ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
צריך מפרט ב 5k מטרה משחקים לא משנה איזה חנות לא הולך לבצע OC מארז נחמד אבל העיקר החלקים מחשב שקט תודה לכול העוזרים
-
- 24 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא: Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE ASUS A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra 1Gb 400MHz Corsair (Value) CL3 Sapphire (ATI) Radeon X800 GTO2 256MB GDDR III, VIVO, PCI-E Samsung 80GB 7200RPM 8MB SATA II Teac/SONY 1.44 LG 16x 48x White Thermaltake Golden Orb II HEC Compucase CI-6A21 400W MS Internet + MS Mouse Optical KSP 500W, Mic, Remote, 2.1 הצעות לשיפורים יתקבלו בשמחה, בעיקר בכרטיס המסך (רק מהחנות KSP בבקשה) תודה מראש, The Angel
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
בס"ד שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואין לי מושג איזה, בעיקרון אני חייל ואני מתחיל ללמוד עוד מעט, אני רוצה מחשב שיסחוב אינטרנט וכמה תוכנות פתוחות בעיקר OFFICE, לא למשחקים אבל גם לסרטים. התקציב עד 3000, כמובן שעדיף חדש ולא משומש. ולא חייב מחבר HDMI אבל כדאי כי קנינו עכשיו פלזמה מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות כחלק ממחשב שאני אסיים לבנות בארץ את החלקים הבאים EVGA GeForce GTX 580 3072 MB GDDR5 PCB PCI Express 2.0 כרטיס מסך ASUS Rampage III Black Edition Intel X58 לוח אם Intel Core i7-990X Extreme Edition מעבד רציתי לדעת על החלקים עצמם ועל החיבור ביניהם ואם למישהו יש מושג באיזה צורה הם עוברים במכס יש? אין?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, האם בעקבות יציאת כרטיסי המסך של ATI לאחרונה ויציאת המעבדים החדשים של אנטל השבוע לא הגיע הזמן לרענן את אתר המפרטים המומלצים של hwzone? ???
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות נייד חדש ללא מערכת הפעלה ולהתקין עליו לבד ווינדוס 7 , שהתקשרתי לחנות אמרו לי שאי אפשר להתקין עליו ווינדוס 7 אלה רק 8 או 8.1 אמרו לי שתהיה בעיה של דרייברים ,ושאי אפשר להתקין על שום נייד חדש מערכת ווינדוס 7 אלה רק 8 או 8.1 זה נכון , אמיתי ????
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה המפרט שבניתי ב SKYPC חוץ מהמארז והספק שאני די סגור איתם תרגישו חופשי לשפר לי את המפרט ובלי לחרוג מהתקציב אם אפשר תודה מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤824 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם ASUS P5QL PRO ¤543 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31256 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤330 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ES ¤200 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996638 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 9500GT Silent 512MB DDR3 PCIe ¤377 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=LV452 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD …
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש כללי בעיקר בשביל להחליף את הנייח שיש לי בבית (כבר מעל 10 שנים חחח) אשמח לעזרה מכל אחד והשאלה השנייה בכותרת מה אתם חושבים על מחשבים "מחודשים" לא ברור למה הכוונה בכותרות שהם נותנים אבל המחיר הוא בחלק מהמקרים 2000 שקל פחות... לפני שאני מתחיל את הפירוט ששמתי בחוקים אני רק אציין שלא קריטי לי המון דברים ואני לא כל כך סגור על עצמי אז אם מישהו כאן בסוף יציע לי משהו אטרקטיבי שלא כל כך תואם אחד לאחד את מה שלמטה אז מקובל. וכמובן אפשר לחרוג גם מהתקציב במידה ומצאתם משהו יותר טוב/מתאים. * מטרות המחשב? - כללי, אני כן מתכוון לשחק איתו לעיתים אז כרטיס מסך נורמאלי כנראה שיהיה חובה. * גודל המסך? סביבות ה 15 אני מאמין יספיק. חלק/מט? חלק נראה לי יותר נק…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני דגמים, שניהם באותו מחיר: Dell Inspiron 1520 IN-RD09-2008 Dell Inspiron 1520 IN-RC03-1813 את הראשון אני מקבל עם Vista premium וכרטיס מסך Intel Integrated GMA X3100 128MB Shared את השני אני מקבל עם Vista home basic וכרטיס מסך NVIDIA® GeForceTM Go 8400M GS with 128MB DDR2 dedicated graphic memory . האם יש הבדל משמעותי בין שני כרטיסי המסך הללו? אומנם כרגע אני משתמש במחשב רק לגלישה באינטרנט, office, סרטים וכדומה, אך עדיין נראה שיותר משתלם לקנות את השני השאלה היא מה אני מפסיד מזה שאני עם Vista basic ולא עם premium?
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
הלןן חברים, לפני זמן מה קיבלתי את הדגם הזה מחשב, בלי יותר מידי פרטים, הגעתי למצב שמדפק הביוס תוך כדי עדכון, הזמנתי פלאשר וציפ ביוס חדש, לצערי איכשהו הרסתי כמה מההלחמות, למרות הניסיון שלי, בכל מקרה המפרט שלו: 2GB DDR2 667 250 GB HDD מעבד T5XXX, לא זוכר דגם מדוייק כרטיס מסך nvidia 8600 או 8400 החלקים תקנים, פרט ללוח אם, אין לי כוח יותר להתעסק איתו, מעדיף פשוט למכור לחלקים, המסך תקין. לא חושב שיש סיכוי למכור בארץ, אבל הוא בטוח שווה משהו, תמיד יש דרישה לחלקי חולוף לניידים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Intel Pentium D 820 Dual Core 2.8GHz LGA775 Tray -1,250.00 + Cooler For Intel 775 Cooper Base 110 =1360 ?Forsa 7800GT 256MB 2xDVI, VIVO? -1790 ?8I945P-G S775, DDR2, SATA2, PCI-E? - 630 SAMSUNG DDR2 1024MB 667MHZ - 680 סכ"ה=4460 ספק של 400watt יחזיק את זה? שווה? אם למישהו יש עוד עצות תירשמו
-
- 12 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
צריך מחשב נייד- המחיר לא ממש משנה (עדיף שלא יהיה יותר מ7 k אבל זה דיי גמיש) כמה שיותר נמוך יותר טוב דרישות: משקל נמוך אורך חיי סלולה ארוך כונן קורא dvd אינטרנט אלחוטי תודה מראש לכולם!
-
- 12 תגובות
- 732 צפיות
-
-
ייעוד המחשב המחשב מיועד לתוכנות גרפיות כבדות, כמו:AutoCad2014,Rhinoceros 5,Photoshop,Revit,ומנועי רינדור כמו Vray ודומיו. חשוב לי מאוד מעבד חזק לרינדורים I7 עם עדיפות לדגם הלא מסורס, חשוב שיהיה כרטיס מסך לא אינטגרלי שיהיה עם לפחות גיגה או 2 זכרון. התקציב גמיש ב200 שקל גג. גודל המסך- גודל סטנדרתי 15.6 רזולוציית המסך- לא ממש חשוב לי איכות הצג כיוון שהוא יהיה מחובר רוב הזמן למסך . דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? ללא משקל רצוי? לא ממש קריטי האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סטנדרטי האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין לי צורך במשהו מיוחד , אשמח לחיבור HDMI , ולחיבור בלוטוס' אם אפשרי(לא קריטי בכלל) גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין דרישה מיוח…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בHP בHD recovery איך אני בדיוק מפרמט את המחשב ומתקין את הrecovery ?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד שיהיה נוח לצפייה בקבצי וידאו באיכות HD מבלי לקרטע ושיהיה נוח להשתמש בו לכתיבה ולגלישה באינטרנט. המפרט שאני מכוון אליו הוא 14 אינצ', מעבד I5, ארבע ג'יגה זיכרון RAM, והארדיסק לא SSD של 500 ג'יגה, ווינדוס 7. העניין הוא שמאוד חשובה לי איכות המחשב מבחינת רזולוציה וסאונד ונוחות השימוש. אי אפשר ממש להתרשם מהדברים האלו לפני שמתמשים במחשב כמה זמן. ובגלל שאני לא יכול לבדוק כל מחשב פוטנציאלי לפני אני אשמח להיעזר בחווית השימוש שלכם. מה שחשוב לי זה : - מקלדת נוחה - טאצ' פאד עם כפתורים נפרדים ונוח לשימוש. - מחשב שלא מתחמם ולא מרעיש יותר מדי. - רמקולים באיכות טובה ככל שאפשר לצפות מלפטופ. - רזולוציה וצבעים טובים. - יחסית לא כבד. התקציב שלי הוא עד …
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
היי אני דיי חדש פה אבל בכל מקרה חשבתי ללכת על מחשב עם מעבד E6600 ולהוסיף לו איזה מאורר בסביבבות 150 ש"ח כרטיס מסך 7600GT לוח אם INTEL 965 ולהוסיף לו ספק 500w בערך של TRUEPOWER עכשיו תורכם לעזור לי תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לי מקום לגמישות, ואשמח שהמחשב יורכב בחנות ככה שזה מוסיף עוד 100 שקל ככה לא? אשמח אם מישהו מביא לי הצעה שיביא אותה מIQPC או מSKYPC המפרט שלי מצורף בקובץ תמונה להודעה. בתודה מראש, דור.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם, . מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח ללא מסך עם מסך 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מה שבא, ברוך הבא! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע: 1280x1024 בהמשך: 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שניתן לסחוט מהמפרט, אך יחד עם זאת…
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
היי חברים, אז אחרי שהתאפסתי קצת על הרצונות. מחפש מחשב נייד עד 5000 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה. המחשב ישומש בעיקר לשימושים בסיסיים, טיפה קוד ועיצוב אבל בעיקר אופיס וגלישה באינטרנט. המחשב צריך להיות קל יחסית, עד 2 קילו מקסימום, עם כמה שיותר חיבורים. אני הולך להשתמש במצלמת Obsbot tiny 2 בשימוש בו. מעבר לזה, חשוב שתהיה מערכת המפעלה, 16 ג'יגה לפחות זיכרון ועדיפות לטרה דיסק קשיח.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, קודם כל אני רוצה לציין שזו הפעם הראשונה שאני כאן והפורום נראה מרשים עם דיונים מאוד מקצועים החלטתי שאני רוצה להחליף את המחשב שלי (באמת הגיע הזמן) והקצבתי לעניין בין 2K - 2.5K ש"ח. דרישות: מחשב ביתי לאינטרנט, הורדות, סרטים, משחקים כגון Need For Speed האחרון, GTA 4, וסביבות פיתוח Visual Studio 2003 , Matlab 7.1. בניתי איזשהו מפרט ראשוני ב- KSP (אני מודע לשירות שלהם, אבל הם רפרנס טוב למחירים נמוכים) שנראה בתמונה המצורפת. מה דעתכם? מה כדאי להשאיר, מה כדאי להחליף ובמה? תודה מראש לכולם [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מתחיל השנה לימודי הנדסת חשמל ומחשבים באוניברסיטת בן גוריון ואני צריך מחשב חזק שיחזיק לי לשנות התואר. לפי מה שהבנתי מאנשים קרובים אני אצטרך i7 אם אני רוצה מחשב לכמה שנים, תקנו אותי אם אני טועה. כרגע חשבתי על LENOVO FLEX 2 14 INCH http://ksp.co.il/?uin=23938 מה דעתכם? האם הוא מסך מט או מבריק? עד כמה זה משנה לסטודנט? 1) יירכש בארץ, תקציב עד 5000 ש"ח * מטרות המחשב? אני מתחיל לימודים באוניברסיטה אז המחשב הוא לצורך עבודות, גלישה, צפיה בסרטים (מעט), לא לצורך משחקים. * גודל המסך? הגעתי למסקנה ש14 משלב עבורי את הרצון שהמחשב יהיה קל יחסית לבין תצוגה נאותה, אך אם יש מחשב 15.6 במשקל של עד 2.3 אז גם הולך. * רזולוציית המסך? נראה לי ש1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? …
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי, אולי מישהו יידע להסביר לי למה עדיף לקנות Dell XPS 14 - הדגם החדש של 2024 או את Dell latitude 9450 החדש, על פני Dell latitude 9440 של 2023. ההבדלים המהותיים בין 9440 ל9450 הוא בעיקר דגמי המעבדים החדשים וב- XPS 14 גם מסך Oled לבחירה. מה אני מפספס? הסוללה צריכה להיות עדיפה בדגמי 2024 אבל אני לא מוצא הצדקה לשלם כמעט כפול על הדגמים החדשים.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
ראשית, תודה רבה על כל העזרה בעבר עם הרכישות הקודמות. אני מחפש המלצה למפרט מחשב נייד חזק (אשמח אפילו לקבל קישורים ספציפיים), לעריכת וידאו ברמה הגבוהה כולל עריכות ב4K, שלא תהיה לי בעיה לעבוד במקביל עם 4 תוכנות אדובי פתוחות כמו פרמייר, אפטר אפקט, פוטושופ ותוכנות סאונד בו זמנית. לכן אני צריך מינימום 32 ג'יגה RAM, כמובן אפשר גם יותר. וכן כרטיס מסך חזק, מעבד מהדור החדש, וכו'. תקציב לא בעיה, אבל לא רוצה לשלם סתם על דברים שאני לא צריך ועל פיצ'רים שלא חיוניים לעבודה שלי. תודה רבה.
-
-
- 13 תגובות
- 6.1k צפיות
- 3 followers
-
-
דודה שלי צריכה מחשב לילדה שלה, הילדה בת שנתיים בערך, היא רוצה להשים לה קומפי {נו אתם יודעים המקלדת לילדים קטנים}, והמחשב גם אמור לשמש לכתיבת עבודות ומסמכים {דודה שלי מורה והיא צריכה להדפיס כל מיני דברים}, וגם לאינטרנט לדוד, הם רוצים את המחשב הזול ביותר שיכול להיות כי המחשב לא אמור להיות חיית מולטימדיה או משהו כזה, כרטיס מסך מספיק Geforce 2 MX400 64MB לא משנה של איזו חברה. חשבתי בהתחלה על מעבד Duron אבל בגלל ש-AMD מתחממים אני פוחד להשים להם כזה מעבד כי הם לא מבינים כלום, אז אחרי זה חשבתי על Celeron, אבל אולי אני טועה ו-Duron לא מתחממים הרבה והאפשרויות שדרוג שלהם דיי טובות. אז בקיצור צריך מפרט הכי הכי הכי הכי זול, מסך מספיק ה-Proview DX-787-NS ב-780ש"ח. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-