עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Liron Balas,

היי חברה איך המפרט שבניתי? הגיע הזמן שאשדרג את המחשב הישן וזה המקסימום התקציב.… Amd 7600 קוואד קור 3.1 גיגה הרץ a8-7600 לוח אם אסוס A88XM-A ציפסט-a88x ספק 500w טרה דיסק קשיח זיכרון 8 גיגה קינסטון ddr3 צורב ומארז סטנדרט כרטיס מסך- Gtx 750 asus מהירות 2 גיגה מסך אלסידי 21.5 אינץ לד aoc בבקשה אשרו לי שהמפרט חזק ויתאים לי לביצועים טןבים… - - - תגובה אוחדה: - - - דרך אגב הכל עולה 3000 באייבורי וזה התקציב שלי

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  2. Started by ob,

לצורכי עבודות משרד והכנת מצגות. האם יש אפשרות (וזה משתלם) לקנות יד שנייה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  3. Intel Graphics Media Accelerator X4500HD

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  4. שלום, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי יש לי את הנייד מהסוג שרשום למעלה כאשר עיקר העבודה שלי איתו עם כרטיס קול (Degidesign MBox) וסיקוונסר, pro tools כמובן. קראתי את כל הנושא שכתוב על זכרונות ואם אני מבין נכון, אני צריך זיכרון למטרת אוברקלוקינג בגלל האודיו אינטרפייס והפרו טולז, הלא כן? אם כך, ברשותי היום כרטיס אחד דלוח שאלו הם נתוניו:Qimonda 1024 mbytes ,DDR2 (PC2-5300), 333mhz (DDR2 667) supported frequencies 200mhz 266mhz 333mhz שכחתי משהו? עכשיו אני רוצה להוסיף עוד סטיק אחד שלפחות עוד 2 ג'יגה. יש למישו המלצה מכוונת? אולי עוד פרטים יעזרו, המאבד intel® core 2 CPU T7200 2.00ghz אספק עוד פרטים אם יש צורך תודה ואני כבר מצפה להמלצות =)

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  5. היי בשעה טובה התקנתי את ה8600M GT 512MB DDR II לנייד שלי,כרגע הוא על 55 מעלות במצב מנוחה במאמץ 73 החלפת משחה עושה פלאים מה שכן הבעיה העיקרית היא כשאני מפעיל משחק על רזולוציה מירבית הוא משאיר לי קוים שחורים בצדדים. זה קורה גם תחת WIN 7 וגם תחת VISTA דוגמא ניסיתי לשנות בדרייברים אפילו שהוא מראה על מצב מלא הוא משאיר את המשחק על קצוות מושחרים. שיניתי הגדרות בדרייברים אך הוא מחזיר אותם למצב ברירת מחדל "use my displays buit in scaling" [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  6. שלום לכולם, מצרף 3 מפרטים למחשבים ניידים. מתלבט בין 3 דגמים- 2 של LENOVO ו1 של DELL המחשב הנייד בעיקר לצורכי עבודה,ולימודים (סטודנט). האם ישנם הבדלים משמעותיים בין הדגמים? http://ksp.co.il/index.php?uin=36233&select=.268..271..211..2185..2639..466. http://ksp.co.il/?uin=35889&select=.268..271..159..211..2185..466. http://ksp.co.il/index.php?uin=35510&select=.268..271..211..2185..2639..466.

7. Started by v_g_t,

אני מעונין במחשב ביתי-משרדי בתקציב עד 4000 ש"ח. שימושים הם אינטרנט, משחקים, אימול, אופיס. קיבלתי הרכב הבה (כחבילה): מעבד - Pentium Dual CORE E4300 לוח אם - MSI P4M900 עם כ. קול ורשת דיסק - SATA2 250GB 7200 RPM 16MB זכרון - DDR2 667 2G Kingstone כרטיס מסך GeForce 8600GT 256MB DDR3 צורב DVD מארז - כולל ספק EZCOOL 350 ATX350-JSP מאוורר מעבד - של arctic cooling, Freezer 7 Pro מסך - LCD 19" 5ms+DVI רמקולים, מקלדת, עכבר סה"כ 4030 ש"ח האם זה מספיק שקט? האם מחיר אטרקטיבי? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  8. Started by almogila,

האם ניתן לחבר מחשב שמחוברים עליו כבר מקלדת ועבר למחשב נייד ולראות דרך המסך של המחשב הנייד יש לו מחשב נייד DELL INSPIRON 1520 בשורה התחתונה כל השליטה מתבצעת ממקלדת ועכבר שמחוברים ישירות למחשב ורק הצפיה מתבצעת דרך המחשב נייד תודה

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  9. Started by haitov15,

ברצוני להחליף את הכרטיס מסך והמעבד במפרט הקיים שלי למטרת גיימינג. התקציב המקסימאלי הוא 1300 ש''ח המפרט הקיים הוא: AMD Athlon II x3 440 Gyigabyte ma770 ud3 Ocz ddr2 4G Ati hd4770 Hec 500W 80plus תודה.

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  10. כמו שציינתי רצוי מארז שמתאים ל HTPC ושיתמוך ב 3D (חשוב ביותר) יש לציין שאני לא זקוק להארדיסק גדול. האם יש חיה כזאת?

11. אהלן אני מחפש לפטופ ללימודים, שיהיה קל משקל ובעל סוללה ארוכה. המחשב יקנה בארה"ב. עדיפות למסך 14 אינצ'. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  12. Started by tal186,

ברצוני לקנות מחשב נייד , המליצו לי על מחשב דגם gigabyte w576 . תהיתי , איך הניידים של GIGABYTE? (כשהיתרון של זה הוא שניתן להתקין מער' הפעלה של XP). מה מידת אמינותם, ואיכותם. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  13. שלום אני צריך מחשב בעיקר לצורך של לימודים. יש כמה דברים בסיסיים שחשובים לי: (1) סוללה שמחזיקה זמן סביר+ (2) שהמחשב לא ישרוף לי את הברכיים (3) לראות סרטים בצורה יפה (4) הכנה לאינטרנט אלחוטי (5) שמערכת ההפעלה VISTA תעלה עליו אודה למי שיוכל לעזור לי למצוא מחשב עם הנתונים הנ"ל בטווח של 5,000-5,500 ש"ח. יש שני מחשבים (של חברת LG ושל חברת HP) שמצאתי באינטרנט ונראה לי שהם מתאימים, מה אתם חושבים? הנה הלינק: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=204&CatCode=132 http://www.gamaoffice.co.il/products/64651 תודה לכולם חג שמח

14. Started by 3rr0r,

שלום רב אשמח לעזרתכם בבניית מחשב למשחקים בסכום של כ3000 שקלים : 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:בעיקר גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.רוב המשחקים שייצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 מעט ישן שמגיע עד לרזולוציה של FHD…

15. Started by VanDaMMe,

שלום! אני צריך עזרה בקניית מחשב נייד(אני לא מבקש בניית מפרט כי אני לא בטוח אם אפשרי לעשות דבר כזה) אני צריך המלצה למחשב נייד טוב שישמש אותי לסרטים/שירים/אינטרנט/משחקים-Call of duty: Black ops / Crysis / Need For Speed: Prusuit וכו'... אם צריך פרטים נוספים תגידו לי. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  16. Started by LL@SS,

בוקר טוב , אני מעוניין לדעת האם ישנה אופצייה לבצע OC למחשב הזה או לניידים בכלל, אשמח לדעת איך אני עושה זאת כי בדרכים הרגילות זה לא עובד. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  17. Started by vered1,

הי, אני מחשפת מחשב נייד בסכום של עד 4000 ש"ח, לצרכים די בסיסיים (אופיס וכאלה). ממש אשמח אם יש למישהו עצה. המליצו לי על TOSHIBA L30-134 ואין לי מושג אם זה טוב.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  18. שלום , אודה על המלצה ללוח אם מיקרו ATX , לוחות לדעתי שטובים אם זאת עלות לא יקרה , ברור שיש יותר טובים וגם המחיר בהתאם לכן אודה אם אפשר ומי שרק רוצה לתת חוות דעת לאחד מהלוחות הבאים : MSI B360M GAMING PLUS או ASTROCK B360M PRO 4 שניהם כ107$ עד הבית בנוסף האם עדיף WD blue 500GB M.2 או m.2 WD black 250 GB שניהם 117$ עד הבית המחיר דומה אבל השחור מהיר בהרבה ( 8 GB) לעומת 6GB האם שווה להתפשר על אחסון בגלל המהירות הזאת ועם זאת אפשר להוסיף כונן נוסף SSD או HD תודה לעוזרים ועונים.

19. צריך המלצה למחשב נייד לעבודה ומעט סרטים עד 3.5K שיהיה לפחות 2 ג'יגה זיכרון סוללה טובה WIFI מסך 15.4 ומעלה מחפש את הדבר הכי משתלם טוב ואיכותי במסגרת התקציב

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  20. Started by natee,

אודה אם תוכלו לכוון אותי להערכת שווי משוערת. יוגה 14, thinkpad שנתיים וחצי בשימוש, נותרה חצי שנת אחריות בערך, שוקל 1.8 ק"ג, כרטיס מסך אנדוויה 940, מקלדת עברית מוארת, עט סטיילוס, וSSD256, I5 דור שישי. תוכלו לנסות, בערך, להעריך את שוויו? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  21. Started by eladbar,

אני מחפש מפרט למחשב עבור אבא שלי באזור 1500 ש"ח (אפשר לחרוג קצת עד 200-300 ש"ח) כולל מערכת הפעלה. שימוש באופיס (וורד אקסל פאור פוינט) אינטרנט. אין צורך בציוד היקפי או באפשרות לשדרוג. חשוב!! שניתן יהיה לקבל את המחדש עד הבית או לאסוף מחנות בטבריה. תודה.

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  22. Started by Nishinga,

המפרט מיועד בעיקרון לגיימינג ושימוש רגיל (אינטרנט/מוזיקה וכו'), בכוונה שמתי לו כרטיס מסך דיי זול אבל שנותן ביצועים מספיק טובים כרגע ובעוד שנה-שנתיים אני כנראה אשדרג לכרטיס מסך טוב יותר. כל המפרט כולל המסך יעמוד תחת תקציב של 5.5K ולא יותר. אשמח אם תתנו חוות דעת על המפרט הבא: מעבד: Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Tray קירור למעבד: Scythe Katana 3 לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3P-B3 מארז: Antec One Hundred ספק כוח: Seasonic 620W Active PFC Modular 80+ Bronze זיכרון: Kingston 2GB DDR3 1333Mhz X2 דיסק קשיח: Hitachi 1TB 7200rpm כרטיס מסך: Gigabyte Nividia GTX 460 1Gb DDR5 מסך: Dell U2311H Full HD

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  23. היי לכולם אשמח אם תוכלו לייעץ לי בבחירת מחשב נייד חדש הצרכים העיקריים שלי במחשב : עבודה במספר תוכנות אופיס במקביל גלישה באינטרנט (סרטים,סדרות, מס' אתרים במקביל באופן חלק ככל שניתן ) משחקים בסגנון סימס 4 וכו' תקציב : עד 4000 ש''ח , עדיפות לקניה מרשתות עם פריסה ארצית . לא בוער לי לקנות את המחשב במיידיות , ישנה אפשרות לנסוע לאילת בעוד כחודש כך שאם תעלה אופציה לקניה משם זה יהיה נחמד חשוב לי שזה יהיה מחשב לטווח די ארוך , שידרוגים וחידושים לא ממש קורצים ליכולות הכלכליות שלי תודה לכולם מראש !

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  24. שואל בשביל חבר: לאחר שנים רבות, המחשב הישן כבר לא סוחב וצריך להחליף. אני מעוניין במחשב לשימוש כללי (גלישה, אופיס וכו') כמו גם אפשרות לשחק עד כמה שאפשר בתקציב. התקציב כולל דרישה למסך (היום אני עם 19 אינץ' עתיק).

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  25. Started by GLP,

שלום, 120GB, ממשק IDE. יש הרבה דגמים שונים, איזה מהם מומלץ?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.