ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,360 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה משהו שקט למשחקים כבדים עם הרבה זיכרון רצוי i7 וNVIDIA gtx 275 אשמח לקבל משהו יפה וזול 7000 שקל max מארז apolo guradian
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכם! אני מחפש נייד שיתאים לצרכים משרדיים ( הרבה פגישות עם מצגות מחוץ למשרד) וכמו כן שיהיה כבר מחשב חזק שניתן להציג דרכו סרטי HD עם חיבורי HD מסך באזור ה 15 אינץ זיכרון גדול דיסק גדול אבל הכי חשוב לי שהסוללה תחזיק מעמד כמה שיותרהתקציב המירבי הוא 3500 כולל מע"מ ( אני קונה 2 מחשבים כאלה )תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני צריך לקנות לקרובת משפחה מבוגרת מחשב בייתי לגלישה באינטרנט וקצת אופיס.. מראש אני יודע שמדובר במערכת ללא מותג: מדובר מעבד אינטל 2120 I3 זיכרון G2 לוח אם: ECS H61H2-M2 HDMI (המוכר בטלפון טען שיש 3 שנות אחריות עליו...) דיסק קשיח GB500 Seagate 16M צורב DVD כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 --- ספק גנרי קישור לקופון http://www.bigdeal.co.il/heb/default.aspx?campaignid=1236 המחיר 1200 נשמע על פניו אטרקטיווי, הצורך שלי הוא למחשב בייתי לגלישה באינטרנט וקצת אופיס.. תודה למגיבים [table][tr][td] [/td][/tr][/table]
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לשדרג את המחשב שלי בתקציב של כ 2000 ש"ח(לא ניתן לחרוג מהתקציב) בעיקר לטובת משחקים, אני לא מתכנן לעשות לו OC. אני גר באזור באר שבע, אז תנסו לא להביא מפרטים מחנויות רחוקות מדי, אני כנראה הולך לקנות מKSP. הרכיבים שאני רוצה לשדרג הם לוח האם, המעבד והRAM . הרכיבים הקיימים אצלי הם: GTS 250 TT Litepower 600W WD 320GB SATA2 16MB כונן קשיח (לא יודע אם זה ממש חשוב) את המעבד ולוח האם אני בטוח רוצה להחליף אז אני לא רואה סיבה לציין, אם בכל זאת זה חשוב אז תגידו לי. המסך שלי הוא Samsung XL2370 - 1920X1080 והמארז compucase 6a21 אני דיי בטוח שהוא מספיק גדול, אבל אני אשמח אם תודיעו לי אם אני צריך להחליף אותו. כל זיכרון הRAM שיש לי הוא DDR2 אז אני מניח שהוא כבר לא יוכ…
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
בוקר טוב, לאחר שחיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו מתאים, אבקש חוות דעת למחשב נייד מאחד המותגים הטובים, בתקציב של עד 3,000 ש"ח. המטרה בעיקר גלישה ואופיס אבל גם משחקים. לא הכי חדשים והכי כבדים. תודה
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה החלטתי לעשות לאמא שלי מתנה. לקנות לה מחשב. יש לה עכשיו איזה PENTIUM 4 שהגיעה זמנו אז אני מעוניין לקנות לה משהוא. היא בעיקר גולשת באינטרנט, מדבר בצ'טים בסקייפ (מקווה שלא רואה יותר מדיי פורנו). בכל מקרה. המחשב גם ישמש אותי מדיי פעם כשאני מגיע אליה לביקור בעיקר לסרטים. (אני מגיע פעם בשבועיים בערך בממוצע). בדקתי באייבורי ולא אהבתי את ההצעה שלהם. בKSP עשו לי בעיות עם הכרטיס אשראי וחשבתי לקנות את המחשב שלי מסקיי פי -סי. אגב אני גר בת"א אמא שלי בלוד. אני צריך כנראה לעשות את ההזמנה באינטרנט ולשלוח ישירות אליה את המחשב. ואז לבוא אליה ולחבר (רכב אין לי). ולא בא לי יותר מדיי להיסחף עם מחשב בכל הארץ. טוב אז נקצר בזיוני מוח (זה מה שהרכבתי עד כה) אם יש לכם הצעות א…
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אהלן יש לי את המפרט הנ"ל: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro --- אובר-קלוק ל 3.2 Ghz לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle כונן קשיח: W.D 5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16mb צורב: ASUS X20 ספק: SeaSonic S122II-500 500W + מארז קאמפוס NZXT האם כדאי לי לשפר משהו על מנת להריץ טוב יותר משחקים? ואם כן מה מומלץ? או שפשוט כדאי לי "לסחוב" עם המחשב הזה ולחכות ולקנות בעוד כשעה + - מערכת חדשה. אשמח לעזרה בנושא, תודה
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
"עריכה גרפית" - פוטושופ ואיןדיזיין חצי מקצועי. עיצוב ועימוד, לא נסים נפלאות. אה, ואופיס. ואינטרנט וזה. המחשב יהיה בפינת עבודה ליד המרפסת ככה שהשקט לא קריטי, וממילא לא מדובר ברכיבים חזקים במיוחד. חשוב לציין שהמחשב צפוי להתמודד עם סביבה די מאובקת. שום אוברקלוק. אני מניח שנקנה ב-RSM (ובהזדמנות זו, מישהו רוצה להמליץ על / להזהיר מפני Terr@tec / Octave בצפון ת"א?) לא מתוכנן שדרוג קריטי בעתיד, מלבד אולי זכרון. זו אחת ההתלבטויות שלי (יפורט בהמשך). אז מה תכננתי? Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Box, יחידות 1 ₪590 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2521 MSI H61M-E23 B3 H61 CHIPSET מוצר חדש באתר - במלאי, יחידות 1 ₪326 http://www.rsm.co.il/product.aspx…
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב הכי טוב שאפשר עד 3000 ש"ח. אני צלם בעל מצלמה canon 5d שעובד על קבצים גדולים מאוד. כמו כן אני גם מתעסק עם עריכה מסיבית של תמונות Photoshop cs5, lightroom(לפעמים התמונה מגיעה לגודל ג'יגה עם השכבות), וגם עורך וידאו אבל מבחינת עריכת וידאו זה פחות חשוב (אני עורך מעט) premiere cs5. יש לי כבר מסך מעולה, ואני מחפש לקנות מחשב חדש. עכשיו הקטצ' הוא שאני מקבל חינם את המעבד החדש של אינטל ואני צריך לבחור (i3,i5,i7) ואין לי שמץ של מושג מה לבחור. אשמח אם מישהו יכול ליעץ מה כדאי. תודה, טל
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
איפה אני יכול לקבל הצעת מחיר (בארץ!) על המפרט הזה שאני ממש רוצה: המפרט: Dell XPS L702X 8GB DDR3 1.0TB 500GB 7.2k HDD x 2 i7-2620CPU - 2.70GHz Win 7 - 64bit NVIDIA® GeForce® GT 555M 3GB graphics with Optimus 9 Cells lithium Battary 17.3" FHD (1080p) with 2.0MP HD Webcam BackLight Keyboard JBL 2.1 Speakers with Waves Maxx Audio 3 + Creative SoundBlaster X-FI MB 1.2
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב שיחזיק מספר שנים ויוכל להריץ בעיקר משחקים כמו דיאבלו 3 ומשחקי 3d shooter ברמה גבוהה. ראיתי בנושאים שונים בפורום שאנשים מחפשים מחשבי גיימינג בתקציבים שמתחילים ב3000 ש"ח ומגיעים ל7500 ש"ח ללא מסך. מהו תקציב סביר להשקעה במחשב כזה, כולל רוב הציוד ההקפי (מסך בעיקר), על מנת לקבל מחשב חזק ואמין ובלי לשפוך כסף "סתם"? יש לי כסף להשקיע במחשב, אני רק לא בטוח כמה כסף נחוץ כדי לקבל מה שאני מחפש... אודה לכל מי שיביע דעה ezb2co
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום , הייתי מעונייין לקבל את המלצתכם בעניין כמה רכיבים שחסרים למחשב שאני משתמש בו לעבודה בסולידוורקס בעיקר וגם cinema 4d לאנימציות קצרות... בבעלותי כמה רכיבים מהמחשב הישן ומאחותי הנחמדה שהביאה לי מאינטל: [table][tr][td][table][tr][td]מעבד i5 2500k כרטיס מסך [/td][/tr][/table] דיסק קשיח Intel 120GB SSD 510 Series Sata III 2.5'' SSDSC2MH120A2K5 (Retail) (ועוד אחד רגיל גדול כמובן)ספק כח [table][tr][td][table][tr][td] Enermax[/td][/tr][/table][table][tr][td]MODU82+ 425W Active PFC 12cm Fan[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]חסר לי לוח אם וזיכרונות ואין לי מושג איך לבחור... אני אשמח לקבל יעוץ תודה אורי[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][…
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי?2500~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גיימינג 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב יותר מדי 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא המליצו לי על המפרט הזה כשהתקציב הוא 2500, בסה"כ זה יוצא 2599 אבל זה בסדר. האם זה מפרט טוב? כמה הוא משתלם למחיר? ותוך כמה זמן המחיר שלי יירד בצורה שלא ישתלם לי לקנות עכשיו? MSI 760GM-P33 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪259 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2616 Elixir 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1…
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום מצאתי בKSP את המחשב הבא http://ksp.co.il/?uin=28665 הבעיה היא שאני לא מוצא באתר לנובו או בכלל ברשת את המוצר רציתי לדעת אם יש סקירות על המחשב הזה, לטוב או לרע כל התוצאות שאני מקבל בגוגל הן רק לחנויות מחשב בארץ מה צריך לעשות כדי לחפש נכון?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אהלן, קודם כל, בחרתי לקנות מחשב נייח. נייד יש לי. התלהבתי מהרעיון ומהסטייל של מחשבי all in one, אך האם הקנייה כדאית? האם עדיף לקנות מחשב נייח ומסך מאשר מחשב שכזה? המחשב הוא לשימוש כללי (כולל משחקים), ולא לעריכה בשום צורה. תקציב - גג 3500. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב: עבודה משרדית, עריכת תמונות, תכני HD וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. פוטושופ ואופיס. תדיר. לא פרנסה... משהו מזדמן כזה... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודעת מה זה? מסך 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב. בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסול…
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
צריך מחשב בטווח ה-4000 ש"ח (כמה שפחות יותר טוב), הוא משחק בעיקר במשחקי ספורט כגון פיפא ו-NBA אולי מדי פעם איזה SHOOTER אבל לא משהו רציני, לא כולל מסך ומארז (ספק כן צריך), יש לו כבר את המארז הזה: Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU , בסדר לדעתכם? http://www.pandas.co.il/product_info...ducts_id=12195 בקשות מיוחדות יותר מדי אין... הצעות?
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני מקווה שעכשיו זה לפי התקנון.. בכל אופן אני מחפש מפרט למחשב התקציב: בין 2.5K ל3K המטרה:ALL AROUND,משחקים בסיסיים,גלישה,סרטים אין צורך בחיית ביצועים עם איזה כרטיס מסך מפלצתי. אין צורך במסך,מקלדת,עכבר,רמקולים וכו'. אין אוברקלוק מתוכנן לא חשוב שקט ושוב המפרט המבוקש *מעבד סביר שהוא לא סלרון *לוח אם asus/gigabyte/msi *כרטיס מסך לא onboard *זיכרון מעל 1024 (אין לי מושג אם שווה 800 או 667 אתם תחליטו) *HD בעל זיכרון רחב ככל הניתן עדיפות לתקציב נמוך ככל הניתן,ואין צורך כפי שאמרתי בחיית ביצועים. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום חברים , מישהו מכיר נייד לא משנה באיזה מחיר עם מעבד 64 ביט (Merom??) ו-2 סלוטים של PCMCIA ? תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום חברים הרבה זמן לא הייתי פה. הפעם זה בשביל אחותי(23),היא רוצה מחשב נייד (אל תשאלו אותי למה) אין לה באמת מה לעשות איתו.הסיבה היחידה שהיא רוצה נייד היא שיהיה לה מחשב בנפרד משלי כי היא לא יכולה להשתמש בו מתי שהיא רוצה. בעקרון השימוש שלה זה שיתוף שירים באינטרנט אז היא צריכה נפח דיסק גדול בשביל אכסון סרטים וכו... לא בשביל משחקים אבל שהיא תוכל לשחק ZOO TYCOON ו-SIMS היא רוצה גם לראות סרטים בצורה נורמלית. אתם קולטים את הכיוון. אם אתם חושבים שזה פשוט לא הגיוני לקנות מחשב נייד לדרישות האלו תכתבו ואני הראה לה את זה.אולי אתם תצליחו להכניס בה קצת שפיות. ואם אפשר הסבר קצת על תחום של המחשבים הניידים על מה צריך להסתכל,הבנתי שמחשב נייד בא קומפלט. אם אתם צריכים עוד מידע אני פה, חופשי…
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 2200 עכשו המחשב שלי הוא intel pentium 4 3.0GHZ 512mb ram 50GB מקום FX 5200 128mb כונן דיסקים אני נשאר עם שלי ואותו מארז ואני רוצה לקנות ב 2200 לשפר אותו לכרטיס מסך 8600GT ככה 2 גיגא ראם ועוד מעבד טוב (למשחקים) עם אפשר ככה עוד גיגא למחשב ככה 120-160 יהיה טוב עכשו אני רוצה גם לחבר בין המחשבים ככה שיצא מחשב סביר שיעבוד טוב במשחקים ולנצל עד הסוף אותו מה אני אמור לקנות ב 2200 ולחבר למחשב הישן ומה אני אמור "להעייף מהישן" תודה לעוזרים אני מעדיף מחנות במרכז תל אביב חולון ראשון
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
זה המפרט שאני קונה ואני מעוניין להוסיף לו גם כרטיס מסך 8800GT. השימוש הוא יותר למשחקים. האם מחשב כזה יחזיר להרבה זמן ומשחקים חדשים יחסית? או שעדיף לעבור לאינטל שאני לא ממש מתלהב מהם. אגב - מארז וכל השאר יש לי כבר תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני מרגיש שהמחשב שלי הולך לקרוס אז החלטתי לקנות אחד חדש. התקציב הוא בערך 3500 והשימושים העיקריים שלו יהיו בעיקר גלישה וכו' אבל ייתכן מאוד שיכנסו יישומים יותר כבדים בעתיד אין צורך במסך וציוד היקפי, כמו כן צורב אני מביא מהמחשב הישן והכרטיס מסך (לבינתיים) על הלוח. הרכבתי מפרט, מה דעתכם ? Intel Core 2 Duo 6750 - 2.66 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 ASUS P5K-V - DDR2 - RAID - FIREWIRE - ATX 1GB KINGSTON DDR II - 800 - KINGSTON Original * 2 WD 160GB-8MB AAJS - 7200RPM S-ATA II COMPUCASE CI-6a19 400w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE אגב, האם הזכרונות של קינגסטון עדיין נחשבים טובים ? יש חברות אחרות מומלצות ? תודה !
-
- 10 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד וממש מתלבט מה לקנות. חשבתי בהתחלה על ה ג'יגהבייט אבל אנשים אמרו לי שכדאי ללכת על חברה עם ניסיון בתחום. אז בקיצור הצרכים שלי הם ללימודים ותוכנות קצת כבדות. התקציב הוא 5000+-. ואני כבר ממש מבולבל ולא יודע על מה ללכת.
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שהיום ואתמול היו הרבה הצעות למחשבים לאנשים מבוגרים (בלשון המעטה). הנה 3 דוגמאות: מעבד: Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤316 קירור למעבד: Glacialtech IGOLOO 7310 K8/AM2 כמות: 1 - מחיר: ¤47 לוח אם: Asus M2A-VM כמות: 1 - מחיר: ¤357 מארז: Compucase HEC 6A19 300ART Black כמות: 1 - מחיר: ¤303 קירור למארז: Glacialtech 120mm Case Fan Entering Bearing 18dba 36CFM כמות: 1 - מחיר: ¤24 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤220 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB SATA II 8MB כמות: 1 - מחיר: ¤261 כונן דיסקטים: Sony / Mitsumi Floppy 1.44 Dark Blue (Almost Black) כמות: 1 - מחיר: ¤29 כונן אופטי: LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black כמ…
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-