ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,396 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה להרכיב מחשב בסכום הנ"ל המתחבר למקרן וליס. העיצוב חשוב לי זאת אומרת שמארז יפה נחוץ. מערכת הפעלה מתאימה... המליצו על היסטה אולטמייט החדש האם XP לא מתאים? מה אתם אומרים? נתנו לי את המפרט הבא מה אתם אומרים ואיך אפשר להוזיל אותו.. Intel Core2 Duo processor E6550 2.33G 4M 1333MHz מעבד Gigabyte® GA-P35-S3L לוח אם 500GB Barracuda 7200rpm - 16MB Cash דיסק קשיח 2GB DDR-II /667MHz זיכרון NEC DL 18X DVD ±Rw Bulk BLCK צורב Sound card (Onboard) כרטיס קול LAN (Onboard) כרטיס רשת XpertVision 8800GT PCI-E 512MB 256bit TV/DVI DDR3 כרטיס מסך HTPC Black, COOLMASTER CM Media 281 מארז COOLMASTER EXTREEM 500W ספק כח מקלדת אלחוטית Logitech Dinovo Edge מקלדת+עכבר PCI TV Card Philips…
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
-
מקווה שזה המקום הנכון. התענייתי במחשב נייד DELL INSPIRON 5547 בחנות המכוונת NOTEBOOK CLUB. כבר עמדתי לבצע רכישה, הבעיה היא שיש שניי עמודים שונים של אותו המוצר בחנות. ויש להם מחירים שונים. עמוד אחד אליו מגיעים מהקישור בZAP ועמוד אחד מהאתר עצמו. http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/zap/in-rd33-7801.htm http://www.notebookclub.co.il/products/inspiron/inspiron-5547-a4510u-t.htm ולהלן תמונות למקרה שהחנות תשנה את הדפים כי שלחתי להם שאלה בנוגע לזה. האם אני מפספס משהוא? איפה כדאי לי כן לקנות את הלפטופ הזה? (שימו לב שיש אפילו את המילה ZAP בכתובת של העמוד הזול יותר).
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום בהצלחה לעם ישראל בשם ד" נעשה ונצליח!!! יש לי את האפשרות לשניהם באותו מחיר ללנובו יש אחריות תקפה בארץ ולסוני לא תקף בארץ. אני משיג אותם ב3000, ויש להם עוד 8 חודש אחריות בערך, הם מחול, ואולי יש מחשב אחר משתלם? (ראיתי את vaio flip 13 אבל אין לי אך להשיג אותו מחול או בזול, או מכירים אני ישמח לדעת {נראה ממש טוב}) יכול מאוד לעזור. סליחה על כמות השאלות הכי חשוב ומתומצת זה אם מספר מצבים זה חשוב? אם משקל קריטי(300g)? ואם רזולוציה קריטית? ואחריות? osx בyoga? כדי להבין מה הספקות שלי, ולאיפה מתפצלים השאלות הבסיסיות, ואך לענות. ((((((((האם זה באמת יהיה שימושי המצב טבלט (או האחרים, במידה ולא רואה סרטים, אבל קורא דפים מסמכים וכו)? ומה לגבי התחממות בvaio האם יותר מיוגה? האם זה קריט…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה ליצור מפרט *מזיגזג* בלא יותר מ-2400 ש"ח למטרות: אינטרנט, אופיס, משחקים לא כבדים צריך לכלול: הכל חוץ ממסך (צורב רגיל או צורב DVD, פלופי, כרטיס רשת OB, כרטיס קול OB, כרטיס מסך לא OB, עכבר ומקלדת ... עדיף 512MB אם אפשר HD לפחות 80GB, מארז עם USB מקדימה וכו,) תודה
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אין הבדל ואפשר לחסוך אז למה לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר אבל תלוי אם הבדל משמעותי 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 GTA החדש שיצא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא ממש הבנתי הכי גבוה עדי…
-
- 9 תגובות
- 813 צפיות
-
-
איזה מהמפרטים הבאים עדיף המיועד למשחקים כבדים ועתידיים (CRYSIS) הצעות לשיפורים במסגרת התקציב יתקבלו בברכה אני מבקש רק לא להתייחס למסך - פשוט זה המסך הסופי. .: מפרט I :. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤990 לוח אם: 39250 Gigabyte GA-965P-S3 Intel 965P Motherboard מחיר לפריט - 720.00 ¤ כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX GeForce 8800GTS 640MB DDR3 320BIT DUAL DVI HDTV TV/O- GV-NX88S640H-RH - RETAIL מחיר: ¤2700 דיסק קשיח: Westren Digital WD2500KS 7200RPM 250GB מחיר: ¤380 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤810 מארז: Gigabyte GZXA1CA-ST Poseidon Aluminium Silver Full Tower Case מחיר: ¤470 ס…
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך נייד לאח שלי, עד 5500 ש"ח. מינימום ג'יגה זיכרון (עם העדפה ל-2), כפול ליבה. אני חייב שהוא יהיה מהדגמים העסקים ומחברה איכותית. (dell latitude, lenovo RXX לדוג') תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
-
רציתי לשאול בקשר למחשב http://laptop.bezeq.co.il/Index.asp?id=7 1. המחשב הזה מבוסס ION כי הבנתי יש גרסא שאין לה ויש כאלה עם הNVIDIA ION 2. אפשר לחבר לו רמקולים חיצוניים ?יש יש חיבור רק לאוזניות ורמקולים
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000-6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD (סרטים סדרות וכו...) משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3 Skyrim אולי BF3 ובערך כל משחק חדש שיהיה שווה לשחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר 3. האם …
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מה עדיף? מה טוב יותר? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
רוצה לקנות מחשב חדש שיתאים לתנאים שלי ואני חושב שהמחיר יהיה בסביבות 6500-9000 אני חושב אז אני מצלם ליוטיוב בפראפס אני עורך בסוני וגאס אני עורך בפוטושופ6 אני מחזיק כמה שרתים של כל מיני משחקים אז אני רוצה שהראם יעבוד הכי טוב שאפשר וגם שהמארז יהיה לו מאווררים שקטים אבל יעילים וגם רוצה לשחק במשחקים באיכות לפחות HIGH וזה בערך הכל אני חשוב בפורום אז תודה רבה לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500-9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה העיקר שהמפרט יתאים לי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג מה-9000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כמו שכתוב למעלה עורך בסוני וגאס עורך בפוטושופ6 ומצלם בפראפס ואני משח…
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט מחשב בסביבות 4000 שקלים, בנתיים המפרט הכי מפתה שראיתי נמצא פה: http://www.tms.co.il/product/12224 ואני לא באמת צריך את האחסון פלאש שמציאים שם.. מישהו יכול להציע לי מפרט יותר טוב שלא עובר את המחיר של המחשב בקישור? ולמען הפרוטוקול, הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4550 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לעבור את ה4550 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא יש…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתעתד לרכוש מחשב ב-9,500 ש"ח הכולל מסך DELL2007. ללא קשר למפרט (כרגע אני די סגור על מפרט לאחר התייעצויות בפורומים). ולשלב השאלה: האם יש צפי שבחודש הקרוב תהיה ירידת מחירים (מעבר ל-100 ש"ח בכרטיס מסך 8800GTS)? האם צפוייה להיכנס טכנולוגיה חדשה שתוזיל בהרבה את המחירים בטווח החודש חודשיים הקרובים?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מחפש מחשב לצרכים יחסית בסיסיים של סטודנט, חשוב מאוד שתיהיה אחריות ל3 שנים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 800$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל, אך עדיף לא לחרוג מהתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50-100$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, עבודה משרדית, תכני HD, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solid works, Office, matlab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בלי משחקים! 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? רצוי כמה שיותר שקט אך לא ק…
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
חשבתי על המפרט הבא: 3Y Intel D805 2.6Ghz Dual Core 0Y Glacialtech Igloo 5700MC - 6 heatpipes - 92mm fan 3Y Gigabyte GA-8I945P Pro 3Y Supertalent/PQi 1gb 667mhz CL5/4 3Y Gainward Geforce BLISS 7800GT 450mhz 512MB DDR3 1.3ghz 3Y WD 200GB SATA-II 2Y NEC 3550 Black 1Y Floppy 1.44 Black 0Y Compucase 6A19 Black no PSU 3Y Enermax 420W המפרט יוצא לו באיזור ה-6100 ש"ח אם קונה ממספר חנויות. בלוח הלכתי על גירסת ה-Pro כי הוא רוצה שיהיה Firewire מובנה. האם לדעתכם עדיף ללכת על לוח SLi של אסוס ולהוסיף כרטיס firewire? קראתי ביקורות על שבב 945 שבחלקם בלתי ניתן לנעול את הבאס של ה-PCI-Express (בלוח הזה ובלוח 945P של אפוקס). אבל כנראה שהמחשב לא יעבור אוברקלוק מטורף בכל מקרה.. כמו כן האם …
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, בדרך כלל את המחשבים שלי אני קונה מ iqpc בהתאמה אישית ומכיר מפה ומחוויות על בשרי את השירות של אייבורי לכן דיון זה נכתב אך ורק לשם סקרנות. ראיתי את המפרט הזה בעיתון במחיר המצויין למטה ורציתי לשאול אם אתם רואים איזה שהו קאטצ' שפיספסתי. מבדיקות שעשיתי רק המעבד לבד עולה בסביבות ה 1400 שקל לכן נראה לי מוזר המחיר הכולל של מפרט זה. מעבד Intel® Core™ i7 2600 3.4GHz לוח אם לוח Gigabyte דגם GA-H61M-D2-B3 דיסק קשיח Western Digital 500GB SATA2 \ SATA3 7200RPM 16MB זכרון פנימי Kingston 4GB DDR3 1333MHz מארז CoolerMaster 371 ספק - ג'נרי כונן אופטי צורב LG SATA DVD מחיר: 2160 ש"ח
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה שווה המפרט שלי כולל הציוד ההקפי אז ככה: מארז: haf 932 זוג כרטיסי מסך: ati hd6870 לוח אם: gigabyte-z68ma-d2h-b3 מעבד: i5 2500 -3.30 ghz תושב 1155 ספק כוח של סנסוניק 620w זוג כרטיסי זיכרון של 4 גיגה דיסק קשיח של 1tb קרור של המעבד אני לא זוכר מקלדת:מייקרוסופט x6 עכבר: לוגיטק g500 משטח לעכבר של steelseries מסך:סמסונג syncmaster 2233 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב....אני צריך שתגיבו עליו ותגידו אם הוא שווה תכסף.... רציתי לדעת גם אם הוא מתאים לי כאחד שצריך מחשב ממש ממש שקט. ללא OC. תודה מראש. Intel® Core2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤1515 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=872 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 ¤580 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=681 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 ¤535 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=965 BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC 512MB ¤1487 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=843 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤619 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid…
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד בעיקר בשביל לשחק בו במשחקים החשים והחזקים ביותר, האם מחשבים ניידים מספיק חזקים בשביל משחקי מחשב והאם כרטיס המסך שלהם מספיק טוב?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני בעיקרון רוצה לקנות את המפרט הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=328&CatCode= אבל ! , להוסיף 7600 gt (שזה בערך 400-500 שקל) ולהוסיף ל2.8 במעבד שזה 80 שקל. המחשב מיועד לדברים ביתיים רגילים כמו משחקים וכאלה תביעו דעה בבקשה לדעתי מבצע ומחיר מטורף למפרט כזה אבל בכל זאת אני רוצה לשמוע דעה מימומחים (:
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם המחשב הזה Dell Inspiron 5737 IN-RD33-7405 מתאים לשימושי גרפיקה וגיימינג קל, בנוסף-מה זה SSD? קראתי כאן בהמון דיונים שהוא מומלץ ואין לי שום מושג במחשבים... מצורף תוכן של הודעה שכתבתי כאן בעבר לגבי הצרכים שלי בקשר לקניית המחשב תודה רבה! אני רוצה לקנות מחשב נייד, בתקציב גמיש עד 7000 שח מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (לא מטורפים), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (פוטושופ, סרטים חובבניים) * גודל המסך-חשבתי סביב 15 אינץ אבל זה לא מבוסס, על המתח בין קל לסחוב בתיק לכיף לראות סרט.. רצוי מאד שאפשר יהיה לקרוא בו גם בשמש * משקל רצוי-אשמח לכמה שפחות, קשה לנקוב מספר אבל המטרה היא שהמחשב באמת יהיה נייד * זמן סוללה רצוי-נניח 6-7 שעות שימוש בוורד * א…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעיקר אופיס ואינטרנט ותוכנות כמו visual studio * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא רוצה גדול מדי כדי שיהיה נוח להסתובב איתו. 13.3-14 אינצ' * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? עדיפות לנמוך אבל לא כולכך קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כן, לפחות 4 ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? סטנדרטיים אמורים להספיק * Bluetooth? חשוב שיהיה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני מעוניין לקנות את המחשב בארה"ב אם זה ישתלם כמובן, לכן חשוב מאוד הרחבת אחריות גם לארץ * האם בתקציב צריך להיכנס…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המיפרט שלי הוא: AMD 3700 זיכרון 2 GIGA GEFORCE 7600 GT ברשותי מסך CRT בין 5 שנים ואני עובד איתו על רזולוציה 1024X768. כרגע אני משחק במשחקים חדשים (COD4, THE WITCHER), על הגדרות די גבוהות. השימוש העיקרי שלי הוא משחקים אני מעוניין לקנות את המסך DELL 2407. הרזולוציה שלו 1920X1200. על פי המיפרט שיש לי, כדאי לקנות את המסך, או לחכות ולשדרג גם את המסך וגם את המחשב? אני לא רוצה לקנות מסך איכותי כזה (עולה כמעט 4000 ש"ח), ולהתפשר על הגדרות מינימום בכל המשחקים. מה אתם הייתם עושים במקומי (אני בטוח רוצה את המסך הזה ולא מעוניין במסך אחר)?
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-