עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, הרכבתי מפרט עבור מחשב המיועד לאינטרנט/ישומי אופיס/סרטים, ללא מסך התקציב עד 2000 ש"ח . מה דעתכם על המפרט הבא: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤314 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם GIGABYTE GA-EG31M-S2 ¤292 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39266 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ¤278 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1247 זיכרון Corsair DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 Value ¤171 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C2G6400C5 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤116 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז ללא ספק Cool…

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  2. צריך שיהיה: מעבד חזק שיכול לסחוב הרבה ערוצים ואפקטים מארז שקט ספק 450W שקט לוח אם ידוע ואיכותי 2 ג'יגה זכרון הרד דיסק טוב ומהיר יש דבר כזה: http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=127_150&products_id=1199 אבל לפי דעתי אפשר להשיג בהרבה פחות?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  3. Started by rbu99fm,

אני עומד לקנות את המפרט הבא מ- KSP: מטרת המחשב - משחקים. יש מסך 22" של סמסונג, אני יודע שכרטיס המסך הוא אוברקיל למסך שלי והספק הוא גם יותר מידי (אני מעדיף שיהיה אוברקיל לספק). בקשר למסך, המחשב שלי יחובר בעתיד למסך טלויזיה LCD גדול יותר, ככה שזה לא יהיה אובקיל. אני יודע שאתם לא אוהבים את KSP, לי אין בעיה איתם. השאלות שלי: 1. האם המארז יסתדר עם 2 הכרטיסים האלו מבחינת מקום ואירור?? האם יש צורך להוסיף מאוררים?? 2. האם בעיית צריבת הביוס של הכרטיס HD4870 1GB מבית Shappire קיימת גם בדגם ה-Crossfire?? 3. האם כדאי להוסיף 600 ש"ח ולקנות את ה- Q9550?? Core 2 Duo E8500, 1333Mhz, s775, 6MB 1 910 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS P5Q-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0…

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  4. Started by X-striker,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט למשחקים בכ2000 ש"ח, אני צריך: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך ספק+מארז (ללא ארד דיסק וצורב) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  5. אני צריך לקנות לקרובת משפחה מבוגרת מחשב בייתי לגלישה באינטרנט וקצת אופיס.. מראש אני יודע שמדובר במערכת ללא מותג: מדובר מעבד אינטל 2120 I3 זיכרון G2 לוח אם: ECS H61H2-M2 HDMI (המוכר בטלפון טען שיש 3 שנות אחריות עליו...) דיסק קשיח GB500 Seagate 16M צורב DVD כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 --- ספק גנרי קישור לקופון http://www.bigdeal.co.il/heb/default.aspx?campaignid=1236 המחיר 1200 נשמע על פניו אטרקטיווי, הצורך שלי הוא למחשב בייתי לגלישה באינטרנט וקצת אופיס.. תודה למגיבים [table][tr][td] [/td][/tr][/table]

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  6. Started by adar12,

כותרתתת****

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  7. Started by Jules Winnfield,

צריך מיפרט מחשב למשחקים החדשים והכבדים ברזולוציות גבוהות וFPS גבוה...בלי: מסך,מקלדת,עכבר,כונן CD,רמקולים וכל הציוד המיותר רק המחשב עצמו. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  8. טוב חברה אני כותב את המילים הללו בתסכול רב מאוד ברשותי מחשב Dell מסוג Insprion N3010 אני משתמש בו בעיקר לצורך מולטימדיה בזמן שירותי הצבאי, אך היום קרה משהו מאוד מתסכל,פרצו לי לחדר בבסיס עשו לי בלאגן למזלי הם לא גנבו לי את הנייד אך הם הפילו אותו על הרצפה , כתוצאה מכך ניזוק הפאנל שלו, כמובן ביצעתי בדיקות בחומרה באמצעות Pc Checkup שמגיע עם הדרייברים של המחשב. המחשב דיי חדש נקנה לפני 8 חודשים עם אחריות של 3-שנים וכרגע אני מתלבט אם להתקשר לדל ולבקש לפתוח תקלה על המחשב. הקטע הוא שאני ממש מפחד שאחריות לא כוללת את הפנאל. השאלה שלי היא האם מניסיונכם יש אחריות גם על פנאל שבור לא שרוט שבור שבור !!. בנוסף אני רוצה שהם יעבירו עליו בדיקה לראות שכל הרכיבים לא ניזוקו פיזית. מה אתם ממליצ…

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  9. Started by dudik5,

אני צריך המלצה למחשב זול ככל האפשר ,שישמש לילדים בקייטנת קיץ לצרכי משחקים פשוטים בלבד .(ילדים בגילאי 4-6 ) ללא חיבור לאינטרנט.ללא תוכנות שירוצו ברקע כגול אנטי וירוס וכד' ראיתי פרסומים של איבורי ו ksp למחשבים בתקציבים הללו. האם כדאי או עדיף משומש ? יש לי כבר מקלדת + עכבר . מסכים ארכוש בנפרד.

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  10. אוקי... המפרט הוא לעיצוב בפלאש וזהו... כל השאר סתם עבודה משרדית מעבדי אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP זכרונות DDR II 667 512MB V-Data דיסקים קשיחים Western Digital 80GB 7200RPM, 8MB, SATA כרטיסי מסך Point Of View 6200LE 512MB Max, TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים DVD Philips 16x 50x Black ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-7610 MIDI 500W Max Beige מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400W מסכים None אני חושב ש500W זה קצת מוגזם, אבל מצד שני אני לא מבין בזה כלום אז נשאיר את זה לשיקול דעתכם... אני יכול לשנות הכל חוץ …

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  11. שלום לכוכלם, אני רוצה לקנות נמחשב חדש בסך 5000 שקלים חדשים. המחיר כולל מסך LG: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=585649 אני רוצה גם ליבה מרובעת וזיכרון של 2 ג'יגה. (או מעבד ממש טוב יותר מסדרת של INTEL) עוד משהו מאוד חשוב: אני נער בן 16, שלא אוהב משחקים ומחשב זה יהיה קנוי אך ורק כמחשב מולטימדיה... תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  12. המחשב נקנה במטרה להיות רלוונטי לזמן רב. (לשימוש משפחה שלמה) אם אפשר,נא לציין עם המפרט מה הסיכויים לכך,(בהערכת זמן משוערת). יהיה נחמד מאוד אם אוכל לקבל הצעות עד הערב. תודה,יום נעים.

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  13. Started by shmos,

שלום לכולם! נתנו לי מפרט שכזה: cpu amd athlon64 4000+ socket 939 Cooler Titan TTC-nk25tb/sc FanControl20-34db 900-1800 rpm + fan for case МВ Epox DDR400 Soc-939 nf4 sli ata133 sata2 ram 1024ddr pc-3200 patriot 400MHz videocard 256Mb gf7800gt 256bit gdd r3 vivo 2xdvi tv-out ret HDD 250gb sataII 7200 DVD RW NEC Tower 420w הבנתי המעבד די טוב אבל כל השאר אין לי מושג פשוט. עזרה אנשים,עזרה. תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  14. המערכת היא WIN7, אשמח להמלצות

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  15. Started by chanand,

אני זקוק למחשב מהיר וזול (צריך להתפשר לפעמים...) האם המפרט הזה הגיוני? לוח אם: intel grant county2 ati ddr2 + lan מעבד: intel 531 p4 3.0G 1M 800Mhz 775 64Bit BOX זיכרון: DDRII 1GB800Mhz CL5 twister twinmos + heatsink דיסק: 250GB 16MB SATAII מארז: case tornado 450W 18CM FAN+12CM20\24 PIN מאחר ואני לא ממש מבין בחומרה: 1. האם זה הגיוני? מתחבר? תואם? 2. האם זה יענה על הדרישות? 3. מה זה twinmos + heatsink? האם זה חיוני? 4. ניתן להסתדר גם בלי כ. מסך מיוחד? מה לגבי ויסטה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  16. שלום, ראשית, אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון. ברשותי מחשב נייד HP 530 (בן כשנה+) עם חלונות ויסטה (basic). לפני כחודש וחצי התקנתי את המחשב מחדש (שיחזור ע"י ה-HP Backup). לאחרונה החלה לי בעייה של היעלמות האינטרנט (בחיבור אלחוטי) לאחר זמן מה של חיבור. אייקון שליד השעון עדיין מראה שיש חיבור לאינטרנט, אבל לא הפיירפוקס ולא אינטרנט אקספלורר מעלים דפי אינטרנט כלשהם. גם כיבוי והדלקה של כרטיס הרשת לא עוזר - אלא רק אתחול המחשב. ניסיתי לעדכון דרייבר של הכרטיס רשת האלחוטי - אך לא השתנה דבר. בנוסף כדאי לציין שלרוב כשזה קורה ואני פותח את ה-task manager אני יכול לראות שם תהליך פועל של פיירפוקס או אינטרנט אקספלורר (בהתאם למה שהתמשתי אחרון) - למרות שלשניהם אין חלונות פתוחים. כאשר מסמנים ת…

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  17. שלום, אני מחפש לקנות מחשב חדש בתקציב של 4,500 ¤ ללא מסך,ציוד היקפי, ומערכת הפעלה, אולם עם הרכבה. הייעוד העיקרי הוא שימוש ביתי הרבה תוכניות עובדות בבת אחת מוזיקה, שיתוף קבצים , אופיס וכדומה. כמו כן יש רצון שהמחשב יוכל מדי פעם להריץ משחקים , בלי שיתעלף. חשוב לי שהמחשב יחזיק לכמה שנים טובות עם אפשרויות שדרוג סבירות בעתיד. פרמטרים חשובים נוספים : 1. כניסת Firewire ? ( יש לי בעיקרון כרטיס הרחבה ממחשב ישן כך שאם זה מקפיץ בהרבה את מחיר הלוח אפשר לוותר) 2. מארז טוב, ובעל נגישות, עם אוורור טוב מכיוון שהמחשב הולך לעבוד 24/7 . 3. דיסק קשיח בנפח של 400gb לפחות. 4. צורב DVD הרבה תודה,

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  18. Started by oferl31,

היי אשמח מאוד אם תעזרו לי . אני זקוק למפרט עם תקציב של מקסימום 4000 ש"ח . בכסף הזה , הבחור רוצה להריץ משחקים (לא מהאחרונים..אסטרטגיה מלחמה וכו' . אפילו 3 שנים אחורה) הוא מעוניין גם ב- 500GB הרדיסק + 2GB זיכרון +צורב דיוידי אני יודע שזה נשמע מוגזם אבל אשמח אם תוכלו להכניס את הדרישות הנ"ל לתוך מסגרת התקציב. אם אי אפשר בתקציב כזה , אשמח לקבל מפרטים המתאימים לדרישות, בעלויות יותר גבוהות ( לא יותר מדי גבוהות :-) ) תודה רבה מראש .

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  19. Started by gal658,

שלום רב וחג שמח. אני בעל עסק להשכרת קריוקי, וכחלק מזה אני משכיר גם מחשבים ניידים. פתאום בבת אחת, אחד הלפטופים שלי לא מתחבר למקרן, אני עושה הכל כרגיל והוא פשוט לא מוציא למקרן, הלפטופ הוא נטבוק של חברת HASEE, יחסית פשוט. המחשב הוא חדש בן שלושה חודשים לערך, אחרי שאני מחבר את המקרן, המחשב מזהה אותו, אני משכפל תצוגה במאפייני גרפיקה אבל פשוט אין תמונה, יש לציין שהבעיה אינה במקרן מאחר וכל שאר הלפטופים כן מתחברים. כמו כן, התקנתי מחדש את כל הדרייברים. אשמח לקבל קצת הצעות

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  20. שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש המחשב מיועד בעיקר למשחקים, אבל גם לעריכה של תמונות לכן חשוב לי שיהיה מסך טוב. אני לא מתכוון לעשות OC כלשהו . בניתי לבד מפרט אבל אשמח לשמוע חוות דעת מקצועית. מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 95W 2.50Ghz 6MB Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1479 קירור למעבד: Evercool Buffalo 10CM Cupper / HeatPipes S775 כמות: 1 - מחיר: ¤90 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤461 מארז: THERMALTAKE Soprano RS 101 Piano Black Fan Filter 120mm + Window כמות: 1 - מחיר: ¤299 קירור למארז: Arctic Cooling AF12025 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤28 ספק כוח: Thermaltake 400W RSI V2.2 PFC + 120mm Sata 20/24Pin PCI-E Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤189 זיכרון: Digma…

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  21. Started by phil,

אהלן אנשים- זה הולך להשמע קצת מוזר- אבל whatever- אני מעוניין לקנות מחשב (לא בשבילי) במחיר הכי זול שאפשר- כשאני מדבר על מחשב- על מדבר רק על המארז ומה שבתוכו- ללא WIN\ציוד הקפי. אני צריך שהמחשב יהיה מוכן- סטייל אייבורי ובאמת לא אכפת לי המפרט- השימוש היחיד שלו זה freecell ואימייל. תודה רבה רבה לעונים.

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  22. Started by rotem22,

שלום, אני טס להתגורר בשוויץ לתקופה של שנתיים. אני צריך מחשב נייד לשימוש ביתי לאינטרנט,סקייפ,סרטים ומשחקים לא כבדים במיוחד(מנג'ר,פיפא,NBA) רציתי לדעת איזה מחשב כדאי לקנות ומה התכונות החשובות שאני צריך לחפש במחשב(אחריות בינלאומית,מעבד,מסך,זיכרון,דיסק קשיח,מאוורר טוב,זיכרון מטמון,אמינות) בנוסף הבנתי שהחברות המומלצות הן Dell או Lenovo. ושהמחיר לא יעלה על 4500 רציתי לדעת איזה מחשב כדאי ומומלץ לקנות?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  23. המפרט פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=353648.0 השימושים הם מקיפים מגלישה באינטרנט, דרך משחקים ועד תכנות והרצת מערכות וירטואליות. המסך ברזולוציה 1680 על 1050. לא מעוניין לחרוג מהסכום של 6000 שקל, מתכוון לעשות OC סביר בשלבים הראשונים וכדאי שלא יהיה רועש. לא צריך פריטים מעבר למה שיש כבר שם. השאלות שלי: לגבי המחיר, קצת מעצבן כי ראיתי בפוקס PC שמפרט דומה עולה 400 שקל פחות (וזה לפני שבדקתי בחנויות אחרות), האם האחריות/שירות של החנות הזו שווה את התוספת ? האם הקירור בקונפיגורציה הזו מספק או שמומלץ להוסיף עוד מאוררים ? השקט חשוב לי, האם אפשר להישאר ב OC סביר (לא עד הסוף) ולהשאיר את ה Tuniq על 1000 RPM (נמוך) רק ? האם כדאי לחכות לירידת מחירים (או לקנות פשוט כבר במק…

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  24. שלום לכולם! אודדה לעזרתכם המהירה . יש לי אפשרות לרכוש נייד בארה"ב דרך אחי שחוזר ארצה ב8 ליוני. הנייד הדרוש הוא לסטודנטית, רצוי שיריץ אופיס , אך בעיקר גלישה וסרטים. חשובה הסוללה כמובן התקציב הוא כ-2500 -3000 ש"ח לניד עם מסך עד 13 אינץ' רצוי 12 אינני יודע מאיפה להזמין בארה"C אך קודם אני צריך להיסגר על דגם בבקשה תעזרו לי הנושא בהול

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  25. בקיצור קניתי את המחשב עם אינטרנט מובנה רציתי אך הוא לשימושים של אינטרנט סרטי hd ‎720p‏ ומשחקים קלילים כמו וורמאס החדש?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים