עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד Intel Pentium Dual-Core E5500 Tray ₪288 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5500ay לוח אם Gigabyte GA-EP45-UD3LR ₪569 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39433 כונן קשיח Westren Digital WD1002FAEX 3.5" 1000GB SATA3 64MB ₪450 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD1002FAEX זיכרון Corsair DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ₪234 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C2G6400C5 מארז ללא ספק Antec Three Hundred ₪283 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=THREE-HUNDRED ספק כח Seasonic S12D 750W ₪616 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S12D-750 רמקולים למחשב Creative SBS A35 2.0 ₪77 כמות: 1 http://www.skypc.co.i…

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  2. היי, אני זקוק למפרט של מחשב בשביל אמא, שהשימושים שלה במחשב מסתכמים בעיקר בגלישה באינטרנט ואופיס. לדעתי המחשב המינימלי שקיים בשוק היום יסדר יופי את הדרישות שלה, אבל אני מאוד לא מעודכן ומעדיף להתייעץ פה.. התקציב הוא לא באמת פקטור, זרקתי 1500 ש"ח כהערכה גסה של כמה מחשב כזה אמור לעלות בעיני, אבל אם לצורך העניין מחשב כזה צריך לעלות 1000 או 2000 זה יהיה סוף העולם... אין שום צורך בציוד הקפי או במערכת הפעלה וסביר שהמחשב לא ישודרג במי יודע כמה שנים הקרובות/רחוקות... כתושב ראשל"צ אני מעדיף מפרט מskypc אבל אם זה מאוד קריטי בימינו אני פתוח גם לשמוע מפרטים ממקומות אחרים.. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  3. היי, המלצתכם העדכנית: מחשב נייד למטרת תיכנות (מריץ Visual Studio 2010). גודל מסך: עד 14.4 בערך. מחובר רוב ביום לחשמל ונמצא בתוך המשרד או הבית. מחיר רצוי עד 3800 ש"ח, או 1000$, יכול לקנות גם בארה"ב (רק אם יש אחריות בארץ). תודה רבה לכם! איתי

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  4. Started by mx-3,

שלום, חברה שלי מחפשת נייד פשוט וטוב לשימוש כללי. (אינטרנט/ אופיס/ סרטים/ מוסיקה) 15" רצוי אחד שמגיע בצבעים ולא של HP. עד 3000 ש"ח תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  5. האם זיכרונות למחשבים ניידים (כפי שמופיע באתר זאפ) מתאימים גם לנטבוקים? לא ראיתי מענה לכך ב-FAQ..

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  6. Started by evgeni1984,

TMS AMD Dream Gaming HD - Phenom II Six Core מעבד: AMD Phenom II x6 1055T 2.8Ghz 64Bit Six Core - כמות: 1 - ₪0 קירור מעבד: Evercool Buffalo 2 Heatpipes 10CM Fan - כמות: 1 - ₪0 לוח אם: Gigabyte GA-880GM-UD2H - כמות: 1 - ₪0 מארז: Antec Three Hundred (300) 1x120mm 1x140mm Black - כמות: 1 - ₪0 קירור מארז: לא כלול - כמות: 1 - ₪0 ספק כוח: Seasonic S12 620W 48A @ 12V - כמות: 1 - ₪100 זיכרון: Micron Rendition 2GB Stick DDR3-1333 - כמות: 2 - ₪0 דיסק קשיח ראשי: Samsung 1TB Sata II 32MB Buffer Spinpoint F3 - כמות: 1 - ₪0 כרטיס מסך: Sapphire HD5770 1GB GDDR5 Retail - כמות: 1 - ₪0 כרטיס קול: כרטיס קול מובנה Realtek HD 7.1 - כמות: 1 - ₪0 כרטיס רשת: כרטיס רשת מובנה 1Gbit - כמות: 1 - ₪0 …

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  7. * מטרות המחשב - משחקים (כבדים רצוי) וסרטים. * גודל המסך - 15 * משקל רצוי - לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - רצוי ארוך (לא מבין בזה בדיוק.) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? - כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP אם יש משהו אחר אני בעיה. התקציב יכול לחרוג ל3200 - (אני יודע שהתקציב אינו גבוה, מה שאפשר להשיג אז בבקשה).

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  8. Started by idish10,

קיבלתי לא מזמן מפרט ממכם ב 2400 שקלים המפרט מיועד לגיימינג בינוני זה המפרט שקיבלתי צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 PowerColor ATI Radeon 5750 512MB GDDR5 HDMI, יחידות 1 AMD Athlon 2 X3 440 3.0Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 samsung 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 CompuCase 6K31 Black + Hec-400VN, יחידות 1 הרכבת מחשב ובדיקת מאמצים לאחר שדיברתי עם אלכס מrsm הוא אמר לי לעשות שדרוג קטן השאלה שלי אם זה שווה את המחיר ובאמת לשימושים שלי שהם יחסית בסיסים חוץ ממשחקים שהם גם לא כבדים כל כך כמו cs nba2k10 pes2010 COD לגבי שינויים : הייתי מציע שידרוג ל…

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  9. שלום! המליצו לי כאן בפורום מפרט עם מסך DELL ULTRASHARP 22" 2209WA ובחנות שממנה אני קונה את המחשב המסך עולה כ 160 שקל יותר מאשר באייבורי והייתי מעדיף לנצל את זה. השאלה אם יש עניין לקנות את המסך באותו מקום עם המחשב או שזה לא קשור? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  10. אפשר למתוח טיפה את התקציב אם זה שווה. המחשב לא מיועד להיות נייד מידי. רוב הזמן יהיה בבית. תודה.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  11. שלום. אני זקוק למחשב חדש לשימוש ביתי בסיסי (אופיס, סרטים, אינטרנט וכד'). התקציב הוא עד 2,000 שקל עם אפשרות לחריגה קלה (200-300 שקל). כולל מסך. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  12. לא מזמן נרשמתי לאתר ואני צריך את העזרה שלכם למצוא מחשב טוב ללימודים. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, וכל מה שסטודנט לחשמל צריך. מעדיף מעבד i5 520m או חזק יותר (במידה ונכנס בתקציב) * גודל המסך? 13-14 אינצ' בלבד. * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI יהיה נחמד, אבל לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? חובה אחריות ארוכה משנה, מעדיף 3 שנים לפחות התקציב שלי הוא 6000 שח כרגע, יכול לגדול אם אין אופציה בתקציב עד 7000. אם יש משהו נוסף שנראה לכם חשוב ללימודים במחשב, תמליצו עליו.

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  13. שלום לכולם, אני חייל משוחרר ואני מעוניין במחשב שישרת אותי כסטודנט ובחיי היום יום. אז ככה: תקציב: עד 1000$. מקום רכישה: ארה"ב (רכישה פיזית לא דרך הדואר). מטרות: עבודה משרדית, סרטים(פחות). גודל מסך: 15.6 / 13.3 (מתלבט). משקל: לא כל כך חשוב.(נראה לי) סוללה: בסיסית. יציאות מיוחדות: (לא חייב)HDMI BT: לא יודע אז כנראה שלא חייב. גודל מינימלי של הדיסק קשיח: 320. צורב DVD: חייב. אחריות בין לאומית: לא חובה. עדיפות לחברה מסוימת: HP / Dell אם אפשר שהמסך לא יהיה מבריק חשבתי ללכת על HP ProBook אבל קראתי פה כל מיני תגובות שבילבלו אותי. תודה.

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  14. Started by Elisonfire.,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך, בסביבות 2800 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים לא כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. צפיית סרטים, משחקים כגון FIFA 2010 וכו' ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא כבדה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? לא יודע מה מקסימלית, אבל זה LG 20" כרגע על 1280*1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו? PES FIFA וכאלה * באילו הגדרות תשחקו (נמוכ…

15. Started by andi,

רציתי לדעת האם ניתן להפעיל מחשב נייד ללא הארד דיסק ולחבר הארד דיסק חיצוני USB האם ניתן יהיה להפעיל מערכת הפעלה עליו?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  16. למען שמו באהבה מעצם היותי צלם דרוש לי מחשב שישמש מאגר של התמונות כולן ועבודה על התמונות (בין השאר גם עבודה על קבצי RAW של CANON) המפרט שהוצע לי הוא כדלהלן: 1. מארז תוצרת EZCOOL כולל ספק כח איכותי 400W אמיתי + מאוור "12 נוסף דגם H-550 2. לוח אם תוצרת GigaByte מבוסס אינטל P43 כולל כרטיסי קול ורשת מובנים P43-ES3G 3. מעבד תוצרת אינטל 6500E DUAL CORE 2x2.9 4. מאוורר למעבד 775 תוצרת ZALMAN 5. זיכרון GB1x2מסוג DDR2 מהירות 800 תוצרת transcend או מקביל 6. דיסק 500GB SATA2 תוצרת WD 7. צורב DVD תוצרת LG מסוג SATA 8. כרטיס מסך מסוג Gforce דגם 9500GT כולל 1GB זיכרון 9. מקלדת מולטימדיה תוצרת מיקרוסופט 10. עכבר אופטי תוצרת מיקרוסופט מסוג Wheel עבור התקנה של חומרה והתקנה מקיפה של תוכנה(א…

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  17. זה המפרט האם ה"RAID" של לוח האם אמין?? ואני רוצנ לדעת אם המערכת מנצלת את מלוא מהירות הכונן קשיח?? מעבד AMD Sempron 140 Box גוף קירור למעבד GlacialTech Igloo 7312L לוח אם Gigabyte GA-M85M-US2H ספק כח FSP Epsilon 450W זיכרון פנימי A-Data DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-18 /X2 דיסק קשיח W.D Western Digital Caviar Green 2000GB WD20EARS 64MB BUFF /X6 מארז HEC 6T10

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  18. לאחר התלבטויות, החלטתי להזמין את ה-Inspirion 5010N עם מעבד ה-P6000. הבעיה צצה כאשר המחשב לא במלאי אצל הספקים איתם אני עובד ושוב.. לא ניתן להזמינו. עקב הלחץ הגובר, אני חייב מחשב עד אמצע שבוע הבא ! חשבתי על המחשב הבא : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=758907 3 שנות אחריות באתר הלקוח גורמות לי לרצות את המחשב באופן כרוני.. אין לי בעיה שהוא ללא מ"ה שכן דרך הסתדרות המורים אני אמור לקבל Win7U + אופיס10. 2 בעיות עיקריות וכמה שוליות : 1. סוללת 4 תאים - זמן עבודה קצר יחסית.. 2. חוסר בחיבור HDMI - עד כמה זה משמעותי, אין לי כרגע מושג.. הנוספים הם מסך יחסית קטן - עדיין לא עבדתי עם 13.3 וחשש קליל לגביי טיב האחריות הנ"ל.. הצעות? אגב, נא לא להתייחס למחיר כ'כ..

19. שלום, אני זקוק להמלצה למפרט (למען האמת שניים, אבל השני לא קשור אז הוא יהיה בטרד נפרד). אני אנסה לספק אינפורמציה בשיטה המומלצת ע"י הפורום. 1. מה התקציב המקסימלי? 3200 ש"ח, לא ניתן לחרוג, ועדיף לנצל את כל התקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? הרצת תוכנות סטטיסטיות ומתמטיות (כגון R, SAS, SPSS, MATLAB), כמובן אופיס (הרבה אקסל), קצת מולטימדיה בסיסית (מוסיקה, סרטים, לא צריך יותר מדי דגש על זה), קצת משחקים, אבל לא הרבה (FIFA, Red Alert, Football Manager,...לא משהו ממש כבד). 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ? כמובן שלא צריך כונן דיסקטים. מלבד זה צריך הכל, כולל צורב DVD (רגיל, לא צריך Blue Ray). 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (1…

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  20. Started by margavish,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד, בכל חנות שהלכתי לברר המליצו לי על מחשב שונה לחלוטין ואני לא יודע מי ממליץ על מחשב שבאמת טוב, ומי ממליץ כי הוא צריך לקדם את המחשב הספציפי. התקציב שלי לקניית המחשב הוא בין 2000-2500 ש"ח. מטרת המחשב הוא בעיקר לעבודה משרדית ולצפייה בסרטים (לרוב אני מחבר את המחשב לטלוויזיה). חשוב לי מאוד שתהייה מקלדת מלאה, אך שהמשקל של המחשב יהיה קל ככל האפשר. גודל מסך לא קריטי (סביב 13-15). זמן סוללה- לפחות שלוש שעות עבודה באופיס. חיבור HDMI ומה שהכי חשוב זה שהמחשב יהיה אמין ולא כזה שעושה תקלות אחרי שנה כמו המחשבים של HP. תודה רבה על עזרתכם!

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  21. Started by lolol,

שלום לכולם! מקווה שלכולם תהיה שנה חדשה מצוינת ;p ובכן, עכשיו שכרטיסי ה-7000 החדשים באופק הלא כל כך רחוק מאיתנו, רציתי לשאול ולהתייעץ לגבי קניית מחשב חדש מבוסס על כרטיס שכזה. עכשיו, אני יודע אני יודע - זה עדיין לא יצא אפילו! עדיין, אני משער שלחכמי הפורום יש כבר מעין מושג מסוים מה יהיה מומלץ לקחת למפרט חדשני שכזה עם כל המידע שכבר גם ככה דלף לגבי הכרטיסים החדשים. התכנון שלי הוא שברגע שהכרטיסים ייצאו אני אזמין כרטיס 7970 באיזה 550$ מאתר מחו"ל כמו Amazon או משהו אחר שנוח (מכיוון שבארץ זה בטח יעלה מעל 3000 ש"ח וככה בהזמנה יצא לי איזה 2100 ש"ח בסה"כ). חשבתי לעצמי אם כבר אני קונה מחשב חדש - למה לא ללכת עד הסוף ו"להידחף" לדור הבא כבר שיהיה כמה שיותר טוב ומעודכן לעתיד. חשבתי לעצ…

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  22. שלום לכולם, אני בצבא עכשיו בתפקיד גובניק ויש לי המון זמן פנוי ואני רוצה לנצל את זה במשחקים ותכנות שזה מה שאני עושה רוב הזמן... ואני מחפש מחשב שיכיל את שלושת הדברים שרשומים למטה עד למחיר 3000ש"ח. מפרט: גודל מסך: 15.6 מעבד: Intel Core i7 זכרון: 4GB או 2GB אשמח לקבל לינק לחברה/מקום שמוכר מחשב אם המפרט הזה.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  23. Started by PopPy,

היי, אני מחפשת שני לפטופים לקרובי משפחה שיהוו תחליף למחשב נייח. גודל מסך מינימלי של 15", למשקל אין שום חשיבות מכיוון שהם לא מיועדים לצאת מהבית, מפרט בסיסי (שימושי גלישה ואופיס בסיסיים לחלוטין) אבל דגם שיוכל ללכת איתם ל3-4 שנים הקרובות כך שלא משהו מיושן מדי שמסתובב כבר בשוק שלוש שנים. החברות המועדפות עלי הן דל, לנובו, סמסונג ואסוס מניסיון טוב שלי. בדקתי כמובן בזאפ אבל אשמח להמלצות על דגמים ספציפיים שעונים על הדרישות האלה, להערכתי התקציב ריאלי+ ואפשר אפילו לרדת קצת. אשמח לעזרה!

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  24. Started by dor974,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition TRAY - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪499קירור למעבד:Thermaltake DuOrb For CPUכמות: 1 - מחיר: ₪141לוח אם:Gigabyte GA-78LMT-S2Pכמות: 1 - מחיר: ₪298מארז:SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪455זיכרון:Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333כמות: 1 - מחיר: ₪116קשיח למחשב שולחני:Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14כמות: 1 - מחיר: ₪453כרטיס מסך:Sapphire ATI 6970 2GB GDDR5 PCI-E HDMI Retail - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪999כונן אופטי:SONY NEC DVDRW DVR …

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  25. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב, רצוי מחנות אמינה באזור חיפה והקריות (אך לא חובה). יש לי מספר דרישות ממנו, ותכף אפרט אותן. 1. המחשב חייב להיות כולל מסך פאנל IPS של לפחות 23 אינץ'. 2. למחשב חייב להיות אופציה לחיבור שני מסכים במקביל + חיבור לטלוויזיה. 3. חייב להיות אופציה לגיימניג בסיסי (לא צריך לעוף על עצמנו עם הכרטיס מסך אני לא משחק הרבה). 4. המארז והספק צריכים להיות איכותיים יחסית (שני מעאוררים, ספק 500W מחברה איכותית), הם ישרדו גם למחשב הבא. 5. אם יש אופציה לOC, לקחת אותה בחשבון. 6. רצוי קירור איכותי ושקט למעבד. 7. לפחות 8GB זכרון. 8. HD של לפחות חצי טרה, רצוי טרה. 9. דגש על שקט. חשבתי על המפרט הבא: AMD A8 3870K Unlocked 3.0Ghz 100W HD6550D Socket FM1 Box Black Edition…

• 0 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.