ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
שלום, מבקש המלצות עבור מחשב לאשתי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 , ניתן לחרוג עד אזור ה 4000 אם יש הצדקה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט, לימודים, יישומי אופיס (כולל אקסל) , פגישות זום ושימושים כלליים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אם מסתדר בתקציב, אולי תחנת עגינה. - לא הכרחי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מהותי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא פח…
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
מהו התקציב המרבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7k מתי מתוכננת רכישת המחשב? סוף חודש אפריל מה השימושים במחשב? (ציינו בפירוט מה תעשו עם המחשב, אילו תוכנות/משחקים תפעילו וכו'): גיימינג כבד האם תבצעו המהרה ("OverClocking, "OC) למחשב? (ציינו את הרכיבים): לא. האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? מסך מחשב 140 hz מהו נפח איחסון שתרצו בכונן הקשיח ובSSD? SSD 512gb קשיח2t האם יש צורך בציוד היקפי? האם הציוד ההיקפי נכלל בתקציב המחשב? עדיף שהיה כלול אבל אפשר לחרוג האם יש העדפות ספיציפיות למארז? אם אפשר בלי בכלל rgb האם יש צורך בכונן דיסקים? כן צורב האם יש חשיבות לשמירה על שדרוג עתידי? כן האם אפשרי לבצ…
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
היי אשמח לחוות דעת עבור מפרט למחשב שמיועד לשימוש ביתי בסיסי בלבד(אינטרנט וקצת אופיס). אין שום כוונה לשדרג/אוברקלוק בעתיד. תקציב עד 2500 כולל מסך. https://www.tms.co.il/39475 מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i3 8100 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 556 קירור למעבדים: Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 Retail כמות: 1 - מחיר: ₪ 43 לוחות אם: Gigabyte H310M S2H כמות: 1 - מחיר: ₪ 282 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 8G 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 290 מארזים: Antec P5 Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 215 ספקי כוח: …
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות במבצעים שיש עכשיו בKSP מחשב נייד שישמש אותי גם ללימודים שאתחיל בקרוב וגם לגיימינג. עד עכשיו חשבתי על המחשב הזה : https://ksp.co.il/?uin=48649&select=.1304..271..1358..5274..2639..4152..442. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 - ניתן לחרוג ב400 בערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ולימודים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצ…
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי, מעוניין לקנות מחשב לאבא שלי, הדרישה היא מחשב חזק יחסית בתקציב של עד 4000 ש"ח. בניתי את המפרט המצורף, אך אני פחות מבין ברכיבים כמו ספק כח, SSD, מארז. המטרה היא מחשב שיעבוד מהר, חלק, ויריץ משחקים ברמה סבירה פלוס. האם משהו במפרט הוא יותר מדי? האם יש אפשרות להתפשר על משהו, או שזה מקסום טוב של הכסף? אולי צריך שדרוג כלשהו? המון תודה! מעבד: Intel Core i5 9400 / 1151 Tray כמות: 1 מחיר: ₪ 720 קירור למעבד: Arctic Freezer Xtreme כמות: 1 מחיר: ₪ 177 לוח אם: Gigabyte B365M H כמות: 1 מחיר: ₪ 291 זכרון: Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3200 CL16 Vengeance LPX Black CMK32GX4M2E3200C16 כמות: 1 מחיר: ₪ 401 מארז: Antec VSK4000B-U3 Case כמות: 1 מחיר: …
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? יש רצון לא לחרוג מ 2k 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש ביתי סטנדרטי לזוג מבוגר - גלישה, סרטים, אופיס וכו׳ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה ומתאפשר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן …
-
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
- 2 followers
-
-
משתמש במקלדת לגלישה וכתיבה בלבד. המקלדת שלי גמרה את הסוס. אשמח לקבל המלצות.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ! שמי ריקו, ואני למעשה כבר תקופה ארוכה מפנטז על מחשב נייד טוב, שיוכל להעביר איתי תקופה =) אני חייל משוחרר, ככה שלהרשות לעצמי מחירים גבוההים קצת קשה לי, אבל גם הדרישות שלי, לא גבוהות במיוחד! *אני מעוניין לרכוש את המחשב בישראל, והתקציב שאני הייתי רוצה להשקיע נע בין 2,500-3,500. מוכן להתפשר קצת למעלה אם זה יעשה הבדל כל כך משמעותי בתקופת ה"חיים" של המחשב, או בביצועים. לא ארצה להגיד למצב שאני חורג ביותר מ500-700 מעל טווח המחירים שהצגתי. מה שאני רוצה מהמחשב, זה בעיקר הפעלת משחקים. *המשחקים שהייתי רוצה להפעיל, לא כבדים במיוחד אבל גם לא קלים. המשחק העיקרי שאני משחק בו שאני מניח שחלקחם מכירים הוא World of warcraft, אני אשמח גם אם המחשב יוכל להריץ גם את StarCraft-II. אין צורך…
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט,אופיס,סקייפ ואולי משחקים קלים שמתאימים לילד בגיל 4-6 , חיבור לטלוויזיה לצפיה בסרטים * גודל המסך? 15.6 - 14 * משקל רצוי? כמה שיותר קל? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין צורך לרוב יהייה בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? אפשר לוותר * כונן Bluray? ללא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? * כמו כן עדיף מצלמה קדמית כמה שיות…
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי חבר'ה, הגיע הזמן לשדרג את מחשב המשחקים של האישה, אז אני צריך המלצות לשילוש וכרטיס מסך עד אלפיים ש"ח. הספק הוא 500W JSP הדרישות הן לכהלן: כנראה שהשילוש לא יוחלף במשך כמה שנים טובות, אז עדיף משהו טיפה יותר חזק ממה שנדרש למשחקים. הכרטיס צריך להסתפק בחיבור 6 פינים וזהו, כי אין יותר. (6850 בא בחשבון?) מעוניין שהיא תוכל לשחק על ההגדרות הכי גבוהות בכל מה שיבוא לה על 1280x1024, אבל כנראה שהמשחק העיקרי יהיה GW2. שקט לא מעניין אף אחד, לא מתוכנן OC. מעדיף לקנות את החומרה מKSP/אייבורי (באר שבע זה חור). מעדיף שלא לסטות מהתקציב, אלא אם זה ממש קריטי.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם. פעם ראשונה שאני כותב כאן למרות שקראתי מלא פעמים דברים בפורום ונעזרתי בו הרבה בעבר, אז זה הזדמנות להגיד קודם כל תודה. המחשב הקודם שלי שבק חיים ואני רוצה להרכיב משהו חדש. השקעתי די הרבה בלקרוא ביקורות, דירוגים ולהסתכל על מחירים והגעתי למפרט שכתבתי למטה. הייעוד של המחשב: 1. גיימינג 2. עיבוד גרפי (תוכנות מסוג arc+, sketchup ודברים דומים שלוקחים זמני עיבוד הזויים). 3. מניח שזה לא ישפיע, אבל המחשב הוא גם ה-media center שלי. מחובר בכבל ישיר לטלוייזיה ולמגבר בסלון ודרכו אני רואה את עיקר הטלוויזיה. בעצם זה כן משפיע.. זה הסיבה שחשוב לי שהוא יהיה שקט כי הרעש של המאוורר מטריף אותי אז מה אני רוצה מכם.. דעה כנה. איפה הגזמתי, איפה התקמצנתי מה סתם מלא כסף ומיותר ומה כדאי להו…
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אהלן אנשים, החלטתי שהגיע הזמן להחליף את המחשב הישן שלי (מעבד E6750, זכרון 3GB וכו'..) אני צריך את המחשב בעיקר על מנת להפיק מוסיקה באמצעות התוכנות FLSTUDIO וCUBASE אז ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? יש אפשרות עד 3 אלף, אבל זה במידה ויש שינוי דרסטי שיביא לביצועים טובים יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר הפקה מוסיקלית בעזרת FLSTUDIO וCUBASE גיימינג אני משחק במשחקים פחות כבדים כמו FIFA 12 וFIFA 13 שאמור לצאת בקרוב... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכ…
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים). * גודל המסך? עד 15.6". עדיף פחות, אבל אני מבין שכנראה לא אפשרי במסגרת התקציב. * משקל רצוי? כמה שפחות, לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו מיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רק HDMI. * בלוטות? צריך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי. * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. כרגע מצאתי שלושה דגמים שנראים לי מתאימים: Samsung 300V5A A01IL - שהיתרון הגדול שלו הוא מסך המט. אבל אני לא יודע עד כמה מחשבי SAMSUNG הם טובים. Dell Inspiron N505…
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי, אתמול לקחתי את המחשב של אח שלי, הוצאתי מהמארז ושמתי לו הארד דיסק. זה מחשב והראד דיסק ממש ישנים, אז אני אשמח אם תגידו לי איזה חלקים הם הדפוקים ביותר ובמה צריך להחליף אותם, אני פשוט לא מבין בזה. ואם אפשר חלקים לא יקרים מאוד ולא לגיימרים, המשחק היחיד שאח שלי מריץ זה מיינקראפט מפרט: Field Value Computer Computer Type ACPI Multiprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 Internet Explorer 6.0.2900.2180 (IE 6.0 SP2) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name ADMIN-4646B964B (éòøä øîàï) User Name Admin Logon Domain ADMIN-4646B964B Date / Time 2012-09-16 / 11:50 Motherboard CPU Type Intel Pen…
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אשמח לעצתכם. אני ובת זוגי עובדים כאנימטורים עצמאיים, במתכונת של סטודיו קטן. המחשבים המקרטעים שלנו כבר בני 4-5 שנים, וכבר נעשה די מתסכל להריץ עליהם פרוייקטים כבדים.הגיע הזמן להחליף. בעיקרון אני זקוק לשני מפרטים כשהמשותף להם (והתכונה החשובה ביותר) זה שיהיו מסוגלים להריץ פלאש (תוכנת אנימציה וקטורית,דו מימד.) במהירות הגבוהה ביותר ולהתמודד עם קבצים כבדים מאד. מעבר לזה ישנם הבדלים קטנים באופן השימוש המיועד – לצורך העניין בת זוגי תצטרך גם לערוך על המחשב (פרמייר) ולהתעסק עם פוטושופ ואני אשמח מדי פעם להעלות איזה ולראות אותה מסתכלת עלי בגועל בזמן שאני טובח בחפים מפשע. (גיימינג, בקיצור). GTA לגבי התקציב - השאיפה שלי היא לייעד לכל הענ…
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני שוקל לקנות מחשב חדש בימים אלה , המחשב בעיקר לעבודה יומיומית שכוללת יישומי אינטרנט ואופיס. כמו כן , תיכנות על visual studio 2011 ו eclipse . אני רוצה לשמור לעצמי אופציה להריץ קצת משחקים כשיהיה לי יותר זמן פנוי ולכן אני רוצה שכרטיס המסך יהיה חזק פחות או יותר , המסך איתו אני רוצה לעבוד הוא DELL U2412M דברים חשובים : 1) אני חייב יציאת סאונד coaxial לרמקולים שלי. 2) כמובן שאני חייב יציאת HDMI. 3) אני מתכוון להעביר 2 סטיקים של זכרון שקניתי לא מזמן למחשב הנוכחי : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231428 4) קניתי כבר כונן SSD שעליו אני רוצה להתקין את המ"ה ותוכנות , לכן לוח האם חייב לתמוך ב SATA III . הכונן : ADATA S510 120 GB S…
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לבנות מחשב שיתאים גם לשמש כמדיה סנטר, גם למשחקים למיניהם, וגם בעתיד כנראה יעבדו עליו גם בתוכנות של ADOBE לעיצוב. מעבד: Intel Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד: Generic CPU Cooler For s1366 (האם צריך בכלל? המעבד מגיע TRAY זה אומר שיש עליו מאוור לא?) לוח אם: Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות: Corsair 4x2GB DDR3 1600Mhz Vengeance Quad Channel CL9-9-9-24 דיסק קשיח: Western Digital Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA III WD10EARX כרטיס מסך: Sapphire HD 6670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E צורב די וי די: Sony Optiarc AD-7280S DVD±RW x24…
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני צריך מחשב חדש לשימוש ביתי עד 2000 ש"ח ללא שום ציוד היקפי. השימוש יהיה בעיקר לגלישה באינטרנט וצפיה בסרטים (HD). אבל גם משחקים מדי פעם. לא מתכנן OC, וגם לא ממש מפריע הרעש, אלא אם כן מדובר בטרקטור ;D רצוי מפרט מKSP כי יש להם סניף קרוב אלי ראיתי באתר שלהם מפרט "מומלץ" בדיוק בתקציב, תגידו לי אם זה באמת הכי טוב שאפשר להשיג בתקציב הנ"ל. Athlon II x4 Quad Core 645 3.1Ghz Socket AM3 3.1Ghz Box GIGABYTE M68MT-S2P AM3, nForce 630a, DDR3 1333, GeForce 7025 DDR3 1333Mhz 2GB Patriot Signature Heatshield X2 Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II Sapphire HD 5450 512MB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) Antec VSK-2000 …
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לעריכה גראפית של סרטי חתונות ותמונות. בעתיד הרחוק אני רוצה לשדרג אותו גם למחשב לעריכה גראפית ב3D MAX ותוכנות כבדות שונות ככה שצריך להיות אפשרות לשדרוג. בניתית את המפרט הבא: מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray לוח אם: Gigabyte GA-PH67A-D3-B3 for socket 1155 ספק כוח: Thermaltake 550W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כרטיס מסך: PNY Nvidia QUADRO FX 580 PCIE 512 mb Retai כונן אופטי: LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Blac…
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בצבא עכשיו בתפקיד גובניק ויש לי המון זמן פנוי ואני רוצה לנצל את זה במשחקים ותכנות שזה מה שאני עושה רוב הזמן... ואני מחפש מחשב שיכיל את שלושת הדברים שרשומים למטה עד למחיר 3000ש"ח. מפרט: גודל מסך: 15.6 מעבד: Intel Core i7 זכרון: 4GB או 2GB אשמח לקבל לינק לחברה/מקום שמוכר מחשב אם המפרט הזה.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן קניתי את המחשב נייד ASUS N53SV וגיליתי שיש לי בעיה עם הפורט של ה HDMI. ניסיתי לחבר את הכבל עם הטלויזיה שלי SAMSUNG LCD ושום דבר לא עובד. בדקתי את הכבל אצל מחשב נייד של חברים ובאקס בוקס 360 הכל עובד פיקס הכבל סבבה. ניסיתי לחבר את המחשב הנייד לטלויזיה של חבר ועדיין לא עובד המחשב שלי פשוט לא מזהה אותו. הורדתי את כל הדרייברים החדשים של המחשב ושל הכרטיס מסך,שיחקתי שעות עם ההגדרות הוא פשוט לא מזהה את הכאבל. כאילו הפורט דפוק. ה VGA לעומת זאת עובד טוב. הסתכלתי בפורומים וגיליתי שיש להרבה אנשים את הבעיה הזאת של ה HDMI בדגם הזה של אסוס ובעוד כמה דגמים. מישהו רשם באיזה פורום שהפורט נמצא קצת יותר מדי עמוק בתוך המחשב נייד לכן הכאבל לא מגיע אליו עד הסוף ושהוא חתך את הציפוי…
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתלבט באיזה מחשב לבחור לצרכים של : 1. גלישה באינטרנט 2. XBMC 3. עבודה קצת על אופיס. השימוש העקרי הוא HTPC בעיקר XBMC. הדגמים בינהם אני מתלבט הם : ZOTAC ZBOX HD-ID40 או ZOTAC ZBOX AD04 תודה מראש, עודד
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי את המפרט הבא למחשב לשימושים ביתיים משרדיים, ואשמח לדעתכם/ הצעות לחיסכון עד כמה שאפשר (אם זה אפשרי להגיע קרוב יותר לאיזור 3000 ולא ל-4000 כמו שזה כרגע): מעבד אינטל: מעבד Intel Core i5 3470 3.2Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz 1 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 ספקי כוח: ספק כח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) …
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב ללימודים לצורך תכנות. אני עובד בינתיים עם visual studio אבל אני רוצה אופציה להפעלת סביבות עבודה כבדות יותר. התקציב הוא עד 5000. ראיתי מחשב נחמד עם מסך טאצ' מה דעתכם על asus vivobook S400CA? בכללי הייתי מעדיף המלצה על מחשב עם כונן קשיח קצת יותר טוב בסביבות 7500 rpm. * גודל המסך? 15.6'' * משקל רצוי? עד 2.5 קילו, מומלץ פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה של 4 שעות יהיה נחמד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות חצי טרה * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?…
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-