עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב אינרטנט, אופיס, צפייה בסרטים HD. יש צורך במארז שקט. ללא צ יוד היקפי תודה מראש

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  2. אני צריך המלצה למחשב חדש בלי מסך בתקציב של 2000 עד 2500 ושיהיה אפשר לשדרג אותו בעתיד המחשב ישמש למשחקים בעיקר אבל לא חייב שיעבדו על הרזולוציה הכי גבוהה.. פשוט שיעבדו חלק בלי תקיעות תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  3. Started by sychon,

אני כבר שבוע בחיפושים אחרי מחשב, המחשב שאני צריך הוא מחשב שיהיה מהיר, ויעלה לי באיכות הכי טובה את המשחקים החדשים..FIFA,NFS,PES וצפייה בסרטים, כל השאר זה גלישה באינטרנט, מוזיקה וMSN.. מסך כבר רכשתי : SAMSUNG 2233sw 22. אשמח מאוד אם תועילו בטובכם לפנות רגע מהזמן שלכם ולעזור לי תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  4. שלום לכולם ! אני זקוק לעזרה בבחירת מפרט אחד מבין שלושת הדגמים הבאים של חברת - GIGAYTE צרכים ראשיים - אינטרנט, אופיס, סרטים http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9409 זה הדגם שנראה לי משתלם יותר מהשלושה עם מסך LCD GLARE TYPE ומעבד 1.73 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9068 זהו דגם עם אותו מחיר, זיכרון איטי יותר, טיפה כבד יותר ומסך WXGA http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9489 זהו דגם כמו הראשון, יקר יותר כי יש לו מעבד 1.86 השאלות שלי הם: א. האם מסך WXGA טוב יותר ממסך GLARE TYPE עד כדי כך ששווה לקחת מפרט פחות טוב ויותר יקר ? ב. האם מעבד 1.86 יותר טוב בצורה משמעותית ממעבד 1.73 מבחינת מהירות עבודה של WINDOWS וגלישה באינטרנט ? תודה רבה לכל המשיבים ! ליאור.

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  5. המחשב הראשון IBM Lenovo Infinity. Core 2 Duo מצלמה מובנית 4GB Ram 320GB Hard Disk יד ראשונה!! , עוד בניילונים והאריזה , לא נפתח , בא כמובן עם התיק שלו והמטען , וכו'... לעוד פרטים תיצרו קשר , מחיר בחנות נע בין 7000 - 8000 ... אני נותן ב - 5800 + גמיש מאוד לרציניים... המחשב השני Sony Vaio. לפרטים עליו תיצרו קשר ... אבל מחשב פ-צ-צ-ה ... וסוני ואיו אתם לא תמצאו בחנות פחות מ - 9000 ש"ח ( יש כמה סוגים של ואיו הכי זול הוא בסביבות 9000 ... אני לא יודע איזה מה שאני מוכר , אבל הוא יותר טוב מההכי זול , אם תיצרו קשר אני יגיד לכם בדיוק איזה ... ) ואני נותן אותו ב - 4000 ש"ח !!! שזה יותר זול מחצי מחיר מההכי פחות טוב!! ... ואני נותן אחד יותר טוב ... קיצור מחשב אלוף !!! פרטים ליצירת קשר …

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  6. מה זה חחחחחחח אני רואה תמחירים שם ופה ואני רוצה לבכות נגיד בדנמרק לוקחים כמו פה ? זה אולי בגלל הדולר הנמוך כעת אבל זה נורא מצחיק לראות מעבד 3200 amd שכאן עולה 1200 ושם אתה יכול לקנות כבר במחיר הזה 3500 אפשר לדעת למה זה ככה?ואפשר אתרי קנייה בארה בלראות תמחירים ועדו להתפעל.. ויש לי עוד שאלה מה כל פעם שהדולר משתנה הם משנים באתר שלהם תמחירים?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  7. Started by shlom_eminob,

ערב טוב!!! אני מחפש כרגע מחשב נייד לקנות ואני לא יודע איזה חברות מומלצות אבל ראיתי ניידים של ‎Gigabyte עם מפרט טכני מאוד טוב וממש זול אז קודם רציתי לדעת ממתי ‎Gigabyte הם יוצרים ניידים ואיך החברה בתחום אם שווה לקנות ‎Gigabyte , או פשוט תמליצו לי על איזה חברה עם מפרט או דגם שאתם ממליצים לי לקנות אותו.

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by mDs,

מחפש מחשב לא למשחקים.. בעיקר לתוכנות כבדות לא ממש לגרפיקה אבל שיוכל לעבוד אם פוטו שופ.. תודה רבה! נב רק המארז ללא שום ציוד הקפי

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  9. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב, רצוי מחנות אמינה באזור חיפה והקריות (אך לא חובה). יש לי מספר דרישות ממנו, ותכף אפרט אותן. 1. המחשב חייב להיות כולל מסך פאנל IPS של לפחות 23 אינץ'. 2. למחשב חייב להיות אופציה לחיבור שני מסכים במקביל + חיבור לטלוויזיה. 3. חייב להיות אופציה לגיימניג בסיסי (לא צריך לעוף על עצמנו עם הכרטיס מסך אני לא משחק הרבה). 4. המארז והספק צריכים להיות איכותיים יחסית (שני מעאוררים, ספק 500W מחברה איכותית), הם ישרדו גם למחשב הבא. 5. אם יש אופציה לOC, לקחת אותה בחשבון. 6. רצוי קירור איכותי ושקט למעבד. 7. לפחות 8GB זכרון. 8. HD של לפחות חצי טרה, רצוי טרה. 9. דגש על שקט. חשבתי על המפרט הבא: AMD A8 3870K Unlocked 3.0Ghz 100W HD6550D Socket FM1 Box Black Edition…

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  10. .1 מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך , אין מחיר קבוע. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,סרטים, עבודה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : אכן המחשב מיועד גם לגיימינג( אבל לא בעיקר) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין משחק ספיציפי ( פשוט שיוכל להפעיל משחקים( לפחות את רובם) כמו שצריך. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Samsung S24B300BL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  11. שלום. אני זקוק למחשב חדש לשימוש ביתי בסיסי (אופיס, סרטים, אינטרנט וכד'). התקציב הוא עד 2,000 שקל עם אפשרות לחריגה קלה (200-300 שקל). כולל מסך. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  12. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו): hdmi חובה.. * בלוטות?לא מחייב * גודל מינימלי של כונן קשיח?לא משנה כמה שיותר,יותר טוב * צורב DVD?חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?אין צורך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?hp המחשב צריך להיות מאופיס דיפו כי יש לי זיכוי גדול שם... ווינדוס 7 רצוי....

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  13. Started by itaysp,

שלום, חבר שלי ביקש ממני שאני אבקש כאן מחשב בשיל סבא וסבתא שלו. התקציב כ5000-5500 ש"ח, מיועד לאופיס וגלישה, קצת סרטים (המחשב אמור להתחבר לפלאזמה) וקצת משחקים. צריך כרטיס מסך עם יציאת DVI, ומסך LCD 17". צורב דיוידי. ועוד שאלה, אפשר לחבר גם את הפלזמה וגם את המסך של המחשב ב DVI? או שצריך אחד ל DVI ואחד ל VGA? תודה

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  14. Started by r00n,

שלום רב, נדרש לי מחשב לעבודות משרדיות (ישומי אופיס ואינטרנט) אך נדרש לי שיהיה מספיק חזק בשביל להכיל שלושה משתמשים במקביל (אני מעוניין לתת לו גישה ברשת לעוד שני משתמשים). אודה להמלצתכם. מבחינת המחיר אז כמובן מה שיותר זול אך שיהיה טוב לפרמטרים לעיל. לא נדרש לי ציוד נלווה למארז. שוב תודה!!

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by Mike_Shinoda,

שלום, אני מחפש המלצות למחשבים ניידים בתקציב של עד 5K (עדיף בלי חריגות כי בעקרון התקציב הוא עד 4.5K גם ככה...) המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית, אופיס ואשר יישומים קלים יחסית (הכי כבד ככל הנראה יהיה google earth חחח) בכל מקרה הדרישות שלי פחות או יותר: מעבד אני נוטה ל- intel c2d עם עדיפות לסנטה רוזה אפשר אולי גם AMD אם תגידו שעדיף לאחותי יש נייד עם AMD חד ליבה עם 64 ביט והיא מאד מרוצה. תמיכה ב-BT היא לא חובה אבל חיונית (כלומר עדיף שתיהיה תמיכה ב- BT) כמו כן לא חובה אבל עדיף מצלמה מובנית ברזולוציה של 2MP (אפשר גם 1.3MP, שזה די מינימום נראה לי היום, 0.3 לא נראה לי מספק כבר) גודל מסך 15.4" דיסק קשיח מינימום 120 ג'יגה (עדיפות ל-160 ג'יגה, אבל לא חובה בכלל) זהו חוצמזה, …

16. Started by DarkenHero,

שלום, אני צריך המלצה שלכם למפרט של מחשב. עדיף מRSM. התקציב שלי לא בדיוק קבוע אבל צריך משהו באזור ה6000. המחשב צריך להיות מתאים לגיימינג עם כרטיס מסך טוב ומארז שקט. 8 ג'יגה ראם, ו-2 טרה נפח (לא SSD). אם אפשר גם המלצה למסך גדול יחסית (משהו באזור ה28 אינץ') שתומך בחיבור HDMI ובFULL HD. לגבי המעבד, יכול להיות שאני יכול להשיג i7 3770 אז אם אפשר בבקשה לוח אם שמתאים לו, אבל בבקשה להמליץ גם על מעבד ולוח אם אחרים כי אולי אני לא יכול להביא אותו. בנוסף גם צריך המלצה לקירור מתאים.. תודה רבה על העזרה. קניתי פעם כבר מחשב ממפרט שרשמתם לי ומאוד נהנתי

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  17. Started by oren778,

לא מצליח להתקין כרטיס רשת בלנובו R61I מישהו יכול לתת לי מאיפה..

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  18. Started by שלמה ש,

אני מחפש מפרט למחשב ללא כוננים ומסך כי יש לי מחשב כרגע שאני יכול להעביר ואני לא מעוניין בסלרונים למניהם והתקציב הוא כ2000 ש"ח

• 9 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by Seven013,

לאחר 4 שנים הגיע הזמן להחליף את המחשב הנייח הביתי- בתמונה המצורפת ניתן לראות את המפרט שלו (אז הוא נרכש ב-2,700 ש"ח). למעט שימוש בסיסי באינטרנט/אופיס אני מריץ עליו גם משחק בשם "Train Sim World 2", שאלו דרישות המערכת המינימליות שלו: OS: 64-bit Windows 7 Service Pack 1, Windows 8 / 8.1 or Windows 10 Processor: Intel Core i5-4690 @ 3.5 GHz or AMD Ryzen 5 1500X @ 3.7 GHz Memory: 8 GB RAM Graphics: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti or AMD Radeon R9 270 with 2 GB VRAM or more (AMD Max Supported Driver 20.4.2) DirectX: Version 10 Network: Broadband Internet connection Storage: 20 GB available space Sound Card: DirectX Compatible Ad…

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  20. המפרט שאני צריך הוא בעיקר למשחקים לא משנה הרעש ומתוכנן OC עכשיו ככה הבנתי שC2D יותר מומלץ למשחקים , עוקף את הקוואדים ואפילו את הI7... אז איזה מיפרט הכי כדי?? לחסוך בקניית C2D או לחסוך לI7 ?? או I7 אין במפרט ספק ומארז כי אני מביא בניפרד מארז NZXT TEMPEST 350שקל וספק Corsiar 750TX 560שקל מי שאומר שזה מבוזבז שיסתכל כמה עולה בד"כ ותיראו שבמחיר הזה אי אפשר להביא משו יותר טוב... פלוס הקורסייר 550 עולה 60 שקל פחות... העם יש למה להושיף את ה1200 שקל האלה או שיספיק לי הC2D לשנתיים הקרובות ועד אז יהיו מפלצות אחרות?????

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  21. היי, אני מתחילה ללמוד לימודי הנדסה באוקטובר ורוצה לקנות לפטופ נוח, אשמח להמלצות. אני רוצה רק של DELL, שיהיה 14 אינץ' בגלל עניין המשקל, ואחד הדברים הכי קריטיים לי זה הנושא של המקלדת- שתהיה גדולה יחסית ומרווחת, ונוחה להקלדה. מבחינת מעבד, זיכרון ואחסון אני יודעת סה"כ מה חשוב לי, אבל לא כ"כ מבינה איזה עדיף עם הנוחות מקלדת, והדגמים השונים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500, מעדיפה פחות אם אפשר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים, קצת תכנות אבל לא כבד, ושימוש רגיל של צפייה בסרטים וגלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  22. מקווה שזה התת פורום המתאים, ואם לא אני מצטער. עד לא מזמן היה לי לפטופ בסלון שמחובר עם כבל HDMI לטלויזיה , וככה הייתי רואה סרטי HD וסרטים בצפיה ישירה . לפני שבוע המחשב הפסיק לעבוד, והגיע הזמן לקנות חדש. מצאתי באינטרנט את המוצר הבא שנקרא ANDROID TV. http://www.pandawill.com/ug802-mini-android-pc-android-tv-box-android-40-rk3066-dual-core-hdmi-tf-1g-ram4gb-p66965.html האם לדעתכם המוצר יתאים על מנת לצפות בסרטים בסלון וגלישה קלילה באתרי אינטרנט? מישהו מכיר את הפריט ויש לו ניסיון איתו? אשמח לשמוע תגובות בנושא ,

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  23. רצוי מעבד מהסדרות החדשות וכרטיס מסך nvidia 9... ומעלה או ATI הסידרה 8 של NVIDIA מתחממים ניראה לי שמסך 14.1 יהיה לי טוב. 13.3 נשמע לי קטן מידי ללימודים בתודה מראש

24. Gigabyte GZXX1CASNS Triton Silver Full Tower Case 1 387 ¤ Pioneer DVR-111 Black x 16 DVD±RW Bulk 1 260 ¤ Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1 1230 ¤ Logitech Classic PS2 Keyboard 1 95 ¤ ASUS P5B LGA775 Intel 965 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 1 1020 ¤ Kingston K1GK-1024MB (2x512MB) DDR-II 667 Memory 2 1504 ¤ 17" Samsung 793DFS Flat Monitor 1 660 ¤ Logitech MX310 High Performance PS2/USB Optical Mouse 1 157 ¤ HEC (Herolchi) 400T-TRT 20/24 Pin Ver 2.0 Power Supply 1 280 ¤ EVGA e-Geforce 7600GT CO PCX 256MB DVI Video Card 1 1155 ¤ סה''כ: 11 6748 ¤ המחשב מיועד לעריכת וידאו, ואני ישמח לקבל את חוות דעתכם במיוחד על הלוח אם כי עוד לא מצאתי אף חוות דעת על הP5B הרגיל…

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  25. Started by valleyzz,

אז אחרי דיונים רבים בפורום הגעתי למפרט הזה: מעבד: Intel Haswell Core i5 4670 Socket 1150 6MB 3.4Ghz Tray קירור מעבד: Scythe Ninja 3 לוח אם: Gigabyte GA-H87-HD3 Socket 1150 H87 Chipset VGA+DVI+HDMI זיכרונות: Corsair 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz CL9 דיסקים קשיחים: SeaGate Barracuda 1TB 7200RPM 64MB Sata3 Samsung SSD 840 Evo Series MZ-7TE120BW 120GB 540/410 Sata3 7mm כרטיסי מסך:GigaByte GeForce GTX760 2GB GDDR5 256Bit מארז: Fractal Design Define R4 Mid-Tower Atx Black Case ספק: SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze זה מחשב שיהיה מיועד למשחקים כבדים באכויות הכי גבוהות, שיעבוד בשקט. לא יעשה …

• 1 תגובה
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים