ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
מחפש מפרט טוב לצורכי משחקים , התקציב עד ל 1700 שקלים רק זכרונות מעבד ולוח אם. אם אפשר גם אז עוד מפרט כולל כרטיס מסך עד ל 1700 שקלים. תודה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתנצל מראש על המרווחים אני כותב מהפלאפון כי המחשב שלי התקלקל. מבקש את עזרתכם למחשב חזק שהיעודים שלו הם בעיקר אופיס ואינטרנט ,שימוש במספר תוכנות במקביל . חוץ מזה המחשב משמש כטלויזיה עם ממיר yes+כרטיס שיש לי שארצה להעביר אותו מהמחשב הישן,ככה שהמחשב דולק 24 שעות . ראיתי שיצא עכשיו איזה לוח אם עם איזה כרטיס מסך שאתם ממליצים לאנשים האם הוא יתאים לי? כרגע לא משחקים במחשב אבל אולי בעתיד כן אבל גם לא בטירוף בעיקר טלויזיה. למחשב מחובר מסך 22" של זירוקס ויש עכבר ומקלדת של מיקרוסופט ככה שלא צריך ציוד הקפי . אשמח אם תעזרו לי אני חייב את זה די דחוף אני באמצע עבודה מאוד חשובה. אני מחפש באיזור רעננה הרצליה . תודה מראש אלעד. נ.ב. אם ממש מפריע הרווחים אין לי בעיה שיערכו לי אותה.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי 4 שנים שהמחשב החזיק, היום הוא שבק חיים. לכן אני צריך לקנות מחשב כבר ביום ראשון הקרוב. בכללי- זקוק למחשב בעיקר לאינטרנט, אופיס, משחק DOTA 2, חייב NUMPAD. בקרוב אתחיל ללמוד תכנות ושנה הבאה אני כבר אתחיל תואר אז אני צריך מחשב שיחזיק להרבה שנים. יש לי SSD שנשאר מהמחשב הקודם. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אופיס, אינטרנט, סרטים וסדרות בHD, משחק DOTA 2 *תקציב: 4000 ש"ח מקסימום. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 (חייב NUMPAD) אם אפשר יותר קטן אפשרי. * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? USB3 * משקל רצוי?…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רואה צורך אבל אפשר ב-100 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם תוכנות מחקר ואנליזה כמו MATLAB ועוד כמה שלא מוכרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, תוכנות רשומות למעלה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג אבל אולי אשחק FM16 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. …
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
הי חברה, אני צריך מפרט מבוסס אינטל למחשב גראפיקה (בעיקר פוטושופ) לא כולל מסך. בסביבות 7000 + - אני חושב שיש לי העדפה ל i7-920 כרגע כשאני עובד אני הרבה פעמים צריך לחקות שהמחשב ייתען פקודות או כשהוא שומר.. אני לא רוצא לחקות יותר אני מבזבז על זה כ 3 שעות כל יום! אז הגיע הזמן להתחדש במחשב שלא עושה צרות! תודה מראש לעוזרים! חזן גיל.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה ועבודה משרדית, עבודה עם IDE-ים זוללי משאבים. גם צפייה בתכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש ב IDE-ים כמו eclipse ו phpstorm. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד ה…
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום איך מוסיפים זיכרו למחשב WIND יש לי 30B ואני רוצה להוסיף לו זיכרון... תודה
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מחפש נייד גיימינג שעיקר השימושים בו הם משחקים בינוניים (leauge of legends , guild wars 2 וכו') אבל עם אופציה להריץ משחקים כבדים על הגדרות mid-high , לא חשוב לי המשקל , חשוב לי שהמסך יהיה מינימום 17 אינץ' , רצוי מחשב עם ביקורות טובות ברשת , אפשרי בלי מקלדת בעברית, אפשרי להזמין את הנייד מחו"ל. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום לפורום המפרט הנוכחי שלי הוא : AMD XP2600 MSI K7N2 Delta-ILSR אחד הלוחות הכי טובים שיש לאטלון אקס פי כולל מלא פיצרים MSI FX5700 128MB 128bit VIVO DVI MAXTOR 80 GIGA 8MB 7200 RPM CEON 2X256MB 400MHZ CAS2.5 בעיקרון יש לי שתי אופציות : כרטיס מסך עצבני כמו 6800 GT או X800 PRO ולהוסיף 256 מגה לזכרון השנייה: לקנות לוח מעבד וכרטיס מסך Athlon 64 3000+ (S-939) 1 830 830 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 1 620 620 כרטיסי מסך? PINE כמות מחיר סה"כ xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 1 1060 1060 סה"כ 2 מה לדעתכם עדיף ? לא ציינתי שהמחשב מיועד למשחקים כבדים בעיקר תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום רב, זקוקה לעזרה דחופה בבחירת מחשב נייד, שישמש לצורכי הוראה, עיבוד תמלילים, אחסון והשמעת קבצי מוסיקה וסרטוני וידאו. חשוב מאוד שיהיה קל משקל מכיוון שאאלץ לסחוב אותו יום יום (בנוסף לתווים, כלי נגינה ואביזרים אחרים....) יכול להיות מחשב ללא צורב שאחבר אליו צורב חיצוני, או מחשב עם צורב מובנה שמשקלו אינו גדול (עד 1.8ק"ג) חשוב שיהיה בו זיכרון של לפחות 500GB, שיהיה מהיר בשליפת/חיפוש הקבצים. גודל המסך אינו קריטי, שכן יש לי עוד מחשב בבית ובו אבצע עבודות ממושכות. תקציב: עד 4500 ש"ח חשבתי אולי לקחת את Samsung 350U2A-A01IL http://ksp.co.il/?uin=14004 האם הוא מספיק לצרכי? משהו יכול בבקשה להמליץ לי מה לבחור? הצילו...... שרית
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט עבור מחשב נייד שמיועד לעבודה בעיקר עם תוכנת AutoCad ושיתאים גם למידול תלת מימד ניתן לצפות בדרישות המערכת של התוכנה כאן: http://usa.autodesk.com/autocad/system-requirements/ (יש לשים לב ל-Additional Requirements for 3D Modeling!) רצוי מסך בגודל 15.6" או יותר ומשקל סביר לנשיאה, אבל לא לחוץ שיהיה כ"כ קל הסוללה צריכה להיות סבירה, רק שלא תידרש הטענה בתיכפות יותר מידי גבוהה התקציב הוא כ-4K אם צריך יותר אז.. :\ תגידו עריכה: תודה
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הגיע לי השבוע הXPS 13 שהזמנתי, קודם כל מחשב מצויין !! טוב נו.. גם המחיר מצויין ( בכאילו כן ? ) קבלתי איתו את ה128GB SSD של סאמסונג אני חושב רוצה לשדרג אותו ל http://www.amazon.com/gp/product/B01...=ATVPDKIKX0DER עכשיו אני רואה שבחיבור שלו הוא שונה משלי.. א. איך קוראים לחיבור שלי ? שאני אדע מה לחפש ב. יש מתאם לזה?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב קטן שיישב בסלון ויוריד ויריץ סדרות וסרטים. כולל 1080p. הוא יתחבר לרשת עם כבל. לא צריך ציוד היקפי בכלל. כמובן עדיפות לשקט כמה שאפשר. הרכבתי מפרט בTMS, אשמח לקבל פידבק (או מפרט אחר אם עשיתי שם שטויות) מעבד: Intel Dual Core G630 2.7GHZ for 1155 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪280 לוח אם: Gigabyte GA-H61N-USB3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪444 מארז: Thermaltake Element Q 200W A.PFC Black כמות: 1 - מחיר: ₪309 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪118 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪446 סה"כ: ₪1715 מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שוו…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סליחה על ההודעה הקודמת אני עדיין חדש פה ואני לא יודע את הנוהלים ממש בקיצור אני מתכוון לקנות מחשב שיהיה בעיקר למשחקים ותוכנות וכאלה. אין לי ממש הרבה תקציב אני יכול לחרוג עד 1800 מקסימום. נתקלתי במחשב הזה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VEBANDEL_3G עכשיו יש לי גם כמה שאלות: איך הכרטיס מסך שלו? אתם חושבים שקאונטר סטרייק סורס יפעל בו? ואני ישמח אם מישהו ימליץ או יפנה אותי לאיזה מחשב בתקציב הזה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אהלן, ברצוני לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 3300 ש"ח, למטרת עבודות תכנות ופוטושופ. המחשב אמור להריץ Windows XP וכניראה בעתיד, גם ויסטה. אני ממש מעדיף מחשבים של Dell, Lenovo ו - HP, כי הבנתי שהם הכי אמינים וטובים בשוק. עדיפות גבוהה ל3 שנות אחריות (עד כה, נתקלתי בזה רק אצל DELL) כי אני לא כ"כ יודע לשמור על הדברים שלי, לפעמים נופל וכד'. חשבתי על המחשב הזה: http://www.arcenter.co.il/Product.asp?Pid=2116&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=34&aff=Zap〈=HE אבל אני רוצה לחסוך קצת כסף, ולקנות משהו במחיר זול יותר. מינימום: 1GB זיכרון, מעבד עם ליבה כפולה - לא סלרון!, הארדיסק של 160GB. תודה ויום טוב. דוד.
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב הוא לחבר שלי. הרכבתי לו ת'מפרט הזה (כרטיס מסך יירכש בנפרד - GTX 260 216 processor ): * השקט חשוב כשיקול משני לא יותר. * לא מתוכנן OC. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤908 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤473 מארז: Coolermaster Centurion 590 Black כמות: 1 - מחיר: ¤339 ספק כוח: SeaSonic S12 Energy 550W A.PFC 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤531 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 כמות: 2 - מחיר: ¤117 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 640Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤394 כונן אופטי: LG GH2…
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
1. כרטיס מסך. יש לי לפטופ עם כרטיס מסך של nvidia וכרטיס מסך מובנה של אינטל. בהגדרות בדרייבר של nvidia אני יכול לבחור תמיד להשתמש בכרטיס של nvidia, אבל כשאני משתמש במסך האלחוטי (widi) או דרך כבל hdmi אני מבין שבעצם הכרטיס המובנה עובד. יש דרך להבטיח פעולה של הכרטיס החזק בלבד? 2. מעבד. המעבד של אינטל בעל מהירות משתנה, ואני לא בוטח בהחלטות שלו, מאחר שאני לא משחק אלא מתכנת אבל רוצה שהכל ירוץ כמה שיותר מהר. יש אפשרות לקבוע לו מהירות גבוהה קבועה? כל מצבי החיסכון לא מעניינים אותי. 3. כונן קשיח. יש לי ssd, של סמסונג, גם עדכנתי לו frimware כי יצא עדכון. כשהמחשב עובד על סוללה אני רואה שמהירות העתקה יורדת, גם כאן יש החלטה של …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
AMD Athlon 3000 64Bit 939 :מעבד MSI K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra:לוח אם DDR 512Mb 400MHz AData /VT:זיכרונות 1 DDR 512Mb 400MHz AData /VT:2 PINE xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E:כרטיס מסך WESTERN DIGITAL 120GB SATA 7200 RPM 8MB Buffer-WD1200JD:דיסק קשיח Lite-on 52x32x5 (kit):צורב HEC Compucase CI-6A19 (black):מארז סה"כ 4275 ש"ח המחשב מיועד בעיקר למשחקים וסרטים. תמליצו לי על הורדות או שיפורים של דברים עם צריך!
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב dell inspiron N5010 עם ווינדוס 7 home premuim SP1 בעברית , שאני רוצה לשחזר הגדרות יצרן דרך מחיצה נסתרת מחיצת שיחזור שקיימת בניידים [היא קיימת גם אצלי בנייד רואים אותה מתוך ווינדוס בניהול דיסקים] , יש סרטון ביוטוב שמראה איך להגיע אליה ,רק פשוט שאצלי במחשב זה שונה מהסרטון , אני אוסיף קישור לסרטון ואתמצת בקצרה את התהליך: לחיצה F8 לבחור REPAIR YOUR COMPUTER טעינת קבצים , בחירת שפה , בחירת שם משתמש אדמניסטרטור במחשב , סיסמה אם צריך , ואז אמור להפתח תפריט בעל 6 אפשרויות שהתחתונה ביותר רשום בה DELL DATASAFE RESTOR AND IMERGENCY BACKUPןמשם ממשיכים בשיחזור , אצלי במחשב משום מה יש רק 5 אפשרויות העליונות בלי האפשרות השישית לשחזור ,מעיוני באינטרנט הבנתי שזאת בעיה לא…
-
- 16 תגובות
- 5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאיו, גיימינג בינוני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר, סוני וגאס, פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני די סגור על המחשב הבא שלי, רק צריך את המומחיות שלכם. מחשב דל Dell Vostro 5459http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=24535 במחיר 3384 ש"ח. מפרט טכני מערכת הפעלה: Windows 10 מעבד: Intel core i5-6200U 2.3 GHz up to 2.8 GHz מסך: LED 14” רזולוציה: HD 1366 X 768 זיכרון: 8GB כונן קשיח: 1TB מאיץ גרפי: AMD R5 M335 עם זיכרון ייעודי בנפח 2GB קישוריות: Wi-Fi a/b/g/n/ac, BlueTooth 4.0 סוללה: ליתיום בהספק 43 Wh ממדים: 340 X 240 X 18.5 מ"מ משקל: 1.66 ק"ג חיבורים USB 3.0 x 2 USB PowerShare HDMI RJ45 שקע משולב למיקרופון ואוזניות 3.5 מ"מ קורא כרטיסי SD אחריות אחריות לשלוש עם טכנאי עד בית הלקוח…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי, הבאתי הביתה שני אנשים שמבינים (בלשון המעטה) בחומרה, תקציב של 2000 ש"ח בערך (עם סטייה של 100-200 ש"ח) והדרישות הבאות: ביצועי קול איכותים 5.1, ביצועי מסך שיספיקו למשחקים של היום (לא משהו יותר מדי טוב, רק שיספיק) לוח אם מתאים לאוברקלוקינג, מעבד נאות רק גAMD ומארז נבחר כבר מראש, ENERMAX. וכמובן, הטוב ביותר שאפשר להפיק... אחרי שעה וחצי של השוואות מחירים בזאפ, יצא בסביבות ה 2000 ש"ח ללא מסך. אז הנה המחשב: מעבד: AMD XP 1800 לוח אם: albatron km-18d pro זכרון: geil 256mb 400 mhz כונן קשיח: WD 40 gb 8 mb cach כונן CD: sony X52 מאורר רגיל 80 מ"מ, ספק כח פשוט רמקולים בנפרד. מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, שבוע הבא אני נוסע לקנות 2 מחשבים משרדיים, מסך לאחד המחשבים, שילוש+ספק. השימושים של המחשבים המשרדיים הם- פייסבוק, מיילים, אינטרנט(יפתחו הרבה טאבים ביחד), משחקי רשת, וכד' מה דעתכם על המפרט הבא למחשבים המשרדיים- AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪412 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2058 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪347 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 Kingston Hyper X 2GB DDR3 1600Mhz CL9, יחידות 1 ₪234 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2034 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪198 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב LG GH22…
-
- 8 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם. קודם כל, קראתי בעיון את הנושא ב STICKY לגבי ייבוא נייד בחו"ל, וקראתי מספר נושאים שהועלו ע,י השתמשים. רציתי להתייעץ איתכם לגבי קניית נייד ספציפי מארה"ב - וליתר דיוק - HP DV3510NR. זהו מחשב שלדעתי משלב באופן מצויין ניידות ועומצה, ואני לא מעוניין בכ. מך יותר חזק. וזה עמוד המוצר באתר http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9027714&type=product&id=1218010176167BESTBYUY מדובר בנייד מהסדרה החדשה של HP - DV3T , שהחלו לשווק אותה בימים האחרונים. הוא נמכר רק דרך BEST BUY, במסגרת תוכנית מיודת שלהם. מצאתי את הנייד במחיר של כ- 900$ באי ביי, וכעת רציתי להיות בטוח שהחישובים שלי נכונים לגבי משלוח וכו'. המשלוח מהמוכר יהיה לחברת USHOPS, שלפי חישוב מהיר דרך האת…
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
ערכתי מפרט למחשב המשמש למשחקים. המפרט הזה יקר ואני מחפש דרך להוזיל אותו מבלי לפגוע משמעותית ביכולת של המחשב ( אתגר ) העלות של המפרט היא ₪ 5466 i7-6700K Skylake Quad core CPU - 4 GHz - Max Turbo Frequency 4.2 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 8MB cache - 95W TDP - Tray 1 ₪ 1687 GA-H170-HD3 - Gigabyte H170 - LGA1151 - H170 - 4x DDR4 up to 64 GB at 2133 MHz - PCIe x16 - PCIe x4 - 2x PCIe x1 - 2x PCI - 2-Way AMD CF - M.2 - 2x SATAe - 6x SATA3 - 8x USB 3.0 - 6x USB 2.0 - ATX (30.5 x 19.9cm) …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-