ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ברשותי פווילון 14 אינץ מעבד t7500 2 גיגה זיכרון 250 הארד דיסק וכרטיס מסך gf 8400m הבעיה היא שלאחר כשעה וחצי מקסימום של שימוש אינטרנט בלבד הבטריה מתרוקנת מה לא בסדר כאן?? החלפתי בטריה עם חבר וגם בחדשה זמן העבודה דומה יש לציין שאני עובד עם ויסטה פרימיום חג שמח
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום. קודם כל אני מבסוט שמצאתי את הפורום המצוין הזה,שעושה עבודת קודש,אני מחפש כבר הרבה זמן פורום בנושא מפרטי מחשב בחו"ל עד שהגעתי לכאן... מה שאני מבקש הוא מפרט מלא למחשב שמיועד לסטודיו לעריכה דיגטלית ולתכנות. אני מעוניין ב "The best of the best" - המחשב אמור לעבוד תחת "לחץ גבוה" - יכול להריץ תוכנות גרפיות (כמו 3ds max, maya, softimage וכו') בצורה מושלמת - משהו שלשם שינוי לא יקרטע שאני לוחץ על file open. כמו כן, המחשב מיועד לתכנות ישומי גרפיקה וזמן אמת , ועבודה מסיבית של עיבוד נתונים. הדיסקים הקשיחים אמורים להיות גדולים ,וכמובן אכותיים, שמיועדים לעבוד עם וידאו ומוזיקה. לגבי עכבר, בעקרון מספיק אופטי פשוט, אבל אם יש עכברים מסוימים, שמיועדים לעבודה גרפית אני אשמח לש…
-
- 7 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היי, היום נסעתי לאיבורי לא כדי לקנות מחשב ולא אקנה משם אלה כדי לבנות מפרט בניתי מפרט שיהיה לי טוב וגם עם תקציב טוב... המפרט עבר שינויים עם דוד שלי ולכן אין לי דגם של הלוח אם...וגם לא של הכ.מסך... אז הנה המפרט: EZCOOL+REAL 400 | מארז + ספק E6750 2.66X2mhz 1333 קונרו | מעבד OCZ 2GB 800Mhz PLT פטינום זיכרון GeForce 8600GT 512Mb | כ.מסך DVDRW SATA x18+- צורב Seagate 250GB SATA 2 הארז דיסק מאורר שקט למעבד לא ידוע
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכוכלם, אני רוצה לקנות נמחשב חדש בסך 5000 שקלים חדשים. המחיר כולל מסך LG: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=585649 אני רוצה גם ליבה מרובעת וזיכרון של 2 ג'יגה. (או מעבד ממש טוב יותר מסדרת של INTEL) עוד משהו מאוד חשוב: אני נער בן 16, שלא אוהב משחקים ומחשב זה יהיה קנוי אך ורק כמחשב מולטימדיה... תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
מעבד: AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX ¤470 לוח אם: ASUS M2N ¤480 מסך: LG LCD 17" L1753TR 2ms DVI ¤889 כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT ¤1440 דיסק קשיח: SAMSUNG 250GB 8MB IDE 7200 RPM - SP2514N ¤365 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤359 מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤393 סט מקלדת ועכבר: GIGABYTE GK-9PB ¤69 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + ממורי טסט ¤117 מחיר סופי: ¤4582 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il הנה המפרט הסופי שאני רוצה, מה אתם חושבים?(זו עריכה)
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מעבד: AMD Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי AMD: GIGABYTE M52L-S3 AM2, nForce 520LE, DDRII800, PCI-E זכרון: DDR II 800Mhz 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition כרטיס מסך: 8600GT 512MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E GIGABYTE כרטיס קול: Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-E דיסק קשיח: DeskStar 320GB SATA II Hitachi צורב: LG External USB 2.0 GSA-E60L DVD±RW x18 LightScribe Black כרטיס רשת: 10/100/1000 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... ): Hard Disk Fan שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... ): 3D Rocket II CPU Cooler GH-PCU23-VE Gigabyte שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... ): Arctic Cooling ArcticFan 12L 120mm Intake …
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היי חברה.. אני צריך לקנות מחשב חדש למטרות עבודה, עיקר שמושיו הם : אינטרנט, אופיס, מיילים , וריבוי חלונות עבודה.. התקציב הוא 3000-4000 ש"ח, עם נטייה ל 3000 :] יש העדפה למארז HTPC - שוכב, אבל משהו לא יקר שמתאים לחלקים גדולים ( בלי לוחות אם קטנים וכ"ו) אם זה לא מסתדר מבחינת מחיר אז אפשר להתפשר גם על מארז רגיל. המחשב צריך לכלול: 1.לוח אם - אמין ואיכותי 2. זכרון 2GB 3. HD 80GB 4. כרטיס מסך- לא צריך משהו חזק , מספיק משהו יחיסית פשוט שלא מקרטע בסרטים 5. כונן DVD-RW 6. ספק כוח - מינ 450W - אמין ויציב 7. מעבד כפול ליבה אינטל -המלצה למקלדת ועכבר אלחוטיים. ( נפרד מהתקציב) - זהו פחות או יותר , אם שכחתי רכיב מסוים אתם מוזמנים להאיר את עיני. אני ממש מודה לכל מי שיעזור בהרכבת המפרט. יו…
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אז ככה, אני מעוניין במפרט לצרכים בסיסיים (אינטרנט, מוזיקה, משחקים בסיסיים, עבודות). מכיוון שכעת אין לי אף לא מוצר אחד הקשור במחשבים, אני צריך מחשב כולל מסך ושאר ירקות. אני יודע שהמפרט לא גבוהה אבל זה מה שיש לי ברגע זה. קיבלתי הצעה כזו: לוח אם: GA-MA69VM-S2 מעבד: AMD Athlon 64 4400x2 Socket AM2 DUAL CORE זכרון: 2048 DDR2 667Mhz כוננים: צורב DVD , DVDRW x18 Sony כרטיס רשת: O.B GB MARVEL דיסק קשיח: 250GB S-ATA 2 7200RPM 16MB Buffer כרטיס קול: O.B Audio 8 Channel ADI 1988 HDA כרטיס מסך: Gigabyte 7300GS 256MB +TV OUT +DVI מסך: LCD 22' 5MS CHIMEI מקלדת מולטימדיה + עכבר אופטי + רמקולים. המחיר: 3400 ש"ח כולל מע"מ אחריו מעבד אורך חיו. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום ומעוניין קצת בעזרה ברצוני לרכוש מחשב שישמש גם למשחקים ולפעולות מחשב רגילות אך בנוסף שיתחבר לטלויזיה ולמגבר קולנוע ביתי כאשר החיבורים צריכים להיות באיכות גבוהה אות וידאו דרך DVI /HDMI ואות אודיו דרך אופטי (בהנחה שזה החיבור הטוב ביותר).לציין כי בין המחשב לסלון מפריד קיר אחד בלבד. אני מתכנן להעביר כבלים דרך הקיר מרחק של 2.5 מטר סה"כ ואין בעיה של רעש מהמחשב בסלון . לפניכם מפרט שקיבלתי מחנות IVORY בבקשה את חוות דעתכם:1.מארז עם ספק של 500W 2.אינטל 2 CORE E6550 1333MHZ 3. לוח אם MSI P35 PLATINUM 4.דיסק קשיח 320GB SATA 2 5. זיכרון 1G 800MHZ 6. כרטיס מסך GEFORCE 8600GS תודה
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
קניתי מאייבורי: מעבד e6550 כרטיס מסך 8600gt 512 mb לוח אם intel p35 (לא לקחתי אסוס בגלל שהוא עולה יותר וגם בגלל שאני לא עושה OC) זיכרון 1G 800 (שאני יעבור לויסטה אני יוסיך עוד סטיק של ג'יגה) מארז שחו כסוף עם דלת בצד וספק EZCOOL (אני יודע שזה חרא אבל יש עליו 3 שנים אחריות אם אני יראה שהוא לא סוחב טוב אני יחליף אותו אחרי 3 שנים) צורב DVD עם סאטה של LG דיסק קשיח 250GB של seagate ו16MB בקיצור זהו הלכתי עם טכנאי שלא ינסו לעבוד עלי. יצא 3250 שקל ב2 תשלומים מה אתם אומרים יצא בסדר?
-
- 8 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מחפש מפרט בשביל חבר ב5K הוא צריך את המחשב בשביל עיצוב וגימינג הוא מבקש את המפרט+הרכבה ללא מסך
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
לבית. מעט אופיס, אינטרנט, בעיקר הורדת שירים וסרטים, שמיעה וצפייה גם בטלויזיה. לא למשחקים. דיסק קשיח 80 גיגה לפחות.צורב DVD. בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני מפרמט את המחשב הישן ובא לי לדעת אם הוא היה טוב אחרי הפירמוט או כמה לא טוב הוא יהיה... אמממ עשיתי לפי DXDIAG בהפעלה ושמרתי את הקובץ... אז כל הפרטים בקובץ המצורף שימושים-משחקי רשת, משחקים כבדים, עבודה משרדית, עבודה גראפית. - משחקים -COD, ASSIAN'S CREED וליטל פייטר - גראפיקה- צייר ואולי C4D ציוד היקפי - - גודל המסך שיתחבר למחשב 20-22" - מערכת רמקולים - רמקולים פשוטים- 2.1 אני חושב המפרט - http://www.upf.co.il/file/6046806.html בבקשה תורידו! זה רק 33 קילו בייט! זה יורד בשניה! תודה לעוזרים הבנתי שאתם לא אוהבים להוריד... אז הינה פרטים חלקיים מאוד... Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_gdr.070227-2254) …
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום!! מעוניין לקנות מחשב נייד, הדברים הבאים חשובים לי: מעבד: Core 2 Duo זיכרון: מינימום 2GB דיסק קשיח: 250GB מערכת הפעלה: WIN 7 ULTIMATE 32 BIT יציאות USB: לפחות 3 כרטיס מסך וכרטיס קול: לא להשקיע!! משהו מובנה פשוט ביותר (כרטיס קול סטנדרט 5.1 ערוצים). גודל מסך: בסביבות 15 אינץ'. התקציב שלי 4000, אפשרות חריגה 100-200. תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש הבנוי על INTEL ולא על AMD מסיבות שונות ועל כרטיס מסך של ATI האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920X1200 * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקים כבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?אין צורך בצורב 6.…
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אז ככה אני כבר כמה ימים מחפש מפרט מושלם אני צריך מחשב רצוי עםIntel Core i5-760 Processor 2.8GHz 8MB Quad Core או יותר חזק. אני צריך את המחשב די דחוף אז יותר מאוחר אני מתכנן להוסיף לו כרטיס מסך טוב (בהנחה שאין תקציב לכרטיס מסך טוב עכשיו) ובעתיד לקנות לו מסך טוב (יותר ממה שיש לי היום) ולחבר אותו לטלוויזיה (אולי זה רחוק בעתיד) אבל אני לא מצליח להרכיב מפרט כזה. בבקשה אני צריך עזרא תודה
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב כולל ציוד היקפי לשימושים כגון אינטרנט מוזיקה סרטים משחקים בקטנה ועוד ... התקציב שלי הוא 3000 ש"ח תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? 4000 לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים וסרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא ידוע מסך 19 אינץ סמסונג 931C * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל הסוגים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מעוניין לקבל המלצות לקניית מחשב נייד: 1. קניה בארץ 2. יעוד: משחקים ( Sims, GTA) תוכנות אופיסת סרטים ופוטושופ 3 גודל המסך - "13 - "15 4. משקל - 2.5 ק"ג 5. זמן סוללה לא קריטי רב הזמן שימוש בבית 6. מצלמת אינטרנט + מיקרופון + בלוטות 7. גודל כונן קשיח לא קריטי 8. צורב די.וי.די. שכבה כפולה 9. צבע : שחור מבריק 10. ניתן לחרוג קצת מהתקציב 11. המחשב צריך להחזיק לפחות 3 שנים 12. האם אתם ממליצים לקנות מסך גדול לבית + תחנת עגינה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע את המפרט הזה: Phenom II X4 940BE DFI LANPARTY JR 790GX-M2RS G.SKILL PI Black 4GB 1066Mhz Radeon HD4890 VAPOR-X X2 (Crossfire) Corsair TX750W עכשיו השאלה אני רוצה לשדרג ל: Crosshair IV Formula AM3 AMD Phenom 2 X6 1090T 2x2GB Patriot Viper II Dual Channel (1600Mhz) האם כדאי ? אני בטוח שתרגיש את שיפור בביצועים. הבעייה שהכרטיסים רצים במהירות של X8 במקום X16 והמעבד שלי הוא AM2+ עם DDR2 וברצוני להתקדם לDDR3 וכמובן לעשות OC תודה.
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד בסביבות 2500 שקל אם עוד 300-500 שקל ישנו בהרבה אני מוכן להשקיע. הצרכים של המחשב הם אינטרנט אופיס וצפייה בסרטים בעיקר כך שכרטיס מסך לא משחק תפקיד גדול. חשוב לי שיהיה מעבד טוב זיכרון של 4GB וHD בנפח סביר משהו כמו 320GB אם יהיה פחות לא כל כך נורא. מסך גדול גם חשוב מבחינתי בסביבות 14+ זה סבבה. חשוב לי שתהיה יציאה של HDMI. אם יש עוד שאלות אז אני פה לענות ותודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מפרט למחשב, הוא ישמש אותי בעיקר למשחקי מחשב. התקציב הוא 4500, ללא ציוד היקפי. אני לא רוצה אוברקלוק. אין צורך לנצל את כל התקציב. המסך הוא מסך רחב, 22''. בבקשה תכללו במפרט צורב. כדאי שהמחשב יהיה שקט, אבל לא חובה. אין צורך במ"ה. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אהלן .... אשמח לקבל יעוץ לגבי מחשב נייד לגיימר אמיתי בן שלי. אני ממש ממש לא מבין בנושא הפנו אותי לכל מיני מתלבט עדיין יש יותר מידי אופציות אתרים ואני אשמח לקבל חוות דעת על ה 2 הבאים .....מי שמכיר יודע מחפש את הכי טוב שיש ובבקשה לא HP אם אתם ממליצים על משהו אחר. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=5502 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=6939
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היי, אני מחפשת לקנות מחשב חדש בתקציב בין 2,500-3,000 ש"ח וממש מבולבלת... מה שחשוב לי זה מהירות המחשב וכרטיס קול מעולה, שומעת מוזיקה כל היום. המחשב יהיה בעיקר לצרכי גלישה באינטרנט, סרטים, יכיל הרבה תמונות (הארדיסק גדול) ומוזיקה. יהיה נחמד אם יהיה בו bluetooth כמובן. תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-