עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by y10,

אני צריך מפרט למחשב למשחקים בעיקר ולאינטרנט וכ'ו שיעבוד חלק בתקציב של 4000 שקל דברים עיקריים שאני רוצה במחשב שיהיה מעבד דואל (שיהיה מפרט של מעבד אינטל ואחד של AMD) כרטיס מסך חזק ומסך LCD גיגה זיכרון פנימי ולפחות 160 GB עכבר ומקלדת אלחוטיים ורמקולים טובים ואם אפשר מ'ס מפרטים שונים תודה

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  2. שלום לכולם, לאחר שנה של תכנות על מחשבים נייחים, נדמה לי שהגיע הזמן להשתדרג ולהפוך לנייד. אני מחפש מחשב שיוכל להתמודד עם תכנות ב-visual studio 2005 ועבודה עם קבצים וכו'. מסך איכותי, עדיף צורב דיוידי, תמיכה בוייפי, בלוט'ות, אפשרות לחבר לטלוויזיה ולהזרים אליה תכנים. שלא יהיה כבד מדי (כנראה אני אלך איתו למכללה), שיהיה אמין ונוח, זמן בטרייה סביר. אני רוכש את המחשב ממשיהו שאני עובד איתו ויש לו מחירים טובים אצל לנובו, אז המחשבים שלהם בעדיפות, אבל לא להתקבע עליהם כל עוד המחשב עונה לדרישות שלי, הוא יהיה בסדר. תודה רבה, דוד.

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  3. Started by eliran78,

שלום מחפש מחשב חדש לדירה עיקר השימוש אינטרנט אופיס הורדת סרטים ב HD (שידור לטלויזיה דרך רשת ביתית) ואחסון משחקים - ממש ממש בקטנה (אולי משחקי ילדים) 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500-1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שניתן לחסוך אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +-250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  4. היי, אני עומד לשדרג את המחשב ואני מעוניין למכור את החלקים הישנים האלה (אם מישהו מעוניין לקנות משהו מהרשימה, בשמחה): מעבד core 2 duo e6750 http://ark.intel.com/products/30784/ לוח אם GA-P35-DS3L http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2629#ov זכרונות OCZ DDR2 2x2GB - CL5, עם פלטת קירור http://www.ocztechnology.com/ocz-ddr2-pc2-6400-vista-performance-platinum-edition.html מאוורר Thermaltake Big Typhoon http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835106061 כל החומרה עובדת פרפקט תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  5. Started by most,

שלום, הצעתי מפרט לחבר כזה מעבד E6300 לוח945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E מארז HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU וכ.מסך X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, PCI-E וכל השאר (סט מקלדת ועכבר אלחוטי לוג'יטק, קשיח 250G זיכרון TWINMOS 1G,כונן DVD וספק HEC 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin). הוא מציע לוח ASUS P5L כ.מסך X1950XT 256MB GDDR3, 2xDVI, VIVO PCI-E ומארז Thermaltake Armor Jr VC3000BWS כל השאר אותו הדבר כמובן בהגדלת תקציב מה עדיף בין הלוחות?? האם המארז של TT לא בזבוז למפרט כזה?? כ.מסך PRO לא יספיק?? המפרט מיועד למשחקים לא מתוכנן OC

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  6. שלום חברים, קניתי היום מחשב ב4.5K (הכל חוץ מספק ומארז) מחשב שיתאים גם לגיימינג וגם לעריכת וידאו (MAYA ופוטושופ) הספק 600W, מארז COOLER MASTER CM690 דעתכם?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  7. Started by n14charlie,

שלום אני מחפש מפרט למחשב משרדי בעיקר לשימושי אנטרנט , קצת סרטים , משחקים פשוטים (FIFA וכאלה). אם אפשר ב KSP בניתי את זה תגידו לי אם זה בסדר (שכחתי לציין בלי ציוד היקפי) http://img115.imageshack.us/img115/3671/clipboard02rn.jpg

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  8. Started by XoZivviZoX,

אני לא מעודכן בחומרה העדכנית, ואני צריך מפרט למשחקים עד תקציב של 6,500 שקל כולל ציוד היקפי - מסך וכו'. רצוי גם שיהיה מארז מיוחד, לא משעמם... (אם יש עיצובים כלשהם) תודה.

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  9. אני רוהצ לקנות מחשב חשבתי להשקיע בו 13K אבל זה סתם בזבוז אז הרכבתי מחשב שייתן לי מקסימום ביצועים שיריץ הכל למשך זמן בסכום נורמלי +.. הנה מה שהבאתי חוות דעת חשוב להזכיר שאני עומד לרכוש מסך 24 T240 מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 Box ¤1544 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9400 לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3 ¤655 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39458 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤294 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤355 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI-B כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce GTX 280 1024MB PCIe ¤2593 …

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  10. לפי המלצות שונות מרחבי הפורום הזה בניתי את המפרט הבא, הוא יתחבר למסך DELL 2007WFP ושקט הוא אלמנט שמאוד חשוב לי, כמו כן אני לא מתכנן שום OC מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤825 קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VX כמות: 1 - מחיר: ¤217 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤495 מארז: ANTEC P182 3x120MM Black כמות: 1 - מחיר: ¤772 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤505 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤442 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤338 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤1295 כונן אופטי: L…

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  11. Started by brenda12,

היי, אני מחפשת לקנות מחשב חדש בתקציב בין 2,500-3,000 ש"ח וממש מבולבלת... מה שחשוב לי זה מהירות המחשב וכרטיס קול מעולה, שומעת מוזיקה כל היום. המחשב יהיה בעיקר לצרכי גלישה באינטרנט, סרטים, יכיל הרבה תמונות (הארדיסק גדול) ומוזיקה. יהיה נחמד אם יהיה בו bluetooth כמובן. תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  12. Started by ViPeRT,

יש לי את המחשב HP dv6-1120ej בגב המסך יש לי את הסמל של HP שכאשר המחשב דולק גם הסמל מואר באור לבן. בהתחלה התלהבתי מזה אבל לדעתי זה גוזל זמן סוללה ומאיר לי שאני רוצה לישון השאלה שלי אם יש דרך לבטל את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  13. היי, יש לי לפטופ של DELL עם יציאת VGA בלבד ומסך LCD של LG עם כניסת VGA וHDMI. הבעיה היא לא החיבור של המחשב למסך, כי זה אני עושה עם VGA בפשטות רק שאין לי סאונד מן הסתם.. שאלתי היא, האם יש איזשהו אביזר שאני יכול לחבר ללפטופ ולהוציא ממנו אולי כבל HDMI שיעביר לי גם תמונה וגם סאונד? או אם יש לכם הצעות אחרות הכל יתקבל בברכה. מה שבסוף אני רוצה שיהיה לי זה שילוב של תמונה+סאונד על הטלוויזיה באיכות הכי גבוהה שיכולה להיות. תודה רבה לכל העוזרים Smiley

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  14. האם להתייחס למפרטי העריכה הגרפית?? אם לא אז על מה אתם ממליצים? מסך 20 בנפרד, תקציב לא כולל מסך לא ממש ידוע. אני לא כל כך יודע להתייחס לתקציב, בואו נומר שהמטרה היא עריכת וידאו, ושיעמוד בעומסים. הכוונה לעריכה ברמת התוכנה, ללא חיבור ציוד מקצועי חיצוני. אשמח לעצות גם בתקציבים שונים, יקרים יותר ויקרים פחות, הכל פתוח....

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  15. למען שמו באהבה מעצם היותי צלם דרוש לי מחשב שישמש מאגר של התמונות כולן ועבודה על התמונות (בין השאר גם עבודה על קבצי RAW של CANON) המפרט שהוצע לי הוא כדלהלן: 1. מארז תוצרת EZCOOL כולל ספק כח איכותי 400W אמיתי + מאוור "12 נוסף דגם H-550 2. לוח אם תוצרת GigaByte מבוסס אינטל P43 כולל כרטיסי קול ורשת מובנים P43-ES3G 3. מעבד תוצרת אינטל 6500E DUAL CORE 2x2.9 4. מאוורר למעבד 775 תוצרת ZALMAN 5. זיכרון GB1x2מסוג DDR2 מהירות 800 תוצרת transcend או מקביל 6. דיסק 500GB SATA2 תוצרת WD 7. צורב DVD תוצרת LG מסוג SATA 8. כרטיס מסך מסוג Gforce דגם 9500GT כולל 1GB זיכרון 9. מקלדת מולטימדיה תוצרת מיקרוסופט 10. עכבר אופטי תוצרת מיקרוסופט מסוג Wheel עבור התקנה של חומרה והתקנה מקיפה של תוכנה(א…

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  16. Started by j,

יש מצב שאני מחליף את המחשב בחדש בקרוב ועל כן אני מבקש למצוא מפרט שיהלום יותר בהתאם להתקדמויות האחרונות. אני בעיקר משתמש באוטוקאד, photoshop ותוכנות תלת מימד - אני סטודנט לארכיטקטורה. אספר מה המחשב הנוכחי שתבינו פחות או יותר את הצרכים והנטייה: 3800X2, 2GB RAM, 200GB HD, כרטיס מסך 6600 256 MB, מסך LG 1780Q, מארז TT... אני די סגור על המסך שאני רוצה: DELL 2007 אז קחו זאת בחשבון בבקשה..

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  17. עזרו לי להרכיב מחשב שיריץ כל משחק או אפליקציה גרפית ב-5000 ש"ח ללא מסך יש לי דילמה לגבי AMD או INTEL לוח אם כנראה ASUS רק שעוד לא יודע להחליט מה הכי טוב לצרכים האלו כרטיס מסך PCI-EXPREES 256MB של ASUS רק עוד לא החלטתי איזה ATI או NVIDIA עם תוכלו להסביר גם למה זה יעזור לי יותר תודה מראש javascript:void(0); javascript:void(0);

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  18. Started by Igorr13,

היי, אני מחפש מחשב נייד, שיהיה מספיק חזק בכדי שיוכל להריץ משחקים כמו אססין קריד 3, bf3, dishonored וכו׳ באיכות טובה וביצועים טובים. התקציב שלי זה בסביבות ה5ת אלפים וראיתי כמה הצעות מה שהכי משך לי את העין זה מחשב של אסוס בבאג שהמפרט שלו הוא כזה: Intel core i7-3610m Windows7 premium 15.6 hd color shine LED 8gb RAM DDR3 1333mhz Hard drive 750gb 5400rpm G-force 630m 2gb מערכת קירור icecool יציאות ליו אס בי וכו׳. המחשב הזה עולה 5040₪. עכשיו השאלה שלי היא באיזו איכות ירוצו עליו המשחקים שהזכרתי מקודם בכלל כל המשחקים החדים שיוצאים בתקופה האחרונה? תודה מראש על העזרה. איגור.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  19. שלום לכולם. פעם ראשונה שאני כותב כאן למרות שקראתי מלא פעמים דברים בפורום ונעזרתי בו הרבה בעבר, אז זה הזדמנות להגיד קודם כל תודה. המחשב הקודם שלי שבק חיים ואני רוצה להרכיב משהו חדש. השקעתי די הרבה בלקרוא ביקורות, דירוגים ולהסתכל על מחירים והגעתי למפרט שכתבתי למטה. הייעוד של המחשב: 1. גיימינג 2. עיבוד גרפי (תוכנות מסוג arc+, sketchup ודברים דומים שלוקחים זמני עיבוד הזויים). 3. מניח שזה לא ישפיע, אבל המחשב הוא גם ה-media center שלי. מחובר בכבל ישיר לטלוייזיה ולמגבר בסלון ודרכו אני רואה את עיקר הטלוויזיה. בעצם זה כן משפיע.. זה הסיבה שחשוב לי שהוא יהיה שקט כי הרעש של המאוורר מטריף אותי אז מה אני רוצה מכם.. דעה כנה. איפה הגזמתי, איפה התקמצנתי מה סתם מלא כסף ומיותר ומה כדאי להו…

20. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? 7. האם אתם צריכים מער…

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  21. שלום. אני עובד במשרד עורכי דין בו קיימת רשת קטנה של כ-10 מחשבים. אנו מעוניינים לרכוש מחשב שישמש כסרבר. כלומר, שיחזיק גיבויים של הקבצים של כל אנשי המשרד, וממנו יופעלו מספר מצומצם של תוכנות המשמשות את כל המשרד. מאחר שהמחשב לא יידרש להפעיל תוכנות "כבדות" (office לכל היותר), לא נראה לי שיש צורך במחשב חזק במיוחד, ולכן לא נדרשת הוצאה גבוהה מאוד (נראה לי המחשב צריך להיות ברמה של מחשב לשימוש משרדי, עם שיפורים כלשהם). הבעיה העיקרית שלי בהרכבת המפרט, היא המארז והקירור הנדרשים, שכן מדובר במחשב שייפעל ללא הפסקה, ומאחר שאין לי ידע בנושאים אלה, אני צריך הצעות למפרטים עם דגש על נושאי הקירור. אין לי שום העדפה לחומרה מסוימת, אבל אני יכול לומר שלא נראה לי שיש צורך בכונן קשיח של למעלה…

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  22. Started by shdrthki1,

אני רוצה לקנות מחשב חדש שהיעוד העיקרי שלו זה משחקים, בעיקרון לא קבעתי תקציב(אבל שלא ייצא משהו מוגזם כמו 10000 שקל אלא יותר בכיוון של 4000~7000 שקל) בעיקרון שקט חשוב לי אבל לא ברמה שהמחשב יהיה חירשי לגמרי אני לא מתכנן OC ואני רוצה שיהיה מקום לשידרוגים עתיידים בעיקר של הכרטיס מסך והזכרונות אני רוצה שיהיה לי במחשב כונן SSD בנפח 60~120 GB + הרדדיסק של טרה וכרטיס מסך חזק מאוד תנסו לחסוך כמה שיותר ולפגוע בביצועים כמה שפחות

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  23. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 16 mb cache קרור למעבד - Ocz Vendetta CPU Cooler לוחות אם GIGABYTE 3 years warranty, x48t-dq6 s775 C2Q 1600MHZ זכרונות G.skill DDR2 4096MB 1000MHZ PI CL5-5-5-15 דיסקים קשיחים - Samsung 7200 RPM, 500 GB, 16 MB CACHE כרטיס מסך GeCube Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe צורבים Samsung DVD+\-RW X 22 SATA מארז - Thermaltake Armor Plus MX Black + Window ספק כוח OCZ EliteXStream 800W Single +12V Rail/ SLI-Ready סה"כ 6062 ש"ח קיימת גם אופציה ללוח RAMPAGE של ASUS אם המטרה היא משחקים כבדים CROSSFIRE ו OC חזק האם עדיף אוליי את הRAMPAGE או האם יש שדרוגים אחרים שיעלו את הביצועים הגג שלי הוא 6.3K

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by RebliNk17,

זה ה asus - מחיר: 2889 (אחרי הנחה שעושים לי במיוחד...) אחריות: שנתיים http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7751&perur=2&t=1&c=331 וזה הacer - מחיר: 3000 (לא כולל הנחה שיעשו לי ביום הקנייה של בערך 150-300 שקל) אחריות: שנה עם אפשרות להרחבה ל-2 נוספות בתוספת 300 שקל http://www.nanashops.co.il/a/ah.aspx?ai=44049 המחשב בעיקר לעבודות במסמכים, אינטרנט, וקצת משחקים אם יש המלצה למשהו באותו מחיר אז אפשר להציע... תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  25. מה קורה. שמעו אני חייב עזרה.. ההורים ביקשו ממני עזרה ואני מתלבט בין 2 המחשבים הבאים. השימוש הוא כלי בסך הכל.. קצת מכל דבר עכשיו אני צריך את הדעה שלכם.. מה יותר טוב אז יש את : Satellite L300-2C4 TOSHIBA הינה קישור למפרט http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=735450 או המחשב השני Lenovo G550 NTDRDIV T4200 http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22949348 תודה רבה מראש [=

• 0 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים