עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Batels,

היי אני מעוניינת לקנות את המחשב נייד הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=917291 ומצויין במפרט שלו הגדרות רשת אלחוטית : 802.11a , 802.11g , 802.11n אני לא כל כך הבנתי מה זה אומר והאם זה מתאים לרשת האלחוטית שיש בארץ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. עזרה בבניית מפרט למחשב רב תכליתי כולל משחקים בתקציב 8500 ± 500 1-12 : תקציב המקסימלי – 8500 ± 500 לנסות לחסוך ניתן לחרוג מהתקציב השימושים הצפויים – הכול כולל משחקים יש צורך במסך - לא יודע במה לבחור !!! אין צורך כונן קשיח – יש לי 2 השקט של המפרט חשוב במידה רבה יחסיית 5 בסולם של 1 עד 10 מתוכנן אוברקלוק קל אין צורך לכלול מערכת הפעלה יש העדפה לרכוש את המחשב - ק.ס.פ. יש לי דרישה למארז יכותי במיוחד לא מתוכנן שדרוג משמעותי לא חשוב לשמור על אופק שדרוג Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB Tray - ₪1290 זמין בק.ס.פ http://www.anandtech.com/show/3871/the-sandy-bridge-preview-three-wins-in-a-row Thermalright Venomous X CPU Cooler‎ - ₪275 לא בטח שהו יתאים ל11…

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  3. מחפשים לבנות מחשב משחקים לילדים (סגנון warcraft2) יש לנו כבר מסך, הארדיסק, וכרטיס מסך ATI 4850. התקציב הוא 2000 ש"ח עם חריגה אפשרית של 500 ש"ח אין צורך בציוד היקפי. השקט לא חשוב. יש מערכת הפעלה. הקנייה בשבועיים הקרובים. אין דרישות נוספות. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  4. שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד בשביל עריכת ווידאו ואשמח עם תעזרו לי. בשביל לחסוך בשורות, כל מה שהתשובה היא "לא יודע לא מבין בזה\לא משנה" לא רשמתי. אני מקווה שזה בסדר. * מטרות המחשב? עריכת ווידאו HD עם פריימיר * גודל המסך? לא כ"כ מבין בזה אבל שיהיה גדול * כונן אופטי? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, שיגיע עם מערכת הפעלה ודבר אחרון, יש לי כרגע חבר שנמצא בסין. אם יש איזה משהו שאפשר לקנות משם אני אשמח, אם לא אני אקנה בארץ. תודה

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  5. Started by KingRyu,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, תכני HD, עבודה משרדית....משחקים (לא כ"כ אולי COD אבל לא יותר מזה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): כבד, תוכנות גרפיקה כגון פוטושופ,לייטרום, מאיה, אילוסטייטור, אפטר אפקט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג - אם כי אולי COD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך):23" ואולי 27" -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by omert,

שלום אני מחפש מפרט לשימוש בייתי. השימושים שלו יהיו: גלישה באינטרנט ושימוש בוורד ובכלל באופיס. ככה שהכל צריך שיהיה און בורד. בנוסף צריך גם ציוד היקפי. וכל זה במחיר הכי נמוך שאפשר.

7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3800 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל ועריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - סדיר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1620/1050 22אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל \. 9. האם יש בקשות מיוחדות כל…

8. דרישות מהמחשב הם אופיס, אינטרנט, סרטים ושיהיה נוח להקלדה חשוב שיהיה קל ועם סוללה טובה מסך 13-14 אינצ' וכמובן היות ונקנה בחו"ל אז גם אחריות בינ"ל הכיוון הכללי זה לרכוש את המק בוק איר שעולה 1700$ עם מעבד 2.3 ו 4G זכרון הבנתי שיש מחשבים "משתלמים" יותר מבחינת עלות תועלת אשמח להצעות על מחשבים דומים או לחיזוקים שהמק בוק איר הוא קנייה טובה

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  9. Started by Tapuzi,

באיזה מחשב נייד בארץ אני יכול למצוא את המעבד Intel® Core2 Extreme mobile processor?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  10. הי, יש לי ניד LG E500. הזמנתי עבורו סוללה מאיביי. במקום סוללה 10.8 וולט קיבלתי סוללה של 11.1 וולט (שניהם מסוג ליתיום 4800MAH). הסוללה מתאימה למחשב מבחינת גודל וחיבור. האם ניתן להתשמש בסוללה שקיבלתי ?

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ללא חריגה ושיהיה מבוסס אינטל 2. מה שימושי המחשב ( עריכה גרפית קלה, עבודה משרדית ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי ( מקלדת ועכבר ושני מסכי מחשב גודל 23.6) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לא) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה כן, ווינדוס לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין עדיפות 9. מתי …

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  12. יש לי תמחשב כימעט חודשיים. הכל עובד מעולה, בלי שגיאות או משהו אבל מידי פעם אני שומע מין קליק כזה אחד לכמה זמן ואני משוכנע שזה מכיוון הHDD. מה לעשות? המחשב עובד בסדר.. אולי במצב IDLE הHDD מיתכבה? תודה

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  13. Started by jambo7,

שלום התקציב בסביבות 1200 ש"ח ללא מסך עבור משחקים קלים עד בינוניים וגלישה באינטרנט תודה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  14. Started by TempesTo,

מבקש המלצה על מחשב לסטודנט - אופיס, אינטרנט וקצת סרטים. עד 3000 ש"ח מסך 15" מצאתי בנתיים את זה http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10333 מצאתי אותו במחיר יותר טוב 2990 ש"ח האם יש לכם המלצות ?? תודה.

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  15. לשימוש סבא לא הרפתקני במיוחד שרוצה לקבץ את סרטוני הוידאו המשפחתיים

16. Started by Xardas,

שלום, הייתי רוצה לדעת כמה לדעתכם המחשב שווה כיום? הוא במצב מצויין. http://www.tms.co.il/preview/spec/kbs5vn4l תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. היי חברה מעוניין לרכוש את המחשב מחר. לצערי עקב כך שלא הצלחתי למצוא את כל החלקים תחת חנות אחת (היתה אחת אבל הלוח אם כבר לא במלאי) נאלצתי לעשות שינויים עצמאיים במפרט. אנא אישורכם האם הכל תקין מבחינת תושבות וכו'. מה חשוב: 1. שיהיו 3 יציאות למסכים ביניהן DP ו-HDMI 2. שתהיה אופציה לשים לפחות 2 כונני nvme מהירים (סדר גודל של 3 ג'יגה לשניה). אחד מהם יהיה ה-evo970 3. אפשרות להעביר תכני 4k לטלויזיה (ואולי למסך מחשב בעתיד) בקצב שזה יראה טוב (60 הרץ?). בלוח אם הקודם שהיה לי גם ה-HDMI יכל להוציא 4k (על 30 הרץ). נראה לי שפה זה לא אפשרי 4. יש מספיק יציאות USB שיתאימו למארז?

18. Started by newbionekanubi,

שלום לכולם! המחשב בסלון מגיע לגיל המצוות ואני חושב שהגיע הזמן להוציא אותו לגמלאות אנחנו מעוניינים לרכוש מחשב, חשבנו על מחשב מיני, שיישב על/בתוך מזנון הטלוויזיה לצורך ניגון סרטים, יוטיוב ואינטרנט. שיהיה שקט, לא יעלה יותר מדי ואולי בעתיד תהיה אפשרות להתחבר למערכת קולנוע ביתית 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000. אפשר להתגמש אם נראה לכם שיש צורך, כדי לקבל איכות שתחזיק לאורך זמן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט, אופיס, סרטים HD, יו טיוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

19. שלום, אשמח לעזרתכם במציאת מחשב מתאים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ, אוטוקאד, סקצ'אפ - לצורכי פרנסה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, אני מעוניין לקנות נייד שאעבוד איתו כמעט אך ורק בבית. זה יהיה מחשב משני והנה התשובות על השאלות- * מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט , קצת אופיס, ואולי לחבר לטלוויזיה כדאי לראות סרטים, במחשב עצמו לא אראה סרטים. וכם לא צריך משחקים גודל המסך? לפחות 15.6 לנוחות. * משקל רצוי? לא רלוונטי כי זה בבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שוב לא רלוונטי כל כך . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)- אולי יציאה טובה לראות בLCD. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? צורב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי אחריות כמה שיותר טובה , הבנתי ששלוש שנים אחריות של בולשיט כי זה רק על חלקים אבל גובים על העבודה טוב טוב. * האם בתקציב צריך…

21. Started by guyl55,

חיפשתי ולא מצאתי המלצות עדכניות למחשב המיועד לעריכת וידאו. הצורך הוא לשימוש צלם סטילס מקצועי שמשלב קטעי וידאו HD בדיסק שהוא נותן ללקוחות שלו. מנסיונכם, עיקר ההשקעה היא בזכרונות מהירים, מעבד, כרטיס מסך, דיסק?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  22. Started by קלוקיי,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא למשהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty Far Cry 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך מסך 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני ,גבוה ? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  23. שלום לכולם . אשמח אם תחוו דעתכם אודות המפרט הבא: {דיסק קשיח כבר יש וכמו כן גם צורב DVD וציוד היקפי} Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Thermaltake Silent 1156 CLP0552 GIGABYTE P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E DDR II 1066Mhz 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel GIGABYTE HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E HEC Compucase 6C60 Midi Tower CoolerMaster eXtreme Power Plus 460W 12cm Fan זה בגדול המפרט, האם יש כאן טעויות כלשהן בבחירת הרכיבים? האם יש רכיב כולשהו במחיר מקביל שמספק ביצועים טובים יותר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  24. Started by marik,

שלום רב. ברשותי מחשב נייד IBM T42 אך ברצוני לפרמט אותו אך אנינ מצליח . יש כפתור על המקלדת IBM ACSESS אני לוחץ אליו ואיני רואה שם את ההתקנה . משהוא יכול לעזור לי בבקקשה? אולי יש איזשהוא טריק בשביל לפרמט אותו? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  25. Started by itsome1,

שלום רציתי להתבלט בנוגע לכמה משחבים ניידים עד 5000 שקל במיוחד בשביל משחקים כמו LOL CS ... יש לי כמה שרציתי שתייעצו לי מה יותר טוב: (ואם יש לכם משהו יותר טוב להמיע אשמח לתגובות הראשון: מחשב נייד DELL דגם 15r-7548 i7-8-4K מפרט טכני: גודל המסך: “15.6 רזולוציה: 3840x2160 כרטיס מסך: AMD Radeon R7 M270 טכנולוגית מסך: 4K Ultra HD Truelife LED-Backlit with Wide Viewing Angle IPS מסך מגע רחב: מסך מגע Touch-screen סוג מעבד: Intel Core i7 דגם מעבד: 5500U מהירות המעבד: 2.4GHz תמיכה ב-TurboBoost עד -: 3.0GHz זיכרון מטמון cache: 4MB נפח זיכרון: 16GB/8GB סוג זיכרון: DDR3 ד.קשיח נפח אחסון: 1000GB חיבור דיסק קשיח: S.ATA כרטיס רשת אלחוטי…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.