ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה מעבד אינטל לוח אם רצוי 945 של MSI או ASUS צורב DVD לפחות 160 גיגה הארד דיסק אם נכנס יותר אז סבבה כל השאר אני משאיר לכם עדיף לא יותר מ 200 שקל חריגה רק אם זה ממש הכרחי תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 3000-3500 ש"ח ואני רוצה לקנות מחשב עם מסך דק מישהו יכול לעזור לי כי אני לא מבין בזה..! אני צריך מחשב חזק יותר בשביל משחקים...! תודה מראש ~ אמיל ~
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
טוב אני נראה לי כבר שגעתי אותכם פעם התקציב שלי 3000 פעם 4000 ועכשיו 3500 וזהו נקודה לא מתחלף חחח ץ אחרי שיחות והסברים בכל מיני פורומים הגעתי למסכנה שמחשב ב3000 זה לא ממש מחשב טוב למשחקים אוקיי לעינין אני מוענין במחשב בתקציב 3500 ללא חריגה של 50 שקל חבר'ה אני נכנס עכשיו לעוד הוצאה של 500 שקל כבד עלי חח אז ללא מסך וללא כל ציוד הקפי אחר אני יקנה או מKSP או מSKYPC אז או שאתם עושים מפרט בKSP או ב SKYPC ולא לעשות חלק אחד משם וחלק אחד משם כי אני קונה הכל מאותה חנות אני צריך צורב DVD המחשב מעויד למשחקים אז צריך גיגה זיכרון ולפחות 160 גיגה דיסק קשיח וכרטיס מסך אני לא מבין מה טוב אז אני ישאר לכם את זה וגם מעבד ולוחM וזיכרונות ספק אני צריך ספק שירזיק את המערכת ולא יתקלקל אחרי חצי שנ…
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אז ככה הלכתי לעבוד קשה(קרעתי תתחת) שלושה חודשים במיוחד בישביל המחשב ובמיוחד ביגלל שהחורף בדרך ולא יהיו כל כך עבודות. ואספתי תכסף (9850 ש"ח מתחת לכרית) והמחשב כמו שאמרתי מיועד למישחקים וסרטים בעיקר וOC ולמוזיקה. חשוב שיהיה שינוי גדול בין מה שיש לי כרגע:סלרון ,256MB זיכרון ,כרטיס מסך מובנה ,לוח אם על הפנים(מגעיל אותי,אפילו OC לא ניתן לעשות) שבב:266 של VIA כמה עצוב,דיסק קשיח 40GB 'השאר הכל ג'נרי. סתכלו כמה שנים סבלתי!!! :-[ :'( :'( ביגלל זה אני רוצה שהשינוי יהיה דרמטי ואני חושב שיהיה דרמטי! אז ככה זה מה שאני רוצה שיהיה במחשב: מעבד: E6300 לא צריך יותר מיזה. קירור למעבד: ראיתי שיאים נישברים אם הקירור סטוק אבל אם מומלץ קירור תוצרת חוץ תמליצו על משהו איכותי שיקרר יותר טוב …
-
- 11 תגובות
- 851 צפיות
-
-
קודם כל שאלה איך הנידים האלה ? שווה לקנות אחד מהם ? http://img526.imageshack.us/img526/4861/scanbv8.jpg אם אתם לא רואים תשמרו תתמונה ותגדילו .. אממ .. אם לא טובים תביאו מחשב נייד נחמד שיסחוב משחקים כמו GTA וזה
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני צריך שיהיה מחשב חזק שיחזיק לכמה שנים טובות שיהיה בו כרטיס מסך חמוד ואם אפשר שיהיה גם 80 GB וזהו בעיקר שיהיה מצויד בדברים איכותיים
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
קניתי לפני חודש Dell Latitude D620 עם מעבד daul core 2.0, דיסק קשיח 100/7200 וזיכרון 2X512. בדקתי את זמן הסוללה וכאשר רק וורד פעל הסוללה הספיקה לשעתיים וחצי בלבד... האם זה נורמלי? מישהו יודע מה זמן הסוללה המקובל למחשב כזה או איפה אני יכול לבדוק את הנתון הזה? תודה רבה רועי
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני צריך מפרט בעיקר לגיימינג עד 4K (אפשר לחרוג טיפה).. אני צריך עם מסך (לפחות 17 אינץ'), אני יודע שאי אפשר דברים הכי טובים שיש בתקציב הזה אבל משהו שיעשה fps נורמלי. תעזרו לי בקשה! נ.ב: לא כולל ציוד הקפי ואם אפשר שהמפרט יהיה מהחנות KSP. תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא משחק יותר מדי אבל כשאני משחק אני אוהב הגדרות טובות ומשחקים יחסית כבדים [יחסית] אני לא רואה יותר מדי סרטים אבל קצת אני כן רואה אני הרבה מתעסק במשימות משרדיות [אינטרנט ואופיס ואייסיקיו וכו'] המפרט צריך למעשה לכלול רק מעבד וכרטיס מסך כאשר בתקציב כבר נלקחים לוח אם ומסך LCD שעולים [יחדיו] כ- 2400 ש"ח לוח האם הוא תומך עד קונרו [של אסרוק עם התמיכה ב-DDR אם אתם מכירים] אם יש בעיות אני מוכן תמיד לבוא לקראת מי שבא לקראתי... ;D אז רק תשאלו ואני אענה
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
דבר ראשון מצטער שלא שיניתי את הכותרת לא הייתי על המחשב המפרט בחתימה אני לא מתכוון למכור את המחשב ולקנות חדש ולדעתי אפשר להשאיר את הזכרונות , הארד דיסק , הספק מעולה והיה מישהו שאמר לי להחליף אותו אז תעשה לי טובה אל תתן עצות אם אתה לא מבין כלום אני חושב שצריך לוח מעבד וכרטיס מסך ולהשתדל מפנדס , תודה .
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/mobile/showdoc.aspx?i=2856&p=1 יש להם עוד מה ללמוד.
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני חשבתי על המחשב הזה: http://www.ctm.co.il/product.asp?id=728 אני אשמח לתגובות והמלצות... ;D
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אז הגיעה הזמן להחליף מחשב! אין לי עדין תקציב זה תלוי במה שאני אצטרך, אני צריך מחשב נטו + מארז (בלי מסך עכבר מקלדת וכו'), הדגש כמו שכבתי יהיה על משחקים כבדים כנראה, מינמום ג'יגה RAM וכרטיס מסך טוב כי זה אחד הדברים שמתיישנים די מהר. עוד פעם אין לי תקציב מדויק אז אם תוכלו לתת לי גם ב4500 בערך וגם מעל 5000 עד 6000 כדי שאני אראה את ההבדלים ואדע אם כדי להשקיע עוד 1000 או שזה לא ישנה בביצועים. תודה מראש, רועי
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה למחשב נייד, שיהיה קל במיוחד (פחות מ-1.7 ק"ג) ועם סוללה חזקה שתספיק לפחות לכמה שעות. הוא לא צריך להיות חזק, ישמש בעיקר לצרכי אופיס וגלישה באינטרנט. התקציב הוא עד 2,500 ש"ח, לקניה ביד שניה (מחשבים ניידים ב-yad2, למשל). אשמח לשמוע הצעות :xyxthumbs: תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב לגיימר כבד... אני צריך שתמליצו לי על מעבד טוב (DOU 2CORE למשל) לוח אם(אני לא מבין בזה כל כך...) זיכרון(1GB רק של איזה חברה?) כרטיס מסך(החלק הכי חשוב כמובן,7800GS יהיה טוב או שכבר עדיף להשקיע בGTX?) דיסק קשיח(160 GB יספיקו לי?אני מוריד הרבה משחקים של 3/2.7 GB בדרך כלל) צורב DVD(איזה כדאי?) מסך LCD(איזה כדאי?) בכל המחשב אני רוצה לקנות עד 6500 ש"ח עם מסך.
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מארז Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 400W V.2 Case 1 445 ¤ מעבד Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1140.00 ¤ דיסק קשיח Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 469.00 ¤ לוח אם Gigabyte GA-945P-S3-RH Intel 945P Motherboard 630.00 ¤ זיכרון, 2 יחידות Twinmos 512MB DDR-II DDR 667 Memory 730.00 ¤ צורב LG GSA-H10A/N 16x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW 190.00 ¤ כרטיס מסך Gigabyte NX7300GS PCI-e 256Mb(up to 512) Bulk Video Card 415.00 ¤ סה"כ 4019 התקציב הוא 4000 ללא מסך ומקלדת עכבר. מיועד לסטודנט, עבודה משרדית , עבודות תכנות, וסרטים. אשמח לתגובות.
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=2091079
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
טוב חברה יש לי 2000 ש'ח להוציא לשיפור המחשב כדי שיוכל להריץ משחקים כבדים חלק המפרט בחתימה והייתי מעדיף לקנות מפנדס אבל אם יש אופציה עדיפה אפשר להציע
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
רוב המטרות הן לטובת משחקים והורדת שירים מהאינטרנט. שיהיה : מארז יפה, לא סטנדרטי קירור מעבד טוב תודה
-
- 9 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום אפשר מפרט מחשב שיכלול אינטל דיולקור 2 (אינטל), לוח אם, כרטיס מסך, מארז שיהיה גם ספק, זכרון ג'יגה, הארדיסק 160 ג'יגה עכבר,מקלדת רמקולים של 170 שקל משו כזה ומסך שיכלול גם צורב דיוידי וכונן 1.44 אפשר להחליף גם את המסך למשו אחר אם נראה לכם לנכון לשפר קצת את המחשב מסך נראה לי החלטתי 19 אינץ של lg ב1750 שקל מסך lcd וחשוב שתהיה יציאה של dvi בכרטיס מסך התקציב של המחשב עם מסך 6000 שקל אז תתחשבו ב1750 שקל של המסך. מחשב שמשמש משחקים אופיס אינטרנט מסרים ועבודה עם תכנות... תודה רבה
-
- 20 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני צריך מחשב שיכלול: מחשב עצמו - 2G זיכרון 667 , צורב DVD , מעבד E6300, לוח אם GA 965P S3 או אחר שיתאים ל OC בעתיד אבל לא יותר מדי יקר כרטיס מסך X1950PRO 256 או 512 אם נכנס...ומארז נורמלי+ספק שיחזיקו ומקלדת. (לא צריך פלופי, עכבר) אני רוצה את התמורה הטובה ביותר למחיר ככה שאם לדעתם יש לעלות או לרדת בחלקים כלשהם תגידו! מקס' מקס' 6500 ש"ח.(תשלום מזומן!) תודה.
-
- 12 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, אני כנראה עומד לקנות לפטופ שמגיע באופן בסיסי עם חצי ג'יגה זיכרון DDR2 במהירות 667Mhz. יש לי stick זיכרון ממחשב נייד Fujitsu, חצי ג'יגה DDR2 במהירות 533Mhz. השאלות שלי הן האם זה בכלל אפשרי ? יש סיכוי שהזיכרון לא יתאים ? המחשב יעבוד ככה ? אם כן, האם זה יהיה עדיף על להשאיר אותו פשוט עם החצי ג'יגה המקורי ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
ממ, אני רוצה לקנות מחשב חדש מכיוון ששלי לא ממש מחזיק משחקים עדכניים.. 2.6 מגה הרץ, 512 MB ראם, ATI Radeon 9200 120mb בעיקרון מה שאני רוצה, זה מחשב שיחזיק לי לכמה שנים טובות בעניין הגיימינג והזמןחיים עצמו. תקציב: כבערך.. 3-6 אלף ש"ח. לא צריך במפרט: מסך. רמקולים. מקלדת. עכבר. אני צריך ממכם מפרט מלא + מחיר + איפה אפשר לקנות את זה, תודה רבה וענקית על העזרה. מה שחשבתי בינתיים זה מעבד של כבערך 4.2-4.6 ג'יגה הרץ, 1.5GB ראם או יותר [??] כרטיס מסך אני מתלבט אם לקנות חדש או להשתמש בנוכחי בעיקרון, תתנהגו בפראיות עם 3-6 אלף ש"ח רק לחלקים העיקריים ו... תודה D:
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה: מעבד INTEL CORE 2 DUO E6400 לוח אם INTEL WESTCHESTER DG965WHMKR זכרון SUPER TALENT 2x512MB 667MHZ דיסק קשיח WD SATA2 250GB 16MB 250KS 7200 צורב DVDRW LG GAS-H10A כ.מסך XPERTVISION 7300GT 256MB DDR2 מארז HEC 6A19+300W מה דעתכם על מחשב זה? בעיקר על לוח האם... תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, מכרתי לא ממזמן את חלקי המחשב שלי-מעבד,לוח וזכרון ב950 ש"ח:(512Mhz-ceon,865pe neo V2 Msi,Intel Prescott 1Mb Cache 800fsb). הסיבה העיקרית היא שאני סטודנט והמחשב התחמם מאד בחדר המעונות הקטן שלי+היה חבל לי לשדרג זכרונות 400Mhz וכרטיס מסך agp. לכן מכרתי בסכום הנ"ל. קניתי יד שניה זכרון 1Gb 667Mhz-דבר שהשאיר לי 550 שח על החשבון. אחרי התלבטויות חשבתי על שתי אפשרויות עיקריות: 1-לוח ?Abit LG-81 (945) s775?+מעבד pentium D 805 סה"כ 827 ש"ח-נותן מעבד כפול ליבה ואלי אפשרות oc בעתיד?(למרות שכרגע אני לא מתכנן)+כ. מסך ob מעפן אבל עובד+אפשרות שדרוג). 2-מהמפרטים המומלצים- DFI Infinity C51PV-M2/G Warranty+AMD Sempron (AM2) 2800 סה"כ 880 ש"ח-כרטיס משופר שיחסוך אולי קניית כ. מסך זמן מה+…
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-