עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי חברים רכשתי לבסוף סמסונג RV520, יש לי מחשב נייח אליו מחובר הראוטר האלחוטי 3COM. אשמח אם תוכלו לעזור לי דרך הדרכה ברמה של ילד בן 5 שאוכל לגלוש דרך המחשב הנייד עם הראוטר הקיים. תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  2. Started by MYH,

אני שוקל לקנות בעתיד הקרוב, אז הכנתי מפרט ב- KSP http://i17.tinypic.com/681ahiw.jpg המטרה שלי היא תקציב נמוך יותר, בסביבות ה-4000 אם אפשר. המחשב מיועד למשחקים וייתכן שגם עריכת סאונד. סביר להניח שאקצץ בכונן הקשיח, אבל תהיתי אם אפשר לעשות משהו יותר משמעותי מבחינת המחיר. האם זה בזבוז לקנות מראש 2 ג'יגה RAM ? בפשטות, השאלה היא, מה אני מפספס פה בתור אחד שלא מבין בנושא P:

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  3. Started by andd,

מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1599 קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤240 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤616 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 קירור למארז: Scythe 120mm MINEBEA 1100RPM 42CFM / 18dBA כמות: 2 - מחיר: ¤80 ספק כוח: Thermaltake Though Power 750W 60A/12V 4XRails SLI כמות: 1 - מחיר: ¤753 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤495 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤349 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1379 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 …

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  4. חברה תגיבו בבקשה , המחשב הוא מחשב לעבודה ואינטרנט, קצת למשחקים ... המחשב לא הולך לעבור OC... לגבי ההארד דיסק אני לא בטוח עם הלוח אם תואם ל SATA II ... ?! אם לא מקסימום ניקח אחד IDE רגיל הבדל כולא של 30 שקל ... תודה מראש . לגבי המסך... הוא דיי לקח את תשומת הלב שלי מבחינת הנתונים הטכניים והמחיר .. לא מכיר את החברה לכן אני קצת סקפטי לגביו ... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  5. שמסך יהיה בגודל 15 אינץ . מה לפי דעתכם יותר טוב: 1. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4536&CatCode=315 2. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5354&CatCode=315 תודה.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  6. Started by itayalle,

אני עומד בפני התלבטות אולי משהו יכול לעזור לי כאן .. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד ואני מתלבט בין שני מחשבים : מחשב מהפשוטים בסדרה של אפל - 13אינטש MacBook white 2.4GHz מק"ט: Z0FK 2.4GHz Intel Core 2 Duo 2GB memory 160GB hard drive Double-layer SuperDrive 6,699.00 ש"ח לבין מחשב נייד בין הרציניים של HP -מחשב נייד מסדרת HP Pavilion dv5-1100 - 15 אינטש מעבד Intel® Core 2 Duo Processor T9400‎‏ ‎2.53 Ghz, מטמון של 3‎ MB ברמה 2 מערכת הפעלה מותקנת גרסה מקורית של Windows Vista® Home Premium עם Service Pack 1‏ (‎32-bit‏) מערך הזיכרון ‏(‎2 x 2,048 MB‏) זיכרון סטנדרטי ‎4,096 MB זיכרון מרבי תומך בזיכרון DDR2‎ של עד ‎8 GB מנהלי התקנים פנימיים אחסון פנימי 320 GB אני יודע שאין …

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  7. Started by ureshef,

ברשותי מחשב HP2650 שהגיע עם ויסטה. הכנתי דיסק גיבוי כדי למחוק את ויסטה ולהתקין XP המוכר הזהיר אותי ששכדאי לבדוק אם XP יכולה לעבוד על מחשב זה מבחינת דרייברים האם משהו מכיר בעיה כזו שיכולה לקרות לפני שאני מוחק את ויסטה ומתקים XP תודה מראש אורי

8. שלום ... אני מעוניין בהמלצה למחשב נייד. הביצועים הם עיניין די זניח למען האמת מכיוון שאני לא הולך לעשות איתו הרבה מעבר לאופיס/אינטרנט, רק חשוב שיהיה 1-2 ג'יגה זיכרון. המחשב צריך להיות מקטגוריית THIN AND LIGHT כי אין לי כוונה להסתובב עם משקולות בתיק וגם ככה לא יהיה מקום מספיק גדול להניח אותו. אשמח אם תמליצו לי על מחשבים יוצאי דופן שאתם מכירים בטווח המחירים הזה - שמצטיינים בעיקר בנוחות, הנדסת אנוש טובה, וגם תוספים מובנים מעניינים (מצלמה מובנית וכו' ..)

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  9. אחים שלי אני מבקש את עזרתכם .. קניתי לפני שבוע מחשב של ASUS F8VR בקניה אמרו לי שאני אוכל להחליף את המערכת VISTA למערכת XP התקנתי XP על כונן נפרד מההתקנה של הVISTA כדי שישמר לי האופציה לחזור לVISTA כעת לאחר ההתקנה נוצרו לי 2 בעיות , אבקש את תמיכתכם בעיה ראשונה , איני מוצא דריברים לדגם הזה שיתאימו לXP וככה שום דבר לא עובד (ווירלס ועוד ועוד) בעיה שניה , אין לי אפשרות לחזור לVISTA ואפילו שניסיתי ללחוץ F11 הוא לא מגיב .... אבקש את תמיכתכם , מודה לכם אחיי !

10. Started by ac1240,

אני רוצה שהיה לו כרטיס מסך טוב זה הדבר העיקרי שאני מחפש בו תודה

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  11. אני צריך מחשב לאינטרנט לימודים (בעתיד לחבר מוצרי compy לילדים אולי ) השאלה שלי איזה לוח אם כדי לקנות למפרט הזה (כאשר אני רוצה שהיה כ.קול מובנה ללא כ.מסך) ואיזה מארז כדי לקנות למחשב הזה ואשמח לשמוע טיפים לשינוי אם יש תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  12. האמת שזה בקשה כמעט רגילה פה.. אני רק רוצה שינויים במידת הצורך הדרישה - מחשב ראשי לבית (כולל משחקים, וכל מה שסטודנט להנדסת חשמל צריך) התקציב הוא 4000 שקל, גמיש.. בניתי את המפרט הנ"ל, יש מה לשנות? Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤907 Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 Gigabyte GA-EP45-DS3R כמות: 1 - מחיר: ¤667 Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS כמות: 1 - מחיר: ¤305 SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤325 A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 כמות: 1 - מחיר: ¤461 Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤331 Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤792 PIONEER DVR-115DBK X…

13. Started by איתמר,

אני רוצה מפרט למחשב ב7500 מחשב שלם מקלדת עכבר מסך מערכת הפעלה אנטי וירוס קיצר הכל אפשר קצת לחרוג אבל עד ה8000

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  14. Started by atomic rooster,

אהלן, עדיפות ללנובו\דל, אני רוצה לדעת אם יש סיכוי להכניס בתקציב הזה מעבד core2duo, מאה שישים ג'יגה ו2 ג'יגה ראם, או לפחות 2 מתוך השלושה שימושים-משרדיים (סטודנט), אבל החבר פשוט רוצה "מכונה חזקה". אין לי שום בעיה לקבל אותו עם xp/freedos במקום ויסטה אם זה יעלה פחות. תודה מראש לעונים ושבת שלום.

15. זה המפרט שאני קונה ואני מעוניין להוסיף לו גם כרטיס מסך 8800GT. השימוש הוא יותר למשחקים. האם מחשב כזה יחזיר להרבה זמן ומשחקים חדשים יחסית? או שעדיף לעבור לאינטל שאני לא ממש מתלהב מהם. אגב - מארז וכל השאר יש לי כבר תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 604 צפיות
  16. הקישור הנ"ל לא עושה למישהו כאן דה ז'אבו ?! http://www.zapta.co.il/product.asp?productid=4335&catcode=4&shataf=

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  17. Started by usx,

תקציב - 4000 אפשר חריגה ב500 אם זה ממש מצריך את זה * מטרות המחשב? מעוניינת ללמוד אדריכלות לכן אני חושב שיש צורך במעבד טוב וכובן ש SIMS 4 יעבוד טוב * גודל המסך? 15.6 / 14 * רזולוציית המסך? הכי טוב שאפשר בתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין, * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין עדיפות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 7200RPM ואם אפשר אז אפילו SSD משולב * כונן אופטי? עדיף אך לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? WIN 7…

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  18. לעבודות תלת מימד (max maya maxwell וכו') ורינדורים אשמח להצעה למחשב מבוסס intel ולמחשב מבוסס amd כולל הכל (מעבד לוח אם ספק קירור וכו') לא צריך מסך מקלדת ועכבר תודה מראש וחג שמייייח אוהד

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  19. שלום לכולם, ברשותי המפרט הבא: (מעבד)E6600 P35C-DS3R(לוח-אם) 2GB RAM DDR2 KINGSTON(זיכרון ראם) 200GB SATA2 SAMSUNG(דיסק קשיח) 8800GTS 320MB(כרטיס מסך) מארז +ספק 500וואט ג'נרי קניתי את המפרט הנ"ל לפני כשנתיים כאשר היה לי מסך 17 אינץ'..לאחר כמה חודשים התחדשתי במסך 24 אינץ'(DELL 2407) ברזולוציה 1920*1200... מכיוון שהמחשב שלי לא היה מספיק חזק כדי לסחוב את הרזולוציה במשחקים כבדים נאלצתי להתפשר על גראפיקה..לא נורא מאוד..אבל ככל שהזמן עבר נאלצתי יותר ויותר להתפשר עד שאני מוצא את עצמי משחק משחקים כבדים על LOW ובכך מאבד את כל החוויה שבמסך כזה ובמשחקים כאלו.. לכן אני חושב שהגיע הזמן לשדרג את המחשב.. המטרה העיקרית היא לשחק משחקים כבדים(יריות-COD,CRYSIS מירוצים-BURNOUT,GRID אסטרטגיה-E…

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  20. שלום, אני מעוניין במחשב שמיועד ללימודים ולאינטרנט,אני צריך שהיה מספיק מקום משהו כמו 160 גיגה +- ואני רוצה לראות אולי סרטים או משהו כזה... כולל מסך... תודה

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  21. מארז NZXT APOLLO BLACK NO PSU ספק seasonic 400w ss-400 et apfc-f3 לוח אם GIGABYTE ga-p45-ds3 intel p45 1600fsb ddr2 מעבד e7200 2.53ghz 800 mhz 3mb lga775 box זכרון gskill ddr2 800 mhz cl4 2gb צורב samsung dvdrw x22 shs223 sata ארדיסק samsung hd642jj 640gb sata2 16 כרטיס מסך gecube radeon hd 4850 512mb ddr3 בדיקת מאמץ ועומס oc (בעתיד.וגם קרור בעתיד) http://www.foxpc.co.il/ סה''כ 3300 יש מה לשנות?

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  22. שלום לכולם, מצ"ב לינק למפרט מחשב שמפורסם בעיתון. http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=774951 כתוב שם שהמחיר הוא במבצע 2699 במקום 7000 בערך. אני צריך מחשב טוב וחזק אבל לא משהו מטורף. אני עובד בעיקר עם תוכנות גרפיות, תוכנות תלת מימד (3DSmax) ותכנות לוידאו (after effects). התקציב שלי הוא באזור ה-4000 ש"ח ולכן המפרט הנ"ל נראה לי מאד אטרקטיבי במידה ומשדרגים את הדיסק למשהו גדול יותר מגדילים זיכרון ל-2GB ואולי אפילו מורידים ל core 2 due במקום quad. בקיצור אשמח מאד לשמוע את דעת המומחים בפורום. תודה רבה ושבת שלום

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  23. בקשה למפרט - מחשב למשחקים - עד 4000 ש"ח תקציב מקסימלי: 4000 ש"ח לא לחרוג שימושים: משחקים. כגון: COD 6, ועוד. ציוד הקפי: ללא. תודה!

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  24. Started by andi,

רציתי לדעת האם ניתן להפעיל מחשב נייד ללא הארד דיסק ולחבר הארד דיסק חיצוני USB האם ניתן יהיה להפעיל מערכת הפעלה עליו?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  25. חבר המליץ לי על המחשב הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=19244 אני רוצה לשאול: -מה דעתכם -האם קיים מחשב זול יותר וטיפה פחות טוב מהמחשב נ"ל -האם כדאי לי לחכות שבוע - שבועיים בשביל שירדו המחירים משמעותית

• 1 תגובה
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.