עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שוב שלום, אני מתכוון לשדרג ללפטופ חדש..... מה שמעניין אותי זה העיצוב, הלפטופ החדש של אפל ? החדש הדק של טושיבה? למישהו יצא לעבוד עם מישהו מהם? לאו דווקא מהחברות האלו, מה שחשוב לי זה שיהיה 13.3 אינץ, שיהיה חזק דיו להריץ ויסטה בצורה חלקה, ושיהיה דק... אח שלי חוזר עוד חודשיים מחו"ל ורציתי כבר לבדוק מה כדאי לי לקנות.... אז המחיר עד ה1500$ [עדיף בפחות...] תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by G-DIABLO,

מטרות המחשב? מחשב שמיועד ליזם, כלומר בעיקר אופיס למיניהם, אינטרנט, הצגת מצגות וכד'. * גודל המסך? כנראה באיזור של 12-14 - בשביל שלא יהיה כבד מדי * רזולוציית המסך? אין דרישה מיוחדת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? - המחשב מיועד למישהו שמסתובב איתו הרבה, אז רצוי שיהיה קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לא צריך ארוך באופן חריג, אבל לא מחשב שיחזיק רק שעתיים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אין דרישה מיוחדת * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון …

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  3. שלום רב, אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד לצרכים של עבודה משרדית, AUTOCAD ולשחק WOW בערב. התקציב שלי לא באמת ידוע ויכול להשתנות ע"פ צורך. עוד דבר לא ממש אכפת לי לקנות את המחשב בארה"ב אבל אני מעדיף לקנות בארץ, אבל אם זה לא אפשרי אז אשמח על המלצה לארהב וחנות. וכמו כן הערכה איזה תקציב כן אפשרי ויתאים לשימושים שלי בארץ במידה ותקציב של 5000-6000 אלף שקל לא מספיק. סוללה לא ממש משנה לי, רוב העבודה היא בבית או במשרד.

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  4. Started by azik,

. מה התקציב המקסימאלי? 3500-4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם תוספת כספית תוביל רק להבדל קטן בביצועים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע יש לי כבר מסך בגודל 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך ציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ס…

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  5. Started by ShaharSi,

מטרות המחשב? עבודות משרדיות עם אופציה למשחקים קלים וצפייה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 או 14. * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 גודל מסך 15.6 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה, מוארת וכמה שיותר נוחה. * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כמובן אם יש גם VGA אז מה טוב. * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשבתי על SSHD בגלל הנפח הגדול אבל פתוח לאופציה לשדרוג גם לSSD * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה עם אחריות הכי אמינה? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכ…

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by swampfrog,

שלום אני צריך מחשב משרדי בתקציב של 3500 עד 4000 ש"ח לא צריך מסך או רמקוליים צורב לא נחוץ חוץ מזה את כל השאר תודה לכל העוזרים....

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  7. שלום אני מחפש לקנות מחשב נייד יד שנייה לשימוש בעיקר לגלישה עם מלא טאבים פתוחים ולצפייה בסרטי HD אני רוצה לקנות יד שנייה משיקולים אידיאולוגים (לא לתמוך כספית בתעשייה) ושיקולים כלכליים מפרט מינימלי: זיכרון- 4GB? כונן SSD- לפחות 64GB חיבור HDMI למסך DELL שיש לי כבר מצלמה קדמית- לא חייב משקל- כמה שפחות- חשוב לי מאוד שיהיה בסביבות הקילו-קילו וחצי. (לאפשרות שאני אקח אותו לחו"ל ואסחוב אותו איתי בתיק על הגב) מסך- לא קטן מדי ולא גדול מדי, לא צריך משהו מיוחד.. אבל שיהיה נעים לגלישה וצפייה בסרטים. האם צריך יותר מ4GB? האם יהיה הבדל משמעותי? אני לא רוצה שהגלישה עם הרבה טאבים תגרום למחשב לקרטע . מה אני צריך לחפש בלוחות יד שנייה? האם החברה משנה משהו? מעבד? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by kubota,

אהלן..צריך ייעוץ לגבי הנטבוק שבכותרת.. המסך שלו 11.6 אינץ' וזה טוב לי..המחיר שלו באופיס דיפו 2500 ש"ח. איזה יתרונות יש לו על נטבוקים יותר זולים חוץ מהגודל? ראיתי שיש לו כרטיס מסך של NVIDIA..זה אומר שחלק מהמשחקי מחשב יעבדו עליו טוב? אני מבין שהמסך שלו מבריק..האם זה טוב או רע? סרטים באיכות HD יעלו עליו או רק רגילים? ראיתי שיש לו חיבור HDMI..זה אומר שהוא יכול להתחבר לטלוויזיה נכון? דרך איפה הוא מתחבר לטלוויזיה? דרך הAV-OUT? אני צריך לקנות נטבוק מאופיס דיפו..האלה של ה-10 אינץ' קצת קטנים לי..11.6 נשמע יותר טוב..מה דעתכם עליו?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  9. המחשב הוא פנטיום 4 2.66 מגה הרץ לוח אם ASUS P4PE-X ג'י פורס 4 128 מגה מארז יפה כסוף עם אורות מקדימה בלי זיכרון ובלי הארד דיסק ובלי כוננים המחשב בן משהו כמו 4 שנים ומסך MAG 17" לא דק לא שטוח הוא משהו כמו 2.5-3 שנים אני קניתי אותו יד ראשונה ואני מוכר יד שניה כמה בערך אתם חושבים שאני יציליח למכור אותו?

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  10. Started by eriv4u,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך, אבל אין סיבה לא לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) -. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, BF... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהוצ (מבחינת משחקים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by jambo7,

פשוטו כמשמעו. אני חדש בתחום ואין לי שמץ של מושג רוצה לדעת איזה לקנות? תודה

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  12. Started by Hawie,

אני בדילמה, לאחותי יש מחשב חדש יחסית והצלחתי להגיע איתה להסכם להחליף מחשבים כי היא בכלל לא מנצלת את המחשב המפרט שלי: p4 2.4g asus p4s8x 768mb ddr 266mhz: 256mb 266mhz 512mb 400mhz msi radeon 9800 pro המפרט שלה : AMD 64BIT 939 VENICE GIGABYTE K8NF 512MB A-DATA - אפשר להוסיף במידת הצורך זה לא בעיה gigabyte geforce 6600 - זה הדבר שאני מתלבט בו- הכרטיס מסך בעיקרון חלש יותר משלי. וזהו.. במחשב שלי הנוכחי יש צוואר בקבוק לא נורמלי... וזו הסיבה שאני רוצה להחליף האם משתלם?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. לראות תמפרט: http://siz.co.il/up/xnmm0muuz2mm.jpg - חשוב להדגיש,ללא ציוד היקפי וללא מסך! אני אשמח לדעה, לא למפרט חדש (אך יש משו קריטי, תכתבו) יום טוב ותודה. והאם זה נכון שמ4 ג'יגה זיכרון, צריך גרסא של 64 בית? (ווינדוס)

• 11 תגובות
    • 932 צפיות
  14. שלום לכולם, קרוב משפחה שלי רכש היום את המפרט הבא: http://img131.imageshack.us/img131/1344/43883062oo4.jpg סה"כ 5300 ש"ח ב-3 תשלומים שווים ללא ריבית. הייתי מעוניין בתגובות והצעות לשיפורים שלכם, בהתחשב בעובדה שהמחשב הנ"ל מיועד להיות תחנת עריכת וידאו ייעודית, וכמעט לא ישמש לצרכים אחרים. (שימו לב שכלולים במחיר הזה 2 מסכי 22" ו-3 דיסקים קשיחים (2 פנימיים ואחד חיצוני שישמש לשינוע חומרי גלם לעריכה)) לפי דעתי כ.המסך לא ממש מתאים ואם היה קונה משהו מהסדרה הנוכחית של ATI, למשל 4670, זה היה יכול לשמש אותו בקידודים על ה GPU (תקנו אותי אם אני טועה) מערכת ההפעלה תהיה כנראה XP 32 ביט, כיוון שהרוכש מציין ש XP64 לא תואמת את חלק מתוכנות העריכה שהוא עובד איתן. (מה שאומר שבינתיים רק 3 מתוך 4…

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  15. Started by goldgold,

טוב זה בינתיים מה שאני חושב עליו: כרטיס מסך: CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV 2150 ¤ 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro 150 ש"ח לוח אם: אני עדיין לא בטוח צריך עוד הצעות בבקשה מעבד: Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1400 ¤ ram: PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 660 ¤ 1 בנוגע לראם אני די הולך בכיוון של זה אבל אם יש יותר טוב תציעו. יש לי תקציב גבוה. זיכרון: WD 250GB 7200RPM 8MB SATAII 555 ¤ 1 LG GSA-4167B BULK 265 ¤ 1 COOLER MASTER Centurion 5 BLACK NO PSU 450 ¤ 1 HEC 550W WIN550 485 ¤ 1 עכשיו בנוגע לשלושת אלה אם תוכלו לתת הסבר קצר מה זה כי אני לא ממש מבין הבנתי שהhec זה הספק כוח ושאולי יש יותר טובים אז תנו הצעה. וגם …

• 10 תגובות
    • 855 צפיות
  16. 60% אינטרנט, 20% סרטים, 20% משחקים. המלצות ?

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  17. המפרטים נבנו באתר TIGERDIRECT http://www.tigerdirect.ca/ מפרט ראשון: לוח אם: FX nForce 680i LT SLI NVIDIA Socket 775 ATX Motherboard מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40GHz Socket 775 OEM Processor זיכרון: OCZ Dual Channel 4096MB PC6400 DDR2 800MHz Memory (2 x 2048MB) מארז:Thermaltake Black Armor Full-Tower ATX Case Bundle ספק כוח:Thermaltake Toughpower 700-Watt Power Supply כרטיס מסך:EVGA GeForce 8800 GT Video Card - Superclocked Edition (כמות 2) קירור למעבד:Thermaltake V1 דיסק קשיח:Western Digital Caviar SE16 500GB Hard Drive סה"כ: $1,545.90 או מפרט שני: לוח אם: EVGA nForce 780i SLI Motherboard - A1 Version מעבד:Intel Core 2 Quad Q6600 2.40GHz Socket 775 O…

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  18. Started by argorny,

מטרות: עריכה גרפית, משחקים כבדים, סרטי HD יש דרישה ל4 ליבות בעיקר לi7 ולא תושבת אחר או משהו כזה מפרט: Intel Core i7 920 GIGABYTE EX58-UD3R OCZ Platnium 1333 CL7 2X3=6GB WD 320GB 7200rpm 16MB X2 4870 1GB Toxic GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI- ‏Sapphire‎ NZXT ADAMS TT ToughPower 600W 6560 ש"ח עפ"י מחירון KSP איך המפרט באופן כללי לדרישות הנ"ל ואם למישהו יש חוות דעת על KSP או ניסיון עבר איתם אשמח לשמוע?

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  19. Started by ilanvac,

היי לכולם רציתי התייעץ איתכם לגבי רכישת מכשיר חדש , כיום אני ממתין למעבדי הIVY BRIDGE בכדי לקנות מערכת מחשב מלאה , שאלתי היא האם לשדרג כבר עכשיו לsandy bridge E או לחכות ל IVY bridge החדשים , השימוש העיקרי יהיה 3DMAX MAYA ZBRUSH AUTOCAD ILuSTRATOR וPHOTOSHOP ,בכל אלה אני משתמש וקונה את המחשב במיוחד לשימושים אלו , אשמח אם תוכלו לסייע לי תודה מראש 2 בנוגע לכרטיס מסך , האם לקנות את הרדאון 7970 שבביקורות קראתי שהוא טוב מאוד לרינדורים ומנצח את ה680 gtx בהרבה למרות שהוא נחשב לכרטיס המתאים לגיימרים , או ללכת על בטוח ולקנות את הFIRE PRO V7900 שהרבה יותר יקר. נ.ב אני רואה לנכון לקנות את ההכרטיסים של amd בגלל שהם כיום עוקפים את nvidia לפי מה שראיתי בנוסף מחירם זול ביחס לnvidia

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  20. Started by *Roe.S,

שלום, חבר שלי צריך מפרט לערכת סרטי וידאו עם תוכנות כמו avid, movie maker וכד' תקציב 5000 שקל *ניסיתי להכניס לו איזה Q6600 ו4GB אבל ראיתי שכבר אין מצב *הוא לא צריך כונני דיסקים * ציוד היקפי דרוש: מסך רחב LCD 16:9, מקלדת ועכבר *הוא צריך גם כרטיס טלוויזיה... *הוא בכלל לא איזה גיימר אבל בגלל שהבנתי שלעריכת סרטים עדיןי צריך איזה כרטיס טוב עם הרבה זיכרון שמתי לו EVGA nVidia Geforce 8600GT 512Mb - י515 שקל... הרכבתי לו את המפרט מפנדה: מעבד Intel Core 2 Duo E4500 589 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 505 זיכרון G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK 330 כונן קשיח Seagate Barracuda 250GB 3.5 7200Rpm 16MB SATA II 395 כרטיס מס…

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  21. שלום אני מחפש מחשב די חזק לא לגיימינג ... קצת לעריכת סרטים ומולטימדיה יש למישהוא מפרט טוב להציע ובבקשה להגיד מאיפה כל החומרה . תודה רבה !!! ושבת שלום!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מפרט 1: מעבד : E6550 לוח אם : GIGABYTE P35-DS3L זיכרון: 2048MB DDRII 800kingstone דיסק קשיח: RPM 16MB 7200 SATA II WD צורב : LG X20 SATA כרטיס מסך: GeForce 8500GT 512 MB מארז + ספק: ? קירור למעבד :? מסך : 19 LG 1953TR מפרט 2: מעבד : Athlon 64 AM2 6000 לוח אם : GIGABYTE GAM61SME זיכרון : 2048MB DDR II 800סמסונג דיסק קשיח: RPM 16MB 7200 SATA II WD צורב : LG X20 SATA כרטיס מסך :hd2600pro 512mb gddr2 מארז + ספק : ? קירור למעבד :? מסך : SAMSUNG 931BW מיועד גם למשחקים ללא oc בתקציב שאינו עובר 3500ש"ח. תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  23. כמו שכתבתי תקציב עד 3000 שקל.. לא צריך מסך , עכבר ומקלדת רק מארז שמלא בתוכו :-) המחשב הוא לא בשבילי אלא בשביל אחי ונקודת ההתחלה שאני רוצה שיהיה לו זה הרדיסק של 500 ג'יגה ( זה נראה כרגע גם הכי משתלם לא? ) וזיכרון של 4 ג'יגה כדי שהמחשב יזוז טוב כאשר דברים עובדים במקביל.. כמו כן יהיה נחמד אם המחשב יוכל לעלות עליו משחקים לא חדשים אלא כאלה של לפני כמה שנים על כל מה שזה אומר מבחינת כרטיס מסך אונ בורד או משהו אחר אבל פשוט.. תודה..

• 14 תגובות
    • 864 צפיות
  24. Started by JohnnyBravo,

אני צריך מפרט מחשב לבן משפחה(הלך לו הלוח אם)-עד 4300 ש"ח הוא מצהיר שהוא "...לא גיימר אבל אוהב לשחק"... אז נחשב לשימוש "כללי" מה שנקרא,כלומר לשימוש בייתי 1-חשוב לו ולי שיהיה שם מעבדquad הצעתי לו את הQ6600 2-הוא רוצה גם ספק 500W-הצעתי לו לקחת של ANTEC 3-אני לא סגור על הלוח אם אני די חושב שג'יגהבייט יהיה מספיק(לפי התקציב),אני רק לא סגור על הדגם הספציפי 4-כרטיס מסך 9800GT 512MB יהיה מספיק בשבילו.-לפי דעתי. כל זה עם HD חדש וללא ציוד היקפי(עכבר,מקלדת,מסך,CDROM) זה מריך לצאת לו עד 4300ש"ח לפי התקציב שלו נקודה נוספת הוא רוצה גם DDR3 בזכרונות(2-4GB) אה כן, הוא צריך גם מארז, הצעתי לו לקחת מאלומניום. ---ללא OC או משהו בסיגנון תודה.

• 10 תגובות
    • 804 צפיות
  25. שלום רב, יש לי Dell XPS 17 (נייד) שמכיל כרטיס מסך חיצוני Nvidia GeForce 555M. המחשב עובד כמו שצריך והכל רק שהוא לא מזהה את הכרטיס מסך הפנימי של המעבד. כלומר, לפי מה שאני מבין, במעבדי i7 Second Generation (לפחות בזה) יש בתוך הCPU גם GPU של אינטל בשם Intel HD Graphics. אחרי מחקר קצר שעשיתי, להבנתי הבעיה היא שבBIOS, בתוך תפריט נסתר, הוגדר שהכרטיס המסך היחיד שיש (תוכנתית) זה הכרטיס החיצוני של Nvidia - או במילים אחרות הכרטיס הפימי של Intel נעול ברמת הBIOS. הBIOS שלי מעודכן לגרסה A17. אני צריך את הכרטיס מסך של אינטל בשביל טכנולוגיית הIntel My-WiDi אשר יכולה לעבוד אך ורק עם הכרטיס הפנימי. הפתרון כפי שאני מבין הוא פריצה של הBIOS כדי להציג את התפריט הנוסף ושם פשוט להגדיר שיש שני כ…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.