עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by sarkise,

1. מה התקציב? עד 1000 ש"ח, ניתן לחרוג עד 1500 ש"ח, אבל כמה שפחות. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית בעיקר, אני מעדיף שהכרטיס מסך המובנה יהיה חזק יותר מATI 9250 אם אפשר. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: צורב DVD הכי בסיסי שאפשר. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני מעדיף מעבד AMD, רק אם אפשר. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? אין דרישה למחשב שקט מדי, עדיף שהמארז יראה כמה שיותר טוב, נושא הקירור לא מטריד, זה לא מחשב שיפלוט חום רב לדעתי ומאורר מארז אחד יספיק. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? בלי מערכת הפעלה, בלי הרכבת מחשב. 8. האם יש צרכים מיוחד…

• 7 תגובות
    • 592 צפיות
  2. Started by ady,

שלום לכולם. אני מתכון לקנות מחשב ניד לצורכי עבודבה (אופיס וכו') וקצת עבודה גרפית. מסך בינוני נראה לי יספיק. לא נראה לי שהמחשב יהיה בשימוש ניד יותר מידי אז חיי הסוללה צריכים להיות סבירים. התקציב שלי הוא 3500 ש"ח. אודה לכם על הצעות או שיפורים. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  3. Started by ori_fadida,

שלום לכולם.. אני צריך לקנות מחשב חדש . הצרכים שלי הם:ממש קצת עריכת סרטים וממש טיפה משחקים אבל ממש פשוטים. לרוב אני משתמש רק באינטרנט אבל אני רוצה מחשב שיעבוד לי מהר וחלק בלי בעיות ותקיעות. התקציב שלי הוא עד 2000 שקל. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  4. Started by Sheirf,

שלום , אני צריך מפרט מחשב למשחקים עד 2000 ש"ח , בלי מסך , בלי ציוד הקפי. מהחנות TMS , לא מתוכנן OC. תודה.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  5. אני עם E5200 @ 3000 כרטיס מסך HD 4830 @ GPU:675 MEM:985 זיכרון : G.SKILL 4GB 1000MHZ 5-5-5-15 קיבלתי 11775.... אני לא אמור לקבל יותר?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  6. הרגע הגיע ואני רוצה להתחדש במחשב חדש וטוב! יש לי מספר התלבטויות האם לא כדאי לשים כבר 4 ליבות במקום 2 ליבות. מבקש שיהיה לוח אם של אסוס. על הכרטיס מסך אני די סגור או על Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB או HD 4870 שהמחשב יהיה די שקט ואני לא מתכוון לבצע אובר קלוקינג ובעתיד יהיה לי מסך 22-23 אינץ' המטרה שהמחשב יהיה חזק וטוב לשנתיים הקרובות....לפחות אין בעיה לחרוג קצת מהתקציב!! תודה מראש אשמח לקבל תגובות....

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  7. Started by MagnuM_47,

עבודה עם תוכנות גרפיקה עריכת וידאו וכו' עבודה עם OFFICE קצת משחקים, סרטים וכו'. דברים חשובים: 4/3 ג'יגה זיכרון מינימום 120GB תביעת אצבע אם אפשר גם מסך WIDE יהיה נחמד תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  8. שלום חברים אני צריך עזרה ממכם לקנית מחשב חדש לעסק (מזכירה) עכשיו יש לי מחשב אחד במשרד מאוד ישן ואני רוצה לקנות חדש אבל במכיר נוח משהו כמו עד 1200 ש"ח בלבד אני לא יודע מה אפשר לקנות בכסף הזה אבל אני לא צריך משהו של משחקים כמו שיש לבן שלי פרט חשוב שיהיה עליו זכרון כ 160G ו RAM 1G תודה לעוזרים רצוי מפרט מלה.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  9. לפני הכל אני צריך לדעת איזה מבין כרטיסי המסך טוב יותר? GeForce G 103M Intel 4500MHD ATI Radeon 3450HD ? *אני אשמח אם תוכלו להשוות את כרטיסי המסך האלה לכרטיסי מסך של מחשבים נייחים.. לדוגמא הRadeon 3450HD "=" נייח x1600.. סתם דוגמא. אלו המפרטים של שני המחשבים בהנחה שלשניהם אני אוסיף עוד 1GB זיכרון : 1.Fujitsu Siemens Esprimo-Mobile-V6545 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NJV6454#more_info 2.CQ61-140EJ Compaq http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXCQ61140EJ *עם כמה שהמחיר שאני מוכן להשקיע על המחשב נמוך, עדיין חשוב לי לקבל את המקסימום. אם לדוגמא עם המחשב של Compaq יווצר צוואר בקבוק בגלל המעבד, או כל דבר אחר חשוב לי מאוד לדעת. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  10. שלום לתותחי הפורום הנייד שלי השתגייע ! אני סוגר את המסך - הוא הולך לישון - עובר לצןד שינה - נדלקת הנורה של הירח. אני מדליק אותו - הוא נדלק - ואז הולך לישון שוב - עם המסך כעת פתוח - ואז אני צריך ללחוץ לו על הכפתור הדלקה כדי שיידלק שוב. ככה זה כל פעם - המחשב עובר לSTAND BY כשאני סוגר את המסך [CLOSE THE LID] וכשאני פותח את המסך [OPEN THE LID] הוא מתעורר - הולך לישון שוב - ורק אחר כך הוא נדלק וממשיך לעבוד. יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לזה? זה משגע אותי.. רון.

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  11. Toshiba Tecra R-10 מעבד: Intel 2.0Ghz Core2Due זיכרון: 4GB DDR2 עולה עד 8GB מסך: 14.1 אינצ' דיסק קשיח: 250GB כרטיס מסך: Nvidia Quatro 150-1535 צורב DVD מצלמה מיקרופון WiFi BlueTooth מודם סלולרי 3 שנים אחריות מחיר: 7,565 ש"ח Toshiba Tecra M-9 19T מעבד: Intel 2.2Ghz Core2Due זיכרון: 3GB DDR2 מסך: 14.1 אינצ' דיסק קשיח: 190GB כרטיס מסך: Nvidia Quatro 130-1GB צורב DVD WiFi BlueTooth 3 שנים אחריות מחיר: 6,150 ש"ח אני מחפש מחשב שיתאים למשחקים ולעבודה, שיהיה טוב גם לעוד שנה, שלא אצטרך לקנות חדש עוד שנה-שנתיים. השאלה אם הM-9 מספיק? או שכדאי את ה-R10? והאם המחירים שלהם טובים? תודה.

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  12. פעם ראשונה נכנסתי לפורום, רציתי עזרה, אמרתם לי לשנות את הכותרת וכד', שיניתי... לא התייחסתם!!!!! פעם שנייה שוב, אני שולח בקשה לעזרה, ונאדה!!! אף אחד לא כותב תשובה אבל......... לכל העולם ואשתו אתם כן עונים. אל תפרסמו את עצמכם בתור פורום שמייעץ במפרטים אם אתם לא באמת עושים את זה.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  13. מספר שאלות ביחס למפרט: אינטל או AMD מסך 20 אינצ WIDE מספיק? קניה ב KSP, IVORY או ZED - מי יותר טוב ואמין? XP או VISTA על מה להתפשר ועל מה לא?

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  14. התקציב שלי עלה ב500 שקל, אז ניסיתי לבנות מפרט יותר טוב, לא מתוכנן OC בגלל שהמעבד חזק מספיק גם בלי.. המסך שלי הוא 17" ואני משתמש במחשב ברזולוצית 1024x1280 (מקווה שאלה המספרים המדויקים,לא כל כך זוכר..), ואני מתכוון לשחק ככה אם זה אפשרי.. בכל מקרה, מישהו יודע על איזה הגדרות אני אוכל לשחק ברזולוציה הזאת ועם כרטיס המסך הזה במשחקים כמו Crysis Warhead? טוב הנה המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ₪841 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ₪510 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Samsung HD501HI 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪288 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD501HI זיכרון Mushkin DDR2 4096MB …

• 7 תגובות
    • 592 צפיות
  15. היי חבר'ה, אני זקוק לעזכרתכם בבניית מפרט לשימושים בסיסיים.. אינטרנט סרטים וקצת משחקים.. התקציב הוא גג 4000. וחשוב שיהיה כלול גם מסך 22" איכותי.. קבלתי 2 מפרטים תגידו מה אתם אומרים (לא חייב ללכת עליהם, אם יש לכם מפרט יותר טוב אשמח לקבל..) תודה רבה!! המפרטים: ההצעה של bug- מחשב של ACER מעבד- אינטל Q6600 CORE 2 QUAD 2.4GHZ מערכת הפעלה- WINDOWS VISTA HOME PREMIUM זיכרון- 4GB DDR2 SDRAM*2 דיסק קשיח- SATA 640GB כרטיס מסך- NVIDIA GEFORCE 9500GS 512MB כונן- DVDRW DVD BURNER כרטיס קול- HD AUDIO WITH 7.1 CHANNEL עכבר ומקלדת USB אחריות- שנה מסך- SAMSUNG T220 22' LCD- 1:20000 תשלום במזומן- 3850 ש"ח הצעה של חברה פרטית בנהריה- לוח אם- INTEL Pearlcreek uatx/DDR2667/FSB1333 מעבד- INTEL C…

• 7 תגובות
    • 592 צפיות
  16. אני עוד מעט לומד במכללה ואני רוצה מחשב נייד שאני יוכל לשחק בו משחקים פשוטים כמו swat 4 וכו שיהיה כרטיס מסך סבבה.. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  17. Started by itai_1813,

שלום לכולם. אני מחפש לאחיות שלי מחשב נייד, התקציב הוא 2800 ש"ח. אני יודע שהתקציב די מגביל אבל אני מקווה שתעזרו לי למצוא את הטוב ביותר במחיר הזה. חשוב לי שיהיה במחשב: *כרטיס רשת אלחוטי מובנה. *מתאם BlueTooth מובנה. *לפחות 2 כניסות USB (אני מניח שיש את זה בכל מחשב ניייד). *והכי חשוב - שהמחשב יהיה עמיד ואמין. תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  18. ללא ציוד הקפי מחשב למשחקים FIFA ', call of dute מוסיקה סרטים ועבודה משרדית וכו וכו איך המפרט הבא : מה כדאי לשנות או לא לשנות תודה מראש ואיך המחיר לפמרט המוצע מעבד: E7300 Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz 3Mb 1066mhz BOX לוח אם: GA-EP43- GIGABYTE EP43-DS3L Intel P43 DS3L זיכרון: G.SKILL DDR2 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 F2-6400CL4D-2GBPK דיסק קשיח : WD3200AAKS WD 320GB 7200RPM 16MB SATA2 כונן DVD SH-S223F SAMSUNG DVDRW SH-S223F BLACK 22X DUAL LAYER SATA כרטיס מסך 9800GT Innovision 9800GT GDDR3 512MB PCI-E מארז 6A19B-NPS COMPUCASE 6A19B Black No PSU ספק 340 3 שנים 1 TOP-EZ 500W TOPOWER TOP-EZ 500W Silent-EZ Modular 180 3 שנים 1 FULL INSTALL

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  19. אהלן חבר'ה השימושים שלי יהיו בעיקר אינטרנט ואופיס, תיכנות, עריכת תמונות בפוטושופ, צפייה בסרטים, ואולי קצת עריכת וידיאו. אין לי צורך בתאימות למשחקים. הוא מתוכנן לפעול 24 שעות ביממה, אז חשוב לי שיהיה שקט. אין לי ניסיון בOVERCLOCK, אבל אני מוכן לנסות אם זה יתן תמורה יותר טובה לכסף. התקציב גמיש, אבל אין לי בעיה להזמין כל חלק בנפרד אם זה ייצא יותר זול למרות המשלוח. לא עשיתי את זה לפני, אבל נראה לי שלא תהיה לי בעיה להרכיב לבד. תודה רבה וסליחה על החפירות

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  20. אני צריך מפרט למחשב לשימושים רגילים, עם אפשרות לשחק משחקים ברמה בינונית. תקציב- 2000 שח' מקסימום ללא ציוד היקפי אין צורך בOC

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  21. Started by Dutchy,

מכיוון שהדרישות השתנו אני פותח טרד חדש. אני זקוק למפרט ללא דיסק קשיח וללא ציוד היקפי (כגון כוננים מכל סוג שהוא). הוא צריך לכלול מארז, ספק כוח, כרטיס מסך, מעבד, לוח אם, וזכרונות. מטרת המחשב היא משחקים ולא מתוכנן OC. אני יודע שזה קצת קשה להכניס כרטיס מסך בתקציב הזה, אבל כרגע יש לי 8600gt ונאמר לי שעלי לשדרג גם אותו כדי לשחק בGTA IV כמו שצריך. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  22. אני רוצה לקנות 8800GTS 320MB (החלש בסדרה) בשביל הDIRECT X 10, אבל המערכת הקיימת שלי לא תומכת Pci express וכנראה גם ככה חלשה מדי בשבילו(amd 64 3000). לכן אני רוצה לקנות מחשב חדש, מבוסס intel core 2 Dou. העניין הוא שאני רוצה שזה יהיה כמה שיותר זול, כי הכרטיס עצמו כבר עולה 1700 שקל. האם המעבד הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4682, ביחד עם זכרונות של 667MHZ, יתנו לי לנצל את המירב מהכרטיס מסך שאני רוצה לקנות? כמו כן, האם יש טעם לשים זכרונות של 800MHZ עם מעבד כזה, או שזה חסר תועלת?

• 7 תגובות
    • 592 צפיות
  23. שלום לכולם, זקוק לעזרה בבניית מפרט למחשב חזק שיריץ גם ויסטה אולטימייט ומשחקים חדשים כמו שצריך... כיוון כללי: מעבד - E6600 כרטיס מסך - GF 8800 GTS 320MB זיכרון - 1GB X 2 אחסון - 250GB X 2 מארז - Thermaltake Armor-Jr אם תוכלו לעזור לי לסדר את העסק עם דגמים מדוייקים וחברות אודה לכם מאוד, בעיקר עם לוח (אין לי מושג מה כדאי במיוחד שאני לא הולך לעשות SLI או אובר קלוקינג) וערכת קירור למעבד + סט מאווררים (אין צורך בקירור נוזלי). תודה לכל העוזרים נ.ב. אין לי בעיה שאם זה בעייתי, שהתקציב קצת יגלוש מ-7000 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  24. Started by shaigg,

אני רוצה לקנות מחשב חדש, השימוש הוא כללי, אני לא גיימר וסך הכל רוצה לקבל את התמורה הכי טובה לכסף. לא צריך ציוד היקפי אבל אני רוצה צורב DVD.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  25. מעבד AMD 4200 1 GB זיכרון של KINGSTONE הרדיסק 250 ג'יגה 16 מגה זיכרון קש 7600 סלד SATA II לוח אם של ASUS M2N MX עולה איזה 400 שח מסך של CHINMAI משהו כזה.. 19 אינץ רחב וזהו נראה לי איך זה לעומת המחיר?

• 3 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.