ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
תקציב: 2200~ ש"ח. לשלושה רכיבים זה נראה לי מספיק אולי אפילו יותר מידי. רכיבים לקנייה: לוח אם, מעבד, זכרונות. מה נשאר:מארז יש - סונטה ישן עם ספק 500. כרטיס מסך אסוס eah3450 (צריך להספיק לעבודה לדעתי) הארדיסק: משהו של סיגייט 500 גיגה שימוש: עבודה - הרבה חלונות. מולטיטסקינג - פוטושופ\ויז'ואל סטודיו הערות: אני דיי מנותק מהשוק לכן אני אשמח אם אתם יכולים להסביר למה בחרתם מה תודה
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
מחפש מחשב עבור ידידה שלי שהיא מורה: "התקציב הוא 3000-4000 אני מעדיפה כמה שיותר קטן וקל, אבל לא בהיסטריה כדי שבכל זאת יהיה נוח לעבוד האם תיקחי אותו איתך כל יום לבית ספר? כן לגבי בית הספר בוא נגיד, לא כל יום, אבל הרבה. וגם לפגישות עבודה מחוץ לבית הספר." אם כן: - תקציב: 4000 ש"ח - שימושים: בעיקר גלישה ווורד - המשקל הוא קריטי (היא שונאת לסחוב דברים) - אין דרישה ליציאות מיוחדות\בלוטות' - יתכן מאד שהיא תרצה מודם סלולרי חשבתי ללכת על Dell Vostro 1320 T6570 אפשר למצוא אותו ב-4050 ש"ח בגרסה עם דיסק 120GB , בטריה 6 תאים, ללא מערכת הפעלה ועם 5 שנים אחריות. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1320.htm מה דעתכם לגבי המחשב הנ"ל, ואילו אפשרויות נוספות יש לי? האם במחיר הזה, א…
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
כבר כתבתי בקשה, אך הפנו אותי ל10 השאלות בסטיקי ואנסה את מזלי שוב בצורה מפורטת יותר ... ;D אני מתנצל שפתחתי טופיק חדש! אני לא טוב בלקרוא דברים לפני שאני עושה מסתבר.....טעות, מצטער. ??? תקציב של בערך 5000 ש"ח במזומן, למחשב כולל מסך. מטרותיו העיקריות הן עריכת מוזיקה, משחקים ואינטרנט. כ. קול להקלטה אני קונה בנפרד בחנות מוזיקה. חשוב לי מאוד שיהיה מעבד של אינטל, הארד דיסק עם 32 מגה באפר, וקירור וספק חזקים מאוד - הספק צריך לתת הספק גם לכ. קול וגם לכ. מסך. כמו כן יש חשיבות גדולה לRAM בעריכת מוזיקה. אני צריך 4GB - אשמח לשמוע המלצות לזיכרון טוב. לא מתוכנן OC. לגבי המסך - ישמש בעיקר לעבודה בתוכנות כמו אופיס, גלישה ברשת ולסרטים. אשמח להמלצות מעבר למסך הDELL שראיתי שהומלץ כאן ב…
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמה פרטים: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?\ -- בין 1500 ל-2500 באשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) -- בעיקר תכנות ועריכה גרפית דו מימדית 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. -- לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי -- אני לא צריך כרטיס קול או כרטיס מסך מטורפים, מספיק לי ONBOARD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? -- אני מעדיף שזה יהיה אצל SKYPC כי …
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
1.תקציב עד 2000 ש"ח ,ניתן לחרוג במעט 2. אין צורך בציוד היקפי ,כבר יש לי כרטיס מסך 4670 וצורב לכן זהו מפרט חלקי 3.ללא אוברקלוק 4.השקט חשוב לי לכן אני רוצה מאווררים שקטים וכונן קשיח שקט 5.צריך ספק כוח איכותי ,אין צורך שיהיה חזק כי המחשב לא ידרוש הרבה כוח ואני לא מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך 6.רצוי שהמארז יהיה יותר קומפקטי ממארזים רגילים לדוגמא NSK6500 7.אני מאזור המרכז ,אשמח לקבל הצעות מחנויות אמינות עם שירות טוב. תודה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 3200 - ללא חריגות האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת האפשר לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גלישה, משחקים כגון FIFA, סרטי HD א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו: הוא משתמש בעיקר לגלישה,הורדות ומשחקים כמו WARCRAFT ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מסך 22 אינצ' * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקים כמו WARCRAFT ומשחקים ברשת * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/ג…
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רואה שמחירי כמה ניידים צונחים וצונחים ואני מעוניינת במחשב נייד קל משקל עם ביצועים טובים וזמן בטריה טוב (לא גיימרית ולא מריצה תוכנות כבדות) ראיתי כמה דגמים שנשמעים נחמדים : HP Compaq Mini 700E Lenovo IdeaPad S10e LG X110 L.A7P1E 1.6GHZ HP Mini Note FU344EA 1.6GHz אם יש לכם דעה הארות הערות תובנות או המלצות אחרות אשמח לשמוע תודה
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
זה ה asus - מחיר: 2889 (אחרי הנחה שעושים לי במיוחד...) אחריות: שנתיים http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7751&perur=2&t=1&c=331 וזה הacer - מחיר: 3000 (לא כולל הנחה שיעשו לי ביום הקנייה של בערך 150-300 שקל) אחריות: שנה עם אפשרות להרחבה ל-2 נוספות בתוספת 300 שקל http://www.nanashops.co.il/a/ah.aspx?ai=44049 המחשב בעיקר לעבודות במסמכים, אינטרנט, וקצת משחקים אם יש המלצה למשהו באותו מחיר אז אפשר להציע... תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אהלן. אני לא אענה לתופס אבל אפרט בעל פה מיכוון שהמטרה שלי שונה טיפה. אני זקוק למעבד רינדור נוסף, מטרת המחשב תיהיה רק רינדור התקציב נמוח אז הרעיון לקנות מעבד טוב מבחינת עלות \ תועלת \ יכולת OC אז אני לא צריך: - מאיץ גרפי - יותר מ3 GB זיכרון - ציוד היקיפי -אם אפשר לחסוך בלא לקנות מארז אז בכיף -הארדיסק הכי זול שאפשר לשים עד שמגיעים להתדרדרות של חברות קבר. אני צריך קירור טוב, לא יודע אם אויר מים או משהו אחר כי אני לא מבין מספיק כדי לבקש משהו ספציפי. אני צריך כמובן לוח שידוע ביציבות עם OC גבוה. מבחינת סוג המעבד, intel ידועים בתור מעבדים טובים יותר לרינדור מצד שני אם אתם יודעים על מעבד AMD שהוא רוצח בOC אז זה כבר יותר משתלם. חשוב שהמעבד יהיה 4 ליבות בכל מקרה. המעבד לא יחו…
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב שמיועד ללימודים ולאינטרנט,אני צריך שהיה מספיק מקום משהו כמו 160 גיגה +- ואני רוצה לראות אולי סרטים או משהו כזה... כולל מסך... תודה
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לסדר לחבר שלי שפירמט את הלפטופ IBM שלו. הוא איבד את דיסק ההתקנות. מישהו יודע איך לשחזר איזה דרייברים צריך ומאיפה להשיג אותם? תודה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אחרי שהבנתי שהפער בין שדרוג חלקי של המערכת לבין החלפה של הקרביים הוא קטן, החלטתי לחפש שילוש חדש. אשמח אם תוכלו לתת כמה אופציות כדי שאוכל למצוא חנות מתאימה בקלות (או- פערתי מתחום החומרה מזמן ואני לא מבין כלום ) אז ככה, אני מחפש מעבד+לוח+זיכרונות לשימוש "משרדי", בתחום של ה-800 ש"ח. וצריך שבלוח יהיה כרטיס מסך. יש לי ספק hec300, הוא יספיק? תודה.
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
תגידו איך המפרט הזה בשביל משחקים? מארז מארז פנטיום 4 מפואר S.ATX לוח אם:Biostar Biostar GF8100M2+SE מעבד AMD Athlon 64 6400 X2 Socket AM2 DUAL CORE זכרון Kingston 2048GB X2 DDR2 800GHZ כוננים צורב די.וי.די DVDRW X20 Sony Nec כרטיס רשת O/B GB MARVEL דיסק קשיח 320GB SATA 2 7200RPM 16MB BUFFER כרטיס קול AUDIO 8 CHANNEL ADI 1988 HDA O/B כרטיס מסך GeForce 9800 GT 1GB hdmi + dvi מסך ACER DVI "19" ספק GREEN POWER 500W __________________
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני מעוניין בקניית מחשב חדש, ללא ציוד היקפי, וללא מערכת הפעלה. השימושים בו יהיו אינטרנט ומשחקים. אני יודע שהתקציב קצת דל בשביל משחקים, אבל אשמח ממש למקסם את התקציב כמה שאפשר, לקנות דברים כמה שיותר איכותיים בכמה שפחות כסף, כדי שיהיה ניתן לשחק בו משחקים כבדים עם ביצועים נורמליים (יחסית). חשוב לי שיהיה קירור סביר, כדי שלא ייתקע. אני כבר הרבה זמן לא נמצא בשוק המחשבים, המחשב הוא בשביל אחי הקטן, אז אשמח ממש אם תעזרו לי להרכיב מפרט טוב בתקציב של 2000 שקל מחנות באזור המרכז. תודה לעוזרים, אלעד.
-
- 7 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב למטרת משחקים התקציב עומד על 3000-3500 שח. במשחקים הכוונה היא שיוכל להריץ כל משחק לא חייב במקסימום. אין צורך בציוד היקפי. מעדיף כונן 250GB לא צריך יותר מדי. ללא OC(אבל יש מצב שאני ירצה לעשות אבל לא משהו מוגזם). מעוניין במיוחד בהמלצה לספק כוח טוב לא משנה כמות הרעש רק שיהיה טוב ויחזיק מעמד. אני צריך מחשב שיחזיק מעמד לתקופה של כשנתיים ללא שידרוגים. גודל המסך הוא 19 אינץ. תודה
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד בשביל ההורים בתקציב של 4000-5000 13 או 14 אינץ' בינתיים ראיתי את האופציות הבאות: VOSTRO 1310 VOSTRO 1320 SL300 SL400 M1330 T400 Acer Aspire TimeLine AS3810T-944G32n LG E310 איזה כדאי לקחת לדעתכם?? יש המלצות נוספות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום חברים אני שוקל לקנות מחשב נייח (אין צורך בציוד היקפי משום סוג) חדש. השימושים שלי הם בעיקר משחקים קלים (League of Legends וכו'), פיתוח Visual Studiu, PyCharm (התוכנות האלו זוללות זיכרון) צפיה בסרטים מדי פעם וכו' רזולוציית המסך הינה 1920x1080. הדגש העיקר שלי הוא איכות החומרים ושקט המערכת. אני לא רוצה ששום דבר ירשרש לי שם, לא רוצה לדעת שהמחשב פועל בחדר. לא רוצה שהמחשב יחמם לי את החדר כמו תנור. חשוב לי מאוד מארז עם סידור כבלים נוח, רצוי שיהיה שחור מבפנים אם כי לא קריטי. חשוב לי שהמערכת לא תזלול חשמל. כשמשהו זולל חשמל הוא בד"כ מתחמם בהתאם - ואני לא רוצה את זה. אם יש אפשרות לספק כח מודולרי - עדיף. אין צורך ביותר מ 250 ג'יגה אחסון. מאוד מעדיף 16 ג'יגה ראם - בשני סטיקים ולא …
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח אם ממש חשוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: CS , the witcher , world of warcraft , call of dute , battlefiled , assassins creed , והרבה אונליין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינצ HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי lenovo S10-2 עם מעבד Atom 1.6GHz. מותקן עליו ווינדווס-7 וזיכרון RAM מוגדל - 2GB. המחשב מחובר לטלויזיה ומשמש לצפיה בסרטים. חוץ מנגנים שונים לא מותקנות עליו שום תוכנות. כשאני מנסה להקרין סרטים בפורמט MP4 ב-1080P או 720P הסרט מוקרן לאט מדי, רואים כאילו בהילוך איטי. ניסיתי לעשות המרה לקבצים לפורמט AVI או פורצט MOV אבל גם הקובץ המומר מוקרן לאט מדי. מה ניתן לעשות ?? תודה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, המכרה שלי מתלוננת שהמחשב הנייד עובד יותר איטי ובקשה ממני לפרמט את המחשב. ברשותה מחשב נייד HP מדגם CQ61 320EJ VR539EA, מכרה טענה שהחליפו את לוח האם במחשב, אז אציג את מפרטים בקובץ מצורף יש לי ניסיון לטיפול בבעיות מחשבים, לרוב אני לא מפרט רק אחרי שטפלתי בבעיות הרגילות ומיוחדות ומחשב עובד יותר מהר. לכן היו פחות סיכויים שמחשב מצרך פירמוט. בדקתי את המחשב, לאחר הפעלת מחשב גיליתי שזיכרון תופס ב-66 אחוז, היו הרבה תוכנות עולות מיד הפעלת מחשב ותפיסת מקום על כונן קשיח היה לפחות 30 אחוז. בטלתי חלקית את התוכנות שעלו מיד לאחר הפעלת חלונות, מחקתי את התוכנות הלא נחוצות, עדכנתי את חלונות ובצעתי בדיקה מלאה באנטיוירוס של מיקרוספוט. לאחר טיפול במחשב, ציפיתי ששימוש הזיכרון של המחש…
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+15.6%26%2334%3B+Laptop+-+4GB+Memory+-+500GB+Hard+Drive+-+White/8753218.p?id=1218890193332&skuId=8753218 המטרות שלי בעיקרון הן פוקר אונליין,סרטים וזמן סוללה ללימודים.. הייתם ממליצים על זה?
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
הגיע הזמן להתחדש! 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4400-5000 זה הטווח בעיקרון. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות כללי ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WoW ו- FIFA ואחרים. מריץ כמעט תמיד מכונות וירטואליות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650X1080 ומסך שני בתצוגה אנכית ב1024X1280. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מנסה לבנות מפרט למחשב חדש, ללא מסך, מקלדץ, עכבר, רמקולים, כוננים אופטיים, כונן דיסקטים ועוד... המפרט שבניתי פה וביקשתי הצעת מחיר עליו הגיע למחיר של כ3800 ש"ח במזומן והוא מבוסס על AMD, המחשב מיועד למשחקים מכל הסוגים, כבדים וקלים כאחד ולגלישה באינטרנט ולכידת/עריכת וידאו מדי פעם, הנה המפרט, תגידו מה דעתכם עליו בבקשה. מעבד- 5200 AMD® Athlon 64 X2 Dual Core AM2 לוח אם - M2A-MVP ASUS זכרונות 1GbX2 667 KINGSTON דיסק קשיח WD 160GB SATA ספק כח ENERMAX LIBERTY 400W כ.מסך ATI 2600XT 256MB DDR4 GIGABYTE מארז - ECA3052-BS BLACK CHAKRA ENERMAX מחיר למזומן: 3,800 ¤ כמו כן, כשקיבלתי את המפרט מהחנות לאימייל כתב לי בו המוכר גם את ההערה הבאה: אשמח לקבל את דעתכם בנושא ההערה…
-
- 9 תגובות
- 590 צפיות
-
-
' Categories Products Price Qty מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤421 1 מעבדים Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤418 1 לוחות אם Gigabyte M52S-S3P AM2 GM52SS3P ¤388 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤399 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤304 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤1576 1 צורבים LG H44NK DVD-RW Dual Layer X18 SuperMulti Black ¤166 1 מקלדות סט מקלדת+עכבר אופטי Genius Easy Touch Optical II ¤80 1 משלוחים לכל הארץ שליחת מחשב עד 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח ¤48 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤5 1 Total Price : ¤3805 שימוש ? משחקים ! שירים ! מדיה !…
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב למשחקים בעיקר ולאינטרנט וכ'ו שיעבוד חלק בתקציב של 4000 שקל דברים עיקריים שאני רוצה במחשב שיהיה מעבד דואל (שיהיה מפרט של מעבד אינטל ואחד של AMD) כרטיס מסך חזק ומסך LCD גיגה זיכרון פנימי ולפחות 160 GB עכבר ומקלדת אלחוטיים ורמקולים טובים ואם אפשר מ'ס מפרטים שונים תודה
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-