עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=211&CatCode=3 המארז יוחלף ל6A19 הכרטיס יוחלף ל7600GS SONIC

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by NaNg,

שלום... אני ממש לא מבין במפרטים ובחומרת מחשב, לכן אני צריך פה עזרה. אני מסתמך רק על חבר שלי שלפי דעתי הוא אחד החזקים בקטע... אבל גם החזקים צריכים עזרה ^^, והוא הפנה אותי לפה. אני רוצה לשאול אתכם בקשר למפרט שהוא הכין לי, מה דעתכם עליו, האם הוא טוב\חזק, האם אפשר להוציא יותר טוב, וכו'... מה שאני צריך, זה בעקרון מחשב למשחקים חזקים (כן כן אני יודע על ינואר 2007... ואני רוצה תמחשב עכשיו!), למרות שאני לא משחק ביותר מדי... אני עדיין צריך למשחקים טובים (לרוב אני משחק רק קווסטים או OnlineFPS - לדוגמא קאונטר סטרייק ), אך חשוב לציין שאני גם עובד איתו (תכנות, בניה וכו'). הגבול שלי - 6000, וזה ללא מסך, מקלדת, עכבר, כונני דיסקים, רמקולים וכל דבר אחר חיצוני. כמו כולם, אני שואף לנמו…

• 14 תגובות
    • 657 צפיות
  3. טוב אחרי הרבה התלבטויות הנה המפרט שאני חושב להשקיע בו את כספי לוח 1230 ASUS P5B DLX מעבד1180 E6400 TRAY קירור 160 למעבד AC FREEZER 7 PRO מארז TRANSFORMER 320 ספק LIBERTY 400W 500 עכבר G5 330 פד STEEL PAD MINI QCK 139/45 או STEELPAD 4D מאווררים 205 1XFAN 12 1X12025 1XFAN8 2XPRO TC/TC3 כרטיס מסך כנראה XPERTVISION 7600GS DDR3 670 סה"כ בערך 4700 כל זה יצטרף לזכרונות של GSKILL 800MHZ PK אם יש לכם הערות הצעות מחירים זולים יותר או רכיבים עדיפים אני כמובן אשמח לשמוע בדגש על המארז הספק המאווררים ופד לעכבר מתוכנן OC קל ל 400 באס

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. מה דעתכם על המפרטים הבאים - האם יספיקו ? אופציה 1 : לוח אם : GigaByta \ MSI מעבד : Pentium 4 5XX SERIES 517 2.93 Ghz 1MB 775/ 533 זיכרון :512MB 400MHzDDRכ. ד.קשיח: 80GB 7200RPM כ.קול : 6 ערוצים (5.1) O\B כ. מסך : ATI RADEON X1300 512 mb HYPER MEMORY PCI-E אופציה 2: MAINBOARD : K8NF4G NVIDIA NForce4+USB2.0+SATA2 +PCI EXPRESS Ready VISTA CPU : AMD Sempron 2800+ 64BITS Ready WINDOWS VISTA MEMORY : DDRAM PC2700-3200 , 256MB ext 2GB VGA : NVIDIA GeForce 6100 Up to 128MB DDR + PCI EXPRESS 16x DISK : 80GB SATAII 7200RPM (3.0GB/s) OPTICAL : Choice Of CDROM-CDRW-DVDROM-DVDRW ETHERNET : LAN 10/100MBPS SOUND : DIGITAL 3D DSP 7.1 PRO DIGITAL 8channels SERIAL PORT COM1 / PS2 FOR …

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  5. Started by PAKAPAKA,

היי אני צריך מחשב שיוכל להריץ משחקים (ובכלל לא צריך באיכות גבוהה, לא צריך להשקיע בכרטיס מסך יקר), אבל אני רוצה יכולת עיבוד חזקה עם מעבד E6300. כמו כן, צריך שישרוד עוד לפחות 5-6 שנים, ככה שאני לא אצטרך להחליף ספק אחרי שנה. HDD של לפחות 160. האם כדאי לוח אם שתומך ב IEEE 1394 אני לא יודע למה זה משמש כרגע. והייתי רוצה את האפשרות שעוד שנתיים אני אחליף לכרטיס מסך תומך DX10. האם שווה להשקיע בשני חריצי PCI-E עבור כרטיסי מסך? הרכבתי מחשב דרך K.S.P , הייתי רוצה לדעת איפה ניתן לשפר/להוריד, איך החנות, השירות, רכיבים מקוריים, אפשרויות תשלום? כרגע יש לי מחשב מעתיד מחשבים אני מרוצה מהשירות, אבל הם לא נותנים אפשרות להרכיב מחשב לפי חלקים ספציפיים, והם יותר יקרים. מעבדי אינטל Core2 Duo E63…

• 11 תגובות
    • 716 צפיות
  6. Started by AcidBurn10,

מישהו מכיר את המחשב? שווה את המחיר? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=473131 5269 HP כבר לא מביאים לפחות לא בבאג ... תודה!

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  7. פעם ראשונה שאני מחפש נייד מבולבל מהכמות שיש מחפש נייד חזק ללא פשרות בטכנולוגיה הכי חדישה וכמובן שהיה קל קודם איזה מותג לדעתכם הכי שווה (שרות, אמינות, ביצועים) ואם יש דברים ספציפים אשמח לקבל קישור התקציב סביב 10K

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  8. Started by whiteraver,

אני מחפש להרכיב מחשב מדיה סנטר. הוא יישב בסלון ויהיה מחובר למסך LCD, ומערכת קול. השאיפה היא לבנות אותו בתקיב כמה שיותר כלכלי, כך שיתמוך בכל מה שצריך, אבל לא יותר מזה הוא יקרין רק סרטים וסדרות וישמיע מוזיקה, אבל לא משחקים צריך דיסק מספיק גדול, כונן DVD (לא חייב צורב), שלט רחוק לשלוט בממשק שלו, ועדיפות גבוהה למארז מדיה סנטר - שיהיה יפה איזה מעבד יספיק לי ? איזה כרטיסים ? תודה

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  9. שלום, המפרט הנוכחי שלי הוא: לוח אם - Epox: 8KDA3J S-754 מעבד - Athlon 64 3000+ כרטיס מסך - Geforce Ti4200 זכרון - DDR 400: 512MB Kingston CL2.5 X2 (סה"כ 1 גיגה) ספק - Antec ATX 350W אני רוצה לשדרג את המחשב שלי (במיוחד כדי שאני אוכל לשחק משחקים) וחשבתי על להחליף ללוח אם חדש עם pci-e, וכרטיס מסך חדש וטוב. כמה דברים: 1. קודם כל, צריך כמובן שהלוח אם החדש יתמוך במעבד ובזכרונות הקיימים ואם ניתן שיוכל לתמוך גם במעבדים חדשים למקרה שאני ארצה גם לשדרג מתישהו את המעבד. 2. מה דעתכם, האם שווה בכלל לקנות עכשיו כרטיס מסך חדש או שעדיף לחכות עוד חודש ליציאה של הכרטיסים החדשים שיתמכו בDX10 רק כדי שאולי אני אהנה מנפילת מחירים של כרטיסי מסך קיימים? 3. האם אני צריך לקנות ספק יותר חזק או שהספק…

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  10. Started by geebor,

שלום לכולם, אני צריך מחשב חדש (אני עדיין עובד על פנטיום III!), ואין לי יותר מדי הבנה במחשבים, אבל לא רוצה לקנות מפרט מוכן שמפרסמים בעיתונים כי יש לי חשש כבד שסתם יפילו עליי סחורה ישנה. בכל מקרה, צריך את העזרה שלכם למפרט של נניח עד 3500 ש"ח, לא כולל מסך מקלדת עכבר רמקולים שימושים עיקריים יהיו גלישה / אופיס / ואם ירצה השם ויתיר הזמן קצת גרפיקה פשוטה (שאני אפילו עושה עכשיו) וקצת משחקים, לראות סרטים וכו'. לא צריך מחשב חזק לעריכת וידאו או לגיימרים קשוחים. חשוב לציין שאני עושה הרבה מולטיטאסקינג - כמה אקספלוררים במקביל, פלוס איזה וורד קטן, כשברקע אימיול, אז חשוב שיהיה מעבר חלק. הנה כמה דברים שאני כן יודע (או לפחות חושב שאני יודע), ומעוניין לכלול אותם במפרט, או לשמוע מכם המל…

• 11 תגובות
    • 943 צפיות
  11. Started by Bypass,

למיטב זכרוני משיהו פה אמר שהוא קנה את הנייד הזה. היות ובכלל קניית נייד בארץ הפכה להרפתקה כמעט מסוכנת , אודה לך אם תוכל לתת לנו סקירה קצרה, התרשמויות וכו'. רב תודות

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  12. Started by NewRig,

לוח אם, זיכרונות, מעבד וספק כח. צריך גם כרטיס מסך, ואפשר שיהיה משולב, אך יציאת S-Video הכרחית. הייעוד אינו למשחקים, אלא עבודה שוטפת רגילה כולל סרטים. דגש על מולטיטאסקינג.

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  13. Started by AcidBurn10,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=473131 HP Pavilion DV2129 מישהו מכיר את הדגם? מחשב לסטודנט , סרטים ,אינטרנט ,שירים ..

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  14. יש לכם המלצות למחשבים ניידים לא יקרים? אשמח לקבל כמה המלצות במחירים שונים. חבר שלי רוצה לקנות אחד אבל הוא לא יודע כמה זה אמור לעלות אבל הוא מחפש משהו זול בעיקרון כי אין לו הרבה כסף. אני מקווה שזה מקום די אמין ושההמלצות לא יהיו ע"י חנויות מסוימות. תודה,

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  15. שלום, אני רוצה לקנות נייד, באזור ה4500 שקל. עכשיו, הדולר מאוד נמוך בימינו, ואני תוהה האם אני אקבל תמורה טובה יותר אם אני אקנה מחו"ל. אני מניח שהתשובה היא כן, ולכן, כמה שאלות. מה אפשר לקנות בארץ ב4500 שקל?. אני בור במחשבים ניידים, אז פירוט ולינקים יעזרו. ומה אפשר לקנות ב1000$ בחו"ל, והאם בכלל כדאי, אם אני לא נוסע לשם. האם זה חכם לעשות משלוח למחשב נייד? האם בכלל יש חנויות ששולחות? ומה עם אחריות בינלאומית? אני יודע שזה הרבה שאלות, אבל אני אודה למי שיושיע.

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  16. Started by habarbash,

אוקיי חברה אז בעקבות החדשה האחרונה : http://hwzone.co.il/news/1162157919/31074/ חברת DELL מאז זריזה , והנה כבר המחשבים הגיעו : http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/inspn_1501?c=us&cs=19&l=en&s=dhs . עכשיו השאלה היא האם יש עוד משהוא חדש חוץ מהמעבד ??

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by DeaglinG,

שלום, אחותי כרגע בטיול בארה"ב (וושינגטון סטייט) והיא רוצה לקנות לשנינו מחשב נייד (1 לכל אחד) עכשיו התקציב הוא בסביבות ה850$ והוא צריך להיות סביר, לא למשחקים כבדים אבל גם לא משהו עלוב מצאתי את המחשב הזה בcompusa http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&N=200334+502378+4294966755+4294964739&Ne=300817&product_code=341390&Pn=Pavilion_dv6110us_Notebook מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by cipher,

זקוק למפרט מחשב לעבודה משרדית\אינטרנט בתקציב עד 1300 ש"ח אין צורך במסך\מקלדת\עכבר. חשוב שיהיה בעל נפח הארד דיסק של לפחות 40 ג'יגה. וזיכרון של לפחות 512MB. תודה על כל עזרה!

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by snaper,

אני מחפש מחשב נייד תקציב של 4500 ש"ח גודל מסך לא רלוונטי . זמן בטריה חשוב לעבודה משרדית בעיקר אימיילים אתרים ווארד וכדומה. עדיפות שיהיה במשקל נורמלי עד כמה שזה נשמע מעורפל (ממוצע במחשבים ניידים ) צורב די וי די גודל הארד דיסק לא דרוש יותר מ60 גי'גה וגם זה הגזמה. בלו טו'ת אודה מראש לכול משיכול לעזור לי בזה קיבלתי גם הצעה למחשב Lenovo יצרן C100 דגם 0761-3EG דגם מכונה * * Top Seller מעבד Intel Cel M 370 מעבד 1.50Ghz מהירות זיכרון 512MB נפח 533MHz מהירות זיכרון 1 חריצי זיכרון פנויים 2 חריצי זיכרון נגישים 2GB קיבולת זכרון מקסימלית איחסון 40GB גודל דיסק כוננים No CDRW/DVD Combo Yes DVD Multi Burner חריצי הרחבה 3-1 digital media reader (SD/MMC/MS) Sec…

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  20. Started by M7a,

להלן המפרט שהרכבתי + כל הרכיבים\ציוד הקפי שיש ברשותי [ - ] Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 [ - ] GIGABYTE GA-965P-DS4 (965P) - ATX [ - ] 2GB Cellshock (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 800MHz [ - ] Sapphire Radeon X1900XTX 512MB - VIVO / DVI - PCX - RETAIL [ - ] WD 320GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II [ + ] ASUS CD X52 [ + ] ASUS CDRW X52 [ + ] ASUS DVD X16 [ + ] ASUS DVDRW X16 [ + ] SONY 1.44 [ + ] Thermaltake Kandalf Black [ + ] Thermaltake HardCano 13 [ + ] Thermaltake PurePwoer 680W [ + ] Thermaltake 120mm FAN X2 [ + ] Thermaltake 90mm FAN X2 [ - ] Thermaltake BigTyp 120 VX - heatpipe CPU cooler [ + ] Thermaltake Round Cable IDE [ …

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  21. שלום לכולם, בניתי מחשב שברצוני לקנות בזמן הקרוב !!! נתחיל במפרט ואחר כך מספר הערות ושאלות מפרט: 1) מארז - thermaltake vd3000bwa MATRIX Black - שוקל רק 3.8 ק"ג !!! 2) מעבד - intel E6600 box 3) קרור למעבד - themaltake bigtyphoon 4) דיסק קשיח - 80 גיגה sata2 - (בשביל מערכת הפעלה והתקנות משחקים) 5) דיסק קשיח - 200-250 גיגה sata2 - בשביל כל שאר השטויות שיש במחשב 6) כרטיס מסך - 7900gt של BFG או XFX 7) זיכרון - 2*1024 של חברת CROSAIR או GIL או (משהו אחר, אבל לא פשוט וזול, קצת יותר יקר) 8) ספק - ENERMAX 500W שיהיה מספיק כוח 9) לוח אם - GIGABYTE - GA-965P-DS4 סידי - צורב - DVD כבר יש לי, אז לא צריך, כולל מקלדת ועכבר, וגם מסך, כשיהיה כסף בעתיד נחליף גם אותם הערה: …

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  22. Started by פבליק,

שלום! ראיתי בהרבה אתרים בחול ניידים של HP שאין בארץ ויש די מחשבים בארץ שאין להם ולו זכר באתרים בחול. לאחר שביררתי את העיניין מסתבר שHP מוציא ניידים בשמות שונים בארץ ובחול. לכן רציתי לשאול האם יש אתר או טבלה שמפרטת על דגמי HP בארץ ואיך דגמים אלה ניקראים בחול?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  23. Started by mhu,

כבר חודש שאני מסתובב בין ספקים/משווקים וחנויות המציעים למכירה את ה Dell Inspiron 6400 ונתקל בבלבול רב הנוגע למפרט הטכני מצד החנויות. להלן כמה הבהרות חשובות בקשר למפרט הטכני: 1. בארץ נכון להיום אין אף ספק או חנות המוכרים את ה6400 בעל מסך קריסטלי (מה שנקרא טכנולוגית TRUELIFE), גם אלה שפרסמו שהם מוכרים עם מסך קריסטלי ברגע שנסעתי לחנות לבדוק הסתבר שהמסך הוא מסך מט רגיל קטסטרופלי. 2. מהירות השעון של הזיכרון DDR2 הינה 533MHZ בלבד!! עפ"י התקשרות רישמית עם DELL ארה"ב אין אפשרות לקבל את ה6400 עם DDR2 667MHZ ולא יעזור כלום, הרבה חנויות פשוט מפרסמות מידע שגוי בנושא וגם את זה נוכחתי לראות במו עיני, 3 חנויות שהגעתי אליהן לסגור עסקה וטענו שמהירות השעון 667 לאחר בדיקה בביוס התגלה שהז…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Superj3w,

1.תקציב 5000 ש"ח 2.אני רוצה מחשב למשחקים כבדים וחדשים שיצאו,הורדות ואינטרנט,סרטים ומוזיקה 3.ציוד היקפי:מסך LCD,צורב דיוידי 4.לא צריך רמקולים עכבר ומיקלדת 5.אני לא יודע מה יותר טוב ועדיף AMD או INTEL ??? 6.לא חשוב לי מארז ולא צריך קירור 7.יש לי וינדוס professional מקורי בבית אז לא צריך מערכת הפעלה 8.שיהיה לי צורב וכונן דיסקים בניפרד

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  25. Started by drago,

חבר הביא לי נייד לבדיקה מה שרשמתי בכותרת והמחשב ננעל . שאני אומר ננעל זה אומר , כאשר אני מפעיל את המחשב אני רואה את הלוגו של החברה בהתחלה ואחרי זה יש לי שתי אפשריות: אפשרות ראשונה Press f1 for bios setup utillity press f12 to choose temporary boot device ברגע שאני לוחץ על אחת מהאפשריות האלו לא משנה מה, אחרי זה אני מקבל מין מנעול כזה שמבקש מימני להכניס סיסמא על מנת לשנות את התאריך והשעה של המחשב , אין לי אפשרות להכנס לנייד ולהמשיך לעבוד ללא הסיסמא . אני מקבל תמונה כזאת איך אני משחרר את הנעילה הזאת .

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.