ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה מפרט למחשב ב7500 מחשב שלם מקלדת עכבר מסך מערכת הפעלה אנטי וירוס קיצר הכל אפשר קצת לחרוג אבל עד ה8000
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do?id=4025375&pr=SP5&N=2
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש גלישה, YouTube, office ולימודים online. (אין צורך ב Gaming בכלל) המליצו לי לקחת כונן קשיח 128Gb, ו ssd. ו 8 RAM. בנוסף אני רוצה שהבטריה תחזיק הרבה זמן. אם יש למישהו המלצות על דגם מסוים או אפילו נתונים חשובים אני ממש אשמח לשמוע. תודה מראש יעקב
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, רציתי לברר באופן כללי לגבי מערכות הפעלה למחשב. האם זה קריטי לקנות מחשב עם וינדוס מקורי, במידה וכן האם יש אופציה לבצע פורמט(או גיבוי) תודה!
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
זה המפרט שאני קונה ואני מעוניין להוסיף לו גם כרטיס מסך 8800GT. השימוש הוא יותר למשחקים. האם מחשב כזה יחזיר להרבה זמן ומשחקים חדשים יחסית? או שעדיף לעבור לאינטל שאני לא ממש מתלהב מהם. אגב - מארז וכל השאר יש לי כבר תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הקישור הנ"ל לא עושה למישהו כאן דה ז'אבו ?! http://www.zapta.co.il/product.asp?productid=4335&catcode=4&shataf=
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני מתכנן קנייה של המחשב הזה, הבאנדל הולך להיות 520W יספיק לי? זהו המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪937 קירור למעבד: Scythe NINJA 3 כמות: 1 - מחיר: ₪189 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪442 מארז: באנדל Core 3000 USB3 + Seasonic S12II-520W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪660 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪146 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪1299 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 3TB SATA3 כמות: 1 - …
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
רציתי לדעת עכשיו שיצאו ה MB ו MBP החדשים, כיצד הם עומדים מביחנת ביצועים/מחיר מול הדגמים המקבילים של התחרות שלהם (אם אפשר התייחסות להבדלים בדגמים שנמכרים במחירים בארץ וכאלו בחו"ל) ?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לחסוך שיהיה כמה שיותר טוב המחשב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים,סרטי HD ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? צריך גם מסך חדש.. * באיזה סוג משחקים תשחקו? GTA IV , Pes 10 ועוד שיצאו כנראה.. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך ורמקולים..מקלדת ועכבר אין צורך.. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צריך הכל 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קרי…
-
- 8 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנת מתחיל ומעוניין לקנות מחשב נייד חדש במחיר 4K בערך. אני רוצה שירוצו עליו תוכנות כמו: Visual Studio 2010, SQL Managment Studio מחשב זה יהיה לצורך לימודים ותרגילים, לא מחשב עבודה עיקרי. יש הצעות למפרט? מהם הדרישות המינימליות שעלי לבדוק? תודה לכל המגיבים! גיא
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אחותי(סטודנטית) מחפשת מחשב נייד בתקציב של 1500-2000 שקל, המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, עבודה עם אופיס, ואולי קצת סרטים. גודל המסך שיהיה 13" ומטה, משקל רצוי מתחת ל 1.8 בערך, זמן סוללה שיהיה סביר, ועדיפות למחשב שמגיע עם מערכת הפעלה. יש אפשרות לרכוש מחשב מדגם Asus 1215P ב2018 ש"ח, אני לא יודע עד כמה זה משתלם.. תודה !
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי, אני זקוק למחשב חדש (מעדיף נייח משיקולי מחיר זול יותר) שיעבוד עם הכלים הבאים: 1. Matlab ברמת תחקור נתונים ואופטימיזציות - דורש CPU ו- Memory 2. שרת SQL Server 2014 Express יחד עם Client שיותקן עליו. מעריך את כמות הנתונים בכמה ג'יגהבייט בודדים 3. כלי נוסף לתחקור נתונים, בנוסף ל- Matlab, שיצטרך להעלות מאות אלפי רשומות ל- RAM השאלה איזה מעבד וכמה זיכרון לקחת. אני מתלבט בין i5 ל- i7 מהסדרה החדשה של Skylake השאלה כמה זיכרון אני אצטרך לטעמכם? 16 ג'יגה בייט מספיק? האם עדיף לקחת 32? איזה לוח אם מתאים ומומלץ? לגבי דיסק - אני מאמין שאסתפק ב- 1TB כרטיס מסך וכו' - פחות רלוונטיים תודה
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
בניתי מפרט שנועד בעיקר לתוכנות גרפקיה ועריכה כבדות כמו פוטושפ ושילוב אופצייה למשחקים כבדים כמו בטלפילד ברזולוציה גבוהה המחשב לא נועד לאוברקלוק התקציב הוא בין 6000-6500 בעדיף כמה שפחות חשוב שיהיה שקט כמה שיותר המחשב יקנה במקום העבודה שלי שנמצא באזור השרוןן, מעדיף לא לציין את שמה מארז - Corsair Carbida 400r - מחיר 590 שקל ספק - seasonic 12cm m12II-620W Modular - מחיר 450 שקח לוח - asus P8P67 Deluxa B3 -מחיר 955 שקל מעבד - I7 2600 3.4 8MB - מחיר 1490 זכרון - Kingston KHX DDR3 2x4GB - מחיר 390 כ.מסך - Asus GEFORCE 560GTX TI 1024MB-5 - מחיר 1390 צרוב - LG SATA DVDX22 DL - מחיר 119 דיסק קשיח - WD 1TB SATA3 7200 64MB BLACK - מחיר 744 סה"כ - 6128 אולי תהיה אפשרות לעגל את …
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
תקציב - 4000 אפשר חריגה ב500 אם זה ממש מצריך את זה * מטרות המחשב? מעוניינת ללמוד אדריכלות לכן אני חושב שיש צורך במעבד טוב וכובן ש SIMS 4 יעבוד טוב * גודל המסך? 15.6 / 14 * רזולוציית המסך? הכי טוב שאפשר בתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין, * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין עדיפות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 7200RPM ואם אפשר אז אפילו SSD משולב * כונן אופטי? עדיף אך לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? WIN 7…
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
מארז NZXT APOLLO BLACK NO PSU ספק seasonic 400w ss-400 et apfc-f3 לוח אם GIGABYTE ga-p45-ds3 intel p45 1600fsb ddr2 מעבד e7200 2.53ghz 800 mhz 3mb lga775 box זכרון gskill ddr2 800 mhz cl4 2gb צורב samsung dvdrw x22 shs223 sata ארדיסק samsung hd642jj 640gb sata2 16 כרטיס מסך gecube radeon hd 4850 512mb ddr3 בדיקת מאמץ ועומס oc (בעתיד.וגם קרור בעתיד) http://www.foxpc.co.il/ סה''כ 3300 יש מה לשנות?
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד סביב 3,500 ש"ח. המטרה: אינטרנט סלולרי, אופיס, סרטים (כולל HD) - לא מחייב יציאת HDMI. וכמובן WIFI. מאוד חשוב נושא האחריות - כמה שיותר יותר טוב... עדיפות למסך של 15 אינץ', אך לא חובה. ישמש בעיקר בנסיעות ברכבת. מצאתי כמה אופציות: DELL: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735273 COMPAQ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732819 או http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=8809 LENOVO: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735724 אשמח גם לאפשרויות נוספות עליהם אתם ממליצים... ובאופן כללי אני לא מצליח להבין האם יש הבדל משמעותי בין מעבד T6400 / T6500 לבין ה T4200 כי המחירים של המחשבים די דומים... אני אמור לקנות את המחשב בי…
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום!! רציתי לדעת למה בדקים יוקרתיים שלהם אין דווקא חיבור hdmi? וגם רציתי לדעת איך ה w510 אם הוא נחשב טוב בשביל המחיר שלו או שיש משהו אחר אך רק של lenovo שיותר משתלם... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הגיע הזמן להתחדש! 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4400-5000 זה הטווח בעיקרון. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות כללי ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WoW ו- FIFA ואחרים. מריץ כמעט תמיד מכונות וירטואליות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650X1080 ומסך שני בתצוגה אנכית ב1024X1280. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד עד 3900 לעבודה משרדית בלבד, עם אחריות גבוהה ככל האפשר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב לשימושי אופיס בלבד, לא משחקים ואפי' לא צפיה בסרטים / גלישה/הורדות באינטרנט. בתקציב של עד כאלף ש"ח. ראיתי את המחשב הזה, האם ישנה סיבה שהוא לא יספיק לצרכי? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב איכותי למשחקים כמו קוד BF וכו'. אני לא מבין במפרטים לכן כתבתי שהמקסימום שאני מוכן לשלם הוא 5K, אך הייתי מעדיף לחסוך, אבל אם בשביל מחשב איכותי אני יצטרך לשלם עוד קצת, אז בכיף. אני מעוניין במסך בנוסף למחשב, אבל בגלל שאני לא מבין כלכך, אז אני לא יודע מה הגודל מסך הרצוי.. המטרה היא להריץ משחקים ברמה גראפית גבוהה מאוד עם FPS גבוה. לא צריך ציוד הקיפי למעט מסך.. לא מתוכנן OC כי אני לא מבין בזה. אני מעוניין במערכת הפעלה מובנית כולל הרכבת מחשב (אני חושב שווינדוס 7 הוא המומלץ, אם לא תתקנו אותי) אין לי חנות ספציפית, אך אני מעוניין שהחנות תהיה אמינה ולא יביאו לי מוצרים בלאי, שאני יצטרך לתקן כל יומיים. (אזור השפלה: נס ציונה, רחובות, ראשון לציון וכו'). בקשות …
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מפרט למחשב ב 3 k שקט מאוד לסרטים ומוזיקה בלבד לא htpc בלי ציוד היקפי
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אהלן, אני לפני קנייה של הדגם הזה, אחרי שקראתי עליו המון ביקורות טובות בחו"ל. והוא פחות או יותר יתאים לדרישות הסדונטיאליות שלי. העניין הוא שמדובר בדגם מ-2011, רציתי לדעת האם יש חלופה טובה יותר בתקציב זהה? (עד 4) http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=10613
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
צריך מפרט ב3500 שקל מקסימום, לא כולל מסך. המטרה של המחשב היא משחקים בעיקר. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 613 צפיות
-