ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
המחשב הנוכחי שלי: מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHz לוח אם: Intel Dragontail Peak DP35DP זיכרון: 8121 MB (DDR2-800) Samsung M3 78T5663DZ3-CF7 כרטיס מסך:NVIDIA GeForce 8600 GT 512 MB כרטיס קול:Razer Barracuda AC-1 Audio Card דיסקים קשיחים: WD2500JS (232 GB) WD3200AAKS (298 GB) WD5000AAKS (465 GB) מסך: Dell 2407WFP-HC מערכת הפעלה: Vista Ultimate 64-bit ספק כוח: Enermax liberty 400W יש ציוד היקפי, מקלדת-עכבר, רמקולים, אוזניות (STEELSOUND 5H v2.. אחלה אוזניות!), אני לא יודע האם משתלם לעשות OC, ואם כן אז אשמח לעשות, הקירור שלי הוא מאוורר FREEZER-7. הייעוד העיקרי של המחשב שלי: לרוב אני משתמש בו בשביל תכנות ממש כבד בMATLAB, אני צריך אותו גם בשביל עיבוד תמונה בפ…
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
המפרט שהציעו לי זה: Core 2 duo 4500 bus 800mhz s775 2m ABIT IP35-E s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 800, PCI-E 2G DDR II 667MHZ Sumsung/Kingston 320G Hitachi deskstar Sata II Point Of View 8400GS 256MB GDDR2, HDTV, DVI, PCI-E הכרטיס מסך לא משהו אבל אני גם לא צריך יותר מזה.....
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה זמן התייעצתי כאן ואחרי עוד קצת רפרוף באינטרנט הגעתי ל lenovo yoga 3 שאותו ארכוש ברביעי ויש לי כמה שאלות א. אחת העובדות שלי רוכשת בשבילי את המחשב מאילת, הבנתי שKsp לא מסכימים לרשום את הקבלה על שם מישהו אחר האם זה תקף גם לגביי תשלום מזומן? האם יכולה להיות בעיה עם האחריות? זו אחריות חיצונית בכל אופן.. והאם היא ניתנת לשימוש בכל מקום בארץ? ב. המחשב מגיע כרגע ללא כונן ssd האם אוכל להחליף בעתיד במידה וארצה? (לא כזה לחוץ לי כרגע המפרט יחסית טוב ומספק) תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב למשחקים אבל אני לא כל כך מבין...הצעות בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
האם היא מתאימה? בנתונים היא 11.1V על 4320MAH עם קיבולת 48WH... בספר של הפוג'יטסו (LIFEBOOK) כתוב שסוללה שמתאימה היא 10.8V על 3800MAH... האם לנסות? האם זה יכול לשרוף את המחשב?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי התלבטות גדולה לגבי מעבד. אני מחפש מעבד חזק וטוב עם חשיבה לטווח הארוך. השימושים שלי למחשב הם רגילים למדי. מוזיקה, אינטרנט, סרטים, משחקים ופנאי בכללי. בגדול יש לי מסך 19' אבל הוא מצב טוב אז אני לא אחליף עכשיו אלא בשאיפה בעתיד לשדרג ל-22'. נתחיל במעבד. עדיפות למרובע ליבות ולא כפול. שוב, חשיבה לטווח הארוך ורחוק יותר. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz Tray קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU COOLER לוח-אם Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 CHIPSET או צ'יפסט 43. זיכרון Corsair 4GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 6400 קשיח WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 - לא יודע אם זה יספיק, אני מעדיף יותר גדול, וכנראה 640 יספק אותי או אפילו אם זה יהיה במסגרת התקציב אז ללכת על 1TB. כ.מסך Sparkle G…
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
במפרט האנגלית בחלק מהדגמים מופיע . אני מנסה ורוצהלקנות בארץ,ולא מופיע. אשמח לעזרה תודה איתן
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת - מחשב ב2500 ש"ח לעבודה משרדית עם אינטרנט, פה ושם משחקים לא כבדים (ש7300 יכול לסחוב, אבל לא חובה כרטיס מסך). בלי מסך, רצוי עם מעבד E4300 (אני פחות אוהב את AMD), אבל אם אין ברירה אז AMD. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום. אני לא הכי יודע את ההבדלים אשמח אם תוכלו לעזור לי למצא אותם. הראשון זה המפרט שמוצע פה באתר: http://hwzone.co.il/specslist/view/52/ השני באייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= (אם נניח שאני שם בצד את נושא ההארד דיסק) שאלה נוספת: שמעתי מאנשים שלא כדאי לקנות מאייבורי בגלל כל מיני תלונות על שירות גרוע משהו בסגנון של "אחרי שאתה קונה אין עם מי לדבר" מה דעתכם? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי?4000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:משחקים ואינטרנט א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. משחקים, אינטרנט, סרטים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא בצורה כבדה. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. אין לי מושג, אני יקנה מסך חדש. 1280*1024 זה מה שיש לי כרגע, מסך כמעט בן 5 שנים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף)? מסך, 20-22 עד 1000 שקל 1200 מקסימום. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?רמקולים,מקלדת,עכבר. 5. במידה ואתם צריכים מ…
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום , אני מתכנן על קניית מחשב חדש, הבקשה שלי היא לקבל חוות דעת שלכם בנוגע לחנויות וחברות שונות מהן אפשר לקנות חלקים במחירים הגיוניים ואפילו זולים עם אחריות,איכות ושירות טוב. את המחשב אני ירכיב לבד אבל אני מחפש חנות שבאמת מספקת ללקוח את הטוב ביותר שאפשר לקבל...לא משנה לי באמת באיזה אזור בארץ העיקר שאחרי שאני יקנה את החלקים והמפרט אני יהיה מסופק מהחנות עצמה. אני מצער אם הדיון לא קשור לפורום הספציפי הזה,אבל בכל זאת אשמח לקבל מכם חוות דעת על חברות וחנויות שזכיתם לשירות ואיכות מוצרים טובה עם אחריות שאכן ממצה את עצמה ושווה את הכסף. המחשב שאני מתכנן לבנות הוא בעיקרון HIGH END אז מן הסתם שאני מצפה שהחנות תספק את מה שאני מבקש ולא תבלבל את המוח שעדיף ככה או ככה או ככה. בנוסף ל…
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב אינרטנט, אופיס, צפייה בסרטים HD. יש צורך במארז שקט. ללא צ יוד היקפי תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שיהיה כמה שיותר חזק למשחקים לא מתוכנן OC ללא ציוד היקפי
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אפשר לראות בנושא שלי על מה חשבתי אבל אמרו מבוזבז וזה.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=359292.0 אני צריך אחלה ביצועים במשחקים כי אני אשכרה רוצה להנות בהם על פול גרפיקה 3: הבקשה היחידה שלי שאני דיי סגור על הכרטיס מסך הזה כי הוא בין הטובים כיום(תקנו אותי אם צריך) מסך 19 אינץ' וזהו 3:
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב הכי טוב שאפשר עד 3000 ש"ח. אני צלם בעל מצלמה canon 5d שעובד על קבצים גדולים מאוד. כמו כן אני גם מתעסק עם עריכה מסיבית של תמונות Photoshop cs5, lightroom(לפעמים התמונה מגיעה לגודל ג'יגה עם השכבות), וגם עורך וידאו אבל מבחינת עריכת וידאו זה פחות חשוב (אני עורך מעט) premiere cs5. יש לי כבר מסך מעולה, ואני מחפש לקנות מחשב חדש. עכשיו הקטצ' הוא שאני מקבל חינם את המעבד החדש של אינטל ואני צריך לבחור (i3,i5,i7) ואין לי שמץ של מושג מה לבחור. אשמח אם מישהו יכול ליעץ מה כדאי. תודה, טל
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייד קטן וקומפקטי אשר ישמר ב 90% לעבודה משרדית אינטרנט אקסל וכו' אבל חשוב שתיהיה לו יציאת HDMI אני רוצה שהמחשב עצמו יהיה קטן וקל שיהיה נוח לנסוע איתו ולהסתובב איתו בכל מיני מקומות. התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח. מה אתר אומרים על הדגם הזה: Inspiron 1545 T6500 ATI http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-mini-10-n270.htm אשמח לקבל המלצות נוספות תודה מראש נועם.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המחשב הזה יש לשפר איך המעבד והלוח אם בקיצור יש מקום לשיפור או שזה טוב?.. http://i44.tinypic.com/eg7lh5.jpg
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
ובכן לא חר שלא ביקרתי כאן המון המון זמן אני לא יודע מה חדש ומה פחות ומה יותר טוב . אז אני צריך את עזרתם . המחשב יהיה ליישומי CAD , לפעמים עבודה עם התוכנה SKETCHUP , ועוד תוכנה ששולטת שהגיעה עם מכונת CNC . אין לי מושג מאיפה להתחיל, כסף ? גג 6.5 עם מסך LCD תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות לאחי הקטן מחשב. יותר מאינטרנט ו-וורד הוא לא צריך. חשבתי לקנות מ KSP כי אני סומך עליהם יותר מIVORY..ואלו שני המפרטים שאני מתלבט ביניהם (לא ברור אם למישהו מהם יש יתרונות, אבל אני אשמח אם תוכלו לומר מי מהם טוב יותר) מעבדי AMD Athlon 64 4400+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי AMD ASROCK N61P-S AM2, 6150SE, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 1GB דיסקים קשיחים Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB כרטיסי מסך OnBoard GeForce 6100 כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים Optiarc AD-7220S DVD±RW x22, DL x8 Black Sata ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI + PSU מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 5…
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
שלום אני מעונין לקנות מחשב ואני עדין מתלבט המון איזה ולכן אני זקוק לעזרה שלכם .... המחשב יהיה מיועד בעקר למשחקים לדרישות הכי גבוהות שיש מחשב חזק נורא למשחקים וגם שיהיה מחשב טוב לעריכה האםמ ספיק 2 ליבות? ללא oc מסך 19 אינץ ללא ציוד היקפי ! אז עכשיו שני מפרטים שאני מתלבט בבקשה תעזרו לי ואם יש מה לשפר ולתקן תאז תעזרו לי לפי מה הבנתי ה- e8500 טוב יותר במשחקים ובכללי מה- 940 phenom? מפרט 1: AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ BOX, יחידות 1 ¤1295 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1754 Gigabyte GA-MA780G-UD3H AM2, יחידות 1 ¤530 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1740 Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case , יחידות 1 ¤335 http://www.tmsfox.co.il/produc…
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים יחסית (המשחק הכי 'חדש' שאני משחק כיום הוא L4D2), צפיה בסרטים, עריכה גרפית בסיסית פעם ב.. * גודל המסך? 14-15.6 סוג מסך? לא משנה * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה נחמד אבל לא חובה * משקל רצוי? מעדיף משקל נמוך אך לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות בלי להיות מחובר לחשמל יהיה מצוין, אבל לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3.0, HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB, אפשר יותר * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות לפחות 3 שנים ואחריות בינלאומית לפחות לשנה הראשונה. * האם בתקציב צריך להיכנס…
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אהלן! אני לא בטוח אם אני שולח את ההודעה לפורום הנכון, אז אני מתנצל מראש אם התבלבלתי. הסיפור הוא כזה: יש לי מחשב שקניתי לפני 3 שנים... הכל עבד מצוין, עד שלפני חודשיים הוא התחיל לזייף... מידי פעם, כששיחקתי במשחק (assassin's creed : brotherhood, שאמור לרוץ סבבה על המחשב שלי) - המחשב נתקע, בלי סאונד, כשהמסך תקוע על תמונה 'מפוקסלת' (מלשון פיקסל )... בהתחלה חשבתי שמדובר בווירוס, פירמטתי כמה פעמים - לא הלך... היום המחשב לא מצליח להעלות את הווינדווס בלי להיתקע, ואי אפשר לעבוד עליו.... התייעצתי עם חברים והגענו למסקנה שזה ככל הנראה בעיה בכרטיס המסך או במעבד... לדעתי מדובר בכרטיס המסך, ולכן אני מכין את עצמי לקניית כרטיס מסך חדש. אני פונה אליכם בבקשה לעזור לי למצוא כרטיס מסך,…
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
דרישות מינימליות : -מעבד תוצרת אינטל בלבד -הארדיסק 200GB לפחות -כרטיס מסך ברמה - למשחקים -שכונן הדיסקים יהיה צורב דיוידי -מארז לא ממש חשוב, העיקר שיהיה נוח (לדוג' יציאות USB מיק' ורמקול מקדימה) -תוסיפו למפרט סתם רמקולים עכבר מקלדת וכו' (כדי לראות שאין חריגה משמעותית) -שספק הכוח לא יהיה ג'נרי <--- מאוד חשוב -שהמפרט יהיה מKSP (החנות הכי קרובה אלי והכי נוחה לי) -ללא OC המחשב יישמש בעיקר למשחקי מחשב כבדים. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, ראיתי מחשב אחד HP DV6 1160 והמחשב נראה מאוד מרשים האם הוא מומלץ? יש עליו סיקורים באינטרנט? איך הוא כתמורה לכסף? 4100 +/- ? האם יש תחליף בתקציב הזה?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-