עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בניתי מפרט לחברה שלי מ logicpc : מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 9733 EZcool N-880D Front USB Silver-Black 400W Case 190.00 ¤ 1 190 ¤ 1 8880 AMD Sempron 64 Bit 3000+ Socket AM2 Box CPU 310.00 ¤ 1 310 ¤ 2 6964 WD WD1600JS 160GB 8MB S-ATAII HDD 329.00 ¤ 1 329 ¤ 3 6548 Logitech Internet Pro Eng/Heb PS2 White OEM Keyboard 52.00 ¤ 1 52 ¤ 4 9217 Gigabyte GA-M61VME-S2 + 6100 n400 VGA Socket AM2 Motherboard 395.00 ¤ 1 395 ¤ 5 9082 Twinmos 512MB DDR-II DDR 667 Memory 315.00 ¤ 1 315 ¤ 6 7763 17" Infinity 172 Samsung Panel Siver/Black (8ms) LCD Monitor 924.00 ¤ 1 924 ¤ 7 9575 Logitech Value Corded Black Optical OEM Mouse 50.00 ¤ 1 50 ¤ 8 9393 Sony AW-G170AB x 18 Black DVD…

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by AMIT_MEG,

אני צריך מחשב למשחקים עד 3000 אלף ואפשר לחרוג ב 100 200 אבל לא יותר מידי בלי ציוד היקפי ובלי מסך תודה רבה עמית

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי?700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 שקל ( כמובן שחוץ מהחריגה הזאת כמה שקלים לפה או לשם לא ישנו כלום אבל לא יותר מזה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.הייתי שמח לשחק במשחק dishored -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ ברזולוציה 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיתאפשר במסגרת ה…

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  4. 1. מה התקציב? 1500-2000 ש"ח 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד אינטל בלבד 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה בלבד 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אמינות! 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. לא למשחקים העקרון המנחה הוא עלות מול תועלת בטווח המחירים שצויין. בתודה מראש…

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  5. רק רוצה מחשב שיכול להריץ World Of Warcraft על מקסימום הגדרות (לא כולל AA). ללא אפשרות חריגה כרגע. מעדיף מעבד אינטל בכדי להשאיר אפשרות שדרוג נוחה בעתיד. אם אני לא יודע על מה אני מדבר אז תתעלמו. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  6. Started by ceyal99,

שלום, כמו הרבה חבר'ה בפורום אני מחפש נייד בסביבות 5K לאינטרנט ואופיס, אמנם יש המון מידע אבל קצת קשה לעקוב ולקבל תשובות ברורות. יש מצב שמישהו (תותח על שמבין בתחום) עושה פה השוואה בסיסית בין הדגמים המובילים פלוס המלצה? כלומר, איזה חברה הכי איכותית, מה הדגם המוביל שלה, יתרונות חסרונות ממה שהצלחתי לדלות מהפורום, הניידים המובילים בשביל אופיס ואינטרנט (לא למשחקים) הם: דל 1525 דל VOSTRO 1500 סדרת HP PAVILLON 6600 תודה אייל

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  7. Started by idan100,

שלום, לפני מספר ימים רכשתי מחשב על פי מפרט שאני בניתי. המפרט שהזמנתי כלל מעבד, לוח אם, כרטיס זיכרון, כרטיס מסך, ספק כח, מארז, דיסק קשיח וצורב דיסקים אבל שכחתי לומר להם להכניס למפרט גם כרטיס רשת. המחשב אמור להגיע בימים הקרובים ואני לא יודע אם ניתן יהיה לחבר אותו לאינטרנט או לא? תודה רבה לכולם.

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  8. אני צריך מפרט למחשב שמשמש גם למשחקים וגם למולטימדיה אני לא מתכנן OC ולא מתעסק עם זה אני לא רוצה כרטיס מסך מאוד מאוד חזק ב 1000+ אלא משהו יותר בינוני באיזור ה 600 שקל אני צריך גם עזרה לגבי הלוח מה כדאי P45 עם כרטיס מסך חלש יותר או P35 עם כרטיס טוב יותר? אז אם אתם יכולים לתת לי לוח וכרטיס מסך שיתאימו למפרט הזה אל תתנו לי מפרט חדש של AMD או עם מעבד חלש כי אני רוצה וצריך מחשב מהיר עם כוח עיבוד רציני אבל לא כל כך משתמש וצריך את כל השיפורים במה שקשור לגיימרים, למשחקים יש לי PS3 אני מתכנן להוציא בסביבות ה 4000 שקל אז לא לחרוג באופן רציני בבקשה ואם יש עוד משהו שכדאי לי לשנות במפרט אז תגידו מה כדאי ללא ציוד הקפי ואני רוצה לקנות מערכת הפעלה חוקית, במפרט החלק שכתוב פה למטה הכנסתי כב…

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  9. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים, מבקש עזרה עם מפרט... יש לי באיזור ה 2500 לשילוש + כ.מסך + דיסק קשיח בעיקר לשיטוט ברשת, מוזיקה, סרטים ומשחקים... תודה...

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  10. Started by erez213,

אני מתלבט בין שני ניידים: Dell inspiron 1545 t6600 zap.co.il/model.aspx?modelid=742010 Dell vostro 1015 t6570 zap.co.il/model.aspx?modelid=748358 השימושים שלי זה אינטרנט,סרטים,שירים,תיכנות(java וphp לא משהו כבד אבל צריך מקלדת נוחה),מדי פעם עריכה גראפית קטנה בפוטושופ התקציב שלי זה עד 3000 ש"ח אז אם יש לכם דגם אחר להציע אשמח לשמוע,ואני לא יכול לחרוג מהתקציב תודה

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  11. Started by Bar93,

אהלן חברים! מתכנן קנייה בימים הקרובים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7K עם חריגה של עד 1200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד (RDR2, סייברפאנק, AC וכו'..) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שלילי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאד רצוי שיהיה כמה שיותר שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בבקשה מפרט נקי- בלי אורות …

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב: עבודה משרדית, עריכת תמונות, תכני HD וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. פוטושופ ואופיס. תדיר. לא פרנסה... משהו מזדמן כזה... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודעת מה זה? מסך 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב. בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסול…

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  13. Started by Yuval Dax,

שלום אני מחפש המלצה למחשב נייד בתחום ה 2000-3000 שקלים - שאפשר לצפות בו בקבצי 4K , לנגן סרטים כבדים ולעשות המרות סרטים ועריכה קלה מאוד 'בשטח', המסך לא חייב להיות גדול - משהו שאני יכול לקחת לעבודה בחו''ל . ושהבטריה שלו לא נגמרת כל כך מהר לגבי המחיר אפשר יקר יותר או זול יותר - אני לא מכיר את המחירים אני אשמח לשמוע המלצות - גם על מחשבים לא חדשים, אלא משהו טוב וחזק מספיק תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  14. שלום לכל קהילת מפרטי מחשב, אני נער בן 15 שרוצה לקנות מחשב נייח (אישי) בעיקר למוטימדיה (סרטים, שירים). אני רוצה לומד שפות תכנות ומתחיל לבנות אתרים (בקרוב אפילו תוכנות). לכן אני רוצה מחשב לפי הצרכים שלי. לגבי המשחקים, אולי אני אשחק, אם כן, אני אשחק בקנטר סטרייק ובשביל זה לא צריך כרטיס מסך טוב. תקציב המחשב שלי הוא עד 4000 ש"ח ואפשר לחרוג ב-400 ש"ח (שזה יוצא בסוף 4400). דברים שהייתי רוצה שיהיו במחשב הם: מעבד ליבה כפולה ( Intel Core 2 Quad Q6600 Box) - הכי חשוב... זיכרון 2 ג'יגה (לא משנה 2 זיכרונות של ג'יגה) חשוב שזה יהיה DDR2! מארז שהוא גם יחסית חשוב nzxt apollo. כפי שקונים לי אז קונים גם לאחותי מחשב, היא אוהבת בעיקר את המשחק Sims והיא רוצה את הגרסה החדשה (שהיא כבר לא כ"כ חדש…

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  15. היי, אני מחפש לשדרג את המחשב שלי. השימושים העיקריים שלי הם צפייה בסרטי HD, אינטרנט, אופיס וכדומה. בלי משחקים בכלל. מחפש משהו שיחזיק לי את זה לכמה שנים הקרובות. אני צריך: מעבד(עדיפות לאינטל), לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך (אפשר גם משולב בלוח אם \ מעבד), צורב DVD וספק כוח. לא צריך: מארז, כונן קשיח, ציוד היקפי כלשהו. עדיפות לחלקים שקטים בגלל שהמחשב אצלי בחדר. תודה

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  16. 1. מה התקציב? 4000 ש"ח (מזומן או אשראי) - סיכוי קטן מאוד לחריגה...100-150 ש"ח מקס' 2. מטרות המחשב? קצת מוזיקה קצת סרטים קצת עבודה משרדית ולמשחקים בינוניים+ 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך דק, עכבר ומקלדת 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? *מפורט בהמשך* 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה (בלי מערכת הפעלה) 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזול…

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  17. שלום . אני מחפש המלצות למחשב נייד עבור סטודנט הנוחות חשובה כמו כן גם הסוללה והאחריות. המחשב צריך להיות מסוגל להתמודד גם עם מדיה קלה כגון שירים וסרטים

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  18. Started by fibola,

יש לי הצעה לקנות INTEL CORE 2 DUO E7200 2.53GHZ לוח אם ECS intel 945 chipset H.D - samsung 160gb זיכרון samsung 1gb ddrII 667GHZ צורב DVD samsung X18 מסך "19 AOC סה"כ 2380 ש"ח כולל מע"מ. אין לי צורך במחשב חזק למשחקים או תוכנות עריכה כבדות למיניהן. מה דעתכם ?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  19. אני מעוניין לקנות מחשב גיימינג למשחקי FPS (BF2 CSS) X בלי ציוד הקפי. המארז יכול להיות חרא אני לא רוצה להשקיע בו הרבה כסף, אני מעדיף להשקיע את הכסף הכרטיס מסך או משהו. אין לי מושג מה זה OC אז אם אתם יכולים להסביר לי בבקשה =] התקציב שלי הוא 4000 שקל ואפשר חריגות של 100 שקל ~

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  20. Started by psychuil,

משהו קטן שנתקלתי בו בשיטוטי וחשבתי שעלול לעניין אתכם: http://forum.eeeuser.com/viewtopic.php?id=16799

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  21. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו): hdmi חובה.. * בלוטות?לא מחייב * גודל מינימלי של כונן קשיח?לא משנה כמה שיותר,יותר טוב * צורב DVD?חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?אין צורך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?hp המחשב צריך להיות מאופיס דיפו כי יש לי זיכוי גדול שם... ווינדוס 7 רצוי....

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  22. Started by namyob,

שלום לכולם, ברשותי מחשב בעל המפרט הבא: M.B:ASUS M2NPV-VM מעבד: AMD Athlon 64 processor 3500 זיכרון DDR2 667 1GB(512*2) כ.מסך: GeForce 6600 אני חושב על לשדרג את המחשב על בסיס של אותו לוח אם. האם כדאי ואם כן לאיזה מפרט אתם ממליצים

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  23. ערב טוב. בקשתי אליכם היא לדרג את הפרטים הבאים שעליהם קיבלתי המלצה: הראשון: מעבד: AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE 5050e AM2 (2.6GHz) - 45W - BOX ¤321 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H - REV2.1 ¤458 מסך: CHI MEI LCD 19" 958D 5ms DVI WIDE ¤724 דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD321LJ ¤237 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤121 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-2GBNT ¤117 מארז: COMPUCASE 6T10 +HEC 300W ¤272 מקלדת: LOGITECH MEDIA KEYBOARD ¤87 עכבר: GENIUS NETSCROLL 310 OPTICAL MOUSE ¤36 רמקולים ואוזניות: GENIUS SP-Q-10 ¤68 מערכות הפעלה: WINDOWS XP HOME - ENG - OEM ¤464 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות …

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  24. שלום לכולם , אני צריך המלצה למחשב נייד שיהיה בו בעיקר שימוש לאינטרנט ויישומי אופיס. הכי חשוב זה אמינות , זמן בטרייה לא כזה קריטי אבל יהיה נחמד אם יהיה ארוך. אני מניח שכל המחשבים מגיעים היום עם ווינדוס 7 אז לגבי זה אין לי מה להעיר

• 0 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים