עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by avirank,

אהלן חברים לפני שנה פלוס רכשתי מפרט שהיה לי חשוב מעבד חזק וכרטיס מסך לא כל כך, כי חשבתי לפר בעתיד (לא היה לי כסף). עוד בעיה עם המחשב או שזה פשוט ככה המעבד או שבגלל שהקירור סטוק או בכלל המארז, אבל הוא ממש רועש במצב מנוחה קופץ השימוש בCPU לעשרים וחוזר לאפס. קיצר אני מעוניין בעיקר בכרטיס מסך חזק שהספק של יוכל להתמודד איתו, אני מעוניין שהמחשב יוכל להריץ באטלפילד 3 ועוד משחקים שעתידים לצאת בלי בעיה ועל רזולוצייה של FULL HD. מעבד: amd phenom II x4 965 3.4ghz לוח אם: gigabyte ga-ma785gmt-ud2h זיכרון: 4GB כרטיס מסך: 5770 מארז: coolermaster elite 335 black atx ספק: seasonic 500W active pfc 80+ 12cm fan ss-500et ממש תודה לעוזרים, באמת שתתפרעו עם המחירים( 2000-2500) רק שהכל יתאים כ…

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  2. היי אשמח להמלצותיכם למפרטים :-) תודה מצורף הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטים ומעט משחקים מדי פעם משחקים בסגנון של league of legends. הייתי שמח להריץ את המשחק בהגדרות גבוהות, אם בעייתי בתקציב ניתן לרדת בהגדרות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by iPsych,

אני אפילו לא זוכר את הפעם האחרונה שרשמתי פה פוסט... בכל אופן, הגיעה הזמן לעשות שדרוג למחשב, אני מתכוון לעבוד בקיץ ולשדרג לו את הצורה... אתם יכולים להתסכל במפרט, אני מתכוון להחליף את כל השילוש... (מעבד, זכרון ולוח) המחשב משמש כשרת לחמישה מחשבים ברשת הביתית, לעבודה משרדית והרבה הרבה משחקים. התקציב הוא 2500 +-... חוו דעתכם על המפרט הבא שהרכבתי- 1 AMD Athlon XP 2700 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Year Warrant 955.50 ש"ח 1 Gigabyte GA-7N400 Pro (nforce 2 ultra400) - ATX 737.10 ש"ח 2 512MB TwinMos DDR PC3200/400 919.10 ש"ח סך הכל לתשלום: 2,611.70 ש"ח אני יודע שבמחיר כזה אפשר לעשות הרבה, אני שוקל להמעיט בזכרון (לא להשתמש ב Duel, "רק" 512) ולהחליף באותה ההזד…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by RomanKr,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, אינטרנט, משחקים קלים, צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15 - 17 אינץ' * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חובה * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? כמה מאות גיגה לא יותר * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה אמינה לפי בחירתכם בעיקרון המחשב הוא לא לביצועים כבדים, אלא לגלישה סרטים ודברים בסגנון הזה. שהמחיר לא יעבור את ה 3000 ש"ח. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  5. שלום לכולם. נתקלתי בקושי למציאת דרייבר לכ.מסך של המחשב הנ"ל. באתר של HP הורדתי את הדרייברים שנחוצים למחשב אך לא הצלחתי להתקין את זה של הכרטיס מסך. כמן כן באיתור השם של הכרטיס בתוכנה Everest home edition נתקלתי במסך ריק ללא שם הכרטיס. מה אפשר לעשות על מנת להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך? בקרוב אעלה תמונה של השגיאה שמתקבלת עם הניסיון להתקין את מה שמצוין באתר של HP. עריכה : הנה השגיאה:

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  6. שלום לכולם, אני עומד לקנות מחשב חדש בעוד כשבוע. המחשב יוצא במחיר של 5900 אבל אני כנראה קונה במזומן אז זה יוצא 5700 כנראה עם המפרט הבא: דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 1420 ¤ 1 ABIT IB9 INTEL 965P 590 ¤ 1 G.Skill DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 510 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 410 ¤ 1 EVGA e-GeForce 8800 GTS Superclocked 320MB PCI-E 1880 ¤ 1 GIGABYTE Poseidon 465 ¤ 1 ENERMAX LIBERTY 400W 460 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ סה"כ: ¤ 5905 ואחרי הנחה בנעה זה יוצא בערך 5700. האם הוא יחזיק לי לשלוש שנים לפחות? הוא יריץ משחקים כמו Test Drive Unlimited , STALKER על ההגדרות הכי גבוהות עם פילטרים? (1024X768 לבנתיים). *אם זה לא קשור לפה תר…

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by tzvikaz,

tאני אהיה בארה"ב במאי ואני מתכנן לקנות מחשב לסלון המחשב יריץ windows xp ואת התוכנה media portal וזהו. ללא משחקים. הדרישה העקרית של המחשב זה שיהיה זול עוד דרישות: יציאה אופטית למערכת כרטיס מסך מובנה סביר הספק נמוך הנה המפרט שבחרתי: AMD Athlon 64 LE-1600 2.2GHz Socket AM2 45W Single-Core Processor Model ADH1600DHBOX GIGABYTE GA-MA69GM-S2H AM2 AMD 690G HDMI Micro ATX AMD Motherboard mushkin 1GB 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Desktop Memory Model 991527 המעבד עולה 40 דולר הלוח עולה 60 הזכרון עולה 25 מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  8. בניתי לחבר מפרט התקציב הוא 3000 שקל +- בלי OC. המחב ישמש למשחקים כמו GENERALS CALL OF DUTY COUNTER STRIKE SOURCE מה אתם אומרים ? הספק יספיק לו ? ובכלל השילוב של המארז והספק בסדר? אני יודע שזה לא טופ אבל זה מה שהתקציב מאפשר , בכל מקרכה הנה המפרט ואשמח לשמוע ביקורת אם יש : מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX מחיר: ¤725 לוח אם: ALBATRON K8SLI-AM2 מחיר: ¤430 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce 7600GT OC 256MB DDR3 128 BIT DUAL DVI HDTV TV/O - RETAIL מחיר: ¤717 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 160GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3160211AS מחיר: ¤322 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤632 מארז…

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  9. http://zap.co.il/models.aspx?sog=E-Battery&DB595423=595430&DB919554=919558&keyword=1310 בלינק מופיעות 3 סוללות שמתאימות ל Dell Vostro 1310, ואין לי שמץ של מושג מה ההבדל ביניהן ומי מהן עדיפה. אשמח להמלצה והבהרה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  10. שלום אני רוצה לדעת כמה עולה המחשב שלי למכירה? מיפרט מחשב: מארז ATX לוח אם אסוס - p4p800 deluxe DDR 400 זיכרון קינסטון - 3GBX1GB=3GB דיסק קשיח 320GB - SATA צורב DVD LG דואל-לייר כונן DVD כונן 1.44MB כרטיס מסך AGP - GF FX 5700 - 256MB כרטיס קול O/B כרטיס רשת O/B מה מחיר שלו אמכור אותו? למה אני רוצה לימכור כי אני רוצה ליקנות מחשב נייד חדש. בתודה מראש מיכאל

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by eldadkd,

יש שני דגמים שהם בתקציב שלי ואני מתלבט מה לקנות: הראשון זה של לנובו c200 והשני זה שלmsi (איבורי) מישהו מכם קנה מחשב נייד מאיבורי ויכול להגיד לי מה האיכות שלו ואיך השירות שלהם??? (בעיקרון בניחים הם טובים אבל אין לי מושג איך הם בניידים) בגדול שני המחשבים עולים אותו דבר ועם מפרט זהה ה-msi מגיע עם 1GB דל זיכרון לעומת 512 בלנובו והוא גם מאובזר יותר יש לו מצלמה מובנת לוח מקשים רחב ושנתיים אחריות מצד שני יש את השם והאמינות של לנובו מה כדאי?!? קישור ללנובו: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=514&scat=313&tcat= קישור לmsi (כולל השדרוג של המעבד והזיכרון): http://www.ivory.co.il/product.asp?product...amp;CatCode=132

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  12. Started by Trumpeldor,

בוקר חם לכולם! הרכבתי לעצמי מפרט ב TMS לצרכי משחקים, סרטים, הורדות לצערי כרגע מחוסר תקציב אני אשאר עם המסך הישן שלי LG F700P שהוא CRT 17", אמנם מצויין אך קטן... ויצורפו כמה הרדיסקים מהמחשב הישן (ולכן יש לי צורך ביותר מ4 SATA ובחרתי את הלוח הנ"ל) העיקרון הוא לשמור את אופציית האוברקלוק פתוחה, או ש TMS יעשו אותה... כמו כן הרעש של המחשב הנוכחי מחרפן אותי למרות שהוא לא בחדר שינה אז בחרתי במארז הזה למרות שהייתי מעדיף משהו עם חלון... אשמח לקבל חוות דעת נוספות לפני הקנייה מפרט מחשב מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX - זמין במלאי! ¤1029 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX ¤215 1 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3 ¤546 1 מארז NZXT Hush Black/Silver NO PSU ¤452 1 ספק כוח En…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by amirsource,

אהלן כולם, יש לי שאלה אני קונה מחשב חדש.. ויש לי שאלה לגבי המעבד,,אמרו לי לקנות את הG0 שאני לא זוכר בדיוק מה זה. אבל מה ההבדל בדיוק בין זה לגירסא הקודמת?. יש הבדל פיזי? או משהו כזה? כי אני זוכר שזה בא עם קירור סטוק כזה. יכול להיות שאני טועה אני פשוט לא זוכר טוב...

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  14. Started by mazor12,

אני צריך עזרה לבחור בין שני מפרטים המחשב מיועד למשחקים זה לא אמור להיות המחשב הכי טוב למשחקים אלא משהו סביר עם תמורה יפה לכסף מפרט ראשון: מארז ולוח אם של Asus כולל כל החיבורים הרלוונטיים, יציאות לכרטיסים וכו׳ Chipset h-67 מעבד: i5 2400 דיסק קשיח: 500gb sata3 זיכרון: 8gb DDR3 1333 צורב DVD כרטיס מסך: אופציה 1: ATI Readon 6850 1gb GDDR5 אופציה 2: Nvidia Gforce GTX560 1gb GDDR5 מפרט שני?: לוח אם : GA-PH67 DS-B3 של ג'יגה בייט מעבד: intel core i5-3450 זכרון: Transcend 4GB DDR3 1333 דיסק קשיח: SATA 500GB HITACHI צורב LG DVD כרטיס מסך : HD6850 GDDR5 1GB SAPPHIRE אני יודע שהמפרטים די דומים במפרט הראשון החברות לא מוזכרות אבל הן צריכות להיות חברות אמינות (מנסיון עם החברת מחשבי…

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  15. מה ההבדל בין הזכרונות הבאים: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-220-006&depa=1 http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-220-033&depa=1 כרגע בחרתי את היקר אבל נראה לי סתם הוצאה מיותר של כסף... אני צודק? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום לכולם, אשמח לקבל מכם המלצה לרכישת מחשב שיתאים לעבודה עם לייטרום ופוטושופ. מאחר ואני לא מבינה במחשבים אשמח אם תפרטו את הצעתכם המחשב ישמש אותי לעבודה בעיבוד תמונות כפרנסה ולא כתחביב מבחינת המחשב אני רוצה שהוא יהיה מעולה וישמש אותי לכמה שיותר זמן עם אפשרות לשדרוג רכיבים במידה והם כבר לא יהיו רלוונטיים ושיהיה ממש מהיר כדי שמספר תכנות יוכלו לפעול יחד ושזה לא יכביד על המחשב. מבחינת תקציב - לא מעוניינת לשלם המון כסף אבל אני יודעת שזה לא יהיה זול ולכן המקסימום הוא 5,000 ש"ח. ועוד משהו קטן... חשוב לי שהמחשב יהיה שקט תודה רבה

17. Started by orb93,

האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא, אין חנות ספציפית רק שתיהיה חנות אמינה ומוכרת מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ תקציב: 3000 שקל יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 500 שקל יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר חברת המחשב הניד המועדפת: אין חברה מועדפת מערכת הפעלה רצויה: xp/ 7 X86 (אם לא חייב מערכת הפעלה זה יהיה יותר טוב) כונן קשיח מועדף: 120GB-250GB משקל הנייד המועדף: 1.8- 2.8 ק"ג (גם פחות יהיה טוב) גודל הצג: 15.6-13.3 אינטש צבע המחשב הרצוי: שחור או כסוף אפשרויות נוספות במחשב: המחשב מיועד לשימושים משרדיים (אינטרנט, וורד וכו').. הוא יריץ משחקים קלים ביותר ויהיה בו מעט תוכונות (אופיס ואנטי וירוס ועוד כמה תוכנות פ…

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  18. אהלן חברים, שמעתי מחבר שהפורום הזה הוא הטוב ביותר לדברים מהסוג הנ"ל, אני כבר לא מעודכן במה שיש היום בשוק, לכן אשמח בעצתכם. המפרט שאני מבקש הוא ספציפי ומיוחד, בתקציב של עד 5000 ש"ח: לוח אם ומעבד - הכי חשוב מבחינתי - do your best כרטיס גרפי לא כזה מעניין - לא אשחק עליו בכלל, אלא בעיקר עבודה רציפה ותוכנות כבדות שתי יציאות למסכים (dvi עדיף) - אם צריך כרטיס גרפי מיוחד לזה אז סבבה שתי יציאות PS2 למקלדת ועכבר (במחשבים החדשים יש רק יציאה אחת משולבת) רמקול מובנה בפנים כונן floppy כונן DVD קורא כונן DVD צורב (חייבים להיות נפרדים!) ללא דיסק קשיח, ללא מסך, ללא מקלדת ועכבר. חיבורי SATA מארז - עדיפות לקטן כמה שיותר. RAM: זכרון DDR3 ו8 ג'יגה לפחות (חשוב מאוד שיהיה חזק מהיר והרבה ממנו)…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by palin,

[h=1]מחפש מחשב ללימודים, אמין, איכותי. סרטים, אופיס, גיימינג קל HP Pavilion 15-AB006NJ Lenovo Yoga 500-15 80N6002SIV "15.6 Dell Inspiron 5558 i7-5500U תודה לעוזרים [/h]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. שלום חבר שלי צריך מחשב לעבודה משרדית פחות או יותר.. (ללא משחקים או דברים כבדים יותר מדי..) מה שצריך להיות: AMD3000\P4 3.0GH 512 זיכרון מספיק בהחלט 80 גיגה נפח כ.מסך FX5200\R9250 צורב רגיל וכונן DVD דיי פשוטים.. לא צריך שום ציוד הקפי חוץ מכמובן עכבר מקלדת ורמקולים... שיהיו נוחים ויתנו הרגשה של רמה טובה זהו זה שחקו בעיקרון איך שנראה לכם ושיצא משהו טוב ... לא צריך להיות יקר העסק הזה... בנפרד אני צריך מסך 17 אינץ פשוט לא יקר (לא שטוח ולא דק).. תודה

• 32 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אני מעונין לקנות מחשב (רק מארז) שמיועד בעיקר למשחקים... המחיר המקסימלי שאני מוכן להגיע עליו הוא 3000 ש"ח הייתי רוצה שיהיה בו צורב דיוידי הארד דיסק 160 GB לפחות וכל השאר אתם תציעו.... תודה!

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  22. אני צריך המלצה למחשב נייד ב6000 עם כרטיס מסך שיוכל להרית משחקים בהגדרות סבירות-נמוכות חשוב כרטיס מסך לא משולב ולא TC\HM חשבתי על המחשב הזה http://officedepot.co.il/(h3mjqeftvxkexq45bu5n5a45)/catalogFamily.aspx?ID=593652&CID=100 רק שאני לא יודע מזה G72MV תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  23. תקציב גמיש, עדיף לחסוך. * מטרות המחשב? תוכנות כגון אופיס, הפעלת סדרות וסרטים בלי בעיה, הרצת פיפא (עדיף, לא חובה) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13' * רזולוציית המסך? רצוי fullhd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? נמוך ככל שניתן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף שכן משום שאקח אותו ללימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין גודל מינמלי, עדיף SSD b. * כונן אופטי? לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש ל…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. המפרט הסופי שלי Tongue מעבד - INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB לוח אם - GIGABYTE GA-965G-DS3 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E זכרון - Kingston 2GB DDR2 667 או Gskill כרטיס מסך - GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII מארז - COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN צורב DVD כונן 1.44 סט מקלדת ועכבר MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 תגובות בבקשה ???

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם זה אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף מאוד שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו- פרמייר פרו (או תוכנות דומות) בדו מימד בלבד! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יתחבר למסך Dell P2314H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.