עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני אשמח אם מישהו יעזור לי להחליט מה הדגם המועדף: 1. מחשב נייד ''15.6 מעבד Core™ i3 כ.מסך NVIDIA® דגם : HP Pavilion dv6-2120ej http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733555 או 2. מחשב נייד ''15.6 HD LED מעבד Core i3-330M כ.מסך ATI דגם: TOSHIBA L505-13E http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734967 או 3. מחשב נייד ''15.6 HD LED מעבד Core i3 כ.מסך nVIDIA דגם: SAMSUNG R580 http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7735416 לכל השלושה מעבד I3, זכרון 4 ג'יגה, 500 ג'יגה דיסק קשיח ובאותו מחיר. תודה ושבת שלום!

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. אני בתהליכים של רכישת מחשב נייד ורציתי לדעת אם יש הבדל רציני בין מעבדי הi5 לבין מעבדי הi7 ?

3. Started by whylikethis,

שלום לכולם אני חייב להתחיל בזה שהסתכלתי במפרטים שאתם מציעים ואפילו הדפסתי את המדריך השלם להרכבת מפרט למחשב (את כל ה15 עמודים#@$) אבל בכל זאת אני לא מרגיש שלם עם זה אז רציתי להגיד כאן בדיוק מה שאני מחפש ואולי תוכלו לעזור לי אני מחפש מחשב נייח שיתחבר לטלוויזיה המטרה העיקרית שלו היא צפייה בסרטים בHD בנוסף ארצה לגלוש באינטרנט ולהוריד סרטים.. לא יותר מזה.. אני רוצה שהוא יהיה שקט יחסית, חשבתי להתחיל עם טרה ואחרי זה לקנות עוד כמה שצריך (וכנראה שצריך הרבה) ושהוא יעבוד יחסית חלק.. (המארז לא חשוב לי מבחינת עיצובים או משהו, לא משחק במשחקים, לא עורך כל מיני דברים) בנוסף מקלדת ועכבר אלחוטיים..ללכת על הכי זול או שיש משהו ממומלץ שכדי לקנות? מרחק צפייה של 4.5 מטר אם זה חשוב א…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. המחשב המפלצתי של הזדקן (כבר בן 5), עדיין מריץ כמעט הכל בצורה מכובדת אבל אני כבר מרגיש צורך עז להחליף אותו 1. מה התקציב המקסימאלי?6000 (מוכן להעלות את התקציב אם זה יתן יתרון משמעותי) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,עבודות גרפיות ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).Visual studio,Maya,Max ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Starcraft 2, diablo 3,skyrim,Crysis2 וכו' (גם משחקים חדשים יותר מן הסתם) …

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. לאחר התייעצות קודמת בפורום, עיון במידע בפורום וברשת בכלל - שבתי לפה מעט יותר ממוקד. כמו שציינתי בעבר, אני מתחיל ללמוד תואר הומני, כך שאצטרך ככל הנראה מחשב בעל סוללה חזקה, מקלדת נוחה ומסך 13-14. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, יישומי אופיס ואינטרנט, צפייה בסרטים. ישמש כמחשב ראשי (לא יהיה ברשותי מחשב נייח). * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? עדיף עד 2 קילו, לא הכרחי. * האם נדרש זמן האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני מזכיר שאני מתכנן לקנות באילת ללא מע"מ (אהיה שם בקרוב, כך שגם לא בהכרח משתלם לי לחכות לאוקטובר). חשבתי על זה: http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=16464 א…

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. אני רוצה לקנות מחשב חדש בימים הקרובים עם צורב ומארז שחורים, לפחות 1024MB זיכרון,ודיסק קשיח 120GB עם רמקולים וכרטיס קול, ללא כונן דיסקטים,סידירום,מסך,מקלדת ועכבר, המחשב מיועד בעיקר למשחקים, סרטים ומוזיקה. ותתנו לי גם שמות של החנויות שאתם מביאים מהם את המפרטים, תודה.

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. אהלן חברים! אני בונה מפרט לחבר (זה לא בשבילי , באמת) ואלה הדרישות: תקציב : עד 3500 ש"ח, לחסוך אם אפשר שימושים: גיימינג (כל סוגי המשחקים, הגדרות גבוהות) ופוטושופ (CS5 , למטרת פרנסה - הבחור מאייר) מסך: 19" , 1440X900 אין צורך בציוד היקפי נדרשת הרכבה בחנות, ומערכת הפעלה win7 64 bit לא יבוצע OC רצוי לשמור על אופציה לשדרוג זיכרון (4 סלוטים בלוח), תיתכן קנייה בעתיד של מסך גדול יותר + כרטיס מסך חזק יותר, ולכן מעדיף לתת ספק כח עם קצת overkill זה המפרט שבניתי בינתיים: AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪482 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by elina26,

אני מחפשת מחשב בגודל של 11.6 עד 12 אינץ לצורך אינטרנט סרטים באיכות רגילה ובעיקר עבודה מול אופיס ולכן אני רוצה מקלדת כמה שיותר נוחה! זה חשוב שמתי לב שיש ניידים להם יש מקלדת עם מקשים קטנים ולא נוחים וזה פקטור שצריך לקחת בחשבון אני מוכנה להשקיע עד 2500 עדיף פחות דוגמאות מקשים גדולים: http://img.zap.co.il/pics/3/2/5/9/34329523c.gif מקשים קטנים: http://img.zap.co.il/pics/5/2/6/8/33028625c.gif בבקשה עזרה

9. Started by HiTiT,

שלום חברה, בניתי מפרט לדודי - בעיקר למשחקים. מה דעתכם? AMD Athlon X2 4600+AM2 1106 nis Gigabyte GA-m55sli-S4 545 nis G.skill 2 *1gb 800mhz cl5 F2-6400CL5D-2GBNQ 966nis DVD-RW X16 BENQ 150nis WESTERN DIGITAL 2* 250GB SATAII 16mb cache 708nis HEC Compucase CI-6A21 210nis HEC 450TD-TF 450W 235nis סה"כ - 3920 ש"ח עכשיו בקשר לכ. מסך נחכה עד מרץ Geforce 8300GT נגיד והכ. מסך יעלה 1200 aש"ח אז המחיר הסופי היהי 5K -- אני חושב גם שנקנה tuniq tower ואנייעשה לו oc למעבד +זיכרונות, ראיתי אנשים שהגיעו ל 5400+ ללא שום בעייה. מה דעתכם? תודה

• 36 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Ghtm,

היי אשמח לעזרה: . מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר פחות תמיד טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי למשפחה, 90% גלישה באינטרנט, אופיס פה ושם, קצת פוטושופ/אילוסטרייטור. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בכלום 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ניתן לוותר על מארז. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהק…

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום לכולם! בניתי מפרט בKSP ואשמח לשמוע את חוות הדעת שלכם, או לקבל הצעה חלופית. תודה רבה! השימושים: מה התקציב המקסימאלי? 3000-4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כדאי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תלוי אם זה באמת חשוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל תוכנות ADOBE CC, לצורך עבודה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפי…

12. שלום לחברי הפורום, לפניי שנתיים קניתי לאשתי לפטופ בהרבה מאוד כסף, ולצערי מהיום הראשון כמעט הוא עובד ממש גרוע, עשינו פרמוט וכל מיני שדרוגים, אבל שום דבר לא עוזר. כ 90% מעבודתה הוא על פוטושופ, והבעיה היא בעיקר בטעינה של קבצים, שהות ארוכה מאוד בין פעולה לפעולה, ועוד בעיות דומות שפשוט הופכים את העבודה שלה לבלתי אפשרית. המטרה שלי לקנות מחשב מאוד חזק שיריץ את פוטושופ החדש כמו כלום, ולא אכפת לי לשלם על זה... אלו נתוני המחשב שלה היום (שוב לא מספיק!) : Processor: i7-3630QM CPU@ 2.40GHz RAM : 8 GB אין לי מושג מה הכרטיס הגרפי, ואני יודע שאין לה כונן SSD אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגמים ספציפיים של מחשבים אותם ניתן…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by yosi b,

המארז פאנטום 530 שחור עם חלון במצב טוב (יש טיפונת שריטות) הלוח הוא z87 asus rog maximus formula המעבד 4770K מצויין שכמעט ולא עבר אוברקלוק ( וגם הקצת שהיה היה קל ועבר בלי ארועים מיוחדים) כמו"כ קורר תמיד בקרורים הטובים בשוק (מים של קולר מאסטר ואוויר של נוקטאה) הזכרון הוא 4X4 GB של קרוסאייר Vengeance Pro 2400MHz בצבע אדום הרוכש יקבל גם שני קשיחים בנפחים של 1T (היטשטי)150 gb(סיגייט) וקירור חדש באריזה של קולר מאסטר CoolerMaster Blizzard T2 . תודה. כל הרכיבים (למעט הקשיחים) בשימוש כשבעה חודשים בלבד. וממילא באחריות - באייבורי

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. אני צריך מחשב לסלון, שזה אומר מארז שוכב ולא עומד שהמטרה שלו היא בעיקר סרטים ומעט אינטרנט. כמובן סרטים ב-1080P לא סרטים להזיז לו יותר מידי. התקציב הוא 2500, אבל אם אפשר פחות - מה טוב. מה שאני צריך זה: מארז שוכב, לוח אם, מעבד, כ.מסך, זיכרון, כונן BR, ספק והרד-דיסק (500 גיגה מספיק), ושלט כזה ששולט על המחשב. חשוב גם שיהיה שקט. אם יש לכם עוד רעיון מה אני צריך למחשב לסלון אל תתביישו תודה!

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by The-Crush,

היי שוב אני .....אני מצטער אני עדיין קצת מהס אבל זהו סופי זה רק וידוי אחרון לפני שאני קונה את המחשב הזה אז אולי תוכלו לתת לי טיפים מה עוד לשנות או שתתנו לי אישור ולקנות אותו Asus P4C800 Deluxe/GBL Intel 875P Motherboard Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card Creative AUDIGY 2 Retail Sound Card DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk - Black ! Lite-On 52/32/52 Black Retail 17" Viewsonic G70FMB Black Flat Monitor + Speakers Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb PS2 Silver-Black Keyboard Logitech MX300 High …

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by is180e,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש ראיתי את המחשב הזה http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/zap/in-rd33-8530.htm האם הוא מומלץ ? ואם לא, איזה מחשב נייד מומלץ ? השימושים שלי הם: תכנות (visual studio, sql server) ומשחקים כמו pes או fifa תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by loladc,

שלום לכולם אני עוזר לחבר לקנות מחשב נייד לסטודנט. השאלון: תקציב: 2500-3000. אפשר לנצל את כל התקציב. (3200 תקציב מקסימלי) מטרת המחשב: אופיס, אינטרנט, סרטים, לא ישמש לגיימינג. גודל מסך - 15 ומעלה. מסך - טא'ץ יהיה נחמד אבל לא חייב. רזולוציה - אין דרישות מיוחדות. אמצעי קלט - אין דרישות מיוחדות (משתמש בעכבר חיצוני). משקל - אין דרישות מיוחדות. זמן סוללה - סטנדרטי יציאות - HDMI BT - אין צורך. כונן קשיח - אין דרישה מיוחדת. כונן אופטי - אין צורך. תחנת עגינה - אין צורך. אחריות בינ"ל - אין צורך. רישיון למע' הפעלה - אין צורך. חברה - LENOVO / HP / DELL / ASUS / TOSHIBA / SAMSUNG דרישות מיוחדות - מחשב אמין. אשמח לקבל את עצתכם ועזרתכם. תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. זה המפרט שבניתי ואגב המחשב הזה מיועד לבן דוד שלי , והמחשב לצורך משחקים הערה : לגבי המסך אני מתלבט וזה לא סופי אז יכול להיות שיהיה שינוי , וגם בן דוד שלי מתכנן לקנות את המחשב בחודש הבא מ KSP אז יהיו שינויים . ועוד הערה קטנה לא מתוכנן לעשות OC . וגם לגבי הקירור של המעבד חשבתי לקנות בנפרד למרות שהקירור של אינטל יספיק ויהיה שקט אבל כל זה זמני עד שיבוא הקיץ והמאוורר יתחיל להרעיש והטמפרטורה של המעבד תהיה גבוהה אז עדיף להשקיע ולשים Freezer 7 Pro של Arctic Cooling‎ , ולחסוך כאב ראש מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים 320GB 7200RPM, 16…

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by tomer861,

שלום לכולם ברשותי מחשב די ישן זה המפרט שלו amd 3000+ oc 1.98 2giga ddr 400 kit ati x800 gto abit an8 ultra maxtor 60g maxtor 30g wd 160g sata מארז של thermaltale skall ספק corsair vx450w ברצוני לשדרג בסביבות ה3 אלף מפנדה השימושים הם קולנע ביתי מתחבר לlcd 32 חיבור hdmi בונוס רציני עבודה כללית וקצת משחקים לא צריך ציוד היקפי אבל אם אפשר לדחוף מסך חדש בגודל 20 יהיה אדיר תודה

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. הרכבתי לי מפרט למחשב שאני רוצה לקנות מיועד בעיקר למשחקים ומדיה סנטר. רציתי לדעת אם שווה לשפר והייתי רוצה שתתנו לי הצעת מחיר זולה ביותר כמה שניתן למסך דק למחשב משהו טוב רחב 22" התקציב שלי מתאים למתואר פה ואם אפשר להוריד ושיעלה פחות מה טוב... מעבדי AMD Athlon 64 6000+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי AMD ASUS M2N AM2, nForce 430, DDRII800, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader דיסקים קשיחים Seagate 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך Point Of View GeForce 8600GT 512MB GDDRII, HDTV, DVI, PCI-E כרטיסי קול Creative X-Fi Xtreme Audio 7.1 צורבים LG DVD±RW GSA-H62NK x18 Black SATA ציוד רשתות On Boa…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Snirs69,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4K או 1100$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח או 200$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ללימודים, בעיקר עבודה עם אופיסוגם עבודה עם סימולציות, matlab וסביבות וירטואליות (VMware). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם …

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by ponchu83,

שלום. ברשותי מחשב לנובו שנקנה לפני כשנה וחודשיים. לפני מספר חודשים התחילה אצלי בעיה עם הקובץ nvlddmkm.sys אשר כל פעם נתקע והפסיק לעבוד. לפני כחודש המסך התחיל לרצד ולא היה מצליח להראות את הכתוב. שלחתי את המחשב לIBM - שחזרו אלי ואמרו לי שצריך להחליף את כרטיס המסך (nvidia geforce go 7300) לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה. ועל זה הם רוצים 1400 ש"ח. להוציא את הכעס על כך שאין סיבה שכרטיס מסך יהרס לאחר שנה וחודשיים (!!!) לא ברור לי המחיר הזה. האם IBM יקרים בצורה לא רגילה? או שאלה המחירים בשוק? האם אני יכולה לעשות זאת אצל טכנאי אחר? (מישהו מכיר וממליץ) או שאולי עדיף לי לתת להם להחליף את הכרטיס מסך ואת שאר העבודה לבצע אצל טכנאי פרטי? אשמח לתשובות, כי הסכום נראה לי מוגזם…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. היי, לאחר הרבה התלבטויות, ולאחר בחינה של המון דגמים, הגעתי למסקנה שה-XPS M1330 הוא מודל פשוט מעולה, במחיר מתאים (בארצות הברית), שנותן תמורה מעולה. הדבר היחיד שגורם לי לחשוש הוא בעיית ההתחממות שקראתי עליה פה ושם, שקיימת ספציפית בדגם הזה של הXPS. מה המצב הנוכחי של הבעייה? האם היא תוקנה? האם יש דרך פשוטה להתמודד איתה? האם בגלל הבעייה לא כדאי לקנות את המחשב? אשמח לעצות. בנוסף, האם יש חנות מומלצת באמריקה שבה כדאי לקנות את המחשב, מקום שנותן אחראיות גם בארץ כמובן?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. רציתי לדעת איך המחשב הזה... http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2143 המעבד בסדר ? (והאם הוא 2 ליבות?) אני רוצה מחשב אם מסך של 10 אינץ' עד 2500שקל ושהסוללה תהיה 6 תאים לפחות. ודיסק קשיח 80GB + זיכרון 1GB +

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. זה המחשב שהרכבתי 4700 שקל בלי ציוד הקפי ובלי מסך רק מארז אז ככה ישש מה לשנותתת אוו שהכלל פה טובב!!? ??? אני מתכוון שבוע הבא לקנות את המחשב הזה אז שלא יהיו סתם טעויות שמשו פה לא טוב אז תגידו לי איך המפרט הזה.. ד"א התקציב שלי 4700-4800 מעבד AMD Phenom II X4 940 Black Edition Box ¤1245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1280 לוח אם ASUS M3A78-EM ¤476 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31626 כונן קשיח Samsung HD501HI 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤292 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD501HI זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤214 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTX…

• 44 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים