ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,468 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב לכולם, מה שלומכם אז הנה המפרט שהזמנתי אחרי התלבטויות של 4 חודש למשחקים כבדים,אני לא משוגע לOC ביקשתי רק 3.0MHZ מTMS וזהו,לא נוגע בזה יותר תגידו לי? יעבדו לי המשחקים החדשים? ועוד שאלה,אני יוכל לשים VISTA? מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Zalman 7500 ALCU כמות: 1 - מחיר: ¤1408 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤501 מארז: Coolermaster CM 690 Black כמות: 1 - מחיר: ¤457 ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU כמות: 1 - מחיר: ¤455 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤290 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤391 כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92…
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000(כולל כרטיס מסך) אפשר 5,500 2.מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג ועבודה תכנות python php c וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שלילי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD יש, בנוסף יש מארז MINI ITX של CollerMasterBox NR200 ז"א ספק כוח SFX ולוח-אם mini itx 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6-7 חשוב אבל לא אלך לכיוון קירור נוזלי וכו'. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורו…
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
* תקציב - 2000 אפשר חריגה ב500 אם זה ממש מצריך את זה * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים (קלים) צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? הכי טוב שאפשר בתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין, * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף אבל לרוב השימוש בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה, רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * כונן אופטי? עדיף אך לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? WIN 7 אבל לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כל חברה אמינה שתמליצו עליה * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה…
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, אני מבקשת הצעה למיפרט טכני של מחשב משרדי לעבודה עם תוכנת XP PRO, לחשבשבת חלונות. כולל עבודה עם שרת. תקציב עד 1500 ש"ח כולל מע"מ. ללא מסך ללא מערכת הפעלה כולל ציוד היקפי של מקלדת ועכבר כרטיס מסך וכרטיס קול OB כרטיס רשת ומודם OB עבודה משרדית שיהיה שקט תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אהלן אני סטודנט אני מחפש לקנות נייד וקיבלתי הצעת מחיר למחשב הבא (התחתון) http://img193.imageshack.us/img193/2397/lptpk.jp-g מעבר לשימוש בתוכנות שקשורות בלימודיםהייתי רוצה שתהייה לי האפשרות לחבר אותו לטלויזיה ולצפות בסרטים 1080 האם המחשב ובמיוחד הכרטיס מסך יעשו את העבודה? איך המפרט בכלליות? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש גלישה, YouTube, office ולימודים online. (אין צורך ב Gaming בכלל) המליצו לי לקחת כונן קשיח 128Gb, ו ssd. ו 8 RAM. בנוסף אני רוצה שהבטריה תחזיק הרבה זמן. אם יש למישהו המלצות על דגם מסוים או אפילו נתונים חשובים אני ממש אשמח לשמוע. תודה מראש יעקב
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אחותי(סטודנטית) מחפשת מחשב נייד בתקציב של 1500-2000 שקל, המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, עבודה עם אופיס, ואולי קצת סרטים. גודל המסך שיהיה 13" ומטה, משקל רצוי מתחת ל 1.8 בערך, זמן סוללה שיהיה סביר, ועדיפות למחשב שמגיע עם מערכת הפעלה. יש אפשרות לרכוש מחשב מדגם Asus 1215P ב2018 ש"ח, אני לא יודע עד כמה זה משתלם.. תודה !
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אז ככה קניתי מחשב לפני שנתיים ככה ואז לא הייתי מבין כל כך בחומרה עבדתי קשה מאוד בשביל המחשב והמוכר בוא נגיד ככה עשה עליי קופה :-[ כיום אני חסכתי שוב, והפעם אני נעזר בכם! אני אודה לכם עם תרשמו לי מפרט חזק ושווה! שינצל את 5000 שח' במלוא. המפרט צריך להיות ללא,מסך,רמקולים,עכבר,מקלדת.! *רצוי צורב dvd *שיהיה כרטיס מסך חזק ביותר! *מעבד חייה מה יותר טוב השתי ליבות של אינטל או amd? *זיכרון ג'יגה וחצי ומעלה.. השאר אילתור שלכם!... תודה רבה רבה ראיתי שיש המון תותחים במפרטים!תודה על כל עזרה!.
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
1) תקציב? 5,000 מקסימום 5,500 2) מטרות ? (לדוגמה: OC, עבודות משרדיות {גלישה באנטרנט, אימייל, הכנת קבצי וורד והדפסות}, משחקים {קלים או כבדים ?}. ניתן לבחור יותר מאחד) משחקים 3) האם אתה צריך ציוד הקפי ? (לדוגמה מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וכו'.. יש לציין איזה) לא 4) האם יש דבר ספציפי שאתה לא צריך במחשב עצמו ? (לדוגמה אם כבר יש לך כרטיס מסך טוב ואתה לא צריך חדש) כונן קשיח (hard disk) 5) האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא משנה 6) האם אתה צריך מערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת ? (אם כן פרט איזו) לא 7) האם אתה רוצה רכיב נוסף שיהיה במחשב ? (לדוגמה כ. רשת, כ. טלויזיה או כונן DVD) לא *רק כונן רגיל !!!! וכונן דיסקטים* 8) האם נושא הקירור והיופי במחשב חשובים לך ? (כדי שנדע להתאים לך …
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
בניתי מפרט שנועד בעיקר לתוכנות גרפקיה ועריכה כבדות כמו פוטושפ ושילוב אופצייה למשחקים כבדים כמו בטלפילד ברזולוציה גבוהה המחשב לא נועד לאוברקלוק התקציב הוא בין 6000-6500 בעדיף כמה שפחות חשוב שיהיה שקט כמה שיותר המחשב יקנה במקום העבודה שלי שנמצא באזור השרוןן, מעדיף לא לציין את שמה מארז - Corsair Carbida 400r - מחיר 590 שקל ספק - seasonic 12cm m12II-620W Modular - מחיר 450 שקח לוח - asus P8P67 Deluxa B3 -מחיר 955 שקל מעבד - I7 2600 3.4 8MB - מחיר 1490 זכרון - Kingston KHX DDR3 2x4GB - מחיר 390 כ.מסך - Asus GEFORCE 560GTX TI 1024MB-5 - מחיר 1390 צרוב - LG SATA DVDX22 DL - מחיר 119 דיסק קשיח - WD 1TB SATA3 7200 64MB BLACK - מחיר 744 סה"כ - 6128 אולי תהיה אפשרות לעגל את …
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים רכשתי מחשב על פי מפרט שאני בניתי. המפרט שהזמנתי כלל מעבד, לוח אם, כרטיס זיכרון, כרטיס מסך, ספק כח, מארז, דיסק קשיח וצורב דיסקים אבל שכחתי לומר להם להכניס למפרט גם כרטיס רשת. המחשב אמור להגיע בימים הקרובים ואני לא יודע אם ניתן יהיה לחבר אותו לאינטרנט או לא? תודה רבה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד שישודך למסך HANS G בגודל 27 " ברזולציה 1080P. השימושים הם כללים : פוטושופ ,אינטרנט וגיימיניג (גם משחקים כבדים). אני טס שבוע הבא לארה"ב ואני מעוניין לרכוש שם את הרכיבים היקרים - כרטיס מסך,מעבד לוח קירור,זיכרונות ,כונן קשיח. אני משער שמארז כבר ארכוש כאן . מקריאה רחבה הבנתי שהכרטיס שאני צריך לכוון אליו הוא 7950 או 7870XT. 8GB RAM ואיזה SSD חמוד ל OS . אני מעוניין בכונן נוסף לDATA - 2 TB אודה לעצתכם בדחיפות
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
פירוט מוצרים כמות. מוצרים סה"כ 1 Intel Pentium Dual Core G6950 Processor 2.8GHz 3Mb 1066Mhz Socket 1156 Box 475 ש"ח 1 Gigabyte GA-P43-ES3G Intel P43 + ICH10 Socket 775 380 ש"ח 1 Kingston HyperX 4GB Kit (2 x 2GB) DDR2 800Mhz Dual Channel Model KHX6400D2K2/4G 515 ש"ח 1 RAIDMAX APEX Black Gaming Case 165 ש"ח 1 OCZ ModXStream 400W PSU / 140mm Fan / 80+ Certified 285 ש"ח 1 Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS 219 ש"ח 1 Gigabyte ATI Radeon HD4670 1024MB DDR3 Hdmi GV-R467D3-1GI 44035/R467D31GI 450 ש"ח סה"כ 2,489 ש"ח מרשת פנדה המחשב ישמש בעיקר לעריכת מוזיקה וקצת משחקים. לא הכי כבדים..אבל הכל זאת.. תודה
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, דודתי צריכה מחשב זול לעבודה משרדית שמטרתו העיקרית היא לעבודה עם Office,אינטרנט וגם מסך בעל איכות טובה לצפייה בטלויזיה דרך המחשב המחשב עצמו לא מתוכנן להפעלת משחקים כלשהם. התקציב הוא לא ידוע אבל כנראה בסביבות ה3000 שקל+- כמובן שאם אפשר לבנות מחשב סביר במחיר נמוך אז עדיף ככה
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום. אני רוצא לשדרג את המחשב הדיי ישן שלי ואני רוצא להחליך בו: לוח אם, מעבד(כמעת סגור על הקונרו השאלה איזה ),כרטיס מסך, זיכרון וספק שיחזיק הכל חשוב לציין שאני משחק במשחקים כבדים והגרפיקה מאוד חשובה לי ושיהיה אפשר לשדרג לויסטה בלי בעיות תודה.
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
לשלוח להם אימיילים ולהיענות רק פעם אחת מתוך 10 (וגם אז הבטיחו שיחזרו אלי לתיאום עם שליח) ולא קרה כלום זה קורה לכולם? איך להתמודד איתם? אגב החברה המדוברת היא פוג'יטסו והמחשב נקנה בארץ. עריכה בעצם איזה 10... 10 ימים שאני מתקשר ושולח להם אימיילים ועוד כמה ימים לפני חנוכה ובאמצע... או שהם עושים הצגות ומתעלמים באמת או שיש להם רק איש אחד שעונה על טלפונים והם יותר עמוסים מהתמיכה של בזק בנפילת תשתית. המשך את האמת אני חושב שצריך בלקליסט של חברות בדביק... בזמן שאני כותב את הנושא הזה המסך שלי כל הזמן מציג בלאגאן צבעוני בגלל שהכבל התחרפן.. אי אפשר לראות סרטים כי אין סנכרון נורמלי וחלק אחד של המסך מקדים את הכל בפריים (וזה מחולק ככה ל3 חלקים כל פעם זזים) המעבדה מתעלמת.... וקיצר נדפקתי…
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
-
שלום, מחפש מפרט איכותי למחשב נייח. רוצה להפעיל תוכנות כמו פרמייר/אפטר אפקטס. גבול הכסף שלי הוא 4000 ש"ח ואעדיף גם פחות מכך. לא מחפש את הטוב ביותר אבל בהחלט את מה שמספיק כדי להפעיל בצורה הכי טובה שיש.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אני מפרמט את המחשב הישן ובא לי לדעת אם הוא היה טוב אחרי הפירמוט או כמה לא טוב הוא יהיה... אמממ עשיתי לפי DXDIAG בהפעלה ושמרתי את הקובץ... אז כל הפרטים בקובץ המצורף שימושים-משחקי רשת, משחקים כבדים, עבודה משרדית, עבודה גראפית. - משחקים -COD, ASSIAN'S CREED וליטל פייטר - גראפיקה- צייר ואולי C4D ציוד היקפי - - גודל המסך שיתחבר למחשב 20-22" - מערכת רמקולים - רמקולים פשוטים- 2.1 אני חושב המפרט - http://www.upf.co.il/file/6046806.html בבקשה תורידו! זה רק 33 קילו בייט! זה יורד בשניה! תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
היי, אני מחפשת לקנות מחשב חדש בתקציב בין 2,500-3,000 ש"ח וממש מבולבלת... מה שחשוב לי זה מהירות המחשב וכרטיס קול מעולה, שומעת מוזיקה כל היום. המחשב יהיה בעיקר לצרכי גלישה באינטרנט, סרטים, יכיל הרבה תמונות (הארדיסק גדול) ומוזיקה. יהיה נחמד אם יהיה בו bluetooth כמובן. תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מפרט למחשב, הוא ישמש אותי בעיקר למשחקי מחשב. התקציב הוא 4500, ללא ציוד היקפי. אני לא רוצה אוברקלוק. אין צורך לנצל את כל התקציב. המסך הוא מסך רחב, 22''. בבקשה תכללו במפרט צורב. כדאי שהמחשב יהיה שקט, אבל לא חובה. אין צורך במ"ה. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
.1 מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך , אין מחיר קבוע. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,סרטים, עבודה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : אכן המחשב מיועד גם לגיימינג( אבל לא בעיקר) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין משחק ספיציפי ( פשוט שיוכל להפעיל משחקים( לפחות את רובם) כמו שצריך. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Samsung S24B300BL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב בסכום של עד כ 3000 ש"ח שיהיה מיועד למשחקים כבדים ושימוש יומיומי כמו גלישה. אני מעוניין ב מעבד לוח אם זיכרון פנימי דיסק קשיח כרטיס מסך צורב מארז+ספק כוח שיחזיק לי את המערכת מה עדיף לי amd או אינטל? תודה!
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב נייד בן 3 שנים כבר, LG LE50. התוכנה אוורסט ממליצה לי מאד לעדכן את הביוס, האם כדאי? האם זה נותן איזשהו שיפור למחשב והאם שווה לעשות זאת למרות הסכנה בעדכון כזה? אם כן, אשמח לשמוע מהיכן להשיג עדכון וכיצד לעשות זאת. תודה
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-