עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by JONathan144,

כמו שרשום זקוק למפרט למשחקים במחיר של4.5K למסך 22 אינצ אני רוצה שיהיה מבוסס cuad core של אינטל בבקשה. תודה רבה לכולם !!!

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  2. Started by astralon,

האם ישנה אופצייה להוציא ממחשב קיים את הכונן האופטי שלו (DVDRW) ובמקום לשים יציאות USB-3 או ExpressCard?

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  3. אהלן, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש הבנוי על INTEL ולא על AMD מסיבות שונות ועל כרטיס מסך של ATI האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920X1200 * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקים כבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?אין צורך בצורב 6.…

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  4. היי אני צריך המלצה למחשב נייד התקציב הוא 5-6K כמובן שעדיף פחות אבל ניתן לחרוג אם יש צורך של ממש. המחשב מיועד לסבתא שהמחשב הנייד שלה (מחשב ישן של IBM, פנטיום 3, 128 מ"ב RAM) מת בשיבה טובה =] * מטרות המחשב? לדוגמה: המחשב מיועד לעריכת טקסט, מיילים ועבודה מול מאגרי נתונים היסטוריים (קצת תמונות) * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? לא הולך לעבור ניוד, רק מהחדר עבודה לגינה וחזרה, אבל עדיף לא כבד במיוחד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, בגלל שרוב העבודה היא בגינה לי מקור חשמל עדיף שיוכל לשרוד לפחות שעתיים שלוש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא. * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 80 GB * צורב DVD? אני חושב שזה די סטנדרטי, חבל לוותר על זה. * האם נדרשת אחריות ב…

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  5. שלום אני צצריך חוות דעת למחשבים הבאים : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKL45016 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN1B3A363 מה עדיף לי לקנות. אני רוצה מחשב שיעבדו עליו המשחקים הבאים : gta sa / generals zh /sims 3 אם סימס לא עובד לא נורא .. אבל תגידו אם זה לא עובד הכי חשוב לי Generals zh וזהו אאני לא צריך עוד משחקים. המחשב חוץ מהמשחקים האלה מיועד לגלישה ולשימוש ב word אז מה לדעתכם? איזה מפרט מבין אלו ששלחתי לכם הכי ממתאים? תודה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  6. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ותוכנות, פה ושם קצת משחקים. מחשב קומפלט כולל מסך! עדיפות מ-KSP או חברה שיושבת בירושלים (איוורי גם אפשר). תודה.! איך המפרט הבא:

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  7. Started by Brillix,

שלום לכולם , אני מתלבט באיזה מחשב לבחור לצרכים של : 1. גלישה באינטרנט 2. XBMC 3. עבודה קצת על אופיס. השימוש העקרי הוא HTPC בעיקר XBMC. הדגמים בינהם אני מתלבט הם : ZOTAC ZBOX HD-ID40 או ZOTAC ZBOX AD04 תודה מראש, עודד

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  8. Started by valleyzz,

אז אחרי דיונים רבים בפורום הגעתי למפרט הזה: מעבד: Intel Haswell Core i5 4670 Socket 1150 6MB 3.4Ghz Tray קירור מעבד: Scythe Ninja 3 לוח אם: Gigabyte GA-H87-HD3 Socket 1150 H87 Chipset VGA+DVI+HDMI זיכרונות: Corsair 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz CL9 דיסקים קשיחים: SeaGate Barracuda 1TB 7200RPM 64MB Sata3 Samsung SSD 840 Evo Series MZ-7TE120BW 120GB 540/410 Sata3 7mm כרטיסי מסך:GigaByte GeForce GTX760 2GB GDDR5 256Bit מארז: Fractal Design Define R4 Mid-Tower Atx Black Case ספק: SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze זה מחשב שיהיה מיועד למשחקים כבדים באכויות הכי גבוהות, שיעבוד בשקט. לא יעשה …

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  9. Started by חן מ,

אהלן אני עתיד לקנות מחשב נייד בעוד 4 חודשים בערך.... ברור שעד אז יהיו כל מיני חידושים ודברים מעניינים,אבל בשביל ההתעניינות אני רוצה לראות מה הולך... אני מעוניין לקבל המלצה על לפטופ קל מבחינת המשקל,וטוב בביצועים... זאת אומרת שאוכל לקחת אותו ללימודים באוניברסיטה די בקרוב,ומצד שני שאוכל להריץ עליו משחקים ושיעבוד מהר... כתקציב אני אגדיר 3000-4000 שקל. תודה ושבת שלום!

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  10. Started by ConeMan,

שום לכולם, זקוק לעצתכם, מחפש נייד עם הפיצ'רים הבאים: מקלדת מוארת 15 אינץ עדיפות ל רזלוציה fullhd ssd לפחות 8 GB זכרון. מעבד I7 מקלדת מלאה ( כולל numpad) שימושים כלליים הרבה vm ומעבדות הדורשות ram וHD מהיר. מהבדיקות שערכתי הנייד האולטימטיבי הוא ux51vz של אסוס. זמין כיום רק בקנדה ובארה"ב במידה ואני יעשה משלוח לאחר שקלול מע"מ משלוח ועמלת שילוח אני מגיע סביב ה 7 וחצי כשהוא נמכר בקנדה ב5600. השאלה האם אני יכול להשיג נייד עם מפרט דומה בארץ סביב ה 6K ? אשמח מישהו יוכל להציע חלופה הכוללת אפילו נייד אם אופציית החלפת HD ל SSD ,המשקל לא משחק תפקיד. תודה

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  11. Started by kellogg,

מחפש מחשב נייד בשביל ההורים בתקציב של 4000-5000 13 או 14 אינץ' בינתיים ראיתי את האופציות הבאות: VOSTRO 1310 VOSTRO 1320 SL300 SL400 M1330 T400 Acer Aspire TimeLine AS3810T-944G32n LG E310 איזה כדאי לקחת לדעתכם?? יש המלצות נוספות? תודה!

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  12. אני מבקש בבקשה אם תוכלו לעזור לי בכך שתביאו לי מפרט מחשב שלחוני של משחקים של IV GTA ומשחקים שיצאו ב שלושה שנים הבאות תודה מראש לכל מי שיכול לעזור לי

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  13. Started by daniel9876,

המפרט: לוח אם: ASUS P5QPL-AM מעבד: E8400 3.00GHZ כרטיס מסך: GTS 250 1GB זיכרון: 4.00GB RAM DDR2 ספק כוח: COOLER MASTER 460W מסך :22 אינץ' [1680X1050] אם אני משדרג את הכרטיס מסך ל :HD 6850 1GB DDR5 זה יחזיק לי אותו טוב?

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  14. Started by yuvalo,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים). * גודל המסך? עד 15.6". עדיף פחות, אבל אני מבין שכנראה לא אפשרי במסגרת התקציב. * משקל רצוי? כמה שפחות, לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו מיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רק HDMI. * בלוטות? צריך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי. * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. כרגע מצאתי שלושה דגמים שנראים לי מתאימים: Samsung 300V5A A01IL - שהיתרון הגדול שלו הוא מסך המט. אבל אני לא יודע עד כמה מחשבי SAMSUNG הם טובים. Dell Inspiron N505…

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  15. אני עומד לקנות 2 מערכות מחשב בסכום כולל של 20,000 ש"ח. אני רוצה לקבל חוות דעת על חנות ואני יודע שזה נוגד את חוקי הפורום ולכן אשמח עם מישהו יחזור אלי במסר פרטי לגבי logicpc שכולכם מעלים משם מפרטי מחשב. זה מאד דחוף לי. מודה מראש לכל העונים (וחשוב שזה יהיה מנסיון אישי ולא משמועות בלבד) תודה ויום טוב, אייל

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  16. מחשב ביתי לעבודה יומיומית(כללית) ופוטושופ. לא מתוכנן OC. שקט דיי חשוב בטווח המחיר. מארז Enermax Chakra כבר נרכש. המפרט כאן: http://tms.co.il/preview/spec/7uhwl2ex דעות? שינויים ? הצעות טובות יותר בטווח התקציב? תודה למגיבים מראש

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  17. Started by UHU,

שלום אני רוצה ליקנות מחשב למשחקים כבדים כמו: gta 4 , crysis , crysis warhead , far cry 2 , assassin creed , call of duty 4,5 ועוד.. אני רוצה שהמחשב יחזיק לי משחקים כבדים לשנתיים פלוס מינוס, שיכלול מסך טוב 19-20 אינץ לא חייב רחב,וwindows xp אני קונה את המחשב בעוד שבועיים ושיהיה מארז יפה (עדיף טוב, אבל גם יפה) תקציב כולל מסך 6000-7000 בלי מסך ככה 5000-6000. תודה מראש לכל מי שמגיב

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  18. שלום לכולם. טוב חבר שלי החליט לשגע אותי וזה אומר שגם אותכם. הוא היה היום עם אבא שלו בTMS ואבא שלו החליט שהוא יכול להשקיע 3.2K. אז אמרתי לו יופי עכשיו אתה יכול להשקיע במערכת טובה יותר. אז הינה המפרט שהציאו לTMS: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤865 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤450 מארז: Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Side Fan Black כמות: 1 - מחיר: ¤179 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤206 זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 כמות: 2 - מחיר: ¤119 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 -…

• 9 תגובות
    • 602 צפיות
  19. Started by Lavender,

אני רוצה לקנות את המיני נייד WIND אני יודעת שהוא מגיע עם חיבור VGA, למה הוא שימושי? הבנתי שזה חיבור אנלוגי שמאפשר לחבר את הנייד לטלויזיה. אבל רק את הווידאו. אבל מה אפשר לעשות אם רוצים גם לשמוע? (יש לי הרגשה שזאת שאלה טיפשית, אבל אין לי מושג בנושא) ועוד שאלה שקשורה למיני ניידים- הם מגיעים בלי כונן CD. ואני רוצה לקנות כונן CD נייד באייבורי אמרו לי שיש 2 דגמים, הראשון עולה 490 והוא מתחבר ל USB השני עולה 250 והוא צריך גם חשמל. על מה אתם ממליצים? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  20. Started by Amital,

אוקי יש לי מחשב כרגע במצב טוב ואני רוצה לדעת מה אני יכול לשפר בו שלא עולה הרבה כסף מה כדי לי לשפר בו? מעבד AMD Athlon 64 3200+ לוח אם GigaByte GA-K8NF-9 זיכרון 512X4 2Gb ספק כוח 500V כרטיס מסך Sapphire Radeon X550 256Mb הוא מותאם למשחקים עובד לי NFS:Pro Street וCOD 4 ככה שאני חושב שהמחשב עוד מחזיק מעמד אבל אולי בכל זאת יש משהו לשפר במחשב הזה?

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  21. מספר שאלות ביחס למפרט: אינטל או AMD מסך 20 אינצ WIDE מספיק? קניה ב KSP, IVORY או ZED - מי יותר טוב ואמין? XP או VISTA על מה להתפשר ועל מה לא?

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  22. שלום לכולם אני מחפש מפרט לחבר ב1700 שקל. השימושים העקריים הם מסמכים סרטים מוזיקה ומשחקים לילדים קטנים [ככה שלא צריך כרטיס מסך מטורף וכאלה. משהו פשוט] רצוי בKSP \ PANDA\TMS. תודה

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  23. Started by Zambar,

בשביל מישהו שאני מכיר.. קצת משחקים (לא משהו רציני), אינטרנט, מסמכים, ובשם כל זבובי בט"ר זיקים, בלי צ'יפסט של VIA...

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  24. מחפש מחשב חזק בביצועים ושיחזיק הרבה זמן בלי לעשות בעיות....מחשב עמיד...המחיר שלי הוא 2500 שקל בלחץ.....וזה מחיר שלא כולל כרטיס מסך כי כבר יש לי......יש לי גם ספק כוח חדש ומארז אבל אני לא יודע אם הם יתאימו...המארז אולי כן אבל הספק הוא 450 W עם מאוורר 12 ס"מ זה מה שאני יודע עליו....הכרטיס מסך זה geforce 9600 gt 512 mb של חברת forca...... בעיקרון יש לי גם מעבד ולוח אם אבל הם חלשים(לוח אם-asus p5gd2x ומעבד-intel pentium 4 3.0 ghz ) אז קיצר אם יש לכם מושג אם כל מה שאמרתי עכשיו על החומרה שלי עוזר לגביי קניית המחשב אז תחוו דעתכם בבקשה.... אבל במידה והחומרה פה לא עוזרת (חוץ מהכרטיס מסך) אז אני מחפש: -מעבד חזק עם קירור מתאים שלא יעשה רעש ויבצע את העבודה גם בעומסים כבדים -לוח אם מה…

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  25. שלום אני קונה מחשב יש לי תקציב של עד 1.2K בלי חריגה ואם כה זה של משהו כמו 100 שקל גג לא שקל יותר מזה. המיפרט יהיה מיועד לגיימינג קל מאוד(שרק FIFA וPES אני משחק זהו)כמו FIFA09 ככה שבינתיים אני מעדיף להיות עם כרטיס מסך מובנה ולהשקיע יותר על המארז ודברים כאלה השקט של המארז לא הכי חשוב אם אפשר להביא משהו טוב בעיקרון אני מתכנן לו OC אני רוצה תE5200 יש לי בצד תF7P ושהמארז יהיה מקורר טוב חשבתי על הCM 334 יש עוד כמה כמו כמה HEC למיניהם 2 אופציות אשמח לחוות דעת מפה גם הנה המיפרט שבניתי מעבדי אינטל Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל MSI G31M3-F s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Samsung…

• 0 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.