ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש, הצרכים הם אך ורק לגלישה באינטרנט ועבודה משרדית. התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח (אם יש משהו יותר זול שיענה על הצרכים שלי אשמח לשמוע) שיהיה סטנדרט ולא מיני. הסתכלתי על הדגמים של DELL INSPIRON אבל יש כמה וכמה, אשמח להמלצה מסויימת תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
חשבתי על המחשב הנ"ל - LG WIDEBOOK R560-LR29. אני זקוק למחשב עם יציאת HDMI, כניסת BLUETOOTH ובאופן כללי שיהיה חזק. האם זו בחירה טובה ביחס למחיר התקציב - עד 3250 ש"ח. תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם. חיפשתי בפורום ובמדור ולא מצאתי משהו שמתאים לי, אז אודה לעזרתכם. אני מחפש מחשב באזור ה3.5K: מעבד+ לוח: לא צריך פיצ'רים מיוחדים או כוח עיבוד מטורף, אני צריך משהו יציב עם פלטפורמות חדשות (סוקטים, צ'יפסט וכו') ואפשרות לOC לא מוגזם. אני מעדיף להשקיע עוד 100 ש"ח בלוח טוב ולעשות OC קל למעבד ולהביא אותו לרמה של מעבד שעולה 100~200 ש"ח יותר, ולא במעבד יקר ולוח לא מועיל... זיכרון: המינימום שדרוש להרצת וינדוס 7 חלק חלק HD: אני לא צריך יותר מחצי טרה זיכרון (יש לי עכשו 160 גיגה...), אישית אני מעדיף בשני כוננים נפרדים (160 למע' הפעלה ותוכנות שרות למיניהן+ 320 או משהו כזה למשחקים, מוסיקה וסרטים...), אבל אם זה לא נכנס בתקציב אז לא צריך. מארז+ספק: מארז פשוט, לא צריך לדים …
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני יודעת שזה לא הפורום המתאים, ניסיתי גם בפורום ספקים אבל עדיין לא קבלתי התייחסות מספקת אני מעוניינת לקנות אל פסק שיעבוד בהתאמה ל-SeaSonic S12II-620 לפי חישוב לא מדוייק במיוחד הבנתי שהמחשב והמסך שלי צורכים בערך 400W, איך אני יכולה לדעת כמה וואט כל אלפסק מייצר? האם Advice PRD650 DIGITAL מייצר בפועל 400W? האם יש למישהו ניסיון עם החברה הזאת: Rostec UPS Line Interactive 1200VA ? אשמח לקבל המלצות לדגמים ספציפיים
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג למחשב חדש ואני לא יודע איזה ספק יספיק לי למערכת. Processor: Intel Core 2 Duo E7500 2.93Ghz M/B: MSI RC410M2 Graphics Card: Axle 9800GT 512MB RAM: Ceon 2GB 667Mhz תשתדלו שהוא לא יהיה יותר מ-200\250 ש"ח בבקשה
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום,יש לי משפחה שגרה בניו יורק ועוד חודש הם מגיעים לארץ והם יכולים לקנות לי מחשב נייד. ברצוני ללמוד תיכנות ככה שהמחשב נייד הוא למטרת תיכנות ב c# חשוב שהמסך היה גדול וברור וגם המקלדת והעכבר בגלל שאני רוצה לעבוד עליו זמן רב . אני קונה את המחשב לתיכנות בלבד ולא איכפת לי שלא היה עליו שום דבר חוץ מזה והתקציב הוא כזה שיוכל לספק את הצורך הזה בלבד באופן עקרוני אני לא מבין במחשבים ובכול מה שמסביב והייתי רוצה את חוות דעתכם בנושאים כמו: מאיזה חנות לקנות, איזה מחשב מתאים, אחריות וכ'ו... תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אהלן אהלן לאחר כמה חודשים של עבודה מפרכת, אני רוצה לקנות לי לפטופ. הבעיה, שהמחשב האחרון שקניתי היה ב2007. ואין לי שמץ של מושג מה הולך היום מבחינת חומרה, בטוח שלא לניידים בעיקרון מה שאני מחפש זה מחשב נייד חזק, שיחזיק לי גם תוכנות לעריכת סאונד (קיובייס וכאלה) ברמה בסיסית, אני לא מתכוון להקליט עליו פרוייקטים של מיליוני ערוצים. ואם כבר אני משקיע, אז שיהיה מחשב גיימינג לא רע. כל המלצה תתקבל בשמחה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנצל את כולו עד השקל האחרון במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - ללא חריגה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - משחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). - בעיקר משחקים כבדים, שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - לא צריך מסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - כמה שיותר גב…
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אשמח לשמוע איזה מפרט ממומלץ לעריכת וידאו ומכיוון שהתקציב שלי מוגבל רציתי לדעת מה חשוב ומה לא האם להשקיע במעבד או בכרטיס מסך או זיכרון [מדובר לצרכי פרנסה ]תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אני זקוק למחשב משיחקים ורצתי לדעת אם זה מחשב טוב או לא http://www.bestbuy.co.il/homepage.aspx?FolderID=188&ProductID=8618&VariantID=8619〈=he
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
חלונות עולה בסדר, ואז אחרי שיש את הבאר הכחול למטה שזז, המסך הופך שחור לכמה דקות, אחרי זה הרקע עולה, עוד פעם מחכים כמה דקות, בסוף יש את הדסקטופ (אני יכול להיכנס ל task manager אחרי שהרקע עלה, רואים שיש תהליך של explorer אבל עדיין לוקח לו כמה דקות עד שעולה ה TASKBAR והכל). יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ? (אחרי שזה עלה חלונות מגיב בסדר).
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
אז ככה אני מחפש מפרט טוב למחשב ביתי.. על המחשב לא ירוצו משחקים כבדים מידי.. הגבלה ל 1700 ש"ח.. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי מעוניין ברכישת מחשב נייד חדש בסכום שאינו עולה על 5,000 ש"ח. המחשב הוא לשימוש אינטרנט , צפייה בסרטים וממש בקטנה גם למשחקים. כמובן שיהיה בעל מסך איכותי, אחריות אמינה, סוללה יציבה ופיזור חום נכון. תודה ליועצים ולממליצים
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום ! אני צריך מפרט למחשב משחקים ב6000 ש"ח - 6200 ש"ח , ראיתי שאחד מבקש פה ב9000 ואומרים לו שלא כדי לו להוציא את כל הכסף הזה, אני לא רוצה את התשובה הזאת בבקשה תביאו לי מפרט משחקים הכי חזק שיכול להיות ב 6000 ש"ח אני רוצה רק מעבד, ספק כח, מארז, לוח אם, כרטיס מסך, זכרון, כונן קשיח כל חלק יכול להיות מחנות שונה, העיקר שהחלקים שאני יבחר בסוף יהיו במחירים הכי זולים ויתנו את הביצועים הכי טובים (עצה שלחקתי מהאחד של ה9000) תודה
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
CPU Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1435 המחשב ישמש בעיקר לקידודי וידאו אז לקחתי את המעבד שעושה את זה הכי מהר M boards Asus P5K-E WIFI-AP ¤ 952 זה הרכיב שאני הכי לא סגור עליו. נראה לי שאולי אפשר לחסוך פה טיפה בלי להתפשר על אמינות. חשוב לי שיהיה FireWire ואופציה ל-RAID. גם eSATA יהיה נחמד אבל לא חיוני. Cases Coolermaster CM 690 Black RC-690 ¤ 457 אין הרבה מה להגיד, הומלץ בחום וקיבלתי את ההמלצה. Memory 2X CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB 667MHZ DDR2 CL4 645¤ מחיר טוב (לדעתי) ל-4 ג'יגה זיכרון. אם כבר אז שיהיה ויסטה 64. VGA Cards Sapphire ATI RADEON 2400Pro 256MB DDR2 PCI-E Retail ¤ 274 (לא גרסת ה-HD) צריך לבצע לכידות וידאו מ-VHS. אם אני לא טועה זה…
-
- 7 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום. צריך עזרה בבניית מחשב חדש לגמרי (מחשב מאפס, כלומר צריך הכל, מסך, מקלדת, עכבר (עדיף אלחוטיים) , רמקולים) אין לי שום העדפה לחברה מסויימת. המחשב מיועד למשחקים בעיקר (World in Conflict ו ביושוק, supreme commander וכשיצא, starcraft 2) אין לי שום תוכניות לעשות overclocking ואני מעדיף מחשב שקט (כמו כולם). התקציב שלי הוא בין 5000 ל- 8000 לכל העסק הזה (עם רצון לחסוך!) מערכת הפעלה, הרכבה ומבחן ביצועים צריכים להכלל במחיר. המחשב הזה צריך לספק אותי (ואת שאר בני הבית) בשנתיים הקרובות לפחות. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכל קהילת מפרטי מחשב, אני נער בן 15 שרוצה לקנות מחשב נייח (אישי) בעיקר למוטימדיה (סרטים, שירים). אני רוצה לומד שפות תכנות ומתחיל לבנות אתרים (בקרוב אפילו תוכנות). לכן אני רוצה מחשב לפי הצרכים שלי. לגבי המשחקים, אולי אני אשחק, אם כן, אני אשחק בקנטר סטרייק ובשביל זה לא צריך כרטיס מסך טוב. תקציב המחשב שלי הוא עד 4000 ש"ח ואפשר לחרוג ב-400 ש"ח (שזה יוצא בסוף 4400). דברים שהייתי רוצה שיהיו במחשב הם: מעבד ליבה כפולה ( Intel Core 2 Quad Q6600 Box) - הכי חשוב... זיכרון 2 ג'יגה (לא משנה 2 זיכרונות של ג'יגה) חשוב שזה יהיה DDR2! מארז שהוא גם יחסית חשוב nzxt apollo. כפי שקונים לי אז קונים גם לאחותי מחשב, היא אוהבת בעיקר את המשחק Sims והיא רוצה את הגרסה החדשה (שהיא כבר לא כ"כ חדש…
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי שני מפרטים של מחשבים בסיסיים ואני צריך עזרה באיזה מפרט לבחור: המחשב הראשון: מעבד: Amd athelon 64 x2 4400+ dual core לוח אם: Gigabyte GA-M61SME-S2 RAID 0\1 690V CHIPSET,ROHS זכרון: PC667 DDR2 1024MB כרטיס מסך: ATI RADEON X1200 based graphic engine כונן קשיח: 250GB SATA 2 7200RPM כרטיס קול: ALC888 8 channel HD audio צורב: ASUS/LG/SONY +18 מארז: ATX-FRONT USB +AUDIO JACKS +400W המחשב מגיע עם רמקולים,מקלדת ועכבר המחשב השני: מעבד: AMD dual core +5200 לוח אם: ASUS M2V-MX זכרון: 1GB DDR2 667Mhz כונן קשיח: Hitachi 320GB 16MB SATA 2 כרטיס מסך: GeForce 8400GS 256MB DIRECTX 10 צורב: DVD NEC X18 DUAL CORE SATA מארז: ATX +500W מחירו של המחשב הראשון הוא 1899 ש"ח ומחירו של המחשב ה…
-
- 7 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הינה המפרט : INTEL CORE 2 DUO E6550 (4MB) 1333Mhzמעבד INTEL CHIPSET P35 לוח אם 320GB SATA II 7200 RPM 16MB HITACH דיסק קשיח 1024MB DDR II 800Mhz זיכרון PIONEER X18 SATA DVD צורב DVD Nvidia GeForce 8500GT 512MB כרטיס מסך LG דק 19" LCD 1953TR +DVIמסך כמה לדעתכם הוא שווה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת , מחפש מחשב לסטודנט מעוניין בכרטיס גרפי חזק שיתן לשחק משחקים שנה שנתיים... חשוב שתהיה אחריות ליותר משנה . אשמח להמלצות של חברות (של לפטופים) ואיפה מומלץ לקנות . תודה!
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
ערב טוב יש לחבר מחשב נייד presario 2100 - ככל הנראה הדיסק הקשיח נדפק - אנחנו לא מצליחים לעלות על הטריק לשליפת הדיסק הקשיח מהמחשב - על מנת שנוכל לבדוק אותו במקום אחר. מישהו מכיר את הדגם הנ"ל ואיך שולפים את הדיסק הקשיח ממנו ? תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום , אשמח לסיועכם הטוב לגבי המפרט הנ"ל אותו ניסיתי להרכיב כמיטב הבנתי מביקורות שונות קצת מידע מהאינטרנט עבור מחשב לעבודה בעיקר (פירוט תוכנות למטה). מארז: HJA-6000 MIDI Black (No PSU ספק כח: Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan (24pin) זכרון: DDR II 1066Mhz 2x2GB Patriot Extreme Performance Viper Dual Channel דיסק קשיח: Western Digital 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS מאורר: Generic CPU Cooler For s775 כ.מסך GIGABYTE HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E מסך: LG - שלוש שנות אחריות W2043T 20.1'' LCD 5ms 1:30000 DVI WideScreen Black מעבד: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray לוח אם: ASUS P5KPL-AM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E, HDAudio…
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין שני מעבדים והם: 1. T7250 2. T6600 אני רוצה לדעת עליהם מספר דברים איזה מהם יותר חזק ? מה המחיר המומלץ לכל אחד מהם ? על איזה אתם ממליצים ? ( המחשב משמש להרצת תוכנות כבדות מאוד) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש באפרשותי לקנות מחשב נייד ואני מתלבט בין 2 דגמים. אשמח לקבל חו"ד המלצות ומה ההבדלים בין שני המחשבים ,האחד של ACER השני של LENOVO ACER: מעבד: intel dual core T4200 2GHZ זיכרון: נפח-1X2GB 667MHZ יכולת מקסימלית 4GB מהירות: 667MHZ חריצי זיכרון פנויים 1 חריצי זיכרון נגשים 2 דיסק קשיח –נפח 250GB מסך- כרטיס X4500 גודל צג: highbrightness TFT LCD 16:9 8MS 15.6'' WXGA HD רזולוציה 1366X768 כונן אופטי RW MULTIBURNER סוללה 6CELL כולל מצלמה מובנית. LENOVO: P/n: NTDRDIV CPU:T4200 CPU SPEED:2GHZ CACH/FSB: 1MB/800MHZ TFT Type: LED Glossy 15.6'' Resolution 1366 768 Chipset: Intel Gl40 Grafics: 4500MHD MEMORY: 3GB DDR2 HDD SATA 250GB CD/DVD-MULTI תודה רבה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-