עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. התקציב שלי עלה בזמן האחרון בגלל כל מיני דברים. (עומד על 6000 שקל) עכשיו הבעיה זה רק בגלל שאני לא סגור על האם אני רוצה/צריך להוציא את הכל (כמובן שכסף אף פעם לא מזיק ואף עלול להועיל) אז השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט, משחקים פשוטים אונליין,עריכת וידאו לא מקצועית בוגאס (לא צריך להיות שיקול כמעט בכלל, אני מסתדר אפילו עם המחשב הנוכחי), סרטים, לפעמים אני משחק משחקים סגנון C&C,NBA Live,GTA San Andreas, Need For Speed למיניהם וכו'. לא חובב של משחקי יריות, לא מאמין שאי פעם שיחקתי. אני צריך מסך LCD 19" שהתקציב שלו הוא סביבות 1300. מקלדת ועכבר, ששאלתי עליהם בפורום המתאים, מקווה לתשובות.. רמקולים כבר יש והם מהווים 30 שקל בתקציב.. אולי 70, זה לא קריטי בכלל (אלה שהולכים לאח שלי..) א…

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  2. Started by stardust,

חשוב שהוא יחזיק להרבה זמן (לפחות 5 שנים) אבל בגלל שהוא לא למשחקים, אין צורך בכרטיס מסך ( לוח משולב)

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  3. שלום לכולם, בגדול המחשב ישמש כמחשב שני בבית ולכן אין צורך במשהו חזק. מספיק שיוכל להציג סרטים ב HD ושלא יהיה איטי בעבודה משרדית שוטפת בצורה שתגרום לתסכול (לפחות ב 3 השנים הקרובות). הרכבתי מפרט בהשראת ההמלצות בפוסט כאן: אשמח לשמוע הערות, תיקונים או הצעה אחרת לגמרי בעיקר אם אפשר לחסוך במשהו מבלי לפגוע במערכת. מארז/ספק: האם אחד הבאנדלים האלה לא עדיף? NZXT Source 210 Elite White + FSP 460W HCN מחיר: ₪435 Ippon A1314 Computer Case + FSP 460W מחיר: ₪387 תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  4. Started by dudu17b,

אני רוצה לקנות מחשב נייד סביר שיוכל להריץ משחקים כמו מנג'ר ויותר התקציב שלי הוא 2700 בערך אני מעוניין במחשב הזה: LENOVO G550 2958-9AG מערכת הפעלה WINDOWS 7 HOME PREMIUM פלטפורמה חדשה הכוללת זכרונות DDR3, מסך 15.6 LED HD ומקלדת מלאה מעבד Intel® Dual Core T4300 2.1Ghz 800Mhz זיכרון 3072MB DDR3 1066Mhz מסך רחב "15.6 LED HD BrightView מצלמה מובנית כרטיס מסך Intel Graphics Media Accelerator 4500M דיסק קשיח גדול במיוחד 250GB בחיבור SATA מהיר כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11a/b/g סוללת 6 תאים לעבודה רצופה מקלדת בגודל מלא כולל מקלדת נומרית (מספרים) מערכת הפעלה מקורית Windows 7 Home Premium שנה אחריות בינלאומית ע"י LENOVO ישראל בבקשה תעזרו לי ואתם מוזמנים להמליץ לי על מחשבים אחרים ת…

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  5. Started by bushman,

מה המפרט המינימלי שצריך בשביל להריץ סרטי HD חלק לי עכשיו יש \ מעבד duelcore 2.3 זכרון ddr2 1GB לוח אם msi microstar ms-7528 וכרגע המחשב שלי מצג סרטי HD מקוטעים מה אני צריך להוסיף כדי לפתור בעיה זו?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  6. שלום , הייתי מעונייין לקבל את המלצתכם בעניין כמה רכיבים שחסרים למחשב שאני משתמש בו לעבודה בסולידוורקס בעיקר וגם cinema 4d לאנימציות קצרות... בבעלותי כמה רכיבים מהמחשב הישן ומאחותי הנחמדה שהביאה לי מאינטל: [table][tr][td][table][tr][td]מעבד i5 2500k כרטיס מסך [/td][/tr][/table] דיסק קשיח Intel 120GB SSD 510 Series Sata III 2.5'' SSDSC2MH120A2K5 (Retail) ‎(ועוד אחד רגיל גדול כמובן)ספק כח [table][tr][td][table][tr][td] Enermax[/td][/tr][/table][table][tr][td]MODU82+ 425W Active PFC 12cm Fan[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]חסר לי לוח אם וזיכרונות ואין לי מושג איך לבחור... אני אשמח לקבל יעוץ תודה אורי[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][…

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  7. Started by poltergeits,

כבר הרבה מאוד זמן מאז שהגבתי בפורום הזה ותענוג לראות שעדיין מתקיימים כאן דיונים נוקבים על כל החומרה בארץ ובעולם עכשיו אני מעוניין במפרט מאוד ספיציפי ולאחר חיפושים קשים לא הצלחתי למצוא את הדגם שיענה או יתקרב לדרישותיי ולהלן הדרישות: מעבד שיהיה לפחות 2.0 מסדרה חדשה T5XX או T7XX \ T8XX יחסי עד כמה שאפשר . זכרון אפשר להסתפק ב- 1 גיגה מהסיבה הפשוטה שויסטה לא תותקן עליה ואם תיהיה היא פשוט תוסר כרטיס מסך - מאוד חשוב שיהיה חיצוני ולא מובנה מסך לא קריסטלי ומבחינת הגודל שיתחיל מ- 13' ומעלה זמן סוללה - רצוי 3 שעות. ואפשר לדון על כל התכונות הנוספות יש הצעות למחיר ??

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  8. Started by itzikman,

שלום אני צריך מפרט למחשב ביתי.. בשביל לגלוש באינטרנט ולעבודות באופיס.. מהחנות KSP

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  9. Started by sam76,

שלום, מחפש נייד בתקציב של עד 2500 חדש ועד 1500 יד 2,לשימושי אינטרנט,אופיס ווידאו.מחליף את ה-PC יש למישהו המלצה או הצעה? תודה!

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  10. Started by Maor Shahar,

מישהו יודע מה ההבדל בין זמני הסוללות 3תאים ו6תאים בנטבוק dell mini 10? האם הוא השידרוג קריטי? מכיוון שה6 תאים גדולה מאוד ובולטת מחוץ למחשב..

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  11. Started by ASTR4L,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1440X900 * באיזה סוג משחקים תשחקו? Counter Strike: Source, Call Of Duty: MW2 , Battlefield BC2 ועוד * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, …

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  12. מה דעתכם על המחשב הנ"ל, כתחנת עבודה גרפית, Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7500 ובמיוחד האם הכרטיס הגרפי שלו NVIDIA® Quadro® FX 360 יתמוך במשחקים החדשים ברמה סבירה? או ששווה ללכת על אחיו הגדול ה-6300 עם NVIDIA® Quadro® 1600?

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  13. Started by CrazyBass,

אהלן אהלן לאחר כמה חודשים של עבודה מפרכת, אני רוצה לקנות לי לפטופ. הבעיה, שהמחשב האחרון שקניתי היה ב2007. ואין לי שמץ של מושג מה הולך היום מבחינת חומרה, בטוח שלא לניידים בעיקרון מה שאני מחפש זה מחשב נייד חזק, שיחזיק לי גם תוכנות לעריכת סאונד (קיובייס וכאלה) ברמה בסיסית, אני לא מתכוון להקליט עליו פרוייקטים של מיליוני ערוצים. ואם כבר אני משקיע, אז שיהיה מחשב גיימינג לא רע. כל המלצה תתקבל בשמחה

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  14. שלום, אני מעוננין לקנות 2מחשבים ניידים. המחשב הראשון: (מיועד לנשיאה בתיק) - משקל קל -DVD-RW מובנה במחשב ולא חיצוני לו! -גודל מסך12"+ -גודל דיסק קשיח 60GB+ -2 GB ראם -מעבד C2D תקציב: עד 7500 ש"ח המחשב השני: (מיועד למחשב משרדי+משחקים) -משקל לא חשוב במיוחד -גודל מסך 15" -גודל דיסק קשיח 120GB+ -2 GB ראם -מעבד C2D תקציב: כנ"ל- עד 7500 ש"ח 2 המחשבים כנראה ולא יקנו בכלל בארץ, אלא בארה"ב. אז אנא תעזרו לי לבחור את הנייד שהכי יתאים לי. תודה, ניב

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by Swed,

שלום לכולם. אני רוצה לשפר את המחשב ביומולדת הקרובה ולהחליף חלקים אני לא יודע מה כדי לי להחליף מעבד לוח אם וזכרון או כרטיס מסך המפרט שלי היום הוא מעבד:AMD +3000 לוח אם : k8 ultra מסדרת נפורס 4 זכרון:1.5 גיגה כרטיס מסך:ניבידה 6600 עכשיו אני לא יודע מה כדי להחליף מעבד לוח אם וזכרון או כרטיס מסך. צריך עזרה. אם אתם בוחרים מעבד תגידו איזה כדי אבל שלא יהיה יקר מידי יש לי סכום של עד 1500-2000 שקל אני מאמין שאני יקבל את המחיר הזה !. אני חשבתי על משהו. מעבד:‏Core 2 Duo E4400, Bus800Mhz, s775, 2MB‎ לוח אם:‏P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E‎ זכרונות:1 גיגה של קינקסטון ועוד 512 כרטיס מסך: ‏8800GTS 320MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ תגידו לי עצות אחרות בינתם…

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  16. Started by oded900,

המפרט מיועד בעיקר למשחקים , עד 2600 ש"ח מחשב בלבד... המליצו לי על זה: מעבד AMD Athlon II X3 425 Box ₪409 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX425WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H ₪496 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950752 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון OCZ DDR3 2048MB (1024MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value ₪222 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3200K כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ₪505 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44020 צורב LG GSA-GH22N X22 IDE DVD ₪109 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product…

17. Started by Zambar,

בשביל מישהו שאני מכיר.. קצת משחקים (לא משהו רציני), אינטרנט, מסמכים, ובשם כל זבובי בט"ר זיקים, בלי צ'יפסט של VIA...

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  18. טוב אז דוד שלי בא אליי עם מפרט שהוא קיבל. מאוד לא אהבתי את מה שהיה שם כי בעיני זה בזבוז כסף מוחלט. המפרט הוא כזה בקצרה: מעבד : intel p-d dual core 930 - 3.0mhg cache 4 לוח אם : intel tappen d945 fsb:1066 וכל התוספות המעפאנות הרגילות מסביב. דיסק קשיח : hitachi sata gb 200 : cache 8 זכרון : mb1024 ddr2 dual channel mhz 533 כרטיס מסך : gforce gs 7300 ddr 512 pci זה פחות או יותר. אין צורך ב DVD וכו . מסך כבר יש לו. עכשיו אני יודע שהמפרט הזה הוא בדיחה אחת גדולה ובזבוז כסף מוחלט. הסברתי לו כבר הכל. אבל הייתי שמח אם תגיבו פה ותחזקו את הדעה שלי. עכשיו אני רוצה להציע לו מפרט שיהיה גם למשחקים אבל אין צורך במשהו רציני מאוד. הכל עד מקסימום4000 שקל. אפשר אפילו טיפה פחות. אני מאוד ר…

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  19. Started by saar3,

כולל מסך ומארז Thermaltake Armor Plus MX Black + Window המחשב מיועד למשחקים ועם זיכרון קשיח גבוהה

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  20. Started by mx-3,

המחשב של חבר שלי על הפנים.. והוא רוצה לתקן אותו ולנסות לסדר אותו אמרתי לו שבמחירים האלה אפשר כבר לקנות מחשב חדש דנדש, מצוין ועם אחריות המחשב הוא לשימושים יומיומיים..... אינטרנט, אופיס, מוסיקה.. ממש לא מעבר... בלי ציוד היקפי, רק המחשב עצמו עד 1500 שקל, אם אפשר אפילו פחות.. תודה!!

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  21. JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) (24pin) 180 HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 240 80GB 7200RPM, 8MB, SATA 265 7600GS 256MB DDRII, HDTV, DVI, PCI-E 690 2x512MB TwinMOS 600 ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E 490 Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1140 מחיר - 3705 ש"ח הנחה על המוצרים בחנות בראשון - 45 ש"ח סה"כ - 3660 ש"ח אממ....המחשב למטרות משחקים ואינטרנט התקציב 3500+- מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  22. אשמח לקבל ממכם חוות דעת על המחשב ועל המחיר שבו הוא נרכש, בנוסף, אשמח לדעת אם המחשב הזה יריץ לי פלאש ופוטושופ בצורה חלקה או שהוא יתקע לי... זה הקישור למפרט של המחשב http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProdRecorderd.asp?order_id=BEA13C477DE646A29433DD4873&ipp=X84D56U20EXW9JRW9JXHWJS8F48R98G5 תודה מראש! אבי.

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  23. Started by RooSoG,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים, האם תוכלו לעזור לי בבקשה? D: אז ככה- 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל מאוד לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים (חיבור לטלוזיה HD). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Battlefield 3, The Elder Scrolls V: Skyrim, Assassin's Creed: Revelations -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980x1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר גבוה. (כמובן) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  24. שלום , המחשב: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ218391C4153 הוא בסדר? אם יש משהו יותר טוב במחיר הזה , תגידו... תודה!

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  25. Started by יעל ע.,

אהלן, אשמח לקבל מכם המלצות לקניית מחשב נייד שיענה על הדרישות הבאות: עד 5000 ש"ח נרכש בישראל בעיקר עבודה באופיס, אבל שידע להתמודד גם עם עבודה בתוכנות סטטיסטיות (כמו SPSS, למי שמכיר), אקסל ומדיה פלייר במקביל. כמה שיותר קל- הוא נמצא בעיקר על הגב שלי... צורב DVD זמן סוללה ארוך גודל המסך, יציאות מיוחדות, או בלוטות' לא קריטיים לי, ואני לא צריכה אחריות בינלאומית. אני לא מתמצאת בגדלים של כונן קשיח, אז לצערי אני לא יכולה לכתוב כאן את המינימום, אבל בנוסף לקבצי העבודה המשרדית (שחלקם גדולים גם כן), אני רוצה לאחסן עליו גם תמונות (שגודל הקובץ שלהן גדול יחסית). דבר אחרון (- נדמה לי שזה קשור להמלצה על המחשב, אבל אני לא בטוחה...) חשוב לי שעל המחשב יהיה מותקן XP ולא ויסטה. תודה רבה! יעל

דיונים חדשים בפורומים