ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי את המחשב נייד הנ"ל לפני שבוע וראיתי שבצד אחד יש שקע של USB שהוא קצת רופף ,והתקן ה USB שמחברים לא נכנס לגמרי עד הסוף, יחסית לשקעים אחרים ורציתי לדעת האם התיקון של זה זה משהו שכלול בביטוח מאחר ואומנם כרגע הכל עובד אבל אני מפחד שבשלב מסוים המגעים ישתחררו או משהו. תודה
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
המחשב הנייד: אסוס X75VB https://www.asus.com/Notebooks/X75VB/specifications/ המחשב בצבע לבן כמו בתמונה ספויילר מפרט: Intel® Core™ i5 3230M Processor DDR3 1600 MHz SDRAM, OnBoard Memory 4 GB + 4GB KINGSTON 17.3" 16:9 HD+ (1600x900) LED Backlight NVIDIA® GeForce® GT 740M with 2GB DDR3 VRAM SSD 256GB SAMSUNG WINDOWS 10 המחשב עלה לי 3600 שקל + 700 שקל בערך הזיכרון והSSD. סך הכל 4300. אצלי בערך שנתיים. המחשב מהיר משחק איתו בהרבה משחקים חלק בהגדרות גבוהות חלק נמוכות סך הכל מבסוט ממנו. וגם שיפרתי אותו בSSD וזיכרון. :] עכשיו חבר רוצה לקנות את המחשב שלי ואני יקנה נייח במקום . עכ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בניתי מפרט הזה למשחקים ואני רוצה לקבל חוות דעת מקצועית לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H 412 ש"ח מעבד: AMD Phenom X4 9850 Black Edition Box 1152 ש"ח קירור למעבד: Arctic-Cooling Freezer 64 Pro 105 ש"ח כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB PCIe 758 ש"ח זכרון: OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-18 Reaper 675 ש"ח דיסק קשיח: Westren Digital 1600AAJS 160GB SATA2 8MB 199 ש"ח מארז: Compucase HEC 6K31 mATX 202 ש"ח ספק: Corsair CMPSU-550VXEU 550W 458 ש"ח כרטיס רשת אלחוטי: Edimax EW7128G PCI 91 ש"ח Windows Vista HOME Basic 64Bit OEM 406 ש"ח סה"כ: 4458 לא שמתי צורב DVD כי כבר יש לי. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי, אני מרכיב מפרט למחשב שאת חלקו אקנה ב-KSP ואת שאר החלקים שלו אקנה דרך חבר בבלאק פריידי בארה"ב. הבעיה היא שאת ספק הכוח ארצה שיחברו למארז ולמה שצריך עוד בקייאספי, אבל לא בטוח איזה ספק אני צריך, במיוחד בגלל שיש כמה נעלמים מבחינת כ. המסך והמעבד שאקנה בשלב מאוחר יותר. הנה מה שאני יודע שאקנה: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H170-D3HP LGA1151, Intel H170, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זכרון למחשב HyperX FURY 8GB DDR4 2400Mhz CL15 Kit 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III 1 מארזים: מארז ללא ספק Corsair SPEC-ALPH…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לוח אם: Intel DG 965ssck צורב DVD nec d.l מעבד Core 2 1.86 GHz זיכרון DDRII 1024 667 Mhz דיסק קשיח western digital sata II 250 GB 16 MB 7600 GT מארז hec 6a19B שחור תודה לעוזרים נתנו לי אותו בהנחה מיוחדת לא יכול לפרט (: ב4078 ש"ח בלי מסך שווה ?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה שבועות פתחתי פה נושא בבקשה, עכשיו אני יודע יותר טוב מה אני צריך. הדרישות העיקריות והחשובות שחייבות להתמלא הן: -ניידות(13-14 אינטצ' בבקשה). -יכולת ביצוע ושימוש ללא דופי בתוכנות מקצועיות כגון Matlab, Maple ו-Orcad. -איכות הרכבה טובה ואחריות סבירה(אני נוטה לכיוון DELL, אבל אתם המומחים). -יציאות למקרנים, S-Video, maybe HDMI, המחשב ישמש אותי לפרויקטים והאופציה הזאת חייב להיות שם. -אני חושב שיש את זה בכל מחשב נייד, אבל בכל זאת: יציאה לחיבור עוד מסך(לשם עבודה איתו בבית, 13 אינטצ' זה דיי קטן). -זמן סוללה מספק של למעלה מ-3 שעות(בשימוש לא חסכוני, ולא בזבזני). דרישות משניות שלא חובה למלא(אבל זה יהיה לי הרבה יותר כיף אם כן). -משהו שיצליח לעמוד(על קונפיגורציות מינימליות…
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
קניתי לפני חודש וחצי מחשב של Dell מדגם Inspiron 7720 ואני מעוניין לשדרג את הארדיסק ל Ssd אז קודם אני מחפש המלצות לארדיסק טוב של 128GBודבר נוסף אם אני חייב להוציא את הארדיסק שיש לי עכשיו ולהחליף בינהם או שיש אפשרות לשים אותו בנוסף. גם הבנתי שאם אני פותח את המחשב לבד הם יכולים לדעת את זה ואז אני מאבד את האחריות שלהם. אז אם לקנות ולהחליף לבד או ללכת למעבדה של Dell שהם יעשו לי את זה וככה לא לפגוע באחריות. תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=3516 האם המחשב הנ"ל הוא המחשב הכי טוב שאפשר להביא בתקציב של בין 5000 ל- 5300 +- ? חשוב לציין שמתוך כל הבדיקות שעשיתי המחשב הזה היחידי בתקציב עם מעבד i7 וכ.מ 5650 , כל הנתונים האחרים דומים בכל המחשבים בתקציב הזה.. אם למישהו יש מחשב עם נתונים יותר טובים בתקציב דומה אני אשמח להצעות נוספות , אני לא רוצה להיות פזיז בקניית המחשב ולכן אם מישהו מכיר את המחשב ויכול לתת המלצות אני אשמח.. תודה מראש.. =]
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב נייד לשימוש של סרטים, מוזיקה, תוכנות כלליות והורדות. מחשב לסטודנט עם כל מה שנובע מכך. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. איזה חברות בארץ מספקות שירותי תיקונים איכותי ואחריות טובה? כך שאני אוכל לחפש ניידים רק בחברות אלו. 2. כסטודנט אני אצטרך מסך מסוג מט? 3. מה גודל המסך המומלץ והמשקל המומלך יחסית לדרישותיי? עד עכשיו הייתי מעוניין במחשב של HP הזה http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=5856 אבל בעקבות השירות שלהם ירדתי מזה ולכן אני מחפש נייד בעל דרישות דומות רק שהפעם גם עם שירות נורמלי. לא חובה נייד עם מערכת הפעלה אפילו עדיף בלי. פרמטרים שחשובים לי שעדיף עד חובה שיהיה במפרט של המחשב הם: 1. כרטיס קול איכותי, רמקולים חזקים ועדיף גם כן איכותיים.…
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים, מעוניין לקבל חוות דעת בקשר לשני המפרטים המצורפים, איזה מהשניים עדיף. כמוכן האם ניתן לקנות מארז וספק כח יותר זולים ולשמור על שקט יחסי זהה? אם כן, על איזה מארז כח וספק הייתם ממליצים. AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ BOX, יחידות 1 ¤1249 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1754 OCZ Vendetta CPU Cooler, יחידות 1 ¤140 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=752 Gigabyte GA-MA790GP-UD4H AM2, יחידות 1 ¤865 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1737 Thermaltake Element S 2*23cm Fan, יחידות 1 ¤670 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1645 Cooler Master 600W Silent Pro, יחידות 1 ¤599 http://www.tmsfox.co.il/product.asp…
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב לידידה שמתחילה ללמוד גרפיקה... המחשב המיועד צריך לכלול הכל מאלף עד תף ולעמוד ב5000 ש"ח... עם מסך 17" :-) תודה לכולם....
-
- 12 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב מלפני שנתיים-שלוש. כשקניתי אותו הוא היה סוס עבודה, ועכשיו אני מרגיש שהוא מתיישן קצת. חשבתי על להחליף לו לוח אם, מעבד וזכרון. אם עוד משהו זועק "החליפו אותי", אנא ציינו. כשאני אומר שאני צריך אותו לווירטואליזציה זה אומר שאני צריך מעבד ולוח אם תומכי Hardware-Assited Virtualization (כלומר AMD-V או VT-X לאינטל) בנוסף, אני אוהב לעבוד עם שני מסכים ואחד התקלקל, אז אני צריך מסך משני חדש (FPS לא קריטי, DVI, רזולוציה לא פחות מ1280*1024) להלן מפרט כיום: מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+ כרטיס מסך: Nvidia GeForce 7600GT דיסקים: Samsung SP8012C (80G) WDC WD2000JS-00MHB0 (200G) זיכרון: 2.25GB, מחולקים למודולים של 1,0.5,0.5,0.25 DDR (אין לי מ…
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אהלן, דרוש מיפרט מחשב המיועד למשחקים בלבד. אין צורך במסך. למחשב יהיה מחובר מסך בגודל 22/24 . אין צורך בציוד מקיף. שקט חשוב, שלא יהיה סופר שקט אבל שלא יהיה טרקטור בחדר. אין צורך באיזה מארז יפה, משהו פשוט ופרקטי. אין צורך לכלול במחיר את ההרכבה של המחשב. חייב להיות INTEL. אם חייב לעלות לכיוון ה-4K, אפשרי, אבל מעדיף ב-3.5 . תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בהגדרת מפרט למחשב עם צורך דיי ספציפי. אני יודע מה הדרישות, פשוט לא בקיא בכל חידושי החומרה האחרונים והמומלצים... התקציב הוא עד 5000 שקלים המחשב אמור לשמש בעיקר לחישובי וירטואליציה וקומפיצליה, לכן הלוח והמעבד הם הרכיבים הכי חשובים במפרט. אין צורך בכרטיס מסך, או במסך, אני עושה שימוש ב-Onboard של intel. (אני יודע שזה חילול הקודש לחלקיכם אבל אין לי צורך בכ' מסך.) ללא OC. הדרישה היחידה היא שמעבד יהיה Intel וחדש. אני מניח שכל הלוחות החדשים תומכים גם בכל האפשרויות של המעבדים החדשים (EUFI וכדומה) זכרון: 16GB אחסון: TB1 זה בהחלט מספיק. אפילו חצי מזה, אבל לא פחות. לא יודע אם SSD מתשלם או לא בתקציב הזה... תודה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום וברכה, אני גרפיקאי שעובד על תוכנות Photoshop, Illustrator, Flash, InDesign, Freehand וכדומה. כן אני מעוניין ביכולת מעולה בצפייה בתכני HD מלא. כרגע לא עוסק בתלת מימד ולא משחק כלל. יש לי מסך Dell 2407wfp רחב 24". חשוב לי שתהיה עבודה מהירה מאוד, גם כשכמה תוכנות כבדות פועלות במקביל. אשמח אם תוכלו להנחות אותי אילו פריטים חשובים בעיקר לצורך עבודתי. ידוע לי החשיבות של זיכרון גבוה, מעבד חזק ו-2 כונני HDD ב-RAID, אך איני בטוח איזה כרטיס מסך רלוונטי עבורי. קבלתי הצעה למפרט הזה: לוח למעבד PDC/C2D FSB1333/1066 Johannesburg uATX/DDR2800/1333 מעבד CORE2 QUAD Core2 QUAD 2.5 Q9300 6M 1333 2 זכרונות -DDR2 (153) 1GB DDR2 800 Kingston צורב DVD פנימי - PHILIPS DVD-RW SATA Black 20x Bulk…
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
לא מזמן פתחתי אשכול שאני מחפש מחשב נייד מתחת ל15' עכשיו הבנתי שאין ממש מצב בתקציב שלי למצוא משהו סביר אז החלטתי לוותר על זה אני מחפש בעקרון מחשב לאינטרנט אופיס ועבודות משרדיות, סרטים וכו'. חשוב לי מאוד שבמחשב תיהיה יציאת HDMI ואנטנת WIFI שתומכת בתקן N (דרך אגב אפשרי להחליף אנטנת WIFI ?!) חשוב לי מאוד שתיהיה אחריות של לפחות שנתיים סוללה שתיהיה סבירה מעלה ל3 שעות משקל סביר של גג 2.8 כרטיס מסך זה לא פקטור משמעותי מבחינתי שיהיה מובנה של אינטל לפחות ה4500 שלהם... בעקרון מצאתי מחשב של LG RD510-G.AD33E T6400 2.0GHz - Free dos הדגם הבא בKSP (לא מצליח להעתיק תלינק מצטער) הבעיה אין נתוני סוללה ואין עליו בכלל מידע באינטרנט יש גם תLENOVO N500 Lenovo 3000 N500 NS768IV גם בKSP ג…
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף סביבות ה 7500 אבל אם זה קריטי אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שקלים בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הכל! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). זאת שאלה טובה כרגע יש מסך ישן 23 1050x1680 אבל הולך לקנות מסך חדש לא יודע איזה עדיין -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המפרט שאני צריך הוא לכמה מחשבים שיהיו להם יכולות בתחום המולטימדיה. הם יריצו מספר תוכנות פשוטות לעריכת ווידאו כמו פרימייר, אולי אפילו דברים פשוטים יותר. חשוב שהם יגיעו עם כרטיס גרפי שיאפשר עבודה חלקה, וכן כמות זיכרון וכוח חישוב. התקציב למחשבים האלה הוא 4000 שקלים(לכול יחידה) בלי מסך*. אני מבקש לחשוב גם על נושא האמינות, מארזים נורמליים ספקים סבירים לא צריך להתפרע, אבל אני גם לא רוצה שחלקים ימותו כתוצאה מאבק וחום
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 5.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימושים כלליים(אינטרנט, אופיס וכו'), וידיאו HD, ומשחקי מחשב. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כלל המשחקים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות/בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך, 22 אינץ' 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אמא שלי צריכה מחשב נייד, ומה שחשוב לה שהוא יהיה קל, ושהמסך יהיה גדול (~15 אינץ' זה בסדר). לא חייב להיות חזק (צריך להריץ Windows 7 ו-Office ו-Chrome בעיקר), עדיף שהסוללה כן תחזיק לפחות 4 שעות. התקציב הוא בסביבות 3000-4000, אבל גמיש אם יש משהו ממש טוב. יש למישהו הצעות טובות? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם. התייעצות קטנה לפני סגירת המפרט (את רוב החלקים כבר יש) שימושים: קצת מכל דבר עם קצת יותר משחקים ועיבודי תמונה. OC: כנראה, קצת... מסך: מתוכנן דל 24" , עוד איזה משכורת או שתיים... מה יש: כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2097 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤461 זיכרון: Patriot eXtreme Performance 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop 4-4-4 Memory ¤900 זיכרון מארה"ב, לא מצאתי אותו בארץ אז המחיר בשקלים משוערך... ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤636 מה חסר: די סגור על (אם יש המלצות אחרות אז בבקשה...): מעבד: INTEL CORE 2 QU…
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מארז מארז איכותי ביותר עם פח עבה כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות 3 שנות אחריות לספק הכח שדרוג למארז מותג SilverStone דגם SST-PS01B-W בעל דלת צד שקופה רק 335 ש"ח מעבד Intel® Pentium® Dual-Core E2180 שדרוג למעבד E7200 רק 240 ש"ח אחריות לכל החיים לוח אם מותג מתוצרת MSI G31M3-F צ'יפסט Intel G31 (לא 945) 1333MHz (לא ב-OC) כ. קול 7.1 כ. רשת 10/100/1000 ניתן לשדרג ללוחות P35 CrossFire G33,nForce 750/780 SLI,G43,P45 דיסק קשיח 250GB SATA II 7200 RPM 16MB (Western Digital, Seagate) זכרון פנימי 2048MB (2GB) DDR II 800MHz אחריות לכל החיים שדרוג ללזכרון מתוצרת OCZ רק 45 ש"ח כונן אופטי צורב LG/Optiarc/Pioneer X20 SATA DVD כרטיס מסך כרטיס מסך Gigabyte/MSI/Asus/Sapphire PCIe nVIDIA Ge…
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אהךן חברים אני מתכנן לקנות מחשב חדש, הרכבתי את המפרט הזה, אני סגור לגבי רוב הדברים חוץ מעל הלוח אם שאולי יש דגם אחר עדיף, על המארז והספק והקירור למעבד. מה דעתכם? מילאתי גם שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K כולל מסך. 2. מה שימושי המחשב: בעיקר גיימינג ויצירת מוזיקה אלקרטרונית ברמה הביתית. מתכנן לשחק CSGO וגם בעתיד משחקים יותר חדשים וכבדים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן, במסך 144HZ FREESYNC. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? מתכנן, אף פעם לא עשיתי ככה שאני מניח שברמה הדי בינ…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב ישמש לצפיה בסרטי FHD (יחובר ל- LCD TV), גלישה בנט ואופיס. מחברת ASUS ו- DELL (עם אחריות מלאה של מינימום 3 שנים). יציאת HDMI. סוללה סבירה (3 שעות~). משקל לא משנה. כונן DVD-RW. HDD 500GB ומעלה. WI-FI תקן N. כולל מערכת הפעלה (WIN 7/8). תודה
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום חברים. אני אשמח לקבל קצת עזרה בהתמצאות בשוק במחשבים פה בארץ, בעיקר כי מבחר המסכים פה קטן. אני מעוניין לרכוש מחשב בעיקר לצורכי משחקים, וכיון שמת לי המסך, החלטתי להתכוונן על שידרוג באיכות החיים- ואיכות קצב הרענון. אולי המלצה למסך פחות נוגעת למפרט מחשב, אבל מחיר המסך הוא משתנה גדול בתקציב שנותר למחשב. ארצה לציין שחשוב לי שהצבעים של המסך יהיו טובים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K₪. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצל עד תום. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% אם יש צורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, 144hz, כנראה אצטרך להתפשר על 1080p בתקציב כדי לקנות מסך עם gsync/freesync. 3. האם…
-
- 31 תגובות
- 9k צפיות
-