עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, חבר מהצפון ביקש ממני מפרט למחשב חדש (אתם יודעים איך זה, אתה מתעסק בתוכנה וכולם יוצאים מתוך הנחה שאתה יודע הכל במחשבים) האמת שאין מגבלת תקציב מבחינתו אבל הוא ביקש במחיר הכי נמוך שיש, וזה מחיר שאני מחשיב כסביר למערכת שכוללת מסך. השימושים הם סטנדרטיים (אינטרנט ואופיס וקצת סרטים.) כולל ציוד הקיפי מלא (כמובן גם מסך) ההעדפה שלו לחנות זה אייבורי בחיפה. הבקשה היחידה המיוחדת היא שהמחשב יהיה שקט. (הוא אמר, שקצת רעש זה בסדר אבל קריטי שלא יהיה טרקטור) אם אתם יכולים להשאר ב 3000 במסגרת הדרישות סבבה, אם לא, תרגישו חופשיים לחרוג. תודה

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  2. היי יש לי מחשב חדש של אסוס N55SF עם ווינדוס 7*64 והיום התחילה לי תקלה מוזרה מאוד. כאשר אני נותן למחשב פקודת שינה/מצב שינה המסך מחשיך, המאוורר ממשיך לעבוד ויש אורות שהמחשב פועל, אך הוא לא מגיב לכל פקודה נוספת. אח"כ אין לי ברירה לעשות ריסטרט והמחשב שואל אותי אם להריץ בסייף מוד. אין וירוסים. עשיתי סריקה מלאה. גם איחיתי את הכונן ויש הרבה מקום פנוי. כאשר אמרתי למחשב לעשות disk check (האופציה שמעל איחוי) הוא עשה כמה פעולות שהוא לא עושה בד"כ כמו תיקון של קבצים אבל זה לא השפיע על המצב. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. שלום הינני מעוניין לקנות מחשב למשחקים אשר לא ישמש למשחקים הכי כבדים שיש, אך שתהיה לו בכל זאת יכולת גבוהה (נגיד COD4 על הכי גבוה, שירוץ חלק.) הנה המפרט: מארז מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח אינטל מקורי-DP35DPM - DRAGONTAIL/P-35 1333MHZ INTEL CORE 2 QUAD-Q-6600/8M CHCHE 2048MB PC8500/HYPER MEMORY-1066MHZ-KINGSTON FX 8600GT-512MB/DVI/HDTV דיסק קשיח-WD-500GB SATA II 16M כונן -DVDRW X20 S.ATA סט מולטימדיה-מקלדת אינטרנט+עכבר אופטי +רמקולים מעוצבים USB ללא שנאי 420W +מצלמת אינטרנט+מיקרופון אוקיי אז בקיצור המפרט הנ"ל עולה 3500 ש"ח. את כרטיס המסך אני משדרג לכרטיס Palit 8800GT 512MB ב800 ש"ח. בדקתי והגעתי לעובדה שלוח אם זה אינו ניתן לOverClocking, ולמרות שאף פעם ל…

• 14 תגובות
    • 828 צפיות
  4. לשימוש משחקים כבדים בעיקר, גלישה באינטרנט ועוד כמה תוכנות... אבל רוב השימוש הוא למשחקים כאמור. חייב להיות AMD 3000 לפחות (מעבד חזק עם 2.0GHZ לפחות) סוקט 939 לוח אם חזק תואם כרטיס מסך סופר איכותי שיתאים לכל המערכת, חשבתי על6600GT או 6800 אבל אני צריך דגם ספציפי שיתאים להכל (PCI E או AGP??) זיכרון פנימי של 512, בסטיק אחד, למה? כי אני מתכנן בעתיד הקרוב לקנות עוד סטיק אחד (שיירד קצת הלחץ בבנק : ) מארז טוב + קירור למעבד + ספק כוח (משהו שנחשב לאמין וטוב) כונן קשיח 120G SATA צורב די וי די של NEC בקיצור המחשב הכי איכותי,מהיר וטוב שאפשר להשיג ב6000 ש"ח - לא צריך להוסיף מסך או ציוד היקפי עוד משהו חשוב - אני -ל-א- עושה אוברקלוקינג מה אתם אומרים? יש הצעות?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by sh4y,

אני מודע לכך שהתקציב נמוך לבקשות אבל בכל זאת אני צריך מחשב חזק שיפעיל משחקים על סבבה כזה לא מבקש על הכי גבוהה תודה (: בעיקר לשימוש בגלישה שמיעת שירים יש צורך בעכבר פאד ומקלדת תודה

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  6. Started by GaTor120,

בגדול המחשב מיועד למשחקים אולי קצת OC מחשב ללא מסך וללא מקלדת+עכבר אני צריך לוח שיהיה לו חיבור IDE כדי לחבר את ההארדיסק הישן והטוב שלי יש ברשותי כרגע ספק 460W של Thermaltake אם הוא מספיק למיפרט החדש אז אין צורך באחד נוסף מארז פול טאוור גם לא יזיק אשמח אם אפשר לצרף מחיר לכל חלק כדי שאוכל להשוות תודה רבה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  7. Started by m6e4free,

שלום אני צריך מחשב לבר מיצווה, ילד ב 13. דרישות המחשב לא גדולות, אך כך שהמשחקים יעבדו, לא הכי חדשים, אך גם עם בעתיד יתקין משהוא שיעבוד על מינימום. מחפש מפרט ללא מסך, מפרט שמצליך לבנות בעצמי, מגיע עד 4 ויותר...

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט. שיריץ משחקים אבל לא חובה בהגדרות הגבוהות ביותר. כולל ציוד הקפי ומסך. לאחר המון התלבטויות החלטתי על המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤838 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤479 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤333 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤294 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI-B כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB DDR3 PCIe ¤656 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S483512D3 …

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  9. לקוח מ- http://www.isracomp.com/ 440 Case Compucase 6A19B-400 CPU Intel Socket 775 Core 2 Duo 1.86 GHz #E6300 1092 Memory DDR2 Corsair Value Select DDR2 1024 MB 667 MHz X2 1059 Mainboard Intel 775 Gigabyte GA-965P-DS3 693 Sum 3284 שאר הרכיבים כבר יש לי. אני צריך כרטיס מסך שיהיה עד 1000 שקל וחשבתי על x1950pro אבל אולי זה לא שווה כאשר יצאו עוד מעט כרטיסים חדשים תומכי DX 10 . מה אתם ממליצים לי לעשות בקשר לכרטיס מסך ? השימוש היומיומי במחשב יהיה אינטרנט, עבודה אולי בכל מיני תוכנותומשחקים כמובן . (אני כבר לא משחק הרבה , אז אולי לא שווה להוציא יותר מדי כסף על כרטיס גרפי ..) בבקשה אל תביאו לי כל מיני הצעות מחיר מחנויות באינטרנט ,אני רוצה לקנות במקום קרוב אל…

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  10. אז אחרי שסיימתי לשדרג את המחשב שלי בעזרת הפורום אני מתפנה לעזור לאח שלי הקטן (24) , אשמח להצעות מעוניין בקניה כבר בשבוע הבא. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 10K זה מספיק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מגוון רחב בעיקר RPG למינהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הג…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שוב שלום, אני מתכוון לשדרג ללפטופ חדש..... מה שמעניין אותי זה העיצוב, הלפטופ החדש של אפל ? החדש הדק של טושיבה? למישהו יצא לעבוד עם מישהו מהם? לאו דווקא מהחברות האלו, מה שחשוב לי זה שיהיה 13.3 אינץ, שיהיה חזק דיו להריץ ויסטה בצורה חלקה, ושיהיה דק... אח שלי חוזר עוד חודשיים מחו"ל ורציתי כבר לבדוק מה כדאי לי לקנות.... אז המחיר עד ה1500$ [עדיף בפחות...] תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by G-DIABLO,

מטרות המחשב? מחשב שמיועד ליזם, כלומר בעיקר אופיס למיניהם, אינטרנט, הצגת מצגות וכד'. * גודל המסך? כנראה באיזור של 12-14 - בשביל שלא יהיה כבד מדי * רזולוציית המסך? אין דרישה מיוחדת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? - המחשב מיועד למישהו שמסתובב איתו הרבה, אז רצוי שיהיה קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לא צריך ארוך באופן חריג, אבל לא מחשב שיחזיק רק שעתיים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אין דרישה מיוחדת * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון …

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  13. שלום רב, אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד לצרכים של עבודה משרדית, AUTOCAD ולשחק WOW בערב. התקציב שלי לא באמת ידוע ויכול להשתנות ע"פ צורך. עוד דבר לא ממש אכפת לי לקנות את המחשב בארה"ב אבל אני מעדיף לקנות בארץ, אבל אם זה לא אפשרי אז אשמח על המלצה לארהב וחנות. וכמו כן הערכה איזה תקציב כן אפשרי ויתאים לשימושים שלי בארץ במידה ותקציב של 5000-6000 אלף שקל לא מספיק. סוללה לא ממש משנה לי, רוב העבודה היא בבית או במשרד.

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  14. Started by azik,

. מה התקציב המקסימאלי? 3500-4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם תוספת כספית תוביל רק להבדל קטן בביצועים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע יש לי כבר מסך בגודל 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך ציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ס…

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  15. Started by ShaharSi,

מטרות המחשב? עבודות משרדיות עם אופציה למשחקים קלים וצפייה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 או 14. * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 גודל מסך 15.6 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה, מוארת וכמה שיותר נוחה. * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כמובן אם יש גם VGA אז מה טוב. * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשבתי על SSHD בגלל הנפח הגדול אבל פתוח לאופציה לשדרוג גם לSSD * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה עם אחריות הכי אמינה? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכ…

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by swampfrog,

שלום אני צריך מחשב משרדי בתקציב של 3500 עד 4000 ש"ח לא צריך מסך או רמקוליים צורב לא נחוץ חוץ מזה את כל השאר תודה לכל העוזרים....

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  17. שלום אני מחפש לקנות מחשב נייד יד שנייה לשימוש בעיקר לגלישה עם מלא טאבים פתוחים ולצפייה בסרטי HD אני רוצה לקנות יד שנייה משיקולים אידיאולוגים (לא לתמוך כספית בתעשייה) ושיקולים כלכליים מפרט מינימלי: זיכרון- 4GB? כונן SSD- לפחות 64GB חיבור HDMI למסך DELL שיש לי כבר מצלמה קדמית- לא חייב משקל- כמה שפחות- חשוב לי מאוד שיהיה בסביבות הקילו-קילו וחצי. (לאפשרות שאני אקח אותו לחו"ל ואסחוב אותו איתי בתיק על הגב) מסך- לא קטן מדי ולא גדול מדי, לא צריך משהו מיוחד.. אבל שיהיה נעים לגלישה וצפייה בסרטים. האם צריך יותר מ4GB? האם יהיה הבדל משמעותי? אני לא רוצה שהגלישה עם הרבה טאבים תגרום למחשב לקרטע . מה אני צריך לחפש בלוחות יד שנייה? האם החברה משנה משהו? מעבד? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by kubota,

אהלן..צריך ייעוץ לגבי הנטבוק שבכותרת.. המסך שלו 11.6 אינץ' וזה טוב לי..המחיר שלו באופיס דיפו 2500 ש"ח. איזה יתרונות יש לו על נטבוקים יותר זולים חוץ מהגודל? ראיתי שיש לו כרטיס מסך של NVIDIA..זה אומר שחלק מהמשחקי מחשב יעבדו עליו טוב? אני מבין שהמסך שלו מבריק..האם זה טוב או רע? סרטים באיכות HD יעלו עליו או רק רגילים? ראיתי שיש לו חיבור HDMI..זה אומר שהוא יכול להתחבר לטלוויזיה נכון? דרך איפה הוא מתחבר לטלוויזיה? דרך הAV-OUT? אני צריך לקנות נטבוק מאופיס דיפו..האלה של ה-10 אינץ' קצת קטנים לי..11.6 נשמע יותר טוב..מה דעתכם עליו?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  19. המחשב הוא פנטיום 4 2.66 מגה הרץ לוח אם ASUS P4PE-X ג'י פורס 4 128 מגה מארז יפה כסוף עם אורות מקדימה בלי זיכרון ובלי הארד דיסק ובלי כוננים המחשב בן משהו כמו 4 שנים ומסך MAG 17" לא דק לא שטוח הוא משהו כמו 2.5-3 שנים אני קניתי אותו יד ראשונה ואני מוכר יד שניה כמה בערך אתם חושבים שאני יציליח למכור אותו?

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  20. Started by eriv4u,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך, אבל אין סיבה לא לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) -. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, BF... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהוצ (מבחינת משחקים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by jambo7,

פשוטו כמשמעו. אני חדש בתחום ואין לי שמץ של מושג רוצה לדעת איזה לקנות? תודה

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  22. Started by Hawie,

אני בדילמה, לאחותי יש מחשב חדש יחסית והצלחתי להגיע איתה להסכם להחליף מחשבים כי היא בכלל לא מנצלת את המחשב המפרט שלי: p4 2.4g asus p4s8x 768mb ddr 266mhz: 256mb 266mhz 512mb 400mhz msi radeon 9800 pro המפרט שלה : AMD 64BIT 939 VENICE GIGABYTE K8NF 512MB A-DATA - אפשר להוסיף במידת הצורך זה לא בעיה gigabyte geforce 6600 - זה הדבר שאני מתלבט בו- הכרטיס מסך בעיקרון חלש יותר משלי. וזהו.. במחשב שלי הנוכחי יש צוואר בקבוק לא נורמלי... וזו הסיבה שאני רוצה להחליף האם משתלם?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. לראות תמפרט: http://siz.co.il/up/xnmm0muuz2mm.jpg - חשוב להדגיש,ללא ציוד היקפי וללא מסך! אני אשמח לדעה, לא למפרט חדש (אך יש משו קריטי, תכתבו) יום טוב ותודה. והאם זה נכון שמ4 ג'יגה זיכרון, צריך גרסא של 64 בית? (ווינדוס)

• 11 תגובות
    • 935 צפיות
  24. שלום לכולם, קרוב משפחה שלי רכש היום את המפרט הבא: http://img131.imageshack.us/img131/1344/43883062oo4.jpg סה"כ 5300 ש"ח ב-3 תשלומים שווים ללא ריבית. הייתי מעוניין בתגובות והצעות לשיפורים שלכם, בהתחשב בעובדה שהמחשב הנ"ל מיועד להיות תחנת עריכת וידאו ייעודית, וכמעט לא ישמש לצרכים אחרים. (שימו לב שכלולים במחיר הזה 2 מסכי 22" ו-3 דיסקים קשיחים (2 פנימיים ואחד חיצוני שישמש לשינוע חומרי גלם לעריכה)) לפי דעתי כ.המסך לא ממש מתאים ואם היה קונה משהו מהסדרה הנוכחית של ATI, למשל 4670, זה היה יכול לשמש אותו בקידודים על ה GPU (תקנו אותי אם אני טועה) מערכת ההפעלה תהיה כנראה XP 32 ביט, כיוון שהרוכש מציין ש XP64 לא תואמת את חלק מתוכנות העריכה שהוא עובד איתן. (מה שאומר שבינתיים רק 3 מתוך 4…

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  25. Started by goldgold,

טוב זה בינתיים מה שאני חושב עליו: כרטיס מסך: CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV 2150 ¤ 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro 150 ש"ח לוח אם: אני עדיין לא בטוח צריך עוד הצעות בבקשה מעבד: Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1400 ¤ ram: PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 660 ¤ 1 בנוגע לראם אני די הולך בכיוון של זה אבל אם יש יותר טוב תציעו. יש לי תקציב גבוה. זיכרון: WD 250GB 7200RPM 8MB SATAII 555 ¤ 1 LG GSA-4167B BULK 265 ¤ 1 COOLER MASTER Centurion 5 BLACK NO PSU 450 ¤ 1 HEC 550W WIN550 485 ¤ 1 עכשיו בנוגע לשלושת אלה אם תוכלו לתת הסבר קצר מה זה כי אני לא ממש מבין הבנתי שהhec זה הספק כוח ושאולי יש יותר טובים אז תנו הצעה. וגם …

• 10 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים