ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני אשמח לייעוץ לגבי רכישת מחשב (עדיף נייד) לסטודיו ליוגה שמשמש גם המשרד של עמותה. הצרכים הבסיסיים זה להכיל ולהרים חלק מערכת של רישום ומעכב אחרי מורים ולתלמידים, מערכת תשלום וגבייה, מעקב אחרי הוצאות והכנסות, נפח זיכרון גדול מספיק כדי להכיל קבצי doc ותמונות, וצרכי גרפיקה בסיסית. תכלס הכי חשוב שהוא יעבוד חלק, נקי, מהיר ונח וישארו לכמה שיותר זמן. התקציב הוא עד 3000 ש"ח, (בהנחה שמדפסת טובה תעלה לנו 1000, אבל הטוטאל הוא 4) אגב, זה המקום לשאול בו גם על מדפסות? המון תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי רכשתי מחשב NC6230 של HP עם מעבד T5500 ו 1 גיגה זכרון משום מה כשאני י מריץ VMSERVER או VIRTUAL PC 2007 אזי אין גישה ל VT-X הוירטואליזציה המובנת תחת WIN XP 32 או WINXP64 האם מישהו יכול לעזור ? מצאתי רק את זה : http://softwarecommunity.intel.com/isn/Community/en-US/forums/thread/30236521.aspx אודה לכם על תשובתכם במהרה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אנא המליצו על נייד בארה"ב עד 800$ ללא חריגות. המחשב ישמש לסטודנט לעבודות כלליות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני חדש בפורום אבל הייתי באתר חצי שנה בערך בודק סיקורים ודברים אני מתכנן לקנות מחשב חדש שיהיה טוב במשחקים (או לפחות יריץ FEAR על 70+ FPS או CS:S על 100+) בעיכר חשבתי מבוסס LEADTEK WINFAST 8800 GTS 320 לא מתוכנן OC מה שידוע לי שאני יצתרך לעשות מודינג כדי שאני יעשה OC אז קיצר צריך מפרט 4000 עיקרי למשחקים כמו שם הנושא טוב חבר'ה
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יהיה נחמד אם יריץ טוב פוטושופ... זיכרון-לפחות 3 ג'יגה הארדיסק-לפחות 320 ג'יגה נחמד אם יריץ טוב HD לא חייב צורב חריגה עד 1,500 גג!
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני יודעת שזה לא הפורום המתאים, ניסיתי גם בפורום ספקים אבל עדיין לא קבלתי התייחסות מספקת אני מעוניינת לקנות אל פסק שיעבוד בהתאמה ל-SeaSonic S12II-620 לפי חישוב לא מדוייק במיוחד הבנתי שהמחשב והמסך שלי צורכים בערך 400W, איך אני יכולה לדעת כמה וואט כל אלפסק מייצר? האם Advice PRD650 DIGITAL מייצר בפועל 400W? האם יש למישהו ניסיון עם החברה הזאת: Rostec UPS Line Interactive 1200VA ? אשמח לקבל המלצות לדגמים ספציפיים
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
חברה אני ממש צריך תעזרה שלכם... אנלא יודע איזה מחשב נייד בדיוק לקנות... ראיתי מספר מחשבים בודדים בטווח מחירים שרשמתי בכותרת (LG אחד ועוד אחד של Toshiba).... בגלל שאנלא מבין בניידים הרבה אז אני צריך את העזרה שלכם למצוא את המחשב הנייד הטוב ביותר במחיר שנתתי... מספר נקודות חשובות לי בנייד: *זיכרון גדול של לפחות גיגה אחד (ולא פחות מ 667MHz) *דיסק קשיח גדול של 160 גיגה ומעלה *ביצועים טובים מבחינת גרפיקה *אמינות של המחשב על כל חלקיו *שירות טוב :s05: חברה לא חייייבב אם אתם לא יכולים (כי התקציב דיי מצומצם) למצוא דווקא על פי הדרישות... פשוט שיהיה מחשב מהיר בעל ביצועים טובים בתקציב של 8000-8500 שקלים
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
בניתי מחשב ואני רוצה לראות אם יש משהו לשפר (אני לא רוצה לחרוג ואם כן 100 שקל גג...) בניתי דבר כזה מעבדי AMD כמות מחיר סה"כ Phenom II x3 Tripple-Core 710 Socket AM3 2.6Ghz 45nm 1 710 710 כמות מחיר סה"כ MA770-UD3 AM2+, 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a 1 460 460 זכרונות DDR II 800Mhz כמות מחיר סה"כ 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition 1 331 331 כרטיסי מסך Zotac כמות מחיר סה"כ GTX 275 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E 1 1220 1220 דיסקים קשיחים Samsung כמות מחיר סה"כ 640GB 7200RPM, 16MB, Sata II 1 325 325 צורבים LG כמות מחיר סה"כ DVD±RW GH22LS40 x22 Black LightScribe Sata Retail 1 135 135 מארזים CoolerMaster כמות מחיר סה"כ CM 690 Black (No PSU) 1 …
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
האם יש ירידת מחיר רצינית של אולטרבוקים\ניידים לאחר השקת מעבד חדש? תוהה האם יש טעם לחכות להשקת המחשבים עם המעבד החדש של אינטל, כדי לקנות את הדור הישן במחיר נמוך יותר, או את הדור החדש במחיר מעט גבוה מהמחיר של הדור הנוכחי. את הסמסטר הזה אני יכול לסחוב בלי מחשב נייד(יהיה קשה,אבל יהיה בסדר), ואז אוכל לקנות לפני אוקטובר. השאלה, היא, האם לחכות?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום! אני צריך מפרט בסיסי, למטרות שצויינו בכותרת, ללא מסך בקשר לתצוגה: הלוח צריך לכלול TV OUT הלוח צריך להיות בעל חריץ PCIE לאפשרות שדרוג כ.מסך בעתיד הייתי שמח לשמוע המלצות INTEL VS AMD.. אם זה רלוונטי - המחשב ככל הנראה ירכש בKSP :-\ עריכה : העפתי מבט במפרט הנ"ל , שמופיע באתר של KSP, סביר לדעתכם? מה הייתם משפרים? מעבדי אינטל Core 2 Duo E4300, 800Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל ABIT IP-95 s775, VIA P4M890, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 533 1GB (512MBx2) דיסקים קשיחים Seagate 250GB 7200RPM, 16MB SATA II כרטיסי מסך 64MB Shared DDR צורבים Sony DVD±R AW-G170A x18 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים MidiTower ATX 321 500W Beige and Silver
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שש שנים נעזרתי בחוכמת הפורום על מנת לקנות מחשב חדש. ההמלצות היו על הכיפאק ולכן אני חוזר אני מחפש מפרט לגיימינג (AC4, שוטרים וכו') בתקציב של עד 3.5K. במחשב יהיה שימוש מזדמן לתוכנות לעריכת תמונה כמו לייטרום. רזולוצית המסך היא 1680X1050 (מסך 21) כאשר אין תכנון להחליף אותו בקרוב. אין לי צורך בציוד היקפי ובחלונות/אופיס. אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק, אבל באופן טבעי, אשמח אם ניתן יהיה לשדרג אותו כעבור תקופת זמן (שנתיים, למשל). אגב - יש לי כרגע כרטיס Radeon 6850. יש הגיון להשתמש בו ל-SLI בנוסף לכרטיס נוסף, או שהוא כבר מיושן ועדיף לקנות כרטיס חדש? לעצתכם אודה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה למפרט מחבר בעבודה שעובד בתחום, לטענתו המחיר הוא הנמוך ביותר שהוא יכול להשיג. אני צריך מחשב בעיקר לאינטרנט, בכלל בלי משחקים, וגם בלי מסך ומערכת הפעלה. אני צריך גם תמיכה ב- Full HD, אז ביקשתי כרטיס מסך טוב. הרכיבים הם בהמלצתו, אשמח לשמוע את דעתכם גם על הרכיבים וגם על המחיר: CPU Intel® Core2 Duo LGA 7752.8 GHz E7400 3MB 64Bit 1066MHz Motherboard: Intel® Desktop Board DG41TY RAM 2X KINGSTON DDR II 1GB 800MHz PC6400 Hard Drive: Western Digital WD5000AACS 500GB SATA II 16MB 3.0 GB/s 7200 RPM Optical Drive: Asus DRW-22B1LT B+W SATA DVD-RW DL Super Multi X22 Light Scribe Screen Adapter: GIGABYTE GV-N95TOC-1GI PEGx16 9500GT 128Bit 1GB-DDR2 HDTV Dual Link DVI HDMI כולל …
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
[מה קורה? הנה הטופס בקשה: האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא כ"כ אכפת לי, אני מכיר את KSP, והם אחלה, אבל מה שאתם רוצים. מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ. תקציב: 3500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: עדיף שלא, אולי ב-200 ש"ח. יד ראשונה\שניה: ראשונה. זמן אחריות רצוי: 3 שנים. (אני לא מבין גדול, אז אולי זו בקשה גדולה מדי, כמה שיותר, יותר טוב ) חברת המחשב הניד המועדפת: DELL, אבל שוב, אני לא מבין בזה, אז אני סומך עליכם שתמליצו על חברות טובות ואיכותיות) מערכת הפעלה רצויה: VISTA, לא כ"כ משנה, תמיד אפשר לשנות. כונן קשיח מועדף: לפחות 250GB. משקל הנייד המועדף: לא משנה. גודל הצג: 15. צבע המחשב הרצוי: לא משנה. אפשרויות נוספות במחשב: כרטיס מסך נחמד…
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
כותרת. לא צריך כרטיס מסך למשחקים, רק שיהיה מעבד סביר וחברה אמינה. עדיף מIVORY או איפשהו בב"ש. תודה מראש ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום למומחים. אני צריך עזרה כמו שאמרתי בהרכבת מחשב HTPC שיתחבר לטלויזיה 32 אינצ' המחשב ישמש בעיקר להקלטה של תוכניות טלויזיה צפייה בסרטים ומוזיקה. אבקש להרכיב את המחשב מKSP (אני יודע שלא לכולם יש ניסיון טוב עם החנות, אני מוכן להסתכן) עם המארז הזה Thermaltake Bach Home Theater VB8000BNS שעולה 470 ש"ח. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום, להלן 2 מחשבים של HP... יש כל מיני הבדלים ביניהם. למשל במעבד, P8400 לעומת T6600 (מה עדיף ומה ההבדל ביניהם?), מהירות מעבד, 2.2 GHZ לעומת 2.26 GHZ, זיכרון מטמון, כרטיס מסך, הבדל בזיכרון וכו'... אני אודה מאוד למי שיכול להסתכל על הנתונים של כל אחד, ולהגיד לי מה עדיף וכדאי לקנות, והאם בכלל כדאי לקנות אחד משניהם או לחפש הצעת מחיר אחרת על מחשב אחר... כי אין לי ממש מושג מה אומרים ההבדלים ביניהם. המחיר של 2 המחשבים הוא 5000 ש"ח... אם למישהו יש הצעה למחשב אחר, התקציב הוא עד 5000 +/-. אני מתחיל ללמוד השנה, אז השימושים יהיו כמו לכל סטודנט מן המניין. עבודות, מוזיקה, סרטים... לא עוד משהו שאני יכול לחשוב עליו, פשוט אני מחפש מחשב נייד שיהיה לי ללימודים. תודה רבה לכל העוזרים! …
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
אהלן כולם אוקיי מכיוון שהידע שלי במחשבים ניידים שואף לאפס וחבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד, אז אתם פה ^^ התקציב חמש אלף והשימושים הם אופיס\אינטרנט . חשוב שיהיה נוח לקרוא , כי הוא קורא המון טקסטים וגרפים תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
ASUS P5K3 DELUXE/WIFI-AP LGA 775 Intel P35 ATX Intel Motherboard - Retail Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz LGA 775 Processor Model BX80562Q6600 - Retail XFX PVT80FSHE9 GeForce 8800GTX 768MB 384-bit GDDR3 PCI Express x16 HDCP Ready SLI Supported HDCP Video Card - Retail G.SKILL 4GB(2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-6400CL5D-4GBPQ - Retail OCZ GameXStream OCZ600GXSSLI ATX12V 600W Power Supply - Retail ומארז ANTEC 900 1,339.95 (דולר) (בכוונה אין דיסק קשיח) חוץ מהמארז אני קונה ארצות הברית את הכל.. מה דעתכם? תודה..
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש סיכוי שאני אשדרג את עצמי במחשב חדש בקרוב (עם הנוכחי כבר 3 שנים) , ואני רוצה לברר כמה פרטים: החלקים שאני צריך - מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, זיכרון, הארדיסק, ספק כוח. 1. מה התקציב? 2800 ¤ 2. מטרות המחשב? עבודה משרדית , סרטים , הורדות, משחקים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך ציוד היקפי. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך מארז, לא צריך צורב. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא אמיר.
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מהו זמן הסוללה של ה-MacBookPro 15'' ?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכם. אז ככה.. יש לי כבר מעבד Q9450 וספק כח Enermax Modu82+ 525W. יש לי גם 3 מאווררים Nexus D12SL 120mm Real Silent Case Fan שקניתי מחו"ל לשימוש במארז ולקירור המעבד. יש לי תקציב של בין 4500-4800 לשאר החלקים, שזה תקציב ענק בהתחשב שיש לי כבר מעבד וספק כח ביד. השימושים שלי הם משחקים, פוטושופ, הקלטה של שידורי טלויזיה, ושאר השימושים הכלליים. חשוב(!!!) המחשב צריך להיות חרישי, משמע שקט מאוד, עד כדי כך שאני לא אשמע אותו בלילה, או בכלל. הוא יימצא בחדר בו אשן. אני גם לא רוצה שאורות יבקעו מהמארז מאותה הסיבה. זהו.. הצעות למפרטים שלכם? אין לי חנות מועדפת, אפשרי לערבב חנויות אם יש הפרשי מחירים משמעותיים. אני רוצה לקנות את המחשב כבר, שווה להמתין ליציאת כרטיסי המסך החדשים של AT…
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אהלן, החלטתי לקנות מחשב חדש כבר במקום לשדרג (משתלם יותר), תקציב מקסימאלי - 3500 ש"ח. שימוש - משחקים (בעיקר MFSX) חשבתי על זה: Twintech nVidia 9800GTX+ 512MB OC Ver Twin Turbo PCIe, יחידות 1 ¤860 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1556 Abit Fatal1ty F-I90HD Socket 775, יחידות 1 ¤446 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=134 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤280 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=836 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive, יחידות 1 ¤259 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=211 Cooler Master Centurion RC-534 + window No Power Supply , יחידות 1 ¤305 http://www.foxpc.co.il/product…
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אהלן , הנייד הקודם שלי מת ואני צריכה מחשב נייד חדש . המחשב מיועד ללימודים ] אינטרנט , מסמכים והרצת מדיה בצורה נורמלית. אני מתכוונת לקחת אותו מדי פעם למכללה אבל בעיקרון הוא הולך לשבת פשוט בחדר שלי , לכן אני לא צריכה חיי סוללה ארוכים ומידות קטנות במיוחד. אני לא ממש יודעת את טווח המחירים ואני די קצרה בכסף אבל חושב לי שיהיה אמין ושיחזיק לי לכל אורך הלימודים לפחות לכן אני חושבת שאולי עדיף להשקיע עוד כמה מאות שקלים על מחשב אמין שלא יעשה לי בעיות מאשר להדפק עם מחשב שימות תוך שנה. אז התקציב הוא 3500 אבל אם יש משהו יותר זול אז זה יהיה עדיף. נראה לי שזהו. תודה. קארין.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אהלן טוב קניתי מחשב לפני שנתיים, אולי יותר... אחלה מחשב עד היום מריץ לי משחקים כבדים והכל, אבל אני מרגיש שצריך לקנות חדש אז ככה, מארז אני לא צריך (יש לי את ה9 HUNDRED של ANTEC) ספק גם יש לי: http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=373065&prodlist=dealnews וכרטיס מסך Radeon X1800 GTO 256MB (אז חסכתי לי כמה אלפים...) בקיצור אני רוצה זיכרון שיהיה 2 ג'יגה 120GB הר דיסק ושיהיה SATA אינטל! רק אינטל...כמובן הדואל קור (אגב אם לדעתכם עדיף את הAMD החדשים אז סבבה, פשוט עד היום הייתי עם AMD ואני מעדיף לנסות קצת את INTEL כי לא ממש התלהבתי מAMD חוץ מיזה שהם יותר זולים מINTEL) אמממ... וזהו נראה לי... עכשיו סתם שאלה לא קשורה, פשוט כבר איבדתי את הכיוון עם הדואל ק…
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-