspx?ID=593703&CID=100 מה ההבדל בכוח בחישוב של שני המעבדים ? המחשב ישמש בעיקר לתכנות וצפייה בסרטים , משחקים לא יותר משולה מוקשים והתאמה ללינוקס (KNOPPIX אבל גם UBUNTU בשיקול) בנוסף אם יש למישהו המלצה לנייד אחר באותו אזור מחיר .

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  23. רוצה להציג מפרט בסיס המיועד לגלישה בעיקר עם צפייה בשידורים ישירים באינטרנט. נתחיל מהשאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? – עד 1500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב ((\גלישה\צפייה בשידורים ישירים באינטרנט) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר גלישה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית), 19 אינטש ,רזולוציה 1024X1280). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ( 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן נייד וציוד היקפי 5. עד כמה ח…

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  24. Started by pperoxide,

בעקרון אני צריך מפרט מחשב ב3000 שקל לגיימינג ועבודה משרדית אני צריך רק את הכונן נטו בלי מסך או ציוד הקפי כלשהו +צורב DVD והכי חשוב שיהיה סניף באזור הקריות שאם יתקלקל אני לא יסע עד תל אביב בשביל זה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  25. אני צריך מפרט למחשב משחקים , עם HD של 360 בנוסף אני לא מתכוון לעשות OC למחשב ובנוסף למפרט אני צריך גם מקלדת ועכבר אלחוטי עד 5 מטר ומערכת הפעלה ויסטה והתקציב הכולל הוא בסדר גודל ש 3500-3700 ש"ח ואפשר לחרוג טיפונת אבל עדיף שלא רק עם אין בררה תודה רבה רבה רבה :hi:

• 6 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.