ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
שלום, עכשיו הגעתי. אני בדרך לקנות מחשב חדש וגם מסך ויש לי כמה שאלות ועכשיו לבשר אני רוצה מחשב משני שישמש את ילדי לאינטרנט ושיקרין DVD, לא באותו זמן , אולי מדי פעם אני אעבוד עליו (אם יהיה לו מסך 22" איך אפשר לא) הדרישה העיקרית 1# היא שלא "יעצור לחשוב" מדי פעם (אתם יודעים, שמקלידים ואז לא קורה כלום ואז כל המילה מופיעה) שאלה - האם אפשר להוסיף זיכרון ל 1 GB ובתמורה לרדת ל sempron חד ליבתי? אם הבעיה היא L2 cache (שעד כמה שאני יודע זה ההבדל בין ה celeron ל פנטיום , כמו גם ההבדל sempron athlon ), אז אני בשמחה אוסיף עוד 400 ש"ח לAthlon 3800 x2 65W (מה שכן , שמתי לב שיש שהוא 35 W sempron ) וזה מוביל אותי לדרישה העיקרית באמת דרישה עיקרית #0 שיהיה שקט. מה התרומה של עובי המארז? ה…
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מפרט למשחקים עד 4500 בלי שום צורך לOC וללא צ"ה. כבר פירסמתי כאן הודעה לפני חודש או משהו כזה והיו פה מחלוקות לגבי הקירורים ולא קיבלתי תשובה חד משמעית... אז אני מבקש ממכם לקבוע תכל'ס ולא לפתח כאן תיאוריות...
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5546&perur=2&t=1&c=335 רציתי לדעת לגביי האמינות של המחשב הנ"ל ולגביי השירות של החברה בארץ. המחשב יקנה בסין. אשמח לקבל תגובות.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
הי, אני מחפש מחשב לשימוש ביתי ממוצע - אינטרנט, עבודה עם Office, מוזיקה, וצפייה בסרטים. קיבלתי הצעה למחשב Dell Inspiron 560s עם המפרט הבא: 1. מעבד אינטל סלרון 450 2. זכרון - 4GB Dual Channel DDR3 SDRAM at 1066MHxz - 4 DIMMs - מה זה אומר בכלל? 3. כרטיס מסך מובנה - Intel GMA X4500 4.דיסק קשיח - 500GB Serial ATA 7200RPM 5. צורב DVD 16x 6. מארז של Dell המחיר (כולל מקלדת, עכבר ומערכת הפעלה Win7 64bit) הוא 1500 ש"ח. אשמח לחוות דעת. תודה רבה, אילן
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להרכיב מפרט ב 2K-2.5K בלי מסך. המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית גלישה באינטרנט וגם לעיצוב ברמה נמוכה. שיוכל להפעיל פוטושופ ואילוסטרייטר בכיף. אשמח לקבל המלצות! תודה מראש. נועם.
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
חסר לי רק לוח אם למפרט המפלצתי הזה!!! דגשים לוח חייב להיות תומך SLI (זה מה שמקשה עליי למצוא ]=) רצוי בדגש על רצוי שהלוח יתמוך בPCEI-EXPRESs 3 לעתיד הרחוק ... בקשר לATX או MATX לא הכי משנה לי בעולם יבוצע OC למעבד + לכרטיסי מסך שהלוח יהיה בסביבות ה650 שקל מקסימום חריגה 50 שקל מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1044 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪209 מארז: Fractal Design Core - 3000 Mid Case כמות: 1 - מחיר: ₪352 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון:…
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום לכם אני קונה מחשב חדש למשחקים ויש לי בול 5000 ש"ח אולי 20-30 ש"ח יותר לעכבר ולמקלדת וכו... כמו שאמרתי מחשב למשחקים כי אינטרנט וסרטים עובד גם על פנטיום 3 זה המפרט שהכברתי ויש לי הרבה שאלות מעבדי אינטל Core 2 Duo E6320, 1066Mhz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל ABIT IL9 Pro s775 Conroe, Intel 965P, DDRII 667, PCI-E זכרונות DDR II 667 2X1GB Kingston דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים Pioneer DVR-112D DVD±RW ציוד רשתות On Board 10/100/1000 ספק HEC 450W מסכים CHIMEI 22'' LCD 8ms DVI מחיר 4700 ¤ שאלות: 1) האם כדאי בכלל מ…
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, ראשית, אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון. ברשותי מחשב נייד HP 530 (בן כשנה+) עם חלונות ויסטה (basic). לפני כחודש וחצי התקנתי את המחשב מחדש (שיחזור ע"י ה-HP Backup). לאחרונה החלה לי בעייה של היעלמות האינטרנט (בחיבור אלחוטי) לאחר זמן מה של חיבור. אייקון שליד השעון עדיין מראה שיש חיבור לאינטרנט, אבל לא הפיירפוקס ולא אינטרנט אקספלורר מעלים דפי אינטרנט כלשהם. גם כיבוי והדלקה של כרטיס הרשת לא עוזר - אלא רק אתחול המחשב. ניסיתי לעדכון דרייבר של הכרטיס רשת האלחוטי - אך לא השתנה דבר. בנוסף כדאי לציין שלרוב כשזה קורה ואני פותח את ה-task manager אני יכול לראות שם תהליך פועל של פיירפוקס או אינטרנט אקספלורר (בהתאם למה שהתמשתי אחרון) - למרות שלשניהם אין חלונות פתוחים. כאשר מסמנים ת…
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
זה המפרט שבניתי אבל יש לי מספר שאלות .. מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Tray ¤321 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200ay לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤359 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39273 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤257 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤214 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTS 250 XT Edition 512MB DDR3 PCIe ¤789 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TT-GTS250-512D3E-HDMI-XT צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤137 כמות:1 http://www.skypc.co.il/…
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
Intel Pentium® 4 CPU 2.8 GHZ רוצה לוח אם תומך בddr II 667 pci-e זכרונות 1GB ddr II כרטיס מסך רצוי של nvidia ואם נכנס אז איזה הצעת מחיר טובה לbigtyphoon או מאורר טוב אחר
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום פורום יקר ניסיתי להרכיב מפרט בעצמי אבל קצת הסתבכתי, אני רוצה HTPC שיתחבר למסך 40" , אני זקוק לHDD של 1TB ויכולת לנגן סרטים ב1080P. חשוב לי שהמארז יהיה שוכב אבל אין צורך במשהו דק במיוחד. כמו כן, בשלב הזה אני לא מחבר את המחשב לכבלים (זה דיי מייתר כרטיסי PVR לא?), הייתי שמח יש אפשרות לצרף איזה שלט ומקלדת תודה רבה על העזרה, Xoda
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב I7, עם מסך 15.6 מחשב חזק שישרת אותי בשנים הקרובות. יש כאן שלושה מחשבים עם מפרטים כמעט וזהים, ולכן מעניין אותי איזה מחשב יהיה יותר נוח, אמין וכו'. מה דעתכם? סמסונג, דל או אסוס? http://ksp.co.il/?uin=16361 סמסונג http://ksp.co.il/?uin=16449 - דל http://ksp.co.il/?uin=15801 - אסוס, יש לו כאן 4 ג'יגה זיכרון. אבל גם יש גרסא עם 8. תודה רבה, עידו.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אני יודע שזו נראית שאלה מוזרה אבל בכל מקום רשום משקל אחר. שאלתי היא האם מישהו יודע את המשקע האמיתי של המחשב כולל הסוללה (אחרי הכל מה צריכים מחשב נייד בלי סוללה) באתר הרישמי של HP הם החליטו להחסיר את הנתון הזה, וכנראה שמשם כל אחד חשב לרשום מה שהוא רוצה. דרך אגב הוא יותר כבד ממחשבי הLG שנמכרים במבצע של בזק בינלאומי ? תודה
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה מומלצת לבדיקת טמפרטורה של המחשב? כמה הטמפרטורה אמורה להיות? מתי זה מסוכן למחשב? ולפעמים הוא מאוד מאוד מרעיש
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום אני צריך לזוג מבוגר שאין לו יד או רגל בענייני אלו מפרט למחשב אשר ישמש לגלישה, אופיס, חיבור מצלמה דיגטלית (קאנון עם זכור לי טוב) אחסון התמונות (לא צריך נפח גדול מדי סביבות ה300 הם די והותר) לעתים רחוקות יצפו בסרטים. יש מצב שאצטרך להחבר לאינטרנט אלחוטי ובמילא אצטרך חומרה מתאימה. אשמח לקרוא על האופציות העומדות לפני. תודה לכם
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב p4 2.8ghz כרטיס מסך geforce fx5200 זיכרון 512 400MHZ ddr1 2.5cl hard disc 7200rpm 120g הלוח אם תומך רק ב DDR1 וכרטיס מסך apg x8 ואני רוצה לשפר ב 600-800 שקל בערך תציעו תודה מראש שימוש עיקרי americasarmy כרגע לא פועל טוב חשבתי בעיקר על הזיכרון והכרטיס מסך עוד 512 זיכרון וכרטיס מסך 7600gt
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
תקציב: 2000-2500 ש"ח מטרות המחשב: המחשב אמור לשמש לאינטרנט, אופיס וצפייה בסרטים בHD באמצעות טלוויזיה. אין צורך במסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וגם לא במארז שקט במיוחד. זכרון הארד דיסק- מספיק רק 320 GB. אין העדפה לחברה מסויימת, אין צורך במערכת הפעלה, אך דרושה הרכבה של המחשב במעבדה. דרוש שקט ברמה סבירה ואין תכנון לOC.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד קטן קומפקטי שיריץ סרטים וסדרות בזמן שאני בצבא.. לא משו חזק מידי ואולי אם יוכל לסחוב איזה משחק אחד שניים סגנון fifa תודה לעוזרים תקציב עד 1500 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכם, אחרי ימים שלמים של חרישה באינטרנט על כל הדגמים אני מאוד מאוכזב מכל הדגמים שיש בארץ. בקיצור הדגמים היחידים שעם מפרט נורמאלי +- למשחקים זה 1179ej ו 1190ej (שהוא קצת יקר יותר אבל לא נראה לי שווה את התוספת מחיר המעבד לא בהבדל כ"כ משמעותי) מה שאני רוצה לשאול זה ככה - למישהוא יש מושג למה הדגמים שמוכרים בארץ ירודים בכמה רמות מהמחשבים בחו"ל של אותו דגם... למשל 1179 של PAVILION מצאתי את הדגם שלו בארץ אחרת, יש לו Wifi-N - שזה מאוד חשוב לי, ויש לו גם Blu-Ray ועוד כמה תוספות לא זוכר בדיוק אבל שני אלה דברים חשובים. אבל מה בארץ אין לו כלום הכל נשאר על דור קודם.. עשו עלינו חרם בעולם או מה, אני לא מבין למה אני מתעכבים כל כך הרבה מאחורה עם המחשבים הניידים. הודה לכם על תשובות.
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מחשב Lenovo V50t-13IMB עם 8GB נשקל לרכישה יחד עם הרחבה ל 16GB ע"י תוספת 8GB של DDR4-2666 בסלוט שני. א. איך מוודאים מראש שהזיכרון הנוסף אכן יעבוד ב Dual Channel על לוח אם כזה מבוסס B460 כולל ה BIOS ? ב. האם יש יצרנים שאפשר לדעת מראש שלא תהיה בעיה ? מי מייצר ללנובו את הזכרונות תחת המותג שלהם ? לחלופין - המלצות על מחשבי מותג בקטגוריה שלו, מחשב עסקי נמוך שקט במארז דומה עם סלוט לכונן 3.5" נוסף ?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
החל משבוע שעבר אני סובל מבעיה עם התאורה במסך. פתאום, ללא שום קשר למה שאני עושה עם המחשב, התאורה במסך נכבית ורואים ממש ממש ממש חלש (צריך לכוון בכיוון של האור כדי לראות). לאחר שעושים reset או נכנסים למצב sleep וחוזרים ממנו התצוגה מסתדרת אבל אז אחרי כמה דקות זה שוב קורה. אני יכול לשלוח את המחשב לתיקון אבל כיוון שנגמרה לי האחריות כל פיפס עולה הון תועפות ואשמח אם מישהו שיודע למה זה קורה יאמר לי וכך אוכל לתקן בעצמי. תודה, גבי.
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אחרי התלבטויות רבות החלטתי ללכת על המפרט הבא שמטרתו היא אך ורק משחקים כבדים,מחשב שיחזיק לפחות לשנתיים,אשמח לחוות דעתכם. מעבד- 8400 INTEL לוח אם-ASUS P5Q זיכרון- G.SKILL 2GBX2 800MHZ CL4 דיסק קשיח- SEAGATE 7200.12 500GB 16 MB כ.מסך- GIGABYTE GTX 285 מארז- CM 690 ספק כח- CORSAIR 550W צורב DVD של אסוס. מסך-T240 של סמסונג מחיר-6900 ש"ח,בחנות במקום מגוריי. שאלה אחת שיש לי היא האם ה8400 מספיק כרגע והאם הוא לא יהווה צוואר בקבוק למחשב ולGTX285? תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, 4000 רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? משחקים - starcraft 2 * גודל המסך? 17 (פחות או יותר) * משקל רצוי? 2.7 (פחות או יותר) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200 ג'יגה * צורב DVD? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף מותג טוב, כמו דל או LG עוד כמה מילים: עדיף שהמחיר יהיה כמה שיותר זול אבל אם צריך ניתן גם לחרוג מהתקציב. בעיקרון המחשב הוא בשביל אח שלי והוא מתלבט בין מחשב נייח למחשב נייד, בפורום השכן כבר המליצו לי על מחשב נייח ולכן אשמח לקבל ה…
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב שיריץ משחקים חדשים אבל לא ממש בא לי לקחת משכנתה בשביל הנושא יש לי כמה שאלות בכמה נושאים אני אשמח אם מישהו יוכל לענות לי. התקציב שלי הוא באזור ה4000 בלי מסך. זכרונות החלטתי לקחת אחד של 1024MB ומקסימום להוסיף אחר כך אבל השאלה שלי היא האם אפשר להיסתפק ב677MHZ או ששווה להשקיע ב800MHZ חוץ מזה האם נורא שווה לקחת אחד עם 4 או 3 CL או שגם 5 מספיק? לוח אם אני די סגור על מעבד CORE 2 DUO ועל כרתיס מסך GeForce כלשהם אבל אני לא ממש בטוח איזה chipset לקחת כי אני לא ממש מבין את ההבדל בין NVIDIA nForce 680i SLI ו NVIDIA nForce 650i. לפי מה שאני ראיתי אין הרבה אפשרויות זה מה שאני מצאתי אם אתם יכולים להמליץ אני אשמח לשמוע: FPIN9וAbit GAN680SLIDQ6וGigabyte P5N32EוAsus …
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-