ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
המחשב הראשון IBM Lenovo Infinity. Core 2 Duo מצלמה מובנית 4GB Ram 320GB Hard Disk יד ראשונה!! , עוד בניילונים והאריזה , לא נפתח , בא כמובן עם התיק שלו והמטען , וכו'... לעוד פרטים תיצרו קשר , מחיר בחנות נע בין 7000 - 8000 ... אני נותן ב - 5800 + גמיש מאוד לרציניים... המחשב השני Sony Vaio. לפרטים עליו תיצרו קשר ... אבל מחשב פ-צ-צ-ה ... וסוני ואיו אתם לא תמצאו בחנות פחות מ - 9000 ש"ח ( יש כמה סוגים של ואיו הכי זול הוא בסביבות 9000 ... אני לא יודע איזה מה שאני מוכר , אבל הוא יותר טוב מההכי זול , אם תיצרו קשר אני יגיד לכם בדיוק איזה ... ) ואני נותן אותו ב - 4000 ש"ח !!! שזה יותר זול מחצי מחיר מההכי פחות טוב!! ... ואני נותן אחד יותר טוב ... קיצור מחשב אלוף !!! פרטים ליצירת קשר …
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום לכם. הייתי רוצה מפרט בכ- 2000-2300 שקל שאיתו אני יוכל לשחק משחקי רשת טוב (בלי גרפיקה מידי כמו CS ועוד...) מפרט שאיתו אני יוכל לצלם סרטונים של המשחקים ב FRPAS על 100-95 FPS וגם שאני יוכל להשתמש בתוכנת העריכה Sony vegas 8 בצורה הטובה ביותר בלי תקיעות. *עוד משהו: יש לי מחשב ישן ישן (4.5 שנים) שאיתו אני עובד עכשיו והוא ממש גרוע ועם חלקים גרועים ומינימלים. האם שווה להחליף את המחשב כולו או רק לשדרג מספר חלקים? מה יצא לי בפחות כסף בסופו של דבר? תודה!
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייח לתוכנות גרפיות בעיקר solidworks קצת photoshop, illusrator אשמח לדעת מה הצעתכם
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי אני כבר שבוע עושה lurking בפורום בשביל להתעדכן במה מומלץ לקנות והגיע הזמן שגם אני אפתח ת'רד משלי על כל פנים, בהתחלה רציתי להוציא 7 אלף רק על המחשב... אבל מהר מאוד התחוור לי שהמחירים של מחשבים טובים מאוד ירדו באופן משמעי מאז הפעם האחרונה שקניתי מחשב. ומה שאני יכול לקנות ב 7 אלף, אני גם יכול לקנות ב 5 וזה יחזיק לי בערך אותו זמן, כמה חודשים הבדל... על כל פנים, לעניין. יש לי דילמה בין מחשב עם מעבד Ci7, לבין הדו- E8400 וזה הבדל של 2000 שקל... אבל השאלה עד כמה יהיה הבדל בביצועים בנוסף לכך, אני רוצה מחשב יחסית שקט. עד אם מישהו מכיר את המארז, אשמח אם תוכלו לומר לי עד כמה שקט הוא. דבר אחרון, מסך 22 אינצ' רחב. אני חשבתי על T220P של סאמסונג המחשב מיועד למשחקים בעיקר, …
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום היקרים, אחרי תקופה ארוכה של מספר שנים שלא הייתי פעיל כאן. בזמנו הייתי מכיר את כל הרכיבים ומה כל אחד שווה, היום אני בור מוחלט בכל הנושא. התקציב עומד על כ-4000 ש"ח, רצוי שלא לחרוג אך ניתן במידת הצורך. המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט, משחקים חדשים וקצת גראפיקה. הרכיבים הדרושים: מארז, ספק כוח, לוח אם, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך. מפרט נוכחי, לדעתי לא כדאי לשדרג: AMD Sempron 3000+ @ 2000MHz DFI Infinity NF UltraII-M2 Team Xtreem 1GB DDR2-1000MHz Leadtek WinFast 7900GS 256MB Western Digital 640GB SATA2 FSP GROUP 400W FSP400-60THA
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
צריך המלצה למפרט לצורכי 3D MAX ותוכנות של ADOBE (אפטר, אילוסטרייטור, פלאש...) ללא מסך וציוד היקפי נלווה. המחשב לא מיועד למשחקים אם זה משנה וגם לא מתוכנן OC. מחפש מפרט שיריץ בצורה חלקה את התוכנות האלה ל-3 השנים הקרובות.
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום,יש לי משפחה שגרה בניו יורק ועוד חודש הם מגיעים לארץ והם יכולים לקנות לי מחשב נייד. ברצוני ללמוד תיכנות ככה שהמחשב נייד הוא למטרת תיכנות ב c# חשוב שהמסך היה גדול וברור וגם המקלדת והעכבר בגלל שאני רוצה לעבוד עליו זמן רב . אני קונה את המחשב לתיכנות בלבד ולא איכפת לי שלא היה עליו שום דבר חוץ מזה והתקציב הוא כזה שיוכל לספק את הצורך הזה בלבד באופן עקרוני אני לא מבין במחשבים ובכול מה שמסביב והייתי רוצה את חוות דעתכם בנושאים כמו: מאיזה חנות לקנות, איזה מחשב מתאים, אחריות וכ'ו... תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד, שיהיה מספיק חזק בכדי שיוכל להריץ משחקים כמו אססין קריד 3, bf3, dishonored וכו׳ באיכות טובה וביצועים טובים. התקציב שלי זה בסביבות ה5ת אלפים וראיתי כמה הצעות מה שהכי משך לי את העין זה מחשב של אסוס בבאג שהמפרט שלו הוא כזה: Intel core i7-3610m Windows7 premium 15.6 hd color shine LED 8gb RAM DDR3 1333mhz Hard drive 750gb 5400rpm G-force 630m 2gb מערכת קירור icecool יציאות ליו אס בי וכו׳. המחשב הזה עולה 5040₪. עכשיו השאלה שלי היא באיזו איכות ירוצו עליו המשחקים שהזכרתי מקודם בכלל כל המשחקים החדים שיוצאים בתקופה האחרונה? תודה מראש על העזרה. איגור.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל חוות דעת על שני המפרטים הבאים במטרה לבחור את היותר מוצלח מבחינת ביצועים (למעט היתרון הכספי של המפרט השני): מפרט 1:---------------------------------------------- מעבד: אינטל, Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB (מחיר 1180) לוח : P5B-VM SE s775 Conroe, G965, DDRII 800, PCI-E, VGA : (ASUS (מחיר 590) זכרונות: 2 יחידות של DDR II 800 1GB Kingston Value (מחיר 730 ) דיסק: דיסקים קשיחים Western Digital250GB 7200RPM, 16MB, SATA II (מחיר 330) מארזים HECHEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) (מחיר 245) ספק: ספקי כוח HEC450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin (210) סה"כ - 3285 מפרט 2:---------------------------------------------- ¤1,258 1 מעבד Intel Core 2 Duo E6…
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? 7. האם אתם צריכים מער…
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי חבר'ה, הגיע הזמן לשדרג את מחשב המשחקים של האישה, אז אני צריך המלצות לשילוש וכרטיס מסך עד אלפיים ש"ח. הספק הוא 500W JSP הדרישות הן לכהלן: כנראה שהשילוש לא יוחלף במשך כמה שנים טובות, אז עדיף משהו טיפה יותר חזק ממה שנדרש למשחקים. הכרטיס צריך להסתפק בחיבור 6 פינים וזהו, כי אין יותר. (6850 בא בחשבון?) מעוניין שהיא תוכל לשחק על ההגדרות הכי גבוהות בכל מה שיבוא לה על 1280x1024, אבל כנראה שהמשחק העיקרי יהיה GW2. שקט לא מעניין אף אחד, לא מתוכנן OC. מעדיף לקנות את החומרה מKSP/אייבורי (באר שבע זה חור). מעדיף שלא לסטות מהתקציב, אלא אם זה ממש קריטי.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אפשר המלצה למפרט ב2500 ש"ח.. המחשב לא למשחקים כבדים כ"כ.. לא יודעאיך להגדיר את זה.. אמממ מה שכן יהיה מספיק 80 ג'יגה בנתיים.. וזיכרון פנימי 512. ללא מסך ולא מתכנן oc אממ השאר בידיכם תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
intel core 3 530 intel motherboard dp55wb 4 גי'גה זכרון gigabyte HD 5850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הזה כדי לשנות משהו? המחשב מיועד לשימוש כללי אינטרנט אופיס משחקים וסרטים בלי OC התקציב שלי זה 5000 אבל אני רוצה לקנות גם כרטיס טלויזה ב500 שקל אני ממש הטלבתתי בין כרטיס מסך עם טוב עם VIVO כרטיס מסך וכרטיס טלויזה בתקציב של 1000 שקל אבל נראה לי כדי ללכת על כרטיס מסך נפרד וכרטיס טלויזה כי אני לא גיימיר מה דעתכם? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
חיפשתי באתרי אינטרנט בארץ ולא קיימת האופציה הזו בחו"ל מאידך האופציה קיימת עזרה מישהו?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, קצת משחקים קלים וסרטים של 720p... * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד למרות שלא חובה, ויציאה למסך חיצוני * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320gb.... * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה אבל אם כבר צורב DVD * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? האם זה משנה משהו על האחריות אם אני שם מערכת הפעלה פרוצה? במידה וכן - אז שיהיה כלול מערכת הפעלה ואם לא משנה אז שלא * האם יש לכם הע…
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
זה מה ששלחו לי מחברה ידועה לא אומר את שמה האם זה שווה ומה אפשר לתקן מארז EZCOOL שחור עם USB קידמי ללא ספק ספק כח A.PFC 500W FAN12 Ci-POWER לוח אם G41M-E43 DDR3 HDMI MSI מעבד אינטל 3.06GHz 2MB PENTIUM D.CORE E6600 זכרון CEON 4GB DDR3 1066MHZ דיסק קשיח פנימי 500GB SATA2 7200 16MB WD צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם כ.קול 7.1 מובנה בלוח האם מאיץ גרפי INTEL X4500 מובנה בלוח האם מסך G925HDA D-SUB 1:40000DCR 5MS 18.5" BENQ מקלדת CHICONY שחורה KB-0503 10HOTKEYS + PS2 עכבר CHICONY אופטי USB שחור 3 לחצנים רמקולים למחשב שחורים 2.0 AUDITEK
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים יחסית (המשחק הכי 'חדש' שאני משחק כיום הוא L4D2), צפיה בסרטים, עריכה גרפית בסיסית פעם ב.. * גודל המסך? 14-15.6 סוג מסך? לא משנה * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה נחמד אבל לא חובה * משקל רצוי? מעדיף משקל נמוך אך לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות בלי להיות מחובר לחשמל יהיה מצוין, אבל לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3.0, HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB, אפשר יותר * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות לפחות 3 שנים ואחריות בינלאומית לפחות לשנה הראשונה. * האם בתקציב צריך להיכנס…
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
החלטתי לעשות את הקנייה של המחשב בשני שלבים.. (לנצל את המחשב הישן עד הסוף). אז בקיצור, למחשב הישן קניתי דאז Gigabyte Aurora 570 וLiberty 400W. עתה, אני לא רואה שום סיבה להחליף אותם, אני רק צריך לקנות מחשב שיתאים לעוצמת הספק שגם זה אני לא רואה כבעייתי. הנה המפרט שהרכבתי, תקנו אותי במקומות שאפשר.. בעיקר בזיכרון: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Thermaltake Big Typhoon VX כמות: 1 - מחיר: ¤1663 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤533 קירור למארז: Scythe 120mm S-Flex (SONY) 800RPM 33.5CFM כמות: 2 - מחיר: ¤82 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 כמות: 1 - מחיר: ¤523 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר:…
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שוב שלום ! רצוי אך לא חייב שיהיה בינהם רשת. אגב אנחנו מאיזור חדרה ומעוניינים לקנות מחנות בסביבה.... תודה רבה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד LG LE50 - 5SLE והוא תומך בזיכרונות DDR2 533mhz. עכשיו לי סטיק אחד בתוך המחשב של 512M ואני רוצה להוסיף והבעיה שלמצוא עכשיו זכרונות של 533 זה בעיה יחסית לפחות בעיר שלי. נאמר לי שאם אני שם שני סטיקים בעלי תדרים שונים הם יורידו את התדר להתאים אחד לשני? השאלה שלי אם זה יהווה בעיה או לא? יבגני
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי, זקוק לעזרה בהרכבת מחשב : 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בעוד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לא גיימר כבד,הרבה תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימר קל/בינוני -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מפרט כולל מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות תודה מראש! 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם צריך וכדאי אז כן לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 300, במידה ויש הצדקה אמיתית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים/גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS , Americas Army , Gunz Online , Call Of Duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1020 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא ... 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1…
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכלום, לאחר שחברה שלי קנתה לי ליום ההולדת מסך LCD 32 של LG ובנוסף שיש לי מסך מחשב 24 של סמסונג החלתתי שהדבר היחיד שחס לי זה מחשב חדש בשביל להשלים את החבליה. אז ככה הדרישות שאני צריך מהמחשב זה שהו יריץ משחקים באיכות ממש גבוה ותכניי HD. בנוסף אני רוצה גם בתקציב הזה שתי שלטים אלחוטיים למשחקים וכרטיס טלוויזיה למדיה סנטר. לפי ההודעות שאני רואה בפורום כולם ממליצים על הQ6600 או על הE8400... רציתי לדעת למה לא ללכת על המעבדים החדשים של AMD הPHENOM II. אשמח לקבל המלצות לבקשתי המבוססות גם על AMD וגם על INTEL. בנוסף אם תוכלו להסביר לי את ההבדל בין המעבדים של AMD לאלו של INTEL אני אשמח. ודבר אחד אחרון מה זה הI7 של אינטל למה הוא כולכך יקר והאם באמת שווה להשקיע כלכך הרבה כסף היום ב…
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם,לפני שאני מתחיל אני חייב פה הסבר קצר מכיוון שפתחתי פה בפורום שני נושאים בקשר לשדרוג, לאחר לבטים רבים החלטתי למכור את המחשב הישן ולקנות אחד חדש. ניסיתי למחוק את הנושאים הקודמים כדי למנוע הצפה מיותרת אך ללא הצלחה בעשור האחרון קניתי שני מחשבי גיימינג חדשים,זה יהיה השלישי. הראשון היה בסכום של 8K,השני ב6K והשלישי מתוכנן להיות ב6K אך אפשרי חריגה של 500 שקלים אם באמת יש צורך. הסיבה שרשמתי על המחשבים הקודמים היא שהם באמת עמדו במשימה והחזיקו בכבוד שנה וחצי לפחות כמחשבים חזקים ואפשרו לי להריץ את המשחקים החדישים בשוק, זו המטרה של המחשב הזה. כמו שחוקי הפורום מצווים,הנה השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי?6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כמובן שלנסות לחסוך,אך לנצל את …
-
- 9 תגובות
- 621 צפיות
-