עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by hopla,

שלום. ברצוני לקנות מחשב נייד,בארצות הברית.חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים מהזמן האחרון ומעתיד. גדול מסך 15' אינץ ומעלה.חברות מוכרות כגון HP ASUS dell אחריות בין לאומית תקציב: 1000$ אפשרות חריגה קטנה. תודה רבה נ.ב כרגע יש לי HP dv6-2190us ואני מעוניינת לשדרג... במידה וחסר פרטים אשמח להרחיב בנושא

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  2. אני מחפש מחשב שיתאים לעריכת וידאו עם נניח פרמייר CS5, בלי שימוש למשחקים. תקציב 4000-6000 שח. core i7 מרובע ליבות sandy bridge הארד-דיסק 500G ומעלה. רצוי מסך מט בגודל 15.6 או משהו קרוב. זיכרון 8GB יציאות: ,USB 3, eSATA כרטיס מסך מתאים לעריכת וידאו - לא דרישות גבוהות כמו במשחקים. אמנם העבודה בעריכה מוגבלת מבחינת ההיקף, אך המחשב צריך להיות מסוגל לבצע את מה שרוצים ממנו. ושאלה עקרונית לגבי עריכת וידאו במחשב נייד השאלה העיקרית שלי, האם מחשב נייד יכול לשמש תחליף למחשב שולחני לעריכת וידאו? בינתיים, המקובל הוא שמי שצריך מחשב לעריכת וידאו, פונה להתעניין במחשב שולחני - מדוע? כאן למשל, מוצע מחשב שעונה למעשה על הדרישות שלי (לא בטוח אם זה מסך מט, אך לא עניין שבגללו הייתי פוסל את הקני…

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  3. צורב:STSA DVD + DUAL LAYER X18 מעבד:INTEL E6750 1333FSB C2D דיסק קשיח:HITACHI STS2 16MB 320G כ.מסך:Innovision GF8600GT 512MB HDTV PCIE זיכרון:PLT 2G KIT DDR2 800 OCZ לוח אם:MSI P35 PLT COMBO 7.1 1G מסך:LG 1953TR 2000:1 DVI 2MS כולל מקלדת ,עכבר אופטי,רמקולים האם יש צורך להוסיף משהו והאם המחיר שווה? והאם ניתן להשיג מפרט טוב יותר באותו מחיר? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  4. Started by bartes,

שלום רב! אני קונה עוד מספר ימים מחשב למטרת מעט משחקים, ראייה וצריבה של סרטי די וי די, עבודות אינטרנט וכדומה. עכשיו אני מעדיף מעבד AMD אמרו לי שהוא חזק יותר מאינטל.. או אם המעבד החדש double core. המחיר צריך לכלול מסך, אני מעוניין בעיקר שאני יוכל גם לצרוב סרט וברקע לשחק משחק כבד והמחשב לא ילך לי איטי, זה הכוונה שלי. תודה מראש בר!

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  5. אז בעיקרון החלטתי להביא לי את הלפטופ אז לפני שאני קונה רציתי לשמוע את החוות דעת שלכם ... http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23041 כמו שראיתי ביוטיוב הוא מריץ אחלה משחקים באיכות גבוהה כמו battlefiled 3, gta iv, crysis 3.. האם המחיר עליו שווה ? אולי אפשר להביא משהו יותר טוב ? אני רק מבקש בלי תגובות של ״אתה יכול למצוא משהו יותר טוב במחיר הזה״ אם אפשר אז תביאו בבקשה... תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך ובמידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר שינוע בין 3K - 3.6K , אם יש רכיבים עם יחס ביצועים/מחיר גבוה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת תמונות, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, סביבות עבודה למניהן של תכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מיני משחקי FPS מהתקופה האחרונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 מסך 20 אינצ' -לאילו הגדרות גרפ…

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  7. לשימושים כמו גלישה באינטנרט, שמיעת שירים, עבודות עם מסמכים וכו'... כולל מסך, מקלדת ועכבר. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  8. Started by Shay2111,

בעיקרון יש לי את הרוב מה שאנ צריך זה יותר לוח חדש ומעבד כולל כרטיס זיכרון שיתאים למשחקים וגרפיקה ו OC אפשר לכלול גם גוף קרור למעבד

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימיניג לילד בן 12 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3, Call Of Duty3, GTAV וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23-24 אינץ' HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהה ככול שניתן במסגרת התקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  10. להרצת VMWARE בעיקר ועוד כמה תוכנות וירטואליות של ציודי תקשורת.. חשבתי על משהו כזה מעבד חזק 4 גיגה זיכרון 500 גיגה הארדיסק לוח-אמ טוב שתואם למעבד ולזכרונות אם כרטיס קול ומסך מובנה מארז וספק זהו אני לא צריך את כל המסביב אלא אם כן שכחתי משהו חשוב.. יש חיה כזו במחיר הזה? אפשר לחרוג טיפה.. אני פשוט כבר לא כל כך בקיא בכל החברות והדגמים ורציתי שתתנו לי משהו להתחיל ממנו תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  11. המטרה היא מחשב זול למשרד לעבודה משרדית שוטפת ובנוסף גם עריכת תמונות בפוטושופ ולפעמים גם עריכת וידאו קל. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח , אם ממש אין ברירה אז לחרוג עד המינימום הנדרש. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ופוטושופ ובעתיד גם כשרת של המשרד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אופיס, עריכת וידאו קלה, ריבוי חלונות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג בכלל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  12. Started by iGuy,

מעניינים? אני מחפש מחשב לאחותי עם מסך דק לשימוש נטו לאינטרנט,אופיס ושיחזיק איזה 3 שנים. אין צורך בציוד הקיפי חוץ ממסך. תקציב עד 2000 שקל ורצוי שיהיה מ sky pc אם אפשר. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  13. Started by liorsn,

מחפש מפרט מומלץ למחשב בשביל אינטרנט,תכנות וגם משחקים, כולל מסך עד 3500 ש"ח. חשוב שיהיה מעבד של אינטל. תודה[br]פורסם בתאריך: 15.06.2008 בשעה 23:23:40 Intel® Core2 QUAD Q-6600 כולל המעבד בעל 4 הליבות CORE 2 QUAD לוח אם-INTEL G-35/RAID/1333MHZ כולל זיכרון בנפח 2GB במהירות1066MHZ!!! FX 8600GT/1024MB/HDTV-X2 DVI ד.קשיח500GB SATA II/32M מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית לוח אם-אינטל מקורי-BLKDG35EC-G35EC EVA COVE/G-35 1333MHZ-שיא הטכנולוגיה של אינטל מעבד-Intel® Core2 QUAD Q-6600/8MB -לביצועים מעולם אחר זיכרון-2048MB PC8500-HYPER MEMORY-1066MHZ-KINGSTON -למהירות מסחררת כרטיס מסך-FX 8600GT-1024MB/DVI/HDTVזיכרון 1GBמלא על הכרטיס!-לגרפיקה עוצר…

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  14. מחשב לאחי, סטודנט, בתקציב 2500-2700 ש"ח כולל ציוד הקפי מלא (עכבר, מקלדת, רמקולים). בעיקר עבודה משרדית ואינטרנט (אין צורך במפרט למשחקים). חשוב שהחנות תהיה חיפאית (חשבתי דווקא על KSP, וכן, אני מכיר אותם יש גם נועה,פנדה,מרדנית,איבורי ועוד) אני חושב שאני רוצה מחשב מבוסס Core 2 Duo E4500 (כנראה שאני אעשה לו OC עדין) אם אפשר גם קירור שקט יחסית זה יהיה בונוס נחמד. אני בטוח שאפשר לשפר את המפרט הזה (הובא מהאתר של KSP "מחשבים במבצע"): מעבדי אינטל Core 2 Duo E4500, Bus800Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל ABIT LG-95C s775, Intel 945GC, DDRII 667, VGA, 2xPCI-E זכרונות DDR II 667Mhz 1GB כרטיסי מסך OnBoard Intel GMA 950 כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים Samsung SH…

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  15. Started by iNsTinct,

אני מחפש מחשב נייד ללימודים, אפשר המלצות בבקשה. תקציב עד 3500. תודה.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  16. אני צריך 2 מחשבים מאותו סוג לצורך עבודה (תוכנות אופיס) עם מעבד CORE 2 DOU ממוצע, וכמות זיכרון מכובדת תקציב של עד 5000 שקל לשניהם ביחד (אם אפשר בפחות אז כמובן שעדיף) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  17. מדובר בנטבוק הבא:IdeaPad U350 SU3500 4GB 320GB 13.3 דגם M22E6IV הוא עולה 3,700 שקל... שזה יקר... אבל הקץ' אצלו שזה שהוא שוקל רק 1.6 קילו וזה ממש נחמד, השאלה היא אם הוא שווה את הכסף, ואם המעבד לא חרא...

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  18. היי, אני ראיתי שרוב המפרטים פה הם למשחקים, וגם ראיתי את ההצעות שיש במדור מפרטים אבל לא מצאתי משהו ממש תואם למה שאני צריך בתקציב. אז הנה הפרטים: אני צריך מחשב חזק במיוחד כמו שאמרתי לגרפיקה ותלת, משחקים פחות חשוב לי אז לא רלוונטי... התקציב הוא 7000, לא כולל מסך! עכשיו עשיתי קצת מחקר על כל מיני דברים בסיסיים שאני צריך אבל עוד לא יודע בדיוק של איזה חברה או איזה סוג מדויק אבל הנה מה שאני כן יודע שהמערכת חייבת לכלול. מעבד - core2quad אין לי מושג מה צריך שם לעומק בשביל אני שואל פה לוח-אם - אין לי מושג אבל הוא צריך לתמוך ב 64bit, הוא צריך לתמוך ב raid וזהו פחות או יותר.. כרטיס קול מובנה. זכרונות - 2x2GB עוד פעם לא יודע איזה חברה או כמה htz מומלץ.. כרטיס מסך - Nvidia Quad…

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  19. Started by talag,

אני מחפש מחשב למשחקים ועבודה עם מטלב וסימולינק ישנה אפשרות ל OC מעבד אינטל בלבד לא מעוניין ב AMD תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  20. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ₪838 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5QL-E ₪601 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31253 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ₪314 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ₪361 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI-B כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 512MB DDR5 PCIe ₪1314 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DDO צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪123 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק…

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  21. אהלן כולם אני מחפש כרטיס טלויזיה, ננעלתי על זה... חיפשתי המון ולא הצלחתי למצוא איפה מוכרים אותו, לא בארץ ולא בחו"ל אשמח אם תוכלו לעזור לי או להמליץ על חלופה ברמה גבוהה כמו הכרטיס מלמעלה חובה שיהיה שלט לכרטיס טלויזיה תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  22. Started by oded900,

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3079 המפרט הזה מספיק טוב להריץ CF? או שהוא צפוף מידי?אני מתלבט בנוגע למפרט בגלל הצפיפות של המארז והלוח, מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  23. Started by sheepsi,

תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב? 2500 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? 3000שימושים מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום). גיימינג כבד או קל בינוני / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC/ אחר (נא לפרט) במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק - combat arms tf2 call of duty ופה ושם דברים קטנים במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תוכנות בהן אתה תשתמש - פוטושופ וסוני וגאס (אנא פרטו על השימושים שלכם ועל היעוד של המחשב בהרחבה על מנת שתהיה לנו אינדיקציה מתאימה) באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32bit או 64bit? מה שיתאים יותר לא משנה כל כך *מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.25GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנד…

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  24. שלום אשמח לעזרה בהתאמת מפרט לצרכים ולתקציב המפורטים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 4000 ש"ח לא אפשרי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - משחקים בעיקר פורטנייט \ גם שימוש משרדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - יש צורך במסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב השקט ישמש גם כמחשב משרדי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  25. Started by Oranili,

בעיקר ליטיוב פוטושופ אופיס . אם אפשר להכניס כרטיס גרפי GT730 תודה. ושיהיה מארז קטן. אם אפשר לרכיב את המחשב מאייבורי

• 0 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים