ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה, אני קצת ירדתי פה בפעילות בחודשיים שלושה אחרונים, אבל המשכתי לעקוב מקרוב אחרי דברים שיוצאים וכו'. בכל מקרה, אח שלי רוצה לרכוש מחשב, ואמרתי לו שאני ארכיב לו מפרט, אז בניתי משלוש חנויות שונות TMS, SKYPC, IQPC דבר ראשון אני מבקש לא לענות מתוך אינטרסים של תמיכה בחנות מסויימת, כי לא זו המטרה כשאני קונה מחשב. דבר שני, מי מבין החנויות הללו מאפשרות OC חינם? (אני יודע שTMS אבל נדמה לי שעוד חנויות הצטרפו לקטע הזה) המטרות של המחשב הן לעבודה ולמשחקים בעיקר. אני לא זקוק לציוד היקפי מלבד מקלדת. שכחתי את המקלדת בשני המפרטים האחרונים, ככה שתוסיפו כ-70 שקל למחיר. אני לא צריך מארז מיוחד, אלא מארז טוב. מארז אלגנטי לא צריך מארז ליופי .. וזהו. אם יש לכם מפרטים אחרים להציע, אתם מ…
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, מזה מספר שבועות שאני מאד מבסוט מהלנובו T400 שלי (נקנה בהמלצת חברי הפורום). עכשיו - אני בעצם חדש בעולם הניידים (מבחינת שימוש לפחות) - ומשום מה נראה לי שיש מיליון תהליכים פתוחים במחשב הנייד כל הזמן, שאם הייתי פותח את מנהל המשימות במחשב השולחני שלי, הייתי מקבל חום רק מאורך הרשימה - ראו תמונה מצורפת. ועכשיו לשאלה: האם יתכן שכמות כזאת של תהליכים מאיטה לי את עבודת המחשב באופן משמעותי? מה - כולם עובדים עם הנייד שלהם עם כל כך הרבה יישומים פתוחים ברקע? אני יודע שהמיליון ישומים האלה חשובים לתחזוקת הנייד ולשמירה על תקינותו, השאלה היא אם יש כאלה שהם פחות קריטיים. צירפתי תמונה עם רשימת היישומים הפתוחים - אני לא מבקש שתסבירו מה כל אחד עושה (אני לא כזה חמור וגם לא מספיק חצוף) - אב…
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקין xp sp3 על מחשב מיני נייד - hp 110 - 2100. הוא נותן לי הודעת שגיאה בהתקנה רגילה , hard disk cannot be found. המערכת התקנה שקיימת עולה רגיל ללא תקלות, אז כך שזו לא בעיה בהארד דיסק. אני מניחה שזה קשור לעובדה ש- hp חסמה את אופציית ההתקנה. מישהו יודע על דרך אחרת להתקנה. בברכת יום טוב נוית
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב נייד לנובו חדש. יש לי ניסיון טוב עם לנובו מבחינת האיכות שלו ולכן אני רוצה להמשיך איתם. המחשב עצמו אמור לשמש בעיקר לצורכי עבודה - מיילים, OFFICE וגלישה. בנוסף, חשוב לי שיהיה נוח לצרוב איתו דיסקים ואיכות סאונד, מיקרפון ווידאו טובה לשיחה בסקייפ. המליצו לי על המחשב הזה Lenovo IdeaPad Z370 M565EIV http://www.ksp.co.il/computers/part_uin.php?uin=13968 מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לבנות מחשב שיתאים גם לשמש כמדיה סנטר, גם למשחקים למיניהם, וגם בעתיד כנראה יעבדו עליו גם בתוכנות של ADOBE לעיצוב. מעבד: Intel Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד: Generic CPU Cooler For s1366 (האם צריך בכלל? המעבד מגיע TRAY זה אומר שיש עליו מאוור לא?) לוח אם: Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות: Corsair 4x2GB DDR3 1600Mhz Vengeance Quad Channel CL9-9-9-24 דיסק קשיח: Western Digital Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA III WD10EARX כרטיס מסך: Sapphire HD 6670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E צורב די וי די: Sony Optiarc AD-7280S DVD±RW x24…
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אהלן , מחפש מחשב נייד לגלישה באינטרנט , קצת משחקים בעיקר SIMS , ועבודות לאוניברסיטה. עדיפות למחיר פחות מ4000 שח . מסך 15 אינטץ בעדיפות . תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
הראשון כולל מעבדי ?AMD Sempron 2600+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD ASROCK K8-UP-VM800 s754 זכרונות DDR 400 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB כרטיסי מסך 64MB Shared DDR כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI 400W 8666 מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מחיר 1638 ¤ והוא אך ורק לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט. והשאלה הנוספת שלי היא שאני צריך מפרט דומה, כלומר של מחשב לא חזק במיוחד עם ציוד נלווה, שמשמש בעיקר גם לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט, אבל שיכלול מסך וכרטיס מסך שיאפשר לראות טלוויזיה בצורה נורמלית עליו כשהטווח הוא 3 אלף עד 3.5 …
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
המחשב יחובר למסך סמסונג T220P FHD והמערכת הפעלה תהייה WIN64bit וכמו שכתבתי למעלה לא צריך ציוד הקפי תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 659 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... תודה,
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 שקל ( כמובן שחוץ מהחריגה הזאת כמה שקלים לפה או לשם לא ישנו כלום אבל לא יותר מזה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.הייתי שמח לשחק במשחק dishored -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ ברזולוציה 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיתאפשר במסגרת ה…
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
רוצה להציג מפרט בסיס המיועד לגלישה בעיקר עם צפייה בשידורים ישירים באינטרנט. נתחיל מהשאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? – עד 1500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב ((\גלישה\צפייה בשידורים ישירים באינטרנט) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר גלישה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית), 19 אינטש ,רזולוציה 1024X1280). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ( 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן נייד וציוד היקפי 5. עד כמה ח…
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2300-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2800 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מיני משחקים חלקם גרפיקה גבוה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות\גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
האם היא מתאימה? בנתונים היא 11.1V על 4320MAH עם קיבולת 48WH... בספר של הפוג'יטסו (LIFEBOOK) כתוב שסוללה שמתאימה היא 10.8V על 3800MAH... האם לנסות? האם זה יכול לשרוף את המחשב?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
חברה לפני כמה זמן שאלתי פה על מפרט ב4000 עכשיו קיבלתי הצעה מאחד האנשים פה והלכתי לאייבורי והם נתנו לי אותה ב3900 כאשר גם התקציב גדל ל4600 עכשיו אני רוצה שתשפרו לי תמחשב מ3900 ל4600 כמה שאפשר.. המפרט: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ 2.0GHz 1MB CACHE - DUAL CORE SOCKET AM2 - ADA3800CUBOX BOX לוח-אם: ASUS M2V-TVM זיכרון: TWINMOS 1024MB (512X2) DDR2 667MHz CL4 דיסק קשיח: WD 80GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA150 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 7600GT 128MB DDR3 128 BIT DUAL DVI TV/O- GV-NX76T128D-RH RETAIL צורב: DVD : SONY DVDRW x16 DUAL LAYER - DWQ120AB2 - BLACK BULK מארז: FOXCONN TLA397 F400A FSP PSU+ CPU V-TUBE מסך: LG CRT 17" T710SH(LG Flatron F700B?) מקלדת+עכבר : Microsoft …
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
לפי המלצות שונות מרחבי הפורום הזה בניתי את המפרט הבא, הוא יתחבר למסך DELL 2007WFP ושקט הוא אלמנט שמאוד חשוב לי, כמו כן אני לא מתכנן שום OC מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤825 קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VX כמות: 1 - מחיר: ¤217 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤495 מארז: ANTEC P182 3x120MM Black כמות: 1 - מחיר: ¤772 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤505 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤442 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤338 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤1295 כונן אופטי: L…
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום אנשים! אני רוצה לקנות מחשב בתקציב של 3k המחשב מיועד למשחקים (בינונים+כבדים) ולעבודה באינטרנט. ציוד היקפי: עכבר +מקלדת ללא מסך, וללא אוברקלוק! הדרישה היחידה היא Hd של 500gb ומעבד של אינטל כמובן ושהחנות תיהיה באזור עפולה מקסימום חיפה. אשמח לקבל גם מקום שמקבל תשלומים! תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכל קהילת מפרטי מחשב, אני נער בן 15 שרוצה לקנות מחשב נייח (אישי) בעיקר למוטימדיה (סרטים, שירים). אני רוצה לומד שפות תכנות ומתחיל לבנות אתרים (בקרוב אפילו תוכנות). לכן אני רוצה מחשב לפי הצרכים שלי. לגבי המשחקים, אולי אני אשחק, אם כן, אני אשחק בקנטר סטרייק ובשביל זה לא צריך כרטיס מסך טוב. תקציב המחשב שלי הוא עד 4000 ש"ח ואפשר לחרוג ב-400 ש"ח (שזה יוצא בסוף 4400). דברים שהייתי רוצה שיהיו במחשב הם: מעבד ליבה כפולה ( Intel Core 2 Quad Q6600 Box) - הכי חשוב... זיכרון 2 ג'יגה (לא משנה 2 זיכרונות של ג'יגה) חשוב שזה יהיה DDR2! מארז שהוא גם יחסית חשוב nzxt apollo. כפי שקונים לי אז קונים גם לאחותי מחשב, היא אוהבת בעיקר את המשחק Sims והיא רוצה את הגרסה החדשה (שהיא כבר לא כ"כ חדש…
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום רב, נא חוות דעתכם לגבי המפרט שבניתי למטרת משחקים על מסך samsung 2333SW אין צורך ב ציוד היקפי, במידה ויש הצעות לחנויות זולות/אמינות יותר, אשמח לשמוע. בתודה מראש Sven מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Tray ¤546 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤486 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Samsung HD501HI 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤299 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD501HI זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤278 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPK כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTS 250 XT Edition 512MB DDR3 PCIe ¤805 כמות:1 http://w…
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מה זה חחחחחחח אני רואה תמחירים שם ופה ואני רוצה לבכות נגיד בדנמרק לוקחים כמו פה ? זה אולי בגלל הדולר הנמוך כעת אבל זה נורא מצחיק לראות מעבד 3200 amd שכאן עולה 1200 ושם אתה יכול לקנות כבר במחיר הזה 3500 אפשר לדעת למה זה ככה?ואפשר אתרי קנייה בארה בלראות תמחירים ועדו להתפעל.. ויש לי עוד שאלה מה כל פעם שהדולר משתנה הם משנים באתר שלהם תמחירים?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), מ * גודל המסך?12.1 * משקל רצוי?עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)8 שעות מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)HD * בלוטות?לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 גיגה * צורב DVD?אם אפשר * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה HD
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מחפש מחשב לא למשחקים.. בעיקר לתוכנות כבדות לא ממש לגרפיקה אבל שיוכל לעבוד אם פוטו שופ.. תודה רבה! נב רק המארז ללא שום ציוד הקפי
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב, רצוי מחנות אמינה באזור חיפה והקריות (אך לא חובה). יש לי מספר דרישות ממנו, ותכף אפרט אותן. 1. המחשב חייב להיות כולל מסך פאנל IPS של לפחות 23 אינץ'. 2. למחשב חייב להיות אופציה לחיבור שני מסכים במקביל + חיבור לטלוויזיה. 3. חייב להיות אופציה לגיימניג בסיסי (לא צריך לעוף על עצמנו עם הכרטיס מסך אני לא משחק הרבה). 4. המארז והספק צריכים להיות איכותיים יחסית (שני מעאוררים, ספק 500W מחברה איכותית), הם ישרדו גם למחשב הבא. 5. אם יש אופציה לOC, לקחת אותה בחשבון. 6. רצוי קירור איכותי ושקט למעבד. 7. לפחות 8GB זכרון. 8. HD של לפחות חצי טרה, רצוי טרה. 9. דגש על שקט. חשבתי על המפרט הבא: AMD A8 3870K Unlocked 3.0Ghz 100W HD6550D Socket FM1 Box Black Edition…
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב בסכום של עד כ 3000 ש"ח שיהיה מיועד למשחקים כבדים ושימוש יומיומי כמו גלישה. אני מעוניין ב מעבד לוח אם זיכרון פנימי דיסק קשיח כרטיס מסך צורב מארז+ספק כוח שיחזיק לי את המערכת מה עדיף לי amd או אינטל? תודה!
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת בכמה אם הייתי מוכר את המחשב אפשר היה לקבל עליו AMD 2500+ GIGABYTE 7VAX-1 זיכרון 1 גיגה ATI X1600PRO CREATIVE X-FI EXTEMRE MUSIC מאורר של מעבד VOLCANO 12 של טמרייליק. DVD RW NEC 7173 מסך של ELONEX 17 ספק ומארז ג'נרי
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
צריך הצעה למפרט למחשב בסביבות ה3K לאינטרנט מוזיקה וסרטים ללא ציוד הקפי , מסך 22 דק. רב תודות
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-