עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by omrit,

^^^^ מתוכנן גם OC וכולל מקלדת ועכבר. איך זה? מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1259 קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VP כמות: 1 - מחיר: ¤226 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤525 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS כמות: 1 - מחיר: ¤305 קירור למארז: Arctic Cooling AF12025L 120mm כמות: 2 - מחיר: ¤29 ספק כוח: Compucase HEC ATX VER 2.0 2 fans 500TRT 24PINS כמות: 1 - מחיר: ¤292 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤369 כרטיס מסך: Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤852 כונן אופטי: A…

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  2. אז ככה,יש לי מחשב לפני שנה בערך שכבר לא מספק אותי(pentium d/1gb mamory/x550/ספק חרא ולוח אם חרא) אני צריך מחשב חדש בלי צורב,מסך וארדיסק וכמובן מקלדת ועכבר ורמקולים ובלה בלה בלה מישהו יכול לבנות לי מפרט בבקשה?תודה מראש דרך אגב אני מתכוון להשתמש ב vista אם זה משנה...

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  3. שלום, אני מריץ מחשב קצת ישן כבר (P4 3.0 Ghz) וחשבתי לעשות מעשה אמיץ ולשדרג רכיבי ליבה כדי לקבל מחשב 'חדש'. מה צריך להחליף? אז ככה: 1. מעבד 2. לוח אם 3. זכרון 4. יש לי כרטיס מסך ישן ומצוין (Matrox Millenium) אבל AGP אז נראה לי שאצטרך להחליף גם אותו כי לך תמצא לוח טוב לאוברקלוק של מעבד חדש עם תושבת AGP. מה שכן - השימוש הוא 2D - פוטושופ, אילוסטרייטור, GIS וכו' ואני לא משחק משחקים - אז אין צורך בכרטיס יקר, אבל חובה יציאה לשני מסכים (DVI+VGA) חשבתי על משהו בכיוון של E7200 עם אוברקלוק (יש לי CPU cooler: Zalman ZALMAN CNPS7000B-AlCu שאני לא בטוח שיתאים בכלל למעבדים החדשים - הוא יושב על תושבת 478 (למי שזוכר) ואז אולי אצטרך גם קירור? מה כבר יש? ספק (Hec 300 A/RT) - האם יספיק לאובר…

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by gadykay,

שלום אנשים אני לא כל כך מעודכן בחומרות האחרונות והייתי רוצה שתעזרו לי בבניית מפרט למשחקים ללא ציוד היקפי במסגרת של כ-4K עם מוכנות לחריגה קטנה פה ושם. חשבתי אישית לשים מעבד אינטל של E8400 אבל אם יש משהו יותר מתאים לדעתכם אני ישמח לשמוע ורק עוד עניין אחד הוא שהייתי רוצה שהמפרט ייעשה בחנות SkyPC בגלל ששם אני מתכוון לקנות. אז תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  5. מעבד AMD Phenom X4 9500 Socket AM2+ 2.2GHz ¤970 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1209 לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ¤456 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38510 כונן קשיח Hitachi Deskstar 250GB SATA2 8MB ¤292 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar250S זיכרון SuperTalent DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-3-8 ¤279 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T800UX2GC4 כרטיס גרפי Club3D ATI RADEON HD3850 HDMI 512MB PCIe ¤714 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-3852DD צורב Sony Nec - Optiarc AD-7200S Black X20 DVD ¤141 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OAD7200S0B מארז כולל ספק MAGNETICS BRIZA ¤230 כמות:1 http://skypc…

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by itayalle,

אני עומד בפני התלבטות אולי משהו יכול לעזור לי כאן .. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד ואני מתלבט בין שני מחשבים : מחשב מהפשוטים בסדרה של אפל - 13אינטש MacBook white 2.4GHz מק"ט: Z0FK 2.4GHz Intel Core 2 Duo 2GB memory 160GB hard drive Double-layer SuperDrive 6,699.00 ש"ח לבין מחשב נייד בין הרציניים של HP -מחשב נייד מסדרת HP Pavilion dv5-1100 - 15 אינטש מעבד Intel® Core 2 Duo Processor T9400‎‏ ‎2.53 Ghz, מטמון של 3‎ MB ברמה 2 מערכת הפעלה מותקנת גרסה מקורית של Windows Vista® Home Premium עם Service Pack 1‏ (‎32-bit‏) מערך הזיכרון ‏(‎2 x 2,048 MB‏) זיכרון סטנדרטי ‎4,096 MB זיכרון מרבי תומך בזיכרון DDR2‎ של עד ‎8 GB מנהלי התקנים פנימיים אחסון פנימי 320 GB אני יודע שאין …

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by ureshef,

ברשותי מחשב HP2650 שהגיע עם ויסטה. הכנתי דיסק גיבוי כדי למחוק את ויסטה ולהתקין XP המוכר הזהיר אותי ששכדאי לבדוק אם XP יכולה לעבוד על מחשב זה מבחינת דרייברים האם משהו מכיר בעיה כזו שיכולה לקרות לפני שאני מוחק את ויסטה ומתקים XP תודה מראש אורי

8. Started by BD1,

בס"ד מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 מארז : CM 690 ספק כוח: Corsair VX Series 550W PSU זיכרון: OCZ 4GB DDR2-800 Dual Kit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black עכשיו זה המפרט שלי מיועד למשחקים די כבדים זה מפרט שבניתי פה בזמנו עם עזרתו של יאיר. בכל מקרה אני רוצה לדעת שלושה דברים קטנים: 1)מה ההבדל בין ה-45 לבין ה-43 בלוח האם? 2)בדיסק הקשיח, מה זה Raid Edition ? ראית שהוא עולה מאה שקל יותר מזה שיש לי למעלה. 3)עם כמה מאווררים מגיע המארז הזה? האם זה מספיק מה שמגיע איתו, מבחינת הקירור. תודה מראש. …

9. מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1662 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤508 מארז: Thermaltake Eureka Silver כמות: 1 - מחיר: ¤753 ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤611 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤404 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 2 - מחיר: ¤344 כרטיס מסך: Gigabyte GTX280 1GB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤2292 כונן אופטי: LG GH22LP DVD-RW x22 Dual Layer Sata LightScribe Black כמות: 1 - מחיר: ¤138 מקלדת: Microsoft Natural Keyboard 4000 Black כמות: 1 - מחיר: ¤24…

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי כמה אפשרויות של מחשבים שאני מתלבט בינהן, השימושים של המחשב שלי הן: אינטרנט מוזיקה הרבה סרטים ותכני HD משחקים לא הכי חדשים משהו כמו SIMS ו-WARCRAFT 3 אופיס כמובן ולרוב הרבה מהדברים האלה בו זמנית ! האופציות שאני שוקל הן: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t8100.htm http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1310.htm#4 http://www.gamaoffice.co.il/products/103791 (זה בא עם 4GB זכרון) לא להתייחס למחיר לקישור של המחשב של ג'גיה בייט אני יכול לקנות אותי ב-4500 !!! וזהו נראה לי באמת מה שחשוב לי שיהיה כמה שיותר חזק כדי שיוכל לשרת אותי לכמה שיותר זמן !

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  11. אבקש חוות דעת על המפרט הבא: מעבד Intel i5 3470 3.2Ghzs1155 6NB לוח אם P8H77-M LE ד1155 Asus כרטיס מסך Asus HD 7770 1GB GDDR5 ספק כח Antec basic 550W active PFC מאוורר למעבד Zalman SZ CC92HS מארז Thermaltake level 10 GTS

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  12. ברשותי המחשב הנ"ל לאחר שמערכת ההפעלה שלו שודרגה מויסטה במקור לוינדוס 7. כעת אני מנסה לפרמט אותו כמקובל ע"י הקשה על alt f10 ושם הוא מכניס אותי לתפריט אחר לגמרי שלא קשור לפירמוט. אין באפשרותי לפרמט ע"י דיסק. תודה מראש למי שיכול לעזור, עודד.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  13. שלום. אני צריך עזרה באיתור הבעיה בלפטופ של GIGABYTE שנמצא כבר 3 שנים ברשותי. המחשב כבה באמצע הלילה ומאז הוא לא עולה, פעמיים הוא הגיע עד ה-BIOS (אחרי שלחצתי על F2) ונתקע בשלב זה, אך בד"כ המחשב פשוט נדלק אך המסך שחור ואין שום פעולה או רעש (לפעמים רעש של מעבד עובד למשך שניה), המחשב דולק אך לא מגיב, לפעמים נכבה ומתחיל מחדש. החלפתי לו סוללת לוח אם - לא עזר הוצאתי הארד-דיסק כדי לעלות BIOS בלעדיו וישירות מהדיסק - לא עבד ניקית אבק - לא עזר לפני התקלה האחרונה היו בעיות אחרות: 1. DVD/RW לא עובד כבר שנה (יש לי חיצוני) 2. המחשב התחמם מאוד, אפילו עם משטח קירור מצויין 3. CPU קרוב ל-100% בעת ביצוע פעולות יחסית קלות 4. בהרצת מדיה היה עובד בקיטועים. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לאתר את הבעיה …

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  14. Started by roxnity,

אהלן חברה, אני צריך 2 מפרטי למחשבי גיימינג. התקציב המקסימלי למפרט 1 הוא 4000, למפרט ה-2 5000 ש"ח. אם אפשר בבקשה, תנסו לנצל את התקציב אך עם השתדלות לא לחרוג ממנו. -בשני המפרטים, יש צורך להתחשב במסך FULL HD, (הכוונה שצריך לכלול במפרט מסך!) אני לא ממש מבין במסכים כך שאני סומך עליכם גם בעניין הזה . אין צורך בציוד היקפי חוץ מזה. רמת השקט הדרושה היא 7-10 (חשוב שיהיה שקט אך אם ניתן, שלא יפגע המפרט עצמו). -לא דרושה מערכת הפעלה. -יש צורך בהרכבה בחנות. -מבחינת חנות, אני מעריך לקנות מ-KSP אבל אם יש חנות מאוד מומלצת, היא צריכה להיות בבאר שבע. -אני לא מאמין שאני אשדרג את המחשב, אולי רק מבחינת זכרון/דיסק קשיח. המעבד צריך להיות מהסדרה של (i3/i5/i7) - זה חשוב!

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח, לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בייחוד, שיהיה בנוי להריץ משחקים שייצאו גם עוד שנתיים, גם אם לא על ההגדול הכי גבוהות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MW3, SC2, WOW וכאלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם מסך, כך שזה בהחלטתכם. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר להוציא בתקציב הזה 3. האם יש צורך בציוד…

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  16. Started by hedi120,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לא לעבור יותר מדי את 4100 ש"ח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח נוספים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop , sony vegas השימוש הוא בעיקר חובבני. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, SC2, diablo 3, tf2, call of duty, ac3 bioshock infinty ועוד משחקים חדשים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 - 23 אי…

17. Started by orr19,

מעבד: Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1160 קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VX http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1135&ID=1552כמות: 1 - לוקח מהמחשב הישן לוח אם: Gigabyte Z77X-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪790 מארז: Thermaltake Overseer RX-I VN700M1W2N http://www.ivory.co.il/Thermaltake_Overseer_RX-I_VN700M1W2N.html כמות: 1 - מחיר: ₪490 ספק כוח: לא סגור על איזה ספק לקחת, מחפש ספק של Seasonic. כמות: 1 - מחיר: ₪ זיכרון: Corsair 2x4GB DDR3 1866Mhz Vengeance Dual Channel CL9-10-9-27 http://ksp.co.il/?uin=15466 כמות: 1 - מחיר: ₪400 קשיח למחשב שולחני: Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata I…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  18. היי, בנו לי מפרט בKSP, ביקשתי בלי כרטיס מסך, כי אני לא חושב שאני צריך אחד כזה מכיוון שהמחשב הוא לא מחשב גיימינג, יותר עבודה. ובמיוחד עם המחירים שלהם, אבל אני משאיר לי את האופציה להשתדרג בעתיד. השאלה שלי אם היכולות העיבוד הגרפיות של המעבד\לוח יספיקו לי בישביל פיתוח בתלת מימד. לא דברים מורכבים כמו משחקים עתירי תקציב, משהו פשוט יחסית, שרץ בWEB. (למי שלא ידע FLASH רץ על openGL). אבל בכל זאת שיוכל להחזיק משחקים כמו LOL (מתפשר על ביצועים) מבחינת זיכרון, אני רציתי 32GB אבל אמרו לי שאני משוגע. הטענה שלי היא שאני מריץ הרבה תוכנות כבדות במקביל (ECLIPSE, FLASH CS, PHOTOSHOP) ואולי גם איזה מכונה ווירטואלית או שתיים. אולי בכל זאת יספיקו לי 16? ומה לגבי המהירות שלהם (מה שהציעו לי זה 16…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  19. Started by avidorgil,

אהלן, מה לקחת כדי להתקין בתוך האולטראבוק כדי לשדרג ל-SSD? SSD OCZ Vertex 3 240Gb 7mm קישור 223$ או: SSD Mushkin Chronos 240Gb 7mm קישור 178$ אני מתקין אותו בתוך Asus UX32VD. השאלה אם שניהם דומים בנקודות ההברגה כדי שאפשר יהיה להתקין אותם באותה דרך. למי שמבין. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  20. ואם לא - האם יש שיטה אחרת להקלטה ע"י חיבור מכשיר חיצוני? (זה לא צריך להיות מוסתר)

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  21. Started by gal658,

שלום רב וחג שמח. אני בעל עסק להשכרת קריוקי, וכחלק מזה אני משכיר גם מחשבים ניידים. פתאום בבת אחת, אחד הלפטופים שלי לא מתחבר למקרן, אני עושה הכל כרגיל והוא פשוט לא מוציא למקרן, הלפטופ הוא נטבוק של חברת HASEE, יחסית פשוט. המחשב הוא חדש בן שלושה חודשים לערך, אחרי שאני מחבר את המקרן, המחשב מזהה אותו, אני משכפל תצוגה במאפייני גרפיקה אבל פשוט אין תמונה, יש לציין שהבעיה אינה במקרן מאחר וכל שאר הלפטופים כן מתחברים. כמו כן, התקנתי מחדש את כל הדרייברים. אשמח לקבל קצת הצעות

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMAUER ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוצה שGTA V שצריך לצאת יעבוד חלק ובטרפייל 3 GTA IV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3.…

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  23. אני מתכוון לרכוש מחשב מ- rsm. תתנו לי חוות דעת על המפרט אם הוא טוב לגיימינג. להריץ משחקים על high. לגבי הכרטיס מסך, אני לא מחפש משהו חזק יותר, ה- hd5750 יריץ לי את כל המשחקים של השנה שנתיים האחרונות ככה שאני לא מחפש את ה- hd 6850 או טובים יותר, בעוד שנתיים נקנה כרטיס חדש. אני צריך שתעזרו לי לבחור לוח אם מתאים הכי זול וטוב שיש, אין לי מושג מה לבחור. אם יש לכם שיפורים למפרט שבניתי ב- 100 200 שקל אז בבקשה. תודה לעוזרים[table] [tr] [td] [/td][/tr][/table] [/t][/t] [table][tr][td]Transcend 4GB DDR3 1333Mhz [/td][/tr][/table] 121.00 ₪ 1 [table][tr] [td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td] [/td][/tr] [tr] [td] [/td][/tr][…

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  24. אחותי(סטודנטית) מחפשת מחשב נייד בתקציב של 1500-2000 שקל, המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, עבודה עם אופיס, ואולי קצת סרטים. גודל המסך שיהיה 13" ומטה, משקל רצוי מתחת ל 1.8 בערך, זמן סוללה שיהיה סביר, ועדיפות למחשב שמגיע עם מערכת הפעלה. יש אפשרות לרכוש מחשב מדגם Asus 1215P ב2018 ש"ח, אני לא יודע עד כמה זה משתלם.. תודה !

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  25. Started by eliord90,

** נמחק. קניה ומכירה במדור הטריידזון בלבד.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.