עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Oranili,

לא כולל מקלדת ועכבר כולל מסך

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  2. Started by zekit,

אז אחרי ארבע שנים בערך, הגיע הזמן לשדרג את המחשב. המפרט הנוכחי שלי הוא: מארז:Gigabyte 3D Aurora כרטיס מסך: 6850 (חדש) זיכרון: 4GB דדר2 ספק כוח של טלמרק - ליברטי 400 וואט. לוח אם: שחכתי את הדגם, אבל בכל מקרה אני מחליף. מעבד: E6600. מה שאני רוצה להחליף זה כנראה: -את הזיכרון, ל8GB דד3. -לוח אם ומעבד חדשים (תגידו לי אתם איזה כדאי). בלוח אם חשוב שיהיה אפשרות ל-Crossfire לעתיד. וזהו אני חושב, לדעתכם יש צורך להחליף ספק כוח? הספק כוח אמנם ישן, אבל נחשב לספק כוח מעולה והוא לא עושה בעיות, מעבד חדש גם כך יצרוך פחות אנרגייה, לא? (אני לא מתכוון לעשות OC). בעיקרון, אני רוצה שהמחשב יהיה מחשב טוב, כזה שיכול לסכוב משחקים על הגדרות גבוהות. אם לדעתכם צריך לשדרג עוד דברים, אז תגידו. התקציב …

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  3. שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חזק בארהב. מאפיינים-זה הולך להיות תחליף לפיסי, אז דרוש מסך גדול(הניידות היא מעונות/בית, לא בתוך האוניברסיטה, אז 15 אינטש לפחות..נראה לי עדיף 16) צריך שיעמוד בהרצת תוכנות כגון מטלב, ספייס ועוד תוכנות לשימושי מהנדסים שאתם מכירים.. עוד נושא חשוב זה האחריות-עדיף מחשב עם אחריות שתקפה בארץ.. כרטיס מסך מינימלי כמה שאפשר-אני לא רוצה להשקיע בו, השימוש הגרפי המקסימלי של המחשב יהיה סרטים.. וכמו כן, אם יש אפשרות לקנות בלי מערכת הפעלה לטובת מחיר-עדיף. זהו בגדול.. תודה לכם

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  4. Started by bigdedi,

שלום אני מחפש מחשב נייד בעל מסך 12 או 13 זה לא כל כך משנה לי שיהיה לו זמן סוללה גבוהה לפחות 4 שעות שיוכל להריץ סרטי hd רצוי כרטיס מסך נחמד שניתן יהיה לשחק במשחיקם המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט סרטים ועבודה יומיומית שוטפת תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  5. Started by arad gonen,

שלום! אני מחפש לקנות מחשב נייד לאופיס ומשחקים בינוניים פלוס, עד 4000 ש''ח. הייתי רוצה שיהיה כרטיס מסך שווה.. תשלחו לי דגמים בבקשה.. תוודה ארד..

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  6. Started by Jules Winnfield,

יש סיכוי שיוציאו ניידים עם הצי'פסיט הנ"ל ואפילו בתוספת HD3450? כדאי לחכות?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  7. שלום אשמח לעזרה בהתאמת מפרט לצרכים ולתקציב המפורטים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 4000 ש"ח לא אפשרי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - משחקים בעיקר פורטנייט \ גם שימוש משרדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - יש צורך במסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב השקט ישמש גם כמחשב משרדי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by galgalgal2001,

ככה אני לא יודע איזה מהם יותר טוב למשחקים אשמח אם תבדקו את זה.. N10J http://www.asus.com/products.aspx?l1=5&l2=75&l3=792&l4=0&model=2515&modelmenu=2 N10A http://www.newtechnology.co.in/asus-n20a-ultraportable-laptop-pricespecs/ אשמח לשמוע אם יש הבדלים קיצוניים בינהם או משהו ספציפי שצריך להתייחס אליו. המחשב אמור להיות בנוי לניידות בעיקר וכמובן למשחקים ותוכנות גרפיקה ומוזיקה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  9. אהלן, קודם כל, בחרתי לקנות מחשב נייח. נייד יש לי. התלהבתי מהרעיון ומהסטייל של מחשבי all in one, אך האם הקנייה כדאית? האם עדיף לקנות מחשב נייח ומסך מאשר מחשב שכזה? המחשב הוא לשימוש כללי (כולל משחקים), ולא לעריכה בשום צורה. תקציב - גג 3500. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  10. אני רוצה הצעה טובה ב- 6000 שקל כולל מסך LCD שיהיה חזק מאוד אני רוצה אותו בשביל משחקים..

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  11. יש לי HP PAVILION 6670 משהו כזה.. המחשב די חדש ולא הותקנו עליו הרבה דברים.. אני רץ על ויסטה ויש לציין שזה לא היה ככה..

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  12. היי, אשמח לעזרה שלכם, מצורף גם למטה התיאור וגם מפרט דוגמה שבניתי (חורג מהתקציב שלי) - האם אפשר עזרה בהתאמות טובות יותר? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8K, אפשר לחרוג במעט (סביבות 500 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? * הרצת תוכנת סריקה תלת מימדית עם הסורק ועריכה של האובייקטים הסרוקים - באתר הסורק כתוב על דרישות למחשב: at least: intel i7, 16GB ram (32GB is recommended), powerful GPU * תכנות - שימוש בIDE כגון intellij, visual studio, הרצת מכונות וירטואליות, מודלים תלת מימדיים - טעינה שלהם ומניפולציה בעזרת קוד וייצוג שלהם. * הרצה של רשתות ולמ…

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  13. אני לא סגור על הלוח אם אני רוצה שיהיה עם יציאת ESATA ולגבי המארז.. תרגישו חופשי להגיב המחשב הוא לעסק בעיקר לאינטרנט ותוכנות

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  14. מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX ¤ 1526 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-S3L Conroe Support GP35S3L ¤ 538 1 מארזים Mustiff M6099-CA Black 450W Screwless E6099CA ¤ 255 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 399 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB Raid Edition WD2500YS ¤ 420 1 כרטיסי מסך Palit 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail - ¤ 1299 1 צורבים PIONEER DVR-115DBK X20 DUAL LAYER BLACK BULK DVR115DBK ¤ 189 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, ¤ 5 סה"כ 4631 ב T.M.S מפרט שחלקו אני בניתי שווה לקנות? זה יהיה מחשב שקט? והאם צריך כרטיס רשת?

• 13 תגובות
    • 662 צפיות
  15. שלום אחי מעוניין לרכוש מחשב נייד והוא ביקש ממני להמליץ לו עכשיו ככה זה תחום שמעולם לא התעסקתי איתו ופה אתם נכנסים לתמונה דרישות מסך רחב כרטיס מסך חזק שיריץ משחקים כבדים צורב DVD 4 GB זיכרון הארדסיק מינימום 250 GB כרטיס רשת אלחוטי WI-FI יציאת S VIDEO ו - VGA מעבד רק אינטל מצלמת אינטרנט תודה מראש לכל הממליצים

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  16. בבקשה מפרט למחשב שמיועד למשחקים. יש לי כרטיס מסך PNY 8800 GTX ,רמקולים CREATIVE ומסך 22" חדש. יש גם WINXP חוקי את כל השאר צריך לקנות. רציתי לקנות msi p35 platinum MB אבל הבנתי שלא כדאי להתקרב לIVORY אשמח לקבל המלצות מהמומחים.

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  17. Started by johndou,

אני מתכנן למכור את הנייד שלי ולקנות חדש אז בכמה אני אמכור אותו מפרט: מעבד: Intel Centrino 1.6Ghz זיכרון: 736MB כ. מסך: Intel 82852/82855 GM/GME Graphics Controller דיסק קשיח: 80GB מסך: "15.1 אז בכמה אתם מעריכים שאוכל למכור אותו?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  18. Started by tomermu,

אני מחפש מחשב רב תכליתי. כח העיבוד עדיף לי על זמן הסוללה. שיידע להריץ סרטים באיכות HD ללא כל תקלות. ושירוץ באופן כללי בצורה טובה ללא כל תקיעות. אמינות חשובה לי גם. במחשב הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8454&perur=2&t=1&c=339 יש את כל מה שאני מחפש מבחינת רכיבים. (HDMI , BT , 13.3 וכו') איך הוא מבחינת אמינות? איך הטושיבות בכלל? לא ראיתי שמדברים בפורום עליהם יותר מדי. כמו כן , האם זה בעייתי שרק באג מוכרים אותו ולא ראיתי עליו יותר מדי מידע באינטרנט?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  19. * מטרות המחשב - משחקים (כבדים רצוי) וסרטים. * גודל המסך - 15 * משקל רצוי - לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - רצוי ארוך (לא מבין בזה בדיוק.) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? - כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP אם יש משהו אחר אני בעיה. התקציב יכול לחרוג ל3200 - (אני יודע שהתקציב אינו גבוה, מה שאפשר להשיג אז בבקשה).

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  20. Started by The TrCkeR,

CA104 Frontier Gladiator - 35$ - 155 CP096 Core 2 Duo LGA775 E6300 1.86GHz - 198$ = 960 MM248 Transcend 1GB 667 DDR2 240P - 117$x2 = 234$ = 1135 (שני סטיקים) HD047 Hitachi HDT725032VLA380 320GB 7200 16MB SATA II - 107$ = 519 ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire? - 530 ?X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E? - 1200 מה דעתכם על המפרט הבא? יש הצעות לשיפורים? המחשב יוצא בערך 4700 ש"ח עם ספק כוח

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  21. Started by אמה,

אני עובד עם ווינדוס XP SP3 . lenovo x200, בעת חיבון התקן USB (דיסק און קי,דיסק חיצוני) או קריאה מכונן D (כונן DVD). האקספלורר נתקע ולא מגיב. לוקח לו מספר דקות רב לאפשר לי להמשיך לעבוד על המחשב. אודה על כל עזרה שתתקבל (במידה ושאלה זו נשאלה, אשמח להכוונה לשאלה) בברכה

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  22. בלי OC, חשוב שהמארז יהיה בסדר+ העיקר שלא יהיה מכוער, הרעש לא מפריע, אין שום דרישות מיוחדות חוץ משיהיה אפשר להפעיל משחקים ברזולוציה מלאה על גרפיקה גבוהה על מסך 19", ואין צורך בציוד היקפי תודה :]

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by 10ge,

שלום לכולם, חודש הבא (אוקטובר) אני טס לארה"ב, למיטב הבנתי זאת הזדמנות נהדרת לקנות מחשב נייד ( בין היתר ) מאחר והמחירים שמה ופה לא דומים ממה ששמעתי יש מחשבים שההבדל במחירים הם חצי ! לא יודע עד כמה זה נכון אבל שווה בדיקה בשביל זה אני פה. ככה מהנעוץ ראיתי את השאלות שצריך לענות עליהם אני מקווה שזה יתן כיוון די ברור מה אני צריך. אז אני אבלה את רוב זמני בין ניו-יורק ופילדלפיה ככה שאם מישהו מכיר חנויות שמה זה הזמן לשפוך. התקציב הוא עד 700$. גודל המסך - 15 או גדול יותר * משקל רצוי - לא רלוונטי, אני לא מתכוון להתנייד איתו יותר מידיי . * האם נדרש זמן סוללה ארוך - נראה לי סביבות ה4 שעות זה סביר , שזה לא יעשה את ההבדל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - כן! HDMI חובה ע…

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  24. Started by LIOR1994,

אני מעוניין לרכוש מחשב חדש הצרכים שלי זה הורדות,סרטים וקצת משחקים המליצו לי על מעבד AMD AM2 5600 X2 Dual Core 64BIT האם הוא מומלץ או שעדיף לרכוש אינטל? ואם כן אז איזה לוח אם ומערכת קירור מומלצת איתו תודה ומקווה שלא הסתבכתי בשאלה

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  25. מעבד AMD Athlon AMD2 3800+ x 2 2GHz , 2x512KB Cache, Socket AM2 או AMD Athlon AMD2 4200+ 2.2GHz , 2x512KB Cache, Socket AM2 (בתוספת של 200 שקל, כדאי?) לוח-אם מעבד AMD Athlon AMD2 3800+ x 2 2GHz , 2x512KB Cache, Socket AM2 כרטיס גרפי Geforce PX7900GS-TDV256 ,PCI-E , TVO/DVI, Dual DVI, w/256 DDR3 (1.4ns 256 bit) SLI Support דיסק קשיח WD 160GB 7200 8mb buffer SATA 2 זיכרון 512MB DDR2 667hz כפול 2. (או שעדיף לשדרג לג'יגה כל סטוק, עם מהירות דומה? איך זה אמור להתבטא במחיר?) כל העסק הזה כולל מארז+ספק כוח הולך לעלות בערך 3.5K (בלי מערכת הפעלה וציוד היקפי). מחשב למשחקים. דעתכם? תודה ולאחר שקראתי את חוקי הפורום, עוד דברים שאולי יהיו רלוונטיים לעונים הפוטנציאלים: 1. אין…

• 5 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים