עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום! אני צריך עזרה בלהרכיב מפרט לשימושים כללים ( גלישה, מוזיקה, הורדות וכו' ) למפרט צריך ציוד היקפי (מסך, רמקולים מקלדת ועכבר ) תודה רבה!! ;D

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לקנות לאישתי לפטופ 15" שיוכל להריץ גם פוטושופ ו-MATLAB. היא גם אוהבת לפתוח אלף תוכנות ודפי אינטרנט ביחד, אז MULTITASKING זה חובה. סביב 4000. ראיתי את ה-HP PAVILION DV6 3125. המלצות נוספות? ביקורת על ה-HP? תודה.

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  3. Started by Dorian Efrati,

אני רוצה לקנות מחשב נייח חדש שיהיה לשימוש בייתי וכבר הרבה זמן אני מסתכל על מפקטים ועל בניית מחשבים שונים באינטרנט והייתי רוצה לדעת מה דעתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, משחקים, שימוש בית ספרי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות , יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, eclipse - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PUBG, LOL, WITCHER, CSGO... -מהי הרזולוציה הטבעית …

4. אהלן. אני עוסק בצילום , ולצערי העיסוק בעריכת התמונות מאלץ מחשב זריז שיוכל לתמרן בקלילות בין התמונות והתוכנות הכבדות ולא יפריע לרצף העבודה. ברשותי תקציב של 4000 ש"ח למחשב שכולל את המחשב עצמו בלבד , רק את הקופסא בלבד , כל השאר כבר יש. אני לא מבין הרבה בתחום המחשבים , ובטח שלא מעודכן בענייני החלקים , לא רוצה ליפול על עסקה גרועה , לכן אני פונה בבקשה לעזרה אל הפורום. אשמח מאוד לכל פיסת מידע שתעזור לי בתהליך הרכישה. אעבור חלק חלק , ושוב , אודה מאוד לעזרה ממי שיכול לעזור. מעבד : הבנתי שאינטל עדיף. חשבתי על Core 2 Duo E6550, 1333Mhz, s775, 4MB , הוא די יקר אמנם , 1045 ש"ח... אבל מעבד טוב לפי מיטב הבנתי זה בסיס למחשב חזק. מה דעתכם עליו? לוח אם : יש המון חברות שמייצרות…

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  5. החלטתי שנמאס לי לטפל בכל הבעיות של המחשב של אמא שלי ושאני קונה לה מחשב חדש, הדרישות הן ממש נמוכות כי היא לא עושה שום דבר חוץ מלכתוב בוורד ולגלוש. חשבתי עקרונית על זה: Athlon 64 4800+ (Socket AM2) X2 DualCore, Life Time Warranty 290 1 290 M61PME-S2 AM2+, 6100, DDRII800, VGA, PCI-E 255 1 255 1GB Kingston Value 99 1 99 Deskstar 160GB SATA II - 186 1 186 DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE 118 1 118 HJA-6000 MIDI Beige (No PSU) 100 1 100 TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) 199 1 199 Total price 1247 ₪ בעקרון זה פשוט החלקים הכי זולים שיכולתי למצוא שאני מוכן לקנות, ביצועים זה ממש לא הקטע במפרט אני פשוט רוצה לדאוג למחשב שיחזיק לה מעמד ל 5 שנים הקרובות ובגלל זה למשל שמתי את הספק TT, או…

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  6. שלום לכם. אני צריך מחשב לצורך תכנות בשפת ג'אווה, פיתוח אתרי ואפליקציות אינטרנט, ולצרוכי עיבוד תמונה (פוטושופ), וכמובן גלישה באינטרנט, קצת OFFICE. מה דעתכם על המפרט הבא (לא כולל דיסק קשיח כי כבר יש לי). תודה. [table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] מארז מחשב Antec Oneמארז Antec דגם One כולל 2 מאווררים 12 ס"מ מק"ט: ANTECONE [/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] 229 ₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td] 229 ₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][…

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  7. Started by aviv uzan,

1. מה התקציב המקסימאלי 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מעוניין בהגדרות הכי גבוהות, המחשב יחובר למסך 1080P עם 60-75 HZ. …

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  8. Started by SenDeR,

מחשב משרדי המורכב מרכיבים של INTEL שיהיה כולל 2GB זיכרון RAM תקציב סביבות ה2000 שח ללא ציוד היקפי

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  9. Started by guchi1,

שלום אני צריך עזרה בבניית מפרט למשחקים כבדים ב6K. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים כבדים ויצירת מוסיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למשחקים כבדים החדשים של היום וכאלה שיצאו בעתיד * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?המסך כן כלול במפרט בFHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?החדשים והחשים שיצאו כמו COD7 …

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. בניתי לי מפרט למחשב שנועד למשחקים וסרטים, בלי צורך ב- OC מחיר רכיב 1095 ש"ח Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 530 ש"ח ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire - ASROCK 720 ש"ח 2x512MB Corsair DDR II 667 1390 ש"ח Sapphire - X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 415 ש"ח Western Digital - 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 190 ש"ח NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 240 ש"ח HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver - No PSU 340 ש"ח TR2 Power W0062 420W Silent - 24pin 70 ש"ח 10/100/1000 סה"כ יצא 4990 ש"ח. אני לא מתכוון להוציא על המחשב יותר מ- 5500 ש"ח. כבר יש לי מסך, מקלדת ועכבר. תודה מראש על כל …

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  11. שלום לכולם, מחפשת מחשב נייד בתקציב עד 4,000 ש"ח מטרה: עבודה משרדית + צפיה בסרטים (וגם הורדה, יסלח לי אלוהים...) מעבד:לא פחות מ - core i5 גודל מסך: לא נעולה על זה -שיאפשר צפיה נוחה אבל שלא יהפוך את המחשב למפלצת בגודל ובמשקל משקל רצוי: עד 2.5 ק"ג (עדיף פחות) יציאות מיוחדות: HDMI עדיף שיהיה צורב DVD מילה כללית: חשוב שיהיה מחשב חזק כי זה אמור להיות המחשב ביחיד בבית שיהיה בשימוש כבד של כל הנוכחים. הרבה תודה מראש. שרית

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  12. Started by zagreb,

המחשב נועד לאופיס,משחקים ואינטרנט.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by camelboy,

1. מה התקציב המקסימאלי- 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך-לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)- משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב-dragon age1-2, fallout 3, skyrim וכדו'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב-בינוניות עד גבוהות. 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט-קירור למעבד, כרטיס מסך. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)-לא חשוב 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה-קל עד בינוני 6. נכון לעכשיו אני צריך, כוננים קשיחים (עד T1 רצוי מאוד שיהיו 2) כרטיסי זיכרון (2X4 …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. כן, כן, אני הולך לקנות מחשב ללא הגבלת מחיר (כמעט, האמת עד 50 אלף :-*) אז תצרו את המפרט הכי חזק שאפשר ב-50K שקלים. המטרה של המחשב להיות מחשב ביתי ולגיימרים וליישומים גרפים ברמה גבוהה ממש (בשביל אבא P:) תודה.

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  15. Started by Guarding angel,

היי כתוב אצלי בדרייברים שיש לי Avermedia TV tuner איך אני יכול להיות בטוח שיש לי בנייד Avermedia TV tuner? לאחר בדיקה קלה מצאתי שאין לי אנטנה בנייד מה ששולל את המצאותו של כרטיס טלוויזיה ישנו CIR receiver. אבל זה בשביל להפעיל את המערכת עם שלט חיצוני במקרה שמדובר במחשב המחובר למקרן \ LCD בשביל קולנוע ביתי

16. Started by taotao,

שלום אנשים.. הדבר הכי חשוב הוא שהמחשב יהיה של HP...(לא כי הם "הכי טובים" או משהו כזה פשוט יש איזשהו עניין איתם).. ועיקרוני שהמחשב יריץ משחקים טובים/ממוצע...לא משהו מטורף אבל סביר..(למשל יש לי חבר עם ACER TRAVELMATE 4100 שמגיע עם X700 והוא מריץ משחקים סבבה....).. התקציב הוא בין 6K ל8K ויש אפילו אפשרות לעלות לאיזור ה10K..(אבל זה בלחץ).. כמו כן אל תציעו לי מחשבים של חברות אחרות כי זה פשוט לא יהיה אטרקטיבי...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום אנשים אני מתכנן לקנות מחשב חדש בתחילת חודש ספטמבר בתקציב של 6000 שח ואני רוצה את העזרה שלכם. הכנתי ככה מפרט ראשוני אני לא בטוח לגבי כמה חלקים אז אשמח אם תביעו את הדעה שלכם. אני לא כותב מחירים כי אני לא יודע מחיר מדוייק אבל בערך נראה לי זה יוצא + - 6000 מעבד: core i7 920 לוח: Asus p6t כרטיס מסך: ASUS HD4870 DDR5 1G אחד הכרטיסים הטובים בסדרה 48xx היחיד עם gddr5 בסדרה זו.( תקנו אותי אם אני טועה) זכרון: 3X1024 Kit 1600MHZ עכשיו אני לא סגור על חברה עדין או corsair או ocz תמליצו הרדיסק: samsung 103uj 1TB את ההרדיסק הזה כפול 2 כי אני הולך לעשות מדיה סנטר אז דרוש לי המון מקום(ג'וק שלי עזבו) ספק: enermax 525W לא סגור על החברה של הספק מה דעתכם? צורב: LG 22X DVD SATA כרטיס טלו…

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  18. שלום לכולם, קניתי מחשב לאחר התייעצות עם החבר'ה פה לפני חצי שנה בערך אני נהנה מהמחשב מאד אבל עם הזמן אני חושב שיש מקום לשדרוג הנה המפרט כפי שאני זוכר אותו... מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤949 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם ASUS P5K SE ¤451 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31104 כונן קשיח Western Digital WD2502ABYS 250GB SATA2 16MB ¤345 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=2502ABYS זיכרון Kingston DDR2 1024MB 667MHz CL 5-5-5-15 ¤115 כמות:3 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤170 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=30916 מארז ללא ספק עם חלון GIGABYTE 3D AUROR…

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  19. Started by skiski,

אז אחרי הרבה בדיקות החלטתי לקנות תמפרט הבא : ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? ASUS ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? ?1GB TwinMOS? DDR II 667 ASUS ?7600GT 256MB, HDTV, DVI, PCI-E? Western Digital ?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN המחיר לבנתיים הכי טוב שמצאתי הוא 4397 ליתר דיוק . אשמח אם תגידו את דעתכם על המפרט הנ"ל . תודה רבה .

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  20. Started by zvi0005,

שלום יש לי שאלה בקשר למעבד AMD Turion II Dual-Core Mobile Processor P520: מבחינת ביצועים, לאיזה דגם של מעבד מחברת intel אפשר להשוות את המעבד הזה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מחפש מפרט למחשב לגיימינג באזור ה5000 כולל מסך. אין צורך בSSD. מחפש עם אופציה לשדרג בעתיד הרחוק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…

22. Started by KYSG,

אני צריך חנות טובה ברשת לחלקי מחשב(חדשים כמובן)החנות צריכה להיות בחול ולעשות משלוחים לארץ אז אם מישהו מכיר(ולא EABY וחנות חנות לא מכירות פומביות) תודה לעוזרים *אני מבקש לא להעביר כי במקומות אחרים לא עוזרים....

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  23. שלום, אני רוצה להרכיב מחשב לשימוש משרדי = 10 טאבים פתוחים בפיירפוקס + וורד +אקסל+ סרט divx וגם לשיתוף קבצים. דרישות נוספות: שיהיה בגודל קטן, דהיינו לא יותר מ-30 ס"מ לכל מימד. מקום לשני דיסקים קשיחים+צורב. (כרגע אני קונה רק דיסק אחד אך רוצה אופציה להוספה) שיהיה שקט. זה חשוב מאד. עדיף שיהיה מארז לא מכוער. עדיף שכניסות ה-USB והאוזניות והכפתורים יהיו למעלה או באמצע.(המחשב מונח על הרצפה). אני לא מתכנן OC אלא אם תגידו שאפשר ושזה לא יפגע בביצועים ובשקט. מעבד של אינטל.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Neev Grinberg,

היי, אני רוצה לבנות מפרט למחשב שישמש את הוריי, אנשים מבוגרים שלא מבינים כלום במחשבים... המחשב ישמש רק לעיון במסמכים וכו', קבצי אודיו ואולי קצת וידאו (לא סטרימיג מטורף או משהו), גלישה באינטרנט כמובן, ובגדול כמחסן קבצים, לכן אין צורך אמיתי במחשב מטורף מדי... 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו …

• 19 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. Started by AcidBurn10,

מישהו מכיר את המחשב? שווה את המחיר? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=473131 5269 HP כבר לא מביאים לפחות לא בבאג ... תודה!

• 2 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.