עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני רוצה מחשב ולמשחקים כבדים רק אני לא בטוח לגבי המעבד ולוח שלבד זה יגיע ל3000 מעבד 1500 וגם הלוח של ASUS 1500 או שווה לחכות ללוח פשוט יותר של ASUS וגם למעבד כי מה שיש כרגע זה לשוק הממש גבוה כמו כן המעבד (ואני לא יודע אם זה מה שאני ממש צריך ) בכל מקרה אני לא מתכוון לקנות את הלוח של INTEL

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  2. Started by gal658,

שלום רב וחג שמח. אני בעל עסק להשכרת קריוקי, וכחלק מזה אני משכיר גם מחשבים ניידים. פתאום בבת אחת, אחד הלפטופים שלי לא מתחבר למקרן, אני עושה הכל כרגיל והוא פשוט לא מוציא למקרן, הלפטופ הוא נטבוק של חברת HASEE, יחסית פשוט. המחשב הוא חדש בן שלושה חודשים לערך, אחרי שאני מחבר את המקרן, המחשב מזהה אותו, אני משכפל תצוגה במאפייני גרפיקה אבל פשוט אין תמונה, יש לציין שהבעיה אינה במקרן מאחר וכל שאר הלפטופים כן מתחברים. כמו כן, התקנתי מחדש את כל הדרייברים. אשמח לקבל קצת הצעות

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  3. אשמח לשמוע על תיקונים/שיפורים/ החלפות חלקים, רק אם תוכלו להסביר מדוע אני ישמח למה אני לא כל כך מבין בענין.. מעבד: INTEL CORE i7 S1366 3.06GHz 950 : "SLBEN" - BOX - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1495 לוח אם: GIGABYTE GA-P55-US3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪472 זיכרון: KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪255 כרטיס מסך: GAINWARD GTX460 768MB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪965 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי אחריות: שנתיים. מחיר: ₪114 מארז: COOLERMASTER ELITE 310 SILVER w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪171 ספק כוח: THERMALTAKE TR2 RX 550W - W0134RI אחריות: שנתיים. מחיר: ₪4…

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  4. אהלן, בניתי מפרט מחשב לשימושים גרפיים, כמו AUTOCAD, REVIT, SKETCHUP, ככה שאני זקוק ל CUDA ו OpenGL. מעבד Intel Core i3-530 Tray ₪532 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i3-530ay לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L ₪519 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950201 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪241 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪640 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBRL כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce GTS 250 512MB DDR3 PCIe ₪591 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=4718462000056 צורב LG GSA-GH22L X22…

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  5. שלום, אני סטודנט לעיצוב פנים, עובד עם תלת מימד ומתעסק בהדמיות, פוטושופ, אילוסטרטור וכד'. אם למישהו יש המלצה לנייד עד 6000 ש"ח אני אשמח (רוב העבודה נעשית במחשב נייח, הנייד לצורך גיבוי/הקלה בעומס...)

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  6. המחשב שלי מת (יום קשה) ואני הולך לקנות חדש ביום ראשון. הצרכים שלי: סרטי HD, הרבה תוכנות במקביל (EMULE, ביטורנט, דפדפן, wmplayer) ושיהיה שקט. אני מעדיף להשקיע ב-QUAD טוב. כרטיס מסך קצת פחות חשוב לי. העיקר שאני אוכל לחבר אותו לטלויזיה. אין צורך בציוד היקפי. תוכלו לסייע לי עם מפרט? אני רוצה לקנות בחנות באזור השרון: רעננה, הרצליה, הוד השרון וכו'. תודה

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  7. Started by DrDevil29,

שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי.. המפרט הנוכחי: E6300 2GB 800MHZ 8800GTS 512MB HITACHI 750GB ASUS P5VD2 MX כמו שאתם שמים לב הרוב ישן וצורך שדרוג.. מה שחשוב לי בשדרוג זה המעבד הלוח אם הזיכרון הארידסק חדש מארז טוב וספק מעולה.. לא צריך כונן DVD ולא צריך כרטיס מסך.. אני חשבתי יותר בכיוון של זה: מעבד AMD Phenom II X4 920 Box ¤1087 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1281 לוח אם GIGABYTE GA-MA770-DS3 ¤451 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38496 כונן קשיח Samsung HD502IJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤294 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502IJ זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤264 כמות:1 http://www.skypc.co…

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  8. + אחריות על כל חלק

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  9. שלום חברה המון זמן שלא ביקרתי בפורום ועכשיו אני זקוק לעזרתכם אז כך אני צריך מחשב שיהיה: 1) מחשב מישרדי לאינטרנט אופיס ומישחקים קטנים (לאחי בן ה7) 2) מחשב לצפיה איכותית בסדרות (אני פריק ANIME) כלומר מערכת רמקולים 5.1 איכותית וטלויזיה 3) אני מעוניין מאוד לחבר את הטלויזיה לממיר של YES לא למטרות הקלטה אלה לצפיה בטלויזה בילבד! 4)לגבי המחשב רצוי לא לחרוג מ3K זה יוצא לי מהכיס ולגבי הטלויזיה אני לא מבין בזה בשיט אז אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה הסטנדרטים איזה דברים לחפש ומה איכותי...27 או 32 יהיה גודל סביר וסבבה. כמובן שהמחשב הזה יתחבר לרשת אלחותית אצלי וזהו בעיקרון המחשב יהיה מיועד לצפיה בשידורי YES של אחי וחברים קטנים שלו, שימוש של אימא לאינטרנט וניהול העסק שלה(מיסמכי…

10. Started by idanarieli,

מה עדיף? http:// tms.co.il/preview /spec/ar7hzm6d/1 http:// tms.co.il/preview /spec/hjtf7lun/1 בתקציב של 2800-2900

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  11. איך המפרט הזה לעבודה משרדית (אינטרנט ואופיס) והרצה בסיסית של משחקים פופולאריים עתידיים (fifa 09, sims 3 וכו' - למיטב הבנתי מניסיון העבר דרישות המערכת שלהם לא גבוהות). יש טעם בזיכרון ddr3 או 4GB ddr2? (מבחינת יחס תמורה למחיר)... אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך טוב עד 400-500 שקל. אם ההשקעה במעבד מופרזת תגידו... אני קונה מ-ksp , אם אתם רואים שם ספק יותר טוב תגידו. הספק אמור להחזיק את המערכת וכרטיס מסך בסטנדרט הזה? קחו בחשבון שאפשר להוריד ציוד היקפי ולחסוך כ-100 ש"ח. ושאלה אחרונה, הלוח תומך pci-e 2.0? במחשב כזה יש משמעות לציפסט? או שלוח פשוט יספיק? אני חושב על שדרוג עתידי כמו זיכרון או כרטיס מסך... מעבדי אינטל Core 2 Duo E8300, 1333Mhz, s775, 6MB, Life Time Warranty לוחות אם …

12. המפרט פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=353648.0 השימושים הם מקיפים מגלישה באינטרנט, דרך משחקים ועד תכנות והרצת מערכות וירטואליות. המסך ברזולוציה 1680 על 1050. לא מעוניין לחרוג מהסכום של 6000 שקל, מתכוון לעשות OC סביר בשלבים הראשונים וכדאי שלא יהיה רועש. לא צריך פריטים מעבר למה שיש כבר שם. השאלות שלי: לגבי המחיר, קצת מעצבן כי ראיתי בפוקס PC שמפרט דומה עולה 400 שקל פחות (וזה לפני שבדקתי בחנויות אחרות), האם האחריות/שירות של החנות הזו שווה את התוספת ? האם הקירור בקונפיגורציה הזו מספק או שמומלץ להוסיף עוד מאוררים ? השקט חשוב לי, האם אפשר להישאר ב OC סביר (לא עד הסוף) ולהשאיר את ה Tuniq על 1000 RPM (נמוך) רק ? האם כדאי לחכות לירידת מחירים (או לקנות פשוט כבר במק…

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  13. אני מחפש מחשב של גיימר שיוכל להחזיק גם משחקים כבדים ויש לי בסביבות ה4000 שקל לבזבז... בניתי לעצמי שני מפרטים שעולים 4.6 אלף שקל ואני ממש אודה למי שיעזור לי להחליט איזה מפרט עדיף, הCORE I5 או הCORE 2 QUAD? הכי חשוב איזה חלקים מיותרים וטובים מדי בשביל המחשב ואיזה חלק שווה לשדרג על מנת שהמחיר יצא כמה שיותר קרוב ל4000 שקל. מחשב ראשון - 2QUAD מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q Deluxe s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB Patriot Viper II Dual Channel דיסקים קשיחים Seagate 750GB 7200RPM, 32MB SATA II ST3750528AS…

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  14. מבוסס על P4 D 3GHZ למטרת משחקים בראש ובראשונה צריך לוח אם, ספק וכ.מסך חשבתי על GIGABYTE P31 ספק של HEC או FSP תקציבי 400W והדילמה היא בכ.מסך, ואולי כדאי גם לוח עם G33 או שכדאי לרדת ללוח 945 ואז להכניס את ה HD3850 צריך עזרה...

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  15. שלום אח שלי מעוניין לקנות מחשב נייד הוא סטודנט הוא צריך מחשב נייד טוב עם מסך 15 אינץ לפחות שיהיה מחשב מהיר... משחקים לא צריך משו רציני שיפעיל נגיד סימ סיטי זה מה שהוא אוהב... תודה מראש=] צריך גם שסוללה תהיה חזקה לאורך זמן וגיגה זכרון ועדיפות למעבדים כפולי ליבה

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  16. מטרות המחשב? עבודות משרדיות ומשחקים קלים * גודל המסך? 15.6- 13 * משקל רצוי? 2.5 קילו מקסימום * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? מעוניין ביציאת HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250gb - 500gb * צורב DVD? כן * האם נדשת אחריות בינלאומית ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב מיועד לסטונדט , שיוכל להריץ משחקים קלים לראות סרטים ולעבודה עדיף עם אחריות לכמה שנים. תקציב: עד 3100 שקל אם אפשר פחות אז עדיף. תודה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  17. שלום לכולם ! לאחר שירות נאמן של כ-4 שנים אני מתכוון להחליף את המחשב שלי והמסך. אני מבקש עזרה מהאנשים פה מפני שראיתי לפי תגובות וממה שהספקתי לקרוא שהפורום הוא מאוד מקצועי ואמין. אני לא כל כך מבין/מעודכן במה שהולך עכשיו מבחינת חומרה ומחשבים ולכן אשמח לעזרתכם. מצורפות הדרישות עבור המחשב (לפי הפורמט בחוקי הפורום). תודה רבה מראש ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (תכנות בעיקר), צפיה בסדרות/סרטים ב-HD דרך הטלוויזיה ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום …

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  18. Started by DarkPhoenix,

שלום אני רוצה להרכיב מחשב לשימוש משרדי, בעיקר אינטרנט בסביבות 1800 ש"ח. מה דעתכם על המפרט הזה מ- KSP ? האם המאוורר למעבד בסדר או שעדיף משהו אחר ? האם הספק בסדר או שאפשר למצוא משהו לא פחוט טוב ובמחיר יותר קטן ? אפשר מחנות אחרת... מעבד: Pentium G620, 2.6Ghz, s1155, 3MB, DualCore, GPU Core, Tray‎ מאוורר: מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוח אם: MSI H61M-E23 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרון: DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill דיסק קשיח: Seagate 500GB Barracuda 7200RPM 16MB Sata III ST500DM002 DVD: Samsung SH-S223B / SH-222AB DVD±RW x22 Black SATA מארז: Knight-18 MIDI ATX Black With + 1X80MM Fan (Arctic Cooling) (No PSU) ספק כו…

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  19. Started by adi_r,

ערב טוב! אני צריכה מפרט למחשב בעיקר לאינטרנט, סרטים, מוזיקה ומשחקים קלים. התקציב: כ- 2000 ¤. העדפות: מעבד Intel Core 2 Duo, דיסק קשיח 250, זיכרון 2 גיגה, שיהיה שקט וללא ציוד היקפי. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  20. Started by ofir_yair,

אהלן, מאחר ומדור מפרטים לא התעדכן לאחרונה, אצטרך להיעזר במומחים שביניכם להרכבת מפרט מחשב, ששימושו העיקרי יהיה מחשב סטודנט, אינטרנט, שיחות ועידה וזהו בעצם. המחשב צריך לכלול הכל, כולל את כל הציוד ההיקפי + מצלמת אינטרנט. אני יודע שהתקציב נמוך אבל גם השימוש של המחשב לא אמור להציג דרישות גבוהות. אם לא מסתדר עם מסך LCD אפשר להתפשר על CRT אבל רק אם ממש לא מסתדר בתקציב. אשמח להצעותיכם השונות. שכחתי לציין, עדיפות רבה מאוד למפרטים שמורכבים ב-KSP (מטעמי נוחות וקירבה בלבד). תודה.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  21. Started by kalda01,

אתמול ללא אזהרה מוקדמת וללא סיבה נראית לעין, הרמקולים בנייד שלי הפסיקו להשמיע צלילים. דרך אוזניות הכל מנגן. האם זו בעיית תוכנה או חומרה ואיך מאבחנים? עשיתי שיחזור מערכת ליומיים אחורה ללא הועיל. מה דעתכם??

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  22. אני מתכוון לרכוש מחשב חדש שיתפקד בצורה החלקה ביותר עם Avid Xpress. נראה לי שאעביר את כונני הדיסקים, הכונן קשיח וכל שאר הציוד ההיקפי מהמחשב הישן לתוך החדש, כך שהכנסתי לחישוב רק את: לוח האם מעבד כרטיס מסך זיכרון ובכן, להלן שתי הצעות מפרטים, אחת של כ2.5K (ע"ב מחירים של חנות מחשבים) והשניה כ4K (על בסיס מחירי KSP). ההצעה היקרה יותר כתובה בהדגשה. אשמח אם תוכלו להגיד לי איפה יש צוואר בקבוק אם בכלל, מה כדאי לשנות, ובאילו מקרים כדאי להסתפק בחלק הזול יותר והמתקדם פחות. אגב, המחירים של החנות יהיו מעט נמוכים יותר מהמצוין, עקב הנחה. אני מתנצל מראש על כמות השאלות בסוף. אהיה אסיר תודה אם אקבל תשובה ולו על כמה מהן. לוח GA G31MX-S2 531 שח Gigabyte P35-DS3L 570 שח CPU Intel Core 2 Duo 6550…

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  23. Started by תומר ל,

לעבודה משרדית (כולל תוכנות גראפיות), עם מסך מט 12-13". עדיפות לחברה מוכרת וסוחר אמין, שמאפשר פריסה לתשלומים. תודה, תומר

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  24. Started by impious,

אהלן, חדש פה אז ככה, אחותי מעוניינת בקניית מחשב. התקציב כולל מסך (חייב שיהיה 19" דק) רמקולים מקלדת ועכבר. המחשב מיועד לעבודה משרדית בעיקר, אבל למשחקים לא כבדים במידה ויהיה הצורך. תודה רבה מראש ושבוע טוב לכולם אגב, מה דעתכם על המפרטים המוכנים בksp? שווה ללכת על זה?

• 10 תגובות
    • 608 צפיות
  25. האם זיכרונות למחשבים ניידים (כפי שמופיע באתר זאפ) מתאימים גם לנטבוקים? לא ראיתי מענה לכך ב-FAQ..

• 1 תגובה
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.