עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני רוצה לקבל דעה על המפרט הנ"ל השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט, מוזיקה, סרטים וגם מחשקים לא יותר מידי אבל משחק. בנוסף לכך אני מתמש כבד בPHOTOSHOP ורוב הזמן המחשב שלי רץ במצב של ריבוי משימות אני מריץ המון דברים ביחד, שיתוף קבצים עם דפדפן ופוטושופ ומוזיקה ברקע וכו... בניתי מפרט שמתבסס על המלצות בפורום ורציתי לקבל חוות דעת עליו ואם אפשר לקבל שיפורים במסגרת התקציב שלי שהוא 3000 ש"ח +/- 100 ש"ח לא יותר. בנוסף לכך אם אוכל לקבל חוות דעת על תאימות החלקים זה לזה. תודה (כוננים יש ברשותי וגם מסך). מעבד AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box מחיר לפריט - 762.00 ¤ 762.00 ¤ לוח אם ABIT KN9 Ultra מחיר לפריט - 590.00 ¤ 590.00 ¤ זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 …

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  2. שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בתקציב הנ"ל, לשימוש עם מסך 24" ברזולציה 1920:1200 . 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים וצפייה בסרטי HD, יכול להיות גם על טלוויזית 42". 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? אוברקלוק קל-בינוני בעתיד כשיהיה צורך. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. חנות באיזור המרכז בלבד. עכשיו, רפרפתי קצת בפורום וחשבתי על משהו כזה: מעבד Intel …

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  3. Started by amirco81,

היי חברים. יש לי בעיה ברגע שאני מדליק את המחשב הנייד שלי אני מקליד את הסיסמא שתמיד השתמשתי בה עד עכשיו ופתאום הוא לא נותן לי להכנס. הוא כותב את ההודעה הבאה: the user profile Service, service failed the logon user profile cannot be loaded כאשר אני מכניס סיסמא אחרת שלא היתה בשימוש עד עכשיו הוא כותב: the user name or password is incorrect יש למישהו רעיון...

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  4. Started by wisetp,

אחר צהריים טובים, אני מחפש מפרט טוב לשרת אשר יחזיק אתר עליו. מה אני בעצם צריך שיהיה באתר? הרבה תמונות המון ומידע. אני צריך שהמחשב יצליח להעיף כמויות של גלריות בדקה על מנת שלא ירגישו באיטיות וכמובן שלא יהיו נפילות. אשמח לקבל הצעה למפרט שאחד המומחים פה יוכל לבנות לי שיגיע בין 15 ל18 אלף ש"ח. כמובן מחירי מותגים כגון DELL HP. תודה רבה ! בברכה, מאור.

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  5. Started by 00Amir,

בעבור חבר אני מחפש מחשב בעל תקציב נמוך במיוחד. המחשב מיועד לאינטרנט וצפיה בסרטים בהעברה לטלביזיה - אז חשוב כרטיס מסך עם יציאה . מחשב הכי זול שאפשר מבוסס אינטל בלבד.. יכול להיות מצידי דואל קור. יש לי כבר זיכרון 2g ddr2. אין צורך במערכת הפעלה. מיועד כסתם מחשב שיהיה בבית. תודה

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  6. מה יותר טוב מבחינת מחיר/תמורה מעבד אינטל או AMD ? מה אתם אומרים על המפרט הבאה? מעבד Core 2 Duo E6600 Box Intel זכרון DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Kingston לוח אם GA965GDS3 Gigabyte כרטיס גרפי nVIDIA GeForce PX7600GT 256M 128 Bit Leadtek / כרטיס מסך על הלוח הוא טוב למשחקים כמו GTA4/5 ? כונן קשיח 320GB 16 (Buffer) ST3320620AS Seagate צורב DVD GSA H42N LG 18X(בצבע שחור) מסך מחשב 931BF Samsung (בצבע שחור) מודם + פקס V92 56K PCI FaxModem רמקולים X230 Logitech מקלדת+עכ Wireless Optical Desktop Microsoft מארז+ספק HEC COMUCASE 6A19-400 400W 120MM X1 FAN USB X2 + AUDIO WHITE (בצבע שחור) כונן (כונן קורא כרטיסי זכרון פנימי (בצבע שחור) אפשר להרכיב מפרט ב - 5000 ש"ח עם מעבד AMD ?

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  7. Started by shriki_1,

טוב שלום לכולם, אני צריך לקנות מחשב ביתי (1500-2000) ומסך (עד 1500). המחשב הינו לצרכים בסיסיים, בעיקר אינטרנט ואופיס ומדי פעם סרטים לרבות HD. עם זאת, ישנם מספר יציאות שאני מעוניין בהם- HDMI, ESATA , אני יודע שהתקציב אינו גדול, אבל בראייה כוללת הייתי מעדיף מערכת זולה אמנם אך כזו שתאפשר שדרוג עתידי. גם בעניין המארז הייתי מעדיף משהו איכותי שאפשר מידי פעם לפתוח בלי לקבל ניוון שרירים קריר. הארד דיסק - נראה לי ש320 יספיקו. לגבי המסך- כאן אני רוצה מוצר איכותי, ולצערי הידע שלי די מצומצם (כך אין לי ממש ידיעה מה ההבדל בזמן התגובה, ניגודיות וכו') ועדיין הייתי מעדיף רמקולים מובנים (לא חובה) FULL HD ואיכות צפייה טובה וכמובן חיבור HDMI/ DVI. גודל מועדף 22" עד 24". חריגה אין צורך בציוד…

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  8. אני צריך מפרט ב 2000 ש"ח למטרת גלישה באינטרנט, אופיס, וקצת משחקים (FIFA לדוגמא) מתוך קריאה בפורום בניתי את המפרט הבא ואשמח לקבל תגובות: מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box ¤410 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1137 לוח אם ASUS M2N-X ¤317 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31520 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤239 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 ¤123 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 7600GS 256MB PCIe ¤237 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV154 צורב Pioneer DVR-115D X20 DVD ¤142 כמות:1 http://skypc.co.il/product…

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  9. Started by yogevzak,

אפשרות גם להוריד צורב ואולי ארדיסקים כי יש לי 2 במחשב הקיים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גם וגם. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,טלויזיה בHD ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים חדשים כמו GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אין מסך כרגע,מחובר כרגע לLCD42 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני גבוהה. …

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  10. Started by astardov21,

שלום, אני מחפש מחשב ללימודים לצורך תכנות. אני עובד בינתיים עם visual studio אבל אני רוצה אופציה להפעלת סביבות עבודה כבדות יותר. התקציב הוא עד 5000. ראיתי מחשב נחמד עם מסך טאצ' מה דעתכם על asus vivobook S400CA? בכללי הייתי מעדיף המלצה על מחשב עם כונן קשיח קצת יותר טוב בסביבות 7500 rpm. * גודל המסך? 15.6'' * משקל רצוי? עד 2.5 קילו, מומלץ פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה של 4 שעות יהיה נחמד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות חצי טרה * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?…

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  11. אז ככה,יש לי מחשב לפני שנה בערך שכבר לא מספק אותי(pentium d/1gb mamory/x550/ספק חרא ולוח אם חרא) אני צריך מחשב חדש בלי צורב,מסך וארדיסק וכמובן מקלדת ועכבר ורמקולים ובלה בלה בלה מישהו יכול לבנות לי מפרט בבקשה?תודה מראש דרך אגב אני מתכוון להשתמש ב vista אם זה משנה...

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  12. Started by עידןאופיר,

*מטרות המחשב?גיימינג,סרטים * גודל המסך?כמה שיותר גדול יותר טוב * משקל רצוי?לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ?לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה אפשרות לחבר netstick * בלוטות?מה זה? * גודל מינימלי של כונן קשח?כמה שיותר יותר טוב * כונן CD/DVD? צורב?כן זה מאוד חשוב לי שיהיה צורב CD/DVD * כונן Bluray?מה זה? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?אני רוצה שבחברה שאני קונה מהם יעשו לי תמערכת הפעלה אבל זה לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אייבורי מחיר עד 3000 שקל

13. סבא רוצה מחשב נייד ואין לו מושג איזה צריך לבחור :s05: עכשיו, הוא רוצה מחשב נייד בעיקר לגלישה באנטרנט ובשביל סקייפ, אם אני לא טועה סקייפ דורש מעבד חזק ומהיר בשביל קליטת נתונים במצלמה וגם מצלמה איכותית... הוא צריך מחשב פשוט בשביל הדברים הנ"ל, והוא שואל גם לגבי אפשרות בווינדוס 7 אם אפשרי לשנות את רזולוציית המסך למספר המשקפיים שלו (שמעתי שזה אפשרי בהגדרות) כך שהוא לא יצטרך לענוד משקפיים בזמן השימוש במחשב...אפשרי? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  14. Started by d1a1n0,

אהלן, דרוש מיפרט עד 4K ללא ציוד היקפי ומסך. המחשב מיועד בעיקר למשחקים וכמובן לעבודה שונה וכדומה.. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  15. Started by roran,

שלום, מה דעתכם על המפרט הבא- Intel® Core™ i3 530 2.93GHz Gigabyte H55M-S2H Scythe Mugen-2 Rev.B SCMG-2100 Retail Antec דגם Two Hundred ספק כח Hec הספק 500W מסדרת Win+ Power Radeon HD 5750 1024MB GV-R575D5-1GD Western Digital 500GB SATA2 7200RPM 32MB Buffer Kingston/Ceon 2048MB DDR3 1333MHz X22 LG SATA DVD TOTAL – 3100 ש"ח האם שווה להשקיע עוד קצת והחליף את לוח האם לדגם UD2H ??

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  16. Started by OHANA,

שלום רב, החלטתי להשתדרג במחשב נייח חדש. אך, נוכחתי לגלות שהבחירה די קשה לנוכח המבחר. הנני סטודנט והדרישות ההתחלתיות שלי היו מחשב ל"סטודנטים" כלומר, גלישה באינטרנט ותוכנות אופיס. אך, אחרי חשיבה ממושכת החלטתי להתאמץ עוד טיפה כדי לא להחליף מחשב עוד 3-4 שנים. תקציב: עד 2000 ש"ח (עדיף כמה שפחות) שימוש: אינטרנט, תוכנות אופיס, סרטים ובעתיד אולי אפילו משחקים. נתונים: רק intel, עדיפות למעבד 4 ליבות, לוח אם מתאים כמובן, דיסק קשיח 500GB, כרטיס מסך מובנה(אם יהיה צורך אשדרג בעתיד) אחריות: 3 שנים ציוד היקפי: אין צורך ללא מערכת הפעלה או תוכנות כלשהן. כל הצעה תתקבל בברכה!

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  17. שלום, אז בהמשך לנושא הקודם, הנה הפירוט... 1. מה התקציב? 2500 ש"ח +/-, אין בעיה למזומן. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים (לא גיימר מושבע, בעיקר אוהב לשחק משחקים שיצאו לפני 2-3 שנים), צפיה בסרטים, הורדות, מוזיקה, פוטושופ. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך, יש הכל מהמחשב הקודם. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא משהו שאני יכול לחשוב עליו... 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא ממש. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם, האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא מחפש מחשב יפה ממש, אבל יהיה נחמד אם המארז לא יהיה נטו שחור חלק. רצוי שהמחשב יהיה שקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הר…

18. היי .. המחשב הישן נהרס וההורים רוצים מחשב לעבודה משרדית ולא למשחקים . אז אני צריך מחשב לעבודה משרדית עד 1200 ש"ח בKSP או TMS&FOX . תודה לעוזרים. לפי הטופס: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 1200 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כרטיס קול איכותי 5 האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. ה…

19. Started by MagnuM_47,

שלום אני מוכר את המחשב שלי, רציתי לדעת כמה לדעתכם הוא שווה: CPU AMD Athlon 64, 1800 MHz 3000+ Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 AMD-64/FX Socket 939, nVIDIA nForce4 4X, 4 x DDR400 DC, 1 x PCIe x16, 2 x PCIe x1, 3 x PCI, Gigabit LAN, 4 x S-ATA-150 RAID 0,1,10, FireWire B, 8 Channel Sound System Memory 1024 MB(512x512) (PC3200 DDR SDRAM) PQI Radeon X1800 GTO (256 MB) Video Adapter NEC DVD_RW ND-4550A LG: Model: GCE-8527B Hard Drive: 120GB. Model : WD1200BB מארז: http://www.pandas.co.il/images/products/normal/5508.jpg RAIDMAX Scorpio Deluxe 868 Silver 400Watt (כולל 2 מאוררים 80 מאחור, עוד מאורר 80 על החלון) (אפשרות לעוד 4 מאוררים של 80 מקדימה) +…

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  20. שלום לכולם? מה דעתכם על המפרט הבא (מסך 24 אינץ T240 למשחקים ומסך 32 אינץ לסרטי הHD) מעבדים AMD Phenom II X4 955BE Socket AM3 BOX ¤1158 פתרונות קירור למעבד Xigmatek Achilles S1284C H.D.C CPU Cooler ¤194 לוחות אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P DDR3 AM3 ¤515 מארזים Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case ¤316 ספקי כח Corsair VX Series 550W PSU 41A@12V ¤517 זיכרונות G.Skill DDR3 4096MB 1600MHZ Ripjaws Series CL7 ¤550 כוננים קשיחים Western Digital 1TB SATA II CAVIAR GREEN 32MB ¤469 כרטיסי מסך ATI Sapphire Radeon HD4890 1GB GDDR5 OC PCIE ¤1259 כוננים אופטיים LG GH22NS40 X22 Sata Black ¤126 שרותי מעבדה הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ + המהרת מעבד ¤75 סה"כ…

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  21. ללא מסך מקלדת ועכבר חשבתי על זה http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1IW2130750GB עם שינויים קטנים ספק ומאוורר למעבד ושדרוג ללוח.אני מגיע בערך ל1800 שקל האם זה כדאי?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  22. Started by YoTaMi,

איזה מפרט יותר טובל משחקים ? מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית לוח אם-INTEL G41-M7-ELITE1600MHZ-טכנולוגיה חדשנית של אינטל מעבד-Intel® Core2 QUAD Q8200/2.33Ghz/1333Mhz-לביצועים מעולם אחר זיכרון-kingston/SAMSUNG-2048MB PC6400-HYPER-800MHZ-למהירות מסחררת כרטיס מסך-nVIDIA GeForce 8400Gs 512MB/HDMI-לגרפיקה עוצרת נשימה דיסק קשיח-samsung/HITACHI-500GB(0.5TB) SATA IIנפח איחסון אין סופי.. כונן -DVDRW X24 S.ATA-המהיר בעולם בטכנולוגית S.ATA כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller כ.קול-Intel® High Definition AudioRealTek* ALC888S יציאות נוספות-FULL HD VIDEO+DVI+אנטי וירוס סט מולטימדיה-מקלדת אינטרנט+עכבר אופטי ארגונומי…

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  23. Started by tsuriel,

למטרה להריץ עליו תוכנות גרפיקה וקצת משחקים ולשימושים כללים כולל מסך,ובלי כונן CD תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  24. Started by pisti,

היי, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי (בכיוון של RTX 3080 כאשר אפשר יהיה להשיג אותו) בשביל לשחק במחשבים החדשים שיצאו בקרוב, השאלה היא האם המחשב שלי יכול לעמוד בזה ואיפה יווצר לי צוואר בקבוק. המפרט שלי: Intel i7 7700 @ 3.6GHz GeForce GTX 1080 זיכרון 16gb אני מוכן להשקיע בשדרוג המחשב עד 5000 ₪ אין צורך במסך או בכל הרכיבים מסביב. תודה רבה!:)

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  25. אהלן. אני מחפש מחשב נייד, בעיקר לצורך הלימודים (תכנות בויז'ואל סטודיו), אבל גם שיהיה שימושי לסרטים, אינטרנט ומשחקים מדי פעם. המטרה העיקרית שלי היא כרגע המחשב הזה: Dell inspiron-1525-t5750 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t5750.htm בעיקר כי קיבלתי עליו ביקורות מאדם שמשתמש בו לתכנות גם כן. לעומתו, יש מחשבים עם מפרטים די מפתים במחיר קרוב: Gigabyte 566U http://www.skypc.co.il/pl_product~70765~14~0.htm הבעיה היא שאני לא יודע אם המחשבים של ג'יגהבייט עונים על פרמטרים של נוחות, איכות ואמינות. כמובן שחשוב שלא יהיו במחשב כל מני פאקים קריטיים אחרים, כמו חיי סוללה קצרים במידה קיצונית, חוסר תאימות ל xp, או כל דבר אחר שיכול לפגום בשימושיותו. דילמה נוספת היא דילמת המסך ה…

• 2 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים