ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
היי אני נאלץ לשדרג את המחשב מה גם שהיגיע הזמן אני חושב. המחשב צריך להיות מספיק חזק ועם חלקים התואמים לויסטה ולניגון סרטי HD DVD. לא צריך צורב ומסך. התקציב צריך להיות בערך 3000. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
תקציב: בסביבות 2000-2500 ש"ח מטרות המחשב: המחשב אמור לשמש לעבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ובנוסף אמור לשמש למשחקים קלים כמו מנג'ר ולחיבור לטלוויזיית HD לצפייה בסרטים וסדרות. אין צורך במסך, רמקולים, מקלדת (עכבר כן דרוש) וגם לא במארז שקט. אין העדפה לחברה מסויימת, אין צורך במערכת הפעלה, אך דרושה הרכבה של המחשב במעבדה. שקט ברמה סבירה ואין תכנון לOC. תודה רבה!!
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום חברים, בהמשך לדיון שפתחתי אתמול בו שאלתי על נטבוק שיתאים לי, אחרי הרבה קריאה ה-1000HE נראה כמו בחירה טובה שכן הוא נוח ומחזיק יפה סוללה, והמחיר שלו הגיוני. כיוון שיש לי קרוב שמגיע לארץ עוד 3 שבועות חשבתי אולי להביא מארה"ב, מחיפוש זריז באיביי מצאתי את המכירה הזו: http://cgi.ebay.com/NEW-ASUS-Eee-PC-1000HE-160GB-BLACK-10-LCD-1000-HE-160G_W0QQitemZ180377490536QQcmdZViewItemQQptZAU_comp_laptop?hash=item29ff561468&_trksid=p3286.c0.m14 המחיר שם דיי זול, 1400 שקלים עם הדולר הנוכחי, ולמרות שהצבע שחור (למשהו באיביי מצאתי רק שחורים וכחולים), הוא כן חדש לגמרי ולמוכר יש פידבק חיובי מאוד בסך הכל. מה גם שהשנאי של המחשב הוא אוניברסלי אז אין בעיות לטעון אותו בארץ. האם לדעתכם זה מ…
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
אז ככה המחשב מיועד לאדם מבוגר שמרבית ההתעסקות שלו במחשב מסתכמת בשמיעת מוסיקה קצת אינטרנט וקצת צפייה בסרטים הוא לא משתמש ביישומי אופיס או שום דבר דומה לזה אבל הוא כן רוצה מחשב חדש עם מסך lcd עדיפות ללוח של אסוס ומעבד אינטל למרות שאם יש משהו עדיף בamd זו אופציה. הוא לא צריך מקלדת ועכבר ולדעתי יספיק לו כרטיס מסך און בורד וגם כרטיס רול און בורד עדיפות למחיר זול אבל אמינות גבוהה תודה מראש שחר
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?p...=4118&CatCode= אני ישלם עוד ויוסיף עוד שתי ג'יגה ראם אבל תחשיבו בלי זה כי גם השני בלי או 2670 שח core 2 qued q8400 1333MHZ s 775 4 MB Tray כרטיס מסך zotac 9600gt synergy 1gb gddr3 dx10 hdtv dvi pci-e לוח אם : gigabyte ep45-ud3l s775 c2q 1600 MHZ INTEL P45 DDR 2 1066 PCI-E 2.0 מאווררים וגופי קירור [14:01:31] ZzLiorXx: generic cpu cooler for s775 זכרונות ddr 2 800mhz 2gb kingston value אם אני יוסיף 150 שקל יהיה 4 ג'יגה ואני יוסיף.. צורבים lg dvd +-rw gh22ns x22 blach sata כרטיס קול on board 7.1 chennel audio ספק כוח hec 500te-tf 500w 2x*8cm fan 24 pin 2960 ש"ח איזה מחשב עדיף? נ.ב אל תתיחסו למכירים תגידו רק מה עדיף לי וזהו... וברא…
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אפשר לנצל את כל התקציב מחשב למשחקים ירוצו על המחשב משחקים כגון diablo3 starcraft2 וכו'. על מסך 23' ברזולוציה גבוהה אין צורך בציוד היקפי חשיבות השקט 7 לא מתוכנן oc אין צורך במערכת הפעלה אין עדיפות לחנות לא מתוכנן שדרוג תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום, אני מתעתד לרכוש מחשב למשחקים וקצת פוטושופ. התקציב עומד על -3,500. תודה. [br]פורסם בתאריך: 18.06.2008 בשעה 21:57:08 אה, שכחתי לציין - ללא ציוד הקפי.תודה.
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אהלן אנשים, החלטתי שהגיע הזמן להחליף את המחשב הישן שלי (מעבד E6750, זכרון 3GB וכו'..) אני צריך את המחשב בעיקר על מנת להפיק מוסיקה באמצעות התוכנות FLSTUDIO וCUBASE אז ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? יש אפשרות עד 3 אלף, אבל זה במידה ויש שינוי דרסטי שיביא לביצועים טובים יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר הפקה מוסיקלית בעזרת FLSTUDIO וCUBASE גיימינג אני משחק במשחקים פחות כבדים כמו FIFA 12 וFIFA 13 שאמור לצאת בקרוב... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכ…
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יכול לקבל מחשב מארצות הברית ולא לשלם משלוח ולא מכס. חשובה לי אחריות ולכן החלטתי ללכת על ונדיבה. אבקשכם להמליץ לי על דגם זול וטוב לשימושי אינטרנט וחיבורי hdmi הבנתי שלכל מחשבי טושיבה יש אחריות(לפי מה שקראתי כאן באתר) תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
שלום לכולם המפרט הזה כמעט מושלם אני רק צריך עזרה קטנה אני רוצה לדעת אם המארז כולל הספק יחחזיק תמערכת ואם הזיכרון שלקחתי ב-1000MHZ שווה או עדיף לקחת את ה-800MHZ למרות שיש הבדל של 6 ש"ח אם אפשר קצת קיצוצים כדאי שאני אוכל לקחת צורב המחשב מיועד למשחקים כבדים כמו NBA 2K9 או FARCRY ולא למתוכנן OC תודה מראש!!! מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤813 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3250410AS 250GB SATA2 16MB ¤231 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10832 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤329 כמות:1 http://www.sky…
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני בנתי מפרט ואני רוצה שתגידו לי מה אתם חושבים או הייתם משנים . המחשב נועד להיות הכי מהיר שאני יכול לגרום לו להיות מבחינת הכל , משחקים תוכנות סרטים ופעולות יום יומיות Intel ci7 2600 Gigabyte ga-p67a-ud3 2x2 gb a-data ddr3 1600mhz Vertex 3 pro Corsair 650w Coolermaster haf 932 black Scythe yasaya 1156 Gtx570 1280mb
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות היום את המחשב http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2660&scat=320&tcat= וזה עם 1G זיכרון לא 512 מה אתם אומרים על המחשב? ועם המחיר סביר?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני צריך 2 מחשבים מאותו סוג לצורך עבודה (תוכנות אופיס) עם מעבד CORE 2 DOU ממוצע, וכמות זיכרון מכובדת תקציב של עד 5000 שקל לשניהם ביחד (אם אפשר בפחות אז כמובן שעדיף) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD 3, MW3, ASSASSINS CREED וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח בינוניות עד גבוהות.. לא יודע כ…
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום רב הנה מפרט לאח שלי שמשתחרר מהצבא בקרוב ומתכוון לחרוש על משחקי האונליין שהזיל עליהם ריר במשך שירותו הצבאי (: אם לא רואים טוב אז לחצו על זה: http://img457.imageshack.us/img457/2135/17rv.jpg והנה כמה שאלות חשובות: 1.האם הזכרונות שבחרתי בסדר והאם תהיה להם תאימות מלאה למערכת 2.האם הלוח אם שבחרתי יש לו הבדל גדול באיכות מהלוח ASUS P5LD2 ולמה ? 3.החדר של אח שלי הוא בקומה שלישית וממש ממש חם שם אז הוספתי קירור לדיסק הקשיח וקירור למעבד האם אם נחוצים למה הוא דיי לחוץ על התקציב 4.לפי מה שזכור לי מפעם ה ALTEC LANCING היו נחשבים להכי איכותיים אז האם גם היום הם נחשבים ככה והם שווים את המחיר שלהם 5.יש לי כבר שני מחשבים בבית עם מארזים של קומפיוקייס האם יש הצעה למארז דומה עם …
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני צריך רק לוח אם, מעבד ,כ.מסך (או משולב) זכרון רציתי לדעת אם הוא יהיה יותר מהר מp4 3ghz פרסקוט חשבתי אולי גיגה זכרון צריך גם שיהיה אפשרות לשדרג את הכ. מסך
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל כמה המלצות למפרט. עקרונית אני מחפש מפרט הכי זול שניתן למצוא על מנת לקבל ביצועים סבירים פלוס לעבודה באוטוקד בדו מימד. 1. תקציב: באזור 2000 ש"ח אבל אם אפשר יותר זול וביצועים סבירים אז יותר טוב. 2. מטרות המחשב:עריכה גרפית (בעיקר דו מימד באוטוקד, אבל גם קצת תלת מימד, פוטושופ וסקצ'אפ), עבודות משרדיות, צפיה בסרטים. 3. לא צריכים במחשב: כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 4. אין העדפה לחברה או חנות. 5. שהמחשב יהיה שקט. תודה מראש לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע איפה אפשר לקנות בטרייה למחשב נייד קופמאק פרסריו ולא דרך HP? וגם כמה אמור לעלות? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
לאחר חיפושים רבים אחרי מחשב טוב בתקציב של 4000 ש"ח (או פחות) קיבלתי הצעה שנראית לי לא רעה (אני מבין ממש מעט ולא ממש לעומק...) בכל מקרה, המחשב צריך להתאים לסטודנט (שלומד הנדסת תוכנה), לעבוד טוב במשך 4 השנים הקרובות לפחות. המחשב אינו מיועד למשחקים בכלל. חשוב לי לשמוע בעיקר דעות לגבי המעבד, לוח האם והזכרון (DDR 1 או 2?) אבל כל הערה תתקבל בברכה... אז הנה המפרט: לוח אם GIGABYTE 81915ME-GL מעבד INTEL P4 64BIT 2MB 775PIN FRESCOTT HT זכרון 256MB DDR2 400*2=512 דיסק קשיח W.D. 80 G.B. 7200 SATA צורב LG 52 32 52 מקלדת, עכבר, רמקולים כונן 1.44 מארז מפואר 2 יציאות USB קדמיות 500W מסך מאג 17" AH778 מערכת window xp home מחיר ההצעה (כמו שכבר ציינתי) 3900 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מפרט כ 4500 שח למשחקים ועבודה בכמויות גדולות של ישומים. אני יכול לחרוג בעuד 500 שח בהנחה שיש הבדל קיצוני. אני רוצה יותר על המעבד,לוח אם טוב, 2GB ראם. בתור כרטיס מסך אני חושב על ה 7600GS שיספיק בהחלט עד שיצא DX10. האם מומלץ AMD או INTEL ולמה בעצם... ומאד חשוב שיהיה שקט עד כמה שאפשר.
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
לא מיועד למשחקים ולכן אפשר לשים את הדגש על המעבד והזיכרון האם עדיף מבוסס אינטל או Amd בתקציב הזה. (אם אפשר את שתי האפשרויות) תודה
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, יש לי נוטבוק HP MINI 1030NR. עכשיו רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את הנייד למסך מחשב ולרשת הביתית שיש לי.(אין לי ראוטר אלחוטי..). בדקתי פה: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01600627&cc=us&dlc=en&lc=en&jumpid=reg_R1002_USEN# ורשום שיש יציאה LAN . אבל לא מצאתי את היציאה על הנייד עצמו. יש מצב שלא קיימת כזאת יציאה בנייד? וגם יציאה לוידאו לא מצאתי.. יש סה"כ 2 יציאות USB, אחת למיקרופון, מטען , ועוד אחת עם ציור של מחשב ליד שאין לי מושג מזה. תודה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
GL x110 1.6GHz ASUS 1000HE olidata tehom 7600 1.73GHz אני צריך מחשב קל אבל השלישי מכיל צורב ומסך גדול יחסית לשני האחרים התקציב שלי הוא 2300 ש"ח וכולם עומדים במחיר (סקאי פי סי) אין הרבה הבדל בעיבוד אבל מה עדיף (נוחות) ואים אני יכול לימצוא אותם יותר בזול זה יהיה ממש נחמד תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-