עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מטרות המחשב? עבודות משרדיות ומשחקים קלים * גודל המסך? 15.6- 13 * משקל רצוי? 2.5 קילו מקסימום * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? מעוניין ביציאת HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250gb - 500gb * צורב DVD? כן * האם נדשת אחריות בינלאומית ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב מיועד לסטונדט , שיוכל להריץ משחקים קלים לראות סרטים ולעבודה עדיף עם אחריות לכמה שנים. תקציב: עד 3100 שקל אם אפשר פחות אז עדיף. תודה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  2. Started by yogo,

שלום צריך עזרה במפרט מחשב חזק למשרד אדריכלות, מיועד לשימוש מקצועי באוטוקאד\רוויט בעיקר. וגם מדי פעם עריכת וידאו בפרימייר וכמובן גלישה באינטרנט אופיס ותוכנות עזר נוספות. חשוב שיהיה מארז קטן כמה שאפשר, ולא להצמד למינימום של זיכרונות ומעבד אלא לפרגן ברווח. כמו כן כונן מערכת SSD וכונן אחסון נוסף לפחות 2T/ 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 חריגה עוד 1000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אוטוקאד \ רוויט \ פוטושופ \ לפעמים פרימייר \ גלישה \ תוכנות משרדיות וכדומה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא…

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  3. שלום, אני מחפש מחשב לסטודנט לאנימציה ואני צריך מחשב חזק שידע לעמוד באנימציית תלת מימד ואפקטים. קיבלתי מפרט והייתי שמח לשמוע את חוות דעתכם באם המפרט הוא ידע לעמוד באתגר :-) להלן המפרט: http://ksp.co.il/?uin=16105 תודה רבה דניאל

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  4. Started by drorr,

הייתי רוצה המלצה למחשב למטרת עבודה משרדית אינטרנט סרטים אוטוקד תודה מראש

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  5. שלום לכם, אחרי ימים שלמים של חרישה באינטרנט על כל הדגמים אני מאוד מאוכזב מכל הדגמים שיש בארץ. בקיצור הדגמים היחידים שעם מפרט נורמאלי +- למשחקים זה 1179ej ו 1190ej (שהוא קצת יקר יותר אבל לא נראה לי שווה את התוספת מחיר המעבד לא בהבדל כ"כ משמעותי) מה שאני רוצה לשאול זה ככה - למישהוא יש מושג למה הדגמים שמוכרים בארץ ירודים בכמה רמות מהמחשבים בחו"ל של אותו דגם... למשל 1179 של PAVILION מצאתי את הדגם שלו בארץ אחרת, יש לו Wifi-N - שזה מאוד חשוב לי, ויש לו גם Blu-Ray ועוד כמה תוספות לא זוכר בדיוק אבל שני אלה דברים חשובים. אבל מה בארץ אין לו כלום הכל נשאר על דור קודם.. עשו עלינו חרם בעולם או מה, אני לא מבין למה אני מתעכבים כל כך הרבה מאחורה עם המחשבים הניידים. הודה לכם על תשובות.

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  6. היי לכולם. לפני שבועיים בערך קניתי בפעם הראשונה מחשב נייד. מאוד מרוצה ד"א תודה למי שהמליץ על ה- MSI Bravo EX623. יש לי כמה שאלות בסיסות בקשר לתפעול שלא מצאתי להן תשובה חד משמעית. 1. האם זה בטוח להפעיל את המחשב בלי סוללה? הכוונה היא האם אני יכול פשוט להשאיר את המחשב מחובר לחשמל ולהשאיר את הסוללה בחוץ רוב הזמן? 2. האם עדיף להשאיר את הסוללה בתוך המחשב גם כשאני מחובר לחשמל? או שאני חייב לנתק מהחשמל כשהסוללה טעונה? 3. אם המחשב מחובר לחשמל אבל אני צריך לנתק אותו, האם אני יכול תוך כדי עבודה להכניס את הסוללה ולנתק את החשמל (בלי לכבות את המחשב קודם)? זהו בעקרון, אלה דברים שאין להם הסבר ברור במדריך ההפעלה...

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  7. מחשב Lenovo V50t-13IMB עם 8GB נשקל לרכישה יחד עם הרחבה ל 16GB ע"י תוספת 8GB של DDR4-2666 בסלוט שני. א. איך מוודאים מראש שהזיכרון הנוסף אכן יעבוד ב Dual Channel על לוח אם כזה מבוסס B460 כולל ה BIOS ? ב. האם יש יצרנים שאפשר לדעת מראש שלא תהיה בעיה ? מי מייצר ללנובו את הזכרונות תחת המותג שלהם ? לחלופין - המלצות על מחשבי מותג בקטגוריה שלו, מחשב עסקי נמוך שקט במארז דומה עם סלוט לכונן 3.5" נוסף ?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  8. Started by BUNNY,

אהלן. אני לא אענה לתופס אבל אפרט בעל פה מיכוון שהמטרה שלי שונה טיפה. אני זקוק למעבד רינדור נוסף, מטרת המחשב תיהיה רק רינדור התקציב נמוח אז הרעיון לקנות מעבד טוב מבחינת עלות \ תועלת \ יכולת OC אז אני לא צריך: - מאיץ גרפי - יותר מ3 GB זיכרון - ציוד היקיפי -אם אפשר לחסוך בלא לקנות מארז אז בכיף -הארדיסק הכי זול שאפשר לשים עד שמגיעים להתדרדרות של חברות קבר. אני צריך קירור טוב, לא יודע אם אויר מים או משהו אחר כי אני לא מבין מספיק כדי לבקש משהו ספציפי. אני צריך כמובן לוח שידוע ביציבות עם OC גבוה. מבחינת סוג המעבד, intel ידועים בתור מעבדים טובים יותר לרינדור מצד שני אם אתם יודעים על מעבד AMD שהוא רוצח בOC אז זה כבר יותר משתלם. חשוב שהמעבד יהיה 4 ליבות בכל מקרה. המעבד לא יחו…

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  9. Started by gallevy,

שלום לכולם.. יש לי מחשב נייד של סוני מארה"ב בן בערך שנתיים... והלך לו ההרד דיסק (בהתחלה הוא עושה smart fail) זה 2.5 אינץ סאטה.. אני צריך 120 ג'יגה ורציתי המצלצה איזה הארד דיסק לקנות (מה מומלץ)

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  10. Started by F-You,

צריך חוות דעת על המפרט שבניתי אגב אני לא צריך כרטיס מסך וספק יש לי תודה. 835 835 1 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box IE8400 623 623 1 לוח אם ASUS P5Q 31200 458 458 1 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PI F2-8000CL5D-4GBPI 335 335 1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB 5000AAKS 679 679 1 מארז ללא ספק Antec P180 Mini MINI-P180

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  11. אנא המליצו על נייד בארה"ב עד 800$ ללא חריגות. המחשב ישמש לסטודנט לעבודות כלליות. תודה.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  12. Started by nirzx,

תקציב: כ6,500 ש"ח צרכי המחשב: משחקים כבדים וסרטים יש צורך למחשב נייד ולא לנייח (פשוט שאלו אותי את זה בלי סוף) אני לא כל כך מבין במפרטים, אז אם תשימו שמות של משחקים מוכרים שפועלים על המחשב כמו: פיפא, נייד פור ספי,ד GTA זה יעזור לי. המליצו לי על ASUS ומצאתי את זה: מחשב נייד Asus K61-1C מחשב נייד של Asus עם מסך בגודל 16 אינטש, מעבד P8700, 4 גיגה זיכרון וכרטיס מסך Nvidia GeForce G220m 1GB. מפרט טכני: מעבד: Intel Core 2 Duo P8700 2.53GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium מסך: 16´´ HD Color Shine (LED) רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 4GB DDR2 800MHz דיסק קשיח: 500GB כרטיס מסך: Nvidia GeForce G 220M 1GB כונן: DVD תקשורת אלחוטית: Wireless LAN (802.11B/G) סוללה: 6 תאים מימד…

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  13. . מה התקציב המקסימאלי? 2650 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה אפשרית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים , עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA IV, BF3, CRYSIS 2, GTA V, MW3. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  14. Started by igig19,

שלום לכולם אני מקבל מעבד e8400 ואני צריך מפרט בשבילו ללא ציוד היקפי וללא מסך לא מתוכנן oc חשוב שיהיה חיבור hd בכ.מסך התקציב הוא 3500 שקל חשוב מאוד השקט דרך אגב אני משחק על מסך lcd17 אינץ' של lg עדיפות לחנות באשדוד ואם לא אז גם סקיי פי סי טוב תודה רבה מראש לכולם על העזרה

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  15. היי חבר'ס. המחשב שלי די נדפק והוא גם ישן אז החלטתי להחליף. הטכנאי שמטפל לאבא שלי במחשבים מציע משהו ב2000 אולי קצת יותר, אז זה הסכום שנראה לי הגיוני להוציא[אין לי כרגע ת'הצעה שלו]. המחשב יישמש בעיקר להקלטות[Cubase , סמפלים גדולים וכו, יש כבר כרטיס קול חיצוני לא רע בכלל] ולגיטר פרו[לא שזה כזה עקרוני]. עכשיו לקיובייס אני יודע שאני צריך הרבה זיכרון. אני חושב שכרגע אבל 2G זה מספיק, מה גם שאם אני ארצה להוסיף, אפשר גם להוסיף יותר מאוחר, וזה גם בטח יהיה קצת יותר זול. בקשר למאפיינים האחרים, מה מומלץ בשביל מחשב הקלטות? מקלדת עכבר מסך וכו' יש. רק "קופסא" אני קונה אני לא רוצה לשים הרבה כסף על מחשב למשחקים מה גם שאני מתגייס עוד כמה חודשים, אבל אם הוא יוכל להריץ אססין קריד על ההגדרות ג…

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  16. ניתקלתי בבסיס הנתונים הזה, באתר TechPowerUP: http://www.techpowerup.com/reviewdb נראה לי יפה ושימושי. בפרט אהבתי את היכולת לקבוע את "מדד האמון" באתר שמבצע את הסקירה. אבי

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  17. שלום לכולם. כיום אני ואמא שלי עובדים על אותו המחשב והיא רוצה למעשה לקנות מחשב שיענה לה על כל הצרכים של המחשב הנייח. מטרות: * עבודה משרדית - אופיס וכו'. * גלישה באינטרנט. * הורדת תמונות ממצלמות הוידאו והסטילס למחשב. *עריכת סרטים בתוכנות כמו Movie Maker ו-PowerDirector. לא תוכנות היסטריות, אבל כן צריך להחזיק מעמד. * חיבור המחשב לטלוויזיה (נדרשת יציאת HDMI) והרצת סרטים ב1080P. משקל - המשקל לא חשוב שכן היא תשתמש במחשב אך ורק בבית. בטריה - גם לא חשוב, כל הזמן יהיה בטווח טעינה. גודל המסך - 13/14, מה שסטנדרטי. הארד דיסק - 200 ומעלה נראה לי סביר, אני לא יודע מה הולך היום... צורב DVD - רצוי. אין העדפה לחברה כלשהי. התקציב כמו בכותרת - 4500 ש"ח. תודה לכולם.

18. Started by pwntigo,

ערב טוב, חבר שלי רוצה לשדרג את המחשב שלו השימושים הם בעיקר משחקים וסרטים, רזולוציה למשחקים היא 1080*1920 אין צורך בצורב, דיסק קשיח וציוד היקפי. כמו כן, צריך להיות מוכן לאוברקלוק בינוני (מבחינת המעבד 2500K) רמת שקט לא חשוב אבל המחשב נמצא בחדר שינה אז שלא יהייה טרקטור גם. אין צורך במערכת הפעלה. הוא מוכן גם לקנות רק מ omc אלא אם כן אני אצליח לשכנע אותו אחרת, אבל אם יש אפשרות בבקשה להביא מפרט משם. תודה.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  19. מעבד Intel Pentium Dual-Core E5500 Tray ₪288 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5500ay לוח אם Gigabyte GA-EP45-UD3LR ₪569 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39433 כונן קשיח Westren Digital WD1002FAEX 3.5" 1000GB SATA3 64MB ₪450 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD1002FAEX זיכרון Corsair DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ₪234 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C2G6400C5 מארז ללא ספק Antec Three Hundred ₪283 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=THREE-HUNDRED ספק כח Seasonic S12D 750W ₪616 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S12D-750 רמקולים למחשב Creative SBS A35 2.0 ₪77 כמות: 1 http://www.skypc.co.i…

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  20. שלום בניתי מחשב לעריכה וחטאי משחקים אבל אני עדיין מתלבט לגבי כרטיס מסך, ניסיתי לחפש באינטרנט ולא יצאתי עם תשובה ממש ברורה: למחשב שעיקרו עריכה על AVID ו-AFTER EFFECTS, עם רצון להיכנס לתחום ה-3DMAX אבל לא בטוח שזה יחזיק מעמד, כשכרטיסי QUADRO לא באים בחשבון מבחינתי, עם הבדל של כמאה ש"ח, איזה כרטיס מסך עדיף, gtx 570 או gtx 660ti ? - המחשב ישמש גם למשחקים אבל העריכה זה הדבר היותר חשוב. - התקציב הוא 1700-1800 לכרטיס. - מפרט המחשב ככל הנראה יהיה כדלהלן: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: מאורר למעבד Arctic Freezer 13 Pro 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte H77-D3H s1155 Core …

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  21. Started by tzolerguy,

היי ככה סופ"ש ההורים עולים על מטוס לארה"ב ... יש לי I7-920 שהוזמן מאינטל בדרך מה שנשאר זה לוח וזכרון (רצוי 6GB) בתקציב של על איזור ה 350$ .... מהאתר www.newegg.com או כל חנות גדולה אחרת בארה"ב ... מבחינת שימושים משחקים כבדים והרבה הכרטיס מסך שברשותי 5870 יצורף לחבילה עם ספק 620W של אנרמקס פשוט צריך לוח וזיכרון לOC ....

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  22. ZED IBIZA EVO X10 Intel® Core2 E7500 INTEL G31/1600Mhz 2048MB kingston 800MHZ מארז-מפואר הכולל ספק450W-יציאות סאונד USB קדמיות 3מאוררים לוח אם-INTEL G31-1600MHZ/BIOSTAR-תומך בכל סוגי במעבדים מעבד -Intel® Core2 E7500-2.93GHZ/4M/1066MHZ/45NM זיכרון-kingston/samsung-2048MB DDR2 800Mhz-מקורי אחריות כל החיים כ.מסך-INTEL X3100/UP 358MB-מתאים למשחקי תלת מימד כ.רשת-10/100/1000-לניצול מקסימלי של מהירות האינטרנט כ.קול-HIGH DEFINTION AUDIO-מתאים לקולנוע ביתי ד.קשיח-250GB SATA2-7200RPM-WD/HITACHI כונן-DVDRW X22-הצורב המהיר בעולם במהירות X22 המחשב הוא של החנות זד ( ZED ) ( המחיר לא יקר ) האם כדאי לקחת מפרט כזה ? ( כרגע אני על P4 ) עריכה : החלטתי לוותר על המחשב הנ"ל - הזול בסו…

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  23. שלום, אני מריץ מחשב קצת ישן כבר (P4 3.0 Ghz) וחשבתי לעשות מעשה אמיץ ולשדרג רכיבי ליבה כדי לקבל מחשב 'חדש'. מה צריך להחליף? אז ככה: 1. מעבד 2. לוח אם 3. זכרון 4. יש לי כרטיס מסך ישן ומצוין (Matrox Millenium) אבל AGP אז נראה לי שאצטרך להחליף גם אותו כי לך תמצא לוח טוב לאוברקלוק של מעבד חדש עם תושבת AGP. מה שכן - השימוש הוא 2D - פוטושופ, אילוסטרייטור, GIS וכו' ואני לא משחק משחקים - אז אין צורך בכרטיס יקר, אבל חובה יציאה לשני מסכים (DVI+VGA) חשבתי על משהו בכיוון של E7200 עם אוברקלוק (יש לי CPU cooler: Zalman ZALMAN CNPS7000B-AlCu שאני לא בטוח שיתאים בכלל למעבדים החדשים - הוא יושב על תושבת 478 (למי שזוכר) ואז אולי אצטרך גם קירור? מה כבר יש? ספק (Hec 300 A/RT) - האם יספיק לאובר…

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  24. המחשב נועד בעיקר למטרת משחקי מחשב (משחקי רשת) אבל לא פחות חשוב שיוכל לשמש לעבודה משרדית של הורדות(סרטים,משחקים וכו'), שמיעת מוזיקה, וגלישה מהנה... תנו בבקשה ביקורות ואם יש לדעתכם מקום לשינוי אני אשמח לקבל ביקורות תודה

• 8 תגובות
    • 623 צפיות
  25. שיריץ גם משחקים כמו COD 4 ואני לא מצפה שיריץ אותו על HIGH... מישהו הציע את זה פה בפורום מה אתם חושבים על זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717241

• 1 תגובה
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים