עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by explize,

טוב נברתי וחפרתי במרחבי הנט וברחבי חנויות המחשבים והגעתי לכמה השגות שאני מקווה שתעזרו לי לסגור פינות. דרישות: אין צורך במסך וחומרה חיצונית(עכבר, מסך) וגם לא בDVD, אין צורך בכרטיס קול עובד עם audiophile 192 של M AUDIO מעבד 6400E מארז וספק נראה לי שהSONATA 2 יספק אותי(חשוב לי שקט, לא טוטאלי אבל שלא יעבור את ה 20- DB במיוחד בספק)-שוב זה לפי סקרים שלי..אין לי צורך מעל ל450W..רוב החומרה נשענת על חשמל חיצוני(אם יש המלצות לספק ומארז אחרים שיתנו לי את אותה התמורה אשמח לשמוע- שמעתי כבר המלצות לTT או לOCZ אבל לא למארז נורמלי) חשוב שאוכל לחבר גם HD לIDE בנוסף לDVD.(אם זה דרך כרטיס PCI אז גם טוב...) אם יש אפשרות ל FIREWIRE אוןבורד- אני אשמח. שיתמוך בRAID זיכרון בין 1 ל2 GB לוח שלא ית…

2. Started by hdbaam,

מה קורה נשמות טהורות שלי זקוק למפרט ב-2500 ש"ח, ללא מסך.. עם אפשרות חריגה ל-2700 גג.. תודה מראש חברה

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  3. Started by over23,

היי. רציתי לדעת אם יש בארץ חנות שיכולה לבנות מחשבים ניידים מאפס כמו בחברת ALIENWARE? תודה.

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  4. Started by devek,

אני רוצה מחשב למשחקים בתקציב של עד 3000 ש"ח מה אתם יכולים להציע לי? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  5. Started by Flame of Udun,

שלום. תקציב -עד 3500 שקל מטרות - שמשחקים חדשים יפעלו בצורה טובה, לא חייב בצורה מקסימלית. המטרה העיקרית שלי היא להפעיל את המשחק Neverwinter Nights 2, שהדרישות המומלצות שלו הן: - 3 GHz Intel Pentium 4 or equivalent processor - 1GB System Ram - ATI Radeon X800 series, NVIDIA GeForce 6800 series or higher video card לא צריך שום ציוד הקפי, רק מחשב. יש לי עדיפות לאינטל, תהרגו אותי לא יודע למה. אבל אם בתקציב הקיים אפשר להשיג משהו נורמלי רק של AMD, שיהיה. כרטיס מסך - רק nVidia. לא רוצה ATI ולא כלום... לא צריך מערכת הפעלה ולא כלום. אני רוצה שיהיה במחשב צורב DVD טוב, זה חשוב. לא אכפת לי מיופי או משהו כזה. שהקירור יהיה מספיק טוב. אני צריך הרכבת מחשב במעבדה, תכללו את ז…

6. Started by Salwaby,

אוקיי אז חבר שלי ביקש ממני להביא לו מפרט, 6000 שקל למשחקים. הדרישות שלו הם שיהיו 2 ג'יגה במפרט, מארז יפה חיצונית, 160 ג'יגה לפחות ללא מסך וללא ציוד היקפי בכלל. תודה

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  7. -------- 1. מה התקציב? 5000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים, OC קטן בעתיד בשביל שיפור FPS. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: ספק כוח, דיסק קשיח, DVD. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? כבר יש לי מארז אז זה לא חשוב 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שהמחשב יוכל להחזיק משחקים שיצאו בשנתיים הקרובים על הגדרות טובות, אני לא צריך ציוד לקירור המעבד והכרטיס מסך כי אני לא מתכנן את ה OC לזמן הקרוב, אני מעדיף לקנות מפנדס ונועה -------- זה המפרט שלי לשדרוג המחשב, אני צריך לדעת אם הספק כוח ליברטי 4…

• 8 תגובות
    • 572 צפיות
  8. Started by GrendelsLair,

שלום לכולם, התוכלו לייעץ לי על מחשב נייד באיזור מחיר זה? השימוש הוא בעיקר ללימודים וקצת תוכנות גרפיות (photoshop). האם יש חברה מסויימת שעדיף לקנות? בעקרון חשבתי ללכת על מעבד דותן עם 1GB זכרון כרטיס מסך רגיל, מה דעתכם? זמן בטריה שיהיה כ-3 שעות אחרי חודשיים ולא לפי הגדרות יצרן. בתודה מראש

9. היי אני מחפש מפרט הכי טוב בתקציב הנ"ל לאחיין שלי, הוא לא מבין עמוק ולא בענין של שידרוגים עתידיים ,oc וכו' שימושים: אופיס משחקים *כולל מסך 17" LCD תודה לכל מי שעוזר.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום! אם תוכלו לעזור לי בבקשה אני השמח! תודה. אני רוצה לקנות מחשב מKSP והכי משתלם לי לבחור אחד מהמבצעים ולא לבנות מחשב (הפרש של 500-700 שקל). המחשב הוא להכול ל- ה כ ל. (חוץ מOC ואני לא גרפיקאי מטורף או מהנדס) במחיר 3300-+ בלי מסך ובלי ציוד נלווה (עכבר מקלדת רמקולים) מפרט ראשון: מעבדי אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל INTEL DG965RYCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 512MB Starex X2 דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB SATA II כרטיס מסך GeForce 7300GS 256MB up to 512 צורבים DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 מארז (אני כבר יבחר משהו יותר טוב ממה שהם נותנים בתוספת של 100 שקל) ספק (מה שהם נותנים - אם זה עד כדי…

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  11. חבר'ה לאחר התרשמות מהרמה הגבוהה בפורום קבלו שאלה: אני צריך חוות דעת על מפרט למחשב ללא מסך בתקציב קטן של 1300- 2000 ש"ח להורות של מדיה ושימוש משרדי. אני גם רוצה לחבר את המחשב לTV בכדי לראות סרטים דרכו. כמובן שאם התקציב מאפשר שדרוג עתידי מה טוב. אני רוצה את המקסימום בתנאים ה"בעייתיים" הנ"ל: הצעה שקיבלתי: מארז סטנדרטי לוח אם לפנטיום 4 MSI P8M2 מעבד אינטל פנטים D כפול ליבה3.0GHz-800Mhz (לא CORE DUE) זיכרון CEON 512 MBDDR2 533MHZ כרטיס מסך Geforce 6200 128MB דיסק קשיח SATA 80GB 7200RPM צורב DVD של LG 52*32*52 כרטיס רשת10/100 כרטיס קול 6 ערוצים (5.1) רמקולים מקלדת ועכבר (משער שמהסוג הכי זול- אבל לא קריטי יש לי ציוד היקפי די טוב מהמחשב הקודם) מחיר: 1900ש"ח מה דעת…

• 14 תגובות
    • 818 צפיות
  12. Started by InFecT[0]r,

משום מה שחכתי איך מפרמטים את הניידים של IBM עשיתי את זה בעבר אני זוכר שעושים ריסט משהו ולוחצים על אחד הFים שם אבל לא זוכר כל מה או שלוחצים על Access IBM?

13. Started by shkaf,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=145&CatCode=1

14. Started by LLLLiran,

רציתי לדעת עם שווה לשפר את המחשב הזה למשל לקנות כרטיס מסך או משהו בתקציב 600 שקל כדי שמשחקים כמו NFSMW most wanted יפעלו חלק גם יוצא NFSMW Carbon שיפעל גם חלק Amd Athlon xp 2800+ Barton Epox 8RDA3+ 512 DDR sumsung 400 Gigabyte Readon 9600SE

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  15. Started by Sunny Jim,

שלום, אני מעוניין בתיק למחשב נייד עד 150 ש"ח... יש המלצות? לא תיק גב אגב, תודה.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  16. Started by Sunny Jim,

אני רוצה לקנות עכבר למחשב נייד(עד 150 ש"ח), ולפני שאני מבקש המלצה, האם באמת יש טעם לקנות עכבר קטן יעודי לנייד, או שעכבר רגיל גם טוב? אני מדבר מבחינת הניידות... האם עכבר גדול באמת מפריע? תודה.

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  17. Started by zaroor,

שלום לכם יש לי 2 שאלות 1-יש לי אפשרות שמישהוא שנוסע עכשיו לארה"ב יכול להביא לי דגם INSPIRION E1505 בסכום של 1400 $ וזאת על פי מפרט בהתאמה שכולל : מעבד T7200 2.0 GHZ , זיכרון 2.0 GB מהירות 533 MHZ דיסק קשיח 80 7200 RPM ,כ.מסך ATI 1300 128 MB , מערכת הפ. XP MEDIA , מסך 15.4" כרטיס קול AUDI GAY הדגם המקביל בארץ הוא 6400 עם אותם נתונים ב8500 9000 שח עם רק 512 זיכרון 7500 שח השאלה האם כדאי לומר לו לקנות בחו"ל ? מה הסיכונים לגבי מס אפילו עם חוזרים עם זה פתוח ? שם הבנתי שצריך מעמ 8% מה כדאי צריך תשובה מהירה 2-לגבי מערכת הפעלה איך זה הולך אפשר או כדאי לפרמט נגיד מ XP HOME ל PRO בעיברית לא יהיו בעיות ? שם הם מציעים את המדייה (לא מכיר) או PRO האם מקבלים CD רגיל או שיש קוב…

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  18. היי היום הזמנתי את המחשב הזה: E6400 p5w dh deluxe 7900gtx oc ENERMAX LIBERTY 500W 2GB CL4 TWINMOST 533MHZ wd 500gb 16mb LG MONITOR R1970 2MS 19" כל חלק וחלק פה בחרתי בעזרתכם הרבה, שיגעתי לכם את השכל ובסוף בנינו את המפרט הנ"ל אני רוצה להודות לכלכם שעזרתם לי אתם גדולים וסבלניים ומקצועיים תודה לחבר'ה מפורום אוברקלוק תודה לחברה מפורום לוחות אם וכמובן לפורום מפרטים מחר אני מקבל את המחשב, ויש עוד עיכוב קטן עד שאני יזמין את הקירור(TUNIQ TOWER 120) הוא לא במלאי כרגע יש לו ביקוש אדיר ואז נרביץ OC כמה שאפשר אז נפגש בפורום OC ומחר אני יוסיף לפה תמונות של המחשב..... תודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by פבליק,

שלום! אני סטודנט והחלטתי לקנות מחשב דוקא כבר החלטתיללכת על לנובו סדרה N הדגם הבא http://www.edigital.co.il/edigital/product.aspx?p_id=3042 אבל אז HP יצאו בדגם הבא ואני בהטלבטות http://www.ctm.co.il/product.asp?id=588 אני מניח (תקנו אותי אם אני טועה שההבדל בביצועים של המעבד זניחים(T5500 מול T2400) וכך גם בין כרטיסי המסך(GFORSE 7300 מול 7400) אבל המחשב של HP גם בא עם תוספת של 512 זיכרון לעומת הלנובו וגם עולה פחותבכמעט900 ש"ח (למרות הכרטיס מסך ומעבד התמקדם יותר).יתרון נוסף של HP הוא הרמקולים שלו שברוב הדגמים די איכותיים בעוד שאצל לנובו הסקירה קטלה את הרמקולים והמליצה להשתמש באוזניות. לכאורה הבחירה ברורה אבל הבעיה שעל המחשבים של לנובו מצאתי די חומר ברשת בעוד שעל המחשב של HP ל…

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  20. Started by sza,

צריך הצעה למחשב נייד שיענה לי לצרכים הבאים: עיסוק מרכזי: גרפיקה, גרפיקה תלת מימדית, תכנות ובניית אתרים. (תוכנות חובה שירוצו בו טוב- photoshop cs2, 3D studio max, flash mx, visual studio, ויתכן שתוכנות דומות בעתיד...אבל חשוב לי שהתוכנות הללו יטוסו עליו ביציבות...) מחיר : 5000 +- כרטיס מסך נורמאלי (לא חובה משהו מטורף אבל לא פשוט) מערכת הפעלה: winXP pro חשוב שהמחשב יהיה יציב ולא יעשה בעיות ושיחזיק לי גם מבחינת המהירות לשנים הבאות. (אני לא רוצה שתצא תוכנת תלת מימד בעתיד שלא תעלה עליו או שלא תזוז עליו כמעט בגלל העומס) הלכתי לברר קצת בחנויות ואמרו לי האנשים שם (אני לא יודע אם הם באמת מבינים בזה, אבל הם אמורים להשמע כאילו שהם מבינים.. מה שאני כן יודע זה שאני לא מבין בזה אז תעזר…

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  21. אני צריך כרטיס מסך תותח,זיכרון 1 GB בסטיק,לוח אם טוב,מעבד שיוכל לקרוא ויסטה בעתיד כריטס קול נחמד,לא צריך ציוד הקפי,ואם תמצאו תביאו אם מסך,אם אפשר בלי ואז שיהיה פחות כסף...

22. Started by drago,

קבלתי הצעה לקנות את המחשב הזה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=XXM1_3DUOE מישהו יכול להגיד לי איך המחשב הזה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by drago,

שלום לכולם . קבלתי הצעה לקנות את המחשב הזה אפשר לקבל חוות דעת איך המחשב הזה? המחשב נקנה כבר . לכן פירסמתי הודעה אחרת לגבי הביצועים . תודה לעונים .

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  24. ולמה למשך בשום מקום לרושמים איזה ערכת שבבים באה ב PAVILION 6126 .... זה הרי חייבת להיות 945PM או GM ..... מה זה עוד יכול להיות ...!? תודה מראש. לא מבין מה ההבדל בין השניים חוץ מהזכרון http://www.ctm.co.il/product.asp?id=593 http://www.ctm.co.il/product.asp?id=728

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  25. המחשב ישמש למשחקים [לא יותר מדי אבל עדיין] כמו כן סדרות סרטים ועריכת וידאו [שוב...לא יותר מדי] מעט עריכה גרפית [פוטושופ] ואינטרנט התקציב הכולל הוא 6000 ללא חריגה בכלללללל המסך שאני אקנה יוחלט מחר [אני הולך לחנות שיציגו לי אחד ליד השני לאחר יצירת קשר עם החנות] המחיר למסך יהיה או 1600 או 2350, אין אופציות אחרות מכיוון שאני לא אשלם מזומן אלא 3 תשלומים, אז למעשה התקציב הוא כ-100 או 200 ש"ח פחות רצוי מ-KSP אני מעדיף אינטל דואל קור [קונרו רצוי] אני לא צריך: מארז ספק כוננים אופטיים [יש לי כבר צורב דיוידי וכונן דיוידי] הארדיסקים[?]*** אני כן צריך: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך אם עדיין מתאים לתקציב כרטיס קול אם לא אז שיהיה בילדאין בלוח אם משו נומרלי ***יש לי שני הארדיסקים IDE שאני…

• 5 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.