ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,468 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב: עבודה משרדית, עריכת תמונות, תכני HD וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. פוטושופ ואופיס. תדיר. לא פרנסה... משהו מזדמן כזה... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודעת מה זה? מסך 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב. בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסול…
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?סרטים ,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא יושחקו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל 22 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין…
-
- 8 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שיהיה כמה שיותר חזק למשחקים לא מתוכנן OC ללא ציוד היקפי
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש לקנות ג'וק מסוג - NVIDIA מספר זיהוי לג'וק : 1. ג'וק 1 הוא : G86-730-A2 2. ג'וק 2 הוא: G86-770-A2 היכן ניתן להשיג ולקנות ??? אודה על תשובתכם! דוד
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייד קטן וקומפקטי אשר ישמר ב 90% לעבודה משרדית אינטרנט אקסל וכו' אבל חשוב שתיהיה לו יציאת HDMI אני רוצה שהמחשב עצמו יהיה קטן וקל שיהיה נוח לנסוע איתו ולהסתובב איתו בכל מיני מקומות. התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח. מה אתר אומרים על הדגם הזה: Inspiron 1545 T6500 ATI http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-mini-10-n270.htm אשמח לקבל המלצות נוספות תודה מראש נועם.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את רוב או כל המוצרים בחנות האחת מהאינטרנט, איזה חנות אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
יש מצב שאני מחליף את המחשב בחדש בקרוב ועל כן אני מבקש למצוא מפרט שיהלום יותר בהתאם להתקדמויות האחרונות. אני בעיקר משתמש באוטוקאד, photoshop ותוכנות תלת מימד - אני סטודנט לארכיטקטורה. אספר מה המחשב הנוכחי שתבינו פחות או יותר את הצרכים והנטייה: 3800X2, 2GB RAM, 200GB HD, כרטיס מסך 6600 256 MB, מסך LG 1780Q, מארז TT... אני די סגור על המסך שאני רוצה: DELL 2007 אז קחו זאת בחשבון בבקשה..
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3735 במקום לרשום תמפרט כבר הבאתי קישור אני אשמח לתגובות כי אני לא מבין ממש בחלקים של מחשבים ניידים. המחשב אמור להיות לשימוש כלליף סרטים וקצט משחקים. יכלתי להשיג משו יותר טוב בסכום הזה?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
צריך המלצה למפרט לצורכי 3D MAX ותוכנות של ADOBE (אפטר, אילוסטרייטור, פלאש...) ללא מסך וציוד היקפי נלווה. המחשב לא מיועד למשחקים אם זה משנה וגם לא מתוכנן OC. מחפש מפרט שיריץ בצורה חלקה את התוכנות האלה ל-3 השנים הקרובות.
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני בהתלבטות נוראית.. אל תציעו לי מפרטים במקום.. רק להגיד מה עדיף, ואיפה יותר כדאי לקנות. יש הבדלים בין הכרטיסי מסך, בספק ובמעבד בקטנה. שימושים.. אם חייבים לרשום אז משחקים מאוד כבדים, אני ארצה להקליט טלויזיה למחשב, להריץ תוכנות לעתיד, שיתמוך בפונקציות עתידיות. אני לא מתכוון לעשות OC. תודה! Intel® Core2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤1399 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=872 GIGABYTE GA-P35C-DS3R Core 2 Quad Intel P35DDR2&DDR3 ¤630 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=166 G.Skill DDR2 4096MB 1000MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5 ¤645 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=956 BFG NVIDIA GeForce 8800 GTS OC 512MB PCIe 2.0 ¤1690 ht…
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש לגבי שימושים - סרטים, אינטרנט וכו', אולי טיפה משחקים, לא מעבר דגשים - אני מחפש מחשב נוח להתנייד איתו, זה אומר שמאקסימום 15.6", עדיף משקל נמוך, אבל זה לא נתון שאני אמות בגללו (כל עוד זה מתחת ל3 קילו..) ודגש חשוב - זמן בטרייה טוב. בגלל שאני אשתמש במחשב גם כדי לצפות בסרטים, נראה לי שמסך HD יכול ליהיות נחמד מאוד.. בנוסף, כמובן שאשמח למחשב שיהיה עם כל היציאות הרלוונטיות לימנו דוגמא למחשב שראיתי באינטרנט, אשמח לדעתכם http://www.traklin.co.il/eMall/product.asp?pc=115633 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14315 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=NX577EA&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he (כאן צריך לקחת בחשבון שדרוג זיכרון…
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עריכת סאונד ווידיאו ב hd * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) hdmi ssd vga firewire800 * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 750 ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? צורב dvd * כונן Bluray? עדיף אם קיים בתקציב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הכל חוץ מ- hp או compaq תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
היי חבר'ה, הגיע הזמן לשדרג את מחשב המשחקים של האישה, אז אני צריך המלצות לשילוש וכרטיס מסך עד אלפיים ש"ח. הספק הוא 500W JSP הדרישות הן לכהלן: כנראה שהשילוש לא יוחלף במשך כמה שנים טובות, אז עדיף משהו טיפה יותר חזק ממה שנדרש למשחקים. הכרטיס צריך להסתפק בחיבור 6 פינים וזהו, כי אין יותר. (6850 בא בחשבון?) מעוניין שהיא תוכל לשחק על ההגדרות הכי גבוהות בכל מה שיבוא לה על 1280x1024, אבל כנראה שהמשחק העיקרי יהיה GW2. שקט לא מעניין אף אחד, לא מתוכנן OC. מעדיף לקנות את החומרה מKSP/אייבורי (באר שבע זה חור). מעדיף שלא לסטות מהתקציב, אלא אם זה ממש קריטי.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
Core 2 Quad Q9450, 1333Mhz, s775, 12MB P5Q Deluxe s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 DDR II 800Mhz HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 80GB 7200RPM, 32MB, SATA II למערכת הפעלה 500GB my book חיצוני Thermaltake BigTyp 120 VX NZXT PP600 600W ACTIVEPFC 12CM FAN PSU NZXT ALPHA SERIES STEEL MID TOWER BLACK CASE מסך SAMSUNG 26' דגם T260 מחיר 7500
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הזה כדי לשנות משהו? המחשב מיועד לשימוש כללי אינטרנט אופיס משחקים וסרטים בלי OC התקציב שלי זה 5000 אבל אני רוצה לקנות גם כרטיס טלויזה ב500 שקל אני ממש הטלבתתי בין כרטיס מסך עם טוב עם VIVO כרטיס מסך וכרטיס טלויזה בתקציב של 1000 שקל אבל נראה לי כדי ללכת על כרטיס מסך נפרד וכרטיס טלויזה כי אני לא גיימיר מה דעתכם? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
הסתכלתי על המפרט המומלץ פה http://hwzone.co.il/specslist/main.php?type=view&specsID=122&print=true 1. אני לא מוצא אף חנות שמספקת את כל רכיבים במפרט ובאזור תל-אביב. מישהו מכיר חנות כזו? 2. אני לא צריך הארדדיסק כזה גדול. יש אפשרות לקחת הארדדיסק קטן יותר עם ביצועים טובים יותר ובמכיר דומה? 3. למה לקחת גם מעבד בקופסה וגם מאוור נוסף. המאוור של AMD לא טוב מספיק? 4. המארז הזה די נדיר, הHEC 6A19 מתאים פה? יש מארז אחר שאתם ממליצים עליו? 5. מזו היציאת HDMI בלוח אם?
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לא לעבור יותר מדי את 4100 ש"ח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח נוספים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop , sony vegas השימוש הוא בעיקר חובבני. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, SC2, diablo 3, tf2, call of duty, ac3 bioshock infinty ועוד משחקים חדשים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 - 23 אי…
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שוב שלום ! רצוי אך לא חייב שיהיה בינהם רשת. אגב אנחנו מאיזור חדרה ומעוניינים לקנות מחנות בסביבה.... תודה רבה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם צריך וכדאי אז כן לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 300, במידה ויש הצדקה אמיתית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים/גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS , Americas Army , Gunz Online , Call Of Duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1020 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא ... 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1…
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מעבד : Intel Core 2 Duo Processor E8400 3.00Ghz LGA775 1333fbs 6144k לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L LGA755/1333/1066/200/Cor2 intel-P35 PCI-EX 16 DDR2-800/1066Dual HDA-8ch 1gLan USB 2.0 SATA-II ATX מערז : Black. EzCool 400W PS, Front Blue Neon Light הגדם : N-880B דיסק קשיח : WD Caviar SE 500GB 7200RPM SATA (300MB/s) 16MB (SATA POWER ONLY-NOT 4 Pin) כונן : SATA, 20x DVD-r+R אין לי כוח לרשום פה הכל זה הרבה זה של פיונאר זיכרון : KRETON 240PIN DDR2 800Mhz 1024MB (STAREX) זה 2 כאלה כ.מסך : EVGA nVIDIA GeForce 8800GT SUPERCLOCKED 512mb 256Bit GDDR3 Dvi PCI-Ex16 TvOut מה אתם אומרים מה לשפר ? אפשר לשפר פה מה שבא לי הטכני שלי לא מבין במארזים אז כן יצא נירא לי משהו מעפן
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכלום, לאחר שחברה שלי קנתה לי ליום ההולדת מסך LCD 32 של LG ובנוסף שיש לי מסך מחשב 24 של סמסונג החלתתי שהדבר היחיד שחס לי זה מחשב חדש בשביל להשלים את החבליה. אז ככה הדרישות שאני צריך מהמחשב זה שהו יריץ משחקים באיכות ממש גבוה ותכניי HD. בנוסף אני רוצה גם בתקציב הזה שתי שלטים אלחוטיים למשחקים וכרטיס טלוויזיה למדיה סנטר. לפי ההודעות שאני רואה בפורום כולם ממליצים על הQ6600 או על הE8400... רציתי לדעת למה לא ללכת על המעבדים החדשים של AMD הPHENOM II. אשמח לקבל המלצות לבקשתי המבוססות גם על AMD וגם על INTEL. בנוסף אם תוכלו להסביר לי את ההבדל בין המעבדים של AMD לאלו של INTEL אני אשמח. ודבר אחד אחרון מה זה הI7 של אינטל למה הוא כולכך יקר והאם באמת שווה להשקיע כלכך הרבה כסף היום ב…
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. המחשב הישן שלי החליט בשבילי שאני חייב מחשב חדש, לצורך כך הסתכלתי במדור ה"מפרטים מומלצים" ומצאתי את המפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137589§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99/%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99 עכשיו השאלה שלי היא: איפה יש חנות (טובה ואמינה, עם עדיפות לאזור הצפון), שתביא לי את המפרט הזה בדיוק?
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד , חשוב שיהיה עם נתונים כמה שיותר גבוהים , מוכן לסטות ב 1000 שקל מהתקציב הנ"ל, כ.מסך שיכול להריץ משחקים כמו warcraft 3 בצורה נאותה. שיהיה עם מסך ברור לעיניים עם ציפוי מבריק וכל מה שצריך כדי לעבוד שעות מרובות (סטודנט). תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום רב מתלבט בין שני מפרטים כאשר השוני בנהם הוא רק כרטיס המסך המחשב מיועד למשחקים FIFA09 ',Red alert, call of dute etc המחשב הראשון - שקל 2490 -http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1602 המעבד המושלם למערכות גיימינג ואוברקלוק: Intel® Core2 Duo Processor E7300 45 nanometer technology Last Level Cash 3MB Clock Speed 2.66GHz Socket LGA775 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 7 Pro לוח GIGABYTE עם צ'יפסט P43 GA-P43-DS3L Supports 45nm Intel® Core 2 multi-core processors with FSB 1600 (O.C.) MHz North Bridge: Intel® P43 Express Chipset South Bridge: Intel® ICH10 x SATA 3Gb/s connectors supporting up to 6 SATA 3Gb/s devices 8channel High definition audio Ultim…
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-